Page 1

Σήμερα μαζί με το «ΕΜΠΡΟΣ» με όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

HMEPHΣIA EΦHMEPI∆A TOY NOMOY ΛEΣBOY APIΘMOΣ ΦYΛΛOY 3393

Σε

10

λίδες

www.emprosnet.gr MIKPEΣ

AΓΓEΛIEΣ

&

OΔHΓOΣ

AΓOPAΣ

ΣEΛ. 13-20 , 29-30

Μια πραγματικά Μεγάλη Δράση των ανιχνευτών προσκόπων της Λέσβου

Στη χαρμολύπη της Ίμβρου…

TIMH €1,3

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ 655 εισακτέοι σε σχέση με 724 πέρυσι Στο 70% το ποσοστό επιτυχίας συγκριτικά με το περσινό 80%

Λιγότερα χαμόγελα! Οι άριστοι των Πανελληνίων εισάγονται στις πρώτες τους επιλογές…

ΣEΛ. 26

Ξεκινούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση των γραφείων του Εφετείου Βορείου Αιγαίου στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Σήμερα και αύριο οι αποφάσεις για τις τοποθετήσεις δικαστών

Πρόσω ολοταχώς…

Χριστίνα Κουκέλλη

Ευστράτιος Καραμανώλης

Φώτης Κεφαλάς

Αικατερίνη Κουνάκα

Νικόλαος Βογιατζής

Βασιλική Βαρελτζή

Βασιλική Πατέστου

Άρτεμις Ξενιτέλλη

Κώστας Βουλγαρόπουλος

Ιωάννης Καλογιάννης

ΣEΛ. 5

Ανάγκη και η Υπηρεσία Διαβατηρίων να τους υποδέχεται όπως πρέπει, για να μη χαθεί μια ακόμα ευκαιρία

ΣEΛ. 31

Κωνσταντίνος Τσουβαλάς

ΣEΛ. 7, 9 - 12, 21 - 23

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Θεαματική Χίλιοι Τούρκοι πτώση σε τρεις μέρες των βάσεων

Περίπου 1.000 Τούρκοι τουρίστες (για την ακρίβεια 959) ήρθαν στη Λέσβο από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι από τα τέλη του Αυγούστου και καθ' όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αναμένεται μεγάλος αριθμός Τούρκων επισκεπτών στη Λέσβο.

Ραφαήλ Σκούλος


2 TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

πριν χρόνια μέσα από τις σελίδες του λεσβιακού Τύπου

Σαν Σήμερα...

Αρχειακό υλικό από τη συλλογή εφημερίδων που κατέχει και διαχειρίζεται το Ιστορικό Αρχείο Αιγαίου «Εργάνη» www.ergani.org.gr Επιλογή και επιμέλεια: Αντώνης Πλάτων και Κρίστης Κονναρής

Χαρούμενοι οι εισακτέοι Χαρούμενοι ήταν χτες όλοι οι μαθητές του Νομού Λέσβου που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στις Πανελλήνιες. Πώς να μην είναι, αφού οι περισσότεροι από αυτούς πέρασαν και στα τμήματα που επιθυμούσαν. Απ’ ό,τι μας είπαν αρκετοί, έχουν ήδη βρει κάποιο σπίτι να μείνουν στις πόλεις προορισμού τους και το μόνο που τους μένει τώρα, είναι να πακετάρουν τις αποσκευές τους και να ξεκινήσουν τη φοιτητική τους ζωή. Συγχαρητήρια και από εμάς στα παιδιά. Β.Χρ.

Διάσημη σοπράνο Απόσπασμα της εφημερίδας «Φως», της Τετάρτης 31 Αυγούστου 1944. Διάφορες πολεμικές ειδήσεις από τα μέτωπα του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου.

Η διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο Σέριλ Στούντερ θα δώσει σήμερα το πρωί συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Ο Δήμος Λέσβου ξεκινάει συνεργασία μαζί της μέσα στον ερχόμενο μήνα, κάτι που είναι ξεχωριστό για τα δεδομένα του νησιού. Και αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον. Β.Χρ.

Γιορτή Εθελοντισμού

Μια στήλη με τεκμήρια του παρελθόντος που μιλούν με τη δική τους «φωνή», έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε στις σελίδες των εφημερίδων που παρουσιάζονται αυτούσιες

Tα ∆ηκτικά HMEPOλόγιο

Καταργήθηκε Καταργήθηκε αυτές τις ημέρες το Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Λήμνου, οπότε ο κ. Μανώλης Ρόκκος, τέως προϊστάμενος, και οι συνεργάτες του βρέθηκαν εκεί μόνο για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των βάσεων. Λίγο πριν ανακοινωθούν επέλεξε το Υπουργείο να καταργήσει τα γραφεία. Τουλάχιστον υπάρχει καλή θέληση από τους εργαζομένους. Β.Χρ.

TPITH Σελ. 2 ημ. Aνατ. 05.53 ∆ύσ. 18.58

30 † Αλεξάνδρου, Παύλου, Ιωάννου Κων/πολεως

ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Έπιασαν τόπο Καθυστέρησε να ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο κατάστημα του σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» στη Λήμνο και η διεύθυνσή του αποφάσισε να διαθέσει κρέατα, πουλερικά, γαλακτοκομικά, λαχανικά και φρούτα, καθώς και άλλα είδη μικρής διάρκειας λήξης, με τα οποία είχε εφοδιαστεί, στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου. Οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού διένειμαν τα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Λήμνου, ενώ σε ανακοίνωσή του το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού ευχαρίστησε το διεύθυνση του σούπερ μάρκετ για την πρωτοβουλία αυτή. Μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς, που έπιασε τόπο. Πελ.Γ.

Μην ξεχνάτε τους αγρότες Σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση είναι το αγροτικό οδικό δίκτυο της Λέσβου. Τούτο το παραδέχονται ακόμη και τα στελέχη της δημοτικής αρχής. Συνεπώς, πρέπει να βρεθεί μια λύση για το πώς θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα. Άσχετα με το αν προβλέφθηκαν ή όχι στην κατάρτιση του προϋπολογισμοί πόροι για αυτήν τη δραστηριότητα, λύση μπορεί να δοθεί. Αρκεί να γίνει τροποποίηση του προϋπολογισμού και να προσληφθεί προσωπικό με συμβάσεις έργου ή ορισμένου χρόνου. Άλλωστε, οι όποιες παρεμβάσεις είναι αναγκαίες πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Χρόνος υπάρχει, πιστεύουμε ότι υπάρχει και η πολιτική βούληση. Γι’ αυτό θέλουμε να δούμε και τη σχετική απόφαση. Ν.Μ.

Πολύ καλά πήγε η Γιορτή Εθελοντισμού που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ίππειος. Ήταν μεγάλη η συμμετοχή των εθελοντικών σωματείων και φάνηκε πως υπάρχει διάθεση να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Μακάρι να γίνονται όλο και περισσότερες αντίστοιχες διοργανώσεις, με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή. Β.Χρ.

Επιτέλους κάτι κινείται Έστω και αγκομαχώντας, κάτι κινείται στην κατεύθυνση της προβολής της Λέσβου στη Σμύρνη. Φαίνεται πως οι παραινέσεις, οι πιέσεις και τα ρεπορτάζ έπιασαν τόπο. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Μπορεί και πρέπει να γίνουν πολλά, τόσο στην αγορά της Σμύρνης, όσο και στις άλλες μεγάλες πόλεις των τουρκικών παραλίων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι Τούρκοι δεν είναι Αμερικανάκια. Αν τους κοροϊδέψουμε την πρώτη φορά που θα έρθουν στο νησί, απλά δε θα ξαναέρθουν. Ν.Μ.

Ποιος πληρώνει Σε πολλά αγροτικά ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης διαβάσαμε χθες ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διαθέτει 33,3 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελαιολάδου. Η αλήθεια είναι ότι το παραπάνω ποσό παρακρατείται από την επιδότηση που λαμβάνουν οι ελαιοπαραγωγοί όλης της χώρας και με αυτό χρηματοδοτούνται οι οργανισμοί ελαιουργικών φορέων. Στη Λέσβο σχετικό πρόγραμμα υλοποιεί η ΕΑΣ Λέσβου με προϋπολογισμό 1,8 εκατ. ευρώ για την τριετία 2009 - 2012. Κατά συνέπεια, αυτός που πληρώνει είναι οι αγρότες και όχι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το σημειώνουμε γιατί δεν είναι δίκαιο άλλοι να πληρώνουν κι άλλοι να προβάλλονται. Ν.Μ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ - Κωδικός 2357 Mέλος του Συνδέσµου Hµερησίων Περιφερειακών Eφηµερίδων (ΣHΠE) ΓΡΑΦΕΙA: Kαρά Τεπέ, 81100, Mυτιλήνη Tηλ.: 2251041619 Φαξ: 2251027300 internet: www.emprosnet.gr e-mail: news@emprosnet.gr info@emprosnet.gr sales@emprosnet.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ: Γαρουφαλλίδου 2, 81400, Μύρινα Tηλ. /Φαξ: 2254025526 I∆IOKTHΣIA: EΠIKOINΩNIA ΛEΣBOY A.E.

EK∆OTHΣ - ∆IEYΘYNTHΣ: MANOΛHΣ MANΩΛAΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΣTPATHΣ MΠAΛAΣKAΣ ΣYNTAKTEΣ: ΠEΛΛH ΓIAKOYMH NIKOΣ MANABHΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ MAPINA ΠOΛΛATOY ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣYNΕΡΓΑΤΕΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΠΥΡΙ∆ΑΚΗ (ΛΗΜΝOΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚOΡ∆ΑΣ (BIBΛIO) ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΓOΥΤΑΡΗΣ (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ) ΓEΛOIOΓPAΦIA: Γ. KAKAPΩNHΣ, A. KYPIAZHΣ

ART DIRECTOR: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪ∆ΗΣ ΣEΛI∆OΠOIHΣH: ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ ΤΑΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: XPIΣTINA KAΛΛEPΓH ΓPAMMATEIA - ENHMEPΩΣH SITE: MAPIANΘH ΠAPAΣKEYA ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: ΣTAMATHΣ ΓIANNAKHΣ ∆IEKΠEPAIΩΣH: MΠAMΠHΣ ΣITAPAΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣYN∆POMHTΩN: ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΜΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΧΛΑΧΛΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ∆ΙΑΦΗΜΙΣTIKO : MAPIA KOP∆EPA ΠΟΠΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΛΛΗ ΕΦΗ ΣΤΡΑΒΟΣΚΟΥΦΗ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΕΜΑΣ YΠEYΘYNOΣ ΛOΓIΣTHPIOY: ΣTPATHΣ ΠAΠAZOΓΛOY ΣYN∆POMEΣ: ETHΣIA: 100 ευρώ, ETAIΡΕΙΩΝ: 200 ευρώ, TPAΠEZΩN, YΠHPEΣIΩN, OTA: 400 ευρώ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΩTHΣ ΓIANNAKHΣ EKTYΠΩΣH: EΠIKOINΩNIA ΛEΣBOY A.E.


3

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Eπίκαιρα θέµατα Γράφει ο ∆HMHTPHΣ ΣAPANTAKOΣ*

Να θυμηθούμε τι κάναμε τότε ριν από λίγες μέρες παρακολούθησα στην τηλεόραση ένα αξιόλογο ντοκυμαντέρ, που με αδιάσειστα στοιχεία έδειχνε την κλοπή που γίνεται σε βάρος παραγωγών και καταναλωτών από τους κερδοσκόπους. Φρούτα και λαχανικά, που τα αγοράζουν οι μεσάζοντες από τον παραγωγό λίγα λεπτά του ευρώ, πουλιούνται στον καταναλωτή 2,3 ή και 4 ευρώ, αποφέρουν δηλαδή κέρδη της τάξεως των 500% έως 900%. Παρόμοια ασυδοσία στην κερδοφορία μονάχα με τη μαύρη αγορά της Κατοχής μπορεί να συγκριθεί. Το γεγονός αυτό και πολλά παραπλήσια ενισχύουν την άποψη πολλών πως βιώνουμε κάποιαν ιδιότυπη μορφή κατοχής. Δεν ήρθανε ξένα στρατεύματα να καταλάβουν τη χώρα, αλλά η ουσία είναι η ίδια. Τις αποφάσεις για την πορεία της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής, της παιδείας και της περίθαλψης δεν τις παίρνει η νόμιμη, δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, αλλά ξένα κέντρα αποφάσεων. Η κυβέρνηση απλώς εκτελεί τις εντολές τους και το δυστύχημα είναι πως τις εκτελεί με απίστευτη προχειρότητα και τσαπατσουλιά. Πρέπει, λοιπόν, να συνειδητοποιήσουμε πως βιώνουμε ένα είδος κατοχής. Αλλά κάθε κατοχή παραπέμπει σε αντίσταση. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Μόνο που αντίσταση δεν προϋποθέτει ντε και καλά βία και ένοπλη πάλη. Άλλωστε, και η άλλη Αντίσταση μη θαρρείτε πως άρχισε με τα ντουφέκια. Αυτά ήρθαν πολλούς μήνες αργότερα. Το ουσιαστικότερο ίσως γνώρισμα της Εθνικής Αντίστασης στα χρόνια της εχθρικής κατοχής ήταν ο αυθορμητισμός που χαρακτήριζε το ξεκίνημά της. Τέτοια αυθόρμητη αντιστασιακή ενέργεια, με εθνικό και πολιτικό συνάμα χαρακτήρα, ήταν το τόλμημα του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου Σάντα, να κατεβάσουν τη χιτλερική σημαία που μόλυνε το βράχο της Ακρόπολης. Φυσικά υπήρξαν από την αρχή σαμποτάζ σε βάρος του κατακτητή, καθώς και η εμφάνιση ενόπλων, στα βουνά κυρίως της βουλγαροκατεχόμενης Μακεδονίας, αλλά όλα αυτά είχαν τοπικό χαρακτήρα, χωρίς να παραλείψω να αναφέρω πως η ένοπλη εξέγερση του Δοξάτου και της Δράμας ήταν οργανωμένη προβοκάτσια των βουλγαρικών στρατιωτικών αρχών, στην παγίδα των οποίων έπεσε η τοπική ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος. Η Αντίσταση άρχισε αυθόρμητα και αθόρυβα, με πράξεις καθόλου ηρωικές, αλλά απολύτως αποτελεσματικές. Το πρώτο μέλημά της ήταν η αντιμετώπιση του λιμού, που στοίχισε στον ελληνικό λαό χιλιάδες νεκρούς. Οργανώθηκαν παντού, σε σχολεία, σε εργοστάσια σε γειτονιές, συσσίτια, συγκροτήθηκαν ομοίως καταναλωτικοί συνεταιρισμοί, που φέρνανε τρόφιμα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και τους μαυραγορίτες. Φυσικά, πολύ σύντομα η οργανωμένη πια Αντίσταση πήρε επάνω της την όλη προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό πως η Εθνική Αλληλεγγύη ιδρύθηκε στις 28 Μαΐου 1944, τρεις μήνες πριν ιδρυθεί ο βασικός κορμός της Αντίστασης, το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο. Και αναρωτιέμαι. Ξεχάσαμε τι κάναμε τότε; Γιατί δεν οργανώνονται καταναλωτικοί συνεταιρισμοί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε εργοστάσιο; Συνεταιρισμοί που θα έρχονται σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και θα αγοράζουν τα προϊόντα τους σε πολύ καλύτερες τιμές για αυτούς, αλλά απείρως χαμηλότερες για τους καταναλωτές. Το ζητούμενο είναι σήμερα να αναπτυχθεί η κοινωνική αλληλεγγύη, όχι όμως φιλανθρωπικές οργανώσεις. Δεν μπαίνει θέμα φιλανθρωπίας και ελεημοσύνης, αλλά θέμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης. Έτσι πρέπει να το δούμε. Και εδώ μπαίνει ένα πελώριο ερώτημα. Γιατί δεν ξεκινά αυτή την πρωτοβουλία η Αριστερά; Ποιος φαντάζεται πως είναι ο ρόλος της σήμερα; Πιστεύω πως δεν είναι ο βερμπαλισμός και η αοριστία, για συσπείρωση και πάλη και άλλα ηχηρά παρόμοια, ούτε η στείρα καταγγελία των κυβερνητικών ενεργειών, ούτε φυσικά η διαπάλη για την καρέκλα και το προεδριλίκι. Άλλος πρέπει να είναι ο ρόλος μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Αριστεράς: Να καταδείξει τους αληθινούς στόχους μιας καινούργιας Αντίστασης. Να βοηθήσει στην οργάνωση δικτύου καταναλωτικών συνεταιρισμών. Να συμβάλει στην αποκάλυψη των παράνομων και τεράστιων κερδών που αποκομίζουν κάποιοι σε μια εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων στερείται και πένεται. Και όλα αυτά, την σήμερον ημέραν που παιδιά του δημοτικού παίζουν στα δάχτυλά τους την Πληροφορική, που με το διαδίκτυο μπορείς να πάρεις ένα σωρό πληροφορίες, ούτε ανέφικτα ούτε δύσκολα είναι. Πολιτική βούληση και οργάνωση χρειάζονται. Ιδού λοιπόν στάδιον δόξης λαμπρόν.

Π

Το Σάββατο, στον Άγιο Φανούριο στο Μπαλτζίκι… Μπας και μας φανερώσει παράδες!

Έρχονται μηνύσεις

Χρειάζεται και συνεργασία

Απηυδισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά τους, και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της Κουλμπάρας, και έχοντας πλέον πεισθεί ότι το να ζουν μέσα στα σκουπίδια δεν μπορεί παρά να είναι συνειδητή επιλογή των υπευθύνων για την καθαριότητα, μαζεύτηκαν και πήγαν σε δικηγόρο. Σ’ αυτόν ανέθεσαν να συντάξει μήνυση κατά του αρμόδιου αντιδημάρχου για παράβαση καθήκοντος, καθώς και να υποβληθεί αγωγή κατά του ιδίου για προσβολή προσωπικότητας. Δεν ξέρουμε αν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κουνιαρέλλης μπορεί να πει πως η ιδανική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό του το Καγιάνι είναι… τυχαία, αλλά ο δήμαρχος Λέσβου ας κάνει μια βόλτα στην Κουλμπάρα να δει με τα μάτια του το χάλι που επικρατεί στην εν λόγω γειτονιά, η οποία απέχει μόλις μερικά μέτρα από την προκυμαία της πρωτεύουσας. Σ.ΜΠΑ

Γνωστές είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λέσβου, που κυριολεκτικά δίνει μάχη για να μπορέσει να κρατήσει το Δήμο σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Από την άλλη μεριά, όμως, κάθε τόσο οι πολίτες έρχονται να εντείνουν τα προβλήματα, αφού πετούν όπου βρουν κάθε λογής σκουπίδια, αδιαφορώντας για τους υπολοίπους. Αν γινόταν σε όλους συνείδηση ο σεβασμός του περιβάλλοντος, το έργο των συνεργείων καθαριότητας θα περιοριζόταν κατά πολύ. Ίσως μάλιστα από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προσπάθειες. Χρειάζεται ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συνεργασία στους δύσκολους καιρούς της κρίσης, πέρα βέβαια από την υποχρέωση του Δήμου να φροντίζει για την καθαριότητα, ώστε να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πελ.Γ.

Συναντήσεις με Τούρκους…

Οι μπουρδουκλωμένοι… Μπορεί κανείς να αναζητά «κομματικές συμμαχίες» στην αυτοδιοίκηση; Σ’ αυτές τις εκλογές περισσότερο από ποτέ, η απάντηση είναι «όχι». Κι αυτό γιατί ειδικά στον κεντρώο και στον κεντροαριστερό χώρο, όπως σχολίαζε παλιά καραβάνα της αυτοδιοίκησης, «είναι όλοι οι συνδυασμοί μπουρδουκλωμένοι, και φαίνεται απ’ τα δημοτικά συμβούλια, όπου είναι όλοι μαζί, δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί». Κι όχι μόνο στη Λέσβο και στη Λήμνο, αλλά και σε άλλους νησιωτικούς δήμους, όπου παρά τις κομματικές στηρίξεις υπήρξαν ποικίλες «εκπλήξεις» σε ό,τι αφορά στην «ομοιογένεια» των εκλεγέντων.

… και οι ξεκάθαροι

Την Παρασκευή, ο δήμαρχος Λέσβου υποδέχθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο τον αντιδήμαρχο Φώκαιας, Ερζάν Γιουκτσεκτεπέ, και τον αντιπρόσωπο γερμανικής εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνόξυλο στη Φώκαια Μερζάν Λεβέντ. Στη σύσκεψη, κατά την οποία συζητήθηκαν οι δυνατότητες δημιουργίας τέτοιας μονάδας και στη Λέσβο, καθώς και οι δυνατότητες των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Λέσβο, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Βατός, και Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Γιάννης Τσακίρης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ταξιαρχούλα Πνακά, ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ, Αριστείδης Ταξείδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου, Αλέκος Γιαζιτζόγλου, ο διευθυντής της Ένωσης, Στρατής Χατζηδημητρίου, και το μέλος τού Δ.Σ. της Ένωσης Γιάννης Μαλαμάς, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Γιώργος Ορφανός. Αποτέλεσμα είχε η σύναξη όλων των παραπάνω, δήμαρχε; Α.Ω.

Όμως δε λείπουν και οι ξεκάθαροι συνδυασμοί, όπως και αυτοί που θα επιδιώξουν «στοίχιση» δυνάμεων στις εκλογές των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης, κεντρικά και περιφερειακά. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο Κ.Κ.Ε., αλλά και στη Ν.Δ., η οποία και συγκαλεί το βράδυ της Τετάρτης στη Συγγρού όλα τα κομματικά της στελέχη, για ενημέρωση σχετικά με τις εκλογές σε ΠΕΔ και ΚΕΔ. Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να συμμετάσχει και ο Άρης Χατζηκομνηνός, που έχει προσκληθεί ως στηριχθείς απ’ τη Ν.Δ. στις εκλογές τού 2010. ΜΑΡ.ΠΛ.

Ο… φιλόδοξος Ομόλογό του, άλλου νησιού - όχι του Νομού Λέσβου -, σχολίαζε ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος, επισημαίνοντας πόσο, μα πόσο φιλόδοξος είναι. Και για να κάνει σαφή τον προσδιορισμό του φιλόδοξου, εξηγούσε: «Για να καταλάβεις, αν στο συγκεκριμένο έλεγαν πως θα τον ανακήρυσσαν Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, θα ζητούσε να γίνει μαζί και Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.» ΜΑΡ.ΠΛ.

Παιδιά αυτοδιοικητικών… Χθες, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δεν έλειψαν οι χαρές για οικογένειες αυτοδιοικητικών. Τρεις στους 45 δημοτικούς συμβούλους, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Πατέστος και οι Παντελής Πατερέλλης και Στρατής Κυρατζής, είδαν τα παιδιά τους μεταξύ των επιτυχόντων. Την ίδια χαρά εισέπραξαν και παλιοί δήμαρχοι, όπως ο Μιχάλης Πολυπαθέλλης, που δυο χρόνια μετά το γιο του στέλνει και την κόρη του για πανεπιστημιακές σπουδές. ΜΑΡ.ΠΛ.

* O ∆ηµήτρης Σαραντάκος γεννήθηκε στη Mυτιλήνη, σπούδασε χηµικός µηχανικός και µετά τη συνταξιοδότησή του εκδίδει το σατιρικό περιοδικό «Το Φιστίκι» και κάνει τον συγγραφέα. Το τελευταίο (ενδέκατο στη σειρά) βιβλίο του “Οι Αρχαίοι είχαν την πλάκα τους” - Μυτιλήνη 2008 - κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Γνώση”.


EI∆HΣEIΣ

4

Άρθρο

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ένα χρόνο μετά, τα εργαστήρια της ΓΑΔΑ έβγαλαν το πόρισμα για την «μπογιά» στα ύφαλα, στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών του δυστυχήματος του 44χρονου Άρη Κουμπά

Γράφει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ*

Περί δημοσίων υπαλλήλων ώρα τελευταία ξεσπάθωσαν στη χώρα μας διάφοροι απολογητές των Ελλήνων εργαζομένων. Δυο απ’ αυτούς γράφουν στην εφημερίδα που διαβάζω καθημερινά. Θα τους χαρακτήριζα… «αριστερούς» Ελληναράδες. Τους κακοφάνηκε πολύ που τώρα τελευταία διαδόθηκε εις «τας Ευρώπας» ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι, ιδιαίτερα οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι τεμπέληδες. Γραφτήκανε διάφορα φαιδρά, για παράδειγμα συγκρίσεις ημερών εργασίας, διακοπών κ.λπ., κρύβοντας αυτό που ξέρουν πολλοί Έλληνες, ότι οι οχτώ ώρες στην καρέκλα του γραφείου δε σημαίνουν οχτώ ώρες χρήσιμης εργασίας. Μπορεί η απόδοση του υπαλλήλου να είναι μηδενική, ακόμα και αρνητική. Δε θα ισχυριστώ ούτε για μια στιγμή ότι αυτά που ακολουθούν είναι τα συμπεράσματα μιας διεξοδικής κοινωνιολογικής μελέτης. Τέτοιες μελέτες πρέπει να γίνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι υποψήφιοι διδάκτορες των τμημάτων Κοινωνιολογίας των ελληνικών πανεπιστημίων θεωρούν το θέμα αυτό ταμπού! Γιατί αυτή η σιγή; Μήπως και αυτοί εποφθαλμιούν κάποια καρέκλα στο Ελληνικό Δημόσιο; Αυτά που ακολουθούν είναι διάφορα ενσταντανέ. Ας κάνει ο αναγνώστης τις συγκρίσεις του με τις δικές του εμπειρίες και ας βγάλει, αν μπορεί, κάποια συμπεράσματα. Η ξαδελφούλα μου Ε.Μ. γεννήθηκε, ανατράφηκε και σπούδασε στη Ν. Υόρκη. Το 1977 η Ε.Μ. προσελήφθη σε ένα από τα τρανότερα υπουργεία, με γραφεία στο κέντρο της Αθήνας. Μπήκε, χωρίς μέσο, ένατη από δώδεκα υποψηφίους, κυρίως γιατί οι σπουδές της είχαν γίνει στα αγγλικά. Μία από τις πρώτες δουλειές που της ανατέθηκαν, ήταν να συνεχίσει την καταγραφή όλων των μεταθέσεων των Ελλήνων διπλωματών. Οι δύο υπάλληλοι που είχαν αρχίσει την καταγραφή, σε δύο μήνες είχαν τελειώσει το ένα τρίτο των φακέλων. Η Ε.Μ. τελείωσε μόνη της τα υπόλοιπα δύο τρίτα σε ένα μήνα. Τότε πρωτοάκουσε το περίφημο «χαλάς την πιάτσα» (να υπάρχει άραγε παρόμοια έκφραση σε άλλη γλώσσα;). Όταν είπε στους συναδέλφους ότι «δεν μπορεί να γυρνάει στους διαδρόμους», της απάντησαν «δεν έχεις τηλεφωνήματα να κάνεις;»… «δεν έχεις γράμματα να γράψεις;»… «πήγαινε να δεις καμμιά βιτρίνα»… Στο διάστημα του ενάμιση μήνα που παρέμεινε η Ε.Μ. στο υπουργείο, έκανε και άλλες εργασίες: Τηλεφωνικός κατάλογος πρεσβειών και προξενείων. Έρευνα στη βιβλιοθήκη της Βουλής για ορκωμοσίες κυβερνήσεων κ.τ.λ.. Ξεχωριστή στη μνήμη τής Ε.Μ. έμεινε η εξής περίπτωση: Διπλωμάτες, μερικοί με το βαθμό υπουργού, έρχονταν στο υπουργείο και έδιναν τα στοιχεία τους. Η Ε.Μ. τα έγραφε διά χειρός σε κάρτα. Ο κλητήρας παρελάμβανε την κάρτα και την πλαστικοποιούσε. Η διαδικασία αυτή διαρκούσε ένα τέταρτο της ώρας. Οι εντολές των προϊσταμένων όμως ήταν ξεκάθαρες: Έπρεπε να πουν στους διπλωμάτες να επιστρέψουν στο υπουργείο για να παραλάβουν την κάρτα σε δέκα μέρες! Το «δέκα μέρες» μού θύμισε μια δικιά μου εμπειρία: Πάω στο αρμόδιο γραφείο της Μελβούρνης για να ανανεώσω το αυστραλιανό μου διαβατήριο. Με καθίσανε σε μια καρέκλα και σε δέκα λεπτά μου φέρανε το ανανεωμένο μου διαβατήριο. Στην Ελλάδα η ανανέωση του διαβατηρίου μου πήρε δέκα μέρες! Υπήρξα και εγώ δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα. Πανεπιστημιακός δάσκαλος επί συμβάσει, εξομοιωμένος μισθολογικά με τη βαθμίδα του καθηγητή, άρα, κατά το νόμο, με τα καθήκοντα της βαθμίδας με την οποία ήμουν εξομοιωμένος μισθολογικά. Η δεκαετία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου υπήρξε πολύ ικανοποιητική. Και το μάθημα πήγε καλά, και η έρευνα ακόμη καλύτερα. Υπήρξαν φυσικά τα παρατράγουδα, τρικλοποδιές κ.τ.λ.. Κάποιος, που στην Ψωροκώσταινα περνάει για τρανός οικολόγος, είπε, όταν δήλωσα ότι δεν έχει νόημα να βγάζουμε περιβαλλοντολόγους μπλαμπλάδες και ότι πρέπει να οργανώσουμε εργαστήρια, ότι «θα μου ρίξει γροθιά». Ο ίδιος με είπε εργασιομανή και το εξαιρετικά χρήσιμο φασματόμετρο που μας χάρισαν οι Ιρλανδοί, το αποκάλεσε «απόσυρση». Κριτήρια νεόπλουτου βουτυρομπεμπέ! Τίποτε τέτοιο δε μου συνέβηκε στην εικοσιπενταετία που ήμουν δάσκαλος στο RMIT (Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Μελβούρνης) της Αυστραλίας! Τελειώνω αναθεωρώντας αυτά που έγραψα στην αρχή αυτού του άρθρου. Ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια σχετική «σιγή» γύρω από το θέμα της αποδοτικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, μια «ομερτά». Στην «Ελευθεροτυπία» της 25/8 υπήρχε μια ειδησούλα που τα λέει όλα. Την παραθέτω: «Οι 34 μεγάλες εφορίες… κοιμούνται. Σε καθεστώς αδράνειας βρίσκονται οι 34 μεγαλύτερες εφορίες που εισπράττουν περίπου το 70% των φορολογικών εσόδων. Οι 12 εξ αυτών δεν είχαν ελέγξει ούτε μία υπόθεση τον περασμένο Ιούνιο! Σε 6 εφορίες κάθε ελεγκτής πραγματοποίησε σχεδόν δύο ελέγχους, μόνο. Περισσότερες από 360.000 υποθέσεις εκκρεμούν.»

Τ

* Ο Διονύσης Συκιώτης είναι χημικός περιβαλλοντολόγος.

«Μπορεί και να είναι η ίδια…» της ΠEΛΛHΣ ΓIAKOYMH έες εξελίξεις στην υπόθεση διερεύνησης του ναυτικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στο 44χρονο Άρη Κουμπά, πατέρα τριών παιδιών, δημιουργεί το πόρισμα των εργαστηρίων τής ΓΑΔΑ, που κλήθηκαν να εξετάσουν αν τα υπολείμματα της μαύρης μπογιάς (μοράβια) που βρέθηκε στο σκάφος του άτυχου ερασιτέχνη ψαρά ταυτίζονται με την μπογιά στα ύφαλα του σκάφους του Λιμενικού. Το πόρισμα που έχει βγει από τις αρχές Ιουλίου και γνωστοποιήθηκε στις ενδιαφερόμενες πλευρές αρχές Αυγούστου, φαίνεται να περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση, αφού αναφέρει «ότι μπορεί και να είναι η ίδια μπογιά». Συμπληρώνεται, όμως, ότι «για ασφαλή συμπεράσματα απαιτείται πιο εξειδικευμένη έρευνα, που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα εργαστήρια της ΓΑΔΑ». Δεκατρείς μήνες μετά το θάνατο του 44χρονου Άρη Κουμπά η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας, χωρίς ακόμη η οικογένεια να έχει πάρει απαντήσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον ερασιτέχνη ψαρά. Στο δυστύχημα διερευνάται ο ρόλος του σκάφους του Λιμενικού, που τη συγκεκριμένη ώρα επέστρεφε στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τη Χίο. Οι επιβαίνοντες στο σκάφος του Λιμενικού στις καταθέσεις τους δεν έχουν αποκλείσει ότι μπορεί να υπήρξε κάποια «επαφή» με το σκάφος του 44χρονου, την οποία όμως οι ίδιοι - όπως υποστηρίζουν

N

13 μήνες μετά, και η ΓΑΔΑ διαπίστωσε πως δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε ποιον ανήκουν οι μπογιές που βρέθηκαν στο σκάφος του Άρη Κουμπά

- δεν αντιλήφθηκαν, ενώ έχουν κάνει λόγο για σκάφος που φαινόταν να είναι ακυβέρνητο. Θεωρούν δηλαδή ότι μπορεί να είχε προηγηθεί σύγκρουση της βάρκας του ερασιτέχνη ψαρά με άλλο σκάφος. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για εμπλοκή άλλου σκάφους στο δυστύχημα πέραν του λιμενικού, για το οποίο όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί ο ρόλος του. Το πόρισμα της ΓΑΔΑ που σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι «είναι πολύ πιθανό η προέλευση της μπογιάς να είναι κοινή, όμως για ασφαλέστερα συμπεράσματα απαιτείται εξειδικευμένη έρευνα που δεν έχουν δυνατότητα να κάνουν τα εργαστήρια της ΓΑΔΑ» - δημιουργεί νέα δεδομένα για την υπόθεση, τα οποία πάντως ερμηνεύονται διαφορετικά από κάθε πλευρά. Η πλευρά της οικογένειας αντιμετωπίζει την εξέλιξη ως δικαίωση, αφού θεωρούν ότι επιβεβαιώνεται η σύγκρουση, από την άλλη μεριά όμως οι επιβαίνοντες στο σκάφος

του Λιμενικού αντιμετωπίζουν ως «αναμενόμενο» το πόρισμα, αφού όπως τονίζουν - ο συγκεκριμένος τύπος μοράβιας είναι πάρα πολύ κοινός και δεν επιβεβαιώνει ξεκάθαρα πως ταυτίζεται με εκείνο του σκάφους του Λιμενικού. Τη σύγκρουση της βάρκας του ερασιτέχνη ψαρά με άλλο σκάφος φέρεται να επιβεβαιώνει στο πόρισμά του πριν από ένα χρόνο περίπου και ο εμπειρογνώμονας που είχε οριστεί. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο εμπειρογνώμονας φέρεται ν’ αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό το «Ευάγγελος» να προσέκρουσε σε άλλο μεγαλύτερο σκάφος. Δεν προσδιορίζει, βέβαια, ποιο είναι αυτό το σκάφος, αφού αυτό είναι ζήτημα που θα κρίνει η Δικαιοσύνη.

«Όποιος γνωρίζει ας μιλήσει…» Πριν από λίγες ημέρες, πάντως, κλήθηκε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης να δώσει για πρώτη φορά κατάθεση, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου

Πειραιά, η αδελφή της συζύγου του άτυχου ψαρά, Μαρία Γέραλη, η οποία από την πρώτη στιγμή ζητούσε να καταθέσει τα στοιχεία που η ίδια γνώριζε για την υπόθεση. Μιλώντας στο «Ε», η κ. Γέραλη επανέλαβε το πάγιο αίτημα της οικογένειας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Αυτό που εμείς ζητάμε από την αρχή είναι να μας πουν επιτέλους τι έχει συμβεί. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της, της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, περιμένουμε όμως και από τον κάθε πολίτη που μπορεί να γνωρίζει κάτι για το δυστύχημα, έστω και τώρα, να το καταθέσει. Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ, 3 Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι λογικό να υπήρχε κόσμος στην παραλία και κάποιος μπορεί να έχει δει ή να άκουσε κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες. Έχουμε να κάνουμε με την απώλεια μιας ζωής. Τρία παιδιά έχουν μείνει πίσω, που θέλουν να ξέρουν τι έγινε», τόνισε η ίδια.


