Page 1

CÉGVÁLASZ


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Hogyan fordítsd előnyödre, s tedd akár élvezetessé, ha megkeresnek egy hálózatépítői ajánlattal? Működő megoldás tévutak, kegyes hazugságok, szorongás és összeveszések helyett.

___________________________________

Szerkesztette: Papp Zoltán Lektorálta: Tóth Krisztina www.netlektor.hu Kiadó: Energiapark Kft. © Minden jog fenntartva 2010.

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 2/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Tartalomjegyzék

Bevezető .......................................................................................3 Miért foglalkoznál ezzel? ..................................................................5 Mikor ne hagyd ki ezt az anyagot, mert csak nyerhetsz vele? ...............7 Mikor ne olvasd el ezt az anyagot?....................................................7 Miért fontos kérdéseket feltenned?....................................................8

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 3/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Bevezető

Ha még nem találkoztál vele, a jövőben egészen biztosan bekopogtat hozzád is az MLM, azaz a hálózati marketing. Hogy mire alapozom ezt az állításomat? Olvass tovább, s megtudod!

Nem, én most nem elmagyarázni szeretném a lényegét, és nem akarom az esetlegesen már megfogalmazott ellenérveidet sem ledönteni. Na jó, talán egy picit! ;)

Valójában egy kis kalandra hívlak.

Olyan eszközt adok most a kezedbe, amellyel a poroló, vagy a sodrófa helyett megoldhatod a helyzetet békésen is! ;)

Azaz felkészülten tudod fogadni a megkereséseket, s ahogy említettem, akár még élvezni is fogod! Vedd át az irányítást az ilyen beszélgetéseken!

Szereted a krimiket? Ha idejében fel akarod ismerni a gengsztereket, és nem is akarsz áldozattá válni, akkor most a legjobb nyomozók bőrébe bújhatsz, és ezzel az eszközzel kiderítheted az igazságot az ajánlott vállalkozással kapcsolatban! Jobb, ha nálad van a nagyító, és nem Neked nagyítanak. ;)

No, de miért vagyok ilyen biztos abban, hogy előbb vagy utóbb meghívást kapsz egy hálózatépítői bemutatóra?

Mert már most is több száz MLM cég van Magyarországon, és minden évben egyre több nyitja meg a kapuit, és ez a folyamat csak erősödik. Pontos adatokat ma már senki sem tud. Világszerte csak becslések vannak, mert nincs ilyen tevékenységi kör meghatározás, ami a cégbíróságoknál ellenőrizhetővé tenné.

Valójában még ide sem ért az igazi nagy hullám, amikor is az MLM vállalkozások szó szerint el fogják árasztani az országot. Ha ezek után úgy érzed mindenki megőrült, ez az anyag abban is segít, hogy megállapíthasd, nem Te mész-e szembe a forgalommal! ;)

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 4/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Miért foglalkoznál ezzel?

Mert lassan tényleg nem az lesz a kérdés, hogy a barátaid, ismerőseid csatlakoznak-e valamely hálózathoz, hanem az, hogy melyikhez!? És, hogy Te mutatod-e meg a lehetőséget nekik, vagy ők Neked? ;)

Mi történhet, ha nem használod ki ezt az eszközt? Ha egyszerűen csak elutasítod a meghívód? Ez attól is függ, hogy hogyan teszed: porolóval, vagy sodrófával? ;)

Ugye Te sem vársz más eredményt ugyanattól a gondolkodásmódtól és ugyanazoktól a cselekedetektől melyekkel eddig éltél, és amelyek az eddigi eredményeket hozták?

Tudod ez a könyv akkor is hasznos, ha egy erőszakos, nagypályás, nyomulós ajánlóval találkozol, és akkor is, ha egy kevésbé képzett, a mondandóját bemagoltan ismételgető valakivel

Mindkettő gátja lehet annak, hogy valódi ismereteket szerezz egy lehetőségről, amely talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek eddig gondoltad.

Ezzel az eszközzel mindez könnyen megoldódhat!

Egy kis időbefektetéssel alaposan mögé tudsz nézni a dolgoknak, s nem kell kínos helyzetekbe kerülnöd a 20 éve nem látott ismerőseiddel. ;) Ha már ültél feszengve egy előadáson, mert úgy érezted becsaptak, és kerested, hogy milyen kifogásokkal lehetne elérni, hogy elmenekülhess, akkor tudod, miről beszélek.

Nem kell többé kitörölni a meghívód telefonszámát, tiltólistára tenni az e-mail címét, törölnöd a közösségi oldalaidról, vagy kifogásokat gyártanod, mert egy tárgyilagos és elegáns megoldással tudod lerendezni a dolgot. Mindkettőtöknek jót teszel vele, és nem ezen fog állni, vagy bukni a kapcsolatotok.

