Page 1

catalogul de produse Nr. 8 2013 / 2014


Preţurile date sunt preţurile brute şi includ TVA în valoare de 24%. Catalogul de Produse FM GROUP MAKE UP nr. 8 este valabil din noiembrie 2013. Oferta de preţuri şi produse inclusă în catalog este valabilă din noiembrie 2013 până la epuizarea stocurilor sau până la introducerea unui nou catalog. Cataloagele, Planul de Marketing şi alte materiale publicitare, promoţionale şi informative emise sau clar acceptate de FM GROUP World sau FM GROUP Romania sunt singurele surse de informare oficială pentru vânzarea şi publicitatea produselor FM GROUP.


Culoarea este mereu la modă În FM GROUP știm ce este la modă în acest sezon. De aceea, selectând noutăţile pentru acest catalog, am ales multifunctionalitatea, culoarea și compatibilitatea. În continuare, cele mai la modă produse sunt cele care combină mai multe funcții importante: conferă pielii strălucire și îi îmbunătăţesc tonalitatea, o hrănesc și o protejează. La marele succes de care se bucură crema CC, am mai adăugat două noi produse cosmetice: pudra CC și primer-ul CC cu o nuanţă verde, care maschează roşeaţa. O altă tendință, perfect vizibilă în lumea modei, pe podiumurile de prezentare, este culoarea intensă a buzelor. Merită să alegi rujurile cremă, pentru un aspect mat elegant, care atrag atenția în mod neobișnuit. Iubitorii de markeri permanenți vor descoperi noua lor față, printr-o combinație a culorii, un creion marker combinat cu un balsam strălucitor. Pentru femeile care încă preferă să își accentueze ochii, am creat senzaționalele creioane cu pudră strălucitoare și am extins cu mai multe culori paleta creioanelor lichide pentru conturul ochilor. Și în acest sezon, am ales compatibilitatea, care este din ce în ce mai populară. Alegând una dintre cele mai noi casete pentru machiaj, clienții își vor putea crea cu ușurință un machiaj de zi sau de seară. În plus, aceste casete se asortează cu cele mai predominante tipuri de frumuseţi feminine: caldă și rece. Nu îmi rămâne nimic mai mult decât să vă doresc cumpărături reușite!

Katarzyna Trawińska FM GROUP Poland


FAȚA


Pielea ta este exigentă, iar tu Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

dorești să îi oferi tot ce are nevoie? Pentru a face acest lucru, nu mai trebuie să petreci multe ore în fața oglinzii.

Cosmeticele CC sunt o colecție unică, creată ca răspuns la nevoile pielii tale. 6


Îndrăgostește-te de

Care este originea numelui lor?

CULOARE – înseamnă că uniformizează coloritul tenului, maschează imperfecțiunile, adaugă strălucire,

CARE – deoarece oferă pielii îngrijirea adecvată. În colecţia de produse cosmetice CC FM GROUP MAKE UP găsești: primer (bază), cremă și pudră.

7


Primer CC COLOUR & CARE CC primer colour & care Wise G reen

» »combină multe funcții: îngrijeşte perfect, uniformizează coloritul tenului, pregăteşte perfect pielea pentru machiaj şi prelungeşte durabilitatea acestuia, » »reduce vizibilitatea porilor, matifiază și oferă un efect de netezire perfectă, » »datorită culorii sale verzi, neutralizează instantaneu roșeața și corectează imperfecțiunile, » »are rezultate vizibile, datorită formulei uşoare, care are la bază ingrediente active atent selectate, » »extractul de castan întăreşte vasele de sânge, extractul de alge garantează hrănirea şi regenerarea, vitamina PP susține lupta împotriva decolorărilor, extractul de arnică calmează şi tonifică perfect, iar vitamina E are acțiune antioxidantă, » »pigmenții minerali reduc vizual ridurile și conferă pielii un aspect sănătos și radiant, » »nu astupă porii, astfel încât pielea poate să respire liber, » »potrivit pentru toate tipurile de ten, » »capacitate: 15 ml.

FM | cc09

culori care

39,90 266,00 LEI / 15 ml LEI / 100 ml

maschează extractul de castan

susține lupta împotriva decolorărilor

8

calmează şi tonifică perfect

vitamina E

are proprietăți antioxidante

întăreşte vasele de sânge

vitamina PP

extractul de arnică

extractul de alge

garantează hrănirea și regenerarea

pigmenții minerali

reduc vizual ridurile și conferă pielii un aspect sănătos și radiant


Pudră CC COLOUR & CARE CC powder colour & care » »este o pudră unică, multi-funcțională, care, în

același timp, uniformizează coloritul tenului, hrăneşte și protejează pielea, asigură o acoperire perfectă și un aspect impecabil, » »ascunde roșeața și imperfecțiunile şi conferă pielii o netezime catifelată, » »garantează o durată îndelungată a machiajului, » »factorul SPF 25 oferă protecție împotriva acțiunii razelor solare, » »frunzele de baobab, sub formă de pulbere, reduc vizibilitatea vaselor de sânge, hrănesc pielea și îi conferă o moliciune catifelată, uleiul de maracuia (fructul pasiunii) calmează iritațiile, iar extractul de zmeură netezește și tonifică suplimentar, » »argila albă absoarbe surplusul de sebum, iar argila verde previne formarea ridurilor, » »acțiunea anti-îmbătrânire a acestui produs cosmetic este intensificată de suplimentul de vitamine C și E, » »potrivită pentru toate tipurile de ten, » »greutate: 6,5 g.

FM | cc07

S ensible B iscuit

FM | cc08

C lever H oney

44,70 LEI / 6,5 g 687,69 LEI / 100 g

atracția de mozaic

neutralizează roşeaţa, culoarea crem luminează, iar bejul oferă un colorit frumos! Verdele

extractul de zmeură

frunzele de baobab, sub formă de pulbere,

vitaminele C și E

netezește și tonifică

argila albă

Disponibilă cu un burete negru.

au o acțiune antioxidantă

pigmenții minerali

reduc vizibilitatea vaselor de sânge, hrănesc pielea și îi conferă o moliciune catifelată

uleiul de maracuia (fructul pasiunii)

argila verde

absoarbe surplusul de sebum

reflectă şi difuzează lumina, ascunzând imperfecțiunile

calmează iritațiile

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

previne formarea ridurilor

9


Crema CC COLOUR & CARE (culoare şi îngrijire) CC Cream COLOUR & CARE » »cu o compoziție inovatoare, este o cremă

FM | cc06

B right I vory

FM | cc04

G enius N ude

FM | cc05

S mart B eige

pentru îngrijire dar și un fond de ten şi un filtru cu protecție solară – tot ceea ce-i trebuie unui ten, într-un singur produs, » »hrănește și hidratează, făcând ca pielea să devină netedă, elastică și fină, » »calmează iritaţiile, revitalizează pielea și previne apariția ridurilor, » »ascunde și retușează imperfecțiunile, conferind tenului un aspect natural și proaspăt, » »formula îmbogățită a cremei conține extracte de mango şi papaya, zinc, ceară de albine şi ceară din frunzele palmierului Copernica (ceara de Carnauba), alantoină, vitaminele A și E precum şi pigmenți minerali, » »filtrul mineral – SPF 15 – protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi, prevenind foto-îmbătrânirea pielii, » »datorită consistenței ușoare și formulei fără grăsimi, nu astupă porii și, astfel, îţi asigură o stare de confort pe durata întregii zile, » »efect: radiant, de prospețime, sănătos și de netezire a pielii– fără a petrece ore în șir în fața oglinzii, » »pentru toate tipurile de ten, » »volum: 30 ml.

Poţi alege nuanţa potrivită, folosind pliculeţele cu mostre de cremă CC.

