__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Τι λένε για το συνέδριο... ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την Πιερία να φιλοξενεί υπό τη σκιά του μυθικού βουνού των Θεών, του Ολύμπου, δίπλα στις ακτές του Θερμαϊκού ένα θεσμό που μετρά πλέον δύο δεκαετίες και είναι πια εγνωσμένης αξίας και δοκιμασμένος στον χρόνο. Το 12ο Επετειακό Συνέδριο με θέμα «Αλουμίνιο και Κατασκευές» αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και να γνωρίσουμε το αλουμίνιο, καθώς επίσης και τους επαγγελματίες που δουλεύουν πάνω σε αυτό το υλικό, το οποίο συναντάμε πολλάκις στην καθημερινή μας ζωή και του οποίου η χρηστικότητα είναι εμφανής σε όλες τις εκφάνσεις της. Σας περιμένουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ευελπιστώντας ότι οι εργασίες του 12ου Επετειακού Συνεδρίου που θα γίνουν στη φιλόξενη Πιερία, θα συγκεντρώσουν πολλούς επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται πάνω στον τομέα του αλουμινίου, να είναι καρποφόρες, ενώ αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτού του κορυφαίου επαγγελματικού θεσμού να είναι για ακόμα μία φορά καινοτόμα και πρωτοποριακά, όπως άλλωστε και κατά τα προηγούμενα έτη διεξαγωγής του.»

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας Μέλος της ΔΕ

της κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

«Χαιρετίζω το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» που λαμβάνει χώρα στην Παραλία Κατερίνης με στόχο να μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Αλλάζουμε σ’ έναν κόσμο που αλλάζει». Πράγματι, στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για αλλαγή προς το καλύτερο που θα μας οδηγήσει σε μια νέα τάξη πραγμάτων, σε όλους τους τομείς. Θα τολμούσα να πω ότι η «Αλλαγή» είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να δούμε καλύτερες, πιο αισιόδοξες, ημέρες. Σήμερα, ο χώρος των κατασκευών καλείται να παίξει και πάλι κυρίαρχο ρόλο, όπου με νέο όραμα και στόχους, ακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου στο παγκόσμιο σκηνικό, θα οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές τις κτιριακές υποδομές της χώρας. Στους πρωταρχικούς στόχους του κλάδου είναι να καλύψει την ανάγκη για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, που είναι υπαρκτή και μεγάλη, και μπορεί να επανακκινήσει τον κύκλο εργασιών σ’ έναν τομέα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη και που τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί σκληρά. Συνηθίζω να λέω ότι, παρά τις όποιες συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να δραστηριοποιηθούμε, εμείς οι επιχειρηματίες πρέπει να διατηρούμε την αισιοδοξία μας, να οραματιζόμαστε το νέο και να δίνουμε καθημερινά μάχες. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που θα οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης. αυτές τις σκέψεις, εύχομαι οι εργασίες του συνεδρίου σας να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία και να εκπληρώσουν τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει, ώστε σ’ έναν κόσμο που αλλάζει, να πετύχουμε τις επιθυμητές αλλαγές και στη χώρα μας.»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΝΤΕΛΕ, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου Σοβαρότητα - Σκέψεις - Σχέσεις επαγγελματικές Υπευθυνότητα Νέα δεδομένα - Νέα αγορά - Νέα γενιά Ερευνα - Εκδρομή Δουλειά - Διασκέδαση Ρεαλισμός Ιστορία ετών Ολος ο κλάδος του αλουμινίου

«Αυτές είναι για μένα οι λέξεις, οι σκέψεις που αποτυπώνουν το συνέδριό μας. Θα είμαστε όλοι εκεί, για να στηρίξουμε μια προσπάθεια 18 μηνών προετοιμασίας, μια προσπάθεια 21 χρόνων ιστορίας, για να αποτυπώσουμε τα βήματα του μέλλοντος, πάντα μέσα από το πρίσμα της αισιοδοξίας. Και μην ξεχνάμε ότι το 12ο Συνέδριο είναι Επετειακό και γιορτή χωρίς «εμάς» δεν γίνεται.»


