__MAIN_TEXT__

Page 1

EPT tiedottaa 3/2010

tiedote0310.indd 1

25.4.2010 0:20:28


ESPOON PARTIOTUKI RY Puheenjohtaja Järjestösihteeri Toimisto

Pankkitili

EPT TIEDOTTAA

Julkaisija Painos Painopaikka Toimitus Taitto Materiaali Kannen kuva

Martti Suontausta (040 506 2400) Annukka Helander Töölönkatu 55 00250 Helsinki puh. 8865 1212 fax. 8865 1233 s-posti ept@partio.fi www.ept.fi Nordea 101630-76111

Espoon Partiotuki ry. 850 kpl KopioNiini Annukka Helander Ville-Pekka Reponen Nicole Finell, Saana Laukkanen, Hannele Mikkonen, Anna Munsterhjelm, Simo Pynnönen, Noona Rautajärvi, Martti Suontausta, Antti Vuorela, Ville-Pekka Reponen Sudenpenturyhmä

Seuraava EPT-tiedottaa ilmestyy elokuussa. 2 tiedote0310.indd 2

25.4.2010 0:20:30


Pääkirjoitus paras, sillä suurella todennäköisyydellä seuraavanakin vuonna eräänä syyskuisena lauantaiaamuna löytää itsensä jostain pellon laidalta tekemästä lähtötehtävää ja innolla odottamasta mitä kilpailu tuo tullessaan.

Tiedän mitä teet ensi syyskuussa Punkku tulee taas syksyllä. Tietenkin. Se on yksi perinteisimpiä espoolaisia partiotapahtumia, jota on järjestetty jo vuosikymmeniä. Legenda jo itsessään. Kisan osallistujamäärä on kasvanut huimasti sitten ensimmäisen Punkun vuonna 1964. Miksi kisoihin ylipäätään osallistutaan? Mikä saa meidät partiolaiset lähtemään vuodesta toiseen syksyiseen metsään?

Hanski kisanjohtaja Legenda-Punkku 2010

Rankkaa fyysistä urheilua, tarpomista kylmässä ja märässä säässä, tärisemistä yörastilla, eksymistä pistesuunnistuksella… no ehkä näitäkin joskus, mutta ennen kaikkea itsensä ylittämistä, rajojen kokeilemista, luonnossa liikkumista, kavereiden tapaamista sekä uuden oppimista – partiota! Nämä ovat niitä asioita, jotka ovat saaneet minut osallistumaan Punkkuun vuosi toisensa jälkeen. Voi olla, että moni meistä voisi myöntää jossain vaiheessa kisoissa vannoneensa ettei tee tätä koskaan enää. Vannomatta

tiedote0310.indd 3

3 25.4.2010 0:20:32


Vinkuli-eläintä metsästän… musiikki raikasi ja vietteli leiriläiset tanssimaan.

Espoon kansallispuistosta Nuuksiosta on löytynyt tuntemattomia karvoja ja jalanjälkiä. Havainnot keskittyvät lähinnä Kattilajärven alueelle. ”Kyseessä on luultavimmin Vinkuli-eläin.” aluetta tutkivan retkikunnan johtaja Trenz Pruca kommentoi. ”Se on hyvin vaarallinen ja se täytyy ehdottomasti saada kiinni ennen kuin mitään vakavaa kerkeää tapahtua”

Mutta mitä tapahtui Vinkulieläimelle ja Trenz Prucalle? Retkikunta äkkäsikin Kattilajärvellä liikkuvan Mulkkulieläimen jättäen näin leirimme nimikkoeläimemme rauhaan. Loppu hyvin kaikki hyvin, paitsi leiritoimikunnalla joka sai palkakseen leiristä oikein makoisan lumipesun! Hauskaa oli ja seuraavaan Vinkuliin onkin enää vain kaksi vuotta!

