Page 1

Wij verzekeren Uw droom!

NIEUWSBRIEF juli 2014

1.

Administratieve zetel en contactcenter: Industriepark De Bruwaan 16a 9700 Oudenaarde

2.

Postbus Brakel: Marktplein 25

3.

Contactcenter Hillegem: Provincieweg 472

Telefoon: 055 23 17 00 Email: info@proassur.be Web: www.proassur.be

Hoe bent u verzekerd bij het huren van een vakantiewoning? In de meeste brandpolissen is er een uitbreiding omschreven voor het vakantieverblijf dat u huurt. Een voorbeeld zoals dit opgenomen is in de polis Woning Select van Baloise: De onderschreven waarborgen worden uitgebreid (zonder toepassing van het evenredigheidsbeginsel en maximaal tot de voor het gebouw of de huurders/gebruikersaansprakelijkheid en de inboedel verzekerde bedragen) tot de aansprakelijkheid als huurder of gebruiker met betrekking tot de inboedel en het gebouw, evenals uw inboedel die zich in het gebouw bevindt, dat u gedurende maximaal 90 dagen per verzekeringsjaar wereldwijd als tijdelijk verblijf of vakantieverblijf betrekt. Ons advies: Neem de moeite om uw polisvoorwaarden even te lezen vooraleer u naar uw vakantieverblijf vertrekt. Nog beter: Contacteer ons en wij informeren u duidelijk wat er in uw polis voorzien is.

PROASSUR BLIJFT

IN DE VAKANTIEPERIODE

CONTINU OPEN TIJDENS DE KANTOORUREN. ONS KANTOOR IS GESLOTEN OP DE FEESTDAGEN: Geert Labiau en Peter Van Petegem zaakvoerders

  

VRIJDAG 11/7/2014 MAANDAG 21/7/2014 VRIJDAG 15/8/2014

Verantwoordelijke uitgever: Geert Labiau – ON 0456383515 – FSMA 019698A – www.proassur.be

WAAR KUNT U ONS BEREIKEN?


WETGEVING

Veelal is het interessanter om een bijstandsverzekering te nemen voor een heel jaar dan enkel voor de duur van een vakantie. Het premieverschil voor een jaar tegenover een korte periode valt best mee. Bovendien hoeft u er niet telkens aan te denken bij reisplannen en … u bent een heel jaar verzekerd.

Een handelaar mag betaalmiddelen

Wat kan er verzekerd worden?:

zoals uw bankkaart of een

-

overschrijving weigeren. Het moet duidelijk aangekondigd zijn dat hij die betaalmiddelen niet aanvaardt. -

Het gebruik van cash geld is beperkt: 

Pechbijstand voor je voertuig, van thuis tot heel Europa: Aandacht voor nieuwe auto’s met een pechbijstand van het automerk  Na 1 of 2 jaar valt dit weg en dient u zelf voor de verzekering te zorgen! Personenbijstand, wereldwijd, tijdens al je reizen. Annulatie- en bagageverzekering: Welke dekkingen voorziet de reisorganisator hiervoor?

Een aankoop van minder dan 3.000 euro mag volledig cash betaald worden;

Bij een aankoop van meer dan 3.000 euro, mag maximaal 10% van de totale aankoopprijs in cash betaald worden, met een maximum van 3.000 euro. VOORBEELD

Een tweedehandsauto van 10.000 euro: Er mag maximum 1.000 euro cash betaald worden en de rest, 9.000 euro, met een ander betaalmiddel.

Een nieuwe auto van 60.000 euro: Er mag maximum 3.000 euro cash

Innovatie in brandverzekering: unieke garantie 2 + 3 jaar Verzekeraars zijn steeds volop in de weer om hun producten aan te passen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten. Zo biedt de maatschappij Allianz in haar woonverzekeringen 3 jaar garantie, bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar, voor groot elektro van minstens € 400,00. Dit is een unieke waarborg waarbij ook bijstand bij een technisch defect aan het toestel gegeven wordt. De bijstandsdienst is dag en nacht bereikbaar per telefoon, waarbij al een eerste diagnose gesteld wordt met de garantie dat een hersteller binnen de 24 uur contact opneemt voor een afspraak. De herstelling is gratis.

betaald worden en de rest, 57.000 euro, met een ander betaalmiddel.

Vanaf begin 2014 mag bij de aankoop van onroerende goederen, zoals een huis of een stuk bouwgrond, niets meer cash betaald worden.

Als de schade niet kan hersteld worden (of als de schade duurder is dan de actuele waarde van het toestel) wordt de klant op korte termijn vergoed. Er is geen franchise en de maximale vergoeding bedraagt € 2.000,00 (na aftrek van sleet).

Verantwoordelijke uitgever: Geert Labiau – ON 0456383515 – FSMA 019698A – www.proassur.be

Verzekering “BIJSTAND: kies de juiste formule

Nb juli 2014  

Nieuwsbrief juli 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you