__MAIN_TEXT__

Page 1

Enjo. SIINÄ KAIKKI.

www.enjo.fi


Tekstiili PUHDASTA SIIVOUSVOIMAA.

2

Keittiö

S. 04 – 07

Kylpyhuone

S. 08 – 11

Lattiat ja Ikkunat · Lattiat · Ikkunat

S. 12 – 15 S. 16 – 17

Yleissiivous · Yleissiivous · Pöly ja Kiillotus

S. 18 – 19 S. 20 – 21

Ulkotilat

S. 22 – 23

Ihonhoito

S. 24 – 25

Apulaiset

S. 26 – 27

Käyttöohje

S. 28 – 29

Tule yhdeksi meistä

S. 30 – 31

ENJOtex-kuitu


PUHTAUS EI TARVITSE KEMIKAALEJA.

TJ ja perustaja Johannes Engl

Me uskomme, että puhdistamisella ei ole mitään tekemistä kemikaalien kanssa. Jo yli 25 vuoden ajan on ENJO osoittanut tämän tuotteillaan päivä toisensa jälkeen kaikkialla maailmassa. Innovatiivisella ENJOtex-kuidulla, kattavalla tuotevalikoimalla ja vain pienellä vesimäärällä. Suojelemme ympäristöämme ja ihmisten terveyttä – lompakoista puhumattakaan. Seuraa ENJO:n viitoittamaa tietä kanssamme. Se kannattaa.

Johannes Engl

4 hyvää syytä luoda oma ENJOpuhdas Koti


Va l m i stettu I tä va l l a ss a

VALMISTETTU ITÄVALLASSA. TEHTY MAAILMAA VARTEN. Luotamme tuotteisiimme, koska valmistamme ne itse Itävallassa käyttäen pääosin paikallisia raaka-aineita. Meillä ei ole ulkomaista halpatuotantoa kyseenalaisissa tuotanto-olosuhteissa tai laatua, jota emme voi taata. Olemme perheystävällinen yritys ja pyrimme luomaan hyvät suhteet sekä asiakkaisiin että yhteistyökumppaneihin. Olemme vuosien aikana saaneet useita myönteisiä raportteja ENJO-tuotteiden suorituskyvystä ja ympäristöystävällisyydestä.

100 % I TÄVA LTA VA LM I ST E T T U USE A N LUOT E T UN T YÖ N T E KI JÄ N VO I M I N.


P uhtaam p a a

KUUSI KERTAA PUHTAAMPAA – LUPAUKSEMME SINULLE. ENJO-menetelmän avulla, käyttämällä vain vettä, voit puhdistaa kuusi kertaa hygieenisemmin verrattuna perinteisiin menetelmiin. Meillä on se jopa kirjallisena: Vorarlbergin liittovaltion hygienia-asiantuntijat ovat huolellisesti testanneet ENJO:n kuitutuotteet ATP-Bioluminesenssi-menetelmän avulla. Vastaus oli selkeä: ”ENJO:n kuitutuotteiden käyttö terveydenhuoltolaitoksissa ei ole vain suositeltavaa, vaan sitä tulisi vaatia parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi.”

50 % S Ä Ä S TÄ Ä V E T TÄ PUHDI STAA PIENIMMÄL L Ä MA HDOL L IS E L L A VESI MÄÄRÄL L Ä JA IL MA N K E MIK A AL E JA.


Sä ä stä

MEIDÄN AVULLAMME VOIT SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA. Aika on aivan liian kallista tuhlattavaksi siivoamiseen. Hyvä uutinen on se, että puhdistamalla ENJO:lla saat kaksinkertaisen säästön. ENJO:n ansiosta, saat kotisi näyttämään hyvältä puolta nopeammin – ja käyttämällä vain vettä, ilman kalliita kemiallisia puhdistusaineita. Saat näin enemmän aikaa nauttia elämän hienoista asioista ja samalla suojelet ympäristöä ja säästät huomattavan summan rahaa.

50 % S Ä Ä S TÄ A I K A A P UH D I STA KOT I SI E N J O-M E N E T E LM Ä LLÄ P UO LTA N O P E A M M I N.


Te r ve e l l is e m p ä ä

YMPÄRISTÖNSUOJELU JA TERVEYTESI. Tee jotan hyvää itsellesi ja ympäristöllesi ENJO:n avulla – aktiivista ympäristönsuojelua omien seiniesi sisällä. Ei kemikaaleja, ei jätettä ja vain puolella vesimäärällä. Puhdistaminen ENJO:lla suojelee myös omaa ja perheesi terveyttä, sillä monet kotitalouksille tarkoitetut puhdistusaineet sisältävät aineita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä ja allergiaa ihmisillä ja lemmikkieläimillä. Pelkkä vesi on siis parempi – ja ENJO.

90 % S Ä Ä S TÄ Ä P U H D I S T U S A I N E I S S A SÄÄSTÄ J O PA 25 P U L LOA K E MIAL L IS IA PU HDISTUSAI NEI TA V U ODE SS A, S E AU TTA A S INU A SUOJ ELEMAAN TE RV E Y TTÄS I.


E N J O p u h d a s Koti

NÄE KOKONAISUUS. Pyrimme tekemään enemmän kuin vain myymään tuotteita. Menestyksemme on asiakastyytyväisyys. Itse asiassa yksi julkaistuista tavoitteistamme on luoda ENJOpuhtaita Koteja esittelemällä kemikaalitonta

KEITTIÖ

SeDet on är sen

S KLU A PA O ODMI T A TEENGJEOT

KYLPYHUONE

L AT T I AT IKKU


siivousta, minkä avulla luodaan terveellisiä, ympäristöystävällisiä ja onnellisia koteja. Ja teemmekin lujasti töitä tämän saavuttamiseksi. Asiantuntevat ENJOneuvojat ovat aina tukenasi.

nvärt arvoista. det

IHONHOITO

TP U MHI LDJAÖSHK UOSTHIÅS LI L

U L K O T I L AT

YLEISSIIVOUS N AT


Tekstiili ME VOIMME TEHDÄ KAIKEN! ENJOtex-kuitumme ovat siivousalan maailman parhaan tuotevalikoiman perusta. Täällä tekstiilimaassa, Itävallan Vorarlbergissa, meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus käyttää viittä eri kudontatekniikkaa ja luoda räätälöityjä kuitulaatuja ilman kompromisseja. Jokainen tuote on valmistettu tuotantolaitoksessamme käsin asiantuntijoiden kokemuksen ja intohimon voimalla. Tulet päivittäin näkemään, tuntemaan ja kokemaan eron kun käytät ENJO-tuotteitasi. Laatua jokaisessa yksi­ tyiskohdassa.

Perinteinen siivous Tavanomaiset liinat puhdistavat vain pinnallisesti ja jättävät likaa ja kemikaalijäämiä pinnan huokosiin tarjoten ihanteellisen kasvualustan bakteereille.

