Page 1

NYBYGGET WALDEMAR`S PARK. LEILIGHETER PÅ HØYDEN I STAVANGER.

funksjonalistisk

tilbaketrukket & grønt

Waldemar`s Park

elegant

selveier

lunt & rolig

minutter fra sentrum


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

Navnet er Waldemar´s Park Ved siden av nybygget ligger det eksisterende bygget fra 1932. Funksjonalismen var den store byggestilen på 1930-tallet, og Valdemar S. Hansteen, en av landets fremste arkitekter, fikk jobben med planlegging og tegning av det nye bygget og området. I 1933 stod det nye praktbygget ferdig og Stavangers heldige fikk flytte inn i “parken”, med fjordutsikt mot Ryfylke-fjellene. Nå er Otium igang med nybygget, og denne gang er det arkitektkontoret Brandsberg Dahl som står for utformingen. Vi tror byggene vil utfylle og komplementere hverandre, og således skape en flott og spennende helhet på høyden i Stavanger. Eldre historie møter morgendagens historie.


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

VELKOMMEN TIL NYBYGGET I WALDEMAR`S PARK. SELVEIERLEILIGHETER MED FANTASTISK BELIGGENHET PÅ HØYDEN I STAVANGER.

WALDEMAR`S PARK FÅR NÅ HELT NYE LEILIGHETER, I ET HELT NYTT BYGG.

Sentralt og befriende plassert på høyden av Stavanger ligger Waldemar`s Park. Kun 6 minutters spasertur gjennom Gamle Stavanger og du er midt i sentrum av de flotteste restauranter,

Nå kommer nybygget i Waldemar`s Park, 24 selveierleiligheter som

cafeer, shopping, konserter, kunstutstillinger og folkelivet i havnen.

vil ligge like bak det eksisterende bygget fra 1932. Her kommer helt nye og moderne leiligheter med varierte størrelser fra 50 til 103 m2,

Tar du turen oppover finner du Breidablikk, Ledaal, Mosvannet,

1 til 3 soverom, penthouses og sjarmerene hageleiligheter i lune og

Stokkavannet, idrettspark og kolonihave, alt i gåavstand. Helgø

rolige omgivelser. Leilighetene er omkranset av en grønn høyde,

matsenter, blomsterbutikk, bakeri og pizzaria er også en del

frodige parker, grønne plener, 100 år gamle trær, benker og stier.

av et aktivt og urbant nærmiljø.


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

ESTETISK VAKKERT, MED GJENNOMFØRTE DETALJER. FASADER I MELKEHVITT, KOKSGRÅTT, “TEAKFARGE”, GLASS OG URBANT STÅL. Fasaden er lys og delikat, og står i stil med det eksisterende bygget, med mye hvitt og god kontrast til kraftige og fargerike detaljer. Dørene har farge av “Teak”, fasongen og former er inspirert av funksjonalismen, og mye glass og stål gjør bygget tidløst og elegant. Byggets form er stram og ryddig, men lekre detaljene bryter flott, og tilfører personlighet. Solforholdene er optimale, med sol på balkongene og i de private terrassene på bakkeplan. Her kan man trekke seg tilbake og nyte stillheten, oppsøke naboen på takterrassen, eller lese avisen ved vannspeilet i atriet.

ATRIUM MED GRØNN IDYLL FORENER BYGGENE. SAMHOLD OG TRIVSEL. Waldemar`s Park har en lun og usjenert bakhave, hvor beboerne kan slappe av i harmoniske omgivelser, ligge på plenen, nyte vannspeilet, eller bare kose seg i solen. Bakhaven ligger mellom nybygget (svalgangsiden) og det allerede eksisterende bygget, og skaper således en fin helhet. Begge Bygg lukker uteområdet inne slik at det blir både privat og rolig.


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

3D illustrasjonen er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse, og kan således fravike fra det endelige resultatet.


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

ROMFØLELSE, LYST, LUFTIG OG SKJERMET. LEILIGHETER FOR FLERE BEHOV OG ØNSKER. De 24 leilighetene er fordelt på 3 etasjer, og varierer fra 50 til 103m2. Det er kun 8 leiligheter i hver etasje, og på toppen er det stor felles takterrasse, samt to private takterrasser tilhørende penthouseleilighetene på enden. Balansert ventilasjon, og gasspeis i stue. Store vinduer gjør leilighetene lyse og varme, de formelig inviterer uteområdet inn i oppholdsrommene. Terrassene på bakkeplan er romslige. Mulighet for parkering i lukket garasjeanlegg. Romslig heis. Innkjørselen til garasjen er i “begynnelsen” av bygget, og således vil området rundt nybygget føles bilfritt. Sykkelparkering og sportsbod i underetasjen. Porttelefon med fjernåpner av hovedinngangsdør.