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΙΔΗΣ, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου «Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου χαιρετίζει τη διεξαγωγή του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές» στην Κατερίνη, ευελπιστώντας ότι η οικονομία, η εμπιστοσύνη της αγοράς και το επιχειρηματικό κλίμα στη χώρα θα σταθεροποιηθούν. Ο κλάδος μας, μετά από 7 χρόνια ύφεσης, κατάφερε να είναι ο 2ος στις εξαγωγές και ο 2ος με το καλύτερο εμπορικό ισοζύγιο, που είναι δείγματα σοβαρής προσπάθειας, αντοχής και θέλησης για «αλλαγή σε έναν κόσμο που αλλάζει».  Τα κλειδιά για την επιτυχία είναι, πέρα από την πιστοποίηση της ποιότητας, τις εξαγωγές καινοτόμων προϊόντων και την αξιοπιστία στις συναλλαγές, που είναι εκ των ουκ άνευ για την επιβίωση, η ενότητα του κλάδου και η κοινή προσπάθεια για επιστροφή στην ανάκαμψη της εγχώριας αγοράς, μέσα από την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων και την προώθηση των μεγάλων αναπτυξιακών τεχνικών έργων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου εύχεται κάθε επιτυχία στους στόχους και τις εργασίες του συνεδρίου σας.»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Πρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας «Η συμμετοχή στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» του Ελληνικού Κλάδου Αλουμινίου αποτελεί τιμή και χρέος για τα μέλη του Συλλόγου μας. Στα δύσκολα αυτά χρόνια, που η κρίση τείνει να εξαφανίσει τον κλάδο των κατασκευών, που για χρόνια απετέλεσε την ατμομηχανή της οικονομίας της χώρας μας, πρέπει να σταθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι όρθιοι, ενωμένοι και δυνατοί, ώστε να βοηθήσουμε στην ποθητή ανάκαμψη. Όλοι μαζί θα αναζητήσουμε λύσεις, τεχνολογίες, καινοτομίες και συνεργασίες με στόχο την αναγέννηση του κλάδου μας.Με βάση τα παραπάνω χαιρετίζουμε θερμά τις εργασίες του συνεδρίου σας και δηλώνουμε ανεπιφύλακτα τη συμμετοχή και υποστήριξή μας.»

ΜΙΜΗ ΤΣΙΦΩΝΤΙΔΟΥ, Πρόεδρος Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας «Αυτό που χρειάζεται αυτός ο τόπος είναι, όχι απλά άνθρωποι με όραμα, γιατί νομίζω ότι γύρω μας βλέπουμε αρκετούς, αλλά θέληση για να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι σκέψεις και οι καινοτομίες. Και νομίζω, ότι κάθε φορά που πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις, έχουμε την αφορμή αυτό να γίνει πραγματικότητα. Εκ μέρους όλων των μελών της νεοσύστατης Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας, δηλώνω τη στήριξή μας στον Κλάδο Αλουμινίου, ο οποίος εξακολουθεί να κρατά τα ηνία και, αξιοποιώντας τις δοθείσες ευκαιρίες (εξοικονόμηση κατ’ οίκον), ανταπεξέρχεται για άλλη μία φορά, στις απαιτήσεις των καιρών. Το 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Κλάδου Αλουμινίου επανέρχεται για να φωτίσει τις ιδιαίτερες κατασκευές των μελετών μας. Οι κατηρτισμένοι τεχνικοί, από τους οποίους απαρτίζεται ο κλάδος, είναι οι ιδανικοί συνεργάτες για μελετητές με γνώσεις και φαντασία. Στις προκλήσεις, που αντιμετωπίζει ο κοινός, για τις δύο ενώσεις, κλάδος της κατασκευής σήμερα, πιστεύουμε ότι η γνώση του αντικειμένου μας είναι η μεγαλύτερη επένδυση, που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ. Σας συγχαίρουμε για τη δυνατή παρουσία σας και σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε να δημιουργούμε έργο μαζί σας. Η αγάπη και η δημιουργία για την κατασκευή και την εξέλιξή της αποτελούν κοινό μας τόπο στη δύσκολη καθημερινότητα. Επ’ ευκαιρία του 12ου Συνεδρίου σας, θέλουμε να σας στείλουμε τις ευχές μας για μια καλή διοργάνωση και ένα μήνυμα, να παραμείνουμε όλοι μαζί μια ισχυρή και ενωμένη ομάδα στην πάροδο του χρόνου και να σας έχουμε και εμείς συνοδοιπόρους στο 1ο μας Συνέδριο. Δε θα κουραστούμε μάλιστα, να επαναλαμβάνουμε την πεποίθησή μας, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Ενότητα, Αισιοδοξία, Αλληλοβοήθεια Ένα 3ήμερο συνεργασιών και συζητήσεων. «Οι συνθήκες αλλάζουν και οι εξελίξεις πολλές φορές μας προλαβαίνουν. Εμείς όμως δουλεύουμε 18 μήνες για έναν σκοπό! Να μελετήσουμε και να παρουσιάσουμε τα νέα δεδομένα. Τι περιμένουμε από το συνέδριο; Ένα 3ήμερο συνεργασιών και συζητήσεων. Ένα 3ήμερο προβληματισμού και σκέψης. Μα πάνω απ’ όλα περιμένουμε ένα 3ήμερο αισιοδοξίας και θέσπισης νέων στόχων! Σας περιμένουμε να θέσουμε μαζί το πλάνο της νέας αγοράς, κάτω απ’ τον ουρανό της Κατερίνης.»


ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΒΙΑΝΑΤΟΣ, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ και εγώ να συμμετάσχουμε στο 12ο  Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», που θα πραγματοποιηθεί 13 – 15 Νοεμβρίου 2015, στο Mediterranean VILLAGE-Olympus Riviera, στην Παραλία Κατερίνης, στην Πιερία.  Η παρέμβασή μου γίνεται από τη θέση του αντιπροέδρου του ΣΕΚΑ, αλλά η παρότρυνση μου να συμμετέχουμε όλοι, γίνεται από τη θέση του κατασκευαστή που αγωνιά και αγωνίζεται καθημερινά να καταφέρει να επιβιώσει και που έχει ανάγκη ένα γεγονός συνεργασίας, αισιοδοξίας και στόχων, όπως είναι αυτό το συνέδριο, για να τον κινητοποιήσει και να του δώσει ελπίδα να συνεχίσει. Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει και να βελτιώσει τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση του κλάδου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξή του μέσα από τη συνέχεια του κάθε κατασκευαστή μεμονωμένα. Πώς θα γίνει αυτό; Από την κατανόηση των ευκαιριών που του δίδονται, όπως για παράδειγμα: Την ενεργοποίηση της αγοράς των αντικαταστάσεων που είναι το μέλλον. Για αυτό και η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και της γνώσης, καθώς επίσης και η ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων σε συνδυασμό με τη σημασία της κατανόησής τους από πλευράς μας, έχουν ως αποδέκτη τον επαγγελματία κατασκευαστή, που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Παρά τα προβλήματα των καιρών δεν ανακόπτουμε τη διά βίου μάθηση, σε εποχές που πληττόμαστε σε κάθε επίπεδο, δεν μένουμε πίσω από την επιστήμη, επιλέγουμε την ενημέρωση, όχι μόνο σε θέματα που άπτονται μόνο του αντικειμένου εργασίας μας, αλλά και σε γενικότερα θέματα του κλάδου. Γιατί ο κερδισμένος κατασκευαστής είναι πάντοτε ο ενημερωμένος!  Σίγουρα η άρτια διοργάνωση και το Πρόγραμμα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του συνεδρίου, όμως η δική σας ενεργή συμμετοχή είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία και για την καλύτερη προσέγγιση των προβληματισμών στην εργασία μας  και τον εμπλουτισμό των γνώσεων όλων μας.  Τέλος, λαμβάνουμε επίσης υπόψη ότι το συνέδριο γίνεται και με τη συνεργασία σημαντικών φορέων στο χώρο των κατασκευών και οφείλουμε να παρευρεθούμε όλοι μας εκεί για να χαιρετίσουμε και αυτή τη συνεισφορά τους.»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Πρόεδρος Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής «Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» γίνεται στη χειρότερη εποχή από τότε που ξεκίνησε ακόμη και το πρώτο συνέδριο. Δυστυχώς η αγορά που ξέραμε έχει ξεπεραστεί. Μια καινούρια ανοίγετε μπροστά μας, μίζερη και γκρίζα. Χρειαζόμαστε μεγάλη υπομονή, θέληση και κουράγιο για να αντέξουμε κάτω από αυτές τις νέες συνθήκες, να διαμορφώσουμε νέα στρατηγική και καινούρια προσαρμογή στις καινούριες καταστάσεις. Περιμένουμε αυτό το συνέδριο να μας δώσει μια νέα ώθηση αισιοδοξίας να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερο σθένος και επιμονή τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ταμίας Συνδέσμου Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Βοιωτίας «Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν και είναι ρευστά, εμείς, ως ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, συμμετέχουμε στο μεγαλύτερο γεγονός του κλάδου μας, το 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ”, και κάνουμε πράξη το μήνυμα του συνεδρίου «αλλάζουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει!». Αλλάζουμε προς το καλύτερο, δημιουργούμε τις συνθήκες εκείνες στις οποίες εμείς επιθυμούμε να ενεργούμε. Πάμε βόρεια , πάμε ψηλά, πάμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.»