Puhdistus ENJO:lla ENJOtex-kuitu poistaa lian ja hiukkaset syvältä huokosista. Lika pestään helposti pois kuidusta.


Hygieeninen Ohuet kuitulangat ulottuvat jopa pienimpiin huokosiin.

Hellävarainen pinnoille Kiitos pehmeiden kuitulankojen ja kemikaalittoman siivouksen.

Ihoystävällinen Puhdistus pelkällä vedellä ilman puhdistusaineita.

Kestävä Korkealaatuiset raaka-aineet ja paras kudontatekniikka.

Soita meille +358 40 535 2291 tai kirjoita: office@enjo.fi

ENJOtex-kuitu

3


Keittiö Tiesitkö, että on mahdotonta päästä eroon kaikista keittiön bakteereista, jopa kemiallisilla puhdistusaineilla?

4

ENJO Keittiö


ENJO:N JA VEDEN AVULLA SIIVOAT KUUSI KERTAA HYGIEENISEMMIN.

KEITTIÖKINNAS DUO Tu o t e n r o 5 0 0 0 0

PUHDAS KEITTIÖ on yksi ruuanvalmistuksen tärkeistä perussäännöistä. Kiitos ENJO:n syvälle huokosiin ylettyvän kemikaalittoman puhdistuksen keittiösi voi olla puhdas silmänräpäyksessä vain vettä käyttämällä.

Lisätietoa


Keittiö KEITTIÖSETTI Tu o t e n r o 15 0 0 0

6

SIIVOUSLIINA KEITTIÖ

KUIVAUSLIINA KEITTIÖ

KEITTIÖPYYHE

Ihanteellinen kevyesti likaisten pintojen, kuten keittiönkaappien, pöytien ja työtasojen pyyhintään. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kostuta pinta Suihkepullolla.

Korvaa tehokkaasti kaikki tiskiliinat. Suosittelemme lopulliseen kuivaukseen ja päivittäiseen käyttöön keittiön kevyesti likaisilla pinnoilla. Sopii hyvin ruostumattomille teräspinnoille.

Ihanteellinen astioiden kuivaamiseen. Keittiöpyyhkeen vohvelirakenne mahdollistaa suurten vesimäärien imeytymisen. Tämän ansiosta vain yhdellä Keittiöpyyhkeellä voidaan kuivata suuri määrä astioita.

Tu o t e n r o 5 0 0 2 1

Tu o t e n r o 5 0 0 3 3

Tu o t e n r o 5 0 0 2 6

ENJO Keittiö


KEITTIÖKINNAS DUO TISKILIINA DUO

KEITTIÖSIENI

Sopii käytettäväksi kaikkeen uuneista, liesituulettimista ja keraamisista liesitasoista työtasoihin, keittiönkaappeihin ja keittiönpöytiin. Sopii kaikkeen rasvaiseen likaan. Raidallisella puolella voidaan poistaa pinttynyttä likaa. Vihreä ENJOtex-kuitu liuottaa likaa, rasvaa ja öljyä, ennen kuin ne pyyhitään pinnoilta. Saat parhaan tuloksen käyttämällä kylmää vettä. Silloin rasva kovettuu, jolloin se tarttuu kuitusäikeisiin. Vasta kun kuitu huuhdellaan lämpimällä tai kuumalla vedellä, rasva muuttuu jälleen juoksevaksi ja se voidaan pestä pois. Marmorin voima. Kiillotus- ja Hankaustahna on hyvä apuväline kintaalle/ liinalle irrottamaan pinttynyttä ja kiinni palanutta likaa.

Kattiloiden, pannujen, liesituulettimien ja uunien puhdistukseen. Keittiösienen harmaa-mustalla puolella voidaan hangata naarmuttamatta. Vihreä ENJOtex-kuitu irrottaa pinnoilta likaa, rasvaa ja öljyä. Hygieeninen korvaava tuote sadoille kertakäyttösienille.

Tu o t e n r o 5 0 0 0 0 / 5 0 0 2 0

Tu o t e n r o 5 0 0 6 0

KUIVAUSLIINA LASI

TIETOA ENJO:STA

”Sain ensimmäisen tuotteeni keväällä 2011. ENJO on nopea ja helppo. On hyvä, ettei tarvitse kerätä hirveää määrää lisävarusteita ja kemikaaleja. ENJO ja kylmä vesi riittävät. Parasta on yksinkertaisuus, ja että niitä voi käyttää useita vuosia.” Sara Neovius ENJO-asiakas Suomi

HEDELMÄ- JA VIHANNESLIINA

KARKEA-/TISKIHARJA

Kuivaa ja kiillottaa lasit, aterimet, viinikarahvit jne. Terävät reunat voivat vahingoittaa liinaa. Ravista liina auki ennen käyttöä, jolloin varmistetaan nukaton, raidaton lopputulos.

Tällä kaksipuolisella kuituliinalla puhdistetaan hedelmät ja vihannekset. Tummanvihreällä puolella poistetaan lika, torjunta- ja säilöntäaineet sekä vaha hedelmistä ja vihanneksista. Vaaleanvihreää puolta voidaan käyttää pienempien likahiukkasten poistamiseen ja kuivaamiseen.

Vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamiseen, sekä maljakoille ja termospulloille. Ei enää märkiä käsiä patojen ja kattiloiden pesussa.

Tu o t e n r o 5 0 0 2 5

Tu o t e n r o 5 0 0 2 2

Tu o t e n r o 15 0 0 2

HUOMIOITAVAA Keittiökuitu poistaa pinnoilta suojavaa vahaa, öljyä ja rasvaa, joten sitä ei tule käyttää puuhuonekaluihin tai arkoihin pintoihin. Poista suuret öjymäärät paistinpannuilta tai öljykeittimistä talouspaperilla ennen puhdistusta.

ENJO Keittiö

7


Kylpyhuone Missään muualla eivät hygienia ja henkilökohtainen hyvinvointi ole niin lähellä toisiaan kuin kylpyhuoneessa.

8

ENJO Kylpyhuone


ENJO:N AVULLA PIDÄT KYLPYHUONEESI PUHTAANA HUOKOSIA MYÖTEN JA VOIT NAUTTIA PÄIVITTÄISESTÄ HYVINVOINNIN TUNTEESTA.

KYLPYHUONEKINNAS Tu o t e n r o 5 0 10 1

ENJOTEX-KUIDUN MIKROSKOOPPISET KUITUSÄIKEET tunkeutuvat pienimpiinkin huokosiin poistaen kaikki likahiukkaset ja bakteerit magneetin tavoin - ilman kemiallisia puhdistusaineita.

Lisätietoa


Kylpyhuone HANSGROHE, SANITEETTIKALUSTEITA VALMISTAVA YRITYS, ON TESTANNUT ENJO:N KYLPYHUONEESSA KÄYTETTÄVÄT TUOTTEET JA ON VAKUUTTUNUT TULOKSISTA – ENJO:n kylpyhuonetuotteilla on pitkä käyttöikä, ne puhdistavat hygieenisesti ja suojaavat pintoja. Hansgrohe suosittelee ENJO:n puhdistustuotteita.

