Page 1

Like me on

Facebook Like sider. Virksomhedens profil p책 facebook.

Du skal have mange venner


Facebook er et af de bedste medier, hvis du vil kommunikere med dine kunder. Det er billigt og et meget hurtigt voksende medie. Sorø Reklame sørger for at du bliver hørt og set. Du skal have rigtig mange venner. Det sÌlger. Her kan du se hvordan kendte virksomheder og organisationer arbejder med facebook:


Det virker

Partiet Venstre har snart 150.000 venner. De får deres budskab ud til de loyale vælgere. Nissan får introduceret deres nye bil med billeder og video. Nissan kombinerer deres facebook side med facebook annoncer. Fitness world erhverver nye medlemmer. RedBull spiller kostbare. “Ved hjælp af en Facebook Like side vil 47% af alle kunder trykke Like på siden. Fjernes Facebook Like siden vil kun 23% af alle der bliver eksporneret for siden trykke Like” BrandGlue, Jeff Widman.


Gå ikke glip af denne mulighed Virksomheden skal have en officiel facebook side. Formålet er, at få så mange kunder som muligt til at kunne lide siden. Så kan virksomheden løbende præsentere nye budskaber over for kunderne. Det er derfor vigtigt at siden ser indbydende ud, og den skal se officiel ud for at være troværdig.

Virksomheden skal have en facebook Like side Hvor mange gange kommer kunderne kommer fobi din hjemmeside? Problemet er at kunderne kun besøger din hjemmeside, når de skal købe noget eller søge information. Derfor bliver kunderne sjældent eksporneret over for nye budskaber eller produkter. På facebook bliver kunderne løbende påvirket af virksomhedens budskaber. De læser virksomhedens statusmeddelser på deres væg. Virksomheden er virtuelt blevet inviteret hjem i stuen og det skal man naturligvis huske på når man sender information. Ved hjælp af facebook kan en virksomhed løbende publicere budskaber, nyheder og kommentarer til kunderne. Det er nemt og det er hurtigt. Facebook sider kan anvendes til markedsføring af varemærker, politik, virksomhedsintroduktioner, events og meget mere.

96% af alle kunder kommer aldrig tilbage til din hjemmeside


Bliv en kundemagnet Kun 4 ud af hver 100 der har besøgt din hjemmeside kommer tilbage. Derfor er det en god ide at du konverterer de kunder til facebook brugere. Vi hjælper dig med at få massere af fans til din facebook side. Du kan f.eks. kombinere din nye facebook Like side med annoncer på facebook og meget mere. Så du få nye kunder.

Se eksempler her

Dine kunder skal dele dine nyheder. Du kan få hjælp til at publiceret rigtig gode nyheder, så dine kunder begynder at dele information med deres venner på facebook. Så begynder det at gå stærkt.

Begynd et nemt sted Det hele begynder med, at du får designet en professionel facebook side. Vi gør det nemt for dig. Vi har designet nogle flotte skabeloner som du kan tage udgangspunkt i og få inspiration til hvordan din facebook side skal se ud. Søg efter Sorø Reklame på facebook og se forskellige eksempler på facebook Like sider. Vil du gerne have en individuel side og tale om facebook strategi så ring til Sorø Reklame. Du kan også scanne koden og det giver adgang til Sorø Reklame på facebook.

Skriv og vi sender dine facebook designoplæg på email. T: 6086 2011 goddag@soroereklame.dk


I like you on

Sorø Reklame Absalonsgade 6, 2th 4180 Sorø T: 6086 2011 sorøreklame.dk goddag@soroereklame.dk

Facebook  

Facebook landingpages. Sorø Reklame

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you