Page 1

enjoylife


enjoylife

Kickstart golfsæson 2014 med en uges livsnydelse, fantastisk natur ved Atlanterhavet og hyggeligt samvær med andre glade golfentusiaster. Denne gang går turen til den sydvestlige del af Portugal, til halvøen Troia. Rejsen ligger primo april, hvilket passer godt til den forventede sæsonstart i Danmark. Vi letter først mandag aften, så man kun behøver at trække 5 dage fra ’feriekontoen’. Der er lagt vægt på kort og direkte flyvning samt gode baner. Konceptet er som vanligt en god blanding af golf og socializing, i det omfang man selv ønsker. Der vil også være turneringer, fællesaktiviteter og muligheder for andet end golf. Rejs med til…

Billeder siger jo mere end 1.000 ord. Se de følgende sider og få en fornemmelse af, hvad du får for pengene. Og finder du det interessant, kan en printervenlig opsummering findes på næstsidste side, hvor der også er link til tilmelding. Begrænset antal pladser, først til mølle… God fornøjelse med gennemgangen :)


først lidt stemningsfotos fra tidligere tur‌


og nu til vores nÌste rejse‌


velkommen til

Vi flyver direkte til Lissabon, så flyvetiden er heldigvis kort. Derefter har vi under en times transfer med bus og hyggelig færge. Troia er en meget unik golfdestination, beliggende mod syd på Alentejo regionens kyst. For enden af en lang halvø, formet af Atlanterhavet og Sado floden.


forudsætninger for

Vi skal bo på Aqualuz Suite Hotel, 4. Det er beliggende tæt ved marinaen, i et naturskønt område, omkranset af hvide sandstrande. Hotellet er nok mere moderne end charmerende. Men det er pænt, med moderne møbler i naturlige farver, og har gode udsigter hele vejen rundt. Som bekendt, har man selv stor indflydelse på om en ferie bliver god og mindeværdig. Her er rammerne er i hvert fald til stede.


i høj kvalitet

Er du også træt af rejser med 4-5 runder, og man skal betale ekstra for mere golf? Her er inkluderet 6 runder på 2 forskellige baner. Den ene, Troiagolf Championship Course, ligger ved hotellet. Designet af legendariske Robert Trent Jones, og skabt med stor respekt for det naturlige landskab. Og vi får flot udsigt til vandet fra mange af hullerne. En smuk men også en meget udfordrende par 72 bane for alle handicapniveauer. For et par år siden kåret af Golf World som nr. 32 på Europa Top 100 liste.


stolthed

Den anden bane, Montado Golf Course, ligger en halv time fra hotellet og er designet af Duarte Sottomayer. Banen er også par 72 og omgivet af gamle egetræer, oliventræer samt de kendte Moscatel vinmarker. Fra hul 13 er der i øvrigt udsigt til Palmela Castle. Hvor Troia har små greens har Montado derimod store af slagsen. Forandring fryder, vi får prøvet lidt af hvert.


hjem som

Udnyt trĂŚningsfaciliteterne med driving range, indspilsgreen, bunkers og puttinggreen, og kom hjem som en bedre golfspiller. Vi plejer (men kan endnu ikke love) at have vores egen pro med, der giver fĂŚlleslektioner (gratis) og individuelle lektioner (egenbetaling). Vores pris inkluderer ogsĂĽ rangebolde og trolley til alle 6 runder.


the merrier… or not

Der er fordele ved at rejse mange sammen. Bl.a. samværet før, under og efter golfen samt et godt grundlag for forskellige turneringsformer. Du får både mulighed for at spille med dem du kender, og dem du ikke kender. Vi arrangerer en række turneringer, hvor alle kan deltage. Det er ligegyldigt, om du tilmelder dig turen alene, som par eller flere venner sammen. Man vælger selv den grad af socializing og frirum, man føler behov for.