KYLPYHUONESETTI Tu o t e n r o 1510 0

10

ENJO Kylpyhuone

KEMI KAAL I TO S I I VO USAL N UE luota E NJ O:oon

enjo.fi


KYLPYHUONEKINNAS

KYLPYHUONELIINA DUO

KYLPYHUONESIENI

Tehokas kinnas kylpyhuoneen isompien pintojen ja esineiden puhdistukseen. Kylpyammeet, kaakelit ja laatat, suihkukaappien lasiseinät, posliinialtaat, wc:eet jne.

Voidaan käyttää erilaisilla pinnoilla: kylpyhuoneet, pesuhuoneet, kylpyammeet, kylpyläalueet, kaakelit ja laatat, suihkukaapit, pesualtaat, wc:eet jne. Puhdistus on paljon nopeampaa, jos käytät liinan kuivaa puolta ja kuivaat kylpyhuoneen märät pinnat heti käytön jälkeen.

Monikäyttösieni kylpyhuoneeseen, puhdistaa tehokkaasti kaakeliseinät ja -saumat. Voimakkaissa kalkkikertymissä suosittelemme käyttämään muutamaa pisaraa Sitruunankukka. Kalkinpoistoainetta Kylpyhuonesienen apuna.

Tu o t e n r o 5 0 10 1

Tu o t e n r o 5 0 12 0

Tu o t e n r o 5 0 16 0

KYLPYHUONEKUITU KOMBIKUIVAUSLIINA KYLPYHUONE PESIMEEN 16CM // 28CM

KYLPYHUONEHARJA

Ihanteellinen päivittäiseen käyttöön kylpyhuoneessa märkien pintojen kuivaamiseen. Sopii hyvin sileille pinnoille, kuten kromatut hanat, lasiseinät ja peilit. ENJO suosittelee kostuttamaan pinnan Suihkepullolla ja kuivaamaan sen jälkeen Kuivausliina Kylpyhuoneella.

Kombi-pesin Kylpyhuone on saatavana kahdessa koossa ja se on täydellinen työkalu suurempien alueiden puhdistamiseen kylpyhuoneissa, wc:ssä, suihkutiloissa jne. Pienempi versio sopii ergonomisesti kylpyammeen puhdistamiseen. Pyyhi kumilastalla tai kuivaa käytön jälkeen Kuivausliina Kylpyhuoneella.

Täydellinen WC-pöntön tai vaikeasti tavoitettavien kohteiden puhdistukseen kuten hanojen ja pöntön taustat. Välttämätön työkalu kylpyhuoneessa.

Tu o t e n r o 5 0 12 1

Tu o t e n r o 5 0 16 2 / 5 0 16 3

Tu o t e n r o 1510 4

HUOMIOITAVAA Kova vesi voi aiheuttaa kertymiä, jotka poistettaessa voivat naarmuttaa pintoja. Ratkaisuna on käyttää muutama pisara Sitruunankukka. Kalkinpoistoainetta ennen puhdistusta kuidulla.

ENJO Kylpyhuone

11


Lattiat ja Ikkunat Tiesitkö, että lattioiden ja ikkunoiden puhdistus perinteisin menetelmin johtaa myrkyllisten aineiden kerääntymiseen ikkuna- ja lattiapinnoille?

12

ENJO Lattiat ja Ikkunat


HELLÄVARAINEN PUHDISTUS ENJO-TUOTTEILLA JA VEDELLÄ EI JÄTÄ KEMIKAALIJÄÄMIÄ. SE SUOJELEE SITEN RAKKAITASI.

LATTIASETTI Tu o t e n r o 15 4 0 0

LAPSET JA LEMMIKKIELÄIMET ERITYISESTI viettävät paljon aikaa lattialla leikkien. Ihmiset meidän alueellamme viettävät sisätiloissa noin 90 % ajastaan. Sen seurauksena puhtaudella on suuri merkitys terveyteemme ja hyvinvointiimme. Se ei ole ENJO:lla ongelma.

Lisätietoa


Lattiat KEVYT, MUTTA LUJATEKOINEN TELESKOOPPIVARSI voidaan säätää haluttuun pituuteen ja se on äärimmäisen monipuolinen yhdessä kaikkien ENJOtyökalujen kanssa. Hyvin kehitetty ergonomia takaa oikean työskentelyasennon, mikä tekee ikkunan- ja lattianpesun vieläkin tehokkaammaksi.

Tu o t e n r o 510 0 0 / 510 2 0

LATTIALIINA SOFT

LATTIALIINA MEDIUM

Täydellinen sileiden ja kiiltävien lattioiden - erityisesti vahattujen, öljyttyjen ja pinnoittamattomien lattioiden sekä PVC-lattioiden, kivisten, keraamisten tai puusta tehtyjen seinien ja lattioiden hellävaraiseen puhdistamiseen. Varoitus! Kuitusilmukat saattavat tarttua kiinni karkeisiin puulattioihin. Sopii myös pinnoitettujen ja kiiltävien lattioiden kuivaamiseen, jotka on ensin puhdistettu Lattialiina Mediumilla tai Strongilla.

Sopii erilaisille pinnoille, pinnoitetuista laminaatti- ja PVC-lattioista aina laattoihin asti. Ei sovellu öljytyille puulattioille. Tämä lattiakuitu on erinomainen silloin, kun sinun tarvitsee pyyhkiä nopeasti etkä halua kuivata lattiaa jälkeenpäin. Voidaan käyttää roiskeiden moppaamiseen tai yksinkertaisesti lattioiden päivittäiseen pyyhkimiseen. Täydellinen monitoimiliina! Vinkki: Lattialiina Soft sopii hyvin kuivaamiseen.

Tu o t e n r o 5 0 4 0 7

Tu o t e n r o 5 0 4 0 8

ENJO Lattiat

Maksimaalinen hyöty Teleskooppivarsi toimii yhdessä kaikkien ENJO:n työvälineiden eli Lisänivelen, Kombi-pesimen ja Flexin kanssa.

Sopii kaikille Kahvan tarttumapinta on sijoitettu sopimaan kaikenkorkuisille käyttäjille, niin suurille kuin pienillekin!

TELESKOOPPIVARSI JA LATTIALEVY

14

Luistamaton kahva Kaksikomponenttinen kahva, jossa on 4 tasaista pintaa tukevan otteen saamiseksi.

Kevyt mutta vahva Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja sen käyttöikä on pitkä.


ENJO-VINKKI

Patentoitu lukitusjärjestelmä Teleskooppivarren voi lukita pystyasentoon painamalla vain keltaisen hylsyn alas jalalla. Ainutlaatuinen tapa ”pysäköidä” Lattianpesin mihin vaan lattialle!

