Page 1

Enjo. INTET ANDET.

www.enjo.dk


Tekstil REN RENGØRINGS POWER

2

Køkken

S. 04 – 07

Badeværelse

S. 08 – 11

Gulve & Vinduer · Gulve · Vinduer

S. 12 – 15 S. 16 – 17

Almen · Almen · Støv & polering

S. 18 – 19 S. 20 – 21

Udendørs

S. 22 – 23

Hudpleje

S. 24 – 25

Hjælpere

S. 26 – 27

Pleje og Anvendelse

S. 28 – 29

Bliv en af us

S. 30 – 31

ENJOtex fibre


RENGØRING BEHØVER INGEN KEMIKALIER.

CEO og grundlægger Johannes Engl

Vi mener, at rengøring ikke har noget at gøre med kemi. I mere end 28 år har ENJO, med sine produkter, bevist dette dag efter dag over hele verdenen. Med innovative ENJOtex-fibre, et omfattende produktsortiment og en smule vand. Dette beskytter vores miljø og personlige sundhed - for ikke at nævne vores pengepung. Lad os sammen gå ENJO-vejen. Det er det værd.

Johannes Engl 4 gode grunde til at få et ENJOpure hjem


P rod u ceret i Ø str i g

PRODUCERET I ØSTRIG. LAVET TIL VERDEN. Vi er stoler på vores produkter, fordi vi selv producerer dem alle på fabrikken i Østrig, hovedsagelig ved hjælp af råvarer fra regionen. Der er ingen billig outsourcing med tvivlsomme produktionsforhold og kvalitet, der ikke kan garanteres. Som en familievenlig virksomhed er vi afhængige af partnerskaber med alle vores intressenter ærlig og tillidsfuld. Dette er substansen bag ENJOs mange succeshistorier.

100 % ØSTRIG F R E M ST I LLE T V E D H JÆLP A F M A N GE T I LLI D SF ULD E M E DA RB E J D E R E.


Re n ere

SEKS GANGE RENERE – VORES LØFTE TIL DIG. ENJO-metoden gør det muligt at rengøre seks gange mere hygiejnisk ved kun at anvende vand modsat de konventionelle metoder. Vi har det endda på skrift: ENJO fiberprodukter blev undersøgt detaljeret af hygiejneeksperten ved sundhedsministeriet i Vorarlberg, Østrig, ved hjælp af en Lumitester. Derudover var den klare anbefaling: ”Anvendelsen af ENJO fiberprodukter i sundhedsfaciliteter er ikke kun anbefalet, men bør kræves for at opnå optimale rengøringsresultater.”

50 % VA N D B E S PA R E L S E R RENGØ RING M E D MINDST MU L IGT VA ND OG HELT U DE N K E MIK AL IE R.


B es p a rel s e

TID OG PENGE – MED OS KAN DU SPARE BEGGE DELE. Tiden er alt for dyrebar til at spilde den på at gøre rent. Den gode nyhed er, at rengøring med ENJO er en dobbeltbesparelse. Takket være ENJO kan du gøre rent på den halve tid og kun ved brug af vand; ingen dyre kemiske rengøringsmidler. Dette giver dig mere fritid til at nyde andre ting i livet, samtidig med at du beskytter miljøet og sparer en masse penge.

50 % T I D S B E S PA R E N D E E N J O-M E TO D E N GØ R D E T M ULI GT FO R D IG AT GØ R E R E N T PÅ D E N H A LV E T I D


S un d ere

BESKYTTELSE AF MILJØET OG DIT HELBRED. Gør noget godt for dig selv og miljøet med ENJO - aktiv miljøbeskyttelse inden for dine egne fire vægge. Ingen kemikalier, ingen affald og med kun den halve mængde vand. Rengøring med ENJO beskytter også både dit helbred og din familie. Det skyldes, at mange husholdningsrengøringsmidler indeholder stoffer, der kan forårsage irritation eller allergi hos mennesker og kæledyr. Så er det bedre bare med vand og ENJO.

90 % R E N G Ø R I N G S P R O D U K T B E S PA R E L S E R S PAR O P TI L 25 FLA S K E R K E MIS K E R E NGØR ING SPRO DUKTER O M Å R E T, HJÆ L P E R ME D AT B ESKY TTE DIT HE L B R E D.


E N J O p u re H j em

SE DET STORE BILLEDE. Vi bestræber os på at gøre mere end bare at sælge produkter. Vores succes er kundetilfredshed. Faktisk er et af vores erklærede mål at skabe ENJOpure Hjem ved at introducere kemisk fri rengø-

KØKKEN

Det er d

SKAB DIT ENJO

B A D E VÆ R E L S E

G U LV E

VINDU


ring, hvilket resulterer i sunde, miljøvenlige og lykkelige hjem. Vi arbejder hårdt for at opnå dette. Din professionelle ENJOpreneur er der altid til at hjælpe dig.

det værd

HUDPLEJE

OPURE HJEM.

UER

UDENDØRS

ALMEN


Tekstil

VORES ENJOTEX FIBRE OG PRODUKTSORTIMENT SÆTTER VERDENS STANDARD FOR RENGØRING. Vi har, lige uden for Vorarlberg, Østrig, en unik mulighed for at få adgang til fem forskellige tekstilteknikker. Denne positionering giver os mulighed for at designe og lave skræddersyede fibre. Fra den mildeste fiber til vores stærke og robuste, leder vi feltet med hensyn til kvalitet og funktionalitet. Hvert produkt vi fremstiller, er håndlavet af vores erfarne og specialiserede produktionsarbejdere. Vi er passionerede omkring vores produktion - og du kan se, føle og opleve det hver gang du bruger dine ENJO-produkter. Kvaliteten er i top, og vi er stolte af, hvad vi producerer.