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

3D illustrasjonen er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse, og kan således fravike fra det endelige resultatet.


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

3D illustrasjonen er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse, og kan således fravike fra det endelige resultatet.


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

HAGELEILIGHETER SOM KOMBINERER PRIVAT PLASS MED DET BESTE FRA UTEOMRÅDET. LEILIGHETER I FØRSTE ETASJE I første etasje har man sin egen private uteplass med betongheller, skillevegg og hekk mot uteområdet. Over hekken ligger plen som strekker seg opp mot høyden, og således gjøres “hagene” lune og delvis avskjermet. Størrelsen på uteplassen varierer fra ca. 20 til hele 100m2. Noe for enhver smak skulle vi tro. Leilighetene har store glassflater mot uteområdet, slik at du får en flott og grønn “utsikt” fra stue og kjøkken. Du får også kort vei fra kjøkkenet og ut til hagebordet. Lyset gjør leilighetene varme og innbydende, og når årstidene forandres, forandres også utsikten og fargene. Hva med vindruer, oliven eller tomatplanter langs ytterveggen?


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

KJØKKEN OG BADEROMS INNREDNING ER FRA HTH KLASSISK DANSK DESIGN OG KVALITET KA GLATT HVIT med laminat benkeplate og aluminiumskant er valgt som kjøkken i nybygget Waldemar`s Park. Alle kjøkken leveres med hvitevarer i stål eller hvitt fra Siemens. Stekeovn, keramisk koketopp, integrert oppvaskmaskin med møbeldør og frittstående kombiskap i stål utseende eller hvitt følger med. Også baderomsinnredning leveres av HTH. Baderomsmøbler med 120 cm bredde. Dusjhjørne med mosaikkfliser på gulv, dusjvegger i herdet glass, ellers 30x60 cm store fliser på gulv og vegg på bad. Gulvet har varmekabler. Det er også mulig å påvirke valg av kjøkkeninnredning, og hos HTH kan man velge mellom flere fronter, farger og laminater. Hør gjerne med megler hva som er tilvalg og hva som er valgfritt. Du kan også besøke HTH Midbøe på Lagårdsveien for personlig veiledning og gode forslag fra deres interiørkonsulenter. Fotoet til venstre viser kun modellen KA GLATT HVIT, ikke den reele kjøkkenløsningen i Waldemar`s Park.

3D illustrasjonen er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse, og kan således fravike fra det endelige resultatet.


MOT STAVANGER

WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

STOKKAVEIEN 2,6 m

Sykkel-P 8stk

HELLERISTNINGER

P

Helleristninger

5,5 m

2,8 m

EKSISTERENDE BYGG

GJESTEPARKERING

PARK LEKEOMRÅDE

LEK

ATRIUM BAKHAGE

INNKJØRSEL PARKERING

Sykkel-P

P

VANNSPEIL

SVALGANG

WALDEMAR’S PARK NYBYGG

TERRASSER BAKKEPLAN

PLEN

PARK FRIOMRÅDE Med forbehold om mindre forandringer ihht. Stavanger kommune

Store og flotte takterrasser, hvor to er felles, og to er private På toppen av nybygget kommer det store takterrasser over det hele. På sidene er takterrassene private, mens i midten er de felles for alle. Nydelig utsikt, perfekte solforhold, og ikke minst god plass. Her kan du sole deg, spille sjakk, lese en god bok, eller være sosial med naboen. Egen bod til oppbevaring av hagemøbler, puter etc.

Trappog heis 35 m2

Privat takterrasse

Privat takterrasse

97,6 m2

96,7 m2

Felles takterrasse

Felles takterrasse

Bod

12 m2


N

N

Soverom

61 m2 BRA

9,6 m2

En kjekk og funksjonell leilighet med åpen stue- og kjøkkenløsning. 2 soverom med plassbesparende skyvedører, bad og bod med direkte adkomst fra kjøkken. Gjennomgående, med god veggplass. Romslig balkong på 11m2. Sportsbod og mulighet for parkering i lukket anlegg. Finnes i 2. og 3. etasje med balkong. Det finnes også leiligheter med speilvendt planløsning.