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος ΝΕΟΚΕΜ «Με χαρά περιμένουμε το Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο και Κατασκευές», που θα γίνει φέτος στην Κατερίνη. Το συνέδριο αυτό, έρχεται σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από έμπειρα και ξεχωριστά στελέχη του κλάδου, η θεματολογία είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα. Πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας και να χαράξουμε όλοι μαζί την πορεία του κλάδου μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο συνέδριο “Αλλάζουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει”.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ELVIAL «Σε έναν κόσμο που αλλάζει και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, δεν κάνουμε τους παρατηρητές. Μεγαλύτερη σήμερα από ποτέ είναι η ανάγκη για τη διατύπωση των θέσεων και των ιδεών μας. Ο κλάδος δεν μπορεί να περιμένει την επανεκκίνηση της αγοράς εν μέσω αντιθέσεων. Υπάρχουν λύσεις τις οποίες μπορούμε να επιδιώξουμε και να διαμορφώσουμε όχι μόνον το σήμερα, αλλά και το μέλλον σε μεγάλο βάθος χρόνου. Η διάδοση της ενεργειακής κουλτούρας στην κοινωνία, μεταξύ της οποίας και η αγορά, ανοίγει το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης εκατομμυρίων κτιρίων που επιβάλλεται η αποκατάστασή τους. Το Συνέδριο είναι η ευκαιρία να αποτελέσει την εστία που θα δώσει τη φλόγα, μέσα από ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων, αλλά και την παρουσίαση του θέματος που είναι υψίστης σημασίας, από μια ομάδα σημαντικών ανθρώπων που επί μήνες συλλέγουν τα στοιχεία που θα καταθέσουν. Η διάδοση του Συνεδρίου και η καθολική συμμετοχή του κλάδου αποτελεί ασφαλή διέξοδο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το μέλλον τους.»