Siivotessasi liikuta ENJO Lattianpesintä itseäsi kohti kahdeksikon muodossa.

Te h o k a s t a p u h d i s t u s t a Lattiakuidun jokainen kohta pysyy kiinni lattiassa tehden puhdistustuloksesta tasaisen.

360 asteen laatunivel Antaa liikkumavapauden kun lattian- tai seinien pesun yhteydessä pyyhitään nurkista tai huonekalujen alta

ENJO:N PATENTOIDUSSA LATTIALEVYSSÄ yhdistyvät hyvä toiminnallisuus ja käytön helppous sekä tärkeät ergonomiset hyödyt. Kuten Teleskooppivarsikin, Lattialevy on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista.

LATTIALIINA STRONG

LATTIALIINA EXTREME

LATTIALIINA KUIVASIIVOUS

Lattialiina Strongia voidaan käyttää kestävillä lattiapinnoilla sekä sisä- että ulkotiloissa. Ole varovainen! Sininen kuitu poistaa kaiken vahapäällysteen lattioista, katoista tai seinistä. Älä sen vuoksi puhdista vahattuja tai öljyttyjä pintoja tällä kuidulla. Koska kuituun imeytyy rajallinen määrä vettä, suosittelemme pyyhkimään kiiltävät pinnat kuivalla Lattialiina Softilla. Sama pätee pintoihin kovan veden alueilla.

Tämä Lattialiina on erinomaisen sopiva, kun tarvitaan tehokasta puhdistusta joko sisä- tai ulkotiloissa, kuten klinkkerit, betonilaatoitus, autotallit, korjaamotilat ja teollisuusbetonilattiat. Sitä ei tule käyttää aroille pinnoille. Se sopii kuitenkin erinomaisesti levän poistamiseen uima-altaiden ympäriltä ja tiiliseinistä.

Täydellinen missä tahansa pölyjen kuivapyyhinnässä, kuten sileät lattiat, kaikenlaiset seinät ja katot. Erittäin öljyiset tai vahatut pinnat voivat aiheuttaa kuitujen tarttumiseen toisiinsa, vähentäen kuidun tehokkuutta. Käytön jälkeen yleensä riittää, että kuitu harjataan tai imuroidaan puhtaaksi. Suosittelemme lattiakuidun pesemistä korkeintaan 40°C:essa.

Tu o t e n r o 5 0 4 0 2

Tu o t e n r o 5 0 4 0 3

Tu o t e n r o 5 0 4 0 4

ENJO Lattiat

15


Ikkunat

S o i k e a t J a t ko p a l a t k u i d u l l e Suurille pinnoille.

KOMBI-PESIN IKKUNAT on suunniteltu helppokäyttöiseksi ikkunoiden täydelliseen puhdistukseen. Kehitystiimi on keskittynyt luomaan vakaan, ergonomisen, ranteille kevyen siivousvälineen, mikä tekee puhdistuksesta nopeaa ja tehokasta.

Säädettävä kumilasta Vaikeapääsyisten pintojen kuivaamiseen.

IKKUNASETTI Tu o t e n r o 15 3 0 0

16

IKKUNAKUITU KOMBIPESIMEEN 16CM // 28CM

IKKUNAKUITU JA KISKO KOMBI-PESIMEEN 16CM

Sininen kuitu sopii ikkunoiden, lasiovien ja -terassien sekä suurten peilien puhdistamiseen. Puhdista pinta huolellisesti pyörivin liikkein kevyesti painaen. Käännä Kombi-pesin Ikkunat ja vedä vesi pois kumilastalla ikkunan yläreunasta noin 15 cm:n päähän ikkunan alareunasta. Älä paina. Viimeistele vetämällä ikkunan alareuna vaakasuunnassa. Kuivaa kumilasta Kuivausliina Siivouksella jokaisen vedon jälkeen ja kuivaa reunat ja mahdolliset lasiin jääneet vesiraidat.

Kombi-pesin Ikkunat 28cm voidaan helposti muuntaa 16 cm:n levyiseksi poistamalla Jatkopalat, jolloin voit jatkaa työskentelyä pesemällä pienet ikkunaruudut yhdellä ja samalla työvälineellä. Lisävarusteisiin kuuluu 16 cm:n levyinen kuitu ja 16 cm:n Kisko kumilastalla.

Työvälineemme ikkunoiden ja lasipintojen raidattomaan kuivaamiseen sekä Ikkunanpesimen kumilastan pyyhkimiseen. Taita liina kahtia ja vielä kolmeen osaan siten, että saat 6 pintaa molemmin puolin käytettäväksi joko kuivana tai märkänä.

Tu o t e n r o 5 0 3 4 0 / 5 0 3 41

Tu o t e n r o 15 3 0 1

Tu o t e n r o 5 0 3 2 0

ENJO Ikkunat

KUIVAUSLIINA IKKUNAT


Jousitettu mekanismi Kevyt kädelle ja säätelee puhdistukseen tarvittavaa painetta.

Pyöristetyt, pehmeät kulmat Valmistettu eloksoidusta alumiinista naarmujen estämiseksi.

KOMBI-PESIN IKKUNAT 28CM (16CM) Tu o t e n r o 15 3 0 5

LISÄNIVEL Tämä käytännöllinen Lisänivel Flexiin 55cm, Kombi-pesimeen 16cm/28cm, Power Grip -kahvaan ja Teleskooppivarteen lisää näiden työvälineiden käyttöä edelleen. Lisänivelen avulla on mahdollista puhdistaa tavallisten siivousvälineiden ulottumattomissa olevat alueet. Keltainen Lisänivel voidaan asettaa neljään eri asentoon ja 45 tai 90 asteen kulmaan. Lisänivel yhdessä Teleskooppivarren ja Kombi-pesimen kanssa on ihanteellinen korkeiden autojen tai veneiden puhdistuksessa! Tu o t e n r o 5116 0

SE ON VAIN ENJO:LLA. Etiketin väri-indikaattorin avulla varmistamme, että tuotteesi ovat aina sataprosenttisesti tehtäviensä tasalla. Optimaalisen siivoustuloksen takaamiseksi ENJO-kuidut tulisi uusia noin kolmen vuoden välein – käytöstä, käyttökohteesta ja –tiheydestä riippuen. Väri-indikaattorimme kertoo, koska ENJOtex kuitu on saavuttanut tiensä pään.

LIVING | WOHNEN 40-60°C

100% PES

140F

i0277

ETIKETTI ENNEN KÄYTTÖÄ: Vertailualueen ja kulutuksen osoittavien alueiden värit ovat selkeästi erilaiset.

LIVING | WOHNEN 40-60°C

100% PES

140F

i0277

KULUNEEN TUOTTEEN ETIKETTI: Vertailualueen ja kulutuksen osoittavien alueiden värit ovat nyt samanlaiset. Ota yhteys ENJOneuvojaasi tuotteen uusimiseksi!