EI∆HΣEIΣ

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

5

Ξεκινούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση των γραφείων του Εφετείου Βορείου Αιγαίου στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Σήμερα και αύριο οι αποφάσεις για τις τοποθετήσεις δικαστών

Πρόσω ολοταχώς… της ΠEΛΛHΣ ΓIAKOYMH την τελική ευθεία για να πάρει «σάρκα και οστά» το Εφετείο του Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη, βρίσκονται πλέον όλες οι διαδικασίες. Αντιπροσωπεία της εταιρείας «Θέμις Κατασκευαστική» διενήργησε την περασμένη Πέμπτη δυο διαγωνισμούς για την ανάθεση των εργασιών διαμόρφωσης που θα πρέπει να γίνουν σε γραφεία στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας, όπου προσωρινώς θα στεγαστεί το Εφετείο, καθώς και για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης, πιθανώς μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου αναμένεται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν για

Σ

τον «αγώνα δρόμου» που έγινε μέχρι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που ανέκυψαν για το θέμα της στέγασης του Εφετείου. Όπως τονίζουν ωστόσο όλοι, στις 16 Σεπτεμβρίου το Εφετείο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Μερικές παρεμβάσεις σε χώρους των οχτώ συνολικά γραφείων που παραχωρήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, θα χρειαστεί να γίνουν προκειμένου να είναι έτοιμοι οι χώροι να δεχθούν το δικαστικό και διοικητικό προσωπικό του νέου Εφετείου. Η «συνύπαρξη» των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας με το προσωπικό του Εφετείου δε φαίνεται ότι θα είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά στο ξεκίνημά της, αφού αναγκαστικά αρκετές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας χρειάστηκε να συμπτυχθούν και θα

πρέπει άμεσα να εκκενωθούν οι χώροι που παραχωρήθηκαν. Σε κάποια γραφεία - πιθανώς αυτά που βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο - των οποίων οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι, θα χρειαστεί να γίνουν χωρίσματα με γυψοσανίδες με βάση τις προδιαγραφές που έχει ορίσει η «Θέμις Κατασκευαστική», η οποία και ανέθεσε με διαγωνισμό σε τοπική εταιρεία το έργο της διαμόρφωσης των χώρων.

Ξεκινούν σήμερα… Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα Τρίτη και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Δόμηση», Γιάννης Μακρής, εκφράζει ορισμένες επιφυλάξεις για το αν θα προλάβουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέσα στο συγκεκριμένο, ιδιαίτερα στενό χρονικό περι-

θώριο, αφού υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες για τους χώρους που παραχωρούνται. «Εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών να έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει όμως πιθανότητα να παρουσιαστούν καθυστερήσεις λίγων ημερών στην παράδοση του έργου.» Σε κάποια από τα γραφεία που παραχωρήθηκαν θα πρέπει να γίνουν χωρίσματα με γυψοσανίδες, θα τοποθετηθούν φωτισμοί και γραμμές τηλεφώνου, ενώ θα πρέπει να βαφτούν και συντηρηθούν όλοι οι χώροι. Όσον αφορά στην επίπλωση των γραφείων του Εφετείου, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής παραχώρησε μέρος εξοπλισμού που είχε στη διάθεσή της, ενώ συμπληρωτικά θα γίνει προμήθεια με διαγωνισμό και του υ-

πόλοιπου υλικού που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του Εφετείου. Μέσα στις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει και το θέμα της στελέχωσης του Εφετείου. Σήμερα και αύριο συνεδριάζει το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που αποφασίζει για τις τοποθετήσεις προέδρων, δικαστών και υπαλλήλων, οπότε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει γίνει γνωστό το ποιοι δικαστές και υπάλληλοι θα στελεχώσουν και το Εφετείο Μυτιλήνης. «Πιστεύω ότι έχουν περάσει πλέον τα δύσκολα και έχουν πάρει όλα το δρόμο τους για τη λειτουργία του Εφετείου. Στις 16 Σεπτεμβρίου το Εφετείο της Μυτιλήνης θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει», λέει στο «Ε» ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Δημήτρης Καλλίας.

Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για τους εμπρηστές, ενώ κάηκε χορτολιβαδική έκταση τεσσάρων στρεμμάτων

Νέα πυρκαγιά στο Μόλυβο τύπησαν» και πάλι οι εμπρηστές του Μολύβου, την Παρασκευή το απόγευμα, καθώς ξέσπασε νέα πυρ«Χ καγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Εφταλούς. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο σε κάτι λιγότερο από μια ώρα, ενώ πρόλαβε να κάψει έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Στο χορό των πυρκαγιών και πάλι ανοιχτά για επου την Παρασκευή και μπρησμούς, χωρίς όμως το Σαββατοκύριακο έκα- να έχει καταφέρει να ψαν μεγάλες εκτάσεις σε φθάσει κοντά στη σύλληόλη τη χώρα, μπήκε και η ψη των δραστών. «Δεν Λέσβος. Νέα πυρκαγιά πιστεύω ότι θέλουν να εκδηλώθηκε στην περιο- προκαλέσουν μεγάλη ζηχή της Εφταλούς, χωρίς μιά. Αυτό φαίνεται από όμως να προλάβει να πά- τα σημεία που επιλέγουν ρει μεγάλες διαστάσεις. να βάλουν φωτιά, όμως Παρά το ότι ξέσπασε α- δεν έχουν σταματήσει και πογευματινές ώρες, πρό- να βάζουν φωτιές στην λαβε να ελεγχθεί γρήγο- περιοχή. Για μας ο εντορα. Λόγω των ενισχυμέ- πισμός και η σύλληψη νων ανέμων που επικρα- των υπευθύνων είναι ζήτούσαν στην περιοχή τις τημα πρώτης προτεραιόπροηγούμενες ημέρες, η τητας», λέει χαρακτηριΠυροσβεστική βρισκόταν στικά ο διοικητής της σε κατάσταση υψηλής ε- Πυροσβεστικής Υπηρετοιμότητας, γι’ αυτό και η σίας, Λευτέρης Ελευθεεπέμβαση στη φωτιά της ριάδης. Ο ίδιος τονίζει όΕφταλούς ήταν άμεση. τι σε σχέση με τα δυο Η Πυροσβεστική μιλάει πρώτα χρόνια, όταν ξεκί-

Από παλιότερη φωτιά στο Μόλυβο

νησαν οι πυρκαγιές στο Μόλυβο, φέτος ο αριθμός τους φαίνεται να είναι σαφώς μικρότερος. «Είχαμε φωτιές τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν κάθε μέρα. Φέτος έχει περιοριστεί η συχνότητά

τους. Σ’ αυτό βέβαια παίζει ρόλο ότι, και ο κόσμος πλέον, και οι φορείς της περιοχής, έχουν αγανακτήσει με τις πυρκαγιές - ειδικά όταν απειλήθηκαν ξενοδοχεία της περιοχής και έγινε ζημιά

στον τουρισμό - και θέλουν να μπει ένα τέλος. Και εμείς ζητάμε τη συνεργασία τους για να μπορέσουμε να φθάσουμε στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών. Είναι προφανές ότι πρόκειται

για ανθρώπους που κατοικούν στην περιοχή, γνωρίζουν τα κατατόπια και μόνο κάτοικοι που ζουν εκεί μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά με στοιχεία και μαρτυρίες τους για τον εντοπισμό τους», λέει ο κ. Ελευθεριάδης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει υποψίες για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις πυρκαγιές στο Μόλυβο, όμως δεν έχει στα χέρια της τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να «δέσουν» δίωξη σε βάρος του. Μια συνεργασία με την Αστυνομία που συζητιόταν έντονα στα μέσα του καλοκαιριού, όταν οι πυρκαγιές είχαν μεγαλύτερη συχνότητα - ακριβώς μετά τη μεγάλη φωτιά που απείλησε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής -, φαίνεται ότι στην πορεία «ατόνησε». Πελ.Γ.


EI∆HΣEIΣ

6

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Οι εξ ανατολών... γείτονες

Η Τουρκία στο ρυθμό του Μπαϊράμ λη αυτή η βδομάδα, μέχρι σχεδόν στις 9/9/11 (για τις υπηρεσίες), οι ΌΣεκέρ γείτονες βιώνουν την πιο μεγάλη για τους μουσουλμάνους γιορτή, το Μπαϊράμ, ύστερα απ’ τη μακρά νηστεία του Ραμαζανιού. Τεράστιες ποσότητες μπακλαβά κι άλλων γλυκών καταναλώνονται αυτές τις ημέρες και κατά το έθιμο πραγματοποιούνται επισκέψεις σε συγγενείς (κυρίως στους πιο ηλικιωμένους, σε ένδειξη σεβασμού) και σε φίλους. Τα τελευταία χρόνια, χάρη και στην ευκολία των μετακινήσεων με Ι.Χ. και μαζικά μέσα συγκοινωνίας, οι γείτονές μας βρίσκουν ευκαιρία για ταξίδια, που φέτος ειδικά βοηθάει η εποχή και ο καλός καιρός. Όπως έχει ανακοινωθεί, η περιοχή απέναντί μας, πέριξ του Αδραμυττινού Κόλπου, διαθέτει περίπου 50.000 ξενοδοχειακές κλίνες και αυτές τις ημέρες λόγω του Μπαϊράμ παρουσιάζει πληρότητα 100%, με επισκέπτες κυρίως απ’ την Κωνσταντινούπολη και την Προύσσα. Πάρα πολλοί είναι και οι Τούρκοι που επέλεξαν να περάσουν τη γιορτή τους στα ελληνικά νησιά. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο (27 και 28 Αυγούστου) καταγράφηκαν 850 αφίξεις Τούρκων επισκεπτών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Το μεγαλύτερο μωσαϊκό στη Μικρά Ασία πρόοδος των ανασκαφών, που διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς τα τελευταία δύο χρόνια στη Σμύρνη, έφερε στο φως και αρχαία μωσαϊκά δάπεδα, που εκτιμούν ότι είναι τα πιο εκτεταμένα που έχουν βρεθεί έως τώρα στη Μικρά Ασία. Τα ευρήματα βρίσκονται στο κέντρο της σημερινής Σμύρνης, 500 περίπου μέτρα ανατολικά τού «Hilton», ανεβαίνοντας αριστερά του Κεμέρ Αλτί, όπου τα πολλά μαγαζιά. Όπως δήλωσαν οι αρχαιολόγοι, είναι του 2ου μ.Χ. αιώνα και πρέπει να ανήκουν σε συγκρότημα κτηρίων με πολιτιστική χρήση. Οι εργασίες συνεχίζονται και θα χρειασθεί να κατεδαφισθούν μερικά παρακείμενα δημόσια κτήρια (συνολικού εμβαδού 900 τ.μ.) για να ολοκληρωθεί η ανασκαφή.

H

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΟΘΑΣ

Με νόμο του Ερντογάν, επιστρέφεται μειονοτική περιουσία ύο ημέρες πριν συμμετάσχει ο κ. Ερντογάν στο επίσημο δείπνο του Ραμαζανιού (Ýftar), που παρέθεσε προς τιμή του η Ελληνική Κοινότητα της Πόλης, δημοσιεύτηκε στο αντίστοιχο ΦΕΚ διάταγμα με το οποίο επιστρέφονται στις μειονοτικές κοινότητες (Ρωμιών, Αρμενίων, Εβραίων κ.λπ.) 162 ακίνητα και μνημεία. Πρόκειται για «αμφισβητούμενα» ακίνητα, που εξαιρέθηκαν των ρυθμίσεων που είχαν γίνει μεταξύ 2003 και 2008, με τις οποίες «διορθώθηκαν» οι αυθαιρεσίες και οι αδικίες σε βάρος των κοινοτήτων (βακουφίων) των μειονοτικών που επήλθαν με το νόμο τού 1936. Βάσει των νεώτερων διατάξεων, όσα απ’ τα ακίνητα αυτά έχουν στο μεταξύ πουληθεί σε ιδιώτες, το κράτος υποχρεώνεται να τους αποζημιώσει για να επιστραφούν στις κοινότητες. Μεταξύ των ακινήτων που περιλαμβάνονται στην τελευταία ρύθμιση, είναι και το ελληνικό, καταπατημένο έως τώρα, νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, στο ακριβό προάστιο Σισλί, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι ουρανοξύστες της Κωνσταντινούπολης. Ο πρόεδρος της Ένωσης των Ελληνικών Κοινοτήτων της Πόλης, κ. Βίγκας, χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την εξέλιξη αυτή, η οποία δημιουργεί ελπίδες για περαιτέρω δικαίωση της ελληνικής μειονότητας στην Πόλη.

Δ

Παγκόσμια καμπάνια για το ελαιόλαδο του Μπαλίκεσίρ ανακοινώθηκε, ο σύνδεσμος προώθησης του ελαιόλαδου στο ΜπαΌτουπως λίκεσίρ (που αποτελείται κυρίως από επιχειρηματίες του Αϊβαλιού και Αδραμυττίου) τον προσεχή Νοέμβριο διοργανώνει παγκοσμίου ενδιαφέροντος καμπάνια για την προβολή του. Προς τούτο έχουν προσκληθεί δημοσιογράφοι, συγγραφείς και επιστήμονες που ασχολούνται με θέματα διατροφής, φημισμένοι σεφ και εκπρόσωποι διάσημων εστιατορίων gourmet απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους αποδέχθηκαν ήδη την πρόσκληση οι Αμερικανοί Joahnna Pruess, Claudia Roden, Paula Wolffert, Mark Bittman, Charles Perry, ο Ιάπωνας Kanako Okuda και ο Αυστραλός Ian Parmenter. Οι προσκεκλημένοι θα περιηγηθούν στη συνέχεια ελαιώνες, ελαιοτριβεία και τυποποιητήρια λαδιού στο Αϊβαλί, στο Αδραμύττι, στη Σμύρνη και στο Hatay (Αντιόχεια). Μήπως θα ‘πρεπε να βρούμε τρόπο κι εμείς να διαφημίσουμε το λεσβιακό λάδι; Άλλωστε, και οι δικές μας οι ελιές «αδραμυττινές» δεν είναι;

Τέλειωσε το Ραμαζάν, άρχισαν τα φεστιβάλ ε πολλές απ’ τις αντικριΣνώνονται νές μας πόλεις διοργααυτές τις ημέρες τοπικά φεστιβάλ, με ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στο Αϊβαλί: Από 1η έως 9 Σεπτεμβρίου, ρεσιτάλ κλασσικής, έντεχνης και μουσικής τζαζ, θέατρο, εκθέσεις κ.λπ.. Ξεχωρίζει η έκθεση ζωγραφικής καλλιτεχνών με προβλήματα ακοής (κωφών), που στήθηκε στο καφέ «Ýnlaf’ta» και παίρνουν μέρος 36 ζωγράφοι και γλύπτες. Επίσης, παράσταση του Κρατικού Μπαλέτου της Άγκυρας, με το «Ζορμπά», την 1η Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο, καθώς και ρεσιτάλ πιάνου της διεθνούς φήμης πιανίστριας Ιντίλ Μπιρέτ, στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μοσχονήσια. Στην Τένεδο: Το 14ο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον τρύγο των αμπελιών και στη προώθηση της τοπικής ποικιλίας επιτραπέζιου σταφυλιού «Τσαούς». Μάλιστα θα αναδειχθεί και η Μις «Σταφύλι» Bozdeada 2011! Στο Αλτίνολούκ: Την 1η και 2 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία και της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης θα δοθούν συναυλίες στην πλαζ. Στο Δικελί, στη Φώκια και στο Αλίαγα: Δε θα πραγματοποιηθούν φέτος γιορτές για την Ημέρα Ειρήνης, αφού οι δήμοι κήρυξαν πένθος για τους νεκρούς στρατιώτες της, θύματα της τρομοκρατίας. Στην Προύσσα, στο Δήμο Nulifer: Διοργανώνεται την 1η Σεπτεμβρίου Ελληνοτουρκικό Φεστιβάλ Φιλίας και Συνεργασίας, αφιερωμένο στην ειρήνη. Μεταξύ άλλων, θα εμφανιστεί και η γνωστή μας χορωδία του Ιδρύματος Lozan Vakf›, με κοινά ελληνικά και τουρκικά τραγούδια στο ρεπερτόριό της.

Η σάλτσα στιφάδο, με το βραβείο που απέσπασε

Χρυσό βραβείο στην «Οικοτεχνία Παπαγιαννίδη»

«Σάλτσα στιφάδο» να γλείφεις τα δάκτυλα σου… τoυ NIKOY MANABH ο χρυσό βραβείο στο «Great Taste Award 2011» του Λονδίνου απέσπασε η σάλτσα στιφάδο της «Οικοτεχνίας Παπαγιαννίδη». Πρόκειται για το όγδοο διεθνές βραβείο που αποσπά η «Οικοτεχνία Παπαγιαννίδη» για τα προϊόντα της. Παράλληλα έχει βραβευθεί και στην ΕλΟ κ. Νίκος Παπαγιαννίδης λάδα για τα προϊόντα της. Το «Great Taste Award» είναι ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Φέτος στο διαγωνισμό συμμετείχαν 200 σάλτσες από όλο τον κόσμο. Αρχικά γίνεται γευσιγνωσία μεταξύ όλων των προϊόντων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό ώστε να επιλεγούν οι φιναλίστ και στη συνέχεια, στα προϊόντα φιναλίστ γίνεται δεύτερη γευσιγνωσία προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές. Η σάλτσα στιφάδο μπορεί να συνοδεύσει όλα τα κρέατα, όπως μας είπε ο κ. Παπαγιαννίδης. Στο διαγωνισμό ξεχώρισε για την πρωτοτυπία και την γεύση της. Τα συστατικά της είναι ντομάτα, κρεμμύδι, παρθένο ελαιόλαδο Μυτιλήνης, λευκό κρασί και μπαχαρικά. Αρχικά η παρασκευή της σάλτσας ξεκινάει με το τσιγάρισμα των κρεμμυδιών στο λάδι και στη συνέχεια προστίθενται τα υπόλοιπα υλικά. Όταν η σάλτσα βράσει και δέσει, σβήνεται με λευκό κρασί. Δηλαδή η σάλτσα παρασκευάζεται με τη διαδικασία που ακολουθείται από τις νοικοκυρές στο σπίτι. Μια πρωτοτυπία της «Οικοτεχνίας Παπαγιαννίδη» σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις που παρασκευάζουν σάλτες, είναι ο μικρός όγκος της κάθε παρτίδας. Γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να έχει καλύτερη ποιότητα και καλύτερο έλεγχο τελικού προϊόντος. Το τελικό προϊόν συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα των 380 γραμμαρίων. Η παραγωγή της σε ετήσια βάση κυμαίνεται από 5.000 έως 6.000 βαζάκια, ανάλογα με τη ζήτηση. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής εξάγεται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κύπρο και την Γερμανία. nman@emprosnet.gr

T


TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

7

EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

Παραμένουν καλά τα αποτελέσματα για τους υποψηφίους του Νομού Λέσβου, παρά την κρίση

Λιγότερα χαμόγελα… της ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ υνολικά 655 μαθητές απ’ το Νομό Λέσβου εισάγονται φέτος στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο αριθμός αυτός αγγίζει το 70,5% του συνολικού αριθμού των 928 συνολικά υποψηφίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι αυτοί προέρχονταν τόσο από τα γενικά λύκεια, όσο και από τα ΕΠΑΛ, που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες, αλλά και απ’ την κατηγορία τού 10%, που για τελευταία φορά φέτος διεκδικούσαν εισαγωγή με βαθμολογία προηγούμενης χρονιάς. Ζητούμενο είναι, ειδικά με τη δύσκολη λόγω οικονομικής κρίσης κατάσταση, το πόσοι από τους εισαχθέντες θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στον τόπο σπουδών τους, ειδικά αν η σχολή που εισάγονται δεν είναι στις πρώτες τους επιλογές. Πιο αναλυτικά, από τους Λέσβου, αγγίζοντας το 712 συνολικά μαθητές 82%, ενώ λίγο πιο πάνω που έδιναν με την κατη- από 67% είναι το ποσογορία τού 90%, οι 447 α- στό εισαγωγής στη Λήπό όσους πέρασαν κατά- μνο. Για την τελευταία, γονται από τη Λέσβο και άλλωστε, ήταν μια από οι 65 από τη Λήμνο, έχο- τις χειρότερες χρονιές ντας σημειώσει ποσοστό όσον αφορά στις βαθμοεπιτυχίας 73,16% και λογίες που πέτυχαν οι 64,36% αντίστοιχα. Συ- μαθητές των σχολείων νολικά 65 μαθητές πέρα- της, ενώ χαρακτηριστικό σαν με την κατηγορία είναι πως κανένας από τού 10%, οι 44 από τους τους τρεις μαθητές του οποίους είναι από τη Λέ- Άι-Στράτη δεν κατάφερε σβο και οι 12 από τη Λή- να περάσει σε κάποια μνο. Τέλος, 71 συνολικά σχολή ή τμήμα, αφού μαθητές της Ομάδας Α΄ δεν έγραψαν καλά στις και άλλοι επτά της Ομά- εξετάσεις. δας Β΄ των ΕΠΑΛ (δια- Είναι αξιοσημείωτο πως γωνίστηκαν στην ίδια ύ- με δεδομένη την κατάρλη με τους μαθητές των γηση από πέρυσι της βάγενικών λυκείων) εισά- σης τού 10, οι μαθητές γονται στην τριτοβάθμια που δεν έγραψαν καλά εκπαίδευση, από τους επέλεξαν να μη συμπλη216 που συνολικά συμ- ρώσουν μηχανογραφικό, μετείχαν στις πανελλή- αποφεύγοντας έτσι να εισαχθούν και να σπουνιες εξετάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι δάσουν σε κάποια σχολή οι μαθητές που πέρασαν με μειωμένες πιθανότημε το 10% είναι λιγότε- τες επαγγελματικής αποροι από πέρυσι, ενώ λι- κατάστασης, για τις γότεροι είναι και οι μα- σπουδές στην οποία θα δαπανούσαν για χρόνια θητές των ΕΠΑΛ που πέσοβαρά ποσά. τυχαν στις εξετάσεις, το Ποια σχολεία ποσοστό επιτυχίας των οποίων ανέρχεται στο πήγαν καλά 36,11%. Σε επίπεδο σχολείων, Το μεγαλύτερο ποσοστό σύμφωνα με τα στοιχεία εισαγωγής σημειώθηκε της Διεύθυνσης Δευτεστους υποψηφίους της ροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σ

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα πανελλήνιων εξετάσεων 2011 Γενικό Λύκειο ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΣΒΟΣ ΛΗΜΝΟΣ ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

2009 553

2010 629

2011 611

2009 391

2010 501

2011 447

116

100

101

80

79

65

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 2010 2011 70,71% 79,65% 73,16% 68,97%

79,00%

64,36%

ΤΕΕ-ΕΠΑΛ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΣΒΟΣ - ΛΗΜΝΟΣ

2009 125

2010 122

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

2011 216

2009 37

2010 78

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 2010 2011 29,60% 63,93% 36,11%

2011 78

Οι επιτυχόντες με το 10% δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα διότι η υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου έγινε από τους ίδιους τους υποψηφίους προς το Υπουργείο και ως εκ τούτου δεν έχουμε αριθμητικά δεδομένα για την παραπάνω κατηγορία (10%).

Ν. Λέσβου, τέσσερα από αυτά σημείωσαν άνοδο στα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών τους. Η μεγαλύτερη επιτυχία σημειώθηκε στο Λύκειο Πλωμαρίου (100%), ενώ μεγάλο ποσοστό μαθητών πέρασε και από άλλα δύο σχολεία της περιφέρειας της Λέσβου, τα Λύκεια της Γέρας και του Πολιχνίτου, καθώς και από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης. Μέσα στις επόμενες μέρες θα εξετάσουμε αναλυτικά και την ποιοτική διάσταση, που αφορά στο ποιοι εισάγονται στις λεγόμενες «καλές» σχολές (Ιατρική, Νομική κ.λπ.), όπως και σε αυτές που εξασφαλίζουν άμεσα επαγγελματική αποκατάσταση.

Επιτυχία… η θηλυκή Σχολιάζοντας τις βάσεις των Πανελληνίων όσον αφορά στις επιτυχίες του Νομού, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου, Βασίλης Κοντάρας, δήλωσε στο «Ε»: «Φέτος τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρότερα από πέρυσι, λόγω και του ότι ήταν λι-

Αναλυτικά αποτελέσματα πανελλήνιων εξετάσεων 2011

Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου Γενικό Λύκειο Γέρας Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (πρώην 5ο Εν. Λύκειο Μυτιλήνης) 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (πρώην 2ο Εν. Λύκειο Μυτιλήνης) 4ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (πρώην 3ο Εν. Λύκειο Μυτιλήνης) Γενικό Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης (πρώην Εν. Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης) Γενικό Λύκειο Παμφίλων Γενικό Λύκειο Μύρινας Μουσικό Λύκειο Γυμνάσιο Άγρας Λ.Τ. Εσπερινό Λύκειο Γενικό Λύκειο Καλλονής Γενικό Λύκειο Μανταμάδου Γενικό Λύκειο Πέτρας Γενικό Λύκειο Αγιάσου Γενικό Λύκειο Μούδρου Γενικό Λύκειο Ιππείου Γενικό Λύκειο Άντισσας 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (πρώην 1ο Εν. Λύκειο Μυτιλήνης) Λυκ. Τάξεις Αγ. Ευστρατίου ΣΥΝΟΛΟ

γότεροι φέτος οι εισακτέοι συνολικά στις σχολές. Το ποσοστό επιτυχίας που σημείωσε ο Νομός έχει να κάνει τόσο με αυτό, όσο και με το ότι είχαμε περισσότερους υποψηφίους φέτος. Η μεγάλη πτώση των βάσεων σε ορισμένες σχολές, παρ’ όλο που δεν αναμενόταν, ήταν κάτι που βοήθησε

2010 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΟΣΟΣΤΟ

25 27 20

96,15% 90,00% 80,00%

52

42

80,77%

87

73

83,91%

78

72

92,31%

74

62

83,78%

69

62

89,86%

85

70

82,35%

62 35 88 8 13 3 58 17 38 14 18 19 21

62 24 62 8 9 3 51 10 25 10 15 19 13

100,00% 68,57% 70,45% 100,00% 69,23% 100,00% 87,93% 58,82% 65,79% 71,43% 83,33% 100,00% 61,90%

47 38 76 6 18 3 57 22 33 19 22 15 19

33 26 52 4 12 2 37 14 21 12 13 8 7

70,21% 68,42% 68,42% 66,67% 66,67% 66,67% 64,91% 63,64% 63,64% 63,16% 59,09% 53,33% 36,84%

30 2 706

19 2 580

63,33% 100,00% 82,15%

33 3 719

9 0 512

27,27% 0,00% 71,21%

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 26 30 25

και τους δικούς μας φοιτητές. Έχουμε, με μια γρήγορη ματιά, σημαντικές επιτυχίες σε υψηλόβαθμες σχολές, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως οι 45 εισακτέοι σε αυτές από όλο το Νομό είναι κορίτσια και οι 10 αγόρια. Από πλευράς μας οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, αφού το αποτέλε-

2011 ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 13 13 27 25 22 19

ΠΟΣΟΣΤΟ 100,00% 92,59% 86,36%

σμα αυτό οφείλεται στη συστηματική τους δουλειά. Τουλάχιστον όσα γνωρίζω, είναι παιδιά με ήθος· από τα παιδιά περιμένουμε πολλά και σαν κοινωνία. Όσο για τους υποψηφίους που δεν πανηγύρισαν, εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο, για να έχουμε στο μέλλον και άλλες επιτυχίες.»


8

EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011


EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

9

Βασιλική Πατέστου

Φώτης Κεφαλάς

Ιωάννης Καλογιάννης

Αικατερίνη Κουνάκα

Κωνσταντίνος Τσουβαλάς

Κώστας Βουλγαρόπουλος

Νικόλαος Βογιατζής

Ραφαήλ Σκούλος

Ευστράτιος Καραμανώλης

Βασιλική Βαρελτζή

Άρτεμις Ξενιτέλλη

Χριστίνα Κουκέλλη

Οι πρώτοι των πρώτων σε βαθμολογία

Πέτυχαν το στόχο τους τις σχολές που είχαν δηλώσει ως πρώτη τους επιλογή πέρασαν οι περισσότεροι από τους 12 άριστους των πανελλήνιων εξετάσεων από το Νομό Λέσβου. Η πρώτη των πρώτων, η Χριστίνα Κουκέλλη από το 4ο Λύκειο Μυτιλήνης, πέρασε πρώτη στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης, που

Σ

ήταν και αυτό που στόχευε. Τρεις στις τρεις οι επιτυχίες για το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης, αφού και οι τρεις άριστοι μαθητές του, Ευστράτιος Καραμανώλης, Φώτης Κεφαλάς και Αικατερίνη Κουνάκα, πέρασαν στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη τους επιλογή. Ο Νικόλαος Βογιατζής, από το

3ο Λύκειο Μυτιλήνης, πέρασε κι αυτός στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης, όπου δηλαδή στόχευε, ενώ και ο Ραφαήλ Σκούλος, από το Λύκειο Πλωμαρίου, περνάει τελικά στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Άνετα περνάει στο Τμήμα Νομικής Αθήνας η Βασιλική Βα-

Βάσεις εισαγωγής τμημάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου ΤΜΗΜΑ

2007

ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΕΠΙΣΤ. ΠΡΟΣΧ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΔIOIKHΣHΣ EΠIXEIPHΣEΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΥΡΟΣ) MAΘHMATIKΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) KOINΩNIKHΣ ANΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘ. ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠEPIBAΛΛONTOΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

2008 2009

17.121 17.688 17.941 17.315 15.247 15.345 16.063 16.537 15.530 13.699 15.701 15.010 14.802 14.735 12.081 15.631 14.778 14.648 14.930 12.508 15.040 13.857 14.441 15.067 12.777 15.195 14.504 14.234 14.289 12.729

ΔΙΑΦΟΡΑ 2011 ΜΕ 2010 -2.068 -1.831 -2.654 - 2.422 - 2.290 -1.560

15.379 12.943

13.519 14.110 14.770 11.097 13.133 13.301 13.195 11.670

- 3.673 - 1.525

14.380 13.076 14.410 12.249 12.459 13.244 11.600 11.385

12.142 12.811 12.194 11.912 11.529 11.416 9.259 9.015

- 1.978 - 1.119 - 1.716 -323 - 408 - 778 - 525 - 835 - 578

12.874 12.821 12.508 11.685 11.477 11.422 10.557 9.559 8.750

2010

13.249 12.997 12.706 12.714 11.706 11.901 11.193 9.411 8.819

2011

11.271 11.878 10.990 12.391 11.298 11.123 10.668 8.576 9.397

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Θεαματική πτώση των βάσεων εαματική ήταν η πτώση που σημειώθηκε φέτος στις βάσεις των τμηΘμάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τόσο η γενικότερη πτώση των βάσεων αντίστοιχων τμημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και η οικονομική κρίση, φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, που παρουσιάζει

μεγάλη διαφορά από την περσινή χρονιά. Σε αντίθεση με το 2010, άνοδος της βάσης υπήρξε μόνο σε ένα τμήμα του ιδρύματος, αυτό των Επιστημών της Θάλασσας. Οι υπόλοιπες βάσεις, ακόσυνέχεια στη ΣEΛ. 10

Στις σχολές Μυτιλήνης και Μύρινας

68 από το Νομό Λέσβου ήταν και φέτος οι φοιτητές του Νομού που επέλεξαν να σπουδάσουν σε ένα από τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λέσβο και τη Λήμνο. ΠΑπόολλοί τους συνολικά 68 εισακτέους στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, οι 57 εισάγονται σε τμήματα της Μυτιλήνης, ενώ οι υπόλοιποι 11 επέλεξαν το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Μύρινας. Φαίνεται, έτσι, πως για ακόμη μια χρονιά δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι που επιλέγουν να μείνουν στον τόπο τους, ειδικά λόγω της οικονομικής κρίσης.

ρελτζή, από το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης, ενώ και η Βασιλική Πατέστου, από το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης, περνάει στη Νομική Θεσσαλονίκης. Στο Τμήμα Φιλολογίας Θεσσαλονίκης, όπου επιθυμούσε, περνάει και η Άρτεμις Ξενιτέλλη. Τέλος, από τη Λήμνο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του

Παντείου περνάει ο Κώστας Βουλγαρόπουλος, παρ’ όλο που στόχευε για Νομική, ο Ιωάννης Καλογιάννης περνάει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης και ο Κωνσταντίνος Τσουβαλάς περνάει στο Τμήμα Μαθηματικών της Αθήνας, όπως επιθυμούσε.


10

EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Θεαματική πτώση των βάσεων συνέχεια από ΣEΛ. 9

μη και αυτών που πέρυσι είχαν σημειώσει σημαντική διαφορά προς τα πάνω σε σχέση με το 2009, έχουν πέσει κατά πολύ, με την πτώση αυτή να κυμαίνεται, για τα τμήματα της Μυτιλήνης τουλάχιστον, από 525 έως 1.525 μόρια. Σημειώνεται πως μόνο δύο από τα συγκεκριμένα τμήματα είχαν παρουσιάσει πτώση την περσινή χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη πτώση σημειώνεται στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας (-1.525 μόρια), ενώ ακολουθούν τα Τμήματα Κοινωνιολογίας (1.119 μόρια), Γεωγραφίας (-

835 μόρια), Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας (-778 μόρια) και Περιβάλλοντος (-525 μόρια). Το μόνο τμήμα με άνοδο είναι αυτό των Επιστημών της Θάλασσας (578 μόρια). Πτώση κατά 323 μόρια σημειώθηκε και στο Τμήμα Επιστήμης, Τροφίμων και Διατροφής της Λήμνου, ενώ το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου (Σάμος) είναι αυτό με τη μεγαλύτερη πτώση πανελλαδικώς (-3.673 μόρια). «Μέσα στο γενικό κλίμα της πτωτικής τάσης μεγάλου αριθμού τμημάτων των ΑΕΙ, οι βάσεις των τμημάτων του

Πανεπιστημίου Αιγαίου σε γενικές γραμμές κρίνονται ικανοποιητικές», δήλωσε μιλώντας στο «Ε» ο αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νίκος Σουλακέλλης. «Σημαντικό στοιχείο υπό διερεύνηση θα είναι η ζήτηση που είχαν τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για την εξαγωγή πιο ασφαλών συμπερασμάτων.» Επίσης, σχολιάζοντας τη μεγάλη πτώση των βάσεων των σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Βορείου Αιγαίου των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης

Μπάκας, υποστηρίζει πως αυτό δείχνει την αναγκαιότητα να καταλάβει η Πολιτεία ότι «τα πάντα στο Αιγαίο είναι διαφορετικά». «Σε καιρούς χαλεπούς, οι ελληνικές οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την οικονομική στήριξη ενός νέου που θέλει να σπουδάσει στα νησιά μας», λέει ο ίδιος, κατηγορώντας το Υπουργείο Παιδείας πως, αντί να το στηρίξει, αφήνει να πλανώνται φήμες για κατάργηση τμημάτων ή και «μεταφορά» ολόκληρου του ιδρύματος. Όπως υποστηρίζει, κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα να

οδηγηθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε μαρασμό, αφού και η φοίτηση σε αυτό έχει υψηλότερο κόστος διαβίωσης από αυτά της ηπειρωτικής χώρας, και η συνέχειά του τίθεται υπό αμφισβήτηση. «Όλοι εμείς στα νησιά μας γνωρίζουμε τη σημασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην οικονομική, πολιτιστική και πνευματική ζωή του τόπου μας», αναφέρει, καλώντας το Υπουργείο να διαψεύσει, έστω και αργά, κάθε σενάριο περί κλεισίματος ή συγχώνευσης ή μεταφοράς τμημάτων και σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και να το στηρίξει ουσιαστικά.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

1

1 20

ΕΤΟΣ Ι∆ΡΥΣΕΩΣ 1970 ∆ιεύθυνση σπουδών: Λ. ΚΟΝΤΑΞΗΣ – Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ – Γ. ΚΟΥΡΤΕΛΛΗΣ Συνεργασία: Π. ΜΥΤΑΡΕΛΛΗΣ – Π. ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ 41 χρόνια κοντά ΗΛΙΑ ΒΕΝΕΖΗ 1, ΜΥΤΙΛΗΝΗ στο μαθητή Τηλ.: 22510-20594, 20823, 23092, fax: 22510-20594 Συγχαίρουµε τους αριστεύσαντες και όλους τους επιτυχόντες µαθητές µας, που διατήρησαν τα φροντιστήριά µας στην κορυφή των επιτυχιών στο Νοµό Λέσβου και τους ευχόµαστε καλή σταδιοδροµία. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΣΠΑ 2. ΑΓΚΟΛΛΙ ΕΛΙΑΝΤΑ 3. ΑΓΡΙΜΑΚΗ ΓΙΑΣΕΜΗ 4. ΑΔΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 5. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 6. ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7. ΒΑΛΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ 8. ΒΑΡΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 9. ΒΑΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10. ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 11. ΒΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ 12. ΓΑΝΕΛΛΗ ΑΝΘΗ 13. ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 14. ΔΑΓΚΛΗ ΕΛΕΝΗ 15. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 16. ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 17. ΙΑΤΡΕΛΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 18. ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΚΑΡΛΑ 19. ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20. ΚΑΪΤΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 21. ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 22. ΚΑΛΔΕΛΛΗ ΜΥΡΤΩ 23. ΚΑΛΔΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ 24. ΚΑΛΤΑΚΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ 25. ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 26. ΚΑΜΙΝΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ 27. ΚΑΠΙΩΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 28. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΕΛΑ 29. ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΘΑΛΕΙΑ 30. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣ. ΠΟΛ. ΚΛΗΡΟΝ. ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤ. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝ. ΜΑΘ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ – ΠΑΙΔ/ΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛ/ΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ ΟΡΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ) – ΟΠΛΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν.

31. ΚΑΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) 32. ΚΕΛΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ 33. ΚΕΦΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡ. & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜ. ΑΙΓΑΙΟΥ 34. ΚΕΦΑΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 35. ΚΛΕΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 36. ΚΟΚΑΡΙΔΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 37. ΚΟΚΚΩΝΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 38. ΚΟΝΤΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 39. ΚΟΥΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 40. ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) 41. ΚΟΥΛΜΠΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 42. ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 43. ΚΟΥΡΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ 44. ΚΟΥΤΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡ. & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜ. ΑΙΓΑΙΟΥ 45. ΚΟΥΤΡΕΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 46. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 47. ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ 48. ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 49. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 50. ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 51. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 52. ΜΑΚΡΟΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 53. ΜΑΝΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ 54. ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 55. ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 56. ΜΑΝΩΛΑΚΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) 57. ΜΑΡΑ ΕΛΕΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 58. ΜΑΡΙΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) – ΟΠΛΑ 59. ΜΕΛΙΓΩΝΙΤΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 60. ΜΗΤΣΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 61. ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 62. ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η Γραµµατεία θα λειτουργεί καθηµερινά 9-12 π.µ., και 6-8 µ.µ. εκτός απόγευµα Σαββάτου ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

63. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 64. ΜΠΑΤΖΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 65. ΜΠΙΣΜΠΙΚΑ ΕΙΡΗΝΗ 66. ΝΤΑΓΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ 67. ΝΤΑΟΥΤΛΛΑΡΙ ΝΤΑΝΙΕΛ 68. ΞΕΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 69. ΟΘΜΑΝΙ ΠΩΛΙΝΑ 70. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΕΝΑΙΣ 71. ΠΑΝΤΟΥΛΙΑ ΡΑΦΑΕΛΑ 72. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ 73. ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 74. ΠΑΤΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 75. ΠΑΦΛΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 76. ΠΡΕΝΤΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 77. ΣΑΜΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 78. ΣΕΡΝΕΣΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑΤΩ 79. ΣΙΜΙΤΖΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ 80. ΣΚΟΥΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ 81. ΣΟΥΛΑΚΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 82. ΣΟΥΡΛΑΓΚΑ ΕΥΔΟΞΙΑ 83. ΣΠΕΗ ΕΛΕΝΗ 84. ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 85. ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 86. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 87. ΤΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 88. ΤΑΠΑΖΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 89. ΤΖΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 90. ΤΡΟΥΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 91. ΤΣΙΔΗΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 92. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ 93. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ 94. ΧΡΥΣΟΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 95. ΨΕΥΤΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 96. ΨΕΥΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΦΑΡΜΟΣΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΧΗΜΕΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝ. & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤ. & ΔΙΟΙΚ. ΑΓΡΟΤ. ΕΠΙΧΕΙΡ. ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Ολιγοµελή τµήµατα όλων των τάξεων Γυµνασίου-Λυκείου ΘΕΤΙΚΗΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

11

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ Επώνυμο

Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης (90%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΠΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΡΥΣΣΩ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

ΒΡΑΖΙΩΤΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΥΦΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΙΣΣΑ ΚΟΥΡΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΙΤΣΩΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΑΝΝΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΕΡΖΙΔΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΒΑΒΛΑΔΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΚΛΕΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΡΟΛΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΛΑΜΠΟΥΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΕΛΛΗ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΜΠΙΤΖΑΚΤΣΗ ΠΑΝΑΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΛΗ ΠΑΤΕΣΤΟΥ ΡΑΛΛΗΣ ΣΟΥΓΛΑΝΗ ΣΠΥΡΕΛΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟΜΑΤΑ ΤΣΙΔΗΜΗ ΦΩΤΑΚΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Σχολή Επιτυχίας

ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΥΣΗ ΙΑΤPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΝΘΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΑΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ ΓΕPΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΑΛΛΟΥ ΑΓPΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓPΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΟΡΦΕΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ-ΕΛ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΑΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΕΛΑΓΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΟΚΛ. ΤΟΥΡΚ. ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΥΓΧΡ. ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ)

(10%) Όν. Μητρός

Σχολή Επιτυχίας ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ) IΣTOPIAΣ & EΘNOΛOΓIAΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)

2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (90%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΑΦΕΙΩΤΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΜΙΧΑΗΛ

ΧΡΥΣΗ

ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ ΚΥΛΙΤΣΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΖΩΗ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

ΔΟΥΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΜΠΕΝΕΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΛΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΤΑΞΙΑΡ. ΙΩΑΝΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΛΙΑΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΚΑΤΑΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

Σχολή Επιτυχίας ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (10%) ΠΟΛΙΤΙΣ. ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

(10%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΚΙΑΡΗ ΣΑΡΑΠΑΝΗΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΕΡΕΑ

ΣΟΦΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΕΛΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ

ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΙΑ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΣΠΡΟΛΟΥΠΟΣ ΒΑΡΓΕΜΙΤΖΙΔΟΥ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΡΑΦΑΗΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΑΝΩ

ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΡΥΣΩ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΡΙΑ

ΒΕΝΤΟΣ

ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ

ΓΑΒΡΙΗΛ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ-ΕΛΕΝ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

Σχολή Επιτυχίας

(ΣΑΜΟΣ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΒΟΛΟΣ) ΖΗΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΖΟΥΡΕΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΙΑΤΡΕΛΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΔΟΞΙΑ ΟPΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ) ΚΑΛΔΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΚΑΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ-ΕΙΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛ/ΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ(ΡΕΘΥΜΝΟ) ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΦΑPΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΥΡΟΥΒΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΥΤΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΜΑΚΡΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΜΗΤΣΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΜΠΟΥΧΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΒΕΡΟΙΑ) ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΪΔΩ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.)-ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΛΓΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΑΜΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ) ΣΟΥΛΑΚΕΛΛΗΣ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΣΠΕΗ ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΣΠΥΡΟΥΚΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΕΛΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΡΟΠΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α ΤΖΑΝΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΤΖΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΣΑΚΠΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΣΙΠΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΧΩΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΣΟΥΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΦΙΦΟ ΤΖΟΥΑΝΑ ΥΛΣΟΝ ΕΓΚΛΑΝΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΧΑΤΖΕΛΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΡΙΦΥΛΗ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΧΩΡΙΑΤΕΛΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΑΓΙΕΛΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

ΓΚΑΓΚΑΡΕΛΛΗΣ ΚΑΜΠΕΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΕΥΡΙΚΛΕΙΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΜΑΡΙΑ

(10%)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Όν. Μητρός

Σχολή Επιτυχίας ΦYΣIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ(ΘΗΒΑ) OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ

Σχολή Επιτυχίας ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ) KOINΩNIOΛOΓIAΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (90%) Επώνυμο

Όνομα

4ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (90%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΓΥΡΩ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΓΚΟΛΛΙ

ΕΛΙΑΝΤΑ

ΜΠΟΥΓΙΑΡ

ΤΡΕΝΤΑΦΙ

ΒΟΓΙΑΤΖΗ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΘΕΑ

ΓΟΥΔΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΡΚΟΥΡΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΑ-ΕΛΕΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΧΡΥΣΣΩ

ΙΣΙΔΩΡΟΥ

ΚΑΡΛΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΡΙΝΑ

ΚΑΖΑΝΤΖΗ

ΙΩΑΝΝΑ-ΑΘΗΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΚΑΡΩΝΗ ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΜΑΤΣΟΥ ΚΑΜΙΝΕΛΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΕΛΑ-ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

Σχολή Επιτυχίας ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΓΡΕΒΕΝΑ) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘ. ΑΙΓΑΙΟΥ

Σχολή Επιτυχίας ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΙΔ/ΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΣΧΕΣΕΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΟΛΙΤΙΣ. ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ


EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

12 Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

ΝΙΚΗ-ΙΩΑΝΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΙΝΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛ.

ΚΑΨΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΓΛΑΪΑ

ΚΕΛΕΜΠΕΛΗΣ ΚΟΚΑΡΙΔΑ ΚΟΚΚΩΝΗ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΙΤΣ. ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡ.

ΚΟΝΤΑΡΑ ΚΟΥΚΕΛΛΗ ΚΟΥΚΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΣΑΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΡΥΣΑ

ΚΟΥΤΡΟΥΠΗ ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΙΧ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΔ.

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΡΙΑ-ΑΔ. ΜΕΤΑΞΟΥΛ.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΜΑΝΔΑΜΑΔΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝ.

ΜΑΝΩΛΑΚΕΛΛΗ

ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΡΙΑ

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΗ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΕΡΟΠΗ

ΜΕΛΙΓΩΝΙΤΗ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΜΠΑΤΖΑΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΥΓΛΩΤΤΙΑ

ΜΠΟΣΔΙΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΝΙΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΡΑΛΛΙΑ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΗΣΙΩΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤ.

ΞΕΝΕΛΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΠΗΓΑΣΗ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΝΑΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΣΥΜ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΦΩΤΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡ. ΤΑΞΙΑΡΧ.

ΠΡΟΒΕΤΖΑΣ ΣΑΚΚΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ

ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧ.

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕΝΤΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΤΥΛ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΛΓΑ ΜΥΡΣΙΝΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΟΥΜΠΗΣ ΤΣΑΙΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ-ΡΑΦ. ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΣΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

ΦΛΩΡΙΔΟΥ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛ.

ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤ.

ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΧΑΧΑΔΑΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΡΥΣΟΦΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΕΜΟΝΙΤΣ.

ΧΤΕΝΕΛΛΗ ΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΙΜ.

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΑ

Σχολή Επιτυχίας ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΙΑΤPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑPΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΕΦΑPΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΙΔ/ΚΟ ΔΗΜ/ΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

(10%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΙΑΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΡΙΑΝΤΑΦ. ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΠΙΤΣΙΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΛΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤ. ΜΑΡΙΑ

ΧΤΟΥΡΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΦΛΩΡΑ

Σχολή Επιτυχίας KOINΩNIOΛOΓIAΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠEPIBAΛΛONTOΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) BIOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ KOINΩNIKHΣ ANΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (90%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΓΡΙΜΑΚΗ

ΓΙΑΣΕΜΗ-ΡΑΦΑΗΛ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΠΕΛΑΓΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ

ΒΑΛΕΛΛΗ ΒΑΡΕΛΤΖΗ ΒΑΡΚΑΡΗ ΒΑΣΣΟΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

ΑΘΗΝΟΔΩΡ. ΑΙΚΑΤΕΡ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣ.

ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΚΟΡΩΝΑ

ΑΡΧΟΝΤΙΑ-ΜΙΧ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΔΙΑΚΟΡΩΝΑΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΖΙΩΓΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΖΩΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΑΣΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΙΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛ.

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤ. ΑΝΝΑ

ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝΝΑ

ΚΑΡΑΦΩΤΗ-ΧΑΤΖΕΛΛΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ

ΜΥΡΣΙΝΗ-ΑΝΝΑ ΣΟΦΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡ. ΒΙΟΛΕΤΤΑ

ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΓΛΟΥ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΟΥΛΜΠΑΝΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΡΙΦΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΣΥΛΒΑΝΑ ΕΥΣΤΡΑΤ.

ΚΟΥΝΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΡΚΤΣΙΔΟΥ-ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΚΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ ΛΟΥΚΗ ΜΑΙΔΩΝΗ ΜΑΜΑΚΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛ. ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΙΑ

ΜΑΡΑ

ΕΛΕΑΝΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠ.

ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΛΗ

ΑΛΙΚΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΝΙΑΝΙΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΡΑΤΩ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΝΑΚΗΣ ΞΕΝΙΤΕΛΛΗ ΞΥΝΕΛΛΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΦΩΤ.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΟΘΜΑΝΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΠΩΛΙΝΑ ΒΛΩΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΣΑΜΙΡ-ΣΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧ. ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΜΑΔΑ ΠΑΥΛΙΝΑ-ΑΝΘΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑ ΡΑΦΑΕΛΑ ΠΑΠΑΔΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΘΩΜΑΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ. ΕΥΑΓΓΕΛ. ΠΕΛΑΓΙΑ

ΠΑΠΑΛΥΣΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΦΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ

ΠΑΥΛΗ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡ.

ΠΡΟΒΕΤΖΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ ΣΓΟΥΡΔΟΥ ΣΚΙΑΔΕΛΛΗ

ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΛΠΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΣΤΡΑΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΕΡΑΤΩ

ΣΚΟΡΔΙΔΗΣ-ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-Ν.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚ.

ΣΟΥΛΑΚΕΛΛΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΣΟΥΡΛΑΓΚΑ

ΕΥΔΟΞΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΣΟΥΣΑΜΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΜΑΡΙΑ

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΤΑΠΑΖΙΔΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΡΑΣΚ. ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΤΖΙΛΒΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ-ΠΡΟΔΡ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗ-ΜΑΓΔΑΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΛΕΝΗ

ΦΩΤΙΑΔΗ-ΜΟΥΖΑΛΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΧΑΜΑΛΕΛΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΞ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ

ΧΑΣΑΠΗ ΧΡΥΣΑΦΟΥΔΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΡΙΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΨΥΛΛΑΚΗ

ΟΛΓΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΔΑΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤ. ΕΛΕΝΗ

ΚΟΝΤΕΛΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΚ.

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΜΑΜΩΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤ.

ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΓΡΑΜΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΛΑΣΙΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΒΟΣΤΑΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΪΒΕΚΗ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ-ΑΝΑΣ. ΜΑΡΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΖΕΪΒΕΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΜΑΝΔΑΜΑΔΙΩΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΓΕΝΗ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡ. ΕΥΤΕΡΠΗ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΕΛΕΥΘ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΑΝΑΣΤΑΣ.

Σχολή Επιτυχίας ΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣ. ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΙΔ/ΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΦΑPΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟPΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΤΗΝΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΦΙΛ/ΦΙΑΣ-ΠΑΙΔ/ΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΕΦΑΡΜ. ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ. & ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤ. & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧPΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΑPΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ)

(10%)

Σχολή Επιτυχίας ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΟΥΣΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΑΜΙΑ) ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕP/ΝΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Σχολή Επιτυχίας ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΣTATIΣTIKHΣ & AΣΦAΛIΣTIKHΣ EΠIΣTHMHΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ)

Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης (90%)

ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Σχολή Επιτυχίας ΠΕPΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)

Γενικό Λύκειο Παμφίλων (90%) Σχολή Επιτυχίας ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.)-ΟΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤ. ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)


ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

13

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΚΤΗΡΙΩΝ Ενοικιάζονται γκαρσονιέρα στην Αθήνα, περιοχή Ζωγράφου, κοντά στις Σχολές (280 ευρώ) και δυάρι στη Μυτιλήνη, κοντά στο γήπεδο (380 ευρώ). Πληρ. τηλ. 6939459814, 22510 25720. Ενοικιάζεται διαμέρισμα 35 τ.μ., 2ου ορόφου, στο κέντρο της πόλης, απέναντι από το πρώην Παρθεναγωγείο, καινούργιο, με αυτόνομη θέρμανση, 2 μπαλκόνια, ιδανικό για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6973-647763. Ενοικιάζεται σε ήσυχο δρόμο κεντρικότατο δυομισάρι, 57 τ.μ., πλήρως επιπλωμένο, δίπλα στη στάση μετρό Αμπελοκήπων. Με διπλά τζάμια, φυσικό αέριο, 2ος όροφος, κατάλληλο για 2 φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6937-156916. Ενοικιάζεται στην Αθήνα, περιοχή Ιλισίων, δυάρι, 1ου ορόφου, υπερυψωμένο, 55 τ.μ., 50 μ. από στάση λεωφορείου, κοντά στην Πανεπιστημιούπολη. Ιδανικό για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6979008301.

Ενοικιάζεται ισόγειο υπερυψωμένο δυάρι, στη Χρυσομαλλούσα (Οικ. Τάξη, σε καλή κατάσταση, χωρίς έπιπλα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181. Ενοικιάζεται μεγάλη γκαρσονιέρα στο Βουναράκι. Σε πολύ καλή κατάσταση, πλήρως επιπλωμένη, χωρίς κοινόχρηστα και τιμή 250 ευρώ. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181. Ενοικιάζεται καινούργια, δίχωρη γκαρσονιέρα, 150 μ. από την παλιά αστυνομία. Ανεξάρτητη, σε μονοκατοικία, χωρίς κοινόχρηστα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται στην Αθήνα, στο κέντρο, δυάρι, ιδανικό για φοιτητές, δίπλα στη στάση μετρό «Ευαγγελισμός». Πληρ. τηλ. 6946-662708.

Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο τριάρι, πάνω από την κεντρική προκυμαία (περιοχή Τελωνείου). Ιδανικό και για συγκατοίκηση. Τιμή χαμηλή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται ανεξάρτητη, δίχωρη γκαρσονιέρα, διαμπερής, πάνω από τον Πλάτανο (οδός Θησέως 6), 5 λεπτα από τον Άγιο Θεράποντα. Πλήρως επιπλωμένη, χωρίς κοινόχρηστα, με θέα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται, από μέσα Σεπτεμβρίου, ολοκαίνουργιο, πολυτελέστατο δυάρι 56 τ.μ., ορόφου, διαμπερές, με τζάκι και απεριόριστη, πανοραμική θέα. Αυτόνομο καλοριφέρ. Οδός Πολίου & Βρυσάρας. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται ολοκαίνουργια, πολυτελέστατη γκαρσονιέρα, 36 τ.μ., ορόφου, ανεξάρτητη, με θέα. Δυνατότητα επίπλωσης. Αυτόνομο καλοριφέρ. Οδός Πολίου & Βρυσάρας. 7 λεπτά από τον Άγιο Θεράποντα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται τριάρι 1ου ορόφου, στην περιοχή του γηπέδου (Μητρ. Ιακώβου). Σε καλή κατάσταση, με άνετους χώρους, καινούργια κουφώματα και βοηθητικό WC ή αποθήκη. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται γωνιακό, μεγάλο, άνετο τριάρι, 90 τ.μ., στη Χρυσομαλλούσα, 3ου ορόφου, σε άριστη κατάσταση, με αυτόνομο καλοριφέρ, βοηθητικό WC και αποθήκη. Πάρκινγκ σε μεγάλο οικόπεδο. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο κέντρο της πόλης, επιπλωμένη, με αυτόνομη θέρμανση και χωρίς κοινόχρηστα. Τιμή 280 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα δίχωρη, καινούργια, επιπλωμένη, με αυτόνομη θέρμανση, μεγάλο μπαλκόνι, τηλεόραση, πολύ καθαρή και πολύ φωτεινή, τιμή 230 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 26447.

Ενοικιάζεται ανεξάρτητη γκαρσονιέρα, ενιαίου χώρου, στην οδό Βύρωνος (πάνω από την Ερμού), χωρίς κοινόχρηστα, σε ιδιόκτητη μικρή οικοδομή με 3 γκαρσονιέρες, πλήρως εξοπλισμένη. Διαθέτει και πλυντήριο. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181.

Μετακομίσεις - Μεταφορές Συσκευασία Αμπαλάζ Αντικειμένων ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

www.fastmovers.gr TΗΛ.: 22510 42845 ΚΙΝ.: 6946-688918

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΒΑΜΒΟΥΚΛΗ Ο.Ε. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Στην Καλλονή ΤΗΛ.: 22530 22310

Ενοικιάζεται στη Σουράδα άνετο τριάρι, 2ου ορόφου, με 2 υπνοδωμάτια, σε διώροφη οικοδομή, με αυτονομία και τζάκι. Καινούργια κουφώματα, θέση στάθμευσης σε πιλοτή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 33 τ.μ., 1ου ορόφου, δίχωρη, με air-condition, σε καινούργια κατάσταση. Περιοχή Ζωγράφου, 3η στάση Άνω Ιλίσια. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα για φοιτητές, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Πληρ. τηλ. 22510 42012.Ενοικιάζεται νεόκτιστη γκαρσονιέρα, με καινούργια επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές, 43 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, με ανεξάρτητη είσοδο σε διπλοκατοικία, στην Επάνω Σκάλα. Διατίθεται και χωρίς την επίπλωση. Πληρ. τηλ. 22510 43756 και 6958-336868. Ενοικιάζεται δυάρι πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο, ανεξάρτητο, με 2 κλιματιστικά, χωρίς κοινόχρηστα, με χώρο στάθμευσης, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Πληρ. τηλ. 6945-753829. Ενοικιάζεται διαμέρισμα 82 τ.μ., 4ου ορόφου, με ωραία θέα, στην περιοχή του γηπέδου, με 2 Υ/Δ και 2 κλιματιστικά. Τιμή: 380 ευρώ (συζητήσιμη). Πληρ. τηλ. 6974580659. Ενοικιάζεται μονοκατοικία 50 τ.μ. στο Καγιάνι, πάνω από τη Βαρειά, επιπλωμένη ή μη, υπερυψωμένη ως 1ος όροφος, ευήλια και ευάερη, με εξαιρετική θέα. Έχει κουζίνα και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο και υπνοδωμάτιο, με αυτόνομη θέρμανση-καλοριφέρ και ηλεκτρικό εξοπλισμό. Σε μεγάλο οικόπεδο, με πολλά δέντρα και λουλούδια. Πληρ. τηλ. 6980174700. Ενοικιάζεται τριάρι διαμέρισμα, μερικώς επιπλωμένο, με κεντρική θέρμανση και ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, κουζινάκι, πλυντήριο, 2 κλιματιστικά), στη Χρυσομαλλούσα. Πληρ. τηλ. 6948107357, 22510 41898, 22510 28160. Ενοικιάζεται δίχωρη γκαρσονιέρα, πλήρως εξοπλισμένη, στο κέντρο της πόλης. Πληρ. τηλ. 6972-253534. Ενοικιάζεται στην παραλία Λουτροπόλεως Θερμής, σε καινούργια διπλοκατοικία, μέσα σε κτήμα 4 στρεμμάτων, τριάρι, στο 2ο όροφο, με μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα. Πληρ. τηλ. 6945283032.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, 24 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα. Τιμή 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Ενοικιάζεται δυάρι σε ισόγειο αρχοντικού, 50 τ.μ., στο κέντρο της πόλης, χωρίς έπιπλα, κοινόχρηστα, με ενιαία κουζίνα - καθιστικό και κήπο, τιμή 350 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150. Ενοικιάζεται καινούργια γκαρσονιέρα, δίχωρη, 1ου ορόφου, 45 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, A/C, μεγάλη βεράντα με τέντες, επιπλωμένη (τηλεόραση, ψυγείο, πλυντήριο, ηλεκτρική κουζίνα). Περιοχή: Χρυσομαλλούσα. Πληρ. τηλ. 6937277315. Ενοικιάζεται διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, 1ου ορόφου, δυάρι, με αέριο και A/C, σε άριστη κατάσταση. Τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 6932301705. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 30 τ.μ., στο Πεδίον του Άρεως, Λεωφ. Αλεξάνδρας 53, 3ου ορόφου, με 1 Υ/Δ, ιδανική για φοιτητές, τιμή 280 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6951922016. Ενοικιάζονται 2 επιπλωμένες γκαρσονιέρες, 34 τ.μ.-180 ευρώ και 60 τ.μ.-280 ευρώ, στη Σουράδα (οδός Γ. Μούρα 12), στο δρόμο προς την Ακαδημία, στη στάση του λεωφορείου. Πληρ. τηλ. 6974092488. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο κέντρο της πόλης, χωρίς έπιπλα, με αυτόνομη θέρμανση και χωρίς κοινόχρηστα. Τιμή 220 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Ενοικιάζεται διαμέρισμα 48 τ.μ., φρεσκοβαμμένο, με 2 κλιματιστικά, ψυγείο, πλυντήριο, κουζινάκι, χωρίς κοινόχρηστα, 5 λεπτά από την Εθνική Τράπεζα, περιοχή 1ου Παιδικού Σταθμού (Αιγέως 8). Πληρ. τηλ. 22510 22984 & 6980-597125. Αν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου στην Αθήνα και θέλετε να το ενοικιάσετε ή να το πουλήσετε, το μεσιτικό γραφείο του κυρίου Γκιόκα Νικολάου, (οδός Σταδίου 61, Αθήνα), μετά την 25ετή πείρα του, σας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Πληρ. τηλ. 210 3312692, -3, 6947960700. Ενοικιάζονται στη Χρυσομαλλούσα α) τριάρι 90 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη, WC, πάρκινγκ και aircondition, β) δυάρι 56 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, μπαλκόνι, πάρκινγκ και λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6981-670979, 6978234735.

Ενοικιάζεται δυάρι 40 τ.μ. λουξ, στο Πλωμάρι, πλήρως επιπλωμένο, με αυτόνομη θέρμανση, air-condition, internet, «Nova», θέα. Κατάλληλο για γιατρούς - δασκάλους. Πληρ. τηλ. 6974678300. Ενοικιάζεται στη Θεσσαλονίκη διαμέρισμα, δύο στάσεις από το Πανεπιστήμιο. 2 Υ/Δ, κουζίνα, μπάνιο, A/C, με φοιτητική επίπλωση, 6ος όροφος, ασανσέρ. Τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 6934801577. Ενοικιάζεται διαμέρισμα 3,5 δωματίων, 2ου ορόφου, χωρίς κοινόχρηστα, με αυτόνομη θέρμανση, περιοχή κέντρου (Λαζαρέτο). Πληρ. τηλ. 6945-488625, 22510 23993. Ενοικιάζονται α) δυάρι, στη Νέα Σμύρνη, 1ου ορόφου, πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο, 10 λεπτά με τα πόδια από το Πάντειο, β) δυάρι στην Καλλιθέα, διαμπερές, πλήρως ανακαινισμένο, 3ου ορόφου, ένα τέταρτο με το λεωφορείο από το Πάντειο. Πληρ. τηλ. 22510 28954, 6979-393789. Ενοικιάζεται στους Πύργους Θερμής διαμέρισμα 50 τ.μ., σε μονοκατοικία, ισόγειο, πλήρως επιπλωμένο, με αυτόνομη θέρμανση, air-condition, βεράντα, πάρκινγκ, κοντά στη θάλασσα. Πληρ. τηλ. 22510 71373 και 6942609782. Ενοικιάζονται 1. Στο Ακλειδιού α) δυάρι 65 τ.μ., 300 ευρώ, β) τριάρι 83 τ.μ., 400 ευρώ. 2. Στην Παναγιούδα γκαρσονιέρα, επιπλωμένη, 180 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6979212071. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στην περιοχή της παλιάς Αστυνομίας, 24 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα. Τιμή 230 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150 Ενοικιάζεται στη Σουράδα μονοκατοικία 120 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση, κουζίνα, καθιστικό, τζάκι. Πληρ. τηλ. 6947949150.

Ενοικιάζεται στη Χρυσομαλλούσα 2ου ορόφου διαμέρισμα, 75 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, κεντρική θέρμανση, κουζίνα, καθιστικό και σαλόνι. Τιμή 380 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Ενοικιάζεται στο Χάλικα 1ου ορόφου διαμέρισμα, 85 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση, ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό και 1 χώρο πάρκινγκ. Πληρ. τηλ. 6947949150. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο Βουναράκι, 24 τ.μ., επιπλωμένη, με θέα και χωρίς κοινόχρηστα. Τιμή 270 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Ενοικιάζεται στο Πυργί γκαρσονιέρα, επιπλωμένη, 30 τ.μ., με δωρεάν νερό, αυτόνομη θέρμανση. Τιμή 220 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Ενοικιάζεται στην Καλλονή γκαρσονιέρα, επιπλωμένη και χωρίς κοινόχρηστα, με αυτόνομη θέρμανση. Τιμή 280 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Ενοικιάζεται στη Χρυσομαλλούσα γκαρσονιέρα, επιπλωμένη, με αυτόνομη θέρμανση, ρετιρέ. Τιμή 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 40 τ.μ., στο Χάλικα, επιπλωμένη, χωρίς κοινόχρηστα, με αυτόνομη θέρμανση και 1 θέση πάρκινγκ, τιμή 260 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150. Ενοικιάζονται στον Άγιο Θεράποντα, στην κεντρική αγορά, σε παραδοσιακό κτήριο διαμορφωμένο σε κατοικίες φοιτητών, α) γκαρσονιέρα πλήρως εξοπλισμένη, με κεντρική θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, β) γκαρσονιέρα ανακαινισμένη, με καινούργιο ηλεκτρικό εξοπλισμό και επίπλωση σε πολυκατοικία επί της Καβέτσου κοντά στο γήπεδο και γ) δυάρι επιπλωμένο χωρίς κοινόχρηστα, με τζάκι και ανεξάρτητη θέρμανση, κοντά στον Άγιο Ευδόκιμο. Πληρ. τηλ. 6974093733, 6978-733122.

Ενοικιάζεται στην περιοχή του Νοσοκομείου μονοκατοικία, 110 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση και ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό. Τιμή 420 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150.

Ενοικιάζεται μονοκατοικία 180 τ.μ. στο Πληγώνι Μυτιλήνης, με αυτόνομη θέρμανση, κήπο και γκαράζ. Πληρ. τηλ. 6982-468516 και 6974-813434.

Ενοικιάζεται στην Αθήνα, περιοχή Ζωγράφου, δυάρι 1ου ορόφου, ανακαινισμένο, 50 μ. από στάση λεωφορείου. Ιδανικό για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6972-992525.

Ενοικιάζεται οικία 95 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, ανακαινισμένη, στο Παγκράτι, Αθήνα (Ολυμπιάδος 32-34). Πληρ. τηλ. 22510 23116, 25410 77277 και 6993-525546.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στην Καλλιθέα, 25 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα. Τιμή 280 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο κέντρο, α´ ορόφου. Δεν έχει κοινόχρηστα. Διατίθεται και ως επιπλωμένη και ως ανεπίπλωτη. Τιμή 250 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.


14 Ενοικιάζεται διαμέρισμα για 1 - 2 φοιτητές, ή γραφείο, κεντρικό, στη Μυτιλήνη (Χαρ. Τρικούπη 1, ΟΤΕ), με 2 δωμάτια, ενδιάμεσο μεγάλο χωλ και μπάνιο, 2 εισόδους, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6938-061391. Ενοικιάζεται δίχωρη γκαρσονιέρα 35 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένη κοντά στο γήπεδο. Πληρ. τηλ. 6945-544386, 6947-044228. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Παπάφη, με αυτόνομη θέρμανση, στον 1ο όροφο, με ασανσέρ, κατάλληλο για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 22510 32104 & 6908-282211.

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 35 τ.μ. στο Χάλικα, επιπλωμένη, χωρίς κοινόχρηστα, με αυτόνομη θέρμανση και 1 θέση πάρκινγκ, τιμή 270 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr Ενοικιάζεται στούντιο σε μονοκατοικία, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, στην Τζαίημς Αριστάρχου 54, στην Κουλμπάρα. Πληρ. τηλ. 6977-506278, 22510 40857. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα επιπλωμένη με κεντρική θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, στην οδό Αντικυθήρων 5, στη Μυτιλήνη. Πληρ. τηλ. 22510 61654, 6977-755668, 6978-706999. Ενοικιάζονται α) δυαράκι 45 τ.μ., ισόγειο, με πλήρη εξοπλισμό, κοντά στο γήπεδο στη Μυτιλήνη, β) γκαρσονιέρες, επιπλωμένες κοντά στο γήπεδο στη Μυτιλήνη, γ) τριάρι 65 τ.μ. στο Ίλιον, Δημοσθένους και Αγ. Νικολάου, 1ου ορόφου, με βεράντα. Όλα κατάλληλα για φοιτητές, με αυτονομία θέρμανσης, σε τιμές λογικές. Πληρ. τηλ. 6938-675464, 6983404108 και 22510 24224.

Ενοικιάζονται στη Θεσσαλονίκη α) διαμέρισμα 75 τ.μ., στο κέντρο (Αγίου Δημητρίου), κοντά στο Πανεπιστήμιο, με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα, στον 1ο όροφο, διαμπερές με αυτόνομη θέρμανση και β) διαμέρισμα επιπλωμένο 55 τ.μ., στην Άνω Τούμπα, με 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, στον 3ο όροφο, διαμπερές, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματιστικό. Διαθέσιμα και τα 2 από 1ης Σεπτεμβρίου. Πληρ. τηλ. 6978-907177 και 6938931772.

Ενοικιάζεται τριάρι διαμέρισμα στο κέντρο, με θέα στη θάλασσα. Τιμή 380 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Ενοικιάζεται στην περιοχή του Νοσοκομείου γκαρσονιέρα 35 τ.μ., καινούργια, με αυτόνομη θέρμανση, επιπλωμένη, με θέα και χωρίς κοινόχρηστα, τιμή 320 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150.

Ενοικιάζεται μονοκατοικία 116 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένη, με θέρμανση, καλοριφέρ, θέση πάρκινγκ, στη Ναυμάχου Αποστόλη 17, Μυτιλήνη. Πληρ. τηλ. 6972745171.