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΔΗΣ, Υπεύθυνος Ν. Ελλάδος - Αθηνών ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ -ΠΑΝΙΔΗΣ «Σε έναν κόσμο που αλλάζει από τα προβλήματα του χθες και με στόχο τη μεταστροφή της ψυχολογίας όλων μας, έρχεται το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», με δυο χρόνια σκληρής προετοιμασίας και έρευνας να κινητοποιήσει τον κλάδο. Έρχεται να μας θυμίσει, ότι όλοι εμείς από τον χώρο των κατασκευών, δεν πρέπει να μένουμε απλοί παρατηρητές και επικριτές του χθες, αλλά με την ενεργή συμμετοχή μας και με τη δύναμη της συνεργασίας, μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις, που θα ενεργοποιήσουν την αγορά και θα εξασφαλίσουν το μέλλον μας! Επίσης εύχομαι η θεματολογία να είναι επαρκής και αξιόλογη ώστε να κινητοποιήσουμε τους αρμόδιους για αντάξιες αποφάσεις των στόχων μας που ένας από αυτούς είναι η αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου που θα εξασφαλίσει εργασία για όλους μας. Έρχεται το 12ο Συνέδριο… κι εμείς μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές μαζί του!»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, Υπεύθυνος Marketing EUROPA «Αλλάζουμε σε ένα κόσμο που αλλάζει είναι το κύριο μήνυμα του 12ου Συνεδρίου αλουμίνιο και κατασκευές. Ο κόσμος όντως αλλάζει έντονα, όπως και οι συνθήκες της αγοράς, ειδικά τα τελευταία χρόνια, κάτι το οποίο βιώνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο του αλουμινίου. Ακούγεται ίσως κοινή λογική ότι κυρίαρχο αντίδοτο στη δεδομένη κρίση αποτελεί η μετατροπή των αλλαγών σε ευκαιρίες. Η έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, η καλή και οργανωμένη εξυπηρέτηση, η ευελιξία, το after sales service είναι έννοιες που συνεχίζουν να κυριαρχούν, ενώ οι επιχειρήσεις που επένδυσαν σε αυτές τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται ότι απολαμβάνουν τους καρπούς των επενδύσεών τους αυτών. Σε αυτές τις έννοιες προστίθενται νέες που εμπεριέχουν σημαντικές ευκαιρίες, όπως η χρήση νέων μέσων επικοινωνίας και η εξωστρέφεια. Ανάγκες συνεχίζουν και υπάρχουν. Μεγάλο κομμάτι των κτηριακών υποδομών της χώρας, κρατικών και ιδιωτικών, χρήζει αναβάθμισης, ενώ οι οδηγίες της ΕΕ αλλά και οι διεθνείς τάσεις κινούνται προς τα κτήρια χαμηλής ή και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Η εξοικονόμηση, η αντικατάσταση, η αναβάθμιση, η ασφάλεια είναι ανάγκες υπαρκτές που οδηγούν σε ευκαιρίες για την ανάπτυξη του κλάδου. Αλλάζουμε, λοιπόν, σημαίνει εξελισσόμαστε αλλά και αναπτυσσόμαστε, διατηρώντας βασικούς πυλώνες όπως η ποιότητα και η εξυπηρέτηση και προσθέτοντας νέους, ακολουθώντας και διαμορφώνοντας τις τάσεις της αγοράς.!»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. Διευθυντής Arch Windows Ξανθόπουλος «Η εταιρία Arch Windows Ξανθόπουλος συμμετέχει δυναμικά, στηρίζοντας με τη χορηγία της το 12ο Επετειακό Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Νοεμβρίου 2015, στο Mediterranean VILLAGE-Olympus Riviera, στην Παραλία Κατερίνης, στην Πιερία. Το κορυφαίο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας, για άλλη μια φορά καινοτομεί και ανανεώνεται με κεντρικό μήνυμα «Αλλάζουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει», όπου θα συζητηθούν όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον στον χώρο του αλουμινίου . Ένα 3ήμερο συνεργασιών και συζητήσεων. Ένα 3ήμερο προβληματισμού και σκέψης. Μα πάνω απ’ όλα περιμένουμε ένα 3ήμερο αισιοδοξίας και θέσπισης νέων στόχων! Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης των ανθρώπων του κλάδου, για επαγγελματικές γόνιμες επαφές και συνεργασία. Ελάτε σε επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς! Σας περιμένουμε να θέσουμε μαζί το πλάνο της νέας αγοράς, κάτω απ’ τον ουρανό της Κατερίνης.»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ, Εμπορικός Διευθυντής ΔΟΥΚΑΣ «Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Πώς θα διαχειριστούμε τις αλλαγές που γίνονται γύρω μας; Πώς θα γνωρίσουμε μεθόδους και τεχνικές για την αντιμετώπιση της κρίσης; Πώς μπορούμε να συμμετέχουμε στη νέα αγορά και να έχουμε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξή της; Το 12ο Επετειακό Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» μάς δίνει την ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες, να ενεργοποιηθούμε, να συνεργαστούμε με άλλους συγγενείς κλάδους στο χώρο της δόμησης. Μας δίνει την ευκαιρία να θέσουμε στόχους και να προχωρήσουμε όλοι μαζί με ένα κοινό όραμα, που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. 21 χρόνια μετά, πιστεύουμε στο θεσμό του συνεδρίου και τη δύναμή του να κινητοποιήσει όλο τον κλάδο. Οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί για να εξασφαλίσουμε τη θέση που μας αξίζει σε έναν κόσμο που αλλάζει!»

Profile for Studio

Dilwseis web  

Dilwseis web  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded