Page 1

NIEUWSBRIEF Wij verzekeren Uw droom!

WAAR KUNT U ONS BEREIKEN?

januari 2014

VERZEKERING TEGEN IMAGOSCHADE OP HET INTERNET

1. Administratieve zetel en contactcenter: Industriepark ‘De Bruwaan’ 16ª – 9700 Oudenaarde

3. Contactcenter Hillegem: Provincieweg 472 4. Contactcenter Denderhoutem: Nieuwstraat 1 bus 7 Telefoon: 055 23 17 00 Email: info@proassur.be Web: www.proassur.be

In onze vorige nieuwsbrief maakten wij onze lezers attent op de verzekering d@life protect van AXA. Zijnde een optie in de verzekering privé-ongevallen voor particulieren waarbij men zich kan beschermen tegen beledigingen of andere schadelijke boodschappen op het internet. Ondertussen heeft deze verzekering heel wat aandacht gekregen in de media. Het voorbeeld dat daarbij aangehaald wordt, is dit van de Hasseltse juwelier die op Facebook ten onrechte werd beschuldigd als de wegpiraat die op de E314 verschillende keren bruusk remde. Sinds vorig jaar biedt ons kantoor deze zogenaamde “cyberverzekering” aan (via de maatschappij AXA, de enige verzekeraar in België die deze verzekering commercialiseert). Voor een premie van 8 à 10 euro per maand is er, in geval van schade, een financiële tegemoetkoming en een ingreep om de imagoschade te doen stoppen. Dit laatste is geen vanzelfsprekendheid. Veelal wordt er samengewerkt met bedrijven die er zorg voor dragen dat de schadelijke gegevens bij zoekopdrachten achteraan belanden en eigenlijk niet meer gelezen worden. Voor bijkomende informatie kan u steeds bij onze medewerkers terecht.

BEZOEK ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.PROASSUR.BE

Verantwoordelijke uitgever : Geert Labiau - ON 0456383515 - FSMA 019698A – www.proassur.be

2. Postbus Brakel: Marktplein 25


De bezitter van een voorlopig rijbewijs B mag, naast zijn begeleider(s), één passagier vervoeren. Vanaf 3 februari 2014 mag alleen nog wie bekwaam is voor de vorming van de kandidaat mee in de wagen. Met andere woorden mag iemand met een voorlopig rijbewijs B, behalve zijn begeleider(s), vanaf 3 februari 2014 geen passagiers meer vervoeren.

Net als tal van andere spaarders bent u daarom waarschijnlijk op zoek naar vernieuwende formules. Is veiligheid een absolute vereiste voor u? Of bent u bereid om risico’s te nemen in een poging om uw rendementsvooruitzichten te verbeteren? In dat geval kan ik u Invest For Life voorstellen. Invest For Life is een levensverzekeringsproduct van Allianz Benelux NV.  

U zoekt de zekerheid van een gewaarborgde rentevoet en bescherming van uw kapitaal? Dan belegt u voor 100% in Invest For Life 3A. U wilt uw kapitaal laten meegenieten van het eventuele groeipotentieel van de financiële markten maar nog steeds met bescherming van uw kapitaal? Dan gaat u ten volle voor Invest For Life Dynamic 3A.

Geniet mee van de tijdelijke actie tot 15 maart 2014!!

Op het rijbewijs moet uitdrukkelijk vermeld worden wie begeleider is.

Allianz biedt de 2% premietaks gratis aan voor alle nieuwe contracten Invest For Life Dynamic 3A.

Deze begeleider mag niet vermeld zijn op een ander voorlopig rijbewijs gedurende het voorgaande jaar (behalve voor dezelfde kandidaat). Er is wel een uitzondering voor kinderen, kleinkinderen, zussen, broers of pleegkinderen van de begeleiders of die van zijn/haar wettelijke partner.

Geïnteresseerd? Neem met ons contact op zodat wij u persoonlijk Invest For Life kunnen voorstellen. Inmiddels kunt u ook surfen naar www.allianz.be. Daar vindt u een overzicht van en toelichting bij de voordelen en mogelijkheden die een Invest For Life contract kan bieden, alsook alle praktische modaliteiten.

AUTOSALON EN VERZEKERINGEN.

De begeleider moet steeds vooraan in het voertuig zitten. De reeds bestaande verplichtingen (voldoen aan de voorwaarden om een rijbewijs te verkrijgen, minstens 8 jaar een rijbewijs B bezitten en gedurende de laatste 3 jaar geen verval van het recht tot sturen te hebben bekomen) blijven gelden. Iemand die verandert van begeleider tijdens zijn rijopleiding, zal in de toekomst een nieuw voorlopig rijbewijs ontvangen met dezelfde uiterste geldigheidsdatum als het oorspronkelijke voorlopige rijbewijs.

Het autosalon is, of moeten we zeggen “was”, traditioneel de periode waar verzekeraars uitpakken met speciale acties. Wij sommen er hieronder enkele voor u op:  

Baloise: korting op omnium gedurende hele looptijd van het contract. AXA: 2 maanden omnium of mini-omnium gratis - vaste franchise tegen een verlaagde prijs.*  AG: 2 maanden gratis verzekering Top Omnium/Top Occasium of 1 jaar gratis dekking Top Bijstand.*  Allianz: 2 maanden gratis op nieuwe polissen omnium.* *Deze prijsvoordelen zijn telkens gebonden aan voorwaarden zoals leeftijd, schadeverleden, … Veel maatschappijen doen geen speciale salon-acties meer. Bij ProAssur is er een gespecialiseerd team dat gans het jaar door de beste oplossing biedt, gekoppeld aan een voordelig tarief en een doorgedreven dienstverlening.

Verantwoordelijke uitgever : Geert Labiau - ON 0456383515 - FSMA 019698A – www.proassur.be

NIEUWIGHEDEN VOORLOPIG RIJBWIJS VANAF 3/2/2014

U hebt het wellicht al gemerkt: het spaarlandschap is duidelijk niet meer hetzelfde als pakweg vijf jaar geleden. De rentetarieven zitten al een tijdje op een nooit eerder gezien dieptepunt en niets wijst op een snelle ommekeer van de situatie.

Nb 4 januari 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you