Ενοικιάζεται στην Αθήνα, περιοχή Χίλτον, 5 λεπτά από τη στάση μετρό Ευαγγελισμός, 3άρι ρετιρέ 70 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο, ιδανικό για 2 φοιτητές. Πληρ. τηλ. 22510 42123 και 6944-682604. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 1ου ορόφου, επιπλωμένη, στην Ε. Βοστάνη 60, με aircondition. Πληρ. τηλ. 6936284135, 6945-184066. Ενοικιάζονται α) τριάρι 75 τ.μ. επί της Αγίας Ειρήνης 6, κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη, β) διαμέρισμα 80 τ.μ., Καβέτσου 29, κατάλληλο για ιατρείο-γραφείο και γ) επαγγελματικός χώρος 100 τ.μ., πρώην μικροβιολογικό εργαστήριο Χατζηγιαννάκη, κατάλληλο για ιατρείογραφείο. Πληρ. τηλ 22510 25100, 94463 και 6942712715. Ενοικιάζεται τριώροφη μονοκατοικία, 160 τ.μ., κεντρική και ήσυχη, ημιεπιπλωμένη, όπισθεν Αγ. Συμεών, με ενιαίο χώρο, αυλή με τριανταφυλλιές, τζάκι και καλοριφέρ. Ιδανική για 3 φοιτητές ή οικογένεια. Πληρ. τηλ. 6972-839314. Ενοικιάζεται διαμέρισμα 85 τ.μ. με αυτόνομη θέρμανση, με boiler και air condition. Χωρίς κοινόχρηστα, σε διπλοκατοικία κοντά στην Αστυνομία και στα σχολεία της Καλλιθέας. Πληρ. τηλ. 22510 27583 και 6938532092.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στην Παναγιούδα, 35 τ.μ., επιπλωμένη με ψυγείο, πλυντήριο, ηλεκτρική κουζίνα, με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6932-291584, 22530 23434.

Ενοικιάζεται στην Αθήνα, περιοχή Χίλτον, 3 λεπτά από στάση (μετρό Ευαγγελισμός) γκαρσονιέρα 35 τ.μ., ανακαινισμένη, ιδανική για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 22510 45145, 6944-767616.

Ενοικιάζεται μεγάλο 4αρι οροφοδιαμέρισμα στη Χρυσομαλλούσα, με αυτόνομη θέρμανση. Τιμή 450 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα σε όροφο στη Χρυσομαλλούσα με τιμή 280 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται ρετιρέ 3αρι στη Χρυσομαλλούσα. Αυτόνομη θέρμανση, θέα στη θάλασσα, τζάκι. Τιμή 380 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται ισόγειο επιπλωμένο 2αρι στη Χρυσομαλλούσα. Τιμή 250 ευρώ. Διατίθεται και χωρίς έπιπλα. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα 30 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση και χωρίς κοινόχρηστα πλησίον αγοράς. Πληρ. τηλ. 6977596474.

Ενοικιάζεται οροφοδιαμέρισμα καινούριας διπλοκατοικίας πλησίον Λουτρών, εμβαδού 120 τ.μ., με μπάνιο και WC, πολύ μεγάλη αυλή. Τιμή 480 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες από 180 ευρώ, δυάρια από 250 ευρώ και τριάρια από 330 ευρώ και μονοκατοικίες από 400 ευρώ. ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 45181 (υπεύθυνος Λουκιανός Ραλλίδης). Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 35 τ.μ., ολοκαίνουρια στο Γαϊδαρανήφορο, με απεριόριστη θέα, αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, μεγάλη αυλή και πάρκινγκ. Πληρ. τηλ. 6976-766200. Ενοικιάζεται μονόχωρη επιπλωμένη γκαρσονιέρα χωρίς κοινόχρηστα στο Χάλικα. Τιμή 180 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζονται τρεις γκαρσονιέρες, 24 τ.μ., επιπλωμένες, χωρίς κοινόχρηστα στην οδό Κορνάρου 67 (κοντά στο ΙΚΑ). Ενοίκιο 180 ευρώ, 190 ευρώ και 200 ευρώ η κάθε μια. Πληρ. τηλ. 6998720647 και 22510 29836. Μυτιλήνη Πάμφιλα, ενοικιάζεται νεόδμητο διαμέρισμα 75 τ.μ., 1ου ορόφου, διαμπερές, κατασκευή ‘06, με 2 υ/δ, αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη 25 τ.μ., με ηλεκτρικές συσκευές, τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 6974-450505 (ώρες 09:00 - 21:00).

Ενοικιάζεται μονόχωρη γκαρσονιέρα στη Βαρειά. Τιμή 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζονται Γκαρσονιέρα 40 τ.μ. (επιπλωμένη, δίχωρη, με air-condition) νεόκτιστα, lux κατασκευής, με αυτόνομη θέρμανση σε μονοκατοικία με κήπο, στον Άνω Χάλικα Μυτιλήνης. Πληρ. τηλ. 6977-248653, 22510 20633. Ενοικιάζεται δυάρι στο Γουδί στον 4ο όροφο, κοντά στη Ιατρική Σχολή Αθηνών. Τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 22510 41652, 22510 26804, & 6945-872186. Πύργοι Θερμής. Οι καλύτερες νεόκτιστες, επιπλωμένες ανεξάρτητες μονοκατοικίες, για 1 έως 5 άτομα, μισθώνονται με την ημέρα ή κατά έτος. Πληρ. τηλ. 6946280702. Ενοικιάζεται μεγάλη ανακαινισμένη γκαρσονιέρα πάνω από το καφενείο Κουτσομύτη, στην περιοχή του Παιδικού Σταθμού. Χωρίς κοινόχρηστα, σε χαμηλή τιμή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα πλήρως επιπλωμένη, στην περιοχή των πρώην γραφείων της «Ολυμπιακής». Πληρ. τηλ. 6993-932333. Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 60 τ.μ. στο κέντρο της πόλης. Πληρ. τηλ. 6973-011446.


15

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ενοικιάζεται τεσσάρι στη Χρυσομαλλούσα, με 3 υπνοδωμάτια, σε άριστη κατάσταση. Αυτονομία και πρόσβαση σε αυλή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στον Άγιο Θεράποντα (πλησίον Ερμού), 1ου ορόφου, σε χαμηλή τιμή. Χωρίς κοινόχρηστα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 70 τ.μ., ημιωρόφου, με αυτόνομη θέρμανση, κατασκευή 2000, περιοχή Χρυσομαλλούσας. Τιμή 370 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr

Ενοικιάζεται ισόγεια lux γκαρσονιέρα στην Καλλιθέα, σε ιδιόκτητη οικοδομή, με 3 διαμερίσματα. Διαθέτει αυτόνομο καλοριφέρ, ηλεκτρική κουζίνα και air-condition. Δυνατότητα πλήρους επίπλωσης. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται δυάρι 36 τ.μ., ισόγειο, διαμπερές, με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 22510 24051, 6930-966796.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα δίχωρη, καινούργια, 34 τ.μ., 2ου ορόφου, στη Χρυσομαλλούσα, με αυτόνομη θέρμανση και μεγάλες βεράντες. Τιμή 300 ευρώ. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonis realestate.com

Ενοικιάζεται τριάρι 70 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, στην Οικονόμου Τάξη, 2ου ορόφου, με τέντες και καλή θέα προς βουνό. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Ενοικιάζεται επιπλωμένη καινούργια γκαρσονιέρα, στην Επάνω Σκάλα, κοντά στη θάλασσα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση. Τιμή 250 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6973213955. Ενοικιάζεται διαμέρισμα, 65 τ.μ., 3ου ορόφου, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, στην Αθήνα, στους Αμπελοκήπους (στο ύψος της Πανόρμου), 2´ από το μετρό Πανόρμου, από στάση λεωφορείων, τρόλλεϋ, πιάτσα ταξί και αγορά. Διαθέτει κεντρική θέρμανση, 2 air-condition, διπλά τζάμια, μπαλκόνι με τέντες, κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο, τηλεόραση και πλήρη επίπλωση, πολύ φωτεινό, σε άριστη κατάσταση. Κατάλληλο και για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 22510 37225 & 6932206393.

Ενοικιάζεται δίχωρη γκαρσονιέρα 37 τ.μ., 1ου ορόφου, με ατομική θέρμανση και aircondition, κατασκευής 2010, πλήρως επιπλωμένη (με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα) στο κέντρο. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Eνοικιάζεται δυάρι διαμέρισμα σε διπλοκατοικία, 68 τ.μ., με καθιστικό, Υ/Δ, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο, WC, αποθήκη αυλή-κήπο. Διαθέτει ψυγείο, τραπέζι με 4 καρέκλες, κρεβάτι, ντιβάνι και τραπεζάκι τηλεόρασης. Με αυτόνομη θέρμανση με δικό του λέβητα, όχι κοινόχρηστα. Τιμή προσιτή, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Πληρ. τηλ. 22510 44243 & 6936-626775. Ενοικιάζονται από τον ιδιοκτήτη πλήρως επιπλωμένα ή μη, σε άριστη κατάσταση: α) διαμπερές γωνιακό τριάρι οροφοδιαμέρισμα, 85 τ.μ. & β) ισόγειο δυάρι, 45 τ.μ., στην οδό Μαρκοπούλου 4 (Μαύρα Σίδερα - γήπεδο). Πληρ. τηλ. 22510 24690, 6946-011338. Ενοικιάζεται δυάρι 57 τ.μ., 3ου ορόφου, στο κέντρο, με αυτόνομη θέρμανση και A/C, σε άριστη κατάσταση, με θέα στο λιμάνι. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Μυτιλήνη, κέντρο. Πωλείται μονοκατοικία πέτρινη, 260 τ.μ., με 3 Υ/Δ, δυνατότητα δόμησης ισογείου σε 2 δυάρια εκμετάλλευσης, θέα, βεράντες. 300.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE212422).

Μυτιλήνη, Κράτηγος. Πωλείται μεζονέτα 108 τ.μ., νεόδμητη, με απεριόριστη θέα, 3 Υ/Δ, μπάνιο, WC, απεριόριστη θέα, χώρο στάθμευση, 280.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE196246).

Μυτιλήνη. Πωλείται μονοκατοικία, 185 τ.μ., με 3 Υ/Δ, μπάνιο & WC, θέρμανση αυτόνομη, τζάκι, απεριόριστη θέα. Έτος κατασκευής 2009. 280.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE212444).

Μυτιλήνη, Ακρωτήρι. Πωλείται μεζονέτα 130 τ.μ., νεόδμητη, με απεριόριστη θέα, 5 Υ/Δ, μπάνιο, WC, ενεργειακό τζάκι, μπόιλερ, αυτόνομη θέρμανση, γρανίτες, κήπο, γκαράζ. Άριστη κατασκευή, 430.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE196676).

Μυτιλήνη, Χρυσομαλλούσα. Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα 1ου ορόφου, 110 τ.μ., 15ετίας, με ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα, 3 Υ/Δ, μεγάλο μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι. Διαμπερές, με 2 βεράντες, τέντες 200.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE204931). Μυτιλήνη, Βουναράκι. Πωλείται διαμέρισμα 90 τ.μ., νεόδμητο, με μεγάλη σαλονοκουζίνα, 2 μεγάλα Υ/Δ, μπάνιο, μπαλκόνια, απεριόριστη θέα, 160.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE196254).

Μυτιλήνη, Μ. Σίδερα. Πωλείται δίχωρη γκαρσονιέρα 26 τ.μ., ισογείου, σε καλή κατάσταση, 40.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE198159). Μυτιλήνη. Πωλείται διαμέρισμα 4ου ορόφου, 94 τ.μ., με λουξ ανακαίνιση, 2 Υ/Δ, κουζίνα με πάσο, A/C, βεράντες, αποθήκη, τέντες, θέα, 195.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE188198). Mυτιλήνη, Ταξιάρχες. Πωλείται μονοκατοικία, 78 τ.μ., με

Ενοικιάζεται οροφοδιαμέρισμα 50 τ.μ., 1ου ορόφου, με αυτόνομη θέρμανση και A/C, κατασκευής 2011, με μεγάλη βεράντα και θέα (υπάρχει δυνατότητα επίπλωσης) στα Πάμφιλα. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 32 τ.μ. (κοντά στην παλιά αστυνομία) δίχωρη, πλήρως επιπλωμένη, με αυτόνομη θέρμανση. Γύρω-γύρω μπαλκόνια με θέα την πόλη της Μυτιλήνης και το λιμάνι. Πληρ. τηλ. 22510 44243 & 6936626775. Ενοικιάζεται νεόκτιστη γκαρσονιέρα, πλήρως επιπλωμένη, σε όροφο, με boiler, αυτόνομη θέρμανση και μπαλκόνι, στην περιοχή του γηπέδου. Πληρ. τηλ. 6932846220, 22510 51041.

Ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένη, καινούργια γκαρσονιέρα, με υπέροχη θέα, πάρκινγκ, χωρίς κοινόχρηστα και με αυτόνομη θέρμανση, στην Αγ. Μαρίνα. Πληρ. τηλ. 6946-334198. Ενοικιάζεται πολυτελές διώροφο κτήριο στην Παγανή, 800τ.μ.. Ο κάθε όροφος είναι 400τ.μ. και μισθώνεται ξεχωριστά. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonis realestate.com Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα επιπλωμένη, χωρίς κοινόχρηστα, στη Ζωοδόχου Πηγής 82. Πληρ. τηλ. 6978980846 και 22510 48967. Ενοικιάζεται προνομιούχο διαμέρισμα, β´ όροφος, 160τ.μ. επί της Καβέτσου (κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη). Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΚΤΗΡΙΩΝ Πωλείται οροφοδιαμέρισμα στο Λαζαρέτο 87 τ.μ., σε διπλοκατοικία, 1ου ορόφου, με 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό, διαμπερές και με ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr

Ενοικιάζεται ισόγειο επιπλωμένο δυάρι στη Χρυσομαλλούσα. Τιμή 250 ευρώ. Διατίθεται και χωρίς έπιπλα. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Πωλείται μεζονέτα 145 τ.μ., με επιπλέον βοηθητικούς χώρους 80 τ.μ., στην Αγία Μαρίνα, με καταπληκτική θέα. Τιμή 300.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα 30 τ.μ. με αυτονομία χωρίς κοινόχρηστα με μεγάλη βεράντα στο Βουναράκι. Πληρ. τηλ. 22510 47618, 6989-869651.

Πωλείται στον παιδικό σταθμό μια γκαρσονιέρα 24 τ.μ., νεόδμητη, με αυτόνομη θέρμανση και επιπλωμένη. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr

Πωλείται διαμέρισμα στο Βουναράκι, 93 τ.μ. σε διπλοκατοικία, ισόγειο, με 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό, τζάκι και με ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό. Πληρ. τηλ. 6947949150. Πωλείται διαμέρισμα στη Σουράδα, 1ου ορόφου, 117 τ.μ., με 2 WC, ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό, τραπεζαρία, σε άριστη κατάσταση, 34 ετών. Τιμή 152.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947949150. Πωλείται μεζονέτα στο Ακρωτήρι, 138 τ.μ. και 35 τ.μ. γκαρσονιέρα και 22 τ.μ. γκαράζ, με αυτόνομη θέρμανση, 3 υπνοδωμάτια, μεγάλο καθιστικό, μεγάλη κουζίνα και τζάκι. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Πωλείται γκαρσονιέρα 25 τ.μ., στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, πλήρως επιπλωμένη και μισθωμένη, με αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr Πωλείται μονοκατοικία στο Συνοικισμό, νεόδμητη, 105 τ.μ. και υπόγειο 55 τ.μ., αυτόνομη και ανεξάρτητη. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr Πωλείται διαμέρισμα στη Χρυσομαλλούσα, 1ου ορόφου, 110 τ.μ., με 3 υπνοδωμάτια, διαμπερές, 1 μπάνιο, 1 WC, αυτόνομη θέρμανση και μεγάλα μπαλκόνια. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται διαμέρισμα στο Χάλικα, 68 τ.μ., 1ου ορόφου + 10 τ.μ. αποθήκη, με αυτόνομη θέρμανση και μπαλκόνι με θέα. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr

Πωλείται στους Λάμπου Μύλους μονοκατοικία 190 τ.μ. και 22 τ.μ. σοφίτα, σε οικόπεδο 2 στρεμ., νεόχτιστη, με αυτόνομη θέρμανση. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται μεζονέτα στη Σουράδα, 127 τ.μ., με δικό της λέβητα, νεόδμητη, με 2 μπάνια, 3 υπνοδωμάτια, τζάκι και 2 γκαράζ. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Πωλείται καινούργια μεζονέτα 4 Υ/Δ, στη Νεάπολη. Τιμή 280.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται στα Βατερά μεζονέτα επάνω στη θάλασσα, 100 τ.μ., με οικόπεδο 150 τ.μ., τιμή 250.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται στον Άνω Χάλικα ημιυπόγειο 46 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, τιμή 50.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται στην Αθήνα (Ζωγράφου) διαμέρισμα σε 5ο και 6ο όροφο, με αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη, θερμοσίφωνα, θέα στο Λυκαβηττό. Υπάρχει και ένας χορός πάρκινγκ. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Πωλείται μονοκατοικία στην περιοχή της Καλλιθέας, συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο έκτασης 151,27 τ.μ., είναι γωνιακό, διαμπερές και σε πολύ κεντρικό σημείο. Επίσης με τον υπάρχοντα συντελεστή μπορεί να χτίσει ακόμη 121 τ.μ. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www.investin lesvos.com

Μυτιλήνη: Καβέτσου 13, τηλ.: 22510 22220 - Αθήνα: Λεωφόρος Συγγρού 320, τηλ. κέντρο: 210 6106560 2 Υ/Δ, απεριόριστη θέα, θέλει επισκευές, 52.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE180580). Μυτιλήνη, κέντρο. Πωλείται διαμέρισμα 60 τ.μ., κατασκευής 2009, με 1 Υ/Δ, 115.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE173969). Μυτιλήνη, Παναγιούδα. Πωλείται μεζονέτα 165 τ.μ., κατασκευής 2010, με 3 Υ/Δ, αποθήκη, τζάκι, 260.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-170133). Μυτιλήνη, περιοχή Πλάτανος. Πωλείται μονοκατοικία 188 τ.μ., με 5 Υ/Δ, αυλή 75 τ.μ.. Χρειάζεται ανακαίνιση 95.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE200138). Μυτιλήνη, κέντρο. Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου, 110 τ.μ., πολυτελές, με ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα, 3 Υ/Δ, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, ηλιακό, βεράντα, θέα στη θάλασσα, 167.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-206170).

Μυτιλήνη, Χρυσομαλλούσα. Πωλείται διαμέρισμα 2ου ορόφου, 52 τ.μ. + 8 τ.μ. αποθήκη, με 1 Υ/Δ, αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό, 75.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-203627). Μυτιλήνη, Ναυτικός Όμιλος. Πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου, 80 τ.μ., με 2 Υ/Δ, αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό, βεράντες, θέα, 180.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-181521). Μυτιλήνη. Πωλείται γκαρσονιέρα καινούργια, 29 τ.μ., με αυτόνομη θέρμανση, 66.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-209699). Μυτιλήνη, Άνω Χάλικας. Πωλείται διαμέρισμα καινούργιο, 55 τ.μ., με 1 Υ/Δ, αυτόνομη θέρμανση, 67.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE209441). Μυτιλήνη, κέντρο. Πωλείται γραφείο 36 τ.μ., δίχωρο, πλήρως ανακαινισμένο, σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, 65.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE204502).

Μυτιλήνη, Ερμού. Πωλείται επαγγελματική στέγη 65 τ.μ., σε κεντρικότατο σημείο, 165.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE191004). Μυτιλήνη, Αγία Μαρίνα. Πωλείται οικόπεδο 900 τ.μ., χτίζει 400 τ.μ., με μοναδική θέα, 200.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE203601). Μυτιλήνη, Μόρια. Πωλείται οικόπεδο 868 τ.μ., χτίζει 113 τ.μ., σε κεντρικό δρόμο, 72.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE200821). Γέρα, Πύργοι Περάματος. Πωλείται οικόπεδο 2.300 τ.μ., άρτιο και οικοδομήσιμο, με θέα, 110.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspisrealestate.gr (κωδικός: LE181519). Μυτιλήνη, περιοχή Άγιος Ερμογένης. Πωλείται οικόπεδο 4.200 τ.μ., με θέα, 70.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-201835). Μυτιλήνη, Καγιάνι. Πωλείται οικόπεδο 4 στρεμ., με απε-

ριόριστη θέα, 130.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-189541). Μυτιλήνη, Πληγώνι. Πωλείται οικόπεδο με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, 623 τ.μ., χτίζει 498 τ.μ., 180.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspisrealestate.gr (κωδικός: LE176040). Μυτιλήνη, Ταξιάρχης-Καγιάνι. Πωλείται οικόπεδο 2.350 τ.μ., χτίζει 160 τ.μ., 200.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-199879). Μυτιλήνη, Αγ. Μαρίνα. Πωλείται οικόπεδο 2,5 στρεμ., χτίζει 110 τ.μ., με άδειες οικοδομής, 150.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspisrealestate.gr (κωδικός: LE200228). Πηγαδάκια. Πωλείται οικόπεδο 500 τ.μ., χτίζει 100 τ.μ., 20.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www.aspis-real estate.gr (κωδικός: LE207001). Πυργί. Πωλείται οικόπεδο 2.300 τ.μ., χτίζει 150 τ.μ., με θέα απεριόριστη, 75.000 ευρώ. Aspis Real Estate. Πληρ. τηλ. 22510 22220, www. aspis-realestate.gr (κωδικός: LE-206980).


16 Πωλείται διαμέρισμα στη Σουράδα, 75 τ.μ. σε διπλοκατοικία, 1ου ορόφου, με αυτόνομη θέρμανση, 2 υπνοδωμάτια και αποθήκη 40 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Πωλούνται διαμερίσματα στην Αθήνα, στις περιοχές Νέα Σμύρνη, Πειραιάς, Φάληρο, Γαλάτσι. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται στη Νεάπολη διαμέρισμα 110 τ.μ., ημιτελές, με 1 WC, 1 μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση συν 150 τ.μ. οικόπεδο. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Πωλείται προνομιούχα μεζονέτα στην Αγία Μαρίνα με πανοραμική θέα από το λιμάνι της Μυτιλήνης έως και το αεροδρόμιο. Ανεμπόδιστη θέα και από το ισόγειο και από τον Α´ όροφο. Έχει 3 Υ/δ, μπάνιο, WC, δύο υπόγεια 50 και 50 τ.μ., και διαμορφωμένη αυλή έξω, που χρησιμοποιείται και για parking. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 2251040188, www.investin lesvos.com Πωλείται διαμέρισμα ρετιρέ 140 τ.μ., λουξ κατασκευής στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας. Το διαμέρισμα έχει δική του ιδιόκτητη ταράτσα και είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2008. Διαθέτει 3 υ/δ, τζάκι, τζακούζι, αποθήκη, αυτονομία. Έχει επίσης εξαιρετική θέα προς την πόλη της Μυτιλήνης και το λιμάνι. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www. investinlesvos.com Πωλείται πέτρινη κατοικία στην περιοχή Μόριας Μυτιλήνη, εμβ. 134τ.μ., με κήπο 1 στρεμ., διαμορφωμένο (γκαράζ, εξωτ. φούρνο), αυλή με επιπλέον δόμηση 266τ.μ., σε άριστη κατάσταση. άμεσα κατοικήσιμη, τιμή 240.000 ευρώ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 46450, 6932 - 622045, www.lesvos-realestate.gr Πωλείται διαμέρισμα στη Χρυσομαλλούσα, 1ου ορόφου, 102 τ.μ., με 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό, τραπεζαρία, σε άριστη κατάσταση, 18 ετών. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Πωλείται παραδοσιακή μονοκατοικία 140 τ.μ., Αγίας Ειρήνης. Πληρ. τηλ. 22510 25100, 94463, 6942712715. Πωλείται διώροφη μονοκατοικία 255 τ.μ., πλησίον Λουτρών, ευρισκόμενη σε οικόπεδο εμβαδού 8 στρεμ.. Έχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης για να κτιστεί κι άλλο ένα μεγάλο σπίτι. Τιμή 450.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται δυάρι διαμέρισμα 1ου ορόφου στη Νεάπολη, επί της παραλιακής οδού. Καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Τιμή 80.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται ευρύχωρο τριάρι 3ου ορόφου, 110 τ.μ., σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, στα Μαύρα Σίδερα Μυτιλήνης. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www.investin lesvos.com

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Πωλείται στα Βατερά ολοκαίνουργια μεζονέτα 170 τ.μ., χτισμένη επί οικοπέδου 1.200 τ.μ.. Χτίζονται άλλα 230 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 2 υπνοδωματίων, με δική του αυλή, στην Επάνω Σκάλα. Τιμή 120.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται βίλα πολύ καλής κατασκευής, φτιαγμένη από ιδιώτη, 165 τ.μ., σε οικόπεδο 4,5 στρεμ., στην περιοχή του αεροδρομίου. Έχει αποθηκευτικούς χώρους 125 τ.μ., άνετο κήπο με μπάρμπεκιου και πέτρινη περίφραξη. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www. investinlesvos.com Πωλείται παραθαλάσσιο διαμέρισμα 55 τ.μ., με καταπληκτική θέα, στη Βίγλα Μυτιλήνης. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www. investinlesvos.com Πωλείται μονοκατοικία υπό κατασκευή, με άριστα υλικά, με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 WC, σε ένα επίπεδο και 48 τ.μ. βοηθητικοί χώροι με αυλή και καταπληκτική θέα, στο Πυργί. Τιμή 190.000 ευρώ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 2510 46450, 6932622045, www.lesvos-real estate.gr Πωλείται καινούργια μεζονέτα, στην περιοχή της Ακαδημίας, με 3 Υ/Δ, αποθήκη, γκαράζ. Τιμή 290.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται διώροφη μονοκατοικία 360 τ.μ., στο κέντρο της πόλης. Μεγάλη αυλή. Αποτελείται από 12 κύρια δωμάτια και 4 μπάνια. Διαθέτει 2 τζάκια. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται ανεξάρτητη ολοκαίνουργια μεζονέτα 105 τ.μ., στην Κράτηγο, με 3 υπνοδωμάτια και 60 τ.μ. γκαράζ-αποθήκες. Τιμή χαμηλή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται μονοκατοικία 2 υπνοδωματίων, χωρίς αυλή, πλησίον περιοχής «Πλάτανος». Τιμή 140.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία 1 υπνοδωματίου, στις Καμάρες Μυτιλήνης. Μικρή αυλή. Τιμή 70.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται ανακαινισμένη γκαρσονιέρα 32 τ.μ., 3ου ορόφου, στην περιοχή του γηπέδου. Τιμή ευκαιρίας. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181. Πωλείται ανεξάρτητη ολοκαίνουργια μεζονέτα 120 τ.μ., στην Αγία Μαρίνα. Διαθέτει επιπλέον αποθήκες-γκαράζ 120 τ.μ., μεγάλες βεράντες και αυλή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται τεσσάρι διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων, στην περιοχή του Υφαντήριου, πλησίον Λυκείων. Αυτόνομη θέρμανση. Αρίστη κατάσταση. Τιμή 210.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Πωλείται καινούργια μονοκατοικία 2 υπνοδωματίων, στην Καλλιθέα Μυτιλήνης. Διαθέτει αυλή, πάρκινγκ, αποθηκευτικούς χώρους και θέα προς τη θάλασσα και την πόλη. Τιμή 260.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται μεζονέτα 3 Υ/Δ, στους Πύργους Θερμής. Διαθέτει υπόγειο γκαράζ. Τιμή 220.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται τριώροφο κτήριο στο Καγιάνι. Αποτελείται από υπόγειο 107 τ.μ., ισόγειο 107 τ.μ. (δυάρι και ένα γκαράζ), όροφο 107 τ.μ. (τριάρι οροφοδιαμέρισμα). Τιμή 300.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 50 τ.μ., στο Ακρωτήρι. Τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται υπό κατασκευή δυάρι 50 τ.μ., στην περιοχή Σουράδας. Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται ολοκαίνουργιο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων, στο Πυργί. Θέα στη θάλασσα, αποθήκη, 2 μπάνια, μεγάλη βεράντα. Τιμή 260.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται μεζονέτα 2 υπνοδωματίων, με αυλή, στον Αφάλωνα Μυτιλήνης. Τιμή 150.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Πωλείται προνομιούχο οροφοδιαμέρισμα 150 τ.μ., με θέα, μεγάλη αυλή και 2 χώρους στάθμευσης, στη Βαρειά. Τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr

Πωλείται προνομιούχο, πολυτελές διαμέρισμα, 1ου ορόφου, 115 τ.μ., με 3 υπνοδωμάτια, μεγάλη βεράντα, στη Χρυσομαλλούσα (πλησίον εκκλησίας). Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται μεγάλο τεσσάρι διαμέρισμα, στη Χρυσομαλλούσα, με ωραία θέα στη θάλασσα. Τιμή 210.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται διώροφη τοικία 120τ.μ., στην Κιόσκι. Πληρ. τηλ. 44245 & 22510 www.inter-lesvos.gr

μονοκαπεριοχή 22510 42528,

Πωλούνται μονοκατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα, καταστήματα, οικόπεδα, αποθήκες νεόδμητα ή παλαιά, σε λογικές τιμές, στη Μυτιλήνη και στα περίχωρά της. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 46450, 6932622045, www.lesvos-real estate.gr

Πωλείται οικία στο κέντρο του Παλαιοχωρίου με ισόγειο μαγαζί. Πληρ. τηλ. 6978918141, 6972-566180. Πωλείται καινούργιο, πολυτελές, προνομιούχο διαμέρισμα, 80 τ.μ., στο Ακρωτήρι. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr

Πωλείται καινούργιο διαμέρισμα 92 τ.μ., 1ου ορόφου, με τζάκι, στο Βουναράκι. Σαλόνι, κουζίνα, WC, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια. Σε πολύ καλή τιμή. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932315919, www.leonisreal estate.com Πωλείται οροφοδιαμέρισμα, ακατοίκητο, σε άριστη κατάσταση, 4ετίας, 127 τ.μ., με μεγάλα μπαλκόνια, 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι-κουζίνα ενιαίο χώρο, έξτρα αποθήκηγκαράζ 64 τ.μ., στην Καλλιθέα. Τιμή ευκαιρίας. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 46450, 6932622045, www.lesvos-real estate.gr Πωλείται ολοκαίνουργιο δυάρι, στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα σε τριώροφη οικοδομή. Τιμή 120.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται καινούργια μονοκατοικία 140τ.μ., στην Καλλιθέα, με θέα. Σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια με δρύινα πατώματα, μπάνιο, WC, θέρμανση: καλοριφέρ, air-conditioner, ηλιακός. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonis realestate.com Πωλείται προνομιούχα, ανακαινισμένη μονοκατοικία 150 τ.μ., σε 1.000 τ.μ. οικόπεδο, εντός οικισμού και με απεριόριστη θέα (υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης 250 τ.μ.), περιοχή Μόριας. Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται διαμέρισμα 2ου ορόφου, 82 τ.μ., στο Δήμο Συκεών (Θεσσαλονίκη), σε τιμή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6977-865674. Πωλείται ανεξάρτητη μεζονέτα 2 υπνοδωματίων (με έξτρα 3ο υπνοδωμάτιο ή γραφείο), στη Βαρειά Μυτιλήνης, ενός επιπέδου, με τζάκι, αυλή και ηλιακό. Διαθέτει 2 επιπλέον ισόγεια διαμερίσματα-γκαρσονιέρες, ιδανικά για εκμετάλλευση (εκμίσθωση). ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται προνομιούχο διαμέρισμα 120 τ.μ., 3ου ορόφου, με θέα, στη Χρυσομαλλούσα (πλησίον Νοσοκομείου). Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται στην περιοχή του Πλατάνου (300 μ. από τον Άγ. Θεράποντα) πλήρως ανακαινισμένη διώροφη μονοκατοικία 70 τ.μ. περίπου, με ένα υπνοδωμάτιο. Ιδανικό για εκμετάλλευση. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται διαμέρισμα 3ου ορόφου 110 τ.μ., με θέα, σε καλή κατάσταση, πλησίον Νοσοκομείου. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται (τιμή διαπραγματεύσιμη) αυτοτελές, ημιτελές διώροφο κτίσμα 340 τ.μ. (170 τ.μ. πάνω όροφος με 170 τ.μ. ημι-ισόγειο/βοηθητικό χώρο), με απεριόριστη θέα και αυλή, στην Αγία Βαρβάρα Πλωμαρίου. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

Πωλούνται 3 καινούργια οροφοδιαμερίσματα κατασκευής 2008, από 60 τ.μ. το καθένα (δυάρια), με αυτόνομη θέρμανση, μισθωμένα, στο κέντρο της αγοράς. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται καινούργιο τριάρι στ’ Ακλειδιού, με θέα στη θάλασσα. Διαθέτει ανεξάρτητη αποθήκη, θέση στάθμευσης. Τιμή 180.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται προνομιούχο κεντρικό οροφοδιαμέρισμα στην Καλλονή, 160 τ.μ.. Τιμή διαπραγματεύσιμη. Πληρ. τηλ. 22510 44245 και 42528. Πωλείται ολοκαίνουργιο άνετο 4άρι με 3 υπνοδωμάτια, 120 τ.μ., στη Χρυσομαλλούσα, 3ου ορόφου, με τζάκι, δρύινα πατώματα, βοηθητικό W.C., αποθήκη, αυτονομία και μεγάλη βεράντα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται στους Πύργους Θερμής νεόκτιστη μεζονέτα, 3 επιπέδων, 3 υπνοδωματίων, με τζάκι, καθώς και αύλειο χώρο, περίπου 400 τ.μ.. Επίσης πωλείται στα Πάμφιλα, νεόκτιστη μεζονέτα, 97 τ.μ., με αυλή και 2 υπνοδωμάτια. ΑΦΟΙ ΑΣΗΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ Κατασκευή - Πωλήσεις - Aντιπαροχές (Ικτίνου, 2). Πληρ. τηλ. 22510 41244, 6948172730. Πωλείται μεγάλη μονοκατοικία, διαμορφωμένη σε 4 ανεξάρτητες γκαρσονιέρες, με δυνατότητα επέκτασης, 1 λεπτό από Άγ. Θεράποντα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται παλιό γωνιακό σπιτάκι πάνω από τον Πλάτανο. Δυνατότητα επισκευής ή και κατεδάφισης για εκμετάλλευση. Τιμή ευκαιρίας. 40.000,00 ευρώ. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται γκαρσονιέρα 30 τ.μ., στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Δάφνης, 2ου ορόφου. Απέχει 150 μ. από το μετρό. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλούνται 2 οροφοδιαμερίσματα, 70τ.μ. το καθένα, σε διπλοκατοικία, με δυνατότητα εσωτερικής επικοινωνίας. 4 Υ/Δ, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, 2 μπάνια, μεγάλος χώρος αυλής - κήπου, στο Μεσαίο Χάλικα, τιμή 245.000. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται διαμπερές τεσσάρι διαμέρισμα, 1ου ορόφου, πλήρως ανακαινισμένο, με 3 Υ/Δ, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου 32. Πληρ. τηλ. 22510 24690, 6946011338. Πωλείται υπό κατασκευή τριάρι 85 τ.μ., με απεριόριστη θέα, στην περιοχή Κουμκό. Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται ανακαινισμένο πολυτελές διαμέρισμα, 95 τ.μ., 4ου ορόφου, με μεγάλες βεράντες, στην περιοχή του γηπέδου (Καλλιθέα). Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ AEOLIAN ESTATE Αθηνέλλης Τζάννος Καβέτσου 36 - ισόγειο Πληρ. τηλ. 6947-949150 ASPIS REAL ESTATE ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Μυτιλήνη: Καβέτσου 13, τηλ.: 22510 22220 Αθήνα: Λεωφόρος Συγγρού 320, τηλ. κέντρο: 210 6106560 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ ΙΚΤΙΝΟΥ 2, ΙΣΟΓΕΙΟ 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181 ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Τηλ. 22510 47456, κιν. 6977-359251 BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Κομνηνάκη 19, Μυτιλήνη τηλ. 22510 40188 www.investinlesvos.com ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙNHΤΩΝ WWW.LESVOS-REALESTATE.GR Δούκας Στέργος Ν. Αποστόλη 1, Μυτιλήνη τηλ. 2251046450, κιν. 6932-622045 ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Ραλλίδης Λουκιανός Καβέτσου 38 Τηλ. 22510 45181, κιν. 6945-935806 www.lesvos-houses.gr rallidis2001@yahoo.gr ΛΕΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Αθ. Μητρέλια 1 & Ικαρίας (Λαδάδικα) Τηλ. 22510 23781, 6932-315919 www.leonisrealestate.com e-mail: info@leonisrealestate.com ΠΑΡΑΣΧΗ ΚΑΤΙΟΥΣΑ Καβέτσου 17 Τηλ. 22510 44243, κιν. 6936-626775 paraschi_k@yahoo.gr ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Καβέτσου 14 Τηλ. 22510 44245 www.inter-lesvos.gr ΠΛΩMAPI ΜΑΜΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Τηλ. 22520 33335, κιν. 6973-887531 www.mamakos.net info@plomari-houses.com ΠΟΛIΧΝΙΤΟΣ HIBISCUS REAL ESTATE SERVICES ΚΟΥΡΒΑΝΙΟΥ ΜΠΑΛΚΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Κ. Δεληγιάννη 6, Ψαράδικα Πολιχνίτος Τηλ. 22520 41885 Κιν. 6945-479497 www.buy-greekproperty.co.uk info@buy-greekproperty.co.uk


17

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Πωλείται προνομιούχα παραδοσιακή κατοικία, 650τ.μ., με βοηθητικούς χώρους, σε οικόπεδο 1.000τ.μ., στο κέντρο της πόλης. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται εξαιρετική ιδιόκτητη μεζονέτα 150τ.μ. στο Ακρωτήρι, με σχεδόν 1στρέμ. αυλή (μπρος - πίσω), με extra υπόγειο 80τ.μ. και 130τ.μ. περίπου βεράντες. 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181. Πωλείται προνομιούχο διαμπερές διαμέρισμα, ρετιρέ, 105 τ.μ., στα Μαύρα Σίδερα. Πληρ. τηλ. 22510 44245 και 22510 42528. Πωλείται καινούργια πολυτελής, προνομιούχα και αυτοτελής μονοκατοικία 125τ.μ., με 45τ.μ. σοφίτα, με τζάκι και ηλιακό, στο κέντρο της πόλης, πλησίον ΟΤΕ. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται ημιισόγειο διαμέρισμα 45τ.μ. στην Παναγιούδα, με μικρή αυλή. 45.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται γκαρσονιέρα 34τ.μ., 1ου ορόφου, πλήρως επιπλωμένη στην Παναγιούδα. 55.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται διαμέρισμα 63 τ.μ., 3ου ορόφου, σε καλή κατάσταση, στην τιμή των 86.000 ευρώ, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας, πλησίον «Γαρδένιας». Πληρ. τηλ. 22510 44245. Πωλείται προνομιούχο διαμέρισμα 80τ.μ., α´ ορόφου, στο Ακρωτήρι. Υπάρχει και δυνατότητα γκαράζ 40τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται συγκρότημα 11 δωματίων, εμβαδού 270τ.μ., σε οικόπεδο 500τ.μ., πέτρινης κατασκευής, στο Μόλυβο. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου, σε άριστη κατάσταση, 90 τ.μ., στη Χρυσομαλλούσα (μαζί με τα έπιπλα). Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

Πωλείται οροφοδιαμέρισμα νεόδμητο, 105τ.μ., με 3 μεγάλα Υ/Δ, WC, μπάνιο, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με πάσο, με 30τ.μ. μπαλκόνια, 25τ.μ. γκαράζ και πανοραμική θέα. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται κατοικία 55τ.μ., με 50τ.μ. υπόγειο, σε προνομιούχο γωνιακό οικόπεδο 735τ.μ., με απεριόριστη θέα, στις Νέες Κυδωνιές. Δυνατότητα επιπλέον δόμησης 250τ.μ.. Πληρ. τηλ. 6974-778561. Πωλείται ημιισόγειο πολυτελές διαμέρισμα, 50 τ.μ., πλήρως επιπλωμένο, στο κέντρο της Χρυσομαλλούσας. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528. Πωλείται καινούργια, παραθαλάσσια, πολυτελής μεζονέτα 100τ.μ., στην παραλία Βατερών. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται προνομιούχο νεόδμητο, ισόγειο, ημιτελές οροφοδιαμέρισμα, 115τ.μ., με αυλή, στη Νέαπολη. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται μεζονέτα 100τ.μ., νεόδμητη, σε οικόπεδο 280τ.μ., με 3 Υ/Δ πανοραμική θέα, κήπος, 200μ. από τη θάλασσα. Επιπλέον 50τ.μ. βοηθητικός χώρος στο ισόγειο, τιμή προσιτή, στο Δ. Λουτροπολέως Θερμής. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται πλησίον Γηπέδου οροφοδιαμέρισμα 80τ.μ., γ´ ορόφου, με θέα και αυτονομία. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται στο Κιόσκι, μεγάλη ανεξάρτητη μονοκατοικία αποτελούμενη από ισόγειο υπερυψωμένο όροφο 125 τ.μ. με 3 υπνοδωμάτια και δύο μισθωμένα άνετα δυάρια στον πάνω όροφο, 62 τ.μ. και 59 τ.μ. αντίστοιχα. Βρίσκεται σε 290 τ.μ. οικόπεδο και υπάρχει υπόλοιπο Συντελεστή Δόμησης 39 τ.μ., για ανέγερση προσθήκης ή μιας ανεξάρτητης γκαρσονιέρας. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181.