ENJO Ikkunat

17


Yleissiivous Pöly ja lika levittäytyvät kaikkialle kodissa - myös ilmaan. Tämä on ongelma monille allergikoille.

SIIVOUSSETTI Tu o t e n r o 15 2 0 0

18

ENJO Yleissiivous


SIIVOUSKINNAS MEDIUM/STRONG

SIIVOUSLIINA MEDIUM

SIIVOUSKINNAS SOFT SIIVOUSLIINA SOFT

Ihanteellinen useimmilla kodin likaisilla tai erittäin likaisilla pinnoilla, joihin ei ole ”huonekohtaista” kuitua; mukaan lukien pienet lattiatilat, ikkunat, ikkunapielet, peilit, jalkalistat ja jopa kengät. Erittäin likaiseen pintaan käytä Strong-puolta ensin ja käännä kinnas ja tee loppusilaus Medium-puolella. Vältä vahvan kuidun käyttöä vahattuihin tai öljyttyihin puupintoihin.

Täydellinen työväline kaikille kodin alueille, joiden pinnat ovat vähän tai vain hieman likaiset - lukuun ottamatta luonnonvahalla käsiteltyjä puupintoja. Siivousliina Medium korvaa perinteiset liinat kaikilla alueilla.

Ihanteellinen arkojen pintojen kosteapyyhintään kaikkialla kodissa. ENJO Siivousliina ja Siivouskinnas Soft puhdistavat hellävaraisesti. Ei poista vahaa tai kiillotusaineita huonekaluista.

Tu o t e n r o 5 0 2 0 2

Tu o t e n r o 5 0 2 2 1

Tu o t e n r o 5 0 2 0 0 / 5 0 2 2 0

SIIVOUSKINNAS TEXTILE/SOFT

FLEXIKUITU SIIVOUS 55CM

KUIVAUSLIINA SIIVOUS

Erityisesti suunniteltu liinamme kevyesti likaisten pintojen, kuten lasin, kuvakehysten, lamppujen jne. puhdistamiseen. Ihanteellinen kuivaukseen, jolloin pinnat jäävät raidattomiksi.

Raidallisella puolella voidaan poistaa likaa ja tahroja vähemmän aroilta pinnoilta kuten matoista, sohvanpäällisistä, vaatteista, kengistä ja autonistuimista. Käytetään yhdessä Appelsiininkukka. Real Soapin kanssa. Pyyhitään kuivaksi kääntämällä kinnas ja käyttämällä vaaleansinistä puolta kuivaamiseen. Vaaleansinistä puolta käytetään myös arkojen pintojen kuivaamiseen koko talossa.

Tämä kapea kuitu yhdessä Flexin 55cm kanssa on erinomainen ahtaiden paikkojen pyyhkimiseen kuten kaihtimet, patterit ja kaapit. Varo painamasta miekalla liian kovaa, se voi vahingoittaa kuitua.

Tu o t e n r o . 5 0 2 2 2

Tu o t e n r o 5 0 2 0 1

Tu o t e n r o 5 0 2 4 0 ENJO Yleissiivous

19


Pöly ja MONIKÄYTTÖINEN TYÖKALU, Flexi 55cm tarjoaa lyömätöntä joustavuutta. Valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jota on helppo taivuttaa kaikkiin ajateltavissa oleviin suuntiin ja joka samanaikaisesti kuitenkin pitää muotonsa siivottaessa.

PÖLYFLEXI 55CM

20

PÖLYKINNAS

FLEXIKUITU PÖLY 55CM

VAAHTEHUOLTOKINNAS

Klassinen työväline pölyjen pyyhintään, sopii kaikkialla kodin pölyjen kuivapyyhintään. Ihanteellinen huonekalujen, kasvien, taulujen, auton sisätilojen ja paljon muun pyyhintään. Hiero Pölykintaan sivuja yhteen ennen käyttöä, jolloin kuitu latautuu staattisesti ja auttaa vetäämään enemmän pölyhiukkasia kuituun. Suosittelemme Pölykintaan pesua korkeintaan 40°C:essa.

Ihanteellinen pölyjen pyyhintään ahtaista paikoista kuten rullaverhoista ja sälekaihtimista, pattereista, kattolampuista, ilmastointiventtiileistä, vetolaatikoista, lattialistoilta jne. Ennen käyttöä hankaa kuidun reunoja vastakkain, jolloin kuitu latautuu staattisesti ja auttaa vetämään enemmän pölyhiukkasia kuituun.

Poistaa nukkaa vaatteista, tekstiileistä, auton verhoilusta tai ENJOtex-kuiduista. Poistaa erityisen hyvin eläinten karvoja. Pyyhi ensin yhteen suuntaan keräämään nukkaa kuituun ja toiseen suuntaan nukan poistamiseksi kuidusta.

Tu o t e n r o 5 0 2 0 4

Tu o t e n r o 5 0 2 41

Tu o t e n r o 5 0 2 0 3

ENJO Pöly ja Kiillotus


Kiillotus

TIETOA ENJO:STA

Norjan Astma- ja allergialiitto (NAAF) testasi useita ENJO-tuotteita ja ne sisällytettiin suositeltujen tuotteiden luetteloon. Tunnustus annettiin tuotteille, joilla ei ole kielteisiä vaikutuksia astmaan tai allergioihin ja jotka helpottavat kyseisistä sairauksista kärsivien henkilöiden arkipäivää.

SILMÄLASILIINAT 3:N PAKKAUS

KIILLOTUSKINNAS KIILLOTUSLIINA

Kaikentyyppisten silmä- ja aurinkolasien, linssien, kameroiden, matkapuhelimien ja CD-levyjen kiillottamiseen kristallinkirkkaiksi. Suuremmat pölyja likahiukkaset puhalletaan tai pestään pois ennen liinan käyttöä. Näin varmistetaan, ettei pinta naarmuunnu. Puhdista sen jälkeen pinta liinalla pyörivin liikkein painamatta liikaa.

Paras tuotteemme kiiltävien pintojen, ruokailuvälineiden, pokaalien ja messinkikaiteiden täydelliseen kiillotukseen. Se on myös täydellinen valinta lakeri- ja nahkakenkien, antiikkihuonekalujen, lakattujen ja kiillotettujen huonekalujen sekä autojen ja moottoripyörien kiillotukseen. Älä koskaan kiillota suorassa auringonvalossa. Kiillota ulkoikkunat pesun jälkeen, niin ne pysyvät puhtaina pidempään.

Tätä monikäyttöistä, ergonomista kahvaa käytetään Flexi 55cm kanssa. Yhdessä Kombi-pesimen 16cm tai 28cm sekä erityisen Lisänivelen avulla saadaan ikkunanpesuun lisää ulottuvuutta.