Traditionel rengøring Konventionelle klude rengøre overfladisk, hvilket efterlader snavs og kemiske rester på overfladerne, som er et ideelt dyrkningsområde for bakterier.

Rengøring med ENJO ENJOtex-fibre fjerner snavs og partikler fra alle sprækker. Snavset er fanget af fibrene indtil de vaskes ud af ENJO-produkterne.


Hygiejnisk De fine fiberstrenge når helt ind, selv i de mindste porer og områder

Blid på alle overflader Takket være bløde fiberstrenge og kemiskfri rengøring

Ve n l i g m o d h u d e n Rengøring kun med vand og uden vaskemiddel

Holdbar Råvarer af høj kvalitet og uovertruffen forarbejdningsteknik

Ring til os på +45 6046 32 45 Eller skriv til os på info@dk.enjo.com

ENJOtex fibre

3


Køkken Vidste du, at det er umuligt at slippe af med alle bakterier i køkkenet selv med kemiske rengøringsmidler?

4

ENJO Køkken


MED ENJO OG VAND, KAN DU RENGØRE SEKS GANGE MERE HYGIEJNISK. STOL PÅ ENJO!

KØKKENHANDSKE DUO V a r e n r. 5 0 0 0 0

ET RENT KØKKEN er en af de vigtigste grundregler ved tilberedning af måltider. Takket være ENJO’s dybdegående, kemisk-frie rengøringsfunktion kan dit køkken blive så godt som nyt og kun med vand.

Mere information


Køkken KØKKEN SÆT V a r e n r. 15 0 0 0

6

UNIVERSALFIBER KØKKEN

AFTØRRINGSFIBER KØKKEN

VISKESTYKKE

Ideel til let snavsede overflader som køkkenskabe, borde og bordplader. For at opnå de bedste rengøringsresultater med fiberen, anbring en beskeden mængde vand ved hjælp af Sprayflasken. Universalfiber Køkken erstatter konventionelle klude på alle områder.

Vores anbefaling til endelig aftørring og dagligt brug i køkkenet til let snavsede overflader og en lang række meget glatte overflader som forkromede genstande, glaspaneler og glasskabe.

Ideel til aftørring af opvask, gryder, pander osv. Overfladen i det vaffelvævede Viskestykke er designet til at absorbere store mængder vand. Det betyder, at en hel opvask kan tørres med kun et Viskestykke.

V a r e n r. 5 0 0 2 1

V a r e n r. 5 0 0 3 3

V a r e n r. 5 0 0 2 6

ENJO køkken


KØKKENHANDSKE DUO KØKKENFIBER DUO

KØKKENSVAMP

Velegnet til anvendelse på alt fra keramiske kogeplader og arbejdsflader til køleskabe og snavs, der kræver mere dybdegående handling. Den stribede side kan bruges til at fjerne stædigt snavs. Den grønne ENJOtex-fiber løsner snavs, fedtaflejringer og olie, inden du tørrer det væk fra overfladen. For det bedste resultat, brug kun koldt vand. Dette får fedtet til at hærde, så det kan opsamles af fiberstrengene og forblive der. Først når fiberen skylles i varmt vand, bliver fedtet igen flydende, inden det vaskes væk. Perfekt til at udføre en dybdegående rengøring i kombination med vores Marmor Polér & Skurepasta.

Til opvasken, gryder, pander osv. Den grå og sorte side af Køkkensvampen kan bruges til at fjerne stædigt snavs. Den grønne ENJOtex fiber fjerner snavs, fedtaflejringer og olie fra overfladen. Vores hygiejniske erstatning for hundredvis af engangs svampe.

V a r e n r. 5 0 0 0 0 / 5 0 0 2 0

V a r e n r. 5 0 0 6 0

ENJOFIBER GLAS & BESTIK

OM ENJO

”Jeg var virkelig overrasket over at selv uden hårdt arbejde, uden rengøringsmidler og uden mange rengøringsprodukter, var mit køkken virkelig skinnende rent - jeg er så overvældet!” Barbara Preißl ENJO Kunde fra Østrig

FRUGT- & GRØNTSAGSFIBER

Vores polerings- og aftørringsklud til glas, bestik, vinkarafler osv. Beskyt overfladen mod skarpe kanter. Ryst af før brug for at sikre en fnugfri, stribe-fri anvendelse.

Denne dobbeltsidede fiber renser frugt og grøntsager, så de er rigtig sunde. Den hårde side fjerner snavs, pesticider, konserveringsmidler og voks fra frugt og grøntsager. Den lysegrønne side kan bruges til at tørre mad af og fjerne mindre snavspartikler.

V a r e n r. 5 0 0 2 5

V a r e n r. 5 0 0 2 2

ADVARSEL Køkkenfiberen fjerner beskyttende voks, olie og fedt fra overflader, så brug den ikke på træmøbler eller sarte genstande. Fjern store mængder olie fra stegepander eller fritureapparater med noget køkkenrulle inden rengøring.

ENJO køkken

7


Badevære Intet andet sted er hygiejne og personlig pleje så tæt forbundet som på badeværelset.

8

ENJO Badeværelse


else

ENJO GØR DET MULIGT AT HOLDE DIT BADEVÆRELSE RENT HELT NED I DE MINDSTE SPRÆKKER, SÅ DU KAN SE FREM TIL DIN EGEN OASE AF VELVÆRE, HVER DAG.

BADE VÆREL SESHANDSKE V a r e n r. 5 0 10 1

DE MIKROSKOPISKE TRÅDE i ENJOtexfibre trænger igennem selv de mindste porer, fjerner pålideligt alle snavspartikler og bakterier som en magnet - uden kemiske rengøringsmidler.