Tällaisella tiedotteella lähti käyntiin Espoon paras talvileiri, Vinkuli’10. Joukko urheita partiolaisia lähti uhmaamaan luonnonvoimia pelastaakseen Vinkuli-eläimen pahan Trenz Prucan retkikunnan käsistä. Hiihtolomalla järjestetyllä leirillä nukuimme neljä yötä puolijoukkueteltoissa eli kiepeissä, joita oli kolme: Poro, Siiseli ja Hämähäkki. Leiritoimikunnan tunnisti leirillä itseneulotuista keltaisista pipoista. (!) Ohjelmaa oli monenmoista. Jäällä pelattiin curlingia ja sokkojalkapalloa. Vietettiin leiriolympialaisia ja veistettiin jääveistoksia, joista kuuluisimmaksi ylsi Mulkkulieläin. Perinteisesti Vinkulin keskivaiheilla lähdimme hiihtohaikille, jonka yörasti kuitenkin päätettiin siirtää leiriin kovan pakkasen takia. Vinkuli-eläimen saattoi bongata leiriltä milloin mistäkin. Ja tottakai, kuten kaikilla Vinkuleilla, viimeinen ilta päättyi mahtavien näytelmien jälkeen Vinkulidiskoon, jossa

tiedote0310.indd 4

4 25.4.2010 0:20:40


5 tiedote0310.indd 5

25.4.2010 0:20:51


Kisatuloksia Sählymestaruudet selvitettiin 21.3. Päivän aikana voittajaksi leivottiin Lounapartion joukkue. Toiseksi sijoittui Itäisen Helsingin lippukuntien joukkue Vetovoima ja kolmanneksi kiri Mastonvartijat.

Ennätysmäärä joukkueita, kaikenkaikkiaan neljätoista osallistui Otahallissa käytyyn EPT:n perinteiseen sählyturnaukseen.

Sudenpennut ja seikkailijat lumiveistoskisassa 7.3. Lisäksi erikoismaininnat annettiin kahdelle työlle. Mastonvartijoitten Karhunpentujen työ mustekala oli kisan suurin veistos ja kekseliäästi toteutettu. Järvihaukkojen Töyhtötiaisten työ sinivalaasta sai maininnan toiminnallisuudestaan, sillä se toimi myös liukumäkenä.

Lumiveistoksia työsti aamupäivän aikana yhdeksän joukkuetta eli yhteensä yli 50 lasta. Veistosten aiheena oli meri. Voittajaksi selviytyi Kauka-Kuuttien Ketut ja Pallopäät -joukkue, jonka veistos esitti merihirviötä. Toiseksi arvotettiin Merimetsojen Majakka-teos, jonka veistivät Pienet merimiehet -joukkue. Kolmanneksi selvisivät Kara-Karhujen Siiselit, jonka työ oli nimetty kalaksi.

Kilpailun järjestelyistä vastasi EPT:n Sudenpenturyhmä ja kilpailu käytiin Leppävaaran urheilupuistossa.

Kiitos ajasta kanssasi, EPT! .. uskomattomia tarinoita, ihania ihmisiä, uusia naamoja, ystävällisiä sanoja, vinkeitä villasukkia, unohtumattomia kokemuksia, maalailua, EPT-henkeä, synttärikakkuja, sisuilua, valon välkettä, heittäytymistä, venytystä, talviturkkeja, isoja juttuja, hassuja hetkiä, pitkiä aamuja, herpaantuneita kokouksia, työn iloa, syysöitä, savuttavia nuotioita, auringonkukkia, arkistoja .. Nyt on aika vaihtaa maisemaa, lähteä uskaliaasti uusille urille ja toivottaa Aliisa tervetulleeksi perhevapailta takaisin toimeensa. Jos vielä Partioasemalla käytte, tulkaahan moikkaamaan! Annukka