Πωλείται καινούργια προνομιούχα μεζονέτα 130τ.μ., με 70τ.μ. ημιισόγειο και 400 τ.μ. αυλή, στην Αγία Μαρίνα (υπό κατασκευή). Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται προνομιούχο διαμέρισμα 80τ.μ., α´ ορόφ., πλήρως ανακαινισμένο, σε άριστη κατάσταση, στο Ναυτικό Όμιλο. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται πολυτελέστατη βίλα 180 τ.μ., με έξτρα βοηθητικές αποθήκες και γκαράζ, πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής, καταπληκτική απεριόριστη θέα, σε 6 στρεμ. οικόπεδο. Μάστερ-ρουμ με ιδιαίτερο μπάνιο, ξυλείες μασίφ από δρυ, γρανίτες κ.λπ.. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται μονοκατοικία 120 τ.μ. στο Βουναράκι, σε άριστη κατάσταση, βρισκόμενη σε οικόπεδο 240 τ.μ.. Υπολείπονται άλλα 120 τ.μ. να οικοδομηθούν. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonis realestate.com Πωλούνται πολυτελείς ανεξάρτητες γκαρσονιέρες/ δυάρια/τριάρια, σε υπερυψωμένο πλεονεκτικό οικόπεδο, με πανοραμική θέα, 6 λεπτά από την Ερμού. Διαμπερείς, άνετες οικίες, με ξεχωριστές εισόδους και τζάκι, από 36 έως 97τ.μ.. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται γκαρσονιέρα δεκαετίας, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας, εμβαδού 29τ.μ.. Τιμή ευκαιρίας 40.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932-622045, 22510 46450, www.lesvos-real estate.gr Πωλείται προνομιούχο πολυτελές, καινούργιο οροφοδιαμέρισμα, 150τ.μ., σε διπλοκατοικία, με απεριόριστη θέα και αυλή στη Βαρειά. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται μονοκατοικία στην Kυπαρισσίων, μερικώς ανακαινισμένη, σε πολύ καλή τιμή. Xωρίς αυλή, με 2 υπνοδωμάτια. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Πωλείται προνομιούχα μονοκατοικία 95 τ.μ., με μεγάλη αυλή σε 2 στρέμ. οικόπεδο και πανοραμική θεά, στη Σκάλα Νέων Κυδωνιών. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528.

Πωλείται νεόδμητη, παραθαλάσσια μεζονέτα 125τ.μ., στην Παναγιούδα, με διαμορφωμένο υπόγειο 70τ.μ. και οικόπεδο 300τ.μ., μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα, WC, 3 Υ/Δ, μπάνιο και μεγάλες βεράντες. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonisrealestate.com Πωλούνται προνομιούχες μεζονέτες 105 τ.μ. εκάστη, με 52 τ.μ. γκαράζ, αυλή και πανοραμική θέα, στην ευρύτερη περιοχή Σουράδας. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528. Πωλείται στη Σουράδα διαμέρισμα 85τ.μ., με εξτρά 85τ.μ. αποθήκη. 2 επιπέδων, με εσωτερική σκάλα. Δυνατότητα 4 υπνοδωματίων. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλούνται ανεξάρτητες μεζονέτες στην Παναγιούδα, από 108τ.μ. έως 130τ.μ., με αυλή. Αρίστης κατασκευής σε εξαιρετικές τιμές. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται προνομιούχο διαμέρισμα υπό κατασκευή, 1ου ορόφου, 50τ.μ., στη Χρυσομαλλούσα. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται προνομιούχο διαμέρισμα α’ ορόφου, 100 τ.μ., στην περιοχή Αγ. Παντελεήμονος στο Βουναράκι (διπλοκατοικία υπό κατασκευή). Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 42528. Πωλείται στη Βερναρδάκη διατηρητέα οικία 210τ.μ. περίπου στο σύνολο, με αυλή. Δυνατότητα 2 εισόδων, ιδανική για μετατροπή σε επαγγελματικές στέγες, γραφεία ή γκαρσονιέρες. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - τηλ. 22510 47456, Πωλείται μεζονέτα 175 τ.μ., με 4 Υ/Δ, 3 WC, στην Ε.Ο. Μυτιλήνης - Ακρωτηρίου, με φόντο τη θάλασσα. Τιμή λογική. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251. Ενοικιάζεται κατάστημα 92 τ.μ., με υπόγειο 84 τ.μ., στην Καβέτσου, πλησίον πρώην γραφείων «Ολυμπιακής». ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251. Πωλείται επιχείρηση εστιατορίου στη Σκάλα Καλλονής, με δεδομένη πελατεία, φουλ έξτρα εξοπλισμό, σε τιμή λογική, λόγω αναχώρη-

σης. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251. Πωλείται οικόπεδο 210 τ.μ., στον Αφάλωνα, με δυνατότητα δόμησης 230 τ.μ.. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251. Πωλείται στο Γαβαθά Άντισσας, σε κεντρικό σημείο της «Φραγκόσκαλας», με πανοραμική θέα και σχεδόν πάνω στο κύμα, οικόπεδο 170 τ.μ., με υφιστάμενη αποθήκη. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251.

Πωλείται οικόπεδο 500 τ.μ. στον οικισμό του Γαβαθά της Άντισσας, με δυνατότητα δόμησης 100 τ.μ., πάνω στη θάλασσα, δίπλα στην ταβέρνα «Τσολιάς». ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977359251. Πωλείται στη Μυτιλήνη οικόπεδο 56 τ.μ., σε κατάλληλο σημείο για εκμετάλλευση και με δυνατότητα δόμησης 100 τ.μ.. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251. Πωλείται οικόπεδο στη Νυφίδα Πολιχνίτου, 225 στρεμ.. Περιβάλλεται από

Στη Σκάλα Ν. Κυδωνιών (Μπαλτζίκι) πωλούνται ετοιμοπαράδοτες παραθαλάσσιες εξοχικές κατοικίες πάνω στο κύμα, 30, 50, 70, 80 και 100τ.μ., σε διαμερίσματα & μεζονέτες από 2.000τ.μ.. Πληρ. τηλ. 6977807567 & 210 6395044, 22510 31747. Πωλείται μικρό τριάρι 68τ.μ., γ´ όροφου στα Μαύρα Σίδερα, διαμπερές, με θέα, σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και αυτόνομη θέρμανση. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonis realestate.com Πωλείται καινούργια προνομιούχα μεζονέτα 140τ.μ., με 80τ.μ. ημιισόγειο και 600τ.μ. αυλή, με απεριόριστη θέα, στην Αγία Μαρίνα (υπό κατασκευή). Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται προνομιούχα μεζονέτα υπό κατασκευή, 140 τ.μ., με 70 τ.μ. ισόγειο γκαράζ και μικρή αυλή, στο Ακλειδιού. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 42528. Πωλείται προνομιούχα διώροφη μονοκατοικία 90 τ.μ., ανακαινισμένη, με απεριόριστη θέα, στην Αγ. Μαρίνα, σε οικόπεδο 180 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Πωλείται αποθήκη στη Χρυσομαλλούσα, ισογείου, 100 τ.μ., σε λογική τιμή. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Πωλείται αποθήκη στην Παγανή, 200 τ.μ., με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος ή βιομηχανικού, τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www.aeolianestate.gr Πωλείται κατάστημα στην περιοχή Ποταμός Λαγκάδας Μυτιλήνης, κατάλληλο για συνεργείο και άλλες παρεμφερείς χρήσεις. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται επαγγελματικός χώρος 900 τ.μ., επί της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, πλησίον ξενοδοχείου «Μυτιλάνα». Έκταση οικοπέδου 8 στρέμ.. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Πωλείται γωνιακό διαμέρισμα 2ου ορόφου, 85τ.μ., στην περιοχή του γηπέδου, κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται κατάστημα 140τ.μ., με μεγάλο πεζοδρόμιο, στη Χρυσομαλλούσα. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932 - 315919, www.leonis realestate.com Πωλείται μεγάλο κατάστημα στην κεντρική αγορά Μυτιλήνης (οδός Ερμού). Τιμή 380.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλούνται γραφεία 141τ.μ. (σύνολο) στην προκυμαία Μυτιλήνης, με πολύ καλή απόδοση ενοικίου. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 και 6932-315919, www. leonisrealestate.com Πωλείται αποθήκη υπόγεια στα Πυργέλλια. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται κατάστημα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης στην περιοχή «ΜΠΑΣ ΦΑΝΑΡ», που περιλαμβάνει: Υπόγειο - ισόγειο - πατάρι και α´ όροφο. Συνολικά 169,60 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 20625. Πωλείται κεντρικό κατάστημα 100τ.μ., με 60τ.μ. αποθήκη, σε εμπορικό σημείο της αγοράς. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται γκαράζ 23τ.μ., στην περιοχή της Καλλιθέας, 22.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται μεγάλο βιοτεχνικό κτήριο και κατάστημα στην Παγανή Μυτιλήνης. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται ακίνητο 400 τ.μ. στο κέντρο της Μυτιλήνης. Στεγάζει επικερδή επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος. Εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης, με εξασφαλισμένα καθαρά κέρδη 100.000 ευρώ ετησίως. Πληροφορίες από το γραφείο, μόνο σοβαρές προτάσεις. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ενοικιάζεται καινούριο κατάστημα 33 τ.μ. επί της Καβέτσου. Τιμή 750 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

κιν. 6977-359251

θάλασσα, κατέχει σχετική απόφαση της Δασικής Υπηρεσίας και έχει οριοθετηθεί η αιγιαλίτιδα ζώνη. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977359251.

γερμανικό λέβητα, air-condition, ηλιακό, μεγάλο πατάρι, 3 Υ/Δ και γεώτρηση, σε οικόπεδο (κήπο) 1.150 τ.μ.. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251.

Πωλείται, στην Ε.Ο. Καλλονής - Παρακοίλων και μετά τη διασταύρωση προς Σκάλα Καλλονής, οικόπεδο 4 στρεμ.. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977-359251.

Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου πόλης Μυτιλήνης, 800 τ.μ., με δυνατότητα δόμησης 1.120 τ.μ.. Δεκτές σοβαρές προτάσεις. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977359251.

Πωλείται μονοκατοικία 140 τ.μ., στο 12ο χλμ. εθνικής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής, με 80 τ.μ. βοηθητικούς χώρους, γκαράζ, καλοριφέρ με

Πωλείται στη Λακέρδα, 70 μ. από κεντρικό δρόμο, οικόπεδο 10 στρεμ., με δυνατότητα δόμησης 185 τ.μ. και με θέα τον κόλπο της Γέ-

ρας. Τιμή 110.000 €. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977359251. Πωλείται στο Πυργί μετά την Coca-Cola και πάνω στο δρόμο οικόπεδο 4 στρεμ., με θέα τον κόλπο της Γέρας και με οικοδομική άδεια για ανέγερση 200 τ.μ.. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977359251. Στο Κιόσκι πωλείται οικόπεδο 340 τ.μ. με δυνατότητα δόμησης 340 τ.μ.. ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Πληρ. τηλ. 22510 47456 και 6977359251.


18 Ενοικιάζεται μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται προνομιούχο κεντρικό κατάστημα 120τ.μ., με 60τ.μ. πατάρι, στην περιοχή της μαρίνας. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ενοικιάζεται ισόγειο κατάστημα 110 τ.μ., πίσω από την κεντρική αγορά. Πληρ. τηλ. 22510 44245 και 42528. Ενοικιάζεται γραφείο 26τ.μ. 2ου ορόφου, στην Ικτίνου. Σε χαμηλή τιμή, ιδανικό για κάθε χρήση. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζεται γραφείο 1ου ορόφου στην οδό Χίου 5, ιδανικό για επαγγελματική στέγη, με 3 δωμάτια. Πληρ. τηλ. 6973-961018.

Ενοικιάζεται προνομιούχο νέο κατάστημα 160 τ.μ. με 100 τ.μ. ημιυπόγειο, πλησίον Ζωοδόχου Πηγής. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 42528.

Προκυμαία. Ενοικιάζεται κατάστημα 220 τ.μ., ισόγειο με πεζοδρόμιο, υγειονομικού ενδιαφέροντος, προαιρετικά πλήρως εξοπλισμός καφετέριας, σε άριστη κατάσταση για άμεση λειτουργία. Πληρ. τηλ. 6934-031474.

Ενοικιάζεται προνομιούχο κατάστημα 160 τ.μ., στο 6ο χλμ. επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής, με ιδιωτικό πάρκινγκ και γεώτρηση. Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528, www.interlesvos.gr

Ενοικιάζεται κατάστημα 27 τ.μ. ανακαινισμένο, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, περιοχή Πηγαδάκι, σε πάροδο της Ερμού, Ιωακείμ Πατριάρχη. Πληρ. τηλ. 6974895754, 210 8048500. Ενοικιάζεται κατάστημα 40 τ.μ. (20 στο ισόγειο και 20 στον όροφο) στην Ερμού. Τιμή 900 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται κατάστημα 100 τ.μ. στη Σκάλα Βασιλικών, ευρισκόμενο επί της παραλίας, κατάλληλο για κατάστημα εστίασης ή αναψυχής. Έχει αρκετούς βοηθητικούς χώρους. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται κατάστημα στην οδό Κομνηνάκη της Μυτιλήνης, 40 τ.μ. Τιμή 300 ευρώ. Χρειάζεται επισκευές. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται συγκρότημα 2 ολοκαίνουριων γραφείων χωρίς κοινόχρηστα, είτε συνολικά είτε μεμονωμένα, πλησίον κεντρικής αγοράς. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ενοικιάζεται τριώροφο κτήριο στο κέντρο της Ερμού, συνολικού εμβαδού 420 τ.μ. (ισόγειο 140 τ.μ., 1ος όροφος 140 τ.μ., σοφίτα 140 τ.μ.), με 5 WC. Κατάλληλο για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932315919, www.leonisreal estate.com

Ενοικιάζεται προνομιούχο κατάστημα 60 τ.μ., πλησίον της προκυμαίας. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

Ενοικιάζεται κατάστημα 70 τ.μ. στη Χρυσομαλλούσα, για κάθε χρήση. Χαμηλή τιμή. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181. Ενοικιάζεται ισόγειο κατάστημα 106 τ.μ., με επιπλέον πατάρι, στην Ελ. Βενιζέλου 29, Μυτιλήνη. Πληρ. τηλ. 6976626973, 22510 29206. Ενοικιάζεται στην οδό Ικτίνου πλεονεκτικό γραφείο 4ου ορόφου, ιδανικό για επαγγελματική στέγη, σε κεντρικότατη πολυκατοικία στην αρχή της οδού Καβέτσου. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Ενοικιάζονται 2 καταστήματα-επαγγελματικοί χώροι, 70 & 40 τ.μ. αντίστοιχα, μαζί ή και μεμονωμένα, στη Χρυσομαλλούσα, Θουκυδίδη & Κανάρη, πρώην αξονικός τομογράφος «Ιατρική Διάγνωση». Πληρ. τηλ. 22510 47474, 6978-292195. Ενοικιάζεται μαγαζί στην κεντρική αγορά, 43 τ.μ.. Πέτρινοι τοίχοι, δυνατότητα δημιουργίας παταριού. Πληρ. τηλ. 22510 44243 & 6936626775. Ενοικιάζονται 2 ολοκαίνουργια καταστήματα, αρίστης κατασκευής, γενικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος, 150 τ.μ. και 170 τ.μ., στην Παγανή, στο ύψος του Κτηνιατρείου. Διαθέτουν άνετο χώρο φορτοεκφόρτωσης και θέση στάθμευσης. Τιμές χαμηλές. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πωλούνται στην Πέτρα 5 ενοικιαζόμενα δωμάτια, με αυτόνομη θέρμανση, σε 4 στρεμ. οικόπεδο. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλούνται 2 επιχειρήσεις λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό, πολύ γνωστές και πολύ επικερδείς. Μπορούν να δουλέψουν και σαν μια επιχείρηση. Απόσβεση σε ένα χρόνο. Πληρ. τηλ. 6984-165935. Πωλείται ή ενοικιάζεται κομμωτήριο πλήρως εξοπλισμένο (επίπλωση και προϊόντα), με έτοιμη πελατεία 15 ετών, με προϋπηρεσία σε κεντρικό σημείο της Μυτιλήνης. Πληρ. τηλ. 6978-150400. Πωλείται επιχείρηση εμπορίας και διανομής τροφίμων (ψυκτικοί θάλαμοι, φορτηγά, βαν, κομπιούτερ για exvan, εκτυπωτές, ανυψωτικά κ.τ.λ.). Πληρ. τηλ. 6940815423. Πωλείται επιχείρηση ψητοπωλείου στη Μυτιλήνη, με πολυετή παρουσία στο χώρο, λόγω αλλαγής επαγγέλματος. Πληρ. τηλ. 6944-420063. Πωλείται επιχείρηση fast food (καφέ, σάντουιτς, τυρόπιτα, κρέπα κ.λπ.) στο κέντρο της πόλης, Ερμού 80, λόγω αναχωρήσεως. Τιμή προσιτή. Δεκτός κάθε οικονομικός έλεγχος. Πληρ. τηλ. 6980785927.

Delicatessen πωλείται ή ενοικιάζεται στα Λαδάδικα, λόγω έκτακτης μετάθεσης. Τιμή πώλησης 55.000, τιμή ενοικίασης 1.300. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 22510 28418. Πωλείται επιχείρηση εστίασης, επί της προκυμαίας. Περισσότερες πληροφορίες μόνο με ραντεβού. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται επικερδής επιχείρηση καφετέρια-πιτσαρία στην πλατεία Καλλονής. Τιμή διαπραγματεύσιμη. Πληρ. τηλ. 22530 22755 6976837749, κ. Νίκος. Πωλείται πολύ γνωστή επιχείρηση εστίασης πλησίον της Μυτιλήνης, στον οδικό άξονα Μυτιλήνης - Αεροδρομίου. Πληροφορίες μόνο με ραντεβού. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται μεγάλη επιχείρηση εστίασης-αναψυχής, κερδοφόρα, 280 τ.μ., με μεγάλα πεζοδρόμια, στην προκυμαία Μυτιλήνης. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932315919, www.leonisreal estate.com Πωλείται οπωροπαντοπωλείο - πρατήριο άρτου, επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, σε πολύ καλή τιμή. Πληρ. τηλ. 6989-919130, 22510 42346.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ενοικιάζεται χώρος ισόγειος, κατάλληλος για γραφεία ή για αποθήκη, στην Ολοκαυτώματος και Παπαδιαμάντη γωνία. Πληρ. τηλ. 6933-458994, 6979-298385. Ενοικιάζεται υπερυψωμένο ισόγειο για επαγγελματικός χώρος, 57 τ.μ., στην περιοχή του γηπέδου. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται βυτίο μεταφοράς καυσίμων για πρατήριο, χωρητικότητας 2.350 λίτρων, τύπος Mazda T2500, με αντλία, μετρητή και 120μ. λάστιχο. Δεκτός κάθε μηχανολογικός έλεγχος. Τιμή συζητήσιμη. Πληρ. τηλ. 6948601773. Ενοικιάζεται αποθήκη στην περιοχή Χρυσομαλλούσας. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Πωλείται εξοπλισμός εστιατορίου-ταβέρνας εξ ολοκλήρου ή μεμονωμένα. Ψυγείο τρίπορτο, λάντζες διπλές ανοξείδωτες, απορροφητήρας 2,5μ. μαζί με μοτέρ εξαερισμού. Πληρ. τηλ. 6988907798, κ. Ντίνα. Πωλείται κατάστημα-βιοτεχνικό κτήριο 220 τ.μ., μισθωμένο 600,00 ευρώ, σε τιμή ευκαιρίας. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται μπετονιέρα και αναβατόριο Ρομπόκα βαρέως τύπου, με μηχανές Diesel Μαλκότσι, 12 & 15 ΗΡ αντίστοιχα. Πληρ. τηλ. 6936897033.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Ζητείται προς αγορά κτήμα με γεώτρηση, από 1 έως 30 στρέμματα, στις περιοχές Αγίας Μαρίνας, Πληγωνίου,

Νεάπολης, Βαρειάς, Ακρωτηρίου, Κρατήγου, Λουτρών, Χαραμίδας. Αποκλείονται μεσίτες. Πληρ. τηλ. 6947406993. Ζητείται για αγορά τριάρι ή τεσσάρι, εντός της Μυτιλήνης. 2 ή 3 υπνοδωμάτια, για άμεση κατοίκηση. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Ζητείται για αγορά άδεια εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου, με υπογεγραμμένη σύμβαση σύνδεσης με τη ΔΕΗ και επαρκή χρόνο για την εγκατάσταση του πάρκου (να μην έχουν περάσει οι 18 μήνες που καθορίζει η ΔΕΗ για την εγκατάσταση του πάρκου). Πληρ. τηλ. 6939895440.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΩΝ Πωλείται κτήμα πάνω από 200 στρέμ., μεταξύ Αργένου και Μολύβου, με πανοραμική θέα, νερό, δρόμο με περίφραξη, πλησίον μονοφασικού-τριφασικού ρεύματος, κατάλληλο και για τουριστικές επιχειρήσεις. Πληρ. τηλ. 6980-783776, 22530 55217 Πωλείται πάνω από την «Αχιβάδα» εξαιρετικό γεωτεμάχιο 1.200 τ.μ., με προοπτική για οικόπεδο. Καταπληκτική θέα. Ιδανική για επένδυση. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181. Πωλείται αγροτεμάχιο 4στρεμ. άρτιο και οικοδομήσιμο στην περιοχή μεταξύ αεροδρομίου και Αγ. Μαρίνας, θέση Χασάν Αγά (πλησίον Τούμπας Βουρνάζου). Πληρ. τηλ. 210 6719532, 6972 228721, 6945-482614.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ Ενοικιάζεται οικόπεδο εμβαδού 4 στρεμμάτων επί της παραλιακής οδού Μυτιλήνης - Παναγιούδας στο ύψος Καρά Τεπέ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Eνοικιάζεται οικόπεδο εμβαδού 4 στρεμ., επί της παραλιακής οδού Μυτιλήνης - Παναγιούδας, στο ύψος του Καρά Τεπέ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Ζητείται προς αγορά οικόπεδο στα περίχωρα της Μυτιλήνης. Αποκλείονται μεσίτες. Πληρ. τηλ. 6941-440474.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ Πωλείται οικόπεδο στον Αύλωνα Γέρας, 4 στρεμ., με θέα στη θάλασσα και συντελεστή 200 τ.μ.. Τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr Πωλείται οικόπεδο στο Μόλυβο 10 στρεμ., με θέα στη θάλασσα, κατάλληλο για ξενοδοχειακή μονάδα. Πληρ. τηλ. 6947-949150. Πωλείται οικόπεδο στη Νεάπολη, 4 στρεμ., με 200 τ.μ. συντελεστή δόμησης. Πληρ. τηλ. 6947-949150.

Πωλείται οικόπεδο στο Μάρμαρο Γέρας, 1.200 τ.μ., με 12 μ. πρόσοψη, επάνω στη θάλασσα, άρτιο και οικοδομήσιμο 400 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται οικόπεδο στις Νέες Κυδωνιές 22 στρεμ.. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται στο Χάλικα οικόπεδο 0,5 στρέμ., με συντελεστή δόμησης 400 τ.μ., απεριόριστη θέα. Πληρ. τηλ. 6947 - 949150, www. aeolianestate.gr Πωλείται μεγάλο οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, πλησίον θέσης «Γαϊδαρανήφορος». Τιμή 135.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται στα Βατερά οικόπεδο 20 στρεμ., επανω στο δρόμο, μπροστά στη θάλασσα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Πωλείται στο Πυργί οικόπεδο 2 στρεμ., με συντελεστή δόμησης 160 τ.μ., ρεύμα, νερό, έτοιμη περίφραξη και θέα στον Κόλπο Γέρας. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr Πωλείται στην Κάτια οικόπεδο 0,5 στρέμ., με συντελεστή δόμησης 90 τ.μ., μια μικρή κλίση 10% και θέα στη θάλασσα. Πληρ. τηλ. 6947949150, www.aeolian estate.gr Πωλείται οικόπεδο στο κέντρο της Μυχούς, άρτιο και οικοδομήσιμο, 300 τ.μ. και κτίζει 200 τ.μ.. Τιμή πώλησης25.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6978-748678 (ώρες εργάσιμες). Πωλείται οικόπεδο στην Παγανή-Πυργί, άρτιο και οικοδομήσιμο, με εμβαδό 2 στρεμ., θέα, οικοδομεί 160 τ.μ.. Τιμή ευκαιρίας 60.000 ευρώ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 46450, 6932-622045, www.lesvosrealestate.gr Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 11 στρεμ., στην περιοχή Βρολίδια, πίσω από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www.investin lesvos.com Πωλείται παραθαλάσσιο οικόπεδο 2 στρεμ. στον Αύλωνα Γέρας, ιδανικό για την ανέγερση εξοχικής κατοικίας. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www. investinlesvos.com Πωλείται οικόπεδο με καταπληκτική θέα, 555 τ.μ., εντός σχεδίου, στον Άνω Χάλικα Μυτιλήνης. Το οικόπεδο χτίζει 400 τ.μ. και περιλαμβάνει παλαιά οικία 48 τ.μ. και υπόγειο 20 τ.μ.. BUSINET ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 40188, www.investin lesvos.com Πωλείται μικρό οικόπεδο στη θέση Βουναράκι Μυτιλήνης. Τιμή 50.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οικόπεδο 216 τ.μ., εντός του οποίου υπάρχει παλιά μονοκατοικία εμβαδού 86 τ.μ., στον Πλακάδο Λέσβου. Κτίζει 250 τ.μ.. Έχει ωραία θέα. Τιμή 25.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181.

Πωλείται μεγάλο οικόπεδο εντός οικισμού στους Πύργους Θερμής. Καταπληκτική θέα. Κτίζει 400 τ.μ.. Τιμή 150.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οικόπεδο 126 τ.μ. στις Καμάρες, με καταπληκτική θέα. Κτίζει 126 τ.μ. κύρια κατοικία και 70 περίπου τ.μ. βοηθητικούς χώρους, ήτοι συνολικά περίπου 200 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 4 στρεμ. επί της παραλιακής οδού Χαραμίδας - Μυτιλήνης. Είναι άρτιο, οικοδομήσιμο και επίπεδο. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 & 6932-315919, www.leonisrealestate.com Πωλείται μεγάλο οικόπεδο εκτός σχεδίου στη Λάρσο, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση ή και για ανέγερση κατοικίας. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οικόπεδο εντός οικισμού Περάματος Γέρας, άρτιο και οικοδομήσιμο. Διαθέτει γεώτρηση. Κτίζει 400 τ.μ.. Τιμή 45.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οικόπεδο 62 τ.μ. στα Λουτρά Μυτιλήνης. Κτίζει περίπου 100 τ.μ. σε δύο επίπεδα (50 και 50). Τιμή 15.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται μεγάλο οικόπεδο έκτασης 25.000 τ.μ., στην αγροτική περιοχή Ταξιαρχών, πλησίον Δύο Αγίων. Τιμή 120.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οικόπεδο επί της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Παναγιούδας, κατάλληλο τόσο για ανέγερση κατοικίας όσο και για ανέγερση επαγγελματικών χώρων. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός οικισμού Πληγωνίου, με θέα στη θάλασσα. Κτίζει 400 τ.μ.. Τιμή 140.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 22510 45181. Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο με πανοραμική θέα, 370 τ.μ. (χτίζει 200 μ.), εντός οικισμού, στο Καγιάνι. Τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 210τ.μ., στα Αλυφαντά. Χτίζει 250τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται εξαιρετικό οικόπεδο 4 στρεμμάτων στα Βατερά Λέσβου, 100μ. από τη θάλασσα. ΔΕΗ - ΔΕΥΑΜ ΟΤΕ. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλούνται οικόπεδα 6 στρεμ. (με πρόσωπο 50 μ.) στα Μιστεγνά. Τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Κουμκό Μυτιλήνης, με πανοραμική θέα, εμβαδόν 4 στρεμμάτων με οικοδομική άδεια για 200τ.μ. οικία. Τιμή 150.000 ευρώ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. Πληρ. τηλ. 22510 46450, 6932 622045, www.lesvos-real estate.gr


19

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 4 στρεμ., στους Πύργους Θερμής, εκτός οικισμού (χτίζει 200 μ.). Τιμή διαπραγματεύσιμη. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται οικόπεδο 5στρεμ. στη Νεάπολη, πάνω από το «Ολύμπικο». ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Πωλείται οικόπεδο στη Λάρσο, 8,5 στρεμ., άρτιο και οικοδομήσιμο, με γεώτρηση. Πληρ. τηλ. 6947-949150, www.aeolianestate.gr Πωλείται στα Βατερά προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο 2,5 στρεμ., με οικοδομική άδεια για 3 πολυτελείς πέτρινες μεζονέτες. Σύνολο δόμησης 400τ.μ.. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 10 στρεμ., πλησίον ΚΤΕΟ (εθνικής οδού Μυτιλήνης - Μόριας), κατάλληλο για κάθε χρήση. Τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr

Πωλείται οικόπεδο 3.000 τ.μ. στο Πυργί επί της κεντρικής οδού, με θέα στον κόλπο της Γέρας. Άρτιο, οικοδομήσιμο και επίπεδο. Με άδεια οικοδομής. Μπορούν να χτιστούν 200 τ.μ. Σε πολύ καλή τιμή. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781, 6932 315919, www.leonisreal estate.com

Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 4 στρεμ. στη Θερμή, 250 μ. από πλαζ Αγίου Γεωργίου. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

Πωλείται οικόπεδο 250τ.μ. (χτίζει 250τ.μ.), στην Καλλιθέα. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr

Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 2.000τ.μ., με θέα, άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός οικισμού, περιοχή Παμφίλων. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 4.000 τ.μ., εκτός οικισμού, στη Θερμή. Χτίζει 200 τ.μ.. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.inter-lesvos.gr Πωλείται οικόπεδο 4 στρεμ. στην περιοχή της Aγ. Mαρίνας, άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός οικισμού. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται προνομιακό οικόπεδο στο Μόλυβο, 11.000τ.μ., με γεώτρηση. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, με πρόσοψη σε κεντρικό οδικό άξονα. Πληρ. τηλ. 6948202060.

Πωλείται οικόπεδο 5,5 στρεμ., με 130 ρίζες ελιές, στην περιοχή Κώμη, θέση Τάψα. Πληρ. τηλ. 6972442460.

Πωλείται οικόπεδο 4 στρεμ. στη θέση Λακέρδα - Χριστός, 200μ. περίπου από τη θάλασσα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Πωλείται πλεονεκτικό οικόπεδο 6 στρεμμάτων, στα Βατερά Λέσβου, πλησίον ξενοδοχείου «Ειρήνη». Ιδανικό για κάθε επένδυση (ξενοδοχείο - δωμάτια κ.λπ.). ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Πωλείται οικόπεδο 4 στρεμ. στο Κουμκό, άρτιο και οικοδομήσιμο, με άδεια οικοδομής για 200 τ.μ., έξτρα υπόγειο. Πανοραμική, απεριόριστη θέα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181.

Πωλούνται στο Ακόθ Λουτρών οικόπεδα άρτια και οικοδομήσιμα, σε διάφορες τιμές. Πανοραμική απεριόριστη θέα στον Κόλπο Γέρας. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181.

