Page 1

Optimale

logistik- og transportforhold Fiskeindustrien i Skagen har de optimale transport- og logistikforhold, der sikrer en hurtig og professionel håndtering af fisk, fra de bliver landet på havnen til destinationen et sted i Europa.

Logistikfirmaer med ekspertise og erfaring Som Danmarks største fiskerihavn og Nordeuropas største center for pelagisk fisk, er der stor ekspertise og know how omkring håndtering og transportering af fisk i Skagen. Når et fartøj har lagt til langs den nyrenoverede fisketerminal, losses den friske fisk hurtigt direkte ind på samlecentralen, fiskeauktionen eller i kølebiler til videre transport ud i Danmark og Europa. Havnen anløbes årligt af cirka 1000 fiskefartøjer, og den håndterer omkring 260.000 tons fisk. I fiskeklyngen i Skagen finder du en stærk repræsentation af shippingfirmaer, fiskeeksportører og logistikfirmaer, som tilsammen sikrer en hurtig og sikker håndtering af fiskelandinger.

Læs mere på næste side

Saga Shipping A/S Tilbyder alle services inden for shipping, fragt og stevedoring. STS Skagen Truck Service Losser fisk på havnen, men har også mange andre aktiviteter og en moderne flåde af kraner og trucks m.v. Truck-Kompagniet Specialister i transport af fisk i isolerede containere, udlejning af medarbejdere og truckkørsel. Jørgen Bertelsen Transport Transportfirma med 17 store lastbiler, der kører i hele Europa. Du kan læse mere om de enkelte virksomheder og deres services på: www.serviceteamskagenhavn.dk


Larvik

Oslo

Kristiansand

Skagen Frederikshavn 41 km Aalborg Lufthavn105 km

Hirtshals

Göteborg

Frederikshavn

E45 Aalborg

København

Europa

et trafikalt knudepunkt Skagen Havn ligger strategisk godt i forhold til fiskeriet i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat og Frederikshavn Kommune, som Skagen tilhører, er et trafikalt knudepunkt med mange transportmuligheder både til lands, til vands og i luften.

Kommunen har et udbygget vejnet og direkte motorvej fra Frederikshavn til Aalborg, København, Tyskland og videre ned igennem Europa. Skagen ligger blot halvanden times bilkørsel fra Danmarks tredje største lufthavn Aalborg Lufthavn med direkte afgange til centrale europæiske knudepunkter.

Endelig ligger Skagen ud til en blå motorvej, hvor ca. 100.000 skibe passerer årligt, og fra Frederikshavn er der en travl færgetrafik med daglige afgange til både Oslo og Gøteborg. 50 kilometer fra Skagen ligger Hirtshals færgehavn, hvor der er afgange til Larvik og Kristiansand.

Optimale forhold low  

http://d68416.ih55.idefahost.dk/fileadmin/Filliste/Erhvervsservice_filer/Optimale_forhold_Low.pdf