6 tiedote0310.indd 6

25.4.2010 0:20:52


EPT:n omat tuotteet paidat 25 € /kpl vyöt 20 € /kpl

7 tiedote0310.indd 7

25.4.2010 0:20:54


Ennakkotietoa piireille Kaiku Pinkki 05.11.2009

3.10.2010

8 tiedote0310.indd 8

25.4.2010 0:20:56


Partiolaiset koloilta kaduille lauantaina 28.8.2010 PLUS-kasvuhanke organisoi koko piirin alueelle partion markkinointitapahtumat ensi syksynä. Espoossa partiota markkinoidaan Espoon keskuksessa, Lippulaivassa, Tapiolassa, Sellossa ja Isossa Omenassa. Tällä hetkellä paikkoihin on jo kivasti lippukunnat ilmoittautuneet mukaan, mutta vielä on tilaa! PLUS hankkii paikat ja materiaalit sekä kokoaa kaikista PäPalaisista lippukunnista yhteystietovihkon. Näin yritämme parhaiten huolehtia siitä, että jokainen partioon haluava lapsi löytäisi paikan itselleen jostain lippukunnasta. Tapahtumien tavoitteena on kuitenkin pelkän jäsenhankinnan lisäksi myös tärkeämmin vielä näkyä ja viedä partiota sinne, missä ihmiset liikkuvat – tuoda esille että 100-vuotiaskin partio on tässä päivässä ja kilpailukykyinen harrastusmahdollisuus lapsille, nuorille sekä aikuisille. Ilmoittautuneille lippukunnille lähtee lisätietoa huhtikuun viimeisellä viikolla. Jos et ole mukaan vielä ilmoittautunut saat lisätietoja ja näet ilmoittautuneet lippukunnat plussan nettisivuilta www. papa.partio.fi/plus. Lisätietoja antaa myös PLUS-kasvuhankkeen yhteyshenkilö Tiina (tiina.huuskonen@papa. partio.net tai 0400759277)

Seurakuntavaalit 14.–15.11. Ehdokasasettelu 15.9. asti. www.partio.fi/seurakuntavaalit 9 tiedote0310.indd 9

25.4.2010 0:20:59


10 tiedote0310.indd 10

25.4.2010 0:21:00


SE ON RUMAA, MUT SE TOIMI!!

..Uuden shown ensimm채inen osa on hyv채, mutta toisesta tulee rankka!

11 tiedote0310.indd 11

25.4.2010 0:21:02


Espoon Partiotuki ry:n ansiomitalit on tarkoitettu myönnettäväksi kannustukseksi ja kiitokseksi partiolaiselle, joka on ansioitunut EPT:n partiotoiminnassa. Alla on listattu ansioita, jotka on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan ohjeellisiksi mietittäessä ansiomitalien myöntämistä. Jokainen myöntämisehdotus käsitellään yksilökohtaisesti.

Rautaa rintaan

EPT:N KULTAINEN ANSIOMITALI Ansiomerkin myöntämiseksi vaaditaan hallituksen yksimielinen päätös sekä ohjeellisesti EPT:N PRONSSINEN ANSIOMITALI ainakin yksi seuraavista: Vähintään kaksi ansiota seuraavista: - Aktiivinen ja tunnettu järjestelijä ja osallistuja - EPT:n hallitusjäsen vähintään yhden kaksivuotiskauden tapahtumissa - Kilpailu- tai leiritoimikunnanjäsen vähintään - EPT:n puheenjohtaja vähintään kaksi kolme kertaa (Pinkki, Punkku, Vinkuli) vuotta - Leiritoimikunnan jäsen (Väiski) - aikaisemmin myönnetty EPT:n ansiomitali - Vinkulin tai Pinkin johtaminen - Merkittävä panos jossakin EPT:n ryhmistä - EPT:n hallituksen jäsen EPT:N HOPEINEN ANSIOMITALI Vähintään kolme ansiota seuraavista: - EPT:n hallituksen jäsen - Tunnettu ja aktiivinen osallistuja ja/tai järjestelijä EPT:n tapahtumissa - Merkittävä panos espoolaisessa tai kauniaislaisessa partiotoiminnassa ja sen kehittämisessä - Useita kertoja vähintään alueen laajuisen leiri-/kisatoimikunnan jäsen - Kilpailun- tai leirinvarajohtaja (Punkku, Väiski) tai leirinjohtaja (Vinkuli) - Leiritoimikunnan jäsen (Väiski) - Erittäin merkittävä ja pitkä työpanos EPT:n ryhmissä

Ansiomerkkien saajilta edellytetään esimerkillistä toimintaa ja positiivista asennetta EPT:n toimintaa kohtaan. Tapahtumien johtamista tulee voida kuvata menestyksekkääksi.