51,10 170,33 LEI / 30 ml LEI / 100 ml

10

extractul de papaya

ceara de carnauba protejează pielea împotriva pierderii de umiditate, catifelează și netezește

regenerează și îmbunătățește tonusul pielii

ceara de albine asigură o hidratare adecvată a pielii și elasticitatea ei

extractul de mango

hrănește profund și revitalizează


alantoina hidratează și calmează

Vitaminele A și E

au acțiune antioxidantă, protejează împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi

zincul

reduce inflamațiile și matifiază ușor

pigmenții minerali

conferă pielii o culoare naturală și un aspect luminos, ascund imperfecțiunile

mică

dar măreață

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

11


FORMULĂ NO U

Bază pentru fardul de pleoape Eyeshadow base » »baza cremoasă asigură un machiaj al ochilor

Ă!

perfect, pe tot parcursul zilei, crește intensitatea și profunzimea culorilor, » »datorită ei, fardurile se aplică ușor, nu se împrăștie și nu se adună în pliurile pleoapelor, » »având culoarea pielii, uniformizează coloritul tenului, ascunzând imperfecțiunile, » »formula bogată, conține un complex de vitamine C și E, cu efect anti-îmbătrânire, acid hialuronic, care hidratează și tonifică pielea delicată a pleoapelor și ceară de albine, care netezește suplimentar, » »potrivită pentru toate tipurile de farduri de pleoape, » »inodoră, » »greutate: 4 g. FM | cb02

25,20630,00 LEI / 4 g LEI / 100 g 12


Bază din silicon pentru machiaj Silicone base » »datorită bazei transparente, tenul devine

perfect neted, iar porii dilataţi şi ridurile fine vor fi mai puţin vizibile, » »prelungeşte durabilitatea machiajului şi facilitează aplicarea lui perfectă, » »matifiază tenul, asigurându-i un aspect proaspăt, » »secretul reţetei este combinarea siliconilor de netezire cu acţiunea antioxidantă a complexului de vitamine C şi E şi cu bisabololul cu efect calmant, » »datorită formulei uşoare şi mătăsoase, se aplică uşor, se usucă rapid şi nu dă senzaţia de strângere, » »pentru toate tipurile de ten, » »volum: 15 ml. FM | nb01

34,90 232,67 LEI / 15 ml LEI / 100 ml Cremă-bază (primer) pentru reîntinerire Beauty cream primer » »ideală pentru pregătirea pielii în vederea machiajului,

» »conține pigmenți perlați, care conferă

tenului strălucire, mascând imperfecțiunile și ascunzând ridurile, » »ingredientele, atent selecționate, absorb excesul de sebum, redând pielii echilibrul natural, » »Hydromanilul® garantează o hidratare în profunzime, iar acidul hialuronic îmbunătățește elasticitatea, fortifică și uniformizează, » »vitamina E acționează ca antioxidant, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii, » »culoarea roz revitalizează delicat tenul și reduce semnele de oboseală, » »datorită formulei catifelat-cremoase, poate fi întinsă cu ușurință, făcând ca machiajul să fie perfect pentru o perioadă mai îndelungată de timp, » »pentru toate tipurile de ten, » »volum: 15 ml. FM | fb02

25,20 168,00 LEI / 15 ml LEI / 100 ml Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

13


Corector iluminator Light concealer luminous effect

FM | co01

Porcelain B eige

» »maschează perfect cearcănele de sub ochi şi alte mici pete ale pielii,

» »este bazat pe formula de tipul „apă în silicon”, » »dispersând lumina, pigmenţii luminează tenul făcând ca faţa ta să arate odihnită,

» »datorită consistenţei uşor cremoase,

FM | co02

M edium B eige

corectorul nu se strânge în ridurile fine de sub ochi, » »datorită pensulei practice, aplicarea cu precizie devine neobişnuit de simplă, » »greutate: 2,2 g.

40,90 LEI / 2,2 g 1859,09 LEI / 100 g

Fond de ten Second skin foundation » »o formulă echilibrată, creată pe bază de

FM | nf12

Poţi alege nuanţa potrivită, folosind pliculeţele cu mostre de fond de ten .

Porcelain

14

FM | nf05

N atural C ream

FM | nf06

Sand B eige

pigmenţi micronizaţi, care se adaptează ideal la coloritul natural al tenului şi reflectă lumina, ascunzând imperfecţiunile, » »polimerii, eliberaţi treptat, absorb surplusul de sebum, asigurând efectul unui ten cu aspect proaspăt, » »extractul din liliac alb are grijă de hidratarea tenului, » »bogat în vitamine, extractul de castravete are un efect de împrospătare, de revitalizare şi catifelare a tenului, » »compexul de aminoacizi previne pierderea în exces a apei de către epidermă şi netezeşte ridurile fine, » »are filtre UV » »formula uşoară garantează o aplicare plăcută, » »pentru toate tipurile de ten, » »ambalat într-un elegant flacon din sticlă, cu un dozator practic, » »volum: 30 ml.

62,40 LEI / 30 ml 208,00 LEI / 100 ml


Corector pentru persoanele cu tenul închis la culoare Dark skin concealer » »este bazat pe o formulă de tipul „apă în

FM | co05

Sweet C offee

silicon,”

» »dispersând lumina, pigmenţii luminează tenul făcând ca faţa ta să arate odihnită,

» »acoperă perfect micile imperfecţiuni, » »datorită texturii uşoare, corectorul nu se

acumulează în micile riduri ale pielii de sub ochi, » »baton cu o pensulă practică, care facilitează aplicarea, » »reutate: 2,2 g.

FM | co04

Dark C aramel

43,40* 1972,73 LEI / 2,2 g LEI / 100 g Nuanțele fondurilor de ten pentru persoanele cu tenul închis la culoare, disponibile în acest catalog, pot fi ușor diferite față de versiunea din catalogul nr 7.

*Doar pînă la epuizarea stocurilor.

Fond de ten Advanced foundation covering effect

» »mixul de polimeri, perfect selectaţi, asigură un

FM | nf13

efect de acoperire perfectă şi un ten satinat,

A labaster

» »pigmenţii, acoperiţi cu un înveliş de silicon, asigură o culoare durabilă,

» »complexul de aminoacizi are o capacitate

mare de reţinere a apei, stimulează hidratarea şi netezirea pielii, » »vitamina C stimulează reînnoirea colagenului, iar vitamina E protejează pielea împotriva factorilor externi nocivi, » »conţine filtre UV, » »se aplică uşor şi nu creează „efectul de mască”, » »pentru toate tipurile de ten, » »ambalat într-un elegant flacon din sticlă, cu un dozator practic, » »volum: 30 ml.

62,40 LEI / 30 ml 208,00 LEI / 100 ml »»

new!

FM | nf07

Warm Walnut

»»

new!

FM | nf01 I vory

FM | nf02

B eige N ude

FM | nf03

N atural B eige

FM | nf08 » »

G inger C ake

new!

FM | nf09

Sandal Wood

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

15


puterea

MINERALELOR Pudră minerală Mineral powder illuminating effect

FM | np14 O pal

» »formula pudrei a fost îmbogăţită cu

pigmenţi micronizaţi, care luminează subtil tenul, ascund imperfecţiunile şi ridurile, » »conţine un compex de vitamine A, E şi F, care asigură tenului un aspect frumos şi radiant, » »uleiul de argan hidratează şi conferă elasticitate pielii, lăsând-o moale ca o catifea, » »uleiul de soia protejează epiderma împotriva deshidratării şi a factorilor externi nocivi, » »filtrele naturale protejează pielea împotriva razelor UV, » »are o consistenţă fină, catifelată » »pentru orice tip de ten, » »într-o casetă practică, cu oglindă și burete, » »greutate: 9 g.

38,50427,78 LEI / 9 g LEI / 100 g 16


Pudră minerală Mineral powder mattifying effect

» »ideală pentru finisarea şi repararea machiajului pe parcursul zilei,

» »ingredientele, special selectate, conferă pielii

un efect mat, aspectul unui ten natural şi cu un colorit uniform, » »caolinul, bogat în microelemente şi săruri minerale, absoarbe perfect surplusul de sebum, » »safirul micronizat hidratează pielea şi netezeşte ridurile fine, » »filtrele naturale protejează pielea împotriva razelor UV, » »are o consistentă mătăsoasă, » »pentru orice tip de ten, » »într-o casetă practică, cu oglindă și burete, » »greutate: 9g.

36,50405,56 LEI / 9 g LEI / 100 g FM | np15

D esert Rose

FM | np10

FM | np11

FM | np05

Honey Brown Warm Chocolate B rown Jasper

Pudră minerală Mineral powder BRONZING EFFECT

» »două nuanţe perfect asortate, care încălzesc

subtil coloritul tenului şi îi conferă un efect de bronz natural, » »particulele de minerale reflectă lumina şi ascund imperfecţiunile, conferind tenului prospeţime şi strălucire, » »uleiurile, bogate în vitamine, din seminţe de şofran şi soia, garantează pielii un aspect radiant şi sănătos, » »uleiul de argan hidratează intens şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi elastică, » »filtrele naturale protejeză pielea împotriva razelor UV, » »pentru orice tip de ten, » »într-o casetă practică, cu oglindă și burete, » »greutate: 10 g.