Πωλείται μοναδικό οικόπεδο 450τ.μ. περίπου, στην περιοχή Γηπέδου, με εξαιρετική προοπτική εκμετάλλευσης. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972990181.

Ι Δ Ι Α Ι Τ Ε Ρ Α Φυσικομαθηματικός παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Τιμές πολύ προσιτές. Πληρ. τηλ. 6942-540232. Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας παραδίδει μαθήματα γαλλικών: -όλα τα επίπεδα και πτυχία, -ατομικά και ομαδικά, -πλούσιο διδακτικό υλικό, -χρήση διαδικτύου και οπτικοακουστικών μέσων διδασκαλίας. Προσιτές τιμές. Πληρ. τηλ. 6984-503679. Καθηγήτρια αγγλικών με μητρική γλώσσα τα αγγλικά παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Τιμές λογικές. Πληρ. τηλ. 6974891664, 22510 47835.

ΑΓΓΛΙΚΑ Καθηγήτρια με πολύχρονη πείρα παραδίδει μαθήματα, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων, με μεμονωμένα άτομα ή γκρουπ, σε πολύ λογικές τιμές. Πληρ. τηλ. 22510 43829 και 6980-284964. Γερμανικά ως μητρική γλώσσα παραδίδει καθηγήτρια με πολύχρονη φροντιστηριακή πείρα, όλων των επιπέδων, με επιτυχίες. Και στο χώρο σας, σε λογικές τιμές. Πληρ. τηλ. 6945-256749. Γερμανικά για όλα τα επίπεδα Goethe και προετοιμασία για πανεπιστήμια Γερμανικής Φιλολογίας παραδίδει Ελληνογερμανίδα απόφοιτη Γερμανικής Ακαδημίας Μονάχου

και πτυχιούχος τού Goethe Institut, με πολυετή πείρα και μεταδοτικότητα, σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου. Πληρ. τηλ. 22510 40815 και 6977608669 (κ. Άνθη Αλεξία). Καθηγήτρια γαλλικών, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διδακτική της γαλλικής γλώσσας και πολυετή εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Αθήνας, παραδίδει μαθήματα και αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών για εξετάσεις όλων των επιπέδων: DELF, SORBONNE, Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, γαλλικά πανελληνίων εξετάσεων. Πληρ. τηλ. 6973-

Α Γ Ο Ρ Α ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Ζητείται έμπειρος ψήστης για ψητοπωλείο στη Μυτιλήνη. Πληρ. τηλ. 22510 42597, 6944-756844. Η Ποτοποιία Χίου «Στουπάκη Α.Ε.» επιθυμεί να προσλάβει για το εργοστάσιό της στο Νομό Χίου υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων. Ο κατάλληλος υποψήφιος (άνδρας ή γυναίκα) θα πρέπει να διαθέτει: 1. Πτυχίο Χημικού ή Τεχνολόγου Τροφίμων ή παρεμφερή ακαδημαϊκού τίτλου. 2. Προϋπηρεσία άνω των 5 ετών στον κλάδο παρασκευής οινοπνευματωδών προϊόντων, με εμπειρία σε

διαδικασίες απόσταξης. 3. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. 4. Γνώση χρήσης Η/Υ (Microsoft Office). 5. Ικανότητες επικοινωνίας. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης αναλόγως προσόντων, σε ένα σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2011 στο φαξ 22710 77575 ή στο e-mail: n.mogias@stoupakisdistillery.gr (υπόψη κ. Μόγια Νικόλαου). Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Ζητείται ψήστης και τυλιχτής μόνο με εμπειρία. Πληρ. τηλ 22510 45516. Ζητείται έμπειρη μαγείρισσα για εστιατόριο. Πληρ. τηλ. 6973-809282. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ANGLIA FOYNDATION ζητά γραμματέα με γνώση Cambridge Proficiency καθώς και καθηγήτριες Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Τούρκικων, Ρουμανικής και Βουλγαρικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικών πληροφοριών Σίμου Χουτζαίου 11. Πληρ. τηλ. 22510 45544 και 6947-242954. Από ΑΒΕΕ ζητείται στέλεχος με διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, με καλές

Πωλείται προνομιούχο, μοναδικό οικόπεδο, επί της παραλίας της Πέτρας, 4.500 τ.μ.. Χτίζει 2.500 τ.μ.. Απεριόριστη θέα. Τιμή διαπραγματεύσιμη. Πληρ. τηλ. 22510 44245, 22510 42528.

Πωλείται πλεονεκτικό οικόπεδο στο Καγιάνι, 320τ.μ., εφαπτόμενο σε δύο δρόμους, με απεριόριστη πανοραμική θέα. ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΛΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 46266, 22510 29942, 6972-990181. Πωλείται οικόπεδο στην περιοχή του Μολύβου, με άδεια οικοδόμησης για πέτρινη κατοικία, με μοναδικά πανοραμική θέα από την Πέτρα έως το δίαυλο Τουρκίας, με θέα ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στο Αιγαίο. Στοιχεία κατοικίας: α) 114τ.μ. κύριοι χώροι, β) 64τ.μ. βοηθητικοί χώροι, γ) πισίνα 7,5μ. Χ 4,5μ., δ) οικόπεδο περί τα 900τ.μ.. Τιμή για το οικόπεδο με την άδεια οικοδόμησης 55.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932-622045, 22510 46450, www.lesvosrealestate.gr Πωλείται στη Σκάλα Καλλονής προνομιακό οικόπεδο 880 τ.μ., 30 μ. από την παραλία. Χτίζει 400 τ.μ. για κατοικία και 600 τ.μ. για τουριστική εκμετάλλευση. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781 και 6932-315919, www.leonisrealestate.com

Πωλείται παραθαλάσσιο οικόπεδο 4 στρεμ. (250 μ. από παραλία Μιστεγνών), στα Μιστεγνά. Τιμή προσιτή. Πληρ. τηλ. 22510 44245 & 22510 42528, www.interlesvos.gr Πωλείται επίπεδο προνομιακό οικόπεδο 317 τ.μ. στην Σκάλα Σικαμινιάς. Οικοδομούνται 127 τ.μ. ΛΕΩΝΗΣ. Πληρ. τηλ. 22510 23781, 6932-315919, www.leonis realestate.com Πωλείται παραθαλάσσιο οικόπεδο στον Άγ. Ισίδωρο Πλωμαρίου, μεταξύ εκκλησίας και γηπέδου, με πρόσωπο επί της πλαζ 50 μ. και επί της εθνικής οδού Αγ. Ισιδώρου - Πλωμαρίου. Είναι 1.500 τ.μ., εντός παλαιού οικισμού Αγ. Ισιδώρου. Πληρ. τηλ. 22510 24690 & 6946011338.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Πωλείται Smart μοντέλο 2004, με φουλ έξτρα. Λογική τιμή. Πληρ. τηλ. 6947949150. Πωλείται αυτοκίνητο μάρκας BMW, μοντέλο 2002, με φουλ έξτρα. Σε τιμή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6946281219. Πωλείται KIA SORENTO, ασημί, μικρή έκδοση (2,3 κυβικά), από ιδιώτη με 100.000 χλμ. Τιμή: 7.500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6936711533.

Πωλούνται α) αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi Lancer μοντέλο 1998, τιμή 2.500 ευρώ, β) αυτοκίνητο μάρκας Citroen Berlingo, μοντέλο 2004, επαγγελματικό, με πετρέλαιο, τιμή 2.500 ευρώ και γ) μηχανή KTM 640, μοντέλο 2004, τιμή 2.500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6973809282.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ Πωλείται μηχανή Honda Varadero 1.000 κ.κ., σε άριστη κατάσταση (γκαράζ). Τιμή 6.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932-455112.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! Πωλείται γεννήτρια πετρελαίου 23 KWA εντελώς αμεταχείριστη. Πληρ. τηλ. 22510 25100, 94463 και 6942-712715. Πωλείται οικιακός εξοπλισμός 1 έτους: κρεβατοκάμαρα, τραπεζαρία-κρύσταλλο, ηλεκτρικά κομπλέ, 2 TVs Plasma, σαλόνι μοντέρνο. Τιμή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6970-885809. Πωλείται παιδικό κρεβατάκι (bébé) μασίφ ξύλο, μαζί με ορθοπαιδικό στρώμα, ολοκαίνουργιο, σε άριστη κατάσταση, χρώμα μελί σκούρο, αγορασμένο το 2008. Τιμή λογική. Πληρ. τηλ. 6932-131930.

Μ Α Θ Η Μ Α Τ Α 033861.

Πληρ. τηλ. 6976-595767.

Καθηγήτρια Αγγλικών, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, παραδίδει μαθήματα σε αρχάριους και προχωρημένους. Αναλαμβάνει και προετοιμασία παιδιών προσχολικής ηλικίας. Τιμές λογικές. Πληρ. τηλ. 6976-463093.

Φιλόλογος με 12ετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα γυμνασίου - λυκείου - ΕΠΑΛ (Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Νέα Ελληνικά, Έκθεση-Έκφραση, Ιστορία). Προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις. Πληρ. τηλ. 22510 22051 & 6974-478717.

Φιλόλογος με πείρα και μεταδοτικότητα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου - λυκείου. Πλούσιο υλικό σημειώσεων, παράδοση μαθημάτων με υπολογιστή, ιδιαίτερη πείρα σε μαθητές με δυσλεξία στο μάθημα της Έκθεσης. Δυνατότητα οργάνωσης μικρών γκρουπ. Τιμές φιλικές. Δυνατότητα μαθημάτων και στις περιοχές Γέρας, Πολιχνίτου.

Φιλολογίας, με πολυετή πείρα, παραδίδει μαθήματα ισπανικών. Προετοιμασία για πτυχία DELE (Inicial, Intermedio, Superior). Τμήματα ολιγομελή ή ατομικά. Πληρ. τηλ. 6932-434235. Γερμανικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών & Goethe Institut. Παραδίδει μαθήματα γερμανικών σε όλα τα επίπεδα, για όλα τα πτυ-

χία, σε μαθητές, φοιτητές, ενηλίκους. Παράδοση μαθημάτων και με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης (internet). Πληρ. τηλ. 6937-012529, 22510 48545. Καθηγήτρια Φιλόλογος με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών, Ιστορίας κι Έκθεσης παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου - λυκείου. Τιμές λογικές. Πληρ. τηλ. 6973-746278. Πτυχιούχος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και αναλαμβάνει τη συγγραφή μαθητικών και φοιτητικών εργασιών. Τιμές πολύ προσιτές. Πληρ. τηλ. 6983-679963.

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ γνώσεις μάρκετινγκ, H/Y, αγγλικών, ευχέρεια λόγου, δίπλωμα οδήγησης (γνώσεις αρχιτεκτονικής ή μηχανολογίας θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν). Έδρα επιχείρησης: διασταύρωση Αγίας Παρασκευής - Καλλονής. Πληρ. τηλ. 22530 22685, 6979983020 (κ. Καλύμνιος).

Από ασφαλιστική εταιρεία που εξειδικεύεται σε προγράμματα υγείας, ζητείται συνεργάτης/-τιδα με προοπτική δημιουργίας γραφείου στη Μυτιλήνη. Πληρ. τηλ. 6932 445007, 2310 778714, pazarlis@otenet. gr

Πολυεθνική εταιρεία, πρωτοπόρος στον τομέα διατροφής-ευεξίας, ζητά άμεσα άτομα άνω των 23 ετών για στελέχωση τμημάτων μάρκετινγκ, & διοικητικής οργάνωσης. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Επιθυμητή γνώση διαδικτύου. Παρέχεται εκπαίδευση - υψηλές αποδοχές προοπτική καριέρας. Πληρ. τηλ. 6988-954483, www. extraxrima.gr ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Απόφοιτη γραφίστρια με γνώσεις Photoshop, Corel και 3d animation, ζητάει δουλειά σε γραφείο. Πληρ. τηλ. 6937280950. Κοπέλα με πιστοποιητικό ECDL, άριστη γνώση χειρι-

σμού Η/Υ, αγγλικά επιπέδου Lower και με κάρτα ανεργίας από ΟΑΕΔ, ζητά εργασία ως υπάλληλος γραφείου. Πληρ. τηλ. 6974-877958. Κυρία από τη Βουλγαρία, με προϋπηρεσία, ζητά απασχόληση για φύλαξη παιδιών και ηλικιωμένων, όλες τις ώρες (πρωί και βράδυ). Πληρ. τηλ. 6984-710605. Νοσηλεύτρια με πτυχίο και εμπειρία αναλαμβάνει νοσηλευτική φροντίδα (ενέσεις, καθετήρες κ.λπ.). Επίσης αναλαμβάνει τη φύλαξη παιδιών, αλλά και το διάβασμά τους για μαθήματα δημοτικού. Πληρ. τηλ. 6945985466.


ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ

20 ΧΡΗΣΙΜΑ Φ Α Ρ Μ Α Κ Ε Ι Α

ΤΡΙΤΗ: ΔΙΗΜΕΡΕΥΕΙ 07.45 - 21.00

ΟΥΖΟΥΝΕΛΛΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ Ερμού 45 Τηλ. 22510 28535

ΤΡΙΤΗ: ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ 18.00 - 07.45

ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Ε. Βοστανη 2 Τηλ. 22510 27267 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αμοιβαίες αλλαγές μεταξύ των φαρμακείων δεν κοινοποιούνται στην εφημερίδα.

ΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

ΤΡΙΤΗ: 30.8.2011 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ “EUR.EXPRESS” 19.00

ΠΡΟΣ

ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

“ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ” 12.30 ΠΡΟΣ

ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” 18.00 ΠΡΟΣ

ΧΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ

“ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ” 22.00 ΠΡΟΣ

ΧΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστούμε στους αναγνώστες μας να επικοινωνούν με τις εταιρείες και τα κατά τόπους πρακτορεία για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Τουρ. Αστυνομία Αστυνομία Πυροσβεστική Νομαρχία Νοσοκομείο

22510 22776 22510 41911 199 156 22513 51100 22513 51200 Δημαρχείο 22510 27777 Τελωνείο 22510 28311 Λιμεναρχείο 22510 24115 Αεροδρόμιο 22510 38722 2251038700 Δημ.Θέατρο 22510 37194 Υπ. Αιγαίου 22510 38200 Δικαστήριο 22510 45489 TEΔK 22510 27333 Ταχυδρομείο 22510 28823 Μητρόπολη 22510 40892 Ραδιοταξί 22510 25900 Σταθμός Υπεραστικών Λεωφ. ΚΤΕΛ 22510 28873 Σταθμός Αστικών Λεωφ. 22510 46436 Δρομολόγια ΚΤΕΛ 22510 14505 ΚΕΘΕΑ ΛΕΣΒΟΥ 2251025670 6973-245453

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΗΜΝΟΥ Νοσοκομείο Πυροσβεστική Αστυνομία Λιμεναρχείο Ο.Α.Αεροδρόμιο Ο.Α. ΚΤΕΛ Ταχυδρομείο Επαρχείο Αegean Airlines

22540 82000 22540 22199 22540 22200 22540 22225 22540 92700 -1 22540 22214 -5 22540 22464 22540 22462 22540 22996 22540 92720

Ε Λ Ε Γ Χ Ο Σ

Κ Τ Ε Ο

ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ εμπρός ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΔΑ: 4ΑΜΙ46Ψ8ΧΒ-ΟΑΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Π. Δ. 407/80 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην υπ’ αριθμ. 472/10-6-2011 Γενική Συνέλευσή του αποφάσισε να προσλάβει για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 ένα διδάσκοντα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος βάσει του Π. Δ. 407/80 για να καλύψει τις ανάγκες των εξής μαθημάτων του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών: - Εφαρμογές της Πληροφορικής στη Θεολογία Α΄ με κωδικό Χ253, χειμερινού εξαμήνου επιλεγόμενο - Εφαρμογές της Πληροφορικής στη Θεολογία Β΄ με κωδικό Θ269, θερινού εξαμήνου επιλεγόμενο με τρεις (3) ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα το καθένα. Η θέση είναι με αποδοχές στα 3/6 της βαθμίδας του επίκουρου καθηγητή. Όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας οκτώ (8) ημέρες μετά τη δημοσίευση στον Τύπο τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 1. Αίτηση υποψηφιότητας. 2. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά ισοτιμίας από τον ΔΟΑΤΑΠ εφόσον οι τίτλοι σπουδών. 3. Βιογραφικό σημείωμα για τις σπουδές και την επιστημονική δράση του υποψηφίου και ευρεία ανάλυση των επιστημονικών του εργασιών σε τέσσερα αντίτυπα. 4. Από ένα αντίτυπο όλων των επιστημονικών τους εργασιών. 5. Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας

της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής. 6. Απόκομμα της εφημερίδας στην οποία θα δημοσιευτεί, με τη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο Τύπο. Το Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα Δήμου ή Κοινότητας περί του τρόπου και χρόνου αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία. Το Πιστοποιητικό του αρμοδίου στρατολογικού γραφείου τύπου Α θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία. Το Αντίγραφο ποινικού μητρώου για δικαστική χρήση θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Τμήματος, τηλ. 2310 996680. Με τιμή Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Αθανάσιος Καραθανάσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Μυτιλήνη 25-08-2011 Αρ. Πρωτ. 13880

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, διά της υπ’ αριθμ. 15η/27.07.2011 (Θέμα 12ο) απόφασής του, προκηρύσσει πρόχειρο Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια αναλωσίμων αντιδραστηρίων για τον αναλυτή VITEK του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου. Προϋπολογισμός δαπάνης 30.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 16%. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από αρμόδια επιτροπή στις 20/09/2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ. στα γραφεία του Νοσοκομείου. Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών 19/09/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30. Επισυνάπτεται πίνακας των υπό προμήθειας ειδών.

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Αρμόδιος υπάλληλος ο κ. Κόμβος Χρήστος τηλ. 2251041500. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΔΑ: 4ΑΜΙ46Ψ8ΧΒ-ΟΑΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Π. Δ. 407/80 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην υπ’ αριθμ. 472/10-6-2011 Γενική Συνέλευσή του αποφάσισε να προσλάβει για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 ένα διδάσκοντα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος βάσει του Π. Δ. 407/80 για να καλύψει τις ανάγκες των εξής μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών: - Θέματα Ορθοδόξου Πνευματικότητας Α΄ με κωδικό ΕΟ7, Α΄ εξαμήνου - Θέματα Ορθοδόξου Πνευματικότητας Β΄ με κωδικό ΕΟ8, Α΄ εξαμήνου - Θέματα Ορθοδόξου Πνευματικότητας Γ΄ με κωδικό ΕΟ9, Β΄ εξαμήνου με τρεις (3) ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα το καθένα. Η θέση είναι με αποδοχές στα 3/6 της βαθμίδας του επίκουρου καθηγητή. Όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας οκτώ (8) ημέρες μετά τη δημοσίευση στον Τύπο τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 1. Αίτηση υποψηφιότητας. 2. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά ισοτιμίας από τον ΔΟΑΤΑΠ εφόσον οι τίτλοι σπουδών.

3. Βιογραφικό σημείωμα για τις σπουδές και την επιστημονική δράση του υποψηφίου και ευρεία ανάλυση των επιστημονικών του εργασιών σε τέσσερα αντίτυπα. 4. Από ένα αντίτυπο όλων των επιστημονικών τους εργασιών. 5. Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής. 6. Απόκομμα της εφημερίδας στην οποία θα δημοσιευτεί, με τη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο Τύπο. Το Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα Δήμου ή Κοινότητας περί του τρόπου και χρόνου αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία. Το Πιστοποιητικό του αρμοδίου στρατολογικού γραφείου τύπου Α θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία. Το Αντίγραφο ποινικού μητρώου για δικαστική χρήση θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Τμήματος, τηλ. 2310 996680. Με τιμή Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Αθανάσιος Καραθανάσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Μυτιλήνη 25-08-2011 Αρ. Πρωτ. 13879

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, διά της υπ’ αριθμ. 15η/27.07.2011 (Θέμα 12ο) απόφασής του, προκηρύσσει πρόχειρο Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια 1.400 κιλών κατεψυγμένων κοτόπουλων. Προϋπολογισμός δαπάνης 6.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 16%. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από αρμόδια επιτροπή στις 20/09/2011 ήμερα Τρίτη και ώρα 12:00 μ. στο γραφεία του Νοσοκομείου. Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών 19/09/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30. Επισυνάπτεται πίνακας των υπό προμήθειας ειδών. Αρμόδιος υπάλληλος ο κ. Λημναίος Κωνσταντίνος τηλ. 2251351323. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Μυτιλήνη 23-08-2011 Αρ. Πρωτ. 13779

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, διά της υπ’ αριθμ. 15η/27.07.2011 (Θέμα 47ο) απόφασής του, προκηρύσσει πρόχειρο Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια συριγγών. Προϋπολογισμός δαπάνης 25.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 16%. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από αρμόδια επιτροπή στις 20/09/2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ. στα γραφεία του Νοσοκομείου. Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών 19/09/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30. Επισυνάπτεται πίνακας των υπό προμήθεια ειδών. Αρμόδιος υπάλληλος η κ.Λούπου Πελαγία τηλ. 2251351351. ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 ΣΥΡΙΓΓΕΣ 2,5 ML 80.000 τεμ. 2 ΣΥΡΙΓΓΕΣ 5 ML 270.000 τεμ. 3 ΣΥΡΙΓΓΕΣ 10 ML 200.000τεμ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 25.000,00 € ΜΕ Φ.Π.Α.. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SUDOKU

“EΠIKOINΩNIA ΛEΣBOY A.E.”

E Θ NI KH TPAΠ E ZA 415/470156-97

ΕΥΚΟΛΟ

ΜΕΤΡΙΟ

∆ΥΣΚΟΛΟ

A LP HA BA NK 601-00-2002-008741

ΛYΣΕΙΣ

TPAΠ EZA Π E IPA IΩ Σ 5709-017817-954

ΓE NI KH TPA ΠE ZA 9800145525-7

E MΠO P IKH TPA ΠE ZA 85231511

ΣΥ ΝΕ ΤΑ Ι ΡΙ ΣΤΙ ΚΗ TPA ΠE A ΛEΣBOY - ΛHMNOY 000432850013

MA RFI N E GN ATI A BA NK 0266727426

ΕΥΚΟΛΟ

ΜΕΤΡΙΟ

∆ΥΣΚΟΛΟ


EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

Σχολή Επιτυχίας

ΚΥΡΙΛΗ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ-ΔΗΜΗΤΡ. ΜΙΧΑΗΛ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΟΥΡΗΖΗ ΝΕΜΤΣΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΣΕΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΣΟΥΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΑΖΕ ΙΛΙΑΔΑ

ΞΑΦΕΛΛΗ

ΑΜΕΡΣΟΥΔΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤ.

ΠΕΡΓΚΑΝΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕΛΛΗΣ ΤΑΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΖΑΝΝΟΥ ΤΟΥΖΟΒΑ ΤΡΑΚΕΛΛΗΣ

ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΙΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΙΤΑΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤ. ΤΕΤΙΑΝΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΟΥΛΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΡΕΑ-Γ.

ΣΑΡΙΚΕΛΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΡΑΦ. ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΣΤΡΑΤ. Εσπερινό Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (90%)

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΤΑΞΙΑΡΧ.

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΓΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΕΥΣΤΡΑΤ. ΜΥΡΣΙΝΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΚΑΜΑΤΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝΔΡΙΚΟΥ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΒΕΓΙΑΖΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΖΑΪΜΗ ΚΑΛΕΛΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΑΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΕΥΣΤΡΑΤ. ΡΑΛ.

ΚΑΜΑΡΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΚΟΥΤΑΛΕΛΛΗ ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΝΩΛΗ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ ΜΠΟΥΡΛΗ ΠΕΤΡΟΥΖΕΛΛΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚ. ΕΥΣΤΡΑΤ.

ΤΣΟΜΠΑΝΕΛΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΜΙΧ. ΗΛΙΑΣ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΠΕΤΡΟΥΖΕΛΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΧ. ΠΛΗΡΟΦ. & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΕPΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΟΛΙΤΙΣ. ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

(10%) Σχολή Επιτυχίας

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚ.

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΒΑΛΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΠΑΝΑΓ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΡΗΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΒΕΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΓΛΟΥ ΓΙΟΥΣΦΑΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΜΑΡ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ

ΞΕΝΟΦΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡ. ΝΙΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΓΚΙΑΤΑ

ΝΤΑΣΟΥΡΙΕ

ΜΟΥΧΑΜΕΤ

ΝΑΝΤΙΡΕ

ΖΟΥΜΠΙΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΑΛΛΙΤΣΑ

ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΕΛΛΗ ΚΕΦΑΛΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ

ΚΟΥΦΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΜΑΛΑΜΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΤΑΗ

ΑΝΝΑ

ΜΙΧΑΗΛ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΝΤΑΗΣ ΡΕΠΑΝΗΣ ΣΑΡΒΑΝΗΣ ΣΑΡΙΚΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΙΚΑΤΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΤΑΡΑΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΥΣΑ

ΤΣΑΓΓΑ ΧΑΛΚΙΩΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΧΑΡΙΚΛ. ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ ΧΑΜΑΤΖΟΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΙΑ

ΗΛΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦ.

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΤΑΞ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ-ΚΥΡΑΤΖΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΨΑΡΑΔΕΛΛΗ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΛΕΦΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΙΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΛΟΥΔΑ

ΤΙΚΦΕΣΛΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΕΥΤΕΡΠΗ

Σχολή Επιτυχίας ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΝΑΟΥΣΑ) Σχολή Επιτυχίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΑPΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΟPΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)

(10%)

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΑΜΒΟΥΛΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ-ΡΑΦ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΒΟΥΣΒΟΥΝΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΑΡΙΚΛ.

ΖΟΡΜΠΑΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΘΕΟΔΟΥΛΗΣ ΚΑΜΑΤΣΟΣ ΚΑΠΠΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΖΑΧΑΡΩ ΣΟΦΙΑ

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΑΠΤΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΛΕΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜ.

ΜΗΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚ.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΕΛΛΗ

ΣΤΕΛΛΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΙΠΙΝΑ

ΚΟΥΤΡΕΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΔΑΝΘΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΝΑ

ΛΟΥΠΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑ

ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΝΤΑΓΗ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝ.

ΠΑΤΕΡΕΛΗ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ

ΠΑΤΟΥΝΗΣ ΠΡΕΝΤΖΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡ.

ΡΙΖΟΥ ΣΕΡΝΕΣΛΙΔΗ ΣΙΜΙΤΖΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΑΤΩ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤ. ΜΑΡΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧ. ΧΡΥΣΟΜΑΛ.

ΤΟΥΜΑΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

Σχολή Επιτυχίας ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ ΠΕPΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

(10%) Σχολή Επιτυχίας ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν.

Γενικό Λύκειο Αγιάσου (90%)

ΔΗΜΗΤΡΑ

Σχολή Επιτυχίας ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

(10%) Σχολή Επιτυχίας ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

Γενικό Λύκειο Μανταμάδου (90%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΨΩΚΑΡΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΩΤΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΤΑΤΖΗ ΚΑΠΙΩΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΣΥΜΙΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤ. ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣ.

ΚΟΥΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΘΕΛΞΙΝΟΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΠΑΡΡΗΣ ΣΟΥΛΟΓΑΝΗ ΣΟΦΙΑΝΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΤΑΞ. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΕΡΟΠΗ

ΤΑΡΣΑΝΗ ΨΕΥΤΕΛΗ ΨΕΥΤΕΛΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΜΑΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΝΑ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΟΜΑΧ. ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΑΜΑΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΕΥΑΓ. ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΒΑΪΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΥΡΙΤΣ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΕΡΡΗ ΒΛΩΤΙΔΕΛΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤ. ΣΟΦΙΑ

ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΡΕΔΙΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΥΘΑΛΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΞΗΡΗ

ΡΑΛΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛ.

ΚΑΣΣΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧ.

ΚΟΚΚΙΝΕΛΛΗ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠΕΡΜΑΧΟΥ

ΠΟΥΣΙΟΥΛΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΜΕΛΠΟΜΕΝ.

ΠΕΡΜΑΧΟΥ ΠΙΠΙΝΗ ΤΑΣΤΑΝΗ ΤΑΣΤΑΝΗ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣ. ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΥΡΣΙΝΗ

Σχολή Επιτυχίας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΓΡΕΒΕΝΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΛΗΜΝΟΣ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤ. ΤΗΣ ΠΡΟΣΧ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΚΤΗΝΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Γενικό Λύκειο Άντισσας (90%) Σχολή Επιτυχίας ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ)

Σχολή Επιτυχίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ ΦYΣIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧ. ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ) KOINΩNIOΛOΓIAΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

Γενικό Λύκειο Γέρας (90%) Επώνυμο

Όνομα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (10%)

Γενικό Λύκειο Καλλονής (90%) ΑΓΑΔΕΛΛΗ

Επώνυμο

21

Λυκειακές Τάξεις Άγρας (90%)

Σχολή Επιτυχίας ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧ. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΒΟΛΟΣ) ΗΛ/ΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ Α.Ε.Ν. ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Σχολή Επιτυχίας ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣ. ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΛΗΜΝΟΣ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΒΟΛΟΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ(ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ


EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

22

Γενικό Λύκειο Ιππείου (90%)

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΜΟΛΒΑΛΗ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΔΑΜΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ

ΣΜΑΡΩ

ΑΛΕΚΟΓΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΑΛΕΜΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΡΙΚΛ.

ΑΛΜΠΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΜΠΕΛΩΜΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ

ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΥΡΓΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΖΩΗ ΜΠΡΙΓΚΙΤ

ΓΙΑΟΥΖΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΓΚΑΓΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΕΥΦΡΟΣΥΝ.

ΓΚΟΤΣΙ

ΜΠΥΛΥΡΕ

ΜΟΥΓΕΤ

ΜΑΡΙΕΤΑ

ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ ΓΟΥΡΝΙΑΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΖΕΡΦΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΛΑΜΑ ΘΑΛΕΙΑ

ΜΙΚΕΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΖΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΡΥΣ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛ.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΗΘΛΕΕΜ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚ.

ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦ. ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤ.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΚΟΥΡΣΟΥΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΣΩΖΩΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΕΤΟΥΣΙ

ΜΑΡΣΕΛΑ

ΑΡΜΠΕΝ

ΠΡΑΝΒΕΡΑ

ΜΟΣΧΟΥΔΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΙΜΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛ.

ΜΠΕΚΡΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΩΓΡΑΦΙΑ

ΜΠΟΥΛΕΤΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤ.

ΜΠΟΥΡΔΟΥ

ΧΑΡΙΤΙΝΗ-ΑΝΝ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΡΙΑΖΗ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΟΥΝΙΟΣ ΣΟΥΝΙΟΣ ΣΤΕΙΡΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ

ΑΙΚΑΤΕΡ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡ. ΑΙΚΑΤΕΡ. ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΟΠΑΛΒΑΓΓΕΛΗ

ΔΑΝΑΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΣΙΤΣΙΝΑΡΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛ.

ΕΛΕΝΗ

ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛ. ΣΕΒΑΣΤΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΟΥΡΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΠΑΝΤΖΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΙΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛ.

ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΠΡΟΚΟΠΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΤΑΞΙΑΡΧ.

Σχολή Επιτυχίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ)

(10%)

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΓΙΑΜΟΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΔΕΛΗ ΚΑΛΤΑΚΗ ΛΟΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΙΟΥ-ΜΑΝΟΥΛΙΟΥ

ΜΥΡΤΩ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ-ΜΑΡ. ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ

ΕΙΡΗΝΗ-Δ.

ΜΙΧΑΛΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΣΠΑΣ.

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ ΠΑΦΛΙΩΤΗ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ ΣΚΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

Σχολή Επιτυχίας ΟPΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΑPΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

(10%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤ.

Σχολή Επιτυχίας HΛEKΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ)

Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου (90%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΔΑΛΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΑΛΒΑΝΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΝΕΟΚΛΗΣ

ΜΥΡΣΙΝΗ

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΜΟΡΦΟΥΛΑ

ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΒΑΛΙΑΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΑΓΚΛΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ-ΣΠΥΡΙΔ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛ. ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΚΕΦΑΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΚΟΥΣΚΟΥ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΡΙΚΛ.

ΚΟΥΤΣΚΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ ΜΑΡΙΑΜΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ. ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΥΓΙΑΚΗΣ ΝΤΑΟΥΤΛΛΑΡΙ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΤΑΝΙΕΛ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΒΑΣΗΛ

ΓΙΑΝΝΟΥΛ. ΦΕΡΖΙΕ

ΠΑΤΣΑΤΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΝΟΥ

ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤ.

Σχολή Επιτυχίας ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΠΑΙΔ/ΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.)-ΟΠΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΦΙΛ/ΦΙΑΣ-ΠΑΙΔ/ΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΡΕΣ) ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤ. ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.)-ΟΠΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΙΣΤΟPΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

(10%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΓΑΝΩΤΗ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΠΕΛΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤ.

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ

ΒΑΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΒΑΤΗ

ΕΥΔΟΞΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ

ΒΛΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΗΤΡΟΔΩΡ. ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΝΑ

ΖΓΟΥΡΝΙΟΥ

ΑΝΝΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΕΛΑΓΙΑ

ΖΟΡΜΠΑΣ

ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΞΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ-Λ. ΧΡΥΣΗ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΑΝΔΑΝΗ ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝ. ΕΛΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΙΖΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΠΑΥΛΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΛΥΝΙΚΗ

ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΤΖΑΝΕΤΗ ΧΑΛΚΙΩΤΗ

ΜΑΪΛΣ-ΙΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ.

ΚΑΤΡΙΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Σχολή Επιτυχίας ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

Γενικό Λύκειο Πέτρας Σχολή Επιτυχίας ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧ. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΝΑΟΥΣΑ) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΕPΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ `& ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (10%) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (10%)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΠΑΤΡΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ)

Γενικό Λύκειο Μύρινας (90%)

Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου (90%) Επώνυμο

Σχολή Επιτυχίας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σχολή Επιτυχίας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ) ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤ. & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΦΑPΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕP/ΝΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΦΙΛ/ΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΙΔ/ΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕPΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)

(10%) Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΛΕΞΑΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ

ΟΛΓΑ ΣΑΒΒΑΣ ΛΥΔΙΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ

ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣ.

ΜΠΛΟΥΝΑ

ΕΛΕΝΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΡΑΒΛΗΣ ΤΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΤΣΙΠΟΛΙΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Σχολή Επιτυχίας ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) KOINΩNIKHΣ ANΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) IΣTOPIAΣ & EΘNOΛOΓIAΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) MAΘHMATIKΩN ΠΑΤΡΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ XHMIKΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ


EIΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Γενικό Λύκειο Μούδρου Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΑΛΑΣΗΣ ΒΟΥΛΒΟΥΤΖΙΔΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑ.

ΓΑΪΤΑΝΕΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΓΚΙΚΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΔΑΡΔΑΓΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΤ. ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΙΟΒΛΕΒΑ

ΚΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΙΟΥΡΙ

ΙΡΙΝΑ

ΚΑΜΒΥΣΗ ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛ.

ΜΑΝΔΑΡΑΚΑ ΣΠΑΛΕΤΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΕΤΡΑΔΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ

ΨΑΛΛΙΔΑ

ΑΓΟΡΑΣΤΗ-ΕΙΡΗΝ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛ.