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 5/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Ugyanis ha nem felelt meg az általa bemutatott cég az elvárásoknak, akkor egyszerűen azt mondhatod, hogy ez az üzleti lehetőség legfeljebb akkor érdekel téged, ha olyan céget találsz, amelyik a legtöbb kérdésre korrekt választ tud adni Neked, és mindezt bizonyítékokkal is alá tudja támasztani. Elvégre nyomozunk, vagy nem? ;)

Így sem az embert nem kell megbántanod, sem a számodra idegen és érthetetlen részletekbe nem kell belemenned. Az irányítás a Te kezedben lesz! Olyan szempontokat tudsz megvizsgálni, amelyek bárki számára értelmezhetőek, nemcsak a bennfenteseknek.

És mi történik, ha egyszerűen csak nem vagy elég körültekintő, vagy nem veszed a fáradtságot, hogy használd is ezt az eszközt amikor egy hálózatépítői lehetőséget kínálnak Neked, és valami olyasmibe vágsz, amellyel elveszítheted a pénzed, a jövőd és a becsületed? A káprázat elszáll, s csak a semmit markolászod…

Ugye Neked sem hiányzik, hogy megharagudjon rád mindenki, akivel csak találkozol? Hogyha egy bizonytalan üzlettel rohanod le az ismerőseid, utána már nem lesz hiteled, és annyi az MLM-es üzleti lehetőségeidnek.

Éppen ezért fontos jó MLM céget választanod. Előtte kell gondolkodnod és nem a belépés után fogni a fejed. Belátom, hogy ez nem könnyű, de éppen ezért született meg a CÉGVÁLASZ.

Vagy majd abban reménykedsz, hogy Neked még sikerül? Te még éppen átcsusszansz a léc alatt? Neked még megtérül a pénzed? Hiszen olyan jó lenne! Ne vakítson el a gyors pénz reménye! A lottó azoknak az adója, akik nem tudnak számolni.

Ne csak a saját fejeddel gondolkodj, hanem azokéval is, akik majd Neked kell, hogy higgyenek! Olyan üzleti lehetőséget válassz, amely méltó hozzád! Ami bizonyított, tartós, és jövőre is lesz.

Az MLM nem szerencsejáték, hanem komoly munka. Egy reális lehetőség, hogy megváltoztasd az életed.

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 6/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Mikor ne hagyd ki ezt az anyagot, mert csak nyerhetsz vele?

Ha még nem volt dolgod MLM céggel, de szeretnél józanul választani. Azaz ha hajlandó vagy annyi időt és energiát fektetni a jövődbe, hogy biztos alapokról indulhass.

A cég természetesen csak az egyik, ámde egyben az alapvető eleme annak a rendszernek, amellyel megváltoztathatod az élted.

Önmagában persze, még egy kiváló cég sem garantálhatja a sikered.

Ha már csalódtál, és ezt akár kijózanodásnak is érzed. Talán még megkönnyebbülést is fogsz érezni ha rájössz, hogy esélyed sem volt a valódi sikerre.

Kemény munkával és kitartással egyszerűen nem pótolhatod a hiányosságokat, vagy kerülheted el az akár szándékosan felépített csapdákat.

Ha szívesen segítenél másoknak is a tisztánlátásban.

Ha olyan cég van a hátteredben, mellyel bátran vállalod a megmérettetést, és nincs szükséged erőszakos, nyomulós módszerekre, hogy elfedd az „apróságokat”. Amikor az ember képes józanul felmérni a céges hátteret, és az fedhetetlennek bizonyul, akkor nem kell a hangerő ahhoz, hogy meghallják, amit mond.

Mikor ne olvasd el ezt az anyagot?

− Ha jelenleg is MLM céggel dolgozol és félsz, hogy komoly felismeréseid lesznek.

Amennyiben mégis így alakul, akkor ezeket a felismeréseket kétféleképpen hasznosíthatod: ellenem fordítod, vagy a saját hasznodra. Figyelj! A kettő nem ugyanaz! Szidhatsz, szapulhatsz, tagadhatod a valóságot, és tovább ámíthatod magad és másokat is, vagy felvállalod a helyzetet, és korrekt módon változtatsz. A magam részéről én nagyon komoly pénzt mertem otthagyni a felismeréseim hatására.

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 7/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

− Ha jobban szereted a kölcsönösen megalázó helyzeteket, a kegyes hazugságokat, önmagad és mások áltatását, vagy rövidtávon gondolkozva félted a pénzed, és a befektetett energiád. Gondold meg mi ér többet!? Az, amit esetleg ott kell hagynod – és lehet, hogy amúgy is elveszítenél –, vagy a becsületed?

Ha erről az egészről most az kattant be, hogy ez a fene nagy erkölcsösség nem más, mint az alkalom hiánya, és tudod, hogy a legvacakabb céggel is vagyonokat kereshetsz, a „megfelelő” hozzáállással. „Néha úgy érzem magam, mint egy vonat. A sok pálya közül nem tudom, hogy melyiket válasszam, ha nincs pályarendező.”

Miért fontos kérdéseket feltenned?

