Page 1

a y n i P m e F per

a l b o P la

Qui som?

Som gent de la Pobla de diferents sensibilitats, amb ganes de treballar pel nostre poble i per la nostra gent. Som un equip que afrontarà els reptes conjuntament, amb transparència, amb cohesió i amb il·lusió.

è u q Per e

? m e t n e s ns pre

Perquè tenim un projecte de futur per a la Pobla i per a tots els seus habitants. Perquè volem una Pobla dinàmica, alegre, acollidora i emprenedora. Perquè desitgem que tots els poblatans i totes les poblatanes s'engresquin a participar en la política municipal. Fer del nostre poble niu i refugi de les persones on tothom s'hi trobi a gust.

Com ho volem fer? Amb vosaltres, en equip, amb la participació i la col·laboració dels poblatans i les poblatanes en les decisions municipals importants. Amb transparència i actitud receptiva i oberta. Amb constància i visió de futur.


...TRANSPARENT I PARTICIPATIVA

m e n i g Ima .. . a l b o P una

Una Pobla corresponsable amb el seu desenvolupament on tothom pugui dir la seva. Basant la gestió municipal en la delegació a les regiduries. ............................... Fent un ajuntament més participatiu i més obert al poble, donant més ús a les xarxes socials. ............................... Continuant el model de pressupostos participatius. ............................... Creant el consell de barri implicant els poblatans i les poblatanes en la participació municipal.

…COMPROMESA AMB UN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE Una Pobla dinàmica, activa, generadora de riquesa

Optimitzant la gestió dels serveis i equipaments municipals. ............................... Generant terreny industrial per ampliar i consolidar el sector. ............................... Desenvolupant la marca Collegats-Boumort ............................... Consolidant les rutes de senderisme i BTT. ............................... Impulsant la creació de zones d’activitats aquàtiques al riu i al llac. ............................... Fent de l'estació un referent del turisme dels Pirineus i un espai de rebuda i guiatge del turisme sostenible.

…INTEGRADA EN L'ENTORN

Una Pobla que miri als rius, al llac i a les muntanyes, a la cultura i la tradició.

Aconseguint un municipi net, endreçat, amable, acollidor, respectuós i respectable. ............................... Garantint l’execució del pla de foment : • Remodelació total del parc, connectant el conjunt modernista i l’actual camp de futbol. • Adequant a l'entorn de l'estació un espai expositiu del patrimoni ferroviari. • Creació d'una zona de lleure i d'arribada dels esports de natura al parc dels Raiers. • Desenvolupament del projecte d’equipaments esportius, tants com ens siguin possibles.

............................... Aplicant el pla de circulació real i factible per al nostre municipi. ............................... Creant zones d'aparcament, aprofitant els solars buits. ............................... Prioritzant, abans que finalitzi el pla de barris, fer del poliesportiu un lloc més polivalent i instal·lant un ascensor exterior a la plaça de la Pedrera. ............................... Fent i aplicant l’ordenança de civisme, l’ordenança de via pública i l'ordenança de tinença d'animals.

…ON EL PRIMER SIGUIN LES PERSONES

Una Pobla cohesionada on tothom tingui cabuda i senti que s’hi pot viure. Cuidem-nos Vetllant per la igualtat d'oportunitats dels diferents grups socials. ............................... Potenciant espais de trobada entre les diferents generacions. ............................... Creant polítiques municipals on tothom pugui sentir-se integrat independentment de la seva identitat de gènere, orientació sexual o expressió de gènere. ............................... Donant suport al jovent i als infants perquè preguin el protagonisme. Els pressupostos participatius n’és un exemple a desenvolupar. ............................... Estimulant accions perquè la gent gran es vinculi i participi de forma activa.

! a c i l b ú p Fem re ”Som la llavor de totes les victòries” Oriol Junqueras

Profile for ERC La Pobla de Segur

Programa ERC La Pobla de Segur 2019  

Programa ERC La Pobla de Segur 2019  

Advertisement