Page 1

Sleutelwoorden van uw makelaar


Aangenaam. ERA Immo Noord Of u nu koopt of verkoopt, huurt of verhuurt, Era Immo Noord maakt er samen met u een mooi verhaal van. ERA Immo Noord, stuk voor stuk experts in hun vak! Wij beschikken over de noodzakelijke kennis en worden permanent bijgeschoold om zo correct mogelijk uw persoonlijke situatie in te schatten en u op die manier te begeleiden in uw vastgoedtransactie. Kortom, mensen die u met plezier adviseren en inspireren! Makelaar in de breedste zin van het woord

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Wij begeleiden u graag bij:     

Verkoop van uw onroerend goed Verhuur van uw onroerend goed Herverkaveling van uw onroerend goed Ontwikkeling van verkavelingen Bouw van nieuwbouwprojecten

Het managementteam van ERA Immo Noord


IJzersterke formule Onze klanten kunnen rekenen op een pak ervaring en professionaliteit.

MEERLE

MEER MINDERHOUT

WUUSTWEZEL LOENHOUT

KALMTHOUT

HOOGSTRATEN

POPPEL

WORTEL

WEELDE

GOOREIND ZANDVLIET

MERKSPLAS PUTTE

BERENDRECHT STABROEK

KAPELLENBOS

BRECHT

SINT LENAARTS

KAPELLEN

RIJKEVORSEL

Sinds 1984 is ERA Immo Noord een gevestigde waarde in uw regio. Wat aanvankelijk startte met een kantoor in Minderhout is uitgegroeid tot een lokaal netwerk van meerdere vestigingen in onder andere Hoogstraten, Minderhout, Rijkevorsel, Brecht, St. Lenaarts, Beerse, St. Antonius - Zoersel en Brasschaat. Door krachten te bundelen en het netwerk van ERA optimaal te benutten trachten wij continu de service en kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

ST. JOZEF BEERSE

SINT-JOBIN-’T-GOOR

MARIABURG HOEVENEN

WESTMALLE

VOSSELAAR

OOSTMALLE VLIMMEREN

BRASSCHAAT SCHOTEN EKEREN

SCHILDE WECHEL DERZANDE

SCHILDE ZOERSEL

SCHOTEN

LILLE

HALLE

ZANDHOVEN VIERSEL

PULDERBOS

Dankzij onze resultaatgerichte werking sleepte ERA Immo Noord heel wat prijzen in de wacht:

GIERLE

   

Het snelst groeiende ERA kantoor Het beste ‘all-round’ kantoor binnen het ERA netwerk Toetreding tot Top-20 van de kantoren (15e plaats, silver member) Toetreding tot Top-10 van de kantoren (2e plaats, gold member)

PULLE

2016

Onze kantoren

2017

2018


WIJ ZOEKEN MET U MEE...

ERA netwerk Ons hele netwerk werkt aan uw toekomstplan ERA staat voor een hecht samenwerkingsverband van 108 makelaars in residentieel vastgoed in het ganse land. Ook over de landsgrenzen heen werken we nauw samen met onze ERA-collega’s. Hoe vindt u snel een geschikte woning als u uw baan in Kortrijk omruilt voor een job in de Noorderkempen? En hoe weet een Nederlander dat uw woning perfect in hun nieuwe Belgische leven past?

Antwerpen WestVlaanderen OostVlaanderen

VlaamsBrabant

Kort en krachtig antwoord: Dankzij ERA.

Limburg

U staat er niet alleen voor

Brabant-Wallon

Liège

Namur

Luxembourg

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. In België zijn er 108 ERA-kantoren aangesloten; stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. In de provincie Antwerpen werken 19 ERA-makelaars intensief samen om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Maak kennis met ons netwerk op www.era.be en www.eraeurope.com.

