Page 30

Leie gård i Sørvest Frankrike?

www.vagant.com Medlemmer av Bibliotekarforbundet får 20 % rabatt!

Gården ligger i et aktivt jordbruksområde i departementet Lot & Garonne mellom Bordeaux og Toulouse og 4 km fra middelalderlandsbyen Penne d’Agenais. Du leier hele gården. Hovedhuset har sengeplass til 12 personer fordelt pa 3 rom, og er fullt utstyrt. Det er 2 bad og 2 kjøkken, samt stor oppholds- og spisestue. Gården har svømmebasseng og egner seg til generasjonsferie, venneferie, aktivitetsferie, gourmetferie, sykkelferie, golfferie og for seminarer o.lign.

En gresk øy... Folegandros er en liten gresk øy, der du kan ha en rolig ferie i familehotellet Ampelos resort like utenfor den vakre landsbyen Hora. Du kan dyrke dine kreative sider i en opplevelses- og kursferie på øya. Tilbudene spenner fra maling, fisking, dykking og matlaging, til yoga og høsting av oliven. Det dansk/greske vertskapet ønsker deg velkommen til en ferie du kan tilpasse dine behov. Se våre nettsider for mer informasjon:

www.folegandros.dk www.ampelosresort.com Medlemmer av Bibliotekarforbundet får 10 % rabatt!

Studietur til Cairo og Alexandria Bibliotekarforbundets redaktør Erling Bergan arrangerer to studieturer til Egypt for bibliotekfolk og andre interesserte i høst. Den første går av stabelen 8.-16. november og er fulltegnet. Den andre går 15.-23. november, og der er det ledige plasser. All informasjon om turene, også om påmelding, ligger på BFs nettsider www.bibforb.no. Spørsmål kan rettes til Erling Bergan på erling.bergan@bibforb.no eller 91 31 80 01.

Godt lesestoff:

! s i t a r g r e k e v Fire www.dagogtid.no

ID!

OG T G A D d d me Bli kjen

30 |

Bibliotekaren 10/2008 te

http://www.bibforb.no/filestore/BIKA/BIKA/bk0810  
http://www.bibforb.no/filestore/BIKA/BIKA/bk0810  

http://www.bibforb.no/filestore/BIKA/BIKA/bk0810.pdf

Advertisement