Mere information


Badeværelse HANSGROHE, PRODUCENT AF HØJKVALITET VVS PRODUKTER, HAR TESTET ENJO PRODUKTER TIL BADEVÆRELSET OG ER OVERBEVIST OM RESULTATERNE - ENJO badeværelsesprodukter har lang levetid, rengører hygiejnisk og beskytter overfladerne! På grund af dette fremragende resultat anbefaler Hansgrohe ENJO rengøringsprodukter.

BADEVÆRELSES SÆT V a r e n r. 1510 0

KEMI SK F ZONE RI Stol p

å ENJ

O

dk.enjo

.com

10

ENJO Badeværelse


BADEVÆRELSESHANDSKE BADEVÆRELSESFIBER DUO

BADEVÆRELSESSVAMP

AFTØRRINGSFIBER BAD

Velegnet til en bred vifte af anvendelser: badeværelser, vaskerum, badekar, spaområder, slidstærke fliser, fuger, bruseskærme, keramiske dræn, toiletter osv. I øvrigt er rengøring meget hurtigere, hvis det gøres umiddelbart efter at badeværelset er blevet brugt, med den tørre modsatte side for at tørrede våde overflader.

Vores all-rounder til badeværelset, også egnet til rengøring af fliser og fuger. Ved tunge kalkaflejringer anbefaler vi at bruge Badeværelsessvampen sammen med nogle få dråber Citrus Kalkfjerner.

Ideel til aftørring af overflader og daglig brug på badeværelset til meget glatte materialer som forkromede genstande, glaspaneler og spejle. ENJO anbefaler at fugte overflader, ved at anvende Sprayflasken og tørrer af med Aftørringsfiber Bad.

V a r e n r. 5 0 10 1 / 5 0 12 0

V a r e n r. 5 0 16 0

V a r e n r. 5 0 12 1

FLEXIFIBER BAD 25CM

ADVARSEL

Combiwiper fås i to størrelser og er det perfekte redskab til rengøring af større arealer på badeværelser, toiletter, en-suiter, brusebad osv. Den mindre version er ergonomisk perfekt til rengøring af badekarret. Tør af med gummikanten eller tør efter med brug af Aftørringsfiber, Bad.

Vores Flexi Fiber til toilettet, har en justerbar form, som betyder, at den nemt kommer rundt i alle kroge og armaturerne.. Hvis fiberen ikke rengører tilstrækkeligt, anbefaler vi at anvende et par dråber ufortyndet Citrus Kalkfjerner på fiberspidsen og brug den til at rengøre kanten af toiletkummen. Lad virke og skyld derefter for at fjerne stædigt snavs og kalk fra kanten.

Pas på! Ved meget hårdt vand kan aflejringer virke som sandpapir på overflader og efterlade ridser. Vores kalkfjerner kan hjælpe i sådanne tilfælde.

V a r e n r. 5 0 16 2 / 5 0 16 3

V a r e n r. 5 0 161

FIBER TIL COMBIWIPER BAD 16CM/28CM

ENJO Badeværelse

11


Gulve & Vinduer Vidste du, at konventionelle metoder til rengøring af gulve og vinduer resulterer i en opbygning af giftige depoter?

12

ENJO Gulve & Vinduer


BLID RENGØRING MED ENJO PRODUKTER, SOM KUN BRUGER VAND, EFTERLADER INGEN KEMIKALIER OG BESKYTTER DERFOR DINE KÆRE.

GULV SÆT V a r e n r. 15 4 0 0

SPECIELT BØRN OG KÆLEDYR bruger meget tid på at lege på gulvet. Folk i de nordiske lande er indendørs i omkring 90% af deres tid. Derfor har renlighed stor indflydelse på vores sundhed og trivsel. Intet problem med ENJO.

Mere information


Gulve VORES LETTE OG ROBUSTE TELESKOPSTANG kan justeres til enhver længde og er ekstremt alsidig i kombination med alle ENJO-produkter. Det faste, komfortable greb passer fint i hånden og sikrer en afslappet kropsholdning og gør det nemmere, effektivt at rengøre gøre gulve og vinduer.

S k r i d s i k ke r t g re b To-komponent greb med 4 flade overfladeområder for et fast greb.

Maksimal fordel Vores stang kan kombineres med andre ENJO-produkter og gør Flexi og Combiwiper endnu mere effektive.

Passer til alle Håndtaget er placeret så det kan bruges af både høj og lav!

TELESKOPSTANG & GULVPLADE V a r e n r. 510 0 0 / 510 2 0

14

GULVFIBER SOFT

GULVFIBER MEDIUM

Perfekt til mild rengøring af glatte og skinnende gulve - især voksede, olierede og uforseglede gulve samt PVC og gulve og vægge lavet af sten, keramik eller træ. Advarsel! Fibertråde kan hænge fast på hårde trægulve. Også ideel til at tørre tørt forseglede eller skinnende gulve, der er rengjort med vores Gulvfiber Medium eller Gulvfiber Strong.

Velegnet til en række overflader, f.eks lukkede gulve som laminat og PVC til fliser. Ikke egnet til olierede trægulve. Med nogle få dråber af vores Real Soap i det vand, der bruges til rengøring, vil gamle fliser, der har mistet deres glans og kedelige parketgulve, se nye ud igen og genvinde deres originale glans. I øvrigt er vores Gulvfiber Soft den perfekte løsning til at tørre efter.

V a r e n r. 5 0 4 0 7

V a r e n r. 5 0 4 0 8

ENJO Gulve

Let men stærk Lavet af højkvalitets anodiseret aluminium.


Patenteret låsesystem For mere stabilitet i oprejst- og arbejdsstillinger giver vores prisvindende system dig mulighed for at låse teleskopstangen i oprejst position og give slip, alt sammen i et enkelt trin.