Gang 8,3 m2

Bad 4,7 m2

Bod 3,3 m2

Stue og kjøkken 23,6 m2

Soverom 7,9 m2

Soverom 8,2 m2

Soverom 7,3 m2

Vann

Soverom 9,6 m2

8,0 m2

Bad 4,6 m2

Bod 3,2 m2

50 m BRA 2

En slank og langstrakt leilighet med 1 soverom, bad og bod. Åpen stue- og kjøkkenløsning. Store vinduer, og en meget romslig balkong på nesten 22m2. Sportsbod

Bod

Bad

3,7 m2

5,4 m2

Stue og kjøkken 24,9 m2

Sportsbod og mulighet for parkering i lukket anlegg. 1. etasje med hellelagt uteområde, 2. og 3. etasje med balkong. Det finnes også leiligheter med speilvendt planløsning.

N

10,9 m2

9,5 m2

En slank og elegant leilighet med 2 soverom, bod og bad. Åpen stue- og kjøkkenløsning, gjennomgående. Stor balkong på 23,5m2.

Gang

Balkong

Gang

63 m2 BRA

Terrasse 23,5 m

Stue og kjøkken 21,9 m2

og mulighet for parkering i lukket anlegg. 1. etasje med hellelagt uteområde, 2. og 3. etasje med balkong. Det finnes også en leilighet med speilvendt planløsning. Terrasse

Adkomstbalkong

21,6 m2

13,7 m2

stue, kontor eller soverom

Gang 4,4 m2

Soverom 9,2 m2

W.C. 1,5 m2

Bad N

6,5 m2

Stue og kjøkken

Vann

57,4 m2

Bod

Entrè

3,7 m2

Soverom

2,7 m

9,0 m2

Ventilasjon

El-skap

Soverom

Stue&kjøkken

15,5 m2

35,3 m2

Bad 6,4 m2

76 m BRA 2

Vann

Bod 3,6 m2

N

Terrasse

Meget romslig hjørneleilighet med en fantastisk hellelagt terrasse på over 100m2. Åpen stue- og kjøkkenløsning. Store glassflater slipper inn mye lys. 2 soverom, bad og bod. Finnes kun i 1. etasje. Sportsbod og mulighet for parkering i lukket anlegg. Det finnes også en leilighet med speilvendt planløsning.

Ventilasjon

El-skap

Soverom 15,3 m2

Terrasse 101,9 m2

N

08 09

10

11

13

12

18

15

17

16

22

N

20

19

S

21

14

22

21

V

20

En flott hjørneleilighet på godt over 100m2. Meget stor åpen stueog kjøkkenløsning, med særdeles mye glassflater som slipper inn varme og lys. Vinduer i 3 retninger, stor balkong og egen takterrasse. 2 (3) soverom, bad og bod. Sportsbod og mulighet for parkering i lukket anlegg. Det finnes også leiligheter med speilvendt planløsning.

103 m2 BRA

19

1


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

TANGO

KOKKELANDSLAGET HOLDER TIL I STAVANGER. Stavanger sentrum ligger bare minutter unna Waldemar`s Park.

Det Norske Kokkelandslaget har base i Stavanger i det nye

Turen ned til byen går gjennom vakre og historiske Gamle

“Måltidets Hus”? Gourmet opplevelsene er derfor mange og

Stavanger hvor hvite trehus ligger på rekke og rad. Her hersker

spennende, med kokker som “hver” helg trener til Olympiaden

en herlig sjarmerende stemning i de smale gatene.

eller Bocuse D`or på sine respektive restauranter.

Vågen og resten av sentrumsområdet byr på opplevelser året

Rundt om i sentrumsgatene bugner det av små og store butikker.

rundt. Sommerstid er det få steder som gir flere opplevelser og

Her finner du garantert det lille ekstra som setter den siste lille

mer moro enn nettopp Stavanger. Her kan du nyte godbiter fra

spissen på leiligheten din, for utvalget i Stavangers butikkhyller

alle verdenshjørner under Glamaten, Beach Volleyballen, båtliv

tilfredsstilller hvem som helst. På veien hjem fra byen stikker du

langs kaikanten, rusleturer langs Blå promenade helt til

innom torget og handler grønt og blomster, før du går innom fis-

Stavanger øst, caféer og restauranter av topp merke eller bare

ketorget. Her tar du med deg ferske reker og krabbeklør du skal

suge inn inntrykkene av det enestående folkelivet. Visste du at

kose deg med på takterrasse litt senere!