Ons netwerk


Over de grens Een grensoverschrijdende samenwerking In de Noorderkempen hebben onze noorderburen steeds een belangrijke rol gespeeld. Door onze jarenlange ervaring in de regio hebben wij een uitstekend contact met onze Nederlandse collega’s. Om een zo groot en breed mogelijk publiek te benaderen, werken wij dan ook nauw samen met hen. Door deze intense samenwerking met onze collega’s in o.a. Breda en Tilburg wordt er een brug gecreëerd waardoor Nederlanders gemakkelijk hun weg tot uw woning vinden. Bovendien stellen onze Nederlandse collega’s uw woning actief voor aan potentiële kopers (onder andere via funda.nl).

SAMENWERKING NEDERLAND

Potentiële kopers in Nederland worden ook aangesproken


ERA VIRTUELE RONDLEIDING

Fotografie op maat Een unieke voorstelling van uw eigendom Met behulp van o.a. de virtuele rondleiding, hoogtefoto’s of dronebeelden op www.immonoord.be, krijgen kandidaat-kopers een goed beeld van uw vastgoed. Het is een dynamische en aantrekkelijke manier om de interesse van potentiële kopers aan te trekken. De opmaak en montage worden gerealiseerd door een professioneel team.

   

De fotogalerij geeft een eerste indruk van de inrichting en sfeer. Een plattegrond van elke verdieping geeft inzicht in de ruimtes. Panoramische beelden brengen geïnteresseerden virtueel binnen. Hoogtefoto’s en dronebeelden geven de kandidaten een extra, dynamische kijk op de totale oppervlakte van het perceel.

De voordelen van fotografie op maat van uw woning

 U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk heel goed voorbereid aanbellen.  Uw woning wordt dag en nacht online “bezocht” zonder enige hinder.  Meer kandidaat-kopers ontdekken uw woning en dit op het moment en het ritme dat zij verkiezen.  U onderscheidt uw woning ten opzichte van uw directe concurrenten.  Meer efficiëntie en meer comfort voor zowel koper als verkoper.

Een virtuele rondleiding heeft veel voordelen


Een persoonlijke aanpak Een woning verkopen vergt meer en meer inspanning De tijd dat u een bord ‘te koop’ in uw voortuin plaatste en u uw eigendom vlot verkocht ligt helaas achter ons… De meerderheid van de gerealiseerde verkopen zijn het resultaat van een actieve aanpak en persoonlijke begeleiding van de kandidaat. Het onderhouden van goede relaties met kopers en verkopers zijn daarbij nóg belangrijker geworden. Een andere aanpak, een beter resultaat

MIJN DOEL? U ZO SNEL MOGELIJK DEZE FLES LATEN OPENEN.

ERA Immo Noord onderscheidt zich hierin van de andere makelaars op de markt: Dagelijks staan maar liefst zes mensen fulltime in voor de begeleiding van kopers en verkopers. Concreet wil dit zeggen dat zij zich voor de volle 100% kunnen focussen op hun hoofdtaak:    

Het proactief benaderen en begeleiden van kandidaat-kopers. Het organiseren van bezichtigingen. Het opvolgen van hun verkopers. De lopende prijsonderhandelingen tot een succesvol einde brengen.

- INEZ Op een mooi verhaal


ONZE DAGELIJKSE DOELSTELLING

Resultaat telt Uw eigendom goed verkocht krijgen, dat is wat telt Hoe men het ook draait of keert, we zitten in een resultaat-gebonden en commerciële sector. Het behalen van het gewenste resultaat is dan ook onze dagelijkse doelstelling. Echter, de huidige marktsituatie vereist een flexibele aanpak om op elke verandering in de vastgoedmarkt in te spelen. Denk maar aan de vele overheidsmaatregelen (bv. herziening renovatiepremies, terugbrengen van de woonbonus, etc.), de hoge eisen bij het toekennen van leningen of de terugval van het aantal Nederlanders in de grensgemeenten. Deze aspecten hebben een significante invloed op de evolutie van vraag en aanbod... én ook de prijsvorming. Jaar na jaar kan ERA Immo Noord zeer mooie resultaten neerzetten en verder investeren om u beter van dienst te zijn.     