ENJO TIP

Brug Gulvpladen til at rengøre i otte-tals bevægelser. Brug Sprayflasken til at fugte Gulvfiberen.

Fa n t a st i s ke re s u l t a t e r Hver del af din gulvfiber vil være i kontakt med dit gulv, hvilket giver dig en helt jævn renhed.

360° kvalitets led Placeringen af 360 ° gulvplade leddet giver dig mulighed for at komme ind i hjørner, under møbler eller op ad vægge.

DEN PATENTEREDE ENJO GULVPLADE kombinerer høj funktionalitet og nem håndtering med vigtige ergonomiske aspekter. Gulvpladen er ligesom Teleskopstangen udelukkende af materialer af højeste kvalitet.

GULVFIBER STRONG

GULVFIBER EXTREME

GULVFIBER DUST

Gulvfiber Strong kan bruges på holdbare gulvflader, både indendørs og udendørs. Pas på! Den blå fiber fjerner eventuelt olie- eller voksbelægning fra gulve, lofter eller vægge. Af denne grund må den ikke bruges til at rengøre overflader, der er blevet vokset eller olieret. Da fiberen absorberer en begrænset mængde vand, anbefaler vi at tørre skinnende overflader af, ved hjælp af en tør Gulvfiber Soft. Det samme gælder ved meget hårdt vand på andre overflader.

Denne gulvfiber holder virkelig hvad den lover når det gælder hårde anvendelser både indendørs og ude, såsom tunge fliser, fliser af beton, garager, værkstedsgulve og industrielle betongulve. Den bør ikke bruges på delikate overflader. Det er dog perfekt til fjernelse af alger omkring swimmingpools og rengøring af murstensfacader.

Perfekt, hvor tørstøvning udføres, såsom glatte gulve, vægge og lofter af enhver slags. Dog kan meget olieagtige eller voksede overflader forårsage at fibrene klistrer sig sammen, hvilket reducerer deres effektivitet. Det er normalt nødvendigt at slå på eller ryste Gulvfiberen udenfor efter brug eller rengøre med håndholdt støvsuger. Vi anbefaler kun at vaske Gulvfiber Dust ved 40° C.

V a r e n r. 5 0 4 0 2

V a r e n r. 5 0 4 0 3

V a r e n r. 5 0 4 0 4

ENJO Gulve

15


Vinduer

Oval fiber vedhæftning Til store overfladearealer.

VORES COMBIWIPER TILBYDER DIG DE FLOTTESTE RESULTATER indenfor design for nem håndtering og perfekte rengøringsresultater. Udviklingsteamet fokuserede på at skabe et stabilt ergonomisk rengøringsredskab, som er let for håndleddet og gør rengøring endnu hurtigere og mere effektiv.

Justerbar og udskiftelig gummi Til aftørring af overflader som er svære at nå.

VINDUE SÆT V a r e n r. 15 3 0 0

16

FIBER TIL COMBIWIPER VINDUE 28CM

COMBIWIPER FORLÆNGELSES SÆT 16CM VINDUE

AFTØRRINGSFIBER VINDUE

Det perfekte tilbehør til din Combiwiper, når det kommer til at rengøre vinduer, såvel som udestuer/drivhuse og andre store, glatte overflader som kan vaskes, såsom døre, spejle, vækstkasser til planter eller både. Rengør vinduet grundigt med fiberen og tør af med den tørre gummikant uden tryk. Brug Aftørringsfiberen til at tørre fugt af gummikanten efter hvert træk. Fang vanddråber med fiberen, så vinduet forbliver tørt og rent.

Combiwiperen kan let justeres til den ønskede bredde, ved at anvende forlængerleddet, så du kun behøver at anvende et produkt til forskellige opgaver. Sættet indeholder den nødvendige fiber, led til forlængelse og en aluminiums skinne og en gummikant.

Vores ekspertredskab til at tørre vinduer og glasoverflader af, uden at efterlade striber og til at tørre Combiwiper gummidelen af. Du skal blot folde kluden to eller tre gange over midten for at skabe 8 eller 16 overflader, som du kan bruge til våd eller tør rengøring.

V a r e n r. 5 0 3 4 0 / 5 0 3 41

V a r e n r. 15 3 0 1

V a r e n r. 5 0 3 2 0

ENJO Vinduer


Fjedermekanisme Let for håndleddet og kontrollerer det nødvendige tryk til rengøring.

Afrundede, bløde kanter Fremstillet af anodiseret aluminium for at forhindre overflade ridser.

COMBIWIPER 28CM V a r e n r. 15 3 0 5

TWISTER Dette praktiske tilbehør til Flexi 25cm/55cm, Combiwiper 16cm/28cm, Power Grip og teleskopstangen, forlænger yderligere ydeevnen for disse værktøjer. De delte led gør det muligt at rengøre områder der er udenfor rækkevidde af standard rengøringsværktøjerne. Det gule ventilhoved gør, at Twister kan bruges i 4 forskellige positioner. Anvendt i kombination med Twister og Teleskopstangen, er Combiwiper perfekt at anvende til båden.

V a r e n r. 5116 0

KUN ENJO HAR DET. Vi sørger for, at dine produkter altid er 100% klar til brug, takket være vores farveindikatormærkning. For optimal rengøringsydelse bør ENJO fiberprodukter fornyes hvert tredje år - afhængigt af anvendelsesområde og hyppighed. Vores farveindikator viser dig, når ENJOtexfiberen har nået slutningen af levetiden.

LIVING | WOHNEN 40-60°C

100% PES

140F

i0277

MÆRKNING FØR BRUG Farven består af to forskellige farver test- og slid indikatoretiketten består af to forskellige farver.