Tunnetko jonkun, joka ansaitsisi partiopaitaansa maineikkaan EPT-mitalin? Lähetä vapaamuotoinen hakemus hakemus toimistolle joko sähkötolle sähkö- tai tai etanapostilla: etanapostilla:ept@ ept@ papa.partio.fi / Lönnrotinkatu 30 D, 00180 partio.fi / Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Helsinki. Myöntämisehdotukset Myöntämisehdotukset käsitelläänkäsitellään hallitukhallituksen kokouksissa. sen kokouksissa.

12 tiedote0310.indd 12

25.4.2010 0:21:03


Espoon Partiotuki ry Töölönkatu 55 00250 Helsinki puh. 09 8865 1212

Hakulomake palautetaan EPT:n toimistolle

EHDOTUS EPT:N ANSIOMITALIN MYÖNTÄMISEKSI Tutustu ennen hakemista EPT:n ansiomitalien myöntämisperusteisiin (sivu 2/kääntöpuoli). Ansiomerkit myöntää EPT:n hallitus. Ansiomerkin saaja (suku- ja etunimi) Syntymäaika

Ehdotettu ansiomitali

Lippukunta

□ pronssinen □ hopeinen □ kultainen

Partiotehtävät EPT:ssä, joiden perusteella mitalia haetaan. Partiotehtävien ajankohta.

Partiotehtävien hoitamisessa huomioitavaa

Muut perustelut

Jakoaika ja -paikka Hakijan nimi ja allekirjoitus Hakijan partiotehtävä Hakijan puhelin ja sähköpostiosoite

13 tiedote0310.indd 13

25.4.2010 0:21:04


Peikkari

Osanottomaksu

Yleistä

Osanottomaksu on 50 € / vartio. Maksuohjeet ja -aikataulu kerrotaan sähköpostitse ilmoittautuneille vartioille.

Peikon Puikaus on Järvi-Espoon Eräpartiolaisten järjestämä leikkimielinen partiotaitokilpailu. Tänä vuonna järjestelyvastuussa on Pitkäjärven Vaeltajat.

Tehtäväluettelo

Tehtäväluettelo julkaistaan kilpailun nettisivuilla osoitteessa http://www. ept.fi/peikkari toukokuun alkuun mennessä.

Osanotto-oikeus

Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki SP:n jäsenmaksun maksaneet päpalaiset. Kilpailussa ratkaistaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kevään piirimestaruus yösarjojen osalta.

Ilmoittautuminen

Postikortilla 17.5.2010 mennessä (postileima) osoitteeseen:

Piirimestaruudesta kilpailevien vartioiden kokoonpanon tulee olla seuraava:

Simo Pynnönen Löydöspolku 2 D 54 01600 Vantaa

Sininen ja punainen sarja

Jälki-ilmoittautuminen

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljä 1418–vuotiasta jäsentä. Vartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 64 vuotta.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 24.5.2010 saakka. Jälki-ilmoittautuneilta peritään osallistumismaksu kahdellakymmenellä (20) eurolla korotettuna.

Ruskea ja harmaa sarja

Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on kolme vähintään 17–vuotiasta jäsentä.

vartion nimi vartionjohtajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite) vartion koko ja keski-ikä

Muut kilpailevat vaaleanpunaisessa sarjassa, jonka vartiossa voi olla 1-99 jäsentä. Piirimestaruus ratkaistaan edellä mainitut kriteerit täyttävien vartioiden kesken poiminnalla tulosluettelosta.

