Page 1

SCENEKUNSTENS AFDELING FOR FORSKNING OG UDVIKLING

Eksperiment: MOVING SPACES - going places Kig op på din vej gennem Aarhus i Kedja-dagene d. 20.-22. sept. Lokale koreografer og scenekunstnere har valgt yndlingssteder i byen, og inviterer os til at opleve dem på en ny måde. Steder at udforske, dele, nyde, overraskes af. Steder at bevæge! Kunstnere: Mette Aakjær, Kasper Daugaard, Tina Andersen, Barbara Simonsen, Isabelle Reynaud. LÆS MERE PÅ WWW.LABORATORIET.ORG

ENTRÉ SCENEN FLYTTER! Den 1. juli 2011 overtog Entré Scenen driften af dansescenen på Brobjergskolen. Det betyder, at vi i efteråret 2011 driver scenen samtidig med vores planlagte forestillinger i Grønnegade. Fra december flytter vi al aktivitet til dansescenen på Brobjergskolen, der i det nye år åbner under nyt navn. Glæd dig til den store gallaåbning i februar 2012. BILLETTTER til forestillinger på Entré Scenen kan købes på www.entrescenen.dk eller bestilles på tlf. 86 19 00 79 (hverdage mellem kl. 10 - 16). reserverede billetter afhentes ved indgagen en halv time før forestillingen starter. Billetter til “Oil Pressure Vibrator” kan købes via www.aarhusfestuge.dk. Billetter til Moving Agendas-forestillingerne kan købes via www.movingagendas.dk.

& DANSESCENEN PÅ BROBJERGSKOLEN

RABAT til unge under 25 år, studerende samt pensionister. Grupper på minimum 10 personer kan få grupperabat. Ring og hør nærmere.

ENTRÉ SCENEN er et produktionshus for ny scenekunst fra ind- og udland. vi modtager støtte fra Statens Kunstråds Scenekunstudvalg samt Aarhus Kommune. Entré Scenen har til huse i en nedlagt fabriksbygning i en baggård i Grønnegade. LÆS MERE om forestillingerne og tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.entrescenen.dk. Her kan du også finde links til Entré Scenen på facebook, twitter og youtube.Vi flytter! Læs mere på bagsiden.

Grafisk layou t: MBR

LABORATORIET V. ENTRÉ SCENEN

WWW.ENTRESCENEN.DK ENTRÉ SCENEN • Grønnegade 93D • 8000 Århus C • Tlf. 86 19 00 79 • entre@entrescenen.dk

PROGRAM AUGUST-SEPTEMBER 2011


FESTUGEN PÅ ENTRÉ SCENEN / DANSESCENEN PÅ BROBJERGSKOLEN

DANSEFESTIVALEN MOVING AGENDAS / KEÐJA / 19.-22. SEPTEMBER

ARRANGØR: ENTRÉ SCENEN

ARRANGØR: AARHUS FESTUGE

ARRANGØR: DANSEVÆRKET I SAMARBEJDE MED DANSENS HUS

29. - 30. AUGUST

31. AUGUST - 3. SEPTEMBER

29. - 31. AUGUST

19. + 20. SEPTEMBER

21. SEPTEMBER

22. SEPTEMBER

ENTRÉ SCENEN

ENTRÉ SCENEN

DANSESCENEN PÅ BROBJERGSKOLEN

DANSESCENEN PÅ BROBJERGSKOLEN

DANSESCENEN PÅ BROBJERGSKOLEN

DANSESCENEN PÅ BROBJERGSKOLEN

ENTERTAINMENT ISLAND 1-3

DONÉR EN FEJL

OIL PRESSURE VIBRATOR

INVESTMENT

FEATHERS AND STILETTOES

LAUGH

OBLIVIA (FIN)

En trilogi om underholdningens væsen. Tre skarpe, super-komprimerede og stiliserede situationsbilleder fra det sted i vores hjerne, der hungrer efter forglemmelse og selvbedrag. Besøg Aarhus’ egen underholdningsø på Entré Scenen.

- OG FÅ FEM FANTASTISKE TILBAGE DADADANS / HELLE BACH

dadadans inviterer dig ind i kreativitetens hule, hvor “fejl” anvendes som startskud for kompagniets nye forestilling “still going WRONG”. En gratis og let energiindsprøjtning til fyraftenstid, med mulighed for at inspirere og påvirke tilblivelsen af en forestilling.

GEUMHYUNG JEONG (KOR)

En forestilling om Geumhyungs erotiske forhold til en gravko. Kvinden på scenen ligner umiddelbart ikke en, der er særlig optaget af sex, men videosekvenser og koreografi giver os det stik modsatte billede: Hun er besat af tanken om den ultimative seksuelle partner, og her slår manden ikke til...

DAVIS FREEMAN/ RANDOM SCREAM (USA /BE)

Investment kan meget vel gøre dig til millionær! Det er dans, teater og satire, hvor publikum får en lottokupon ledsaget af gode råd om, hvordan den kan investeres. Mens regeringer forsøger at kickstarte verdensøkonomien, ser Investment nærmere på vores kulturs moralske dilemmaer.

WWW.MOVINGAGENDAS.DK

WWW.KEDJA.NET

ANTONIA BAEHR (DE)

DADADANS / HELLE BACH (DK)

Med baggrund i sin tid på den berømte revyscene Folies Bergere i Paris, giver Helle Bach et indblik i livet som showgirl. Kroppens udseende er sat i spænd; taljemål, vægt og hårfarve er fyringsgrundlag. Men den reelle krop clasher med idealet, der afspejler drømme og modeluner.

Laugh er et værk om latter som latter; dens lyd og form, dens musik, koreografi og drama, dens rytme og gestus. Antonia Baehr forsøger ikke at være komisk, men latter har en uundgåelig bivirking; det smitter!

Program aug-sept for Entre Scenen og dansescenen på Brobjergskolen  

Entre Scenen og dansescenen på Brobjergskolens sæsonprogram for aug-sept 2011.