23

ΕΠΑΛ Καλλονής Σχολή Επιτυχίας ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝ.& ΕΥPΩΠ. ΟΙΚΟΝ. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΡΑΜΑ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΦΙΛ/ΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΡΑΜΑ) ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ. (ΓΡΕΒΕΝΑ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. & ΟΡΓΑΝ. ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ)

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΔΙΑΚΟΡΩΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Επώνυμο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Όνομα

ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛ. Όν. Πατρός

ΜΑΓΔΑΛΗΝ. Όν. Μητρός

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΖΙΚΑΣ ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΤΑΞ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΖΩΗ ΧΙΛΝΤΕΓΚ

ΣΤΑΥΡΗ

ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΕΛΟΥΤΣΟΣ ΒΟΥΛΑΛΑ ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΚΩΝΤΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΖΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΜΠΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΚΑΡΑΚΩΝΤΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡ.

ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΟΥΛΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚ. ΕΙΡΗΝΗ

ΔΗΜΑΤΕΛΛΗ ΚΑΒΑΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣ. ΕΛΕΝΗ

ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΓΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΚΛ. ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣ. ΓΙΑΝΝΟΥΛ.

ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ-ΚΟΥΤΡΟΥΠΗΣ ΒΥΡΩΝ ΜΑΝΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΤΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΙΡ. ΠΡΙΦΤΗ ΠΑΓΩΝΑ ΣΑΚΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣ. ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣ. ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΣΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΓΑΡΥΦΑΛ.

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΕΛΛΗΣ ΣΦΑΜΙΔΑΚΗ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΥΤΕΡΠΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝ.

ΤΑΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΔΗΜΗΤΕΡ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΕΛΙΒΕΡΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗ

ΤΥΡΟΠΩΛΗ ΦΑΡΚΩΝΑ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΒΕΝΕΤΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-Τ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛ.

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΡΟΥΛΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΔΩΝΑΚΗΣ ΛΙΝΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΝΑ

ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤ. ΕΛΕΝΗ ΖΩΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΟΥΛΜΠΟΥΛΗ

ΡΑΛΛΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΧΑΡΙΚΛ.

Σχολή Επιτυχίας ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Σχολή Επιτυχίας Α.Ε.Ν. ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)

ΕΠΑΛ Γέρας Σχολή Επιτυχίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

(10%) Επώνυμο ΜΑΣΤΡΟΚΚΟΥΚΟΥ ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΩΤΗ

Όνομα

Όν. Πατρός

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΑΡΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Όν. Μητρός ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Σχολή Επιτυχίας ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ)

Επιτυχόντες ΕΠΑΛ Νομού Λέσβου Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΛΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΑΣ

Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

ΑΓΡΙΤΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ-ΑΜΑΛ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΠΕΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡIΑΝΘΗ ΠΑΡΑΣΚ. ΥΠΑΠΑΝΤΗ

Σχολή Επιτυχίας ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ)

ΕΠΑΛ Πλωμαρίου

ΠΑΠΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΝΕΣ. ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ-ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Όν. Μητρός

Σχολή Επιτυχίας Α.Ε.Ν. ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΛ/ΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Ε.Ν. ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε.Ν. ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

ΕΠΑΛ Μύρινας Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΖΑΡΙΜΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΖΟΥΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΙΟΛΤΣΑ

ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΑΛΙΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΣΚ.

ΚΟΤΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-Θ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΠΟΖΑΝΗΣ ΝΑΝΕΡΗ ΤΟΠΑΛΛΙ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΡΑΛΜΠΑ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡ. ΒΑΛΙΕΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Σχολή Επιτυχίας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΑΛ Μούδρου Επώνυμο

Όνομα

Όν. Πατρός

Όν. Μητρός

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΧΑΒΙΑΣ ΧΑΨΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΕΤΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ-ΒΛ. ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΑΗ

Σχολή Επιτυχίας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ

Σχολή Επιτυχίας ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΣΠΑΡΤΗ) ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΣΠΑΡΤΗ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ(ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης Σχολή Επιτυχίας ΕΚΠ/ΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.Ν. ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (3%) ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)


24

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα σημαντικό πρόγραμμα για τη Λήμνο

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Απ’ το Δήμο Λέσβου μέσω ΕΣΠΑ τοποθετούνται το επόμενο διάστημα πέντε σετ WiFi hotspots, σε επιλεγμένα σημεία της πόλης

Δωρεάν internet στη Μυτιλήνη

Δεκάδες έργα θα ομορφύνουν τη Μύρινα

της ΜΑΡΙΝAΣ ΠOΛΛATOY της ANAΣTAΣIAΣ ΣΠYPI∆AKH ε συντονισμένες προσπάθειες, ο Δήμος Λήμνου προχωρά τις διαδικασίες για την υλοM ποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος, που θα αφορά στις αισθητικές παρεμβάσεις, τις αναπλάσεις καθώς και άλλα σημαντικά έργα στην πόλη της Μύρινας. Κυριότερο έργο θα είναι αυτό της κατασκευής του Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού, αλλά και άλλα, όπως αυτά της διαμόρφωσης τριών πλατειών της Μύρινας, καθώς και η κατασκευή ποδηλατόδρομων και πεζόδρομων και έργα ανάπλασης σε κοινόχρηστους χώρους και παιδικές χαρές, θα προχωρήσει το πρόγραμμα των Αστικών Ολοκληρωμένων της Μύρινας. Συγκεκριμένα, τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να ενταχθούν στο πρόγραμμα των Αστικών Ολοκληρωμένων είναι το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού, έργα διαμόρφωσης πλατειών στη Μύρινα και συγκεκριμένα της πλατείας Αγίου Νικολάου, του ΟΤΕ και του ΚΤΕΛ, έργα διαμόρφωσης χώρου για παιδιά στο Πάρκο του Ανδρωνίου, δίκτυο πεζόδρομων από Νέα Μάδυτο προς περιοχή Τσας και περιοχή Κάστρου Μύρινας, καθώς και από την περιοχή στα Ρηχά Νερά μέχρι τον Αυλώνα, με παράλληλη τη δημιουργία ποδηλατόδρομων στις ίδιες διαδρομές. Ακόμη, προβλέπονται έργα διαμόρφωσης χώρων στάθμευσης, δημιουργία και βελτίωση προσβάσεων στο Κάστρο της Μύρινας, έργα εκσυγχρονισμού και κατασκευής σε παιδικές χαρές, καθώς και έργα ανάδειξης σε περιοχές ιδιαιτέρου οικιστικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Τέλος, ένα σημαντικό έργο αφορά σε σημαντικές εργασίες στο μονοπάτι που ξεκινά από τις παρυφές της Μύρινας και καταλήγει στο Κάστρο. Παράλληλα με το έργο θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις στην περιοχή του Κάστρου, σε συνεργασία με την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, με τη συμμετοχή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα ώστε να μπορέσει άμεσα να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. «Θέσαμε τις προτεραιότητές μας για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα. Αρχικά θα προχωρήσουμε στη σύνταξη μελετών και στη συνέχεια θα δούμε όλες τις διαδικασίες για την πλήρη ένταξή τους στο πρόγραμμα των Αστικών Ολοκληρωμένων», δήλωσε στο «Ε» ο κ. Τσανταρλιώτης, ενώ ανέφερε ότι πρόκειται «για σημαντικά έργα ανάπλασης, που αναμένεται να βελτιώσουν την αισθητική της Μύρινας καθώς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Μέσα από το πρόγραμμα των Αστικών Ολοκληρωμένων θα υλοποιηθεί ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού, μετά και την προσφορά της συλλογής του Χρήστου Μπουλώτη στο Δήμο μας.»

Πρόσβαση με αίτηση… θα πραγματοποιείται μέ-

Οι θέσεις που θα τοποθε- σω της παροχής από ια σειρά από δυνατότητες αξιοποίησης των νέων τηθούν τα WiFi δεν έχουν πλευράς του χρήστη ενός τεχνολογιών ανοίγονται για την πόλη της Μυτιακόμη αποφασιστεί, αλλά ονόματος και ενός κωδιλήνης, με την ένταξη στο ΕΣΠΑ έργου του Δήσυζητούνται θέσεις μέσα κού, τα οποία ο χρήστης μου Λέσβου για τις ευρυζωνικές υποδομές. Στο πλαί- στο κέντρο (Δημαρχείο, θα έχει προμηθευτεί από σιο του έργου, θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα ση- Δημοτικό Θέατρο, Κολυμ- το Δήμο κατόπιν σχετικής μεία πέντε σετ WiFi hotspots, που θα προσφέρουν δω- βητήριο), αλλά και σε συ- αίτησης. ρεάν internet στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε κάνοικίες (Χρυσομαλλούσα, Ο χρήστης θα έχει πρόποιες συνοικίες που ακόμη δεν έχουν αποφασιστεί. σβαση στον παγκόσμιο ιΕπάνω Σκάλα). Με απόφαση του περιφε- Σύμφωνα με τις πληρο- Τα ασύρματα δίκτυα τύ- στό (www), ηλεκτρονική ρειάρχη, Νάσου Γιακαλή, φορίες που μας έδωσε που WiFi που θα χρησι- αλληλογραφία (e-mail), εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, και απ’ την Ομάδα Προγραμ- μοποιηθούν, θα έχουν το σύγχρονη γραπτή επικοιπιο συγκεκριμένα στον ματισμού του Δήμου Λέ- πλεονέκτημα ότι τα υλικά νωνία (chat), μεταφορά τομέα των αστικών πα- σβου ο Δημήτρης Μά- που θα επιλεγούν για αρχείων (ftp) κ.ά.. Σε ό,τι ρεμβάσεων που αφορούν ντζαρης, αλλά και απ’ τα τους κόμβους (κεραίες αφορά στο θέμα της αστη Μυτιλήνη, το έργο στοιχεία που αναφέρο- διασποράς, κεραίες επι- σφάλειας, ο χρήστης δε «Ανάπτυξη ευρυζωνικών νται στην απόφαση έντα- κοινωνίας κόμβων, access θα έχει πρόσβαση σε ιυποδομών και παροχή ξης του έργου στο ΕΣΠΑ, points, router-boards) δε στοσελίδες ανταλλαγής ψηφιακών υπηρεσιών η βασικότερη δράση του θα προκαλούν βλάβη παράνομου υλικού στις περιοχές Ολοκληρω- όλου έργου, η οποία μά- στον ανθρώπινο οργανι- (torrents), on-line games μένων Σχεδίων Αστικής λιστα θα παραδοθεί προς σμό, σύμφωνα με μελέτες και πορνογραφικού πεΑνάπτυξης (ΟΣΑΑ) του χρήση μέσα στο επόμενο από ιατρικά κέντρα σε πα- ριεχομένου. Δήμου Λέσβου», με προ- εξάμηνο, είναι η δημι- γκόσμια κλίμακα, οι οποί- Η τελική ταχύτητα του ϋπολογισμό 199.866 ευ- ουργία ασύρματου δικτύ- ες είναι διαθέσιμες από internet προτείνεται να ρώ. ου για πρόσβαση στο την ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ είναι για τους χρήστες τα διαδίκτυο. Στο πλαίσιο (www.eett.gr). 400 - 600 Kbps. Ενιαία… ιστοσελίδα Όπως εξήγησε ο αρμό- του έργου θα γίνει προ- Ο χρήστης, χρησιμοποιώ- Ακόμη, στο πλαίσιο του διος αντιδήμαρχος, Γιάν- μήθεια και εγκατάσταση ντας μια ασύρματη δι- έργου θα γίνει προμήθεια νης Τσακίρης, πρόκειται πέντε σετ WiFi hotspots κτυακή συσκευή, θα συν- υπολογιστών και του αναγια μία δράση που θα ε- σε επιλεγμένα σημεία δέεται σε κάποιο από τα γκαίου εξοπλισμού για τη νοποιήσει κατ’ αρχάς σε της Μυτιλήνης, μέσω των εγκατεστημένα σημεία διαχείρισή του, ενώ προμία τις ιστοσελίδες των οποίων θα παρέχεται δω- πρόσβασης με συγκεκρι- βλέπεται να υπάρξει και 13 τέως δήμων (ανάπτυ- ρεάν ασύρματη πρόσβα- μένη διαδικασία πιστο- επιμόρφωση δημοτικών ξη και ενοποίηση του νέ- ση σε πολίτες. ποίησης. Η πιστοποίηση υπαλλήλων. ου ενιαίου portal του Δήμου Λέσβου), αξιοποιώΣυνάντηση Σκανδαλίδη με περιφερειάρχες σήμερα ντας τις πληροφορίες που ήταν καταχωρημένες σε αυτές. Επιπροσθέτως, υνάντηση με τον υπουργό Αγροτιμισθό αγροτεμαχίων από το εποικιστιθα δημιουργηθεί ειδική κής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώκό αρχείο του Υπουργείου Αγροτικής εφαρμογή με τη μορφή εστα Σκανδαλίδη, θα έχουν σήμερα το Ανάπτυξης και Τροφίμων. νός ηλεκτρονικού οδηγού πρωί ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαί- Ο προγραμματισμός της κατάρτισης πληροφόρησης, με πληου, Νάσος Γιακαλής, και όλοι οι περιανέργων μέσω των κέντρων γεωργικής ροφορίες τουριστικής φερειάρχες της χώρας. Η συνάντηση κατάρτισης σε αγροτικά επαγγέλματα, φύσης, που θα ενσωμαπραγματοποιείται στο πλαίσιο της σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργατωθεί στη διαδικτυακή πρόθεσης του Υπουργείου για την άσίας. πύλη του νέου Δήμου. μεση αποκέντρωση αρμοδιοτήτων - Η ανάληψη από την περιφερειακή Ο κύριος σκοπός του έρστην περιφερειακή αυτοδιοίκηση και αυτοδιοίκηση αρμοδιότητας διοίκηγου είναι η παροχή οργαπαρουσία όλων των περιφερειαρχών σης, λειτουργίας και αξιολόγησης δηνωμένης και επικαιροποιθα καθοριστούν, σε συνεργασία με τον μοσίων έργων που συμπεριλαμβάνοημένης πληροφορίας υπουργό, συγκεκριμένα βήματα και νται στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος προς τους πολίτες και διαδικασίες προς αυτήν την κατεύθυν- Μπαλτατζής». τους επισκέπτες του Δήση. - Η αξιοποίηση των ακινήτων ιδιοκτημου Λέσβου στην περιοχή Ειδικότερα, στη συνάντηση προβλέπε- σίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυπαρέμβασης του Αστικού ται να συζητηθούν: ξης και η διαδικασία υποβολής προτάΟλοκληρωμένου, τη Μυ- Η διανομή προς ενοικίαση με τοπικό σεων από τους περιφερειάρχες. τιλήνη.

Μ

Αγροτική… αποκέντρωση Σ


EI∆HΣEIΣ

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

25

Την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου εκλέγει τους 29 αντιπροσώπους του, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται οι εκλογές για το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ

Όλα ανοιχτά στο Βόρειο Αιγαίο της ΜΑΡΙΝAΣ ΠOΛΛATOY

λους της πλειοψηφίας για την Πάλλη. Χίο, 11 απ’ τη Σάμο και τρεις εκλογή των 17 εκπροσώπων απ’ την Ικαρία. Γενική συνέλευση π’ την Πέμπτη και έως τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και θα ε- της, ενώ οι 18 συνολικά σύμΑναλόγως με το Δήμο Λέσβου, Όπως είπε ο δήμαρχος Λέκλεγεί η νέα διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔ), η βουλοι της μειοψηφίας θα ε- θα εκλεγούν και οι αντιπρό- σβου και ο έχων την αρμοδιόαυτοδιοίκηση της Λέσβου ζει στον παλμό των εκλογών για την ανάδειξη των συλλογικών της οργάνων. Την Πέμπτη το Δημο- κλέξουν τους 12 αντιπροσώ- σωποι απ’ τους υπόλοιπους τητα ως δήμαρχος της έδρας πους τους. Αν δεν υπάρξουν δήμους του Βορείου Αιγαίου. της Περιφέρειας να συγκαλέτικό Συμβούλιο Λέσβου θα εκλέξει τα 29 μέλη του που θα μετάαπουσίες και αν θέσουν υπο- Θυμίζουμε ότι τα 75 μέλη που σει τη γενική συνέλευση, Δησχουν στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ψηφιότητες (και ψηφιστούν συγκροτούν τη γενική συνέ- μήτρης Βουνάτσος, έχει επι(ΠΕΔ) Βορείου Αιγαίου, που όπως αποφάσισε ο δήμαρχος Λέδίχως αποκλίσεις) όλοι οι λευση της ΠΕΔ Βορείου Αιγαί- κοινωνήσει με τους υπόλοισβου θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη το Σάββατο 10 Σεπτεμσυνδυασμοί, τότε η κατανομή ου, θα είναι οι εννέα δήμαρχοι πους δημάρχους και προσδιόβρίου. Σε πολιτικό επίπεδο, οι όλες διαδικασίες αποκτούν επιπρόσθετο ενδιαφέρον, αφού πέρα απ’ τις κομματικές υποψηφιό- των 12 εδρών της μειοψηφίας Λέσβου, Λήμνου, Αγίου Ευ- ρισε τη διεξαγωγή της συνέαναλογεί σε πέντε στην παρά- στρατίου, Χίου, Ψαρών, Οι- λευσης για το Σάββατο 10 Σετητες στην περιοχή, θα υπάρχουν και υποψήφιοι για την προεταξη του Άρη Χατζηκομνηνού, νουσσών, Σάμου, Ικαρίας και πτεμβρίου, στη Μυτιλήνη, σε δρία ανεξάρτητοι. Προκειμένου να μην υπάρξει τη μειοψηφία για τη γενική τέσσερις στην παράταξη του Φούρνων και 66 δημοτικοί χώρο που ακόμη δεν έχει αποΠαντελή Πατερέλλη, δύο στην σύμβουλοι, που ανά νησί θα φασιστεί (πιθανόν στην αίκάποια ένσταση από δημοτικό συνέλευση της ΠΕΔ. σύμβουλο, ο οποίος θα απου- Θα υπάρξει ξεχωριστή ψηφο- παράταξη του Βαγγέλη Παλαι- προέρχονται 29 απ’ τη Λέσβο, θουσα του Επιμελητηρίου Λέσίαζε απ’ τη συνεδρίαση της φορία απ’ τους 27 συμβού- ολόγου και μία στου Γιώργου έξι απ’ τη Λήμνο, 17 απ’ τη σβου). Δευτέρας, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, δε θα έθετε, όπως αρχικά προΥποψήφιος για την προεδρία ο δήμαρχος Λέσβου, δεν αποκλείει υποψηφιότητα ο γραμμάτιζε, στη χθεσινοβραδήμαρχος Λήμνου, ενώ πιθανολογείται και υποψηφιότητα απ’ το δήμαρχο Χίου δινή συνεδρίαση το θέμα της εκλογής αντιπροσώπων στην ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. Έτσι, ο κυρίαρχο όργανο που θα εκλεγεί στη γενική συνέλευ- ομοίως εκλεγέντα με το κυβερνών κόμμα δημάρχου Σάσύμφωνα με πρόσκληση του ση της ΠΕΔ είναι το 15μελές διοικητικό συμβούλιο. Κι προέδρου του Δημοτικού Συμμου, Στέλιου Θάνου. Το πώς θα κινηθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία επειδή προβλέπεται η συμμετοχή στο συμβούλιο όλων βουλίου, Χρήστου Κορδώνη, θα εξαρτηθεί και απ’ το πώς τελικά θα συγκροτηθεί το διτων δημάρχων (εννέα στο Βόρειο Αιγαίο), ουσιαστικά η το Συμβούλιο θα αποφασίσει οικητικό συμβούλιο, ή πιο απλά απ’ το ποιοι έξι δημοτικοί εκλογική διαδικασία θα αποφασίσει για το ποιοι έξι, απ’ την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, σύμβουλοι θα μετέχουν σε αυτό. τους 66 συνολικά δημοτικούς συμβούλους, θα μετέχουν στις 7 το απόγευμα, για τους στη διοίκηση της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. Οπότε, ανάλογα 29 αντιπροσώπους του, που Στην ΚΕΔ και με τις παρουσίες απ’ τα υπόλοιπα νησιά, απ’ τις οποί- Ενδιαφέρον, όμως, από στελέχη της αυτοδιοίκησης της μαζί με το δήμαρχο θα συμμεες και θα καθοριστεί το μέτρο αντιπροσώπων (επί των πα- Λέσβου, όπως ο πρώην δήμαρχος Μυτιλήνης και επικεφατάσχουν στη γενική συνέλευρόντων διά τού έξι), η Λέσβος μπορεί να εκλέξει από ένα λής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο ση της ΠΕΔ. Οι συνδυασμοί έως και τρία ακόμη - αν υπάρξει συνεργασία παρατάξεων Λέσβου, υπάρχει και για συμμετοχή τους στην ΚΕΔ. Η γεμάλιστα θα πρέπει, με γραπτή - μέλη στο διοικητικό συμβούλιο. Το συμβούλιο στη συδήλωσή τους, το αργότερο νική συνέλευση της ΚΕΔ θα αποτελείται από 500 μέλη, εκ νέχεια θα εκλέξει τον πρόεδρο της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. των οποίων οι 325 δήμαρχοι της χώρας, και 175 δημοτιδύο ώρες πριν την ώρα έναρΓια την προεδρία τής ΠΕΔ σίγουρα θα θέσει υποψηφιότη- κούς συμβούλους, οι οποίοι και θα εκλεγούν ανά περιφέξης της συνεδρίασης του Δητα ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ο οποίος ρεια, βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων. Υπολογίζεται πως μοτικού Συμβουλίου, να έχουν μιλώντας στο «Ε» υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να απε- απ’ την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα μετάσχουν συνουποβάλει στον πρόεδρο τους μπολήσει το συμφέρον του τόπου και να μη διεκδικήσει λικά 12 εκπρόσωποι, δηλαδή οι εννέα δήμαρχοι και τρεις συνδυασμούς με τους υποψητην προεδρία». φίους τους. δημοτικοί σύμβουλοι. Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος δεν απέΌπως όμως και στο παρελθόν, στις αρχαιρεσίες για την Πόσοι και πώς κλεισε και ο δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ΤΕΔΚ Ν. Λέσβου και για την ΚΕΔΚΕ, είναι πολύ πιθανόν να Σύμφωνα με το Προεδρικό που, όπως και ο δήμαρχος Λέσβου, έχει εκλεγεί με ανε- επικρατήσει στις επιλογές ψήφου των εκλεκτόρων, πέραν Διάταγμα που καθορίζει τις ξάρτητο συνδυασμό. όλων των άλλων κριτηρίων, και αυτό της εντοπιότητας. Οδιαδικασίες εκλογής στις Από το χώρο τού ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ πιθανόν να θέσει υπότε, για παράδειγμα ένας υποψήφιος απ’ τη Λέσβο να ΠΕΔ, απ’ το 45μελές Δημοτικό Πολύποψηφιότητα για την προεδρία ο δήμαρχος Χίου, προτιμηθεί από ένα Χιώτη, ανεξάρτητα απ’ την κομματική Συμβούλιο Λέσβου θα εκλεδωρος Λαμπρινούδης, προσέγγιση. προσδοκώντας και στη στήριξη του γούν 17 δημοτικοί σύμβουλοι απ’ την πλειοψηφία και 12 απ’

Α

Ανεξάρτητος ή κομματικός; Τ


26

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Στην αρχαία Τροία

Με τον Πατριάρχη του Γένους

Στη ρημαγμένη Αγία Μαρίνα του Κάστρου

Μια πραγματικά Μεγάλη Δράση των ανιχνευτών προσκόπων της Λέσβου

Στη χαρμολύπη της Ίμβρου… ροβλέπεται οι ανιχνευτές (μεγάλοι έφηβοι πρόσκοποι, ηλικίας 15 έως 18 ετών) να κλείνουν κάθε καλοκαίρι την προσκοπική τους χρονιά με μια Μεγάλη Δράση Υπαίθρου. 13 Ανιχνευτές από τα Προσκοπικά Συστήματα της Μυτιλήνης, της Μήθυμνας και του Πλωμαρίου, μαζί με πέντε ενήλικους βαθμοφόρους τους, το Σάββατο το βράδυ επέστρεψαν από μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ Δράση υπαίθρου. Από τη Δευτέρα 22 μέχρι ντο και τη χερσόνησο της και το Σάββατο 27 Αυ- Καλλίπολης, αλλάζοντας γούστου ταξίδεψαν στην τρία πλοία και δυο λεωΊμβρο. Συναντήθηκαν και φορεία. Στην Ίμβρο διέσυνομίλησαν με τον Οι- μειναν φιλοξενούμενοι κουμενικό Πατριάρχη του Συλλόγου Προστακ.κ. Βαρθολομαίο στο πα- σίας, Αλληλεγγύης και νηγύρι για τα Νιάμερα Βιώσιμης Ανάπτυξης Ίμτης Παναγιάς στο χωριό βρου, στον ξενώνα του Άγιοι Θεόδωροι και στα παλιού νηπιαγωγείου των εγκαίνια του Οικολογι- Αγίων Θεοδώρων. κού Πάρκου στο ίδιο χω- Την επόμενη μέρα, την ριό. Περπάτησαν στα Τρίτη, συμμετείχαν στο βουνά του νησιού και κο- πανηγύρι του χωριού λύμπησαν στις υπέροχες βοηθώντας ενεργά στην θάλασσές του. Γνώρισαν πραγματοποίησή του και τους ανθρώπους της Ίμ- παρακολούθησαν τη θεία βρου και συγκέντρωσαν λειτουργία πλαισιώνομαρτυρίες από τα δραμα- ντας τον Οικουμενικό τικά γεγονότα των δεκαε- Πατριάρχη ο οποίος μίτιών 1960 και 1970, ενώ λησε για το σοβαρό εθεστα πλαίσια δραστηριο- λοντικό έργο που πραγτήτων κοινωνικής προ- ματοποιούν οι Πρόσκοσφοράς καθάρισαν τα ποι σε όλο τον κόσμο. «πλυσταριά» στο χωριό «Εθίζοντας γενιές ολόΣχοινούδι και ευπρέπι- κληρες στη λογική της σαν τους εγκαταλελειμ- προσφοράς», όπως χαμένους τάφους και την ρακτηριστικά είπε. Το αεκκλησιά του νεκροτα- πόγευμα της ίδιας μέρας, φείου στο χωριό Αγρίδια. δε, πήραν μέρος στα εγκαίνια του Οικολογικού Από το πρωί Πάρκου που φέρει το όστο δρόμο… νομα του Πατριάρχη και Στην Ίμβρο οι ανιχνευτές τις άλλες σχετικές εκδητης Λέσβου έφτασαν αρ- λώσεις που πραγματογά το βράδυ της Δευτέ- ποιήθηκαν στο ίδιο χωρας, μέσα από μια δια- ριό. Μάλιστα, ο Πατριάρδρομή που πέρασε ολό- χης τούς θύμισε πως το κληρη τη βορειοδυτική Οικολογικό Πάρκο είναι Μικρασία, τον Ελλήσπο- συνέχεια του Προσκοπι-

Π

κού Περιβαλλοντικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Ασωμάτου, που είχε εγκαινιάσει ο ίδιος πριν 2,5 χρόνια. «Είναι στην ίδια κατεύθυνση…», τους είπε.

Έρευνες Από την Τετάρτη το πρωί ξεκίνησαν οι ανιχνευτικές έρευνες στα παλιά ρωμαίικα χωριά της Ίμβρου. Στο Γλυκύ και στο Κάστρο. Και την επόμενη μέρα, στο Σχοινούδι και στα Αγρίδια. Εντυπωσιασμένοι οι ανιχνευτές, όπως λένε, γίνονταν δεκτοί με ανοικτές αγκαλιές και πρωτόγνωρη φιλόξενη διάθεση από τους ελάχιστους, γέροντες στην πλειοψηφία τους, μόνιμους κατοίκους της Ίμβρου, αλλά και τους νεώτερους που επιστρέφουν είτε για το καλοκαίρι είτε για να μείνουν μόνιμα στο νησί. Κατέγραψαν μαρτυρίες τους από τα δραματικά γεγονότα των δεκαετιών 1960 και 1970

που οδήγησαν στο άδειασμα του νησιού από τους Ρωμιούς μόνιμους κατοίκους του και στη συνέχεια την «τουρκοποίησή» του κατά παράβαση των όσων προέβλεπε η Συνθήκη της Λωζάννης, που υπογράφτηκε το 1923 από την Ελλάδα και την Τουρκία και προέβλεπε καθεστώς αυτοδιοίκησης τόσο για την Ίμβρο όσο και για τη γειτονική Τένεδο.

Ενημέρωση και δράσεις προσφοράς Ιδιαίτερη συζήτηση είχαν οι ανιχνευτές για την εποχή αυτή με τον κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο, πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Ιμβρίων της Αθήνας, ενώ για την προοπτική των Ρωμιών του νησιού συζήτησαν με τον κ. Νίκο Δολδούρη, που επέστρεψε στην Ίμβρο φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό «κτήμα», στο οποίο διοργανώνονται σημαντι-

κές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι ανιχνευτές της Λέσβου εντυπωσιάστηκαν επίσης από τη φύση του νησιού, ορεινή και θαλάσσια, ενώ από τις κορυφαίες στιγμές της δράσης ήταν η εθελοντική τους προσφορά στο νεκροταφείο του χωριού Αγρίδια. Καθάρισαν τα νεκροταφειακό ναό του Αγίου Μόδεστου, ενώ ευπρέπισαν παλιούς ξεχασμένους τάφους ξεχορταριάζοντάς τους και ξαναγράφοντας τα ονόματα των «κεκοιμημένων προγόνων» στους σταυρούς τους. Την «πυρά λήξης», τη γιορτή για τη λήξη της δράσης, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στην αυλή του Νηπιαγωγείου, παρακολούθησαν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων και Ρωμιοί από τα γύρω χωριά. Ας σημειωθεί ότι έγιναν

προσπάθειες να συναντηθούν οι ανιχνευτές της Λέσβου με Τούρκους προσκόπους, μέλη του τοπικού Προσκοπικού Συστήματος, κάτι που όμως δεν έγινε κατορθωτό λόγω απουσίας από το νησί πολλών μελών του εξ αιτίας της μουσουλμανικής γιορτής του Ραμαζανιού. Πολύ πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής. Μετά από δυο στάσεις, μία στη μοναδική αρχαία Τροία και μία στην Αρχαία Άσσο και τον αρχαϊκό ναό της Αθηνάς, μέσω του λιμανιού στο Αϊβαλί ανιχνευτές και βαθμοφόροι επέστρεψαν στη Μυτιλήνη. Στα βαριά τους σακκίδια κουβαλούσαν εμπειρίες και γνώσεις πολύτιμες. Στην πορτοκαλί δε μπλούζα που φορούσαν, έγραφαν χαρακτηριστικά: «Ερχόμαστε από την Ίμβρο. Θα τη θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ…»

Από το Σύλλογο Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών

Τριήμερο εκδηλώσεων μνήμης ε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμεΜ ρες εκδηλώσεις του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφιών του Γάλλου αρχαιολόγου Félix Sartiaux, από τον πρώτο διωγμό τού 1914, στη Φώκαια της Μικράς Ασίας, καθώς και προβολή του ιστορικού ντοκυμαντέρ με τίτλο «Γράμματα χωρίς παραλήπτη», που έχει βασιστεί στο βιβλίο «Το Χρονικό των δέκα ημερών», της Αγάπης Μολυβιάτη -

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στις τριήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μικρασιατών Λουτρών «Το Δελφίνι»

Βενέζη. Το βιβλίο περιγράφει την προσπάθεια ενός Τούρκου αξιωματικού,

που δε δίστασε να διακινδυνεύσει ζωή και καριέρα για να σώσει τον αδελφό της, Ηλία Βενέζη, από τα τάγματα θανάτου το 1922. Στο ντοκυμαντέρ, σκηνοθεσίας του Ηλία Δημητρίου και με μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, περιλαμβάνονταν σημαντικές αφηγήσεις προσφύγων πρώτης γενιάς από το Αϊβαλί, σχετικές με τα γεγονότα των ημερών του Σεπτεμβρίου τού 1922. Στο ί-

διο πλαίσιο, έγινε και ομιλία αναφορά για τα 80 χρόνια από τη δημιουργία του προσφυγικού συνοικισμού της Σκάλας Λουτρών. Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν επίσης περιφορά της εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αρτοκλασία στον αύλειο χώρο του Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης της Σκάλας Λουτρών, καθώς και μουσική εκδήλωση με τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες, από το μουσικό σχήμα «Τα Φώτα Απέναντι» και τη Χορωδία Γυναικών Παναγιούδας. Έγινε, τέλος, μοίρασμα του μικρασιατικού καβουρμά και γκιουζλεμέδων με κρασί, ενώ το τριήμερο έκλεισε με εκκλησιασμό και αρτοκλασία στην Παναγιά την Αψηλή, όπου, μετά το πέρας της λειτουργίας, προσφέρθηκαν καφές και διάφορα εδέσματα.


ΠOΛITIΣMOΣ Ο Δημήτρης Κοφτερός εξηγεί σε μικρούς και μεγάλους τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σαντουριού

!

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 Μια ενδιαφέρουσα συναυλία, με θέμα την οικονομική κρίση, έδωσαν την περασμένη Παρασκευή στο Αρχοντικό Γεωργιάδη οι «Rebet Against».

Γεμάτο το Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου το βράδυ της Παρασκευής

Μετά τη βράβευσή του, ο Κώστας Ζαφειρίου παρουσίασε τη δουλειά που κάνει με τους μαθητές του στο σαντούρι

Ολοκληρώθηκε το διήμερο για το σαντούρι στην Αγιάσο, με παρουσίαση και του βιβλίου των εκδόσεων «Αιολίδα»

Τιμήθηκε το σαντούρι και ο δάσκαλός του της ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα το διήμερο με θέμα «Σαντούρι: Οι χορδές της ψυχής μας», που διοργάνωσαν το Αναγνωστήριο Αγιάσου και οι εκδόσεις «Αιολίδα». Μια πολύπτυχη εκδήλωση, που ξεκίνησε με την παρουσίαση του ίδιου του οργάνου και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του βιβλίου «Μυτιληνιό σαντούρι. Σκοποί και χοροί από τη Λέσβο» (εκδ. «Αιολίδα») και βράβευση του δασκάλου σαντουριού του Αναγνωστηρίου, Κώστα Ζαφειρίου. Τα τεχνικά χαρακτηρι- φώνιο) και Χρήστο Κονστικά του σαντουριού σολάκη (κιθάρα). παρουσίασαν, το βράδυ Η παρουσίαση της Πέμπτης, οι μουσιτου βιβλίου… κοί Δημήτρης Κοφτερός, Γεμάτο ήταν το ΚινημαΚώστας Ζαφειρίου, τοθέατρο του ΑναγνωΣτρατής Καζαντζής και Νίκος Ανδρίκος, που μί- στηρίου Αγιάσου το βράλησαν για την κατασκευή δυ της Παρασκευής, κακαι το αρμάτωμά του, το τά την παρουσίαση του κούρδισμα, τις μπαγκέ- βιβλίου του Δημήτρη Κοτες, καθώς και για το ρό- φτερού «Μυτιληνιό σαλο του οργάνου σε σόλο, ντούρι. Σκοποί και χοροί σε συνοδεία και στον από τη Λέσβο», που κυκλοφορεί από τις εκδόαυτοσχεδιασμό. Ο Δημήτρης Κοφτερός σεις «Αιολίδα». μίλησε στη συνέχεια για Τη βραδιά άνοιξε ο πρότην ιστορική εξέλιξη του εδρος του Αναγνωστηρίοργάνου και τη θέση του ου, Κλεάνθης Κορομηστον ελλαδικό χώρο και λάς, που καλωσόρισε τη Λέσβο, ενώ το ίδιο τον κόσμο. Στη συνέχεια, βράδυ οι παρευρισκόμε- ο διευθυντής της «Επινοι είχαν την ευκαιρία να κοινωνία Λέσβου Α.Ε.», απολαύσουν μια συναυ- Μανόλης Μανώλας, μίλία με τους Στρατή Κα- λησε για το ρόλο των εκζαντζή (σαντούρι), Πα- δόσεων «Αιολίδα» στην ναγιώτη Σουσαμλή (τρο- ανάδειξη του πολιτισμού μπόνι), Νίκο Χριστιανό της Λέσβου, ενώ η συ(βιολί), Δημήτρη Κοφτε- ντονίστρια της εκδήλωρό (σαντούρι), Παναγιώ- σης και εκπρόσωπος των τη Αποστολέλη (κλαρί- εκδόσεων «Αιολίδα», νο), Τάσο Καζαντζή (ευ- Μαρία Σελάχα, έκανε μια

Μ

σύντομη εισαγωγή στο βιβλίο. Ως κύριος παρουσιαστής της βραδιάς, ο πρόεδρος του Κέντρου Αιγαιακών Λαογραφικών και Μουσικολογικών Ερευνών, Θεοφάνης Σουλακέλλης, παρουσίασε το βιβλίο για το μυτιληνιό σαντούρι και μίλησε κυρίως για την ανάγκη της διατήρησης του πολιτισμού, της λαογραφίας και της μουσικής. Ακριβώς για το λόγο αυτό τόνισε πως είναι πολύ σημαντική η επανέκδοση του βιβλίου από τις εκδόσεις «Αιολίδα».