Lisätiedot:

14 tiedote0310.indd 14

Simo Pynnönen simo.pynnonen@gmail.com puh. 050 304 4044

25.4.2010 0:21:05


Rantalentisturnaus EPT:n rantalentisturnaus järjestetään sunnuntaina 29.8. klo 12.00–17.00 Matinkylän rantalentopallokentillä. Ilmoittautumiset ept@partio.fi

15 tiedote0310.indd 15

25.4.2010 0:21:08


Tapiolan alueen lippukunnat kutsuvat kaikki PäPa:n vartiot kisaamaan Legenda-Punkkuun 18.-19.9.2010.

Sarjajako Valkoinen sarja on partiotytöille ja -pojille. Vartioon kuuluu 4 - 6 saman lippukunnan jäsentä iältään 12 - 14 vuotta, kuitenkin yksi heistä saa olla yli 14-vuotias. Sopii kokemattomillekin retkeilijöille, mutta vj:llä tulee olla maastoretkeilykokemusta. Reitin pituus on 10-15 km. Keltainen sarja on partiotytöille. Vartioon kuuluu neljä iältään 14 - 18 -vuotiasta tyttöä, joiden yhteenlaskettu ikä on korkeintaan 68 vuotta. Aiempi maastoretki- tai kilpailukokemus on suositeltavaa. Reitin pituus on 15-25 km. Punainen sarja on partiopojille. Vartioon kuuluu neljä iältään 14 - 18 -vuotiasta poikaa, joiden yhteenlaskettu ikä on korkeintaan 68 vuotta. Aiempi maastoretki- tai kilpailukokemus on suositeltavaa. Reitin pituus on 15-25 km. Sininen sarja on 18-vuotiaille ja heitä vanhemmille naispuolisille partiolaisille. Vartioon kuuluu kolme jäsentä. Vartion jäsenillä tulee olla aiempaa maastoretki- tai kilpailukokemusta. Reitin pituus on 20-30 km.

16

tiedote0310.indd 16

25.4.2010 0:21:10


Harmaa sarja on 18-vuotiaille ja heitä vanhemmille miespuolisille partiolaisille. Vartioon kuuluu kolme jäsentä. Vartion jäsenillä tulee olla aiempaa maastoretki- tai kilpailukokemusta. Reitin pituus on 20-30 km Kultainen sarja 1) on vanhemmille yli 26 -vuotiaille vaeltajille ja johtajille. Vartioon kuuluu vähintään kaksi ja enintään viisi jäsentä. Vartion enimmäismäärän sallimissa rajoissa vartioon voi kuulua myös yksi tai kaksi alle 12 -vuotiasta samaan perheeseen kuuluvaa lasta. 2) on lippukunnan aktiivipartiolaisille. Vartioon kuuluu kolme jäsentä: yksi yli 18 -vuotias, yksi 15-18 -vuotias ja yksi alle 15 -vuotias. Aiempi maastoretki- tai kilpailukokemus on suositeltavaa. Reitin pituus 10-15 km. Huomioitavaa: • Kaikilla kilpailijoilla tulee olla SP:n jäsenmaksu maksettuna. • Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. • Sekavartiot kilpailevat poikien sarjoissa. • Vartiot, jotka eivät täytä sääntöjen ehtoja, kilpailevat kilpailun ulkopuolella sarjassa, johon ovat ilmoittautuneet.

Ilmoittautuminen Kilpailuun ilmoittaudutaan 31.8. mennessä kilpailun nettisivuilla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen ept@partio.fi. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 9.9. asti. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi vartion nimi, lippukunta, sarja, vartion jäsenten nimet ja syntymäajat sekä vartionjohtajan osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kilpailumaksu Kilpailumaksu on 60 euroa / vartio ja se laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Jälki-ilmoittautuneille kisamaksu on 120 euroa / vartio. Näiden lisäksi voidaan periä mahdollinen kuljetusmaksu 5 euroa / hlö.