In 2013 verkocht ERA Immo Noord 157 eigendommen In 2014 verkocht ERA Immo Noord 174 eigendommen In 2015 verkocht ERA Immo Noord 211 eigendommen In 2016 verkocht ERA Immo Noord 228 eigendommen In 2017 verkocht ERA Immo Noord 242 eigendommen

Uiteindelijk draait het om één ding: een mooi resultaat


Open Huizen Dag Een warm welkom voor tientallen kandidaat-kopers De Open Huizen Dag die ERA drie maal per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen openen alle ERA-makelaars tegelijk de deuren van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hen interesseren. Voor u als verkoper is de Open Huizen Dag de perfecte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Wij zetten alles op alles om van deze dag een succes te maken Voor elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met onder meer lokale publiciteit, mailings en flyers.

OPEN HUIS

De laatste edities kon ERA Immo Noord rekenen op circa 70 tot 80 deelnemende panden. Gemiddeld worden maar liefst 26% van de deelnemende panden verkocht naar aanleiding van de Open Huizen Dag.

26% van de deelnemende panden wordt verkocht n.a.v. de Open Huizen Dag


Communicatie Communicatie is essentieel Niet alleen de communicatie met kandidaat-kopers is belangrijk, maar ook de opdrachtgevers dienen te allen tijde op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken wat betreft hun eigendom. Wanneer u samenwerkt met ERA Immo Noord om uw eigendom te verkopen, mag u zeker zijn dat uw makelaar zijn uiterste best doet om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. U kunt deze inspanningen op de voet volgen:  Eenmaal per maand ontvangt u klokvast een uitgebreid verslag van alle acties die ERA Immo Noord heeft ondernomen.  Alle bezichtigingen gebeuren in onderling overleg, met een rapportage aangaande de reacties en de verdere opvolging van de kandidaat.  Iedere 6 weken nemen we graag de tijd om samen met u de stand van zaken te evalueren in een persoonlijk gesprek.

STEEDS OP DE HOOGTE

Op deze wijze hebben onze verkopers te allen tijde een volledig en transparant zicht op wat er gebeurt.

Het is onze taak om iedereen op de hoogte te houden


Een gree

p uit on

Beerse

Rouwleegd

29

Beerse

Eekhoornstr aat 2

s aanbod

Beerse

:

Eendenstraa t 11

Beerse

Gierleseweg

Gelegen in staat deze een residentiële verkave ling te Beerse bijgebouw instapklare Provenç aalse op een mooi Vg, Vv, Wg, perceel van villa met ruim Gdv, Gvkr EPC: 123 kwh/m² 2.208 m². €545.000

Beerse

Te midden dit percee de residentiële wijk l bouwgrond “Ekster open bebouw van ca. 1.238 heide” ligt ing. m² voor een Gvg, Wg, Gdv, Gvv,

Beerse

VERKOCHT

€435.000

Beerse

Vrijwilligers traat 10

26

Turnhoutse weg 22

Op wande lafstand van terheide’, het natuurg ligt een zonnig deze woning met ebied ‘De Eksperceel van 5 slaapka Gvg, Wg, Vv, mers op 2.404 m². Gdv, Gvkr - EPC: 534 kwh/m²

Asterstraat

Laat u verrass fect instapk en door de vele troeven van deze perm² op een lare woning op een boogscheut perceel van het centrum van 1.036 Gvv, Gvkr - EPC: 408 kwh/m² van Beerse.

Gvkr - EPC: NVT

bus 6

Beerse

Kardinaal

Wordt u de trotse mogelijke slaapkameeigenaar van deze charmante rs? Op een villa in Beerse kende architect met 4 “Bols” en ligt centrale locatie, ontworpen Vg, Wg, Gdv, op een mooi zuid door Gvv, Gvkr - EPC: 331 kwh/m² perceel van 1.580 de bem².