Tu o t e n r o 5 0 2 2 6

Tu o t e n r o 5 0 2 0 6 / 5 0 2 2 5

Tu o t e n r o 512 2 0

POWER GRIP -KAHVA

ENJO Pöly ja Kiillotus

21


Ulkotilat LUONNOLLISESTI, PUHTAUS ON TÄRKEÄÄ MYÖS ULKONA. Puhdas grilli on onnistuneen puutarhajuhlan ehdoton edellytys. Mutta puutarhatyökalut, autot ja monet muut kodin ulkotiloissa olevat esineet vaativat myös säännöllistä huoltoa. ENJO-menetelmä tarjoaa juuri sitä, mitä tarvitset!

ULKOSETTI Tu o t e n r o 15 5 0 0

22

ENJO Ulkotilat


TIETOA ENJO:STA

KARKEAKINNAS

KARKEASIENI

Luotettavaa puhdistustehoa urheiluvälineille, veneille, leikkipaikkavälineille, puutarhatyökaluille, terassihuonekaluille, kukkaruukuille ja istutuslaatikoille, grilleille, uima-altaille jne. Ei kuitenkaan sovellu maalipinnoille! Tehokkaampi kuitu tarkoittaa sitä, että myös paksun leväkerroksen peitossa olevan veneen runko on helppo puhdistaa. Sopii erinomaisesti nokisten puu-uunien lasiluukkujen ja vastaavien puhdistukseen. Pinttyneen lian poistamiseksi, irrota lika ensin märällä kirjavalla puolella ja pyyhi sitten puhtaaksi märällä harmaalla kuitupuolella.

Puhdistaa kaiken urheiluvälineistä ja maatalouskoneista lenkkitossuihin, vaelluskenkiin, terassihuonekaluihin ja melkein minkä tahansa muun. Pinttyneen lian poistamiseksi, irrota lika ensin märällä kirjavalla puolella ja pyyhi sitten puhtaaksi märällä harmaalla kuitupuolella. Ei kuitenkaan sovellu maalipinnoille!

Tu o t e n r o 5 0 5 0 1

Tu o t e n r o 5 0 5 4 0

AUTOTALLIKINNAS

KUIVAUSLIINA ULKOTILAT

”Olen vaikuttunut Autotallikintaasta ja Kuivausliinasta. Alussa olin varsin epäileväinen, koska ulkona oleva lika on tiukemmassa kuin sisäpuolen lika. Mutta kuidut toimivat loistavasti. Puhdistus vain vedellä ja ulkokuidut toimivat loistavasti ja poistavat vieläkin pinttyneemmän lian. Hyviä tuotteita.” Christa Reischmann ENJO-asiakas Itävalta

FLEXIKUITU ULKOTILAT 25CM

Hellävarainen mutta tehokas tapa puhdistaa autot, moottoripyörät, lastenrattaat, kypärät, asuntovaunut, puutarhakalusteet, teltat, telineet jne. Ennen auton pesua, irtolika tulee huuhdella huolellisesti runsaalla vedellä, jotta jäljelle jäänyt pöly ei hankaa maalipintaa. ”Hyönteisen hautausmaa” ajovalojen suojien päällä ja auton konepellillä on helpompi poistaa, jos ensin kastelet nämä alueet kuumalla vedellä ja jätät likoamaan hetkeksi.

Erityinen mokkapintainen liina päivittäiseen käyttöön - sopii hyvin sileille pinnoille, kuten auton maalipinta, auton sisä- ja ulkotilat, moottoripyörät, polkupyörät ja työkalut, sekä ulkotilojen kuivaukseen. Ihanteellinen käytettäessä säämiskän tavoin vastapestyn auton kuivaamiseen.

Asiantuntijan työväline vaikeasti tavoitettaville alueille, kuten autonrenkaat, moottoripyörät, tuuletusritilät, autojen etusäleiköt ja kourut. Kuidun vahingoittumisen estämiseksi aukon tulee aina olla riittävän suuri, jotta Flexi 25cm pääsee liikkumaan sisään ja ulos vaivattomasti. Kastele ensimmäinen kolmasosa Flexikuitu Ulkotilasta kylmässä vedessä ja muotoile Flexi 25cm puhdistettavan esineen muotoon. Tällainen uskomaton muotoutuvuus tekee kevytmetallivanteiden puhdistamisesta helpon tehtävän!

Tu o t e n r o 5 0 5 0 0

Tu o t e n r o 5 0 5 2 0

Tu o t e n r o 5 0 5 41

ENJO Ulkotilat

23


Ihonhoito ME ENJO:SSA OLEMME KEHITTÄNEET OMAT IHONHOITOTUOTTEEMME. ENJOtex-kuitu puhdistaa syvältä huokosista, minkä ansiosta ihosi hehkuu uudessa valossa. Anna meidän hemmotella sinua!

24

ENJO Ihonhoito


SILMIENPUHDISTUSLAPUT 2:N PAKKAUS // 5:N PAKKAUS

VARTALOKINNAS

KASVOKINNAS

Vartalokinnas puhdistaa ihon syvältä huokosista. Karkea iho muuttuu pehmeäksi ja sileäksi jälleen. Hiero pyörivin liikkein suosikkisuihkugeelilläsi. Elvyttää verenkiertoa ja hapen vaihtuminen lisääntyy. Vaalea kuitu sopii herkälle iholle ja tumma puoli normaali-iholle. Suosittelemme lasten likaisille jaloille.

Kasvokinnas on suunniteltu erityisesti aralle ja herkälle iholle. Kuitu poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, meikkiä ja liiallista öljyä iholta. Puhdista kasvot ja kaula Kasvokintaalla pyörivin liikkein kevyesti painaen. Erityisesti teini-ikäisille, joilla on rasvainen iho, on hygieniarutiini ENJO:n ja veden avulla hyvä vaihtoehto. Emme kuitenkaan suosittele käytettäväksi couperoottiseen ihoon tai ihottumaan.

Silmienpuhdistuslappuja käytetään kosteana tai märkänä meikin poistamiseen. Pyyhi ripsi- ja luomiväri ja muu meikki hellävaraisesti pois. Pese Silmienpuhdistuslaput käytön jälkeen Appelsiininkukka. Real Soapilla.

Tu o t e n r o 5 0 6 0 0

Tu o t e n r o 5 0 6 0 1

Tu o t e n r o 15 6 0 1 // 15 6 0 2

TIETOA ENJO:STA

Dermatest® on testannut ENJO:n ihonhoitotuotteet ja olemme saaneet viiden tähden hyväksynnän. Lisätietoa Dermatestistä osoitteessa www.dermatest.de/en

IHONHOITOSETTI Tu o t e n r o 15 6 0 0

ENJO Ihonhoito

25


Apulaiset MIKSI ENJO TARJOAA APULAISIA? ENJOtex-kuitu selviytyy monista asioista, mutta ei luonnollisestikaan pysty tekemään ihmeitä. ENJO:n avulla säästät jopa 90 % kaikista puhdistusaineista. Erittäin itsepintaisissa tapauksissa, kuten kiinni palaneissa tahroissa ja kovissa kalkkikertymissä, tarjoamme apulaisia, jotka tehdään luonnollisista aineista. Näitä tuotteita käytetään vain hyvin pieninä määrinä.

