Page 1

DET STINKER AT GÅ GLIP AF 13.997 KR. Få økonomisk tryghed og hjælp til at finde dit fremtidige job Hvis du synes, at der lugter herinde, så skulle du prøve at gå glip af 13.997 kroner ekstra i dagpenge, fordi ikke du har været GRATIS studiemedlem i minimum et år før du afslutter din uddannelse. Det stinker! Husk derfor at melde dig ind som gratis studiemedlem i CA a-kasse mindst ét år før du afslutter din uddannelse. Ud over økonomisk sikkerhed hjælper vi dig også i gang med at finde drømmejobbet og udvikle din karriere gennem Career Academy – ganske gratis.

.dk w w w.c a 90 45 T lf. 3 314 vet

rhvervsli

nede i e

uddan For højt

STUDIEMEDLEM.DK

96-aug12-V1

Læs mere og meld dig ind på


VÆLG EN A- K A S S E ME D FOKUS PÅ D IN K ARRIERE

KLAR TIL BUSINESS?

CA er a-kassen for højtuddannede i erhvervslivet – og for dig, der er i gang med at blive det. Vores medlemmer arbejder primært med økonomi og finans, ledelse, marketing og kommunikation, IT- og e-business, jura, HR, consulting m.m.

Bliv gratis studiemedlem nu på studiemedlem.dk

.dk w w w.ca 90 4 5 Tlf. 3 314

Læs mere og meld dig ind på STUDIEMEDLEM.DK

96-aug12-V2

Mit medlemskab i CA har givet mig inspiration og mulighed forr at krydre min uddannelse med kurser og rådgivning med fokus på, C. hvad der venter ude i erhvervslivet.” FLEMMING, CAND.MERC. KOM, GRATIS STUDIEMEDLEM

Flyer  

Flyer på Aarhus Universitet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you