Vg, Wg, Gdv,

Cardijnlaan

20

€418.000

Beerse

Vossenbrug

straat 19

In een nieuwe trum van Beerseverkaveling op wandela hebben we fstand van oppervlaktes het 3 bouwgro van de gronden nden te koop.cenzijn tussen Vv, Gvkr - EPC: NVT 364 m² en 407 De m². Vanaf

Houtseweg

€124.000

Gvg, Wg, Gdv,

54

Molenpad

NIEUW

€285.000

20

Vg, Wg, Gdv,

f 3b

issenstraat 20

201 kwh/m²

Rijkevors

Dit gelijkvloe rs gekenmerkt tweeslaapkamerapparteme door de praktisch ten van de oppervla e indeling nt van 88 m² wordt kten, en dit over en het optimaal benutGvv, Gvkr - EPB het gehele appartem in opmaak ent. €218.500

jaa

Op een central e locatie bijzondere te Oostma mooi perceewoning met 4 slaapka lle, ligt deze l 2.799 m². mers op Gvv, Gvkr - EPC: een 324 kwh/m²

€195.000

Ons volle

dig aanb

€250.000

Bolkse

Laat u aangen aam verrass woning op en door op rustige een mooi perceel van deze instapklare locatie in de dorpske 1.000 m², gelegen Gdv, Gvkr - EPC: rn van Rijkevo 295 kwh/m² rsel.

Vrijheide

VERKOCHT

Vg, Wg, Gdv,

€375.000

235

Gvg, Wug, Vv,

Rijkevors

el Looiweg 114

Perceel grond, van ca. 3.558 deels recreatiegrond en deels in Rijkevorsel. m², uiterst rustig gelegen nabij bos, Gvg, Gvr, Gdv, Bolk Gvv, Gvkr - EPC: NVT

€50.000

Nieuwe Kaai 39

Perceel bouwg rond voor woonst op een gelijkheid een mooi perceel vrijstaande tweetot een bijgebo van 1.435 Gvg, Wg, Gdv, m². Mouw. Gvkr, Vv - EPC: NVT

€205.000

Vlimmere

Heidijk

54

n

Te modern slaapkamers,iseren, gelijkvloerse uiterst rustig op een ruim perceel woning met 3 en landelij Vg, Wg, Gdv, k gelegen. van ca. 1.666 m², Gvv, Gvkr - EPC: 765 kwh/m²

€229.000

Wecheld

erzande Koolmeeswe g3

Op wande lafstand van meren, staat de dorpske slaapkamers deze statige woning rn van Vlimop 1.000 m². van ‘ 70 met Vg, Wg, Gdv, Gvv, Gvkr 3 EPC: 615 kwh/m²

VERKOCHT

In een bosrijke recreatiegrond en rustige omgevi van 1.077 ng ligt deze m².

Gvg, Gvr, Gdv,

u enkel

3

erzande

Gvv, Gvkr - EPC:

NVT

€39.000

op www.i

Ope

izen

rdag

Te renover en ving op een woning met 4 slpks west georiën in teerd perceelrustige omgevan 900 m² Gvg, Wg, Gdv, Gvv, Gvkr - EPC: 925 kwh/m² €258.000

mmonoo

n Hu

zate

NIEUW

VERKOCHT

od vindt

ERA

Opbrengsteigend aan de jachthav om van ca. 110 m² goed verhuurd en van Turnhout. De op een centrale ligging en ideaal geschikt handelsruimte is thans Gvv, Gvkr als beleggin EPC: NVT gsobject.

Vg, Wg, Gdv,

Wecheld

rd.be

Bezo e pand k deze e tusse n n 11.30 10.00 uur

Dag 7 ok tobe r

Beers

Kardin e aal

Cardijn laa

n 20

Beers

Turnho

e

utsew eg 22

Beers

Vrijwi

e

lligers straat

In een Beerse, rustige en woning ligt deze kindvriende ceel van met 3 slaa grotendeels lijke wijk te gere 419 m². pkamers EPC: 425 op een noveerde kWh/m - Gvg, zuid-per Wg, Gdv, Gvv, Gvkr

Brass ch

IDDA G

De Aar aa d 1 bust 3

2

€289 .000

Brass ch

aat

Dullin

gen

131

r een Tijd voo rhaal e nieuw v

2

Wg, Gdv,

Brec ht

Gvv, Gvkr

2

Vg, Wp,

Brec

Gdv, Gvv,

Gvkr

€598 .00

0

pslaan

25

Op slec dabaan hts enkele min ligt deze, met zijn vele uten van de te van woning met winkels en gezellige Bre160 m² op een een bewoonbarehorecazaken, kWh/m knus perc - Vg, Wg, eel van oppervlakGdv, Gvv, 207m². Gvkr €2

EPC: 460

2

Esse n

75.00 0

Station sst

raat 165

Wg, Gdv,

Gvv, Gvkr

Kijk

€239. 000

voor

10 bus

6

Vlakbij ligt dit de levendig van 125 instapklaar e dorpske rn slaapka m² met een, recent dak van Bee rse mers. app terras van 25 artement kWh/m - Gvg, m² en Wg, Gdv, 3

EPC: 143

Gvv, Gvkr

2

Gvkr

Over d’A

- Wp,

Gvv, Gdv,

Gvg, Gvkr

€215.0

In het ment 87centrum gele gen m² met groot terrgelijkvloers apparte as.

le dee ln n os werkeemende pand Snoerlo en o p ww draad w.im als rode mono 00

EPC: 130

kWh/m 2

-

- Vg, Wg,

Gdv, Gvv,

Gvkr

€210. 000

Samen met onze klanten gaan wij dagelijks op zoek naar de meest efficiënte kanalen om hun eigendom aan het gewenste doelpubliek voor te stellen:  Het aanbieden van uw eigendom via onze 8 verlichte etalages.  Een verdeling van professionele flyers, folders en mailings in de regio.  Het publiceren van uw eigendom via social media.  Het voeren van lokale publiciteit in week- en maandbladen (o.a. Impuls, Elite Reklaam, De Bode van Schoten, ’t Gazetje, “Brasschaatse Film en het “Aankondigingsblad”)  Een eigen magazine waarin uw eigendom wordt gepresenteerd.  Het publiceren van uw eigendom op drukbezochte websites (www.immonoord.be, www.immoweb.be, www.immovlan.be)  Een doelgerichte promotie van een buren-mailing in uw directe omgeving.  Lokale publiciteit zoals Open Huizen Dagen.  Het plaatsen van een opvallend tuinbord en bewegwijzering.

ksp

€339. 000

a4

Op een renovere perceel van rustige n woning 1.145 m² omgevin gelegen staat deze in g te Bre cht. een groene te EPC: 1.112 en kWh/m

Een op maat gemaakt marketingplan

€285. 000

Kerk stra Spets at – ers Pas torij hoek stra at • Mer

Te mod ning met erniseren, m². Dez zwembad vrijstaande mogelijk e woning op mooi perc bel-etagewo biedt heden. zeer veeeel van 1.17 kWh/m 9 l ruim - Vg, Wg, te en Gdv, Gvv,

EPC: 650

Publiciteit & promotie

2

Esse n

2

al

€349.00 0

n 37

Deze kara ktervoll in 200 e 8, met vee ligt op een villa, volledig l privacy. mooi perc gere eel van noveerd EPC: 170 3.394 kWh/m m² Geme ht enscha

370 kWh/

er

vanaf

Brec

f 25

In een slaapka rustig wijk mers op ligt een moo deze won i perceel ing met van 820 3 EPC: m².

naar lang Deurtje en thuis won

de Wieaat llei 110

Braamht beslaa

€209 .000

Specht endree

elke lonkt in Gevaar de kamer n hoek va

Gvkr

Brass ch

Van

Op een hoekap centrale loca mers enpartement tie in Brassch een gara van 105 aat, gebox. m² met 3 ligt dit EPC: 240 slaapka kWh/m - Vg,

m 2 - Vg,

Op een villa gen centrale loca chitect aamd ‘de tie in Bee Riet rse Bols op een moohoeve’ van staat deze i perceel bekende EPC: 331 kWh/m van 1.58 ar- Vg, Wg, 0 m². Gdv, Gvv, 2

VOO RM

kwh/m²

Vg, Wg, Gdv,

Rijkevors el

De Dalen

Opbrengsteigend aan de jachthav om van ca. 110 m² goed verhuurd en van Turnhout. De op een centrale ligging handelsr en ideaal geschikt Vg, Wg, Gdv, Gvv, Gvkr als beleggin uimte is thans EPC: NVT gsobject.

Dit multifu 114 m² met nctioneel handelsgelijkv loers van gelegen in grote raampartijen, ca. het centrum is uiterst centraa van Merksp Vv, Gvkr - EPC: l NVT las.

€229.000

Turnhout

€265.000

Nieuwe Kaai 37

Gvkr - EPC: 430

e4

Mutsaardweel g 18

VERKOCHT

Vg, Wg, Gdv,

€325.000

Merksplas

– editi rgang 9

Oostmalsest eenweg

kwh/m²

Turnhout

Temidden de stadker deze gereno n van Turnho 2 slaapka veerde en instapk ut vinden we mers. lare woning Gvv, met

116

Rijkevors el

HOB-woning een ruime met 3 (mogelijk een mooi tuin, gelegen op 4) slaapkamers en centrale locatie perceel van 552 m². , op Gvkr, Gvv - EPC: 661

Gvg, Wg, Gdv,

Ieperstraat 5

€395.000

39

Vg, Wg, Vv,

2

Mooi gelijkvloer naam terras en s appartement van 87 m² met 2 slaapkame taurants op de garagebox, op wandelafs rs, aangetand Vrijheid. Ideaal Vg, Wg, Gdv, als investering van de winkels en resGvv, Gvkr - EPC: (momenteel verhuurd). 182 kwh/m²

Rijkevors

magazine Gvv, Gvkr - EPC:

000

Oostmalle

Ruime woning met 4 van 870 m² in rustige slpks op een zuid omgeving. perceel

Vg, Wg, Gdv,

at 72 bus

Schitterend penthouse met en ruim terras op het westen,2 (mogelijkheid tot 3) slaapkam ject op een rustige gelegen in een ers doch uitsteken nieuwbouwproGdv, Gvkr - EPB de locatie in in opmaak het centrum.

€380.000

Hoogstrat en

Achtelsestra

Gvg, Wche,

Lierselei

Oostmalsestel eenweg

Vg, Wg, Gdv,

Turnhout

bus 3

Gezellig appartem ent (ca. 75 m²) garagebox, met 2 slaapkam gelegen schalig appartem op de eerste verdiepin ers én een entsgebouw Gdv, Gvv, Gvkr op toplocatie g in een klein- EPC: 150 kwh/m² in het centrum . €289.

€350.000

at 26

00

€235.000

Kerkstraat 25

Geurtsestra

Vanaf €175.0

Vanaf €205. 000

Hoogstrat en

NIEUW

0.7

Centraal gelegen m², opgebouw vrijstaande woning op bijgebouw van d uit degelijke kwaliteits een perceel van 664 materiale 160 m², handig Vg, Wg, Gdv, als atelier, hobby- n met praktisch Vv, Gvkr - EPC: 274 kwh/m² of opslagruimte.

Dr. Versm

Oostmalle

Op te frissen waarvan er appartementen hebben een nog 3 te koop zijn. in een blok van 6, De apparte oppervlakte Vg, Wg, Gdv, menten van 135 m². Gvv, Gvkr - EPC: 314/385/390 kwh/m²

Vv, Gvkr - EPC: NVT

NIEUW Ruime HOB-w te garage, oning met 3 slaapka gelegen op mers en een op een toploca een mooi perceel apartie in het bruisen van Vg, Wg, Gdv, Gvv, Gvkr - EPC: de centrum 434 m², 274 kwh/m² .

€680.000

491 kwh/m²

LAATSTE APPARTEMENT Twee percele n bouwgrond nieuwe verkave van ca. 560 ling te Hoogst m² in een raten.