LIVING | WOHNEN 40-60°C

100% PES

140F

i0277

MÆRKNING FOR UDSLIDT PRODUKT Farven på test-og slid indikatoretiketten består af én farve. Kontakt venligst din ENJOpreneur for at fornye dit produkt!

ENJO Vinduer

17


Almen Støv og snavs spredes gennem alle områder af hjemmet - herunder luften. Dette er et problem for mange allergikere.

ALMEN SÆT V a r e n r. 15 2 0 7

18

ENJO Almen


RENGØRINGSHANDSKE MEDIUM/STRONG

UNIVERSALFIBER ALMEN MEDIUM

RENGØRINGSHANDSKE SOFT UNIVERSALFIBER ALMEN SOFT

Ideel til at tackle medium og stædigt snavs i alle områder af hjemmet. Til alle overflader undtagen naturligt vokset træ, herunder indendørs og udendørs vindueskarme, hvor vores Combiwiper ikke kan bruges.

Det perfekte redskab til at tackle let og medium snavs på alle hjemmets overflader - undtagen naturligt vokset træ. Universalfiber Almen Medium erstatter konventionelle klude på alle områder.

Vi har udviklet dette skræddersyede værktøj specielt til brug på voksede og uforseglede overflader lavet af naturlige materialer som sten, trælofter og trævægge. Også ideel til at tørre forseglede eller delikate overflader af.

V a r e n r. 5 0 2 0 2

V a r e n r. 5 0 2 2 1

V a r e n r. 5 0 2 0 0 / 5 0 2 2 0

RENGØRINGSHANDSKE TEKSTIL/SOFT

FLEXIFIBER ALMEN 55CM

AFTØRRINGSFIBER ALMEN

En særlig fiber til fjernelse af små mængder snavs fra glasflader, billedrammer, lamper osv. Ideel til aftørring uden at efterlade striber.

Vores svar til håndtering af snavs og pletter på ikke-følsomme tekstiler som tæpper, sofaer, tøj, sko og bilsæder. Gnid ikke overdrevent ved rengøring. Hvis der bruges for meget vand, kan den bløde fiber (lyseblå side) bruges til at tørre områderne. For at undgå kalkaflejringer anbefaler vi at bruge destilleret vand.

Dette slanke værktøj er perfekt til rengøring af steder, der er vanskelige at nå eller få adgang til, såsom indendørs persienner, radiatorer og frysere. Vær opmærksom på, at kraftig skrubning kan få metaldelen til at virke som en kniv og skære fiberen.

V a r e n r. 5 0 2 2 2

V a r e n r. 5 0 2 0 1

V a r e n r. 5 0 2 4 0

ENJO Almen

19


Støv & ET MEGET ALSIDIGT VÆRKTØJ, vores Flexi 25cm/ 55cm giver en uovertruffen fleksibilitet. Lavet af højkvalitets formhukommelses rustfrit stål. Det er nemt at bøje i alle retninger, og det forbliver robust i enhver position.

FLEXI 25CM / 55CM V a r e n r. 512 0 0 / 512 0 1

20

STØVHANDSKE

FLEXIFIBER STØV 55CM

FNUGHANDSKE

Vores klassiske værktøj, der passer til hele hjemmet, hvor tørstøvning udføres. Ideel til møbler, planter, billeder, bilinteriør og meget mere. Vi anbefaler kun at vaske støvhandsken ved 40° C.

Ideel til at tørre støv fra vanskelige eller utilgængelige områder som rullegardiner og skodder, radiatorer, loftlamper, håndklædestænger, huller i nærheden af elektriske apparater, luftventiler, roterende karruseller og udtagsskabe, lister osv.

Sætter en stopper for fnug på tøj, polstring, bløde møbler, stofsko og instrumenter til musikinstrumenter og udstyr. Specielt velegnet til fjernelse af dyrehår. Fjerner også fnug fra ENJOtex fibre. Børst mod væveretningen for at samle fnug i fiberen eller arbejde med væveretningen for at fjerne fnug fra fiberen.

V a r e n r. 5 0 2 0 4

V a r e n r. 5 0 2 41

V a r e n r. 5 0 2 0 3

ENJO Støv & Polering


Polering

OM ENJO

Flere ENJO-produkter er blevet testet af den norske astma- og allergiforening (NAAF) og indgår i en liste over anbefalede løsninger. Anerkendelsen blev givet til produkter uden negativ indvirkning på astma eller allergier, hvilket gør hverdagen lettere for dem berørt af det. Alle produkter, der bærer NAAF-logoet, opfylder også kravene for det norske miljømærke.

BRILLEKLUD (SÆT AF 3)

POLÉRHANDSKE POLÉRFIBER

For krystalklare resultater på alle typer briller og solbriller, linser, kameraer, mobiltelefoner og cd’er. Større støv- og snavspartikler bør fjernes ved at puste på dem eller vaskes før brug. Dette er en sikker måde at forhindre ridser på. Først da, skal du rengøre overfladerne i en cirkelbevægelse uden overdrevent tryk.

Vores bedste produkt til perfekt polering af spejlede overflader som sølvtøj, trofæer og messingrækværker. Det er også det perfekte valg til antikke møbler, malede og lakerede møbler og vandmærker på Alcantara, ruskind og læder samt biler og motorcykler. Du må aldrig polere genstande i direkte sollys.

Dette multifunktionelle ergonomiske håndtag passer til vores Flexi 25cm / 55cm og Combiwiper 16cm / 28cm. Det gør det nemt at sammensætte og ændre ENJO-værktøjer. Power Grip har en sikker vedhæftningsmekanisme og udvider også din arbejdsradius.

