__MAIN_TEXT__

Page 1

EPT tiedottaa 5/2010


ESPOON PARTIOTUKI RY Puheenjohtaja Järjestösihteeri Toimisto

Pankkitili

EPT TIEDOTTAA

Julkaisija Painos Painopaikka Toimitus Taitto Materiaali Kannen kuva

Martti Suontausta (040 506 2400) Katja Arvilommi Töölönkatu 55 00250 Helsinki puh. 8865 1212 fax. 8865 1233 s-posti ept@partio.fi www.ept.fi Nordea 101630-76111

Espoon Partiotuki ry. 850 kpl Piirin toimisto Katja Arvilommi Ville-Pekka Reponen Jouko Raudasoja, Hanna Kinnunen, Anna-Riikka Kutinlahti-Kerbs, Maija Salmiovirta, Timo Anttalainen Ville-Pekka Reponen

Seuraava EPT-tiedottaa ilmestyy helmikuussa. 2


Pääkirjoitus Kansa on puhunut

siten seurakuntien päätöksentekoon. Vaalitulosten mukaan myös onnistuimme aika hyvin: jokaisessa Espoon seurakunnassa on nimittäin partiomielistä edustusta.

Vuosi 2010 on lopuillaan. Toivottavasti suurimmalla osalla meistä on aikaa kerätä voimia tapahtumarikkaan juhlavuoden päättyessä - olkoon kyse sitten palautumisesta tai uusiin haasteisiin valmistautumisesta. Partiopestejä nimittäin päättyy ja uusia alkaa monilla näin vuoden vaihtuessa.

Vaalien jälkeen on aika lunastaa kampanjan huumassa tehdyt vaalilupaukset. Jäämme seuraamaan edesottamuksia ja odottamaan tuloksia.

Syksy 2010 on EPT:läisten lippukuntien kannalta ollut vaikuttamisen aikaa, EPT:n hallitusta täydennettiin neljällä jäsenellä ja luottamus yhdistyksen puheenjohtajaan kantoi Maran toiselle yksivuotiskaudelle. Lisäksi Pääkaupunkiseudun Partiolaisille valittiin uudet piirinjohtajat sekä piirineuvoksia. Myös piirihallitukseen valittiin uusia jäseniä. Samaan aikaan käynnissä olivat seurakuntavaalit, joissa äänestettiin jäseniä seurakuntaneuvostoihin ja yhteiseen kirkkovaltuustoon.

Hyvää joulua kaikille ja kiitos kuluneista viidestä EPT-vuodesta!

Muikku Partiopestinsä päättävä Kekäleen pj

Kaikilla näillä organisaatioilla ja valituilla henkilöillä on vaikutusta espoolaisten ja kauniaislaisten partiolaisten toimintaedellytyksiin, sekä yhteiskuntaan.

Seurakuntavaaleissa ensimmäistä kertaa äänestämään pääsivät kaikki 16 vuotta täyttäneet. Nuorten äänioikeuden oli toivottu antavan meille partiolaisille paremmat mahdollisuudet vaikuttaa luottamushenkilöiden valintaan ja

3


Potka Jo tapahtunutta: • • • • • •

Tulossa: • • • • •

laskeutumista kick-bikingiä trimaraanin rakennusta possun paistoa tarpin ompelua keittimien testausta

lumiluolia? melontaa? retkivarusteiden tekoa? tähtien katselua? suunnistusta?

Tukeva aikuinen, seuraa ilmoittelua!

4


Lumiveistoskisa

LUMIVEISTOSKISA 6.3.2011 Lisätietoja seuraavassa tiedotteessa

5


Vimma

6


Punkku

Tartu nyt tilaisuuteen ja varaa itsellesi ensi syksyn paras pesti! Vespa päätti pistää markkinat sekaisin ja tarjota parhaat pestit parhaille tyypeille täysin ILMAISEKSI! Älä enää epäröi! Tartu näppäimistöösi ja varaa pestisi NYT! Kirjoita viestiin oma nimesi, lippukuntasi, osaamisesi sekä pestitoiveesi ja lähetä se osoitteella punkku@papa.partio.net. Sopivan pestin löydyttyä otamme Sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti. Tarjouksessa olevat pestit ovat erikokoisia ja pituisia ja ne huipentuvat varsinaiseen kisaan, joka järjestetään syyskuussa 2011. Tuotteen takuuaika on vuoden, jonka aikana loistava tiimimme tarjoaa tukija huoltopalveluita tarpeen mukaan.

7


Kämpät

Tarvitsetteko kämppävuoroja keväälle? EPT:n kämpillä on tilaa. Varaa retkellesi katto pään päälle osoitteesta ept@partio.fi tai rimpauttamalla numeroon 09 8865 1212.