€269.000

NIEUW

Merksplas

Vg, Wg, Gdv,

Hoogstrat

Minderhouts en estraat 9-11 3.1

325 kwh/m²

Hoogstrat Lindendree en

Kerkplein

Bent u op tegelijk tochzoek naar een knusse een aangen locatie in ame tuin woning met Beerse? op een rustige Gvv, Gvkr - EPC:

€278.000

Hoogstrat en

Achtelsestra

at 25

€198.000

Deze vrijstaan slaapkamers de, rolstoelvriendelij teerd perceel en 3 badkamers, op ke villa met o.a. een 4 van 756 m² doet onmiddemooi zuid-georiënGdv, Gvkr - EPC: 195 kwh/m² llijk dagdrom en.

Rijkevors

€279.900

Hoogstrat

Vlakbij de woning metdorpskern van Gierle van 568 m². 3 slaapkamers op vinden we deze een mooi Vg, Wg, Gdv, perceel Gvv, Gvkr - EPC:

kwh/m²

Aperenstraa t 45

Vg, Wg, Vv,

Oostmalsestel eenweg

Deze gereno veerde woning en een knusse met 3 slaapka tuin woner te ontvangen. is klaar om zijn nieuwemers Gvg, Wg, Gdv, Gvv, Gvkr - EPC: be317 kwh/m²

Minderhouts en estraat (bouwgrond en)

Hoogstrat en

Burg. Van

tusstraat 4

NIEUW

In een rustige ligt deze grotenden kindvriendelijke wijk te Beerse, eels gerenov slaapkamers eerde op een mooi Vg, Wg, Gdv, zuid-perceelwoning met 3 Gvv, Gvkr - EPC: 425 kwh/m² van 419 m².

kwh/m²

Gierle

Op een boogsc ligt deze op heut van het centrum te frissen van Beerse op een percee woning met l van 269 2 slaapka m². mers Gvv, Gvkr - EPC: 341

Gvg, Wg, Gdv,

€349.000

Beerse

St. Huber

Bent u op zoek ment van 125 naar een instapklaar, m² met een recent dakappa ruim terras en 3 slaapka rtemers? Gvv, Gvkr - EPC: 143

Gvg, Wg, Gdv,

Beerse

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER...

Lindenlaa n 1 • Bee Vrijheid rse 147 • Ho ogstrat Handel en slei 93 • St. An Bredab toniusaan 210 Zoerse • Brassc Gasthu l haat isstraat 16 • Bre t. 03 314 cht 81 91 info@im monoo rd.be

las

Charma zuid gerinte woning chte tuin op 250 m² met . aan

EPC: 690

gename

kWh/m 2

- Vg, Wg,

Gdv, Gvv,

Gvkr

€205

.000

ord.b

e

OPE NH UI za van terdag ZEN D 11.0 7 0 to oktob AG Voo r

t 14

info

rma

e .00 r uur

ERA Immo Noord heeft meerdere kanalen om uw eigendom onder de aandacht te brengen


De juiste kandidaten Wie zoekt, vindt Immo Noord – Immo Noord vindt, wie zoekt Na uw eigendom optimaal voorgesteld te hebben via o.a. de Virtual Tour, de lokale en nationale publiciteit alsook de gerichte marketingacties, wacht ERA Immo Noord niet af maar gaan we actief op zoek naar de geschikte kandidaat. Wanneer een eigendom nieuw wordt aangeboden gaan wij proactief op zoek naar potentieel geïnteresseerden in ons accuraat en groot bestand van kandidaat-kopers. Bovendien wordt dit bestand van kandidaat-kopers te allen tijde optimaal benut om kandidaten aan te spreken. Door deze persoonlijke aanpak en begeleiding van de kandidaten verhogen we de slaagkans om uw eigendom succesvol te verkopen.