morgen &

Vores pakke er med halvpension+, hvilket vil sige morgenmad og aftensmad, inkl. 1 drikkevare (øl, sodavand, glas vin). Vi forventer rigtig god mad, da hotellets køkken har et godt renommé. Og for at få en bredere madoplevelse, har vi valgt at spise ude 1-2 aftener på restaurant ved marinaen eller i Sebutal. Det er også inkluderet i prisen.


spa og fitness

TrÌnger du til restituering har hotellet faciliteter til pleje af krop og sjÌl. Vi har fri adgang til uden- og indendørs swimming pool, sauna, tyrkisk bad og fitness. Man slapper rigtig godt af med en omgang af deres specialitet, Hot Stone massage.


anti-golf

Ønsker du lidt adspredelse fra golfen er der alternativer. Tennis, beach volley og vandsport. Eller tag en sejltur, hvor der efter sigende skulle være gode chancer for at opleve delfiner helt tæt på. Du kan også prøve lykken på casinoet ved marinaen.


sol, strand

Troia er et naturskønt område, rigt på dyreliv. Selv om dagstemperaturen ventes at nå 20 grader, bliver det for koldt at bade i havet – men mindre man er viking. Men du kan sole dig med en god bog, eller gøre dit kamera rødglødende med en gåtur langs stranden i de flotte og varierede landskaber.


kultur, sights og shopping

Lige på den anden side af bugten ligger Setubal, Portugals 3. største by, hvor der er masser af muligheder for kulturoplevelser og shopping. Man tager blot katamaran-færgen, der pendulerer mellem marinaen og storbyen. Det tager få minutter. Er du til historiske seværdigheder kan du fx besøge Roman Ruins of Troia.


er værd at vide

 Alle golfere er velkomne, uanset handicap. Det er også muligt at tage med uden at spille golf (hør om reduceret pris). Det er intet problem at tilmelde sig alene, da vi rejser som én gruppe og hele tiden tilbyder fællesaktiviteter.  Direkte fly med forplejning ombord. Vi flyver først mandag aften, så man behøver kun at bruge 5 feriedage. Pris er også inklusiv transport af golfbag op til 15 kg., gebyrer og lufthavnsskat.  Pris kr. 8.960,- pr. person (tillæg kr. 1.350,- for enkeltværelse).  Vi har teknisk arrangør, der er medlem af Rejsegarantifonden. Dvs. at alt er sikret på normal vis.

Se næste side for opsummering og tilmelding


kort EnjoyLife Golfrejse 2014 Hvor? Troia, Portugal Hvornår? Fra mandag 31. marts til mandag 7. april 2014 (uge 14) Flyver først mandag aften, så kun 5 fridage behøves Hvem? Alle er velkomne (intet max. hcp.), også ikke-golfere Pris? Kr. 8.960,- pr. person Inkluderet i prisen er…  Direkte fly t/r, inkl. forplejning ombord  Transport af golfbag (max. 15 kg)  Transfer mellem lufthavn og hotel  7 nætter i dobb.værelse (enkeltværelse tillæg kr. 1.350,-)  Halvpension+, morgenmad og middag med 1 drikkevare  Fri adgang til swimming pools, sauna, fitness mv.  Al shuttle/transport til golfbaner  6 runder golf på 2 baner, hhv. Troia og Montado  Rangebolde og trolley til alle 6 runder  Fællestræning med pro (kan dog ikke garanteres endnu)  Hyggematcher og turneringer hele ugen Rejsebureau (teknisk arr.) er medlem af Rejsegarantifonden. Hvis spørgsmål er du velkommen til at maile eller ringe til Gon Brorson Prag (enjoylifegolf@gmail.com, 30222689)

http://goo.gl/LaaNeU enjoylifegolf@gmail.com


Golfrejse 2014, INVITATION  
Golfrejse 2014, INVITATION  

Kickstart sæson 2014 med en helt særlig golfrejse...

Advertisement