Page 1

INVITATION

Forstå den norske forretningskultur Få ny viden om, hvordan man som dansk leder og virksomhed skal være særlig opmærksom på forskelle i kultur, lederstil, forretningskultur og kommunikation, når du handler eller ønsker at handle med Norge på dette gå-hjem-møde, som er arrangeret af Nordjysk Erhvervsfremstød Norge, et projekt under BusinessBroen. Mange nordjyske virksomheder er interesserede i Norge som marked, da der er vækst i en række brancher herunder offshore, det maritime, byggeri og det industrielle. Der er mange ligheder mellem danskere og nordmænd, men der er også forskelle, som man skal være opmærksom på for at få størst mulig succes på det norske marked.

Indlægsholder Tomas Arnesen, adm. direktør og konsulent i hvitved - din skandinaviske business partner. Tomas Arnesen er nordmand og opvokset i Norge, men har sin uddannelsesmæssige baggrund fra Aalborg Universitet. Gennem mere end 10 år har han siddet i topledelsen i en børsnoteret norsk virksomhed i Oslo, hvor han blandt andet etablerede virksomhed og drev datterselskab i Danmark. De seneste 8 år har han arbejdet som virksomhedskonsulent, hvor han fra sin base i Aalborg har arbejdet med Skandinavien som hjemmemarked. Hans kernevirksomhed i dag består i at hjælpe danske virksomheder og ledere med deres aktiviteter rettet mod Norge og vice versa. Han bistår særligt på områderne ledelse, kultur, kommunikation, rekruttering/arbejdsmarked, samt HR – herunder lovgivning, almindelig praksis m.v. på området.

Tid og sted Tirsdag den 13. maj klokken 15.00 – 16.30 i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Tilmelding www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/27/

Invitation forstaa norsk forretningskultur  
Invitation forstaa norsk forretningskultur  

http://www.erhvervshusnord.dk/fileadmin/Filliste/Nyhedsbrevet/Invitation_forstaa_norsk_forretningskultur.pdf

Advertisement