Page 1

Benvolguts i benvolgudes, Les eleccions a la Federació Regional de Girona han de representar l’inici d’una nova manera d’entendre el partit a la nostra demarcació, una nova etapa on el treball en xarxa, l’obertura del partit, la participació, el municipalisme, la transparència i la voluntat i capacitat de passar comptes, n’han de ser els eixos principals. El tríptic que teniu a les mans pretén explicar de manera molt resumida el projecte de la candidatura que hem format uns quants militants de les comarques gironines a l’entorn del projecte “ERCdsdGirona”. El que us proposem és que ERC, des de la Federació de Girona, esdevingui una referència a l’hora d’obrir el partit a la societat civil i també a la resta de formacions polítiques, per sumar noves adhesions al nostre projecte de país. Volem que la participació de totes i tots els militants d’ERC sigui un dels nostres principals objectius i que tingueu l’oportunitat de conèixer i opinar sobre les principals decissions del partit, per això posarem al vostre servei totes les eines necessàries per a fer-ho possible.

Hem d’assolir nous reptes per ser un partit referent a les comarques gironines:

Treballar amb unitat d’acció i de discurs en representació de la gent del nostre territori. Recuperar la credibilitat i la confiança de les persones credibilitat davant la societat civil.

Hem de ser de nou l’esquerra independentista de referència a les nostres contrades i per a fer-ho, caldrà l’esforç de tots, caldrà trobar i sumar les complicitats necessàries per assolir el nostre objectiu, la independència del nostre país.

Solvència i capacitat d’incidència política per solucionar els problemes de les persones i entitats.

Però per assolir aquests objectius hem de fer feina, molta feina. La transició nacional ha començat i les estructures tradicionals han demostrat ser insuficients per fer arribar el missatge, insuficients per escoltar les opinions i les inquietuds dels catalans, dels gironins, dels nostres amics, simpatitzants i militants.

Vertebrarem el projecte necessari per sumar des de Girona per la independència

Noves maneres, noves actituds, noves tecnologies, formació d’equips i sobretot les ganes de fer feina, molta feina, són la base de la nostra proposta.

ercdsdgirona.blogspot.com/

obertura, transparència i confiança

Us convidem a què hi doneu un cop d’ull i que ens feu arribar els comentaris i propostes que creieu oportunes. Ens podreu trobar a ercdsdgirona@gmail.com i a @ERCdsdGirona a twitter Esperem que la nostra proposta sigui del vostre interès i que ens doneu el vostre suport. Salut i independència! David Mascort ERCdsdGirona

ERCdsdGirona

ercdsdgirona.blogspot.com/


Espais de participació i expressió a l’abast de tothom

Intercanvi d’informació, transferència de coneixement i valor afegit

Proposem una nova fórmula d’assemblearisme que permeti la participació del militant en les principals decisions del partit que transcendeixin l’àmbit local. Un nou model d’assemblearisme, ben entès, funcional, viable i resolutiu que ha de donar lloc a la participació fent possible la convocatòria de consultes internes sobre temes específics, d’àmbit territorial o sectorials.

És fonamental l’interncanvi de bones pràctiques i generar coneixement compartit, mutu, entre la nostra gent que aporti beneficis, tingui efectes positius i sigui útil per resoldre problemàtiques del moment. Hem d’incorporar el coneixement i els valors dels nostres militants: tots els coneixements són i seran benvinguts. Incorporarem aquests nous valors associats a la tecnologia: obertura, transparència, accés lliure a la informació. Disposar de la informació adequada i transmetrela és un dret i una obligació que tenim envers la militància i el nostre entorn més proper.

Hem d’aprofitar les noves tecnologies com a eina indispensable que ens ajudi a millorar notablement els mecanismes de participació no presencial. Hem de ser capaços de crear mecanismes d’intercanvi d’informació estable, permanent, àgil i fluïd amb els nostres regidors i també amb els representants als Consells Comarcals, la Diputació de Girona, al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats per proposar, preguntar i tenir la informació necessària per a dur a terme la seva tasca amb criteris de màxima eficiència, eficàcia i efectivitat en els seus respectius àmbits de responsabilitat. Alhora cal establir nous circuïts de comunicació amb la militància de base, els simpatitzants i els amics d’ERC expectants de rebre informació.

Cens d’electors Transformarem la relació del partit amb la ciutadania oferint la possibilitat de participar en activitats polítiques, però també en activitats cíviques, culturals, educatives i/o socials. Volem que es comparteixi el coneixement. Elaborarem un cens d’electors de les comarques gironines que ens permeti tenir contacte directe amb els nostres votants però també amb d’altres entorns, de manera que ens permeti incorporar-los en futures decisions de rellevància per a ells.

2.000 gironins per la independència Volem arribar a ser 2.000 participants actius d’aquest nou projecte d’ERC. El compromís personal amb l’independentisme d’esquerres i el republicanisme dels nostres militants és inqüestionable i cal consolidar una major comunicació amb ells i elles. Avui a ERC ens toca créixer, fer-nos més grans, però també més oberts, més flexibles i més propers als problemes dels gironins –més política de proximitat!- i això passa per cercar noves formes de participació del partit com a via per crear afinitats i sinèrgies, teixir una bona xarxa relacional de complicitats i arribar a ser un partit hegemònic que ocupi la centralitat de la política catalana.

L’Esquerra oberta Hem de teixir complicitats i estratègies comunes amb altres entitats independentistes. Una ERC propera als problemes de la gent, que entri en col·laboració amb les entitats i la xarxa social del nostre territori.

Triptic de campanya  

Tríptic de campanya