FM | np13 A mber

38,50 LEI / 10 g 385,00 LEI / 100 g Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

17


Pudră minerală pulbere Mineral loose powder » »ideală pentru fixarea fondului de ten și

FM | p017

H armony Sand

pentru finisarea unui machiaj perfect,

» »formula minerală, perfect echilibrată, permite pielii să respire,

» »conține dioxid de siliciu care, datorită

FM | p016

P erfect B eige

proprietății lui de dispersie a luminii, micșorează din punct de vedere optic ridurile și micile imperfecțiuni ale pielii, conferind efectul unui ten mat, neted şi catifelat, » »bogată în microelemente și în săruri minerale, care absorb perfect sebumul, » »pigmenții minerali lasă o piele naturală și radiantă, » »filtrele minerale UV, existente în pudră, protejează pielea împotriva razelor dăunătoare ale soarelui, » »potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea delicată și sensibilă, » »formula sa ușoară, mătăsoasă și netedă, face ca aplicarea ei să fie una precisă, » »extrem de eficientă și rezistentă, » »greutate: 5 g.

26,60 LEI /5g 532,00 LEI / 100 g Pudră transparentă Fixing powder » »garantează o finisare de lungă durată a machiajului,

» »creată pe bază de minerale, care reglează

FM | pt1

secreţia de sebum şi protejează pielea împotriva factorilor externi nocivi, întârziind procesul de îmbătrânire, » »bogată în microelemente de îngrijire a tenului şi în săruri minerale, » »extractul de Aloe vera hidratează şi calmează iritaţiile, » »microcristalele minerale pudrate reflectă lumina, împrospătează tenul şi maschează optic imperfecţiunile, » »combinaţia perfectă a componentelor minerale conferă pielii un efect mat, care devine catifelată la atingere, » »formulă uşoară, » »miroase subtil a ceai alb (compoziţie hipoalergică), » »recomandată tuturor tipurilor de ten, » »greutate: 5 g.

19,90398,00 LEI / 5 g LEI / 100 g

18


Iluminator multicolor Multicolour highlighter » »modelul iluminatorului ascunde în paleta

FM | p019

G olden J ewel

FM | p018

P recious P ink

În noua formulă, perlele cosmetice pot avea o nuanță ușor diferită față de versiunea din catalogul nr 7.

sa trei culori perfect asortate, armonizând cu fiecare nuanță de ten, » »garantează un efect natural de iluminare, restabilind luciul unui ten în nuanță de gri și obosit, » »cu preţioase particule microscopice de minerale, care reflectă lumina întocmai ca niste mici prisme, netezind optic pielea și mascându-i imperfecțiunile, » »bogat în săruri minerale și microelemente, cum ar fi siliciu, aluminiu, fier, magneziu, zinc și calciu, » »formulă îmbogățită cu vitamina E, care protejează pielea împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, » »conține filtre minerale UV, » »ideal pentru sublinierea pomeților și modelarea formei feței, » »cu o consistență delicată, mătăsoasă, » »formulă ușoară, » »compact, » »greutate: 8 g.

Perle strălucitoare de pudră Glow powder pearls ILLUMINATING EFFECT

» »perlele multicolore conferă pielii un efect

subtil de iluminare, care constituie un finisaj perfect al machiajului, » »combinația armonioasă a mai multor culori, scoate în evidență frumusețea naturală a pielii: violetul - revitalizează coloritul ei, verdele - ascunde roseața, rozul – ascunde semnele de oboseală, albul - adaugă strălucire și culoarea piersicii - conferă un ton cald, » »formula sa a fost îmbogățită cu ulei de argan, care hidratează intens și regenerează pielea, asigurându-i moliciune și netezime, » »vitamina E, cu o acțiune antioxidantă, are grijă de elasticitatea pielii, » »ideale atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seară, » »potrivite pentru toate tipurile de ten, » »greutate: 20 g. FM | pk09

FORMU LĂ O NO NOU UĂ Ă! C

31,50393,75 LEI / 8 g LEI / 100 g IE! T U

64,40 LEI / 20 g 322,00 LEI / 100 g Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

Disponibile cu un burete negru.

19


Pudră sinterizată pentru corp Baked powder FM | np04

G olden B rown

sun-kissed effect

» »pudră de lux, marmorată, pentru faţă, decolteu şi umeri,

» »conţine pigmenţi perlaţi, care conferă pielii

nuanţa unui bronz natural şi o uşoară strălucire aurie, » »bogată în uleiuri naturale: de jojoba, macadamia, floarea soarelui, care hrănesc pielea lăsând-o catifelată și moale, » »extractul din flori de crin alb asigură pielii hidratarea adecvată, » »vitamina E protejează împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi, întârziind procesul de îmbătrânire a pielii, » »perfectă pentru modelarea trăsăturilor faciale şi evidenţierea bronzului corpului, » »este ideală şi ca fard auriu pentru pleoape, » »se aplică uşor, se poate folosi atât pe ud cât şi pe uscat, » »greutate: 7 g. FM | np04

41,30590,00 LEI / 7 g LEI / 100 g 20


Fard sinterizat pentru obraz Baked blush » »conţinutul înalt de particule pentru

iluminare, garantează o strălucire perlată şi o culoare minunată, » »bogat în ulei nutritiv de jojoba, » »conţine ulei de macadamia, care conferă elasticitate, şi ulei din seminţe de Limnanthes alba, » »vitamina E protejează împotriva acţiunii factorilor nocivi externi, » »tehnologia inovatoare de coacere garantează păstrarea proprietăţilor naturale ale componentelor active, » »uşor de aplicat, poate fi folosit atât pe uscat, cât şi pe umed, » »ideal şi ca fard de pleoape, » »greutatea: 1,4 g.

29,40 LEI / 1,4 g 2100,00 LEI / 100 g FM | nr05

G olden Toffee

Fard mineral pentru obraz Mineral blush

FM | nr03

D elicious Papaya

FM | nr02 C oral

FM | nr04

B looming R ose

FM | nr01

S un Touch

» »nuanţele elegante subliniază subtil obrajii şi modelează pomeţii,

» »conţine safir micronizat, care îngrijeşte şi hidratează pielea,

» »turmalina îmbunătăţeşte coloritul tenului, iar caolinul absoarbe surplusul de sebum,

» »uleiul de măsline (bogat în vitamine, fosfor,

potasiu şi fier) are o acţiune de reîntinerire, hidratantă şi protectivă, » »complexul de vitamine A, E şi F accelerează reînnoirea celulelor pielii, în plus o netezeşte şi îi conferă elasticitate, » »datorită noii formule, fardul se aplică uşor şi uniform, » »compact, » »pentru orice tip de ten, » »greutate: 8 g.

29,30366,25 LEI / 8 g LEI / 100 g Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

21


OCHII


Ia-o

cu tine!

Trusa pentru make-up este disponibilă în două versiuni atractive de culori!

Moonlight – subliniază perfect frumusețea „rece” a doamnelor, (ideală pentru “tenul rece”).

FM | pm02

M oonlight

Trusă pentru make-up Make up kit » »setul compact de produse cosmetice, perfect selectate, permite crearea unui machiaj unic, atât de zi cât și de seară, » »în interiorul elegantei truse se găsesc patru farduri pentru pleoape, un fard de obraz și un luciu de buze, » »datorită bogăției de ingrediente active, pielea arată deosebit de radiantă, » »cosmeticele pot fi utilizate individual sau în combinații armonioase, » »este ideală pentru călătorii.

83,90 LEI / 12,5 g 671,20 LEI / 100 g 24

Fard de obraz » »în nuanțe elegante, care subliniază subtil pomeții,

» »formulă bogată în uleiuri naturale, » »uleiul de macadamia înmoaie, conferă

elasticitate și netezește pielea, iar uleiul de struguri regenerează și previne îmbătrânirea, » »greutate: 2,5 g.


