Page 19

Ενημέρωση από τον Γρηγόρη Τσαπράνη.

Επιστρέφει στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο Φώτης Χαλκίδης Σε μια πολύ σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση - επιστροφή του Φώτη Χαλκίδη. Ο νεαρός και ταλαντούχος αμυντικός θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να υλοποιηθούν οι φιλόδοξοι και υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση του Μπάμπη Τσιαουσίδη για την ομάδα, με προπονητή τον έμπειρο Σωτήρη Ζιώγα και τους άμεσους συνεργάτες του. Ο Φώτης Χαλκίδης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ΄ εθνική με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η ανακοίνωση Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Χαλκίδη Φώτη από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία.

19

ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Καθάρισαν τις ακτές της Παραλίας Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γρηγόρης Τσαπράνης

Οι διαιτητές Φ. Πολυχρόνης και Α. Μέγας στα βοηθητικά του Α΄ ΔΑΚ Οι διαιτητές του Συνδέσμου της ΕΠΣ Πιερίας, Φώτης Πολυχρόνης και Αλέξανδρος Μέγας, διαιτητές αμφότεροι της νέας Super League 2, εν ώρα προπόνησης στα βοηθητικά γήπεδα του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Τους ευχόμαστε καλά παιχνίδια με υγεία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Θερμά Συγχαρητήρια και ευχές στον Παναγιώτη Αμανατίδη Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, συγχαίρουν θερμά τον προπονητή της Μικτής Ομάδας Νέων Παναγιώτη Αμανατίδη (προπονητή επίσης και των δύο Μικτών Ομάδων των περιόδων 2016-2017 και 2017-2018), για την πρόσληψη του στο Προπονητικό Team της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων. Ο Παναγιώτης Αμανατίδης ολοκλήρωσε -με τον καλύτερο τρόπο- την επιτυχημένη διαδρομή του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, συνεχίζοντας για «ψηλότερα» σε ειδικότερα καθήκοντα (Αναλυτής), στο πλάι του Ομοσπονδιακού προπονητή των Ελπίδων, κυρίου Γιάννη Γκούμα. Στα νέα του καθήκοντα στην ΕΠΟ -ο δικός μας Παναγιώτης- μόνο χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί για την αξιοποίηση και τη βελτίωση των ταλέντων της Πιερίας. Η διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας, σε ειδική Εκδήλωση στο άμεσο μέλλον θα τιμήσει το νεαρό προπονητή της, όπως επίσης τα παιδιά των δύο Μικτών ομάδων (και τον έτερο προπονητή Παναγιώτη Κυπαρίσση), για την κατάκτηση του Fair Play (και από τις δύο ομάδες μας), στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Αμανατίδη κάθε επιτυχία. Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Αστέριος Κ. Τόκας Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Συμβολικός καθαρισμός των ακτών στην Παραλία Κατερίνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου από το τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης. Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των Δράσεων «γαλάζιες σημαίες» και υλο-

ποιήθηκε με τη συμμετοχή παιδιών σχολικής ηλικίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών και πολιτών στο ζήτημα της προστασίας του παράκτιου περιβάλλοντος. Το συντονισμό της δράσης είχε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και ο Αντιδήμαρχος Κωσταντίνος Τσιουκάνης. Τα παιδιά υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, καθάρισαν την επιφάνεια των ακτών από τα απορρίμματα ενώ με τα πανό που τα ίδια δημιούργησαν ενημέρωσαν τους λουόμενους για τη σημασία της καθαριότητας των ακτών στέλνοντας με τις όμορφες ζωγραφιές τους το μήνυμα για μια καθαρή φύση, χωρίς σκουπίδια και τη μεγάλη σημασία που έχουν για τη ζωή μας η φροντίδα και προστασία των ακτών.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚΑΤ Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 9:00-10:00 π.μ. τα τμήματα της Κωπηλασίας, της Ιστιοπλοΐας και τα παιδιά του προγράμματος «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης καθάρισαν τις ακτές της Παραλίας Κατερίνης. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης. Ο Ν.Ο.ΚΑΤ., με αφορμή τα 60 χρόνια λειτουργίας, μέσω της συγκεκριμένης δράσης θέλησε να εκφράσει την ευαισθησία του για το περιβάλλον και να τονίσει τη σημασία της πρόληψης απέναντι στην οικολογική καταστροφή. Με τον τρόπο αυτό καλλιεργεί ευαισθησίες και οικολογική συνείδηση στη νέα γενιά δίνοντας ελπίδα για καθαρότερες ακτές στο μέλλον.

Profile for Ενημέρωση & Αγγελίες

Enimerosi1225 06082019  

Enimerosi1225 06082019  

Advertisement