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

12 1

17

WALDEMAR`S PARK

8 9

7

13

11

15

18

14 6

2

16

3 5

10

4 Rettighetshaver til foto er Stavanger kommune v/ Geodata avd.

BELIGGENHET, BELIGGENHET, BELIGGENHET På flyfotogafiet ser du hvor enestående beliggenhet Waldemar`s Park faktisk har. I et ellers tettbygd område utmerker området seg som en omfangsrik og grønn oase. Både foran og ved siden av byggene får beboerne armslag og luft rundt seg, ikke akkurat vanlig i Stavanger. Vi ser også hvor kort vei det er til Vågen – rett og slett akkurat passe. “Rett rundt hjørnet” har du også to matvarebutikker, flere bakerier, døgnåpen bensinstasjon, Helgø matsenter, blomsterbutikk, samt flere “take-away” restauranter. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Gamle Stavanger Straensenteret (handlesenter med Meny) Posten Stavanger svømmehall Kongsgård Torget Sølvberget, Stavanger Kulturhus (Kino, bibliotek etc.) Stavanger sentrum Uteservering/restauranter Eiganes Kapell Stavanger Sjøfartsmuseum Norsk Hermetikkmuseum Lendeparken Stavanger Storsenter Fisketorget Svømmehallen S.A.T.S. Straen Fiskerestaurant


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

MOSVANNET EIGANES GRAVLUND LEDAAL

LENDEPARKEN STRAEN OG NÅLØYET

ALF & WERNER TANGO OG 23-25

TORGET VALBERGTÅRNET

CAFE STING

ARNAGEREN GALLERI 4

JANS MAT & VINHUS

Otium er utbygger av Waldemar`s Park. Det går an å være solid og trygg uten å være kjedelig. Otium er ikke, og skal aldri bli, et kjedelig selskap som gjør de forventede tingene. Nysgjerrigheten og evnen til å tenke nytt har preget selskapet helt siden oppstarten i 1998. Firmaet har hovedkontor i Stavanger, samt avdelingskontorer i Oslo og Kristiansand. Otium Gruppen har for tiden flere prosjekter under oppføring og under planlegging. Les mer om Otium på www.otium.no


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

STOKKAVANNET

WALDEMAR`S PARK

ANTIKVARIATET

GAMLE STAVANGER

GALLERI SULT

HARRY PEPPER

Sort-hvitt fotografiet av Stavanger sentrum er tatt sommeren 1952. Waldemar`s Park er øverst til høyre. (widerøe foto - Stavanger Byarkiv).

Fra Waldemar`s Park og ned til havnen som vises her tar det under 6 minutter å spasere


WALDEMAR`S PARK - NYBYGGET

Lille Stokkavannet

DET ER KORT AVSTAND TIL NATUREN OG TUROMRÅDER, SOM HER VED LILLE STOKKAVANNET - 8 MINUTTERS SPASERTUR UNNA WALDEMAR`S PARK. LIKE BORTENFOR LIGGER OGSÅ STORE STOKKAVANNET, MOSVANNET, BREIDABLIKK OG LEDAALPARKEN. IDRETTSANLEGGET VED GAMLE STADION ER FÅ MINUTTERS JOGGETUR UNNA, DET SAMME ER S.A.T.S OG ELIXIA.


WALDEMAR`S PARK - leiligheter på høyden i Stavanger

Kampen skole


Design og 3D illustrasjon ved ensign reklamebyrå, foto Sindre Ellingsen

waldemars-park.no

Gode boliger fortjener gode meglere Eiendomsmegler1 er distriktets største eiendomsmegler og har en unik kjennskap til eiendomsmarkedet her. Eiendomsmegler1 kan også tilby deg verdivurdering av din nåværende bolig. I samarbeid med Sparebank1 SR Bank kan vi også tilby finansiering og gode råd.

Ta kontakt med Leiv Inge Stokka på 952 10 773 eller Olav Kristensen på 900 86 442 leiv.inge.stokka@em1.no og olav.kristensen@em1.no

For spørsmål vedrørende finansiering ta kontakt med våre rådgivere i Sparebank1 SR Bank.

Anne Bjørnsen 51 59 99 29, eller Arvid Solem 51 50 91 36 anne.bjornsen@sr-bank.no og arvid.solem@sr-bank.no

Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å kunne gi et inntrykk av ferdig bebyggelse. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse både når det gjelder utvendige forhold og innredning. Alle arealer som er oppgitt er ca.-arealer. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksareal (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl innvendig bodareal. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få bruksarealet.

Waldemar`s Park Nybygg  

WALDEMAR`S PARK FÅR NÅ HELT NYE LEILIGHETER, I ET HELT NYTT BYGG.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you