Page 1

24


Rausku magazine

Toimitus/taitto: EQ Esa Halminen rauskumagazine@gmail.com

Ilmestyy tarvittaessa

Rauskumagazine on taas täällä! On aika julkaista toinen Rauskumagazinen numero. Lehdessä seikkailevat Leppiz ja Topi kavereineen Unta palloon sajakuvassa. Leppiz on tutusti vauhdissa ruohonjuuritason tarinoineen ja Topi on uusin oma sarjikseni; uusia tarinoita kehitellään ja ne julkaistaan aikanaan omina tuotoksinaan. Lukijana olet yhtä hämmentynyt kuin aiempienkin sarjan jaksojen kohdalla, mutta silloin juuri Rauskumagazine on toiminut toivotulla tavalla— sarjakuvamaailmaa hämmentäen!

Kiitos ajastasi! EQ 2

23


Topi on EQ:n luoma uskonnollis-filosofinen sarjakuvahahmo, joka pohdiskelee maailmaa yhdessä ystäviensä tietäjän ja Aliisan kanssa. Mukana on myös pieni Aatu–koira. Unta palloon ei ole varsinaisesti mikään huumorisarjakuva, vaan enemmän henkisiä pohdiskeluja harrasteleva sarjakuva.. Tässä sarjiksessa eivät siilit kiroile.

22

3


4

21


Tässä maistiaisia pilapiirroksista.. Raumalaiset pilapiirtäjät ovat myös mukana Rauman sarjakuvittajien toiminnassa. Molemmilla on kosketuksia myös sarjakuvaan...

20

5


Uusi Unta palloon –sarjis nyt Tuoreena EQ:n sarjakuvapajalta..

6

19


18

7


8

17


16

9


10

15


Radio Ramonan varhaisvuosiin kuului erilaisia kokeilevia ohjelmaideoita. Niistä eräs oudoimmista taisi olla Ykän ja Topin Unta Palloon – ohjelmahupailu rytmimusiikilla ryyditettynä. EQ teki sarjasta myös muutaman sarjakuvastripin, joihin tutustumme nyt..

14

11


Tällainen oli henkis-filosofinen uusi versio Unta palloon sarjakuvasta piirtäjä-käsikirjoittaja EQ:lta. Seuraavalta sivulta alkaen voit lukea vanhat stripit Ykä ja Topi sarjakuvasta, joita ei ole julkaistu koskaan ennen, vaikka ne on tehty jo yli kaksikymmentä (1989)vuotta sitten… Edellisellä sivulla päättynyt Uusi Unta palloon – sarjis alkaa näillä näkymin ilmestyä muutamissa lehdissä vuoden 2012 aikana. 12

13

Rauskumagazine 2_2011  

Raumalaisia sarjakuvia..

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you