V a r e n r. 5 0 2 2 6

V a r e n r. 5 0 2 0 6 / 5 0 2 2 5

V a r e n r. 512 2 0

POWER GRIP

ENJO Støv & Polering

21


Udendørs SELVFØLGELIG ER RENGØRING OGSÅ EN VIGTIG PROBLEMSTILLING UDENDØRS. En ren barbecue grill er et must for en succesfuld havefest. Men haveredskaber, biler og mange flere ting uden for hjemmet kræver også regelmæssig pleje. ENJO-metoden tilbyder præcis det, du har brug for!

UDENDØRS SÆT V a r e n r. 15 5 0 0

22

ENJO Udendørs


OM ENJO

”Jeg er overvældet af Udendørshandsken og Aftørringsfiberen. I starten var jeg meget skeptisk, da snavs udenfor er mere genstridigt end indenfor. end den indenfor. Men fibrene fungerede glimrende. Rengøring kun med vand og udendørs fibre fungerer godt og fjerner endnu mere snavs. Fantastiske produkter.”

GROVHANDSKE DUO

GROVSVAMP

Pålidelig rengøringskraft til sportsudstyr, både, legepladsudstyr, havearbejde, havemøbler, blomsterpotter og planter, grill, svømmebassiner og meget mere. Den er ikke egnet til lakering! Den stærkere fiber gør, at det er let at rengøre selv skroget på en båd dækket af et tykt lag af alger. Også fremragende til rengøring af sodede vinduer på brændere og lignende. For at fjerne stædigt snavs skal du først løsne med den våde ekstreme side og derefter tørre med den våde grå fiberside.

Renser alt fra sportsudstyr og landbrugsudstyr til træningsudstyr, vandrestøvler, havemøbler og næsten alt andet. For at fjerne stædigt snavs skal du først løsne med den våde ekstreme side og derefter tørre af med den våde grå fiberside. Grovsvampen er også ideel til at pleje kæledyr. Den er ikke egnet til lakering!

V a r e n r. 5 0 5 0 1

V a r e n r. 5 0 5 4 0

Christa Reischmann ENJO Kunde fra Østrig

UDENDØRSHANDSKE

AFTØRRINGSFIBER UDE

FLEXIFIBER UDE 25CM

En blid og alligevel perfekt måde at rengøre din bil, cykler, børns tre-hjulede, go-karts, hjelme, campingvogne, havemøbler, telte, presenninger og meget mere. Før du vasker bilen, skal du grundigt spule snavs af med rigeligt vand for at forhindre rester af og småsten som ville kunne ridse malingen. I øvrigt er ”insektkirkegården” på forlygter og kølerhjelm nemmere at fjerne, hvis du først spuler disse områder med varmt vand og lader det bløde op et øjeblik.

Det specialiserede udendørs redskab med en riflet overflade til daglig brug perfekt til genstande med meget glatte overflader som bilmaling, bilinteriør og ydre, motorcykler, cykler og værktøj samt aftørring af udendørsarealer.

Ekspertredskabet til områder, der er svære at nå som f.eks. fælge, cykler, ventilationsgitter, bilgitter og riste. For at forhindre skade på fiberen, bør åbningen altid være stor nok til, at Flexi 25cm nemt kan bevæge sig ind og ud. Du skal blot gøre den øverste tredjedel af Flexifiber Ude våd i koldt vand og juster Flexi 25cm til formen på objektet, der skal rengøres. Den utrolige fleksibilitet gør rengøring af legeringshjulene let som en leg.

V a r e n r. 5 0 5 0 0

V a r e n r. 5 0 5 2 0

V a r e n r. 5 0 5 41

ENJO Udendørs

23


Hudpleje I ENJO HAR VI OGSÅ SKABT VORES EGEN RÆKKE HUDPLEJEPRODUKTER. ENJOtex-fiberen renser dybt ind i porerne og gør din hud skinnende. Lad os forkæle dig!

24

ENJO Hudpleje


EYE PAD 2ER-SÆT (SÆT AF 2) EYE PAD 5ER-SÆT (SÆT AF 5)

KROPSHANDSKE

ANSIGTSHANDSKE

Kropshandsken renser huden dybt ind i porerne. Grov hud bliver blød og glat igen. Du skal bare gnide i en cirkulær bevægelse ved hjælp af din yndlings shower gel. Porerne er blokeret, cirkulationen stimuleret og udvekslingen af ilt forøget. Den lyse fiber er velegnet til følsom hud og den mørke fiber til normal hud. Vores anbefaling til børns beskidte fødder.

Ansigtshandsken er specielt udviklet til sart og følsom hud. Fiberen fjerner forsigtigt døde celler, make-up og overdrevne olieaflejringer fra huden. Rens dit ansigt og hals med Ansigtshandsken i en cirkulær bevægelse uden at anvende for meget pres. En hygiejne rutine med ENJO og vand der specielt er et godt alternativ til teenagere med fedtet hud. Vi anbefaler dog, at du ikke bruger den på couperose hud eller udslæt.

Eye pads skal bruges fugtige eller våde til at fjerne make-up og rense huden ind i porerne. Mascara, øjenskygge og andre produkter tørres forsigtigt væk. Efter brug skal du vaske med en lille smule Real Soap.. Må ikke anvendes på couperose hud eller udslæt.

V a r e n r. 5 0 6 0 0

V a r e n r. 5 0 6 0 1

V a r e n r. 15 6 0 1 / 15 6 0 2

OM ENJO

Vores ENJO hudplejeprodukter blev testet af Dermatest® og har modtaget det femstjernede premium segl. For mere information om Dermatest, besøg www.dermatest.de/en

HUDPLEJE SÆT V a r e n r. 15 6 0 0

ENJO Hudpleje

25


Hjælpere HVORFOR TILBYDER VI HJÆLPERE? ENJOtex-fibre kan gøre mange ting, men de kan naturligvis ikke udføre mirakler. ENJO giver dig mulighed for at spare på rengøringsprodukter - med 90%. Til meget stædige sager, såsom hårde brændte pletter og svære kalkaflejringer, tilbyder vi en række hjælpere, der er fremstillet med naturlige ingredienser. Men disse bør kun bruges i meget små mængder til vanskeligt snavs.