Lisätiedot Kisakirje toimitetaan ilmoittautuneille viikolla 36 sähköpostitse, ellei vartio ole erikseen pyytänyt paperiversiota ilmoittautumisen yhteydessä. Tehtäväluettelo julkaistaan kilpailun nettisivuilla elokuussa. Lisätietoja kilpailusta saa kilpailun nettisivuilta osoitteesta punkku.ept.fi tai kilpailunjohtaja Hannele Mikkoselta p. 0400-623194, hannele.mikkonen@gmail.com. Kilpailun valvojana toimii Veli-Pekka Peltola.

punkku.ept.fi 17

tiedote0310.indd 17

25.4.2010 0:21:11


Hallituksessa puhuttua Aluetyö

kunnolla talvinen. Erityisesti leirillä onnistuttiin ruokahuollossa ja haikissa! Hallitus kiittää Vinkulin leiritoimikuntaa hyvin sujuneen leirin järjestämisestä!

Piirin vaalipiirijakoon ei tullut muutoksia EPT:n osilta. Jäsenmäärän tarkistuksen myötä Lommokin sai toisen piirineuvospaikan, joten seuraavista vaaleista eteenpäin jokaisella EPT:n viidellä alueella on kaksi piirineuvosta. Eniten muutoksia tuli Helsingin alueisiin, jotka jaetaan tulevaisuudessa pienemmiksi.

Lumiveistoskisassa oli mukana ennätykselliset 14 joukkuetta! Veistosten teemana oli tänä vuonna meri.

Seuraavan kerran sudenpennut pääsevät yhteiselle retkelle toukokuussa, kun Otsolahti muuttuu Karibianmereksi!

EPT:n alueohjaajat voivat röyhistää rintaansa parhaalla kaupunkikohtaisella tuloksella alueen lippukuntien tavoittamisessa viime vuonna! Tänä vuonna panostetaan LPK-hoitojen tekemiseen. Lippukunnat voivat tiedustella mahdollisuudesta alueohjaajiltaan.

Maaliskuisena viikonloppuna oli suma EPT-tapahtumia. Potka meni Nuuksioon merenjääretken sijaan. Samaan aikaan järjestettiin Vimma-toimintaa noin kymmenen hengen voimin. Koko viikonloppu huipentui sählyotteluihin Otaniemessä!

LPK2020 ja Kummien kohtaaminen järjestettiin maaliskuun alussa Kiljavalla.

Yhtä varmasti kuin alkaa kesän jälkeen syksy, tulee EPT:n rantalentisturnaus joka vuosi! Matinkylän kentät on jo varattu päivämäärälle 29.8. klo 12.00– 17.00.

Partiotoimintaa markkinoidaan lauantaina 28.8. ympäri pääkaupunkiseutua! Espoon tapahtumapaikat ovat Sello, Tapiola, Iso Omena, Espoon keskus ja Lippulaiva. Plus-projekti vastaa suunnittelusta ja ottaa mielellään ilmoittautumisia vastaan!

Syksyn Punkku kisaillaan 18.–19.9. Tapiirin lippukuntien toimesta. Myös uusi tulospalveluohjelma Kipa on valmistunut ja käytettävissä tulevissa kisoissa!

Tapahtumat

Vinkuli järjestettiin talvilomalla lähestulkoon arktisissa olosuhteissa! Sää oli niin kylmä, että se vaikeutti jo muonitusta ja ohjelman toteutusta. Lisäksi lumen määrä muutti Kattiksen totuttuja olosuhteita. Leiri oli siis

tiedote0310.indd 18

Pinkki on tänä vuonna Kaiku Pinkki ja järjestetään 3.10. Kilpailun johtajina toimivat Heli Männistö (Meme) ja Sanna Kuusisto (Meme). Tekijöitä kaivataan Lommon alueelta! 18

Vimma-leiri järjestetään ensi

25.4.2010 0:21:12


vuonna! Tule iltateelle tapahtuman tiimoilta 18.5. Lisätietoja tulee nettisivuille.

lä, kun Aliisa palaa perhevapailta takaisin töihin ja Annukka siirtyy uusiin ympyröihin.