FM | pm01

S unshine

Sunshine – ideală pentru variantele „calde” de frumusețe, (pentru “tenul cald”)

Farduri pentru pleoape

Luciu de buze

» »conferă strălucire și claritate ochilor, » »conferă un luciu senzual și o culoare » »conțin un complex de vitamine A, E și F, strălucitoare, care asigură o piele frumoasă și un aspect » »este bogat în vitamine: vitamina A, care sănătos,

îmbunătățește culoarea buzelor și stimulează

» »safirul hidratează și netezește ridurile fine, sinteza colagenului, vitamina E are o » »uleiurile naturale: de șofran și de soia acțiune antioxidantă iar vitamina F

înmoaie și îngrijesc pielea delicată a hrănește și regenerează ușor pielea pleoapelor, buzelor, » »greutate: 4 x 1,5 g » »squalanul asigură buzelor suplețea și o netezime mătăsoasă, » »conține ulei de jojoba, cu proprietăți hidratante și hrănitoare, » »capacitate: 4 ml. Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

25


Creion Diamond pentru contur ochi (dermatograf) Diamond eye pencil » »asigură o culoare profundă, frumoasă, » »cu particule strălucitoare precum diamantele, asigură strălucire ochiilor,

» »perfect pentru realizarea machiajului de

seară, în stilul glamour, și a machiajului smoky eyes, » »prezența polimerilor conferă dermatografului duritatea și vâscozitatea perfectă, facilitând aplicarea, » »formulă îmbogățită cu vitamina E, » »automatic și cu vârf retractabil, » »ascuțitoare încorporată și burete pentru ștergerea dungilor, » »rezistent la apă, » »greutate: 0,34 g.

23,70 LEI / 0,34 g 6970,59 LEI / 100 g

privire

în stilul glamour

FM | kr12

A stral B lue 26

FM | kr13

L ucid P ink

FM | kr11

C rystal B lack


Creion automatic pentru contur ochi (dermatograf) Automatic eye pencil

FM | kr04

Frozen G rey

long-lasting effec t

» »trasează cu precizie atât liniile groase cât şi

FM | kr05

pe cele subţiri, » »îmbogăţit cu ceară pentru întreţinere şi uleiuri volatile, » »rezistent la apă, » »nu se întinde, » »vârful este retractabil automat, » »ascuţitoare practică în capătul creionului contur pentru ochi, » »greutate: 0,31 g.

Dark B lue

FM | kr06

M alachite G reen

FM | kr07

19,90 LEI / 0,31 g 6419,35 LEI / 100 g

FM | kr02

I cy A methyst

D eep M aroon

FM | kr01

FM | kr03

D ecadence Black Strong G raphite

Fard metalic pentru pleoape Metallic eyeshadow » »minunata culoare metalică este potrivită atât

în cazul tenului deschis la culoare cât şi a celui închis la culoare, adăugând privirii strălucire, » »pigmenţii intenşi, durabili, asigură o acoperire perfectă a pleoapelor şi o culoare saturată, » »datorită consistenţei inovatoare, cremos – pudrată, fardul metalic pentru pleoape este catifelat, iar aplicarea lui este neobişnuit de uşoară şi plăcută, » »uleiurile naturale din seminţe de Limnanthes Alba înmoaie şi hidratează pielea fină a pleoapelor, » »vitamina E are un efect anti-îmbătrânire, iar argila albă hrăneşte pielea din jurul ochilor, » »aplicat pe ud, capătă o intensitate mai mare a culorii şi a strălucirii, » »conţine filtre UV, » »greutate: 2,6 g

20,90 LEI / 2,6 g 803,85 LEI / 100 g

FM | c037

G reen G alaxy

FM | c035

G olden D ust

FM | c036

P ink C loud

FM | c039

Cosmic Brown

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

FM | c038

Violet Star

27


»»

new! FM | kr14

Dark B ronze

FM | kr08

Aplică marker-ul pe pielea curățată şi degresată

ăreaz Păst

l

ziție în po

orizo

ntală

.

N ut B rown

Marker pentru sprâncene Tattoo brow tint » »facilitează o stilizare confortabilă şi precisă a arcadelor sprâncenelor,

» »asigură un efect natural, de lungă durată, » »are un sistem capilar de dozare, » »nu se întinde, » »volum: 3 ml.

35,70

LEI / 3 ml

1190,00 LEI / 100 ml

Creion automatic pentru sprâncene Automatic brow pencil » »subliniază forma sprâncenelor şi le îngroaşă optic,

» »conţine ceară de întreţinere, » »asigură o culoare profundă, durabilă şi un

FM | kr10 B istre

efect natural,

» »nu se întinde, » »se aplică ideal, datorită conţinutului de pudră de orez,

» »duritatea adecvată a creionului asigură o aplicare uşoară,

FM | kr09 Auburn

28

» »vârf retractabil automat, » »ascuţitoare încorporată, » »greutate: 0,31 g.

19,90 LEI / 0,31 g 6419,35 LEI / 100 g


»»

N av y B lue

»»

new!

FM | el04

C lassic B rown

FM | el02

C arbon B lack

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

Păstrează-l în poziție verticală, cu vârful în jos!

În noua formulă, produsele cosmetice pot avea o nuanță ușor diferită față de versiunea din catalogul nr 7.

UN NOU AMBALAJ!

25,80 LEI / 1,1 ml 2345,45 LEI / 100 ml

new! FM | el03

» »evidențiază frumos conturul ochilor și

îngroașă vizual genele, adăugând claritate privirii, » »vârful, bine profilat, garantează o aplicare perfectă și ușoară, » »are o culoare profundă, intensă, » »acoperă perfect chiar după prima aplicare, » »rezistent, » »are un sistem capilar de dozare, » »în trei culori atractive, » »capacitate: 1,1 ml

FORMULĂ NOUĂ!

Creion lichid pentru conturul ochilor Liquid eyeliner

29


Creator pentru sprâncene și gene Brow & lash creator » »un duet de neînlocuit, gelul pentru sprâncene

32,20 LEI / 14 ml 230,00 LEI / 100 ml

și baza pentru gene, care permite crearea unui aspect fermecător și realizarea unui machiaj perfect pentru ochi, » »gelul transparent aşează perfect sprâncenele rebele și conferă durabilitate formei date a arcului spâncenelor, » »complexul unic de aminoacizi din formula gelului, fortifică și vitaminizează sprâncenele, iar provitamina B5 are o acțiune regeneratoare, redând aspectul sănătos și frumos, » »baza nutritivă pentru gene (de sub rimel) are un efect imediat de alungire și îngroșare a genelor, conferindu-le un volum încântător, intensificând efectul fiecărui rimel, » »baza întărește genele, stimulează creșterea lor și, datorită ingredientelor active, acționează ca un ser: proteinele din grâu hrănesc genele, iar vitamina E le conferă elasticitate, reducând pierderea lor, » »conține polimeri, care îmbunătățesc structura genelor, facilitând aplicarea uniformă a rimelului, » »peria, profilată corespunzător, facilitează aplicarea precisă și ajunge chiar și la cele mai scurte fire de păr, » »volum: 2 x 7 ml. FM | bl1

Rimel (mascara) pentru gene - MIDNIGHT BLACK Volume designer mascara

M id

nigh

t

Bl ac

k

» »privire expresivă și volum de vis, » »formula specială, îmbogățită cu un complex

30,80 LEI / 11 ml 280,00 LEI / 100 ml 30

de origine vegetală, face genele elastice și moi, conferindu-le naturaleţe, » »ceara de orez, bogată în vitamina E, hrănește și protejează genele, » »ceara naturală din frunzele palmierului brazilian Copernica, regenerează și hidratează genele, împiedicând căderea lor, » »peria cu peri groși și denși, bine selectată, separă genele și le acoperă perfect cu rimel, » »consistența cremoasă facilitează aplicarea uniformă a rimelului, conferind o culoare profundă și uniformă, » »rimelul este foarte rezistent, nu lasă pete și nu se fărâmițează, » »compacte și cu precizie modelate, genele vor adăuga privirii o frumuseţe magnetică și mister, » »pentru obținerea unui accentuat machiaj de seară al ochilor, este de ajuns aplicarea în două straturi a rimelului pe gene, » »volum: 11 ml. FM | m003


Rimel (mascara) pentru gene - PERFECT BLACK 3 step mascara

k

efect subtil de îngroşare şi alungire a genelor, având un aspect natural, » »extractul de rozmarin stimulează creşterea genelor şi previne căderea lor, » »uleiurile naturale: de soia şi de floarea soarelui, asigură genelor moliciunea şi hidratarea optimă, » »uleiul de jojoba le conferă elasticitate, » »complexul de vitamine nutritive are o acţiune antioxidantă şi protejează împotriva acţiunii factorilor nocivi din exterior, » »datorită polimerilor special selectaţi, rezistenţi la acţiunea condiţiilor atmosferice, rimelul se menţine mult timp pe gene, » »peria deasă, clasică, permite aplicarea perfectă a rimelului, separă genele şi previne supraîncărcarea lor, » »volum: 7 ml. FM | nm01

Bl ac

» »formula inovatoare a rimelului asigură un

c

Rimel (mascara) pentru gene - HYPNOTIC BLACK New dimension lash mascara

ot i

32,20402,50 LEI / 8 ml LEI / 100 ml

H y pn

FM | m002

Perfect Black

avansată, care măreşte extrem de mult volumul genelor, asigurându-le hidratarea adecvată, » »alungeşte spectaculos genele şi le desparte cu precizie, chiar după prima aplicare, » »datorită substanţelor active naturale –extracte din fructe şi flori - rimelul măreşte şi accentuează genele, » »fără lipire, fără depuneri neuniforme, fără pete – conţinutul de polimeri asigură acoperirea perfectă a genelor, » »forma inovatoare a periuţei 3 step, cu peri de diferite lungimi, facilitează aplicarea rimelului de la baza genelor chiar până pe vârfuri, » »negrul senzual subliniază intensitatea privirii, » »conferind machiajului o strălucire intrigantă, » »volum: 8 ml.