DE JUISTE KANDIDAAT IN ONS BESTAND Wij gaan actief op zoek naar geïnteresseerden in ons accuraat en groot bestand


WIJ HELPEN U VERHUREN

Zorgeloos verhuren Service en kwaliteit in onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel ERA Immo Noord als verhuurkantoor begeleidt vandaag de dag ca. 700 lopende huurdossiers. Doorheen de jaren hebben we een groot vast klantenbestand weten op te bouwen. Twee elementaire zaken om u als verhuurder zo goed mogelijk in te dekken tegen risico's zijn een grondige en correcte kandidaten-screening en het vastleggen van alle afspraken in een huurovereenkomst alsook een uitvoerige plaatsbeschrijving. ERA Immo Noord begeleidt het volledige traject van A tot Z:  Het bepalen van de geschikte huurprijs (in samenspraak).  Het maken van de nodige promotie omtrent het eigendom.  Het screenen van de kandidaten (conform de privacywet).  Het begeleiden van kandidaten bij het plaatsbezoek.  Het rapporteren naar en adviseren van de eigenaars.  Het verlenen van juridisch advies (bijgestaan door advocaten).  Het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst.  Het opstellen van een uitvoerig gedocumenteerde plaatsbeschrijving van de eigendom.  Het geven van raad en advies, ook na het verhuren.  Het verzorgen van de indexatie.

Maak gebruik van onze ruim 30 jaar ervaring als verhuurkantoor


Klantentevredenheid Wat vinden onze klanten van ERA Immo Noord? Vóór het afsluiten van de verkoopopdracht: De kwaliteit van de informatie die u werd verstrekt

9,4 / 10

Tijdens het verkoopproces: De bereikbaarheid en de snelheid van reactie van de makelaar De gevoerde publiciteit (hoeveelheid /frequentie / kwaliteit) De manier waarop u op de hoogte werd gehouden De prijsonderhandeling(en)

9,4 / 10 9,3 / 10 9,4 / 10 9,2 / 10

80% van onze klanten koos voor ERA Immo Noord omwille van: Onze professionaliteit Uitstraling van kantoor / publiciteit / zichtbaarheid in het straatbeeld Onze reputatie Wij werden aangeraden

GOED NIEUWS!

Conclusie: Met welk cijfer, van 1 tot 10, zou u de dienstverlening beoordelen? Zou u uw ERA makelaar aanbevelen bij uw relaties?

Wat Katleen het liefst doet in haar job? Goed nieuws vertellen

40% 11% 11% 17% 9,4 / 10 100%


"ZEER GOEDE SERVICE!"

De verkoop van onze woning is uitstekend verlopen! Goede service & afhandeling! Frank S. uit Beerse

Beste keuze die ik kon maken! Dankzij Era Immo Noord was onze woning snel verkocht. Erg professionele aanpak en steeds bereid vragen te beantwoorden. Danny S. uit Kalmthout

Thijs S. uit Rijkevorsel

Lieve P. uit Zoersel

Zeer tevreden over de service, vriendelijkheid! Een goed, jong team die ervoor gaan! Doe zo verder!

Klantvriendelijk, zeer goede organisatie, correct en zeer professioneel. Een aanrader om mee samen te werken.

Ik vind de professionaliteit, vriendelijkheid en duidelijkheid de beste troeven van de ERA makelaar.

Ga zo door, iedereen tevreden er valt niets te verbeteren. Herman V. D. uit Hoogstraten

Dirk T. uit Brecht

Een greep uit de vele positieve reacties over ERA Immo Noord


TIJD VOOR EEN NIEUW VERHAAL? LOOP GERUST EENS BINNEN IN ÉÉN VAN ONZE KANTOREN.

Vrijheid 147 2320 Hoogstraten

Dorp 13 2310 Rijkevorsel

Lindenlaan 1 2340 Beerse

Desmedtstraat 8 2322 Minderhout

Bredabaan 210 2930 Brasschaat

Dorpsstraat 114 2960 Sint-Lenaarts

Gasthuisstraat 16 2960 Brecht Handelslei 93 2980 St. Antonius - Zoersel

Het hele team van ERA Immo Noord staat voor u klaar, net als de koffie!


 03 314 81 91  www.immonoord.be  info@immonoord.be

Kantoorpresentatie  

Sleutelwoorden van uw makelaar

Kantoorpresentatie  

Sleutelwoorden van uw makelaar