Kevätkisat

EPT:n kevätkokous käytiin maaliskuussa hyvässä hengessä. Syyskokous järjestetään 14.10. Partioasemalla.

Piirin kevätkisat siirrettiin päiväsarjojen osalta Espoon Vihreen yhteyteen 15.5. ja yösarjat Peikon Puikauksen yhteyteen 29.-30.5. Toimitsijoita tarvitaan vielä molempiin kisoihin! Vihreen johtajana toimii Joonas Lehtonen (Kau-Ku) ja Peikkarin Simo Pynnönen (PitVa).

Lauluja OEK -kirjan uusi painos valmistuu kesään mennessä! Kannet ovat jo painossa. Hallitus haluaa muistuttaa EPT:n ansiomitalijärjestelmästä, jota valotetaan tässä lehdessä enemmän. Seuraavan kerran merkkejä voidaan jakaa ainakin EPT:n joulukuisessa Kiitosgaalassa, jolloin hakuaika on lokakuun puoliväliin mennessä. Merkkejä voidaan jakaa muissakin, hakijan ehdottamissa tapahtumissa! Onko sinun partiokaverisi saanut ansaitsemansa merkin? Lisätietoja voi kysyä toimistolta tai hallituksen jäseniltä.

Kämpät

Vapaita vuoroja kannattaa tiedustella vielä kevätkaudelle! Myös syksyn vuorot ovat jaossa. Mylliksen sähköjä ollaan uusimassa ja työt alkavat huhtikuussa.

Ryhmät

Talousryhmä suunnittelee projektien talousohjeen laatimista ja muutenkin tuen tarjoamista projekteille.

Vapepa-ryhmä alkaa koulutuksen puolesta saada hälytysvalmiutensa valmiiksi, mutta lisää jäseniä ryhmään tarvitaan yhä!

Hallitus

Partioapu-niminen yhdistys on purettu keväällä ja sen loppu varallisuus siirtynyt EPT:lle.

EPT:n työntekijä vaihtuu kesäl-

tiedote0310.indd 19

19 25.4.2010 0:21:14


Toukokuu 8

Meri-retki

11

EPT:n hallituksen kokous

14

Elokuu 20-22

EPT:n hallituksen syysseminaari

Partiotoimisto suljettu

23

Kekäleen kokous

15

Espoon Vihree

27

17

LPKJ-klubi

28

Espoo-päivä

18

Vimma-iltatee

21

Partiotoimisto suljetaan klo 14

22 29–30 29–30 29

Kevät SM Pakki

Peikon puikaus (PäPa)

Oivalliset sisujohtajapäivät Helsingissä Koulutus: Lapsen haastava käyttäytyminen ryhmässä

Kesäkuu 19–20

EPT:n hallituksen kesäretki

19–20

Kytäjä-Jukola

24

Partiotoimisto suljetaan klo 14

28 29

Partion avaus- ja esittelypäivä Syysregatta

Rantalentis-turnaus

Syyskuu 3–5 11–12 16 17–19 18–19 21 23 23–26 24–26 27 14, 29

Piirin syysseminaarit Piirineuvosto 3 Cafe Akela

Nuotiokitarakurssi Legenda-Punkku

Woomal- ja rauhanpäivä Sampoverkosto

Kipparikurssi, käytäntö Päivölän Päivät

Vaeltajamoduuli

Tervetuloa piiriin

Lähettäjä: Espoon Partiotuki ry - Töölönkatu 55 - 00250 Helsinki

tiedote0310.indd 20

25.4.2010 0:21:15

Profile for Espoon Partiotuki EPT

EPT Tiedottaa 3/2010  

EPT Tiedottaa -lehti 3/2010

EPT Tiedottaa 3/2010  

EPT Tiedottaa -lehti 3/2010

Advertisement