Mert az MLM a ma létező legjobb üzleti modell, nálunk mégis sérült, kiábrándult, keserű, csalódott emberek tömegeit gyártja, és visszatart jobb sorsra érdemes, vagy éppen lendületes, energikus, sikeres embereket, akik helyrehozhatnák az életüket, vagy tovább növelhetnék a bevételeiket, és segíthetnének mások életszínvonalának az emelésében is.

Pedig nem kellene, hogy így legyen!

Az MLM még a legnagyobb üzletemberek szemében is egy elismert, sőt saját esetükben is komoly választási lehetőségként, vagy akár megvalósult befektetésként megjelenő megoldás.

A világ 100 leggazdagabb emberéből 30 MLM-ből szerezte a vagyonát. Az omahai bölcsként is emlegetett Warren Buffet például, aki Bill Gates-el felváltva birtokolja a világ leggazdagabb embere címet, és Barack Obama egyik nem hivatalos tanácsadója, eddig 7 MLM céget vásárolt fel. Hiszem, hogy számodra is fontos egy olyan üzleti lehetőség, ami valódi áldást hoz az életedbe, és azok életébe is, akiknek megmutatod. Valódi passzív jövedelmet jelent, amivel odamehetsz bárkihez, és később is nyugodtan alszol.

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 8/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

„Miután sikerült túllépnem az előítéleteimen, végre megértettem a hálózati értékesítés számos egyedülálló előnyét, amit olyan emberek számára kínál, akik meg szeretnék változtatni a sorsukat.” Donald Trump és Robert T. Kiyosaki

Ezért az a javaslom, hogy ne utasítsd el a lehetőséget, hanem gondolkodj józanul, és légy nagyon körültekintő! Keresd a valódi értéket, és gondolkodj hosszú távon!

Mindez akkor is igaz, ha nem kiábrándult vagy, hanem nagyon is lelkes. A lelkesedés, a jobb élet reménye vakká tehet. És vakságod nemcsak számodra, de azok számára is káros lehet, akiket meggyőzöl az általad ismert lehetőségről.

Tedd fel ezeket a kérdéseket magadnak, és azoknak, akik ezt a lehetőséget megmutatták Neked! És ne hagyd magad megvezetni!

A kérdéseket ne csak egy-egy embernek tedd fel cégenként, hanem lehetőleg legalább háromnak. A rutinos vezetők ugyanis azonnal felismerik, hogy egy felkészültebb emberrel van dolguk, és rögtön képesek olyan válaszokat adni Neked, amelyek bár nem teljesen igazak, de ahhoz elegendők, hogy Téged megnyugtassanak.

Természetesen igyekeztem a kérdéseket úgy összeállítani, hogy minél kevésbé lehessen kijátszani őket. Sokszor vannak visszatérő, ugyanazt a témát máshonnan megvilágító kérdések, hogy könnyebben kiszűrd a hazugságokat, és a féligazságokat. Ezt a célt szolgálja az is, hogy ha több embert kérdezel meg az adott cégnél.

Mindenről kérj bizonyítékot!

Viszontkérdést NE fogadj el válaszul! Például azt, hogy „Miért fontos ez?”. Hidd el, a kérdések mindegyike nagyon is fontos, ha tisztességes és becsületes módon akarsz eredményeket elérni, és azokat hosszútávon szeretnéd is megtartani! Ne hagyd magad letéríteni az útról!

Ha annyira sem becsülnek meg, hogy korrekt és egyenes válaszokat kapj, akkor mit várhatsz attól az üzlettől, azoktól a meghívóktól?

Ne feledd! Felelős vagy az életedért, és azokért az emberekért, akiket meggyőzöl az általad választott lehetőségről!

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 9/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Hiszem, hogy számodra is fontos egy olyan üzleti lehetőség, ami valódi áldást hoz az életedbe, és azok életébe is, akiknek megmutatod. Valódi passzív jövedelmet jelent, amivel odamehetsz bárkihez, és később is nyugodtan alszol.

Egyre több magasan képzett, vagy komoly üzleti sikereket elért ember választja a hálózati marketinget hazánkban is, miután felismeri az üzleti modellben rejlő lehetőségeket, megérti annak valódi előnyeit, és találkozik alkalmazásának eredményes módjával.

Szeretnél ilyen vezetőkkel együttdolgozni? Szeretnéd, ha Téged választanának? Akkor ne ajánlj nekik komolytalan megoldásokat!

A sorozat – melynek első részét most olvasod – ebben segít Neked…

Megrendeléshez kérlek, látogasd meg a következő oldalt: https://infomeme.com/order/CGVLASZ0 Másold a böngésződ címsorába ezt a linket!

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 10/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 11/12


50+1 kérdés, amit feltétlenül tegyél fel, ha valaki egy hálózatépítői lehetőséget ajánl Neked!

Energiapark | Ha más megoldásokra vágysz, mint ami a tömeges valóság | www.energiapark.hu 2003-2010 CÉGVÁLASZ e-book betekintő | V5.0 | oldalszám: 12/12

CÉGVÁLASZ  

Érezted már magad kényelmetlenül, mert nem nálad volt az irányítás? Töröltél már ki barátot, ismerőst, mert úgy érezted, nem tudod másként k...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you