Produs testat sub supravegherea medicului oftalmolog.

» »o formulă inovatoare, bazată pe o tehnologie

30,10430,00 LEI / 7 ml LEI / 100 ml Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

31


duetul satinat-semimat

FM | nc08

Volcanic B rown

FM | nc05

I nky N ight

duetul satinat-mat

Fard duo pentru pleoape Duo eyeshadows

32

FM | nc06

B lur B urgundy

FM | nc07

Sandy E merald

» »duetul de culori, perfect selectat, adaugă privirii strălucire şi permite crearea unui machiaj perfect al ochilor, atât pentru zi cât şi pentru seară, » »aloe vera asigură pielii fine a pleoapelor hidratarea adecvată, » »uleiul de macadamia o hrăneşte, conferindu-i elasticitatea şi fermitatea dorită, » »compact, » »greutate: 3g.

25,10836,67 LEI / 3 g LEI / 100 g


Fard mineral pentru pleoape Mineral eyeshadows » »compoziţia celor trei culori, armonios

selectate, permite executarea unui machiaj perfect al ochilor, » »uşoara strălucire satinată, luminează şi revitalizează privirea, » »creat pe bază de ingrediente minerale atent selecţionate, » »argila albă, care este bogată în microelemente, precum: siliciu, calciu, magneziu, potasiu, sodiu şi săruri minerale, îngrijeşte pielea pleoapelor, » »uleiul de avocado hidratează, înmoaie, are o acţiune regenerativă şi antioxidantă, » »conţine filtre naturale UV, » »greutate: 6 g.

FM | nc01

C hocolate M ousse

32,20 LEI /6g 536,67 LEI / 100 g

FM | nc02

S ilver D ust

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

FM | nc04

Fall G reen

FM | nc03

H eather I ntense

33


FM | c010

A quatic G reen

FM | c013

P urple Frost

FM | c015

G lam P ink

FM | c017

S parkling Violet

FM | c016

C it y N ight

FM | c043

Vanilla C ream*

* Versiunea mată ** Versiunea satinată *** Pe piele, culoarea se schimbă într-un roz opalescent. FM | c014

Vintage G old

FM | c045

Chocolate Pudding*

Farduri minerale pulbere Mineral loose eyeshadows » »formulă uşoară , » »compuse pe bază de ingrediente minerale special selectate,

» »concentraţia mare de pigmenţi asigură o culoare intensă,

FM | c009

M agic R ose ***

FM | c042

Tiramisu **

» »pot fi utilizate individual sau împreună cu alte farduri pentru pleoape,

» »sub formă de lichid delicat, » »uşor de aplicat: atât cu aplicatorul, cu pensula, cât şi cu vârful degetului,

» »greutate: 1,3 g

FM | c011

P early D ew 34

FM | c041

M ilk S hake **

17,50 LEI / 1,3 g 1346,15 LEI / 100 g


FM | cn23

Dark Violet

FM | cn24

Salmon P ink

FM | cn19

Wenge Wood

Fard caşmir pentru pleoape Cashmere eyeshadow » »datorită pigmentării intense, culoarea se

reflectă perfect pe pleoapă, fără a necesita corectări pe parcursul zilei, » »are o consistenţă cremoasă, fină ca şi caşmirul, care facilitează aplicarea cu precizie a produsului cosmetic, » »conţinutul înalt micronizat al ingredientelor minerale asigură un machiaj durabil al ochilor, fără să fie nevoie de corecturi pe parcursul zilei, » »o gamă largă şi fascinantă de culori saturate, » »mat, » »compact, » »greutate: 2,5 g

14,80 LEI / 2,5 g 592,00 LEI / 100 g

FM | cn20

C armine R ed

FM | cn21

M oss G reen

FM | cn22

D esert Sand

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

FM | cn25

P ure White

FM | cn26

B ut terfly B lue

FM | cn27

E bony B lack

FM | cn28

G rey Stone

35


BUZELE


culoarea pentru BUZE!

Ruj cremă VELVET pentru buze Velvet lip cream » »rujul de lux a fost elaborat pentru a asigura

buzelor o culoare intensă, un finisaj mat și îngrijirea corespunzătoare, » »concentrația mare de pigmenți și formula catifelată conferă eleganță și un look senzual, » »combinația inovatoare dintre acidul hialuronic și tripeptide, protejează buzele împotriva factorilor externi, le hidratează și, datorită ei, arată mai pline, » »uleiul de bumbac, ca sursă bogată de acizi grași nesaturați și vitamina E, hrănește perfect și catifelează ușor epiderma buzelor, » »textura cremoasă asigură o aplicare plăcută, » »seduce cu mirosul dulce, » »capacitate: 8 ml

33,50 418,75 LEI / 8 ml LEI / 100 ml

FM | li22

P ink C ashmere

FM | li23

B rown Satin

FM | li24

O range S ilk 38


Marker și balsam pentru buze Glam lip tint & balm » »o armonioasă combinație dintre culoarea

ap lic ăp eu

sca t, p eb uz ele

de gr esa te.

Păstrați-l în poziție orizontală

suculentă, rezistentă și strălucirea seducătoare, » »formula ușoară a marker-ului, pe bază de apă, asigură buzelor un confort excepțional și un aspect natural, iar pantenolul are grijă de hidratarea corespunzătoare, » »balsamul strălucitor are excelente proprietăți nutritive, datorită bogăției de ingrediente active, precum uleiul de nucă de cocos, pantenolul și vitamina E, » »forma practică a marker-ului, permite efectuarea cu precizei a machiajului buzelor, fără folosirea creionului contur pentru buze, » »nu se întinde, » »are un miros plăcut de mango, » »capacitatea marker-ului: 3 ml, greutatea balsamului: 1,4 g

FM | li25

E legant R ed

Se

41,90 LEI / 4,46 g 939,46 LEI / 100 g

FM | li26

Fancy C oral

FM | li27

St ylish P ink

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

39


FM | li10

S unrise P ink

FM | li07

Pale Fuchsia

FM | li08

Australian Sand

Creion automatic pentru contur buze Automatic lipliner » »cu o precizie neobişnuită, subliniază conturul gurii, dezvăluind frumuseţea ei naturală,

» »conţine ceară, pentru îngrijirea intensă a buzelor,

FM | li06

H ot R ed

FM | li09

Sweet L at te

» »rezistent la apă, » »culori asortate ideal la nuanţele de ruj pentru buze,

» »vârf retractabil automat, » »ascuţitoare încorporată, » »greutate: 0,31 g.

19,90 LEI / 0,31 g 6419,35 LEI / 100 g

Ruj glossy pentru buze Glossy lipstick FM | bp3

P eachy R ose

FM | bp2

S hiny N ude

FM | bp1

C andy P ink 40

» »combinaţia culorii delicate cu luciul intensiv

şi cu reflexele luminioase, conferă buzelor un aspect senzual, atractiv, » »conţine ceară de protecţie, » »vitaminele C şi E hrănesc şi regenerează epiderma fină a buzelor, făcând ca buzele să devină netede, elastice, bine hidratate, hrănite şi rezistente la acţiunea radicalilor liberi, » »are o formulă uşoară, care nu lipeşte buzele, » »se aplică uşor, este ideal pentru machiajul de zi al buzelor, » »are o aromă de fructe, plăcută, » »greutate: 4 g.

