Issuu on Google+

Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

TRUE/FALSE. Write 'T' if the statement is true and 'F' if the statement is false. Before the advent of computers accountants used paper spreadsheets.

1

1) _______

True False

Today the term spreadsheet refers to electronic models.

2

2) _______

True False

Cells are identified by their column letters and row numbers.

3

3) _______

True False

Cells can only store numbers. 4) _______ Answer: True

False

4


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

The flexibility of cells is an important factor in making a spreadsheet a powerful tool.

5

5) _______

True False

When you build a formula it can begin with a "=".

6

6) _______

True False

Text can be used in arithmetic formulas.

7

7) _______ Answer: True

False

"2B" would be a cell reference. 8) _______ Answer: True

False

8


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

"/" is the sign used for multiplication.

9

9) _______ Answer: True

False

The "Fill" capability in Excel can create more formulas with less work.

1

10) ______

True False

To increase a cells value by 10% it is best to reference the cell with a value of 10% in the formula.

1

11) ______

True False

"C8" is a absolute reference. 12) ______ Answer: True

False

1


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

Formating cells allows the user to better see the type of data that is in a cell.

1

13) ______

True False

Formating options are shown on the Home tab ribbon.

1

14) ______

True False

Excel provides powerful graphing capabilities.

1

15) ______

True False MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 1 A cell is identified by using a 16) ______ A) column letter and a row number. B) position number. C)


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

column letter and a row letter. D) column number and a row letter. E) column number and a row number. A

Spreadsheets store information in ________.

1

17) ______ A) columns B) boxes C) locations D) cells E) rows D

Cells can contain ________. 18) ______ A) text B) numbers C) arithmetic symbols D) formulas E) all of the above E

1


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

19) The first thing a user should do once they start to work within an Excel file is to 19) ______ A) save the workbook. B) create a new worksheet. C) add text. D) create the model. E) add formulas. A

To place a graph on your spreadsheet you would use the ________ tab.

2

20) ______ A) Insert B) Home C) Page Layout D) View E) Data A

You can format your worksheet using icons on the ________ tab. 21) ______ A) Insert B) Home C) Data D) View E)

2


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

Page Layout B

If you need to sort and filter data you would use tools on the ________ tab.

2

22) ______ A) Home B) Data C) Insert D) Page Layout E) Review B

To create complex formulas you would use tools on the ________ tab.

2

23) ______ A) Home B) Formula C) Data D) Page Layout E) Insert B 2 During the "fill" function when you move the mouse over top of the handle on the cell the mouse icon changes to a(n) 24) ______ A) * sign. B) ? sign.


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

C) ! sign. D) - sign. E) + sign. E

A relative reference keeps the relative positions of the formula and the cells it references ________.

2

25) ______ A) referred to B) intact C) synchronized D) asynchronous E) absolute B

If you want to apply the same "growth rate" to a number of formulas in different cells you would use a(n)

2

26) ______ A) relative reference. B) absolute reference. C) intact reference. D) synchronous reference E) asynchronous reference. B 2


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

It is ________ best to use references to cell rather than number in your spreadsheet formulas. 27) ______ A) usually B) never C) sometimes D) rarely E) always E

To make a reference absolute you place ________ signs in front of the column letter and row number.

2

28) ______ A) % B) + C) $ D) ! E) ? C


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

29) $B$4 is an example of a(n) 29) ______ A) synchronous reference. B) relative reference. C) absolute reference. D) fixed reference. E) asynchronous reference C

You can use the ________ key to cycle through the various types of cell addressing.

3

30) ______ A) F8 B) F2 C) F4 D) F5 E) F10 C

"$G4" is an example of a(n) 31) ______ A)

3


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

intact column reference. B) absolute row reference. C) absolute column reference. D) relative column reference. E) intact row reference. C

"G$4" is an example of a(n)

3

32) ______ A) intact row reference. B) absolute column reference. C) intact column reference. D) absolute row reference. E) relative row reference. D

Spreadsheets were a ________ factor in the early adoption of personal computers.

3

33) ______ A) minimal B) nonC) minor D) small


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

E) major E

The ________ key allows you to edit a cell's content.

3

34) ______ A) F3 B) F1 C) F4 D) F5 E) F2 E

When there are two formulas to choose from to type into a cell, choose the formula that is ________.

3

35) ______ A) longer B) shorter C) easier to enter D) flexible E) more correct D 3


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

Another way of creating an absolute cell address is to use a(n) ______. 36) ______ A) cell location B) range name C) cell reference D) range reference E) absolute name B SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 3 ________ spreadsheets where used used prior to the advent of computers. 37) _____________ Paper

The term spreadsheet refers to ________ models, today.

3

38) _____________ electronic

Cells are identified by their ________ letters and row numbers.

3

39) _____________ column

A formula usually begins with a(n) ________ sign. 40) _____________ equals

4


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

"B2" would be a cell ________.

4

41) _____________ reference

A(n) ________ is used for multiplication in formulas.

4

42) _____________ * or asterisk

"$F$5" is a(n) ________ reference.

4

43) _____________ absolute

The formating options are show on the ________ ribbon.

4

44) _____________ Home tab

The ________ capability of Excel allows the users to create more formulas with less work.

4

45) _____________ fill

In Excel users can build ________, line, pie, bar, and area graphs. 46) _____________ column

4


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

ESSAY. Write your answer in the space provided or on a separate sheet of paper. 47) Describe how you would enter a new formula that adds the value of two cells into and Excel spreadsheet. You would first click on the cell that the formula is required in and then enter the = sign to start the formula. Form this point you could type in the formula using the cell names and the + sign for an addition formula or click on the first cell then enter the + sign and click on the second cell to enter the formula. An example would be "=A1+B1" entered in cell "C1" 48) Why are absolute references important in Excel? An absolute reference gives the user the ability to fix a cell reference to a specific cell in the spreadsheet in a formula and this allows for easier copying of the formula when a set of formulas need to reference the same value in the spreadsheet such as a tax rate or growth percentage. 49) How does an user rename a worksheet tab? If the user double clicks the worksheet tab the name becomes editable and the user can type the new name and hit enter.

1)

TRUE 2) TRUE 3) TRUE 4) FALSE 5) TRUE 6) TRUE 7) FALSE 8) FALSE 9) FALSE 10) TRUE 11) TRUE 12) FALSE 13) TRUE 14) TRUE 15) TRUE


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

16) A 17) D 18) E 19) A 20) A 21) B 22) B 23) B 24) E 25) B 26) B 27) E 28) C 29) C 30) C 31) C 32) D 33) E 34) E 35) D 36) B 37) Paper 38) electronic 39) column 40) equals 41)


Full file at http://testbank360.eu/test-bank-experiencing-mis-second-canadian-edition-2nd-edition-kroenke

reference 42) * or asterisk 43) absolute 44) Home tab 45) fill 46) column 47) You would first click on the cell that the formula is required in and then enter the = sign to start the formula. Form this point you could type in the formula using the cell names and the + sign for an addition formula or click on the first cell then enter the + sign and click on the second cell to enter the formula. An example would be "=A1+B1" entered in cell "C1" 48) An absolute reference gives the user the ability to fix a cell reference to a specific cell in the spreadsheet in a formula and this allows for easier copying of the formula when a set of formulas need to reference the same value in the spreadsheet such as a tax rate or growth percentage. 49) If the user double clicks the worksheet tab the name becomes editable and the user can type the new name and hit enter.


Test bank experiencing mis second canadian edition 2nd edition kroenke