Page 1

C Christian

Kuster

Erichsen Nordic Combined Athlete


Christian K. Erichsen

C

Jeg er en norsk-sveitsisk kombinertløper, født 1990 i Sveits med sveitsisk mor og norsk far. Familien flyttet til Norge da jeg var 3 år. Siden den gang har jeg vært bosatt på Nordberg i Oslo. Mine første erfaringer med langrenn gjorde jeg i Sveits allerede som toåring. Skihopping ble introdusert for meg da jeg var seks. Siden den gang har jeg drevet med mange idretter, men kombinert har hele tiden vært “min” idrett. Jeg representerte Norge til slutten av junioralderen. I denne perioden kan jeg vise til en rekke sterke prestasjoner, blant annet en Norgesmestertittel for juniorer og pallplassering i Norgescupen sammenlagt.

Da jeg tok steget over i seniorklassen satte jeg meg nye langsiktige mål og vurderte hva som skal til for å nå dem. Med både norsk og sveitsisk statsborgerskap undersøkte jeg også muligheten for å bli en del av det sveitsiske landslaget. Jeg kom frem til at det sportslige opplegget i Sveits ville gi meg de beste mulighetene for å utvikle meg videre som utøver og å realisere målene mine. Med et ungt og lovende lag, samt en hovedtrener fra verdens ledende nasjon innen hopp og kombinert de siste årene, Østerrike. De siste sesongene har jeg tatt videre steg, med blant annet deltakelse i tre verdenscuprenn, topp-10 plassering i kontinentalcupen og medalje fra Universiaden. De oppløftende resultatene har bare styrket motivasjonen min for å satse videre med en ambisjon om OLdeltakelse under vinterlekene i Sochi 2014.


Min karriere

fremtidige mål

Resultater »» Norgesmester junior 2009 »» 2. plass Norgescup jr. sammenlagt 2009 »» To ganger bronse fra det sveitsiske mesterskapet 2011 (individuelt kombinert og laghopp) »» Bronse i Universiaden 2011 (lag) »» To 5. plasser individuelt i Universiaden »» En Topp-10 plassering i Continental Cup 2011 »» Deltakelse i World Cup de to siste sesongene

Mål sesongen 2012-2013 »» Medalje i Universiaden »» Topp-15 sammenlagt i Continental Cup »» Pallplasseringer i Continental Cup »» Topp-30 plasseringer i World Cup Langsiktige mål »» Kvalifikasjon til OL i Sochi 2014 »» Topp-6 i sprintstafett under OL 2014 »» Regelmessig topp-30-plasseringer i World Cup 2014 »» Topp-10 plassering under VM i Falun 2015


Sponsormuligheter

F

or å bedre forutsetningen for å nå målene mine og få større fremgang er jeg avhengig av samarbeidspartnere, også på sponsorsiden. Nedenfor er en oversikt over mulighetene jeg kan tilby for profilering av logo. Jeg er også åpen for andre former for samarbeid. Reklameplass på hodeplagg Dette alternativet gir mest eksponering siden logoen vil være synlig i begge deler av kombinertkonkurransen samt ved alle intervjuer og andre medieoppdrag.

Dere får: »» 50 cm2 reklameplass på alt av offisielle hodeplagg: Hjelm, lue, caps etc. Reklameplass på hoppski Logo optimalt plassert på hoppskiene gir maksimal synlighet for tv, tilskuere og andre medier i hoppbakken. Dere får: »» 160 cm2 reklameplass på mine hoppski.


Reklameplass på min nettside Dere vil få reklameplass på min personlige nettside, med link til deres nettsider. Andre tjenester Jeg stiller meg til disposisjon til markedsføringsoppdrag, treningsveiledning, teknikkurs langrenn etc.

Ta gjerne kontakt hvis dere er interessert i et samarbeid eller ønsker mer informasjon. Kontaktinformasjon finner dere på baksiden.


C Kontakt Christian Kuster Erichsen Lyn Ski og SC Giswil-Mรถrlialp

Telefon: +47 906 36 887 / +41 77 484 07 44 E-post: kuster.erichsen@cke.no Webside: www.christianerichsen.com

Christian Erichsen Sponsor Brouchure  

A sponsor brouchure I designed for the Nordic Combined athlete Christian Erichsen. Hopefully this will help him get more sponsors!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you