8


Tapahtumakalenteri Tammikuu

Kesäkuu

14–16

Hallitusseminaari

6–12

Vimma-leiri

20

EPT Tiedottaa 1 DL

18–19

Hallituksen kesäretki

25

Yhteinen aluetapaaminen

Elokuu

Helmikuu

19–21 Hallituksen syysseminaari

3

Tilinpäätösilta

27

Tapailu

23

EPT Tiedottaa 2 DL

28

Rantalentisturnaus

Maaliskuu 4–5 6 vko 11–12 20

Syyskuu

LPK 2020

Lumiveistoskisa

vko 36–37

Aluetapaamiset Sählyturnaus

17–18

23

Kevätkokous

31

EPT Tiedottaa 3 DL

7

Potka- ja Vimma-viikonloput Seurakuntatapaaminen

Meri-retki

14

Espoon Vihree

27–29

Peikkari 2011

Espoon Punanen

9

Pinkki

9

Metsähölkkä

13

Syyskokous

Marraskuu vko 45–46

Toukokuu 7

Hallituksen ja ryhmien ilta

Lokakuu

Huhtikuu 8–10

Aluetapaamiset

Aluetapaamiset LPKJ-klubi

Joulukuu 9

9

KiitosGaala


Hallituksessa puhuttua Aluetyö

Sudenpenturyhmä

Helka-Liisa ”Helkku” Lääperi (KauKu) on nimetty Kekäleen puheenjohtajaksi 1.1.2011 alkaen, jolloin Maija ”Muikku” Salmiovirta lopettaa tehtävässä. Samaan aikaan aloittaa uusina alueohjaajina Petteri ”Petsku” Hyvärinen (MeMe) ja Hannele ”Hanski” Mikkonen (HaSi).

Sudenpenturyhmä järjesti akelaillan 22.11. jouluaskartelun merkeissä Leppävaaran kirkolla. Keväthangilla 6.3. järjestetään lumiveistoskisa mahdollisesti yhdessä piirin sytyketoimikunnan alkupamauksen kanssa.

Tiedotusryhmä

Seuraava aluetapaaminen pidetään Partioasemalla 25.1. kaikkien alueiden yhteisenä tapaamisena. Tapaamisessa mm. on mahdollisuus kuulla ja keskustella Espoon Kaupungin nuorisotoimen edustajan kanssa avustuksista.

Tiedotusryhmä on suunnitellut uudelleen organisoitumista ja kaipaa kipeästi uutta verta tekemään entistä näkyvämpää espoolaista ja kauniaislaista partiota.

Punkku 2011

Vimma

Kisatoimikunta on kasassa ja iso pyörä pyörii. Kisatoimikuntaan kuuluu Joni Taipale (EsMe) kilpailunjohtaja, Tommi Linho (EsMe) varajohtaja, Henna Lehtikuja (NiiNu) tehtäväpäällikkö, Meri Tanner (VaVa) yö-rastipäällikkö, Veli-Pekka Peltola (NiiNu) huoltopäällikkö, Heidi Taskinen (KauKu) ratamestari, Leena Hannonen (JäHa) talous ja Noora Hellström järjestelysihteeri.

Vimma-leiri järjestetään 6.-12.6.2011. Leiritoimikuntaan on leirinjohtaja Mikko Jakobssonin (LOU) lisäksi nimetty Henrik Vuornos (PitVa) ohjelmaan, Heini Nygren (OMA) turvaan, Alex Pitkänen (MeMe) muonitukseen, Jouko Raudasoja (Kipi) tiedotukseen, Henri Haaksiala (Tapme) huoltoon ja Oona Parviainen (Jäha) talouteen.

10


Talousryhmä

Merimelojien majalle. Mukava tunnelmallinen ilta sujui hyvässä seurassa jutustellen, tanssien, syöden ja ohjelmasta nautiskellen.

Ryhmä kokoontui 17.11. katsastamaan kuluvaa vuotta ja suunnittelemaan tulevaa. Anna-Riikka Kutinlahti-Kerbs lupasi jatkaa ensi vuonna ryhmän puheenjohtajana.

Sählyturnausta varten on varattu kenttiä THT Centeristä 20.3.

Myllis ja Dåvari

Ensi keväänä 3.2. päätettiin järjestää tilinpäätösilta, jolloin lippukuntien taloudenhoitajat saavat kysyä apua tilinpäätöksen tekemiseen.

Myllis ja Dåvari ovat olleet ahkerassa käytössä syksyn. Molemmat kämpät on palotarkastettu ja pieniä korjaustöitä tehty.

Tapahtumat

KiitosGaala kokosi perjantaina 10.12. kuutisenkymmentä henkilöä

11


Lähettäjä: Espoon Partiotuki ry - Töölönkatu 55 - 00250 Helsinki

Profile for Espoon Partiotuki EPT

EPT Tiedottaa 5/2010  

EPT Tiedottaa -lehti 5/2010

EPT Tiedottaa 5/2010  

EPT Tiedottaa -lehti 5/2010