26,90 LEI /4g 672,50 LEI / 100 g


Ruj pentru buze Extra rich lipstick

FM | ln03

» »conferă buzelor o culoare senzuală şi o

Australian Sand

uşoară strălucire,

» »conţine uleiuri: de argan şi de jojoba, cu proprietăţi hidratante şi regenerative,

» »untul de shea înmoaie şi netezeşte buzele, prevenind crăparea şi fisurarea lor,

» »vitamina A grăbeşte reînnoirea celulelor

epidermei, vitamina E are o acţiune antioxidantă, iar vitamina F hrăneşte şi uleiază buzele, » »conţine filtre UV, » »asortezi perfect creionul automat pentru contur buze cu orice ruj » »greutate: 4 g

31,50 LEI /4g 787,50 LEI / 100 g

FM | ln01

H ot R ed

FM | ln05

Sweet L at te

FM | ln02

Pale Fuchsia

FM | ln04

S unrise P ink

Poţi alege nuanţa adecvată folosind testerele de rujuri.

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

41


Ruj transparent, „de gheaţă” Icy lipstick » »polimerii inovatori protejează şi îngrijesc

perfect buzele, prevenind uscarea lor în timpul îngheţului sau la temperaturi înalte, » »complexul de vitamine acţionează ca cel mai bun balsam, » »uleiul din seminţe de floarea soarelui şi extractul de rozmarin hidratează uşor buzele şi le conferă fermitate şi un aspect sănătos şi atrăgător, » »datorită transparenţei, permite obţinerea unei culori naturale a buzelor, » »are o formă fantastică, amintind de un sloi de gheaţă, » »recomandat pentru utilizarea zilnică, » »are o aromă proaspătă, apetisantă, » »conţine filtre UV, » »greutate: 3,5 g. FM | li21

O senz aţie plă

cută de

furnică

turi.

26,90 LEI / 3,5 g 768,57 LEI / 100 g

Luciu pentru buze Lip gloss plump lip effec t

» »strălucire senzuală şi o culoare delicată, perfectă pentru a sublinia forma gurii,

» »conţine o substanţă tonică răcoritoare care,

FM | lin5

C hilly B rown

FM | lin1

S picy N ude

42 42

prin stimularea microcirculaţiei, conferă gurii o formă frumoasă (plină) şi măreşte subtil buzele, » »complexul de vitamine nutritive le netezeşte şi le regenerează, asigurându-le un aspect sănătos, » »poate fi utilizat individual sau peste ruj, pentru a-i sublinia culoarea şi a-i prelungi durabilitatea, » »conţine filtre solare, » »volum: 9 ml.

27,60 306,67 LEI / 9 ml LEI / 100 ml


Luciu pentru buze Lip gloss we t lip effec t

» »culoarea subtilă şi particulele irizante de

pigmenţi, conferă un efect senzual de buze umede, » »uleiul de struguri îngrijeşte buzele şi le asigură hidratarea optimă, » »uleiul de şofrănel protejează pielea împotriva acţiunii factorilor nocivi externi, » »vitamina A îmbunătăţeşte coloritul buzelor, vitamina E are o acţiune antioxidantă, iar vitamina F hrăneşte şi regenerează uşor epiderma buzelor, » »conţine filtre solare, » »volum: 9 ml.

FM | lin2

I nnocent P ink

27,60 306,67 LEI / 9 ml LEI / 100 ml

Luciu pentru buze Lip gloss » »pigmenţii, selectaţi corespunzător, conferă

buzelor o culoare atrăgătoare şi un luciu subtil, » »uleiul de soia, bogat în acizi graşi esenţiali nesaturaţi, asigură buzelor o îngrijire şi o protecţie intensă, » »complexul de vitamine regenerează şi conferă o uşoară fermitate pielii buzelor, » »ceara naturală le uleiază şi le netezeşte, » »filtrele solare le protejează împotriva razelor UV, » »volum: 9 ml.

27,60306,67 LEI / 9 ml LEI / 100 ml 43

FM | lin4

P lum G old

FM | lin3

S ubtle R ose

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

43


Luciu fructat pentru buze Fruity lip gloss FM | li20

Wild Strawberry

FM | li17 P each

» »are aroma tentantă a gustoaselor frăguţe, banane, vişine, piersici sau zmeură,

» »culorile strălucitoare subliniază subtil

culoarea şi forma gurii şi conferă buzelor o strălucire fantastică, care le măreşte optic, » »complexul regenerant de vitamine le hrăneşte şi le catifelează, » »reţeta specială, cu unt de Shea, îmbunătăţeşte aspectul uscat şi crăpat al buzelor, calmându-le şi hidratându-le, » »răsfaţă simţurile cu aroma apetisantă şi cu gustul delicat, » »se întinde uşor, datorită vârfului practic de dozare, » »volum: 15 ml

FM | li18 C herry

FM | li16

Banana*

15,40 LEI / 15 ml 102,67 LEI / 100 ml *Doar până la epuizarea stocurilor.

FM | li19

44

Marker pentru buze Tattoo lip tint Păstrați-l într-o poziție orizontală.

Aplică marker-ul pe buzele curate, degresate.

R aspberry

» »conferă o culoare suculentă, durabilă, » »permite efectuarea cu precizie a machiajului

FM | li12

C offee D ream

FM | li11

R ose D ream

buzelor, fără utilizarea creionului pentru contur, » »are un sistem capilar de dozare, » »pantenolul, inclus în acesta, are acţiune regenerantă asupra epiteliului fin al buzelor, » »are o aromă senzuală de mango, » »nu lipeşte buzele şi nu lasă straturi lipicioase, » »nu se întinde, » »volum: 3 ml.

34,301143,30 LEI / 3 ml LEI / 100 ml


1

Gel cu mentă pentru buze Minty lip gel volume-up effec t

42,00 LEI / 1,7 g 2470,60 LEI / 100 g

» »ingredientele incluse în acesta conferă un efect de mărire subtilă a buzelor,

» »îmbogăţit cu ingrediente de hidratare, vitamina E şi unt de Shea,

» »este o bază perfectă sub ruj, » »poate înlocui cu succes luciul incolor pentru

buze, deoarece scoate în evidenţă şi subliniază culoarea naturală a buzelor, » »aroma de mentă revigorantă aduce o răcorire perfectă, » »pensulă practică, moale, » »este recomandat a se utiliza după folosirea peelingului cu zahăr pentru buze, » »greutate: 1,7 g. FM | li13 2

FM | li13 M int y L ip G el

1

Scrub cu zahăr pentru buze Sugar lip scrub » »pregăteşte perfect buzele pentru aplicarea

rujului, a luciului pentru buze sau a marker-ului pentru buze, » »conţine cristale de zahăr, pantenol şi vitamina E, datorită cărora buzele devin netede şi moi, » »are o aromă plăcută de mango, » »aplicator practic, » »este recomandat a se utiliza împreună cu gelul cu mentă sau miere pentru buze, » »greutate: 1,9 g. FM | li14

FM | li14

S ugar L ip S crub

2

40,60 LEI / 1,9 g 2136,84 LEI / 100 g 3

3

Gel cu miere pentru buze Honey lip gel volume-up effec t

» »ingredientele incluse în acesta ajută la

completarea pierderii de colagen, contribuind astfel la reconstruirea structurii buzelor şi obţinerea unui aspect frumos al acestora, » »pe bază de miere de albine, » »îmbogăţit cu ingrediente de hidratare, vitamina E şi unt de Shea, » »este o bază perfectă sub ruj, » »poate înlocui cu succes luciul de buze incolor deoarece scoate în evidenţă şi subliniază culoarea naturală a buzelor, » »pensulă practică, moale, » »este recomandat a se utiliza după folosirea scrubului cu zahăr pentru buze, » »volum: 2,2 ml. FM | li15

FM | li15 H oney L ip G el

38,50 LEI / 2,2 ml 1750,00 LEI / 100 ml

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

45


DEMACHIEREA


48 48


Soluţie micelară pentru demachiere Micellar lotion » »îndepărtează eficient machiajul şi curăţă, fără

a afecta stratul hidro-lipidic natural al epidermei, » »creată pe bază de apă de trandafiri din petale de trandafiri (Rosa centifolia), care au proprietăţi deosebite de tonifiere şi calmare, » »înlocuieşte laptele demachiant şi loţiunea tonică, pregătind perfect pielea pentru îngrijire, » »complexul de hidratare previne deshidratarea epidermei, » »pantenolul calmează iritaţiile şi hrăneşte, » »alantoina netezeşte pielea, » »destinată pentru întrebuinţarea zilnică, » »pentru toate tipurile de ten, » »volum: 200 ml. FM | mi03

Corector pentru remedierea machiajului Corrector pen » »şterge cu uşurinţă micile greşeli apărute în timpul utilizării creionului contur pentru ochi, eyeliner- ului sau a creionului contur pentru buze, fără a deteriora machiajul, » »are un capăt care facilitează ştergerea cu precizie chiar şi a celor mai mici dungi sau pete, » »conţine bisabolol şi ulei hidratant de jojoba, » »încape chiar şi într-o poşetă mică, pentru seară, » »volum: 3 ml. FM | co03

După utilizare, şterge vârful cu un șervețel igienic.