26

APPELSIININKUKKA. REAL SOAP 300ML // 1000ML

SITRUUNANKUKKA. KALKINPOISTOAINE 300ML // 1000ML

LAVENTELINKUKKA. PYYKINPESUNESTE 300ML // 1000ML

Yleispesuaine tehokkaaseen puhdistukseen ja lisäkiiltoon. Yhdessä ENJO-kuitujen kanssa Appelsiininkukka. Real Soap puhdistaa erittäin likaiset tai rasvaiset pinnat. Sopii erinomaisesti käyttöön keittiössä sekä tahrojen poistoon tekstiileistä. Pieni määrä riittää pitkälle. Levitä 1 tippa kostealle tai märälle ENJO-kuidulle ja puhdista pinta. Pyyhi pois märällä ENJO-kuidulla ja kuivaa ENJO:n Kuivausliinalla.Käytä pyöriviä liikkeitä ulkoa sisäänpäin tahrojen poistamiseen tekstiileistä. Lisää tarvittaessa tippojen määrää.

Kun kyseessä on kalkin poistaminen, luotamme hyvin kokeiltuihin kodeissa käytettyihin keinoihin, kuten sitruunahappoon ja kasvipohjaiseen maitohappoon. Pieni määrä riittää pitkälle. Levitä muutama tippa Kalkinpoistoainetta ENJO-kuidulla käsiteltävälle pinnalle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pyyhi pois märällä ENJO-kuidulla ja kuivaa ENJO:n Kuivausliinalla. Älä jätä vaikuttamaan aroille pinnoille. Testaa huomaamattomalla alueella ennen käyttöä. Älä käytä Corianiin äläkä yhdessä klooripohjaisten pesuaineiden kanssa.

Täydellä kasviteholla ENJO Laventelinkukka. Pyykinpesuneste tekee pyykistä syväpuhdasta ja suojaa samalla kuituja. Sopii erinomaisesti kirjo- ja valkopyykille sekä luonnonkuiduille, kuten puuvillalle, pellavalle, villalle ja silkille. Pyykinpesunesteen mieto koostumus sopii herkälle ja vaurioituneelle iholle sekä allergikoille ja vauvoille. Sopii kaikille tavallisille pesukoneille ja pesuohjelmille. Vinkki: Pumppuannostelija 1000 ml:n pulloon (tuotenro 515171) sopii täydellisesti Laventelinkukka. Pyykinpesunesteen tarkkaan annosteluun.

Tu o t e n r o 5 2 0 0 2 / 5 2 0 2 4

Tu o t e n r o 5 2 0 0 3 / 5 2 0 2 5

Tu o t e n r o 15 9 0 3 / 15 9 0 4

ENJO Apulaiset


SUIHKEPULLO 500ML PUMPPUSUIHKEPULLO 1000ML

VAAHTOPULLO

PESUPUSSI

Käytä Vaahtopulloa käsien pesuun kylpyhuoneessa ja keittiössä. Laimentamalla Real Soapin vedellä, säästät paljon saippuaa. Lisäksi Vaahtopulloa voidaan käyttää yhä uudelleen, näin säästät rahaa ja suojelet ympäristöä. Käytä yhdessä ENJO Appelsiininkukka. Real Soapin kanssa.

Pesupussimme on paras ratkaisu nukkaantumisen estämiseksi. Kuidut voidaan pestä siinä erikseen, jolloin ne eivät kerää nukkaa muista materiaaleista. Se sopii myös arkojen vaatteiden pesuun, jotka sisältävät koukkuja tai vetoketjuja (rintaliivit, urheilupaidat, jne.).

Suihkepullolla kostutat vaivatta kuidun tai pienemmät siivousalueet. Pumppusuihkepullossa on painepumppu ja se on suunniteltu suurempien alueiden puhdistukseen. Älä käytä Suihke- tai Pumppusuihkepullossa syövyttäviä aineita. Säilytä Pumppsuihkepullo ilman painetta.

Tu o t e n r o 5 3 0 7 2

Tu o t e n r o 514 2 0

Tu o t e n r o 513 0 0 / 513 2 0

VEHNÄN VOIMA. KONETISKIAINE 300ML // 1000ML

MARMORIN VOIMA. KIILLOTUS- JA HANKAUSTAHNA 500G / 300ML

MEHILÄISVAHA. NAHKA- JA PUUBALSAMI 240ML

Kirkkaan puhtaissa astioissa luotamme tehokkaisiin kasviperäisiin ainesosiin kuten vehnälese, sokerijuurikas ja maissi. Nestemäinen Konetiskiaineemme poistaa jopa pinttyneen lian ja rasvan. Ympäristölle ja terveydelle ystävällinen koostumus tuotetaan kestävästi ja se on täysin biohajoava. Nyt voit olla varma siitä, että astiat puhdistuvat myrkyttömiksi! Sopii kaikille tavallisille tiskikoneille. Suosittelemme väh. 50°C pesulämpötilaa.

Erittäin hieno marmorijauhe toimii luonnollisena lian irrottajana ja samalla se kiillottaa puhdistetun pinnan. Ihanteellinen pinttyneen lian puhdistamiseen kovilta pinnoilta keittiössä ja muualla kodissa (keraamiset/ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittotasot, uunit, kromitai teräspinnat, grillit jne.). Pieni määrä riittää pitkälle. Levitä kostealla ENJOkuidulla ja puhdista pinta. Pyyhi pois märällä ENJO-kuidulla ja kuivaa ENJO:n Kuivausliinalla. Älä käytä aroilla tai pintakäsitellyillä pinnoilla. Älä jätä vaikuttamaan Corianille.

Korkealaatuinen luonnonvahoista valmistettu balsami. Ravitsee ja suojaa nahkaa ja puuta. Väri saa uuden hohdon ja pinta suojakalvon. Sopii nahkakenkiin, takkeihin, laukkuihin ja vöihin; puuhuonekalut, -pöydät ja -ovet sekä autojen varusteet. Levitä ohut kerros Mehiläisvaha. Nahka- ja puubalsamia ENJO:n Kiillotuskuidulla ja anna vaikuttaa. Lopuksi kiillotus ENJO:n Kiillotuskuidulla antaa pinnalle hyvän kiillon.

Tu o t e n r o 5 2 0 0 5 / 5 2 0 2 7

Tu o t e n r o 5 2 10 2

Tu o t e n r o 5 2 10 3 ENJO Apulaiset

27


Käyttöohje TUOTTEEMME OVAT TÄYDELLINEN RATKAISU kotisi kaikille siivousalueille - on vain huomioitava muutama asia niiden käytöstä ja hoidosta.

