Page 45

Παρθένος

23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Π

ολλές αλλαγές στα family games που παίζεις τελευταία και είναι καλός λόγος να λύσεις όλα τα σκοτεινά σημεία που έχεις στους κανόνες τους. Μην προσπαθείτε να λύσετε το turn order των άλλων παιχτών γιατί θα χαλαστείτε άδικα. Δείξε περισσότερο εμπιστοσύνη στον σύντροφο σου όταν παίζετε μαζί. Στις παρτίδες σου μην χαλαρώνεις και πάνω από όλα μην δίνεις σημασία στους rule lawyers που θέλουν να σε επηρεάσουν αρνητικά.

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Π

αίζεις tumblin dice και δεν έχεις καταφέρει να σκοράρεις ακόμη. Θέλει πολύ προσπάθεια στο να μάθεις να σκοράρεις στους στόχους της ζωής σου. Πράγμα που θα σε κάνει να παραμελήσεις τους συμπαίχτες σου. Με τον σύντροφο σου ζεις τελευταία τον έρωτα σου σε ένα άλλο πλανήτη αλλά σταρ τρεκ. Στις παρτίδες που παίζεις θα έχεις κάποιες αντιπαραθέσεις με τους συμπαίχτες σας. Καλό είναι να ανοίξετε τον briefcase σας και να απλώσετε έξυπνα τις στρατηγικές σας.

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Α

ρχίζεις να βρίσκεις και πάλι την καλή στρατηγική που είχες στο Caylus. Πράγμα πολύ καλό γιατί θα χτίσετε πολλά κτίρια αυτοπεποίθησης. Με το ταίρι σας θα περάσεις πολύ καλά αυτή την περίοδο σαν might and magic ένα πράγμα. Αν είσαι μόνος ένα pitchcar αγάπης θα τρέχει μαζί με τον μελλοντικό σου σύντροφο. Στις παρτίδες που παίζετε νιώθετε πως έχετε πολλές ευθύνες στο αν θα πάτε καλά για αυτό μην εμπλέκεστε και με άλλα νέα επιτραπέζια.

Τοξότης

22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Τ

ελευταία βλέπεις όλα σου τα επιτραπέζια με την ζελατίνα και θέλεις να τα ξεσκίσεις όλα. Αυτή η ανυπομονησία σου θα σου φέρει ένα διαρκή εκνευρισμό. Με τον σύντροφο σου περνάτε τόσο καλά σαν να ήσασταν στην Madeira. Όσοι είναι μόνοι τους καλό είναι να αρχίσουν την αναζήτηση στο κοντινότερο επιτραπεζιο-μάγαζο που έχουν. Στις παρτίδες σας ξεκινήστε καλύτερα τα συνεργατικά παιχνίδια και θα δείτε ότι κανένας από τους συμπαίχτες σας δεν θα είναι ο προδότης που νομίζατε.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Έ

χεις τόσα νεύρα που την έχεις δει “κυνηγός της νύχτας”. Έχεις βγει με τον σταυρό στο χέρι έτοιμος να παλουκώσεις ακόμα και το πιο τελευταίο τρολ. Ψυχραιμία. Μίλα και λίγο στον σύντροφο σου όταν παίζετε μαζί. Μην τον έχεις στην μουγγάδα. Αν είστε μόνοι σας ίσως ένα ταξίδι στην Helvetia σας φέρει το έτερο σας ήμισυ. Πολλές προτάσεις θα έχετε από νέους συμπαίχτες σας για νέες παρτίδες που δεν το περιμένατε. Οπότε είναι καλή αφορμή για να παίξετε αρκετά.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Ε

φόσον είστε δυναμικοί άσε τις σόλο παρτίδες και άρχισε να μιλάς στους συμπαίχτες σου για ότι errata έχεις βρει. Έχει ανάγκη ο σύντροφος σου να του προτείνεις μια έξοδο καθώς δεν έχεις “nothing personal” μαζί του. Αν είστε μόνοι σας, βγείτε από το “Dark world” που ζείτε και αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με τους συμπαίχτες σας ζείτε τις απόλυτες συναρπαστικές παρτίδες μαζί τους, Προσοχή λίγο στα οικονομικά σας γιατί δεν παίζετε “κερδίστε χάνοντας” και θα βρεθείτε μπατίρηδες.

Ιχθύεις

19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Θ

έλεις να ανανεώσεις την συλλογή σου καθώς έχεις βαρεθεί να παίζεις συνεχώς τα ίδια επιτραπέζια. Καλό είναι να συζητήσετε με τους συμπαίχτες σας το τι θέλετε να παίζετε από εδώ και στο εξής. Με τον σύντροφο σας θα πιάσετε πολύ το μπλα μπλα και γενικά είστε μαζί του στο avalon σας. Αν είσαι μόνος σου άσε τα absract παιχνίδια και εστίασε σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Πρέπει να έχετε πιο πολύ υπομονή στις παρτίδες που παίζετε καθώς οι συμπαίχτες σας θα αρχίζουν να μοιάζουν με τυραννίδες, αν δεν προσέξετε.

Magazine

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ 43 EΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

Επιτραπαίζουμε Magazine - Τεύχος 8, Οκτώβριος 2013  

Επιτραπαίζουμε Magazine - Τεύχος 8, Οκτώβριος 2013 http://epitrapaizoume.gr/ - Επιτραπαίζουμε Magazine το μηνιαίο περιοδικό για τα επιτραπέζ...

Advertisement