32,50 LEI / 200 ml 16,25 LEI / 100 ml

37,801260,00 LEI / 3 ml LEI / 100 ml 49

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

49


MÂINILE


Black & White FM | n034 Asortează culoarea potrivită a lacului de unghii, folosind paletarul pentru lacuri (pag. 57).

B lack R ose

52

FM | n035

White L ily

Lac pentru unghii Nail lacquer »» »» »» »» »»

cu uscare rapidă, durabil, asigură o culoare profundă şi un luciu intens, îmbogăţit cu vitaminele A şi E, conţine calciu şi keratină, care întăresc suplimentar unghiile, » » consistenţa cremoasă previne lăsarea urmelor, » » pensula, ideal adaptată, facilitează acoperirea uniformă, » » volum: 10 ml

19,90 LEI / 10 ml 199,00 LEI / 100 ml


FM | n032

FM | n013

FM | n020

FM | n019

FM | n005

FM | n011

FM | n004

FM | n012

FM | n006

FM | n022

FM | n007

FM | n009

FM | n033

FM | n002

Pale Fuchsia

L avender Field

FM | n018

FM | n003

FM | n021

FM | n010

FM | n030

FM | n016

FM | n031

FM | n015

P ure N atural

G olden Saffron

Papaya

A pricot

Fresh C arrot

Wild O rchid

Warm C oral

H ot R ed

D eep S carlet

R uby Wine

Frappe

Înainte de aplicarea lacului cu culoare intensă, vă recomandăm aplicarea întăritorului cu pudră de diamant sau a balsamurilor pentru unghii (p.54-55).

L ilac

Fresh M int

Dark Jade

O live G reen

C ornflower

Taupe B rown

* Culorile marcate cu steluţă sunt perlate.

FM | n023

FM | n001

G olden P earl*

S unrise P ink*

Sweet L at te*

D enim S hine*

C at t y G rey*

Pentru a creşte durabilitatea lacului, aplică-l pe unghia lustruită şi degresată.

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

53


Balsam cu calciu pentru unghii Nail conditioner with calcium

FORMULĂ NOUĂ!

» »indispensabil în lupta împotriva fragilității unghiilor,

» »calciul activ fortifică intens unghia și întărește suprafața acesteia, crescând rezistența la deteriorare și rupere, » »conține ingrediente cu o acțiune rapidă » »capacitate: 10 ml FM | n110

17,50 LEI / 10 ml 175,00 LEI / 100 ml Balsam cu keratină pentru unghii Nail conditioner with keratin » »creat pentru unghiile care se despică, » »conține keratină, care regenerează și întărește

FORMULĂ NOUĂ!

unghia, împiedicând deteriorarea ei,

» »îmbogățit cu ulei de avocado, cu proprietăți

hidratante, precum și cu vitaminele C și E și cu pantenol, care hrănesc perfect unghiile, » »conferă un luciu frumos, » »capacitate: 10 ml. FM | n109

17,50 LEI / 10 ml 175,00 LEI / 100 ml Preparat pentru

Înmuierea cuticulelor

Cuticle softener

» »destinat pentru îngrijirea pielii din jurul suprafeţei unghiei,

» »conţine particule scrub din sâmburi de caise

şi coji de migdale şi nuci, care exfoliază uşor şi netezesc epiderma, » »mătasea hidratează perfect, conferind mâinilor un aspect îngrijit, » »extractul din alge înmoaie cuticulele, facilitând îndepărtarea lor eficientă, iar complexul de vitamine C şi E are o acţiune antioxidantă, » »volum: 10 ml. FM | n108

17,50 LEI / 10 ml 175,00 LEI / 100 ml 54


Întăritor cu pudră de diamant pentru unghii Nail hardener with diamond » »este destinat pentru unghiile moi, casante, » »preparatul creează un strat de protecţie pe suprafaţa unghiei, rezistent la factorii exteriori,

» »pudra de diamant fortifică şi întăreşte vizibil unghia, conferindu-i un luciu permanent,

» »este perfect ca bază sub lacul de unghii, » »volum: 10 ml. FM | n104

În noua formulă, produsele cosmetice pot avea o nuanță ușor diferită față de versiunea din catalogul nr 7.

17,50 LEI / 10 ml 175,00 LEI / 100 ml

Balsam cu mătase pentru unghii Nail conditioner with silk » »recomandat ca tratament intens în lupta împotriva fragilității unghiilor, intens și hrănesc unghia

» »proteinele din mătase netezesc, etanșează și

întăresc suprafața unghiei, prevenind decolorarea, » »culoarea alb-lăptoasă asigură unghiilor strălucire și face ca acestea să își recapete aspectul sănătos, » »capacitate: 10 ml. FM | n111

17,50 LEI / 10 ml 175,00 LEI / 100 ml

FORMULĂ NOUĂ!

» »îmbogățit cu proteine de grâu, care hidratează

Cremă pentru cuticule şi unghii Cuticle & nail cream » »destinată pentru îngrijirea cuticulelor uscate şi degradate precum şi a unghiilor casante,

» »conţine unt de Shea, ceară de albine şi

vitamina E, care restabilesc echilibrul de hidratare şi hidratează pielea uscată, » »uleiul de migdale şi pantenolul asigură elasticitatea cuticulelor, întăresc şi netezesc suprafaţa unghiei, » »vârful practic facilitează aplicarea uşoară a cremei, » »recomandată pentru îngrijirea zilnică, » »utilizarea regulată asigură unghiilor şi cuticulelor un aspect sănătos, » »volum: 15 ml FM | kr1

16,10 LEI / 15 ml 107,33 LEI / 100 ml Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

55


56


Preparat spray pentru uscarea lacului de unghii Nail lacquer drying spray » »grăbeşte uscarea lacului de unghii, » »protejează stratul de lac împotriva apariţiei dungilor şi a zgârieturilor,

» »conferă un luciu frumos şi scoate în evidenţă culoarea lacului,

» »nu usucă pieliţa din jurul unghiei, » »se evaporă rapid după aplicare, fără a lăsa un strat lipicios,

» »volum: 50 ml FM | n100

18,90 LEI / 50 ml 37,80 LEI / 100 ml

Alege culoarea potrivită pentru lacul de unghii (p. 52-53) folosind paletarul pentru lacuri.

Dizolvant pentru lacul de unghii Nail lacquer remover » »bifazic, fără acetonă, » »un strat de dizolvant este suficient pentru

îndepărtarea eficientă a lacului, cel de-al doilea – pentru hrănirea şi hidratarea unghiilor şi pentru regenerarea lor, » »conţine extract de bumbac, bogat în proteine şi minerale, care hidratează unghiile şi înmoaie pieliţele din jurul lor, » »extractul de bambus calmează iritaţiile şi hrăneşte,datorită căruia unghiile devin mai puţin casante, » »vitamina E previne crăparea şi descuamarea pieliţelor şi, de asemenea, regenerează suprafaţa unghiei, » »poate fi aplicat atât pe unghiile naturale cât şi pe cele artificiale, » »înainte de fiecare utilizare, sticla trebuie agitată, pentru amestecarea fazelor, » »are o plăcută aromă de citrice, » »volum: 100 ml. FM | n106

15,40 LEI15,40/LEI100/ 100mlml Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

57


PENTRU


CEI MAI TINERI


Set make-up pentru fetiţe FM KIDS make up box » »setul conţine un luciu de buze cu aromă de

gumă de mestecat, un fard de pleoape în trei culori precum şi un fard de obraz cu o dulce aromă de piersici, » »colorile, ca din poveste, încântă fiecare mică damă, » »luciul de buze a fost îmbogăţit cu ingrediente active din plante şi vitamine, » »uleiul de avocado hrăneşte uşor pielea buzelor, uleiul de floarea soarelui le înmoaie perfect, iar untul de cacao asigură un nivel optim de hidratare. » »produsele cosmetice se aplică simplu şi cu uşurinţă, se şterg cu ajutorul unei creme grase pentru copii, » »formulă fabricată pe bază de coloranţi alimentari, » »destinat pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, » »greutate: luciul – 2,5 g, fardul de pleoape – 3 x 1,2 g, fardul de obraz – 2,4 g FM | nd01