26

APPELSIN. REAL SOAP 300ML // 1000ML

CITRUS. KALKFJERNER 300ML // 1000ML

LAVENDEL. VASKEMIDDEL 300ML // 1000ML

Denne all-round sæbe til effektiv rengøring og ekstra glans. I kombination med vores ENJO-fibre rengører vores Real Soap ekstremt snavsede eller fedtede overflader. Den er ideel til brug i køkkenet og til at fjerne pletter på tekstiler. De nærende komponenter af ENJO’s Real Soap giver ekstra glans til enhver hård overflade som f.eks. fliser og kan også bruges som håndsæbe. Påfør en dråbe Real Soap på ENJO-fiberen og rengør den respektive overflade. Skyl med vand, tør derefter med en Aftørringsfiber. Lad ikke ligge og virke på Corian.

Når det kommer til at fjerne kalk, stoler vi på velkendte husholdningsmidler som citronsyre og plantebaseret mælkesyre. Påfør et par dråber Citrus Kalkfjerner på ENJO-fiberen. Brug det på overfladen der skal behandles, og lad det virke i nogle få minutter. Skyl med rigeligt vand og tør af med Aftørringsfiberen. Brug det ikke på delikate overflader. Test på et skjult område før brug. Må ikke anvendes på Corian eller sammen med klorholdige rengøringsmidler.

ENJO’s vaskemiddel sørger for en dybdegående rengøring af dit vasketøj og beskytter samtidig fibrene. Passer perfekt til både farvet og hvidt tøj samt naturlige fibre som bomuld, linned, uld og silke. Vores milde formel gør vaskemidlet velegnet til dem med følsom og beskadiget hud såvel som mennesker med allergier og babyer. Velegnet til alle almindelige vaskemaskiner og programmer.

V a r e n r. 5 2 0 0 2 / 5 2 0 2 4

V a r e n r. 5 2 0 0 3 / 5 2 0 2 5

V a r e n r. 15 9 0 3 / 15 9 0 4

ENJO Hjælpere


MÆLKEBØTTEBLOMST. HÅNDSÆBE 300ML // SKUMFLASKE

VASKEPOSE

SPRAYFLASKE 500ML PUMPE SPRAYFLASKE 1000ML

ENJO’s håndsæbe, er miljøvenlig og lavet omhyggeligt i Østrig. Den indeholder valle og mælkebøtte ekstrakt, der skal være mild på huden og efterlader en langvarig følelse af friskhed. Mælkebøtteblomst håndsæben er koncentreret og fortyndes med vand i ENJO Skumflasken. Den særlige sammensætning af sæbe, der anvendes i skumflasken, skaber en behagelig, cremet skum.

Vores vaskepose er den optimale løsning til at undgå fnuller. Den kan bruges til at vaske fibre separat, så de ikke tiltrækker fnug fra andre materialer. Derudover er den også velegnet til forsigtigt at vaske delikat tøj med en krog eller lynlås (bh’er, sportstøj, osv.).

Sprayflasken er den perfekte hjælper til fugtning af fibre og mindre områder. Pumpeflasken har en trykpumpe og er designet til rengøring af større arealer. Fyld ikke flaskerne med stærkt koncentreret eller grove rengøringsmidler. Pumpeflasken skal opbevares uden pres.

V a r e n r. 5 2 0 0 6 / 5 3 0 7 2

V a r e n r. 514 2 0

V a r e n r. 513 0 0 / 513 2 0

HVEDE. OPVASKEMIDDEL 300ML // 1000ML

MARMOR. POLÉR & SKUREPASTA 500G/300ML

BIVOKS. LÆDER- & TRÆBALSAM 240ML

Til en skinnende ren opvask bruger vi kraftige planteingredienser som hvedeklid, sukkerroer og sukkermajs. Vores Hvede. Opvaskemiddel fjerner endda stædigt snavs og fedt. Den øko- og sundhedsvenlige opskrift er bæredygtigt produceret og fuldt biologisk nedbrydelig. Nu kan du være sikker på at din opvask bliver renset med en giftfri metode! Velegnet til alle almindelige opvaskemaskiner og programmer.

Meget fint marmorpulver virker som et naturligt snavsopløsningsmiddel og polerer samtidig overfladen. Ideel til rengøring af stædigt snavs fra hårde overflader i køkkenet og rundt i huset (keramiske kogeplader, ovne, krom eller ståloverflader, grill osv.). Påfør med en fugtig ENJO-fiber, gnid forsigtigt, skyl godt af og afslut med at tørre af med Aftørringsfiberen. Må ikke anvendes på sarte, fint eller specielt belagte overflader. Lad ikke ligge og virke på Corian.

En høj kvalitetsopskrift formuleret af naturlig voks. ENJO’s Balsam nærer og beskytter læder og trævarer. Farven er opfrisket, og overfladen får et beskyttende lag. Velegnet til lædersko, jakker, tasker og bælter; træmøbler, borde og døre samt biludstyr. Påfør Bivoks. Læder- & Træbalsam sparsomt med ENJO Poleringsfiber og lad det trække ind. Derefter puds med ENJO Poleringsfiber for at opnå en høj glans.

V a r e n r. 5 2 0 0 5 / 5 2 0 2 7

V a r e n r. 5 2 10 2

V a r e n r. 5 2 10 3 ENJO Hjælpere

27


Pleje & Anvendelse VORES PRODUKTER ER DEN PERFEKTE LØSNING I ALLE ZONER I DIT HJEM! - Der er bare et par ting at huske på, når vi bruger dem.