28

1.

2.

3.

Kostuta osa kuitutuotteesta.

Kääri kuitutuote rullalle.

Purista ylimääräinen vesi pois.

ENJO Käyttöohje


ENJO-kuitujen hoito-ohjeita

Käytetään kuivana K ä y t e t ä ä n k o s t e a n a - e i t a r v i t s e k u i v a t a j ä l ke e n p ä i n K ä y t e t ä ä n m ä r k ä n ä - k u i v a t a a n j ä l ke e n p ä i n Paras pesulämpötila Ei valkaisuaineita Ei silitystä Ei rumpukuivausta Ei huuhteluainetta E i ke m i a l l i s t a p e s u a Väri-indikaattori = Käyttöikä Pesu Pesupussissa

N O U DATA N Ä I TÄ Y K S I N K E RTA I S I A H O I TO - O H J E I TA PA R H A A N P U H D I S T U S T U LO K S E N S A A M I S E K S I E N J O -T U OT T E I L L A S I . Pese pitkäkuituiset kuitutuotteet ennen käyttöä. Poikkeus: Kiillotuskuitu (keltainen) ja Pölykuitu (oranssi).

Taita ENJO:n kuivausliinat ensin keskeltä ja sen jälkeen kolmeen osaan, jolloin käytettävissä on 6 sivua molemmin puolin.

Älä koskaan käytä huuhtelu- tai valkaisuaineita. Älä käytä rumpukuivausta, lämpö voi vahingoittaa kuituja. Käytä käsinpesussa Appelsiininkukka. Real Soapia. Konepesu: pese 40–60 asteessa ympäristöystävällisellä Laventelinkukka. Pyykinpesuaineellamme. Käytä konepesussa aina Pesupussia. Pese valkoiset kuidut vaalean pyykin seassa ja värilliset kuidut värillisen pyykin seassa. Mikrokuidut (Kuivausliinat) pestään erillään toisessa Pesupussissa. Pesun jälkeen - ripusta kuidut kuivumaan. Puhdista/huuhtele Lattialevy liasta ja hiekasta.

ENJO:n kintaat ovat erityisen hyödyllisiä suurien pintojen puhdistukseen, ja ne suojelevat käsiä teräviltä reunoilta. lä käytä kuituja kuumilla pinnoilla eli lämpölevyillä, liesilÄ lä tai grillissä. Anna pintojen jäähtyä ensin tai huuhtele ne kylmällä vedellä. Jos vaarana on arkojen pintojen naarmuuntuminen, kokeile ensin ENJO-kuidun vaikutusta huomaamattomalla alueella. uidun osuminen teräviin tai karkeisiin pintoihin voi K aiheuttaa kuitujen repeytymisen ja pienten reikien syntymisen. Tämä ei vaikuta tuotteen toimintaan.

Jos sinulla on kysyttävää, paikallinen ENJOneuvojasi auttaa sinua.

ENJO Käyttöohje

29


Tule yhdeksi meistä JOUSTAVAT TYÖAJAT HYVÄT ANSIOT HAUSKAA MUKAVIEN IHMISTEN PARISSA RYHDY TEAM LEADERIKSI PALKINTOMATKOJA

ENJONEUVOJANA et vain ansaitse omaa rahaa ja saa itsenäisyyttä, mutta saat myös ystäviä ympäri maailmaa. Osallistumalla Synergy-kokouksiimme voit tavata monia ihania kollegoja, joista monista tulee myös ystäviä.

30

Tule yhdeksi meistä


LIITY ENJO-TIIMIIME Ryhdy ENJOneuvojaksi ja työskentele itsenäisesti sitoutuneen tiimimme tuella. Olemme sinua varten ja tuemme sinua. Tullessasi itsenäiseksi yrittäjäksi, autamme sinua myös kuukausikokouksin, ilmaisin ENJO-koulutuksin ja ajatuksenvaihdoin muiden ENJOneuvojien kanssa. → Työskentely hauskaa? Sitä minä haluan! SINUN VELVOLLISUUTESI Pidät ENJO-Esittelyjä ja neuvot Asiakkaitasi

”Olen oppinut tuntemaan niin monia ihania ihmisiä. Sekä asiakkaita, emäntiä että toisia ENJOneuvojia sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuotteet ovat fantastisia, joilla otamme vastuun ainoasta ympäristöstämme. Työ, mistä saa vain iloa! ”

Autat Asiakkaitasi tekemään kodeistaan ENJOpuhtaita Lena Söderqvist Team Leader Ruotsi

Tarjoat Asiakkaillemme parasta mahdollista, kestävää palvelua Jaat ENJO-ajatuksen Asiakkaidesi kanssa Haluatko aloitta ENJOneuvojana heti? Sinua odottaa mahtava tiimi!

TA SOI NYT LE L I ME 91 5 22

+35

53 8 40

”10 vuotta sitten käytin ahkerasti puhdistuskemikaaleja. Nyt näen ENJOpuhtaan Kodin itsestäänselvyytenä. Haluan tarjota perheelleni turvallisen kodin ilman kemikaaleja. Tuntuu hyvältä olla vaikuttamassa puhtaampaan ympäristöön ja terveempään tulevaisuuteen lapsilleni. ENJO on yritys, joka välittää, ja tuntuu hyvältä olla osa tällaista yhteisöä”. Mia Häggman-Lill Team Leader Suomi ENJO Tule yhdeksi meistä

31


RYHDY LYN ESITTE E N J O-

ÄK N N Ä EM

SI

SINUN ROOLISI EMÄNTÄNÄ Tavoitteenamme on luoda ENJOpuhtaita Koteja esittelemällä kemikaalitonta siivousta, jonka tuloksena on puhdas ja terveellinen koti. Emäntänä olet tärkein Asiakkaamme ja saat parhaat tarjouksemme! Mikset kokeilisi toimia Emäntänä? Odotamme soittoasi!

Olemme ylpeitä sertifikaateistamme. Ohessa lueteltu vain muutamia niistä:

· V  araa esittely tänään ja opi kaikki ENJO:sta · T  ulet kuulemaan kuinka voit säästää aikaa ja rahaa · E  NJO-esittely on käytännöllinen, informatiivinen ja lyhyt · K  utsu ystäviäsi · E  i o s t o p a k ko a

FAMILY FRIENDLY COMPANY 2018 – 2019

ENJO INTERNATIONAL GMBH Achstrasse 40 6844 Altach Itävalta Puh.: +358 40 535 2291 S-posti: office@enjo.fi

www.enjo.fi

Katalogversion 4.7 // Copyright by ENJO INTERNATIONAL GMBH // Painamme PEFC-sertifioidulle paperille.

enjo.fi

Profile for ENJO INTERNATIONAL GMBH

ENJO Tuote-esite Suomenkielinen 2018  

ENJO Tuote-esite Suomenkielinen 2018