27,90 LEI / 8,5 g 328,24 LEI / 100 g 60


Lac de unghii pentru fetițe FM KIDS aqua colours » »în culori pastelate, fermecătoare, care, cu

siguranță, vor fi pe gustul oricărei mici prințese » »potrivit pentru unghiile delicate, cu o formulă alcătuită pe bază de apă și coloranți alimentari, » »lacul nu necesită utilizarea dizolvantului de unghii, pentru că este 100% solubil în apă, iar pentru îndepărtarea sa eficientă este de ajuns folosirea apei calde și a unui burete, » »nu pătează suprafața unghiei, după îndepărtarea lacului, » »foarte ușor de aplicat, datorită pensulei sale subțiri, perfect adaptată, » »datorită aromei sale subtile, aplicarea ojei devine o adevărată plăcere, » »ambalat într-o practică sticlă de plastic, » »destinat pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani » »volum: 9 ml

19,90211,11LEI LEI / 9 ml / 100 ml

FM | n029 S ky

FM | n028 C andy

Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

61


ACCESORII


E yeshadow S ponge

E yeshadow B rush

P owder B rush

Aplicator pentru fardul de pleoape Eyeshadow sponge » »realizat dintr-un burete moale de spumă, » »se utilizează pentru aplicarea oricărui tip de fard de pleoape,

» »întinde perfect fardul de pleoape, iar datorită acestui lucru poți să obții uşoare tranziţii tonale între culori şi un efect smoky eyes, » »este durabil și ușor de demachiat, » »lungime: aprox. 19 cm FM | w003

18,00 LEI Pensulă pentru fardul de pleoape Eyeshadow brush » »are o formă uşor aplatizată, » »este realizată din păr de ponei, formată manual, având o mare elasticitate,

» »este destinată pentru aplicarea cu precizie,

pe pleoapă, a diferitelor tipuri de farduri pentru pleoape, » »facilitează aplicarea uniformă a fardului pe pleoape, ajută eficient la obţinerea unei armonioase tranziţii de tonuri între culori, » »nu absoarbe o cantitate în exces a produsului cosmetic, » »lungime: aprox. 19 cm FM | w007

20,40 LEI Pensulă pentru pudră Powder brush » »realizată manual, din păr natural de raton, » »perfectă pentru aplicarea şi întinderea

pudrei, atât a celei sinterizate cât şi a celei compacte, » »forma capului este perfect profilată, ceea ce permite aplicarea cu uşurinţă a pudrei, » »rezistentă şi durabilă la numeroase operaţiuni de îngrijire, » »nu absoarbe o cantitate excesivă de produs cosmetic şi permite aplicarea uniformă, » »lungime: 23,5 cm FM | w004

90,00 LEI 64


şi a luciului de buze – atât a celor cu consistenţă cremoasă, cât şi a celor lichide, » »forma conică a capului pensulei permite conturarea exactă a buzelor şi aplicarea unei cantităţi corespunzătoare de produs cosmetic, » »durabilă şi uşor de îngrijit, » »lungime: aprox. 18 cm FM | w013

L ip B rush

bună calitate,

» »destinată pentru aplicarea cu precizie a rujului

B lush B rush

» »realizată manual, din păr sintetic de cea mai

F oundation B rush

Pensulă pentru buze Lip brush

22,90 LEI

Pensulă pentru fondul de ten Foundation brush » »realizată din păr sintetic, lucrată manual, din păr de cea mai înaltă calitate,

» »destinată pentru aplicarea fondului de ten lichid şi a corectoarelor,

» »nu absoarbe o cantitate în exces a produsului cosmetic,

» »ajută la întinderea uniformă a fondului de ten pe piele, fără efectul de mască,

» »durabilă, rezistentă la numeroase proceduri de îngrijire,

» »lungime: aprox. 22 cm FM | w008

42,00 LEI Pensulă pentru fardul de obraz Blush brush » »are o formă uşor rotunjită, oblică, » »realizată din păr natural de capră de munte

amestecat cu păr de veveriţă, lucrată manual,

» »neobişnuit de fină la atingere, » »destinată pentru aplicarea fardului de obraz,

a cremei autobronzante, a pudrelor pentru bronzare și a perlelor de pudră, » »ajută eficient la modelarea trăsăturilor feţei, umbrind şi combinând produsele cosmetice pe piele, » »lungime: aprox. 22 cm FM | w005

48,00 LEI Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

65


Spray profesional pentru pensulele make-up Professional brush spray » »pregăteşte rapid pensulele pentru următoarea întrebuinţare,

» »formula specială, uşoară dar eficientă,

îndepărtează resturile de cosmetice după machiaj şi alte impurităţi, lăsând pensulele fără praf şi impurităţi, » »conţine ingrediente dezinfectante, asigurând o igienă corespunzătoare, » »hrănește și recondiționează perii, » »este recomandat pentru pensulele cosmetice din păr natural şi sintetic, » »pentru utilizarea zilnică, între utilizările ulterioare ale pensulei, » »rapid şi uşor de utilizat, » »fără limpezire, » »volum: 100 ml FM | w010

21,70 LEI21,70/LEI100/ 100mlml Pentru uscarea pensulelor, folosiţi lavetele multifuncţionale MULTI FUNCTION ROLL WIPES. Le găsiţi în catalogul de produse FM GROUP FOR HOME. Sunt minunate!

Şampon profesional pentru pensulele make-up Professional brush shampoo » »curăţă bine pensulele, asigurând atenţia

adecvată pentru igienă în timpul efectuării machiajului, » »prelungeşte durata de viaţă a părului pensulelor, » »spală perfect resturile de cosmetice, sebumul secretat de piele, pielea descuamată şi praful, » »ingredientele şamponului, selectate cu grijă, au o acţiune de îngrijire, înmuiere şi dezinfectare, fapt datorită cărora părul curăţat este fin, plăcut la atingere şi protejat corespunzător, » »este recomandat pentru pensulele cosmetice din păr natural şi sintetic, » »destinat pentru întrebuinţarea regulată, » »volum: 100 ml. FM | w009

21,70 LEI / 100 ml 21,70 LEI / 100 ml 66


Borsetă pentru cosmetice Make up bag » »confecţionată dintr-un elegant saten crem auriu, cu accesorii negre,

» »are un mâner practic, » »se închide cu fermoar strălucitor, » »finisată cu foarte mare atenţie, » »dimensiuni: aprox. 19 x 9,5 x 7 cm. FM | g59

22,80 LEI

Etui pentru pensulele de machiaj Make up brush case » »creat pentru o depozitare practică și adecvată a pensulelor de machiaj,

» »conține 8 buzunare adaptate pentru diferite tipuri de pensule,

» »negru, confecționat din material plastic, » »închis cu o panglică de bumbac, » »dimensiuni: 42 x 27 cm (întins), FM | w011

40,00 LEI Pungă din hârtie Paper bag » »ideală pentru cadourile mici » »dimensiuni: 15 x 15 x 8 cm FM | tm1

3,00 LEI Produsele FM GROUP MAKE UP sunt produse originale FM GROUP World.

67


FM GROUP România

COMENZI:

RECLAMAŢII:

PUNCT DE VÂNZARE:

B-dul. Metalurgiei nr.81B sector 4; Bucuresti Româniaa

B-dul. Metalurgiei nr.81B sector 4; Bucuresti Tel. comenzi: 021-255 08 08 fax 021-200 30 60 e-mail: comenzi@parfumfm.ro

B-dul. Metalurgiei nr.81B sector 4; Bucuresti Tel. reclamaţii: 021-255 08 08 fax 021-200 30 60 e-mail: reclamatii@parfumfm.ro

B-dul. Metalurgiei nr.81B sector 4; Bucuresti România

Cunoaște noua marcă FM GROUP! Descoperă bogăția gusturilor și aromele cafelelor Aurile!!

PUNCT DE VÂNZARE Aurile

B-dul Metalurgiei nr. 81B, sector 4, Bucuresti tel. (021) 255 08 08 www.aurile.ro

Găsește-ne pe Facebook: http://www.facebook.com/FMGroupRomania.pagina.oficiala www.parfumfm.ro DESCARCĂ CATALOGUL PE SMARTPHONE

România ©

FM GROUP ROM Â NIA WWW.FMWORLD.COM 2013 N O IEM B RIE

rom 01

D I S T R I B U i T O R

© FM GROUP COSMETICS SRL, Bdul.Metalurgiei nr.81B, sector 4, Bucureşti, J40/15243/2005, cod fiscal RO 17929410

Catalog Make Up Nr. 8 FM Group România  

Catalog Make Up Nr. 8 FM Group România valabil din noiembrie 2013