28

1.

2.

3.

Gør toppen af fiberen våd

Rul vandet jævnt ud på fiberen

Vrid overskydende vand ud

ENJO Pleje & Anvendelse


FØ LG E N D E P L E J E I N S T R U K S E R TIL ENJO FIBRE.

Brug tør Brug fugtig – ingen grund til at tørre efterfølgende Brug våd – tør efterfølgende O p t i m a l v a s ke t e m p e r a t u r B r u g i k ke b l e g e m i d d e l M å i k ke s t r y g e s M å i k ke t ø r re t u m b l e s Ingen skyllemiddel M å i k ke d r y c l e a n e s Farveindikator = Levetid Va s k i v a s ke p o s e

FØ LG D I S S E E N K L E T R I N FO R O P T I M A L R E N G Ø R I N G M E D D I N E E N J O - P R O D U K T E R :

Vask alle ENJO-fibre før første brug (undtagen Fnug Handsken og fibre til afstøvning og polering). Brug aldrig skylle- eller blegemiddel når du vasker ENJO-fibre. Du må ikke tørretumble ENJO-fibre, da varmen kan medføre, at fiberspidserne klistrer sammen, hvilket gør dem ineffektive. Hvis fibre er meget beskidte eller indeholder fedtede aflejringer, kan de vaskes i vaskemaskinen ved 40-60° C. ENJO-fibre bør hænges op til tørre efter vask. ENJO-fibrene til gulve skal skylles efter hvert brug og hænges til tørre. Lad ikke tørre mens snavsede. Rul den våde fiber oppefra og ned og tryk forsigtigt. Vrid ikke på langs. Rengør ENJO-fibre med cirkulære aftørringsbevægelser uden at trykke hårdt.

Vi anbefaler at folde fibre som Aftørringsfiberen 2-3 gange henover midten. Dette resulterer i 4-8 overflader som du kan bruge til våd eller tør rengøring. ENJOhandsker er særligt nyttige til rengøring af større overflader, og de beskytter også dine hænder mod skade fra skarpe kanter og lignende. Brug ikke fibre på en varm overflade (varme kogeplader, keramiske kogeplader eller grill). Lad disse overflader køle af først eller skyl dem med koldt vand. Der er risiko for ridser på sarte materialer. Derfor bør du kontrollere effekten af rengøring med en ENJO-fiber på et skjult område først. Kontakt med skarpe eller ru overflader, der kan lave små huller, kan medføre ødelæggelse af nogle af de delikate ENJO-fibre. Dette påvirker ikke produkternes funktion.

Hvis du har nogle spørgsmål, vil din ENJOpreneur med glæde hjælpe dig.

ENJO Pleje & Anvendelse

29


Bliv en af os FLEKSIBLE TIMER GOD INDKOMST SJOV MED SØDE MENNESKER BLIV TEAM LEDER BONUS REJSER

SOM ENJOPRENEUR, tjener du ikke kun dine egne penge og får uafhængighed, du skaber også venner over hele verden. Ved at deltage i vores synergiemøder kan du møde mange dejlige kollegaer, hvoraf mange bliver venner.

Bliv en af os


BLIV EN DEL AF VORES ENJO TEAM Bliv ENJOpreneur og arbejd selvstændigt med støtte fra vores engagerede team. Vi er her for dig og vil støtte dig. På din vej til at blive selvstændig, vil vi også hjælpe dig med månedlige møder, gratis ENJO træning og udvekslingsmuligheder med andre ENJOpreneurer. → Sjov mens man arbejder? Det er hvad jeg vil!

DIT ANSVAR

”På mit sidste job blev jeg aldrig tilbudt nogen træning- eller udviklingsmuligheder. Her er tingene anderledes. For mig er det at være ENJOpreneur det bedste job i verden.” Meika Bird ENJOpreneur i Australien

Du fremviser ENJO på demoer og rådgiver dine kunder Du hjælper dine kunder med at gøre deres hjem ENJOpure

”Med ENJO tjener jeg flere penge og har mere tid til min datter. Jeg nyder mine kunders positive feedback.”

Du tilbyder dine kunder optimal, bæredygtig service Du deler ENJO-ideen med dine kunder

Simone Lindinger ENJOpreneur i Østrig

Vil du igang som ENJOpreneur med det samme? Du kan se frem til et fantastisk team!

TIL G RIN NU OS +4

46 5 60

5

32 4

ENJO bliv en af os

31


BLIV E

NJO

/ T R Æ V E D N I T VÆ R o.com

DIN ROLLE SOM VÆRT/VÆRTINDE Vores mål er at skabe ENJOpure Hjem ved at indføre kemisk fri rengøring, hvilket resulterer i glade og sunde ENJO Hjem. Som vært er du vores vigtigste kunde, så vi har noget specielt til dig som tak. Hvorfor ikke blive involveret? Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er stolte af vores mange certifikater: her er bare nogle få af dem!

· Book en demo i dag og lær alt om ENJO · Find ud af hvordan du sparer tid og penge · Underholdende og informativt · Kort og umagen værd · Mødes med venner · I n t e t p re s t i l a t kø b e

FAMILY FRIENDLY COMPANY 2018 – 2019

ENJO INTERNATIONAL GMBH Achstrasse 40 6844 Altach Østrig Tel.: +45 6046 32 45 E-mail: office@dk.enjo.com

www.dk.enjo.com

Katalog version 4.1 // Copyright af ENJO INTERNATIONAL GMBH // ENJO bruger miljøvenlig blæk og printemetoder.

dk.enj

ENJO Product Brochure DK 2018  
ENJO Product Brochure DK 2018