… και η βράβευση του Κώστα Ζαφειρίου Το έργο του Κώστα Ζαφειρίου, τιμώμενου προσώπου της εκδήλωσης, αλλά και τις εμφανίσεις των Σαντουριών του Αναγνωστηρίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το έργο του Αναγνωστηρίου στο σύνολό του, παρουσίασε ο κ. Κορομηλάς, ενώ η βράβευση του δασκάλου σαντουριού του Αναγνωστηρίου έγινε από το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο. Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση, από τον τιμώμενο, του έργου που έχει κάνει μέχρι τώρα με τους μαθητές του, σε μια

πολύ όμορφη συναυλία με σαντουριέρηδες όλων των ηλικιών. «Από πέρυσι υπήρχε η ιδέα να κάνουμε κάτι για τα σαντούρια, για να τιμήσουμε το δάσκαλο Κώστα Ζαφειρίου», εξήγησε ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. «Ο υπεύθυνος του Μουσικού Τμήματος, Στρατής Καζαντζής, και ο Δημήτρης Κοφτερός ήταν αυτοί που ανέλαβαν να

διοργανώσουν την παρουσίαση. Κυκλοφόρησε και το βιβλίο και ήταν ευκαιρία να τα συνδυάσουμε και να μιλήσουμε για το σαντούρι γενικά. Κατά τη γνώμη μου, ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, από αυτές που θα πρέπει να γίνονται. Κύριος στόχος μας από εδώ και πέρα είναι η λειτουργία του Κέντρου Ανατολικής Μουσικής.» Την εκδήλωση τίμησαν

με την παρουσία τους, εκτός άλλων, ο αντιδήμαρχος Αγιάσου και ΕυΓιώργος εργέτουλα, Βουνάτσος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Προκόπης Τσαμπλάκος, ο αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Σουλακέλλης, πρόεδροι πολιτιστικών σωματείων, εκπρόσωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών κ.ά..

Από το φθινόπωρο στο ΦΟΜ

Μαθήματα Θεατρικής Παιδείας εκινούν και φέτος, για μικρούς και μεγάλους, τα μαθήματα Θεατρικής ΞΠαιδείας στο ΦΟΜ «Ο Θεόφιλος». Πιο αναλυτικά, θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: Για παιδιά του δημοτικού, θα γίνεται κάθε Σάββατο από τις 11 έως τη 1 θεατρικό παιχνίδι. Το τμήμα του γυμνασίου, που θα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 4 έως τις 6, θα περιλαμβάνει υποκριτική, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, αναπνοή και κίνηση. Τα ίδια

θα περιλαμβάνει και το τμήμα λυκείου, ενώ θα γίνεται επιπλέον προετοιμασία για εξετάσεις δραματικών σχολών. Τέλος, θα λειτουργεί Τμήμα Σκηνοθεσίας, καθώς και Τμήμα Ενηλίκων Studio, με υποκριτική, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, αναπνοή και ψυχοσωματική έκφραση. Όσοι ενδιαφέρονται για επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972-210895.

Νέο διοικητικό συμβούλιο για «Το Πόλιον» έο διοικητικό συμβούλιο, απέκτησε προσφάτως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον». ΝΗ νέα σύνθεση του συμβουλίου είναι η εξής: Μυρσίνη Βαρτή - Ματαράγκα (πρόεδρος), Μπάμπης Πετρέλλης (αντιπρόεδρος), Γιώργος Κακές (γενικός γραμματέας), Νέλλα Τυροπώλη (ταμίας), Ρούλα Λούπου (έφορος εκδηλώσεων). Αναπληρωματικοί σύμβουλοι είναι οι Δημήτρης Βελούτσος, Δημήτρης Μαλιαρός και Δημήτρης Τραγάκης.


28

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Λεσβιακά Βιβλία Μαρία Αχ. Αναγνωστοπούλου Όψεις Θεάτρου στη Λέσβο Λαϊκά Δρώμενα και Θεατρικές Παραστάσεις στην Αγία Παρασκευή (1864 - 2010) Έκδοση Δήμου Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνη 2010, σελ. 188

Αχ. ΑναγνωστοπούΗ Μαρία λου, κορυφαία λαογράφος του νησιού μας, με ερευνητικό και συγγραφικό έργο που επικεντρώνεται στη θέση και την προσφορά της γυναίκας της Λέσβου στην οικογένεια και την κοινωνία των χρόνων της Οθωμανικής Κατοχής του νησιού μας, είχε δώσει τα τελευταία χρόνια δύο λογοτεχνικά βιβλία που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα: «Απάνω Σκάλα η Μυτιληνιά - Η γειτονιά του ονείρου» (2006) και «Μπορώ ακόμα να ονειρεύομαι» (2008). Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο της, καρπός επίμονης έρευνας για ένα χώρο που η λεσβιακή βιβλιογραφία

είναι περιορισμένη. Πιο συγκεκριμένα, ενώ το νησί μας έχει μια ιδιαίτερη παράδοση τόσο στο ερασιτεχνικό θέατρο, όσο και στα λαϊκά δρώμενα, οι μελέτες γι’ αυτά είναι λίγες και η συγγραφική παραγωγή ελάχιστη. Η Μαρία Αχ. Αναγνωστοπούλου, επίτιμη δημότης Αγίας Παρασκευής, έσκυψε με αγάπη

στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της λεσβιακής κοινότητας, μελέτησε καταστατικά και πρακτικά συλλόγων, ερεύνησε σχολικούς κώδικες, πήρε προφορικές μαρτυρίες και μας έδωσε ένα εξαιρετικό πόνημα για τα λαϊκά δρώμενα και τις θεατρικές παραστάσεις στην Αγία Παρασκευή από το 1864 έως το 2010. Το βιβλίο χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, με τους παρακάτω τίτλους: Ο Λαογραφικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής ως φορέας λαϊκών εκδηλώσεων, Η συμβολή των εκπαιδευτικών στη δημιουργία μαθητικών θεατρικών παραστάσεων στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής Λέσβου, Το ερασιτεχνικό θέατρο στην Κατοχή και στα μετεμφυλιακά χρόνια, Εικόνες και θεατρικές παραστάσεις μαθητών του Δημοτικού και Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, Η συμβολή των φιλανθρωπικών και πολιτιστικών συλλόγων στην καλλιτε-

χνική ζωή της Αγίας Παρασκευής Λέσβου, Οι ερασιτεχνικές παραστάσεις των γυναικείων φιλανθρωπικών συλλόγων. Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων «Η Αναγέννησις», Ο Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας και η συμβολή του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική κίνηση της Αγίας Παρασκευής, Σύντομη αναφορά στην ιστορία του ερασιτεχνικού θεάτρου στη Λέσβο τον 20ό αιώνα μέσα από φιλοτεχνικούς ομίλους, Η θεατρική σκηνή των «Παραλόγων». «Μέσα από το νέο της βιβλίο, με την ιστορική έρευνα, μας αποκαλύπτει άγνωστες για εμάς πτυχές των πολιτιστικών και κοινωνικών δρώμενων της Αγίας Παρασκευής που, όπως φαίνεται, στον τομέα αυτόν κρατεί μια από τις πρώτες θέσεις σ’ ολόκληρο το νησί. Από τα μέσα του 19ου αιώνα φωτισμένοι παιδαγωγοί προωθούν την ανάπτυξη της Ελληνικής

Πάσχα στην Κέρκυρα

l ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ Ατζέντα

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ταλιάνης Κείμενα: Πάνος Θεοδωρίδης, Νίκος Καραπιδάκης, π. Θεμιστοκλής Μούρτζανος, Ελένη Μπίστικα, Νίκος Δήμου, Νικόλαος Μαστροπαύλος, π. Γεώργιος Μεταλληνός, Γεράσιμος Χυτήρης Επιμέλεια ύλης: Αθηνά Δούντση Εκδόσεις Τοπίο Αθήνα 2011, σελ. 211

Έως αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου στο φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης Λεσβιακό Καλοκαίρι: «Παιδικές αναμνήσεις: Έκθεση παλαιών παιχνιδιών, σκευών και παιδικών επίπλων, στα μέσα του προηγούμενου αιώνα» από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:30 στο Πολύκεντρο Μανταμάδου 16η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής από τις 9:00 έως τις 15:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης «Εικαστικές μου μνήμες, απ’ το Μανώλη Καλλιγιάννη». Έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Αναγνώστου

πό το 2005 έλεγα πως τελειώνω με τη φωτο«Α γράφιση του Πάσχα, μα πάλι ξεκινούσα. Ίσως άργησα να βρω τι ζητούσα και πού: Βλέμματα με κατάνυξη στην Παναγιά των Ξένων, λειτουργία με κεριά στους Άγιους Πάντες, Αποκαθήλωση στον Άγιο Νικόλαο των Γερόντων, Δευτερανάσταση στις εξοχές και στα χωριά, από τη Λευκίμη και τους Ρουμανάδες μέχρι τους Κουραμάδες και την Κληματιά. Πώως να ξεχάσω την πορεία της λιτάνευσης από το Βιρό ίσαμε το Ποντικονήσι! Έτσι, χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα με εννέα χιλιάδες φωτογραφίες και σκέφτηκα πως είναι καιρός πλέον να παρουσιάσω ένα δείγμα της σοδειάς μου. Όμως, όσο ισχυρή και αναγκαία είναι η όραση στο λεύκωμα αυτό, χρειάζονται και οι άλλες αισθήσεις για να μυρίσεις, να γευτείς να νιώσεις και, κυρίως, να ακούσεις το Πάσχα στην Κέρκυρα. Εγώ άκουσα δεκατρείς χρονιές το Χριστός Ανέστη στην Κέρκυρα, μα πάντα θα το αποζητάω...» Με αυτά τα λόγια, ανάμεσα στα άλλα, προλογίζει το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα ο γνωστός συμπατριώτης μας και δημιουργός των εκδόσεων «Τοπίο», Δημήτρης Ταλιάνης. Τις υπέροχες φωτογραφίες του Δημήτρη Ταλιάνη πλαισιώνουν τα παρακάτω κείμενα: Πάνος Θεοδωρίδης: «Πάσχα στην Κέρκυρα», Νίκος Καραπιδάκης: «Τα παλαιά έθιμα του κερκυραϊκού Πάσχα», π. Θεμιστοκλής Μούρτζανος: «Το κερκυραϊκό Πάσχα», Ελένη Μπίστικα: «Μεγαλοβδόμαδο και Πάσχα στην Κέρκυρα», Νικόλας Μαστροπαύλος: «Το πάλκο των θαυμάτων», Πάνος Θεοδωρίδης: «Τα παιδιά στο νησί και στην πόλη», Νικόλας Μαστροπαύλος: «Οδός αισθήσεων, θεϊκό άγγιγμα στο “Λιστόν”, Ο αναστεναγμός της Κέρκυρας», Νίκος Δήμου: «Ο Αμλέτος στη Σπιανάδα», Γεράσιμος Χυτήρης: «Εγίνηκε Ανάστα ο Θεός», Νικόλας Μαστροπαύλος: «Προσμονή

Παιδείας και μέσα από το θέατρο, με σχολικές παραστάσεις, επενδύοντας στο μορφωτικό και κοινωνικό του έργο. Οι ίδιοι διδάσκουν, σκηνοθετούν θεατρικές παραστάσεις, συχνά μοιράζονται με τα παιδιά το θεατρικό παιχνίδι εισπράττοντας τα χειροκροτήματα των θεατών που κατακλύζουν την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Η έρευνά της συνεχίζεται μέσα από τα αρχεία και το σχολικό κώδικα του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου της Αγίας Παρασκευής μέχρι τις μέρες μας», γράφει ανάμεσα στα άλλα στον πρόλογό του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γεώργιος Κυριαζής, ενώ η συγγραφέας σημειώνει ότι το βιβλίο στοχεύει να προβάλει και να τονίσει προσφορά εκείνων των άξιων τέκνων της Αγίας Παρασκευής, που με το έργο τους και μέσα από το θέατρο συνέβαλαν στην πνευματική ανάπτυξη της γενέτειράς τους.

Έως Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

του κρεσέντο», π. Γεώργιος Δ. Μεταλληνός: «Χριστός Ανέστη», Γεράσιμος Χυτήρης: «Πάσχα, γιορτή της υπαίθρου». Να ένα απόσπασμα από το κείμενο του Πάνου Θεοδωρίδη: «[...] Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ίσχυε, αν δεν ήταν πανταχού παρούσα στον κερκυραϊκό ορίζοντα, η συγκίνηση. Η μουσική και η παντοδύναμη παροικία της αυτή την περίοδο στην Κέρκυρα συμβάλλει στην απεικόνιση μιας μοναδικής μέθεξης, που καταλαμβάνει τους Κερκυραίους και είναι ευδιάκριτη στα πρόσωπα και τις κινήσεις τους. Καθώς οι φιλαρμονικές της πόλης πλαισιώνονται ειδικά για τις εορταστικές περιπτώσεις από ικανούς και δημιουργικούς μουσικούς, παιδιά του νησιού, που τον υπόλοιπο χρόνο υπηρετούν και τιμούν το μουσικό ορίζοντα ολόκληρη της χώρας, η ιδιαίτερη ποιότητα του ήχου αντικρίζεται με την ποιότητα του εσωτερικού πάθους, που διακατέχει τους κατοίκους. Όλοι έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα προσκήνιο, ότι η πόλη και το νησί βρίσκονται σε τιμητική θεωρία. Είναι μέρες ευεργετικών δακρύων και ισχυρής συγκίνησης, είναι μέρες που ο πλούτος των συναισθημάτων καταφέρνει και αιτιολογεί τη λεπτή μελαγχολία του τοπίου και τις γραμμές των κτηρίων, καθώς προβάλλονται στο ιδιαίτερο φως της εποχής.»

στο Αρχοντικό Γεωργιάδη Έκθεση φωτογραφίας - κοσμήματος - ελεύθερης δημιουργίας, της Μαρίας Στυψιανού και της Μαρίνας Τσέγγου

Έως Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου Έκθεση ζωγραφικής τού Owen Butler, με τίτλο «Μορφή. Χρώμα. Υφή. Τοπία της Λέσβου»

Έως Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου Καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 10:00 έως τις 18:00 στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Μιχαηλίδη, με θέμα «Ανατολικό Αιγαίο»

Κυριακή 28 Αυγούστου στον Άγιο Ερμογένη Λεσβιακό Καλοκαίρι: Μουσική και χορευτικά του Δήμου Λέσβου

Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου στις 21:00 στο Αρχοντικό Γεωργιάδη Αφιέρωμα στο Γιάννη Μαρκόπουλο, από τη χορωδία «Animato» και τις χορωδίες του Παγγεραγωτικού Συλλόγου

Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Αρχοντικό Γεωργιάδη Η ταινία «Όλα για την αγάπη»


29

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ EΣTIATOPIA Ο ΚΑΡΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕΝΗΣ Ταβέρνα Καρυώνας - Γέρα τηλ. 6979-971924 ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙ Ταβέρνα Δ. Βερναδάκη 2, Κουλμπάρα - Μυτιλήνη τηλ. 22510 21251 ELYSION HOTEL Ξενοδοχείο-εστιατόριο Παρασκευή - Σάββατο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα Νεάπολη Τηλ. για κρατήσεις 22510 61531-2 ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ Ξενοδοχείο, pool-bar, εστιατόριο Καθημερινά ανοιχτά μεσημέρι - βράδυ Τετάρτη και Παρασκευή βραδιές πιάνου Τηλ. για reserve 22510 45857, 44466, 6976974610 Βαρειά - Βίγλα Μυτιλήνης ΦΙΛΕΜΑ Restaurant-Μεζεδοπωλείο Αεροδρόμιο Τηλ. 6973809282 ΤΣΟΥΚΑΛΙ Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 49 τηλ. 2251048660 ΛEMBOYPΓEIO Μεζεδοπωλείο Παναγιούδα, Mυτιλήνης Tηλ. 22510 32222 ΤΑΚΗΣ Ψαροταβέρνα. Παναγιούδα Τηλ. 22510 31342 ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ Κομνηνάκη 30 Τηλ. 22510 29613 ΠΑΡΚΟ (ΤΟ) Πάρκο Αγίας Ειρήνης Tηλ. 22510 23810 & 6977-596474 ΒΑΓΙΕΣ Ταβέρνα Ακρωτήρι Τηλ. 22510 43532 ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ Πηγαδάκια Γέρας Τηλ. 2251093484 & 6973-741809 ΒΑΦΕΙΟΣ Ταβέρνα Tηλ. 22530 71752 ΚΑΡΙΑΝΗ Ταβέρνα. Αποθήκα Τηλ. 22530 95501

CAFÉ-BAR ENVY Κουντουριώτη 78 Τηλ. 22541021102 FOUR SEASONS by MAYOΤTE Kανόνι Θερμής Tηλ. 22510 71971 MONKEY Κουντουριώτου 57 τηλ. 22510 37717 ΠΑΡΚΟ (ΤΟ) Πάρκο Αγίας Ειρήνης Tηλ. 22510 23810 & 6977-596474 OCEANIS Πλωμάρι Τηλ. 22520 31925

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΣΤΡΟ (ΤΟ) Ερμού 5 Τηλ. 22510 44540 ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ Ελ. Βενιζέλου 10 Τηλ. 22510 45508

Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ Ψητοπολείο Χριστουγέννων ‘44

ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΚΑΒΕΤΣΟΥ 26 τηλ. 22510 40271

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣΚΩΤΙΤΣΑ ΑΛΚΑΙΟΥ 2 Μυτιλήνη Τηλ. 22510 26181 2o κατάστημα: Π. Κουντουριώτη 11 και Ερμού 16 Τηλ. 22510 47700

ΑΙΘΟΥΣΕΣ EKΔHΛΩΣEΩN CATERING ΛEMBOYPΓEIO Παναγιούδα, Mυτιλήνης Tηλ. 22510 32222 ΞENOΔOXEIO ZAΪPA - KTHMA EΛIA & ΘAΛAΣΣA Σκάλα Λουτρών Tηλ. 22510 91100 EΔEΣMATOΠOIEIO Catering and fast services Aλυφαντά, Tηλ. 22510 41122

KABEΣ - ΠOTOΠOIIEΣ ΚΑΒΑ ΣΑΝΤΟ Παράκαμψη Μόριας Τηλ. 22510 32810 Ηλ. Βενέζη 10, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 43543 Πέτρα τηλ: 22530 41830 E-mail: SANTO1@OTENET.GR

ΣΠΟΡ 5x5 SPANOS Γήπεδα Ποδοσφαίρου 5x5 ή 8x8 Εθν. Οδός Μυτιλήνης - Παναγιούδας Tηλ. 22510 32774 & 6948-591839

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΟΜΗΣΗ KATAΣKEYAΣTIKEΣ ETAIPEIEΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Γ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ - Ε. ΛΙΝΟΣ Ο.Ε. Γυμν. Δαυίδ 2, Χρυσομαλλούσα τηλ. 22510 23277, 22510 28210, 6944-456083

ΠPAΞIΣ A.E. Πωλήσεις κατασκευές Tηλ. 22510 44242 ΣΓOYPEΛΛHΣ Aργύρη Eφταλιώτη 13 Tηλ. 22510 26777 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΤΖΟΥΡΙΔΗΣ Τεχνικες εταιρείες Παλαιόκηπος Γέρας Τηλ. 22510 84370 ΑΦΟΙ ΑΣΗΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ Ικτίνου 2, Τηλ. 22510 41244 & 6947202221

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΠΛ. ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. Έκδοση οικοδ. αδειών, Μελέτες - Επιβλέψεις, Τοπογραφικά - Κτηματολόγιο Κρήνης & Κισθήνης 6Α, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 20264 & 6945-900730 nikolakog@tee.gr

ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΟΚΚΩΝΗΣ Ι. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. M.Sc. Περιβαλλοντικές μελέτες,

χημικοτεχνικές μελέτες και άδειες καταστημάτων Μίμη Γαληνού 3Β τηλ./φαξ: 22510 25448 κιν. 6932-117458

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑ Ι. ΑΛΚΜΗΝΗ Δασολόγος, MSc Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Φωτοερμηνείες - επίλυση δασικών αμφισβητήσεων - δασικές/περιβαλλοντικές μελέτες - αρχιτεκτονική τοπίου - διαμόρφωση κήπων Γεωργίου Τερτσέτη 4 τηλ.: 22510 54764 κιν.: 6973-538302 karatzaalkmini@hotmail.com

ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σιδηρικά - Εργαλεία - Είδη Επιπλοποιίας Ζωοδόχου Πηγής 8 τηλ.: 22510 27370, 22510 24425

ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ STAR BETON Βιομηχανία έτοιμου σκυροδέματος και δομικών υλικών με πιστοποίηση ISO-9001 Λακέρδα Αλυφαντών, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 46446 22510 46776 Φαξ 22510 46756

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ EΡΓΑΣΙΕΣ Αφοί Αγριτέλλη Χώμα για κήπους Πέτρες για λιθόκτιστα τηλ. 22510 48119 κιν. 6976-056463, 6946-364408

YΛIKA ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ AL-DECO Χατζημανωλάκης Σταύρος 8ο χλμ Περιφ. οδού Μόριας Τηλ. 22510 32855 IGNIS ΠETPA Aφεντούλης Iωάννης Nέες Kυδωνιές Τηλ. 22510 94040, 94101 ΜΗΛΙΟΡΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Καυσόξυλα, Μετακομίσεις, Μεταφορές, Πέτρες Mυστεγνών, Εξέδρες εκδηλώσεων, Επικουρικές υπηρεσίες θεαμάτων, οικοδομικά υλικά, γενικές επισκευαστικές εργασίες. Τηλ. 6942261001, 6946004444 & 22510 43129.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ/ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου Καρά Τεπέ - Μυτιλήνη Πληρ. τηλ. 22510 48102 ΠΕΡΓΑΜΗΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ξυλουργικό εργοστάσιο παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα (CNC). Κουφώματα Γερμανικού Τύπου - Εσωτ. Πόρτες - Θωρακισμένες Πόρτες - Σκάλες Εσωτ. Χώρου Αλυφαντά. Τηλ. 22510 46307 ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ξυλουργικά μερεμέτια και παντός τύπου αναπαλαιώσεις επίπλων τηλ.: 6947-153832

ΘΕΡΜΑΝΣΗ KΛIMATIΣMOΣ MANTZΩPOΣ Eλ. Bενιζέλου 10 Τηλ. 22510 42248

ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ Aεροπόρου Γιανναρέλλη Τηλ./Fax: 22510 24523 Κιν. 6932214752

EIΔH YΓIEINHΣ OIKOΣ Mητροπόλεως 7, Παγανή Μυτιλήνης Τηλ. 22510 24788 ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Αγ. Θεράποντος 5 τηλ. 22510 41488

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Καθαρισμοί χώρων καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών, επαγγελματική διαχείριση κτηρίων Καβέτσου 10 (β´ όροφος) 22510 37415, 6937-407221 e-mail: es-karag@otenet.gr ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Τεχνολόγος Γεωπόνος Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες Μόρια Λέσβου Τηλ. 225103 2192 & 6942625198 ΝΙΚΟΣ ΑΔ. ΜΟΝΙΟΥΔΗΣ Απολυμάνσεις - αποφρακτικά - συνεργείο καθαρισμού υπηρεσίες φύλαξης ISO 9001:2000 Πληρ. τηλ. 6978-186090 & 6974-269683 MOYTZOYPEΛΛHΣ KΩN/NOΣ Συνεργείο Kαθαρισμού Kαθάρισμα κτηρίων, εμπορία απορρυπαντικών Aκρωτήρι Mυτιλήνης 22510 46540, 6974801110

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ Ελ. Βενιζέλου 52 Μυτιλήνη 22510 32400

ΕΠIΠΛO GIANNOULIS INTERIORS Αγ. Ειρήνης 8α Τηλ. 22510 45830 ΔIAMANTIΔHΣ A.E. Casa Ideale Λάρσος, τηλ. 22510 42222 ΔIAMANTIΔHΣ A.E. Ideal strom Kαβέτσου 13 τηλ. 22510 41271

EΠIΓPAΦEΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣIMOΣ Aερ. Γιανναρέλλη 61 Tηλ. 22510 41805

KOPNIZEΣ AFISORAMA Ερμού 60, Tηλ. 22510-45019 ΕΝΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Κορνίζες, επεξεργασία σε ξύλο και καμβά Καβέτσου 44, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 45449

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Μητροπόλεως 12 Τηλ. 22510 24445

ΝΥΦΙΚΑ-ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ Αριστειδοπούλου Ρούλα Ερμού 193 - 195 Τηλ. 22510 22753

ΦΩTIOY Ερμού 164 δίπλα στη Μητρόπολη Τηλ. 22510 22026 LESVOS BAGS Πιττακού 13 Πληρ. τηλ. 22510 40540

Η/Υ AΓOPA-EΞOΠΛIΣMOΣ U SHOP MYTIΛHNHΣ Aγ. Eιρήνης 7, Tηλ. 22510 45453

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

KUBOTA, SHIBAURA YANMAR ISEKI MITSUBISHI HINOMOTO (FORKLIFT - ΚΛΑΡΚ) Τηλ. 22510 29419 & 6944324667 IVECO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Δημήτριος Κομνηνός Πρινέρι Mόριας Tηλ. 22510 43262 MHXANAΓPOTIKH A.E. Λάρσος, Πλησίον KTEO Eπαρ. δρ. Mόριας - Kαλλονής Tηλ. 22510 22211 ΓEΩPΓIKA MHX/TA ΣΩTHPAKHΣ Παπάδος Γέρας Tηλ. 22510 84400

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ AVANTI Όμιλος Χρηματοασφαλιστικών προϊόντων Παναγιώτης Λιόλιος Πλωμάρι Τηλ. 22520 33751 & 22520 33753 Κιν. 6944508686

ΛOΓIΣTIKA ΓPAΦEIA ΒΕΡΡΗΣ Π. ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ Αγ. Θεράποντος 6 Παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών υπηρεσιών, καθώς και σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών Τηλ. & Φαξ: 22510 48604 KATEPNEΛHΣ ΛEYTEPHΣ KOMNHNOΣ OΔYΣΣEAΣ Μητροπόλεως 29, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 41120, 41912 Fax 22510 41411 MANΩΛAKEΛΛHΣ MIXAΛHΣ Hρ. Πολυτεχνείου 4, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 40833, 41833 ΜΥΡΙΤΖΗΣ Π. ΙΑΤΡΕΛΛΗΣ Ι. Ο.Ε. Αρίονος 17, Μυτιλήνη Τηλ: 22510 27430 Fax: 22510 43185 ΠANΣEΛHNAΣ ΣTPATHΣ Αλκαίου 26, Μυτιλήνη Τηλ/Fax: 22510 28017 ΡΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π. Bοστάνη 14, Τηλ. 22510 42028 KAΛΛIΠOΛITHΣ BAΣIΛHΣ Πέτρα Λέσβου Τηλ. 22530 42455 Κιν. 6934018535 Fax 2253042483 ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗ ΡΑΝΙΑ Κομνηνάκη 7, Μυτιλήνη Τηλ. 2251040813 φαξ 2251037416

OIKONOMIKOI ΣYMBOYΛOI Π.MYPITZHΣ &ΣYNEPΓATEΣ Eρεσσού 5, Mυτιλήνη Tηλ. 22510 40377 BUSINET Μαλαματίνας Ηλίας, Χατζάρας Παναγιώτης Κομνηνάκη 19, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 40188 & 37214 www.businet.gr

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεωργικές - περιβαλλοντικές μελέτες Καβέτσου 10 (2ος όροφος) Τηλ. 22510 37415 & 6937407221 e-mail: es-karag@otenet.gr

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Εμπόριο μεταχειρισμένων τρακτέρ Ιαπωνίας Παγανή Μυτιλήνης ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 60 ΙΠΠΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Tηλ. 22510 41450, 41364, 26920 FAX: 22510 26910

TAXYMETAΦOPEΣ

Αεροπόρου Γιανναρέλλη 76 Τηλ. 22510 45144 & 42600 Κιν. 6932627300 Φαξ 22510 21666 www.elta-courier.gr

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Πλυντήριο αυτοκινήτων Κάτω Χάλικας, έναντι Νέας Εισόδου Νοσοκομείου τηλ.: 22510 46236, κιν.: 6945885021

ENOIKIAΣEIΣ LESVOS CAR rentals Στρατής Λόγγιος Λουτρά Mυτιλήνη Τηλ. 22510 27825 Fax. 22510 44280 Kιν. 6932896712 www.lesvos-carrentals.com info@lesvos-carrentals.com GOLDEN SUN Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Τζ. Αριστάρχου, έναντι Τουριστικής Αστυνομίας Τηλ. 22510 41779, 6977-616830 Δωρεάν παράδοση σε αεροδρόμιο & λιμάνι

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ FUN TOURS Γραφείο Γενικού Tουρισμού Π. Kουντουριώτη 87-89 Τηλ: 22510 40802 Kιν.: 6945344240 e-mail: funtours@otenet.gr www.funtours.gr MYTONIΣ Γραφείο Γενικού Tουρισμού Παναγιούδα, 81100 Τηλ: 22510 31777 Fax: 22510 37614 Kουντουριώτη 87 Τηλ: 22510 37500 Kιν.: 6942424121 OLIVEGROOVE Π. Kουντουριώτου 11 & Aργύρη Eφταλιώτη 3, Mυτιλήνη Τηλ: 22510 37533 -534 Fax: 22510 37535 e-mail: olivemjt@otenet.gr www.olive-groove.gr


30

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Υ Γ Ε Ι Α EIΔIKOI ΓAΣTPENTEPOΛOΓOI Γρίβας Ευστράτιος Καβέτσου 40 Τηλ.: 22510 41210 Κιν.: 6932-703093 Κατσαβέλλης Ε. Ιωάννης

Αγ. Ειρήνης 1, 4ος όροφος Τηλ. 22510 54568 Κιν. 6932-482412 Χατζηαργυρίου Γ. Μαρία Ερεσού 2, 1ος Όρ. Tηλ. 22510 37192 Κιν. 6973-303865

EIΔIKOI KAPΔIOΛOΓOI Γρηγοράκης Παναγιώτης Καβέτσου 36 Τηλ. 22510 42109 Κιν. 6932-251120 Μαλλιαρός Ιωάννης Αερ. Γιανναρέλλη 13 Iατρείο: 22510 46002 Κιν.: 6932-906278 Ταπανλής Ν. Ευστράτιος Καβέτσου 5, (Ισόγειο) Iατρείο: 22510 47788 Κιν.: 6944-696854

EIΔIKOI ΠAΘOΛOΓOI Γιανναδάκης Εμμανουήλ Καβέτσου 5 - 1ος όροφος Ιατρείο: 22510 24846 Κιν: 6945682747 Μαυρογένης Νίκος Καβέτσου 10 - 4ος όροφος Ιατρείο: 22510 42290 Οικία: 22510 23403, 32677 Κιν.: 6944-516208 Γαλής Νάσος Πλ. Κωνσταντινουπόλεως 5 Tηλ. 22510 42505 Kιν. 6932-303873 Γιαννίκος Π. Στρατής Kαβέτσου 29, (έναντι παλιάς Oλυμπιακής) Tηλ. 22510 41125 Kιν. 6976-654509 Ζερδελής Γιάννης Σμύρνης 7 Iατρείο: 22510 43874 Oικία. 22510 22589 Μακρή Στέλλα Καβέτσου 27 Τηλ. 22510 47448 Κιν. 6978-697793 Περγαμηνού Άννα Καβέτσου 40 (γ´ όροφ.) Τηλ. 22510 41110 Κιν. 6945-394202

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ Μπομπότη Στ. Πολυξένη Καβέτσου 5 Tηλ. 22510 44010 Kιν. 6977-649458 Fax. 22510 44027

IATPOI AKTINOΔIAΓNΩΣTEΣ Έλσα Χατζηκυριάκου - Γρηγοράκη Ιατρός - Ακτινολόγος Ναυμάχου Παπανικολή 17 Τηλ. 22510 47773, κιν.: 6932616601

Aμπατζής Πολύδωρος Aερ. Γιανναρέλλη 7 Tηλ. 22510 28222

Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α

Καλλονής τηλ. 6972-439364, 210 7676100

OPΘOΠAIΔIKOI XEIPOYPΓOI

Ιατρική Διάγνωση Λέσβου Παντελέλη Μαριάνθη Παγανή 2ο χλμ. Μυτιλήνης - Καλλονής Σύμβαση με όλα τα Tαμεία. Τηλ. 22510 42101 Μαγνητική Τομογραφία Λέσβου Σίσκας Α. Νικόλαος (Στρατιωτικός Ιατρός) Χρυσομαλλούσης 20Α & Ασκληπιού Τηλ. 22510 42277, 42377 και 43214

ΚΑΛΛΟNH Πανσεληνά - Σκορδά Μαρία Έναντι Κέντρου Υγείας Τηλ. 22530 22131 Σύμβαση με όλα τα ταμεία

Βιτούλιας Γεώργιος Καβέτσου & Ξενοφώντος Tηλ. 22510 44704 Κιν. 6977393637 Παπαδόπουλος Αναστάσιος Καλλονή Λέσβου Τηλ. 22530 29233 (ιατρείο) Κιν. 6979-070772

OYPOΛOΓOI ANΔPOΛOΓOI Μουτζούρης Βασίλης Kαβέτσου 27 Tηλ. 22510 43456, 6972122738 (Μόνο Απογεύματα)

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

OΦΘAΛMIATPOI

Γιάννης Δ. Χατζηλίας ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Καβέτσου 44, 3ος όροφος Τηλ. 22510 54038 6973-821145

Ζουμπούλη Δ. Ελένη Καβέτσου 11 (πλησίον βιβλ. “Eιρμός”) Ιατρείο: 22510 42312 Οικ. 22510 41487 Κιν. 6944434811

ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ Τσουκαλάς Π. Θωμάς MD, PhD Χειρουργός - Ειδικός Μαστολόγος Δέχεται καθημερινά με ραντεβού: 10:00 - 13:00 και 17:00 - 20:00 στην «Ιατρική Διάγνωση Λέσβου», 2ο χλμ. Μυτιλήνης Καλλονής τηλ. 22510 42101, κιν. 6976-116205

MIKPOBIOΛOΓOI BIOΠAΘOΛOΓOI

Κουτζά Χριστίνα Καβέτσου 10 Τηλ. 22510 44664 Κιν. 6944363959 Τουρβάς Θ. Γεώργιος Χειρουργός Οφθαλμίατρος Καβέτσου 27, 3ος όροφος Δέχεται με ραντεβού Ιατρείο: 22510 23661 Κιν. 6932404602

ΠAIΔIATPOI

Γ.Φεβρωνία Κανταρτζή M.D. Καβέτσου 32, (Πάνω από Σκοπελίτη/ Βιοκαρπέτ) Μυτιλήνη Τηλ. 22510 25070 Κιν. 6974-585745 e-mail: fkantartz@gmail.com Σύμβαση με όλα τα ταμεία Καμάτσου Π. Ευφροσύνη Η. Ηλίου 5, Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως τηλ. 22510 20014, 6941-676971 Κοροβέση - Ταπανλή Νικολέττα Αγ. Ειρήνης 1, 2ος όροφος Τηλ. 22510 23818 Κιν. 6944-564159 Κυριακίδης Π. Στρατής Πλατεία Κων/πόλεως 5 Tηλ. 22510 37477 Κιν. 6976980830

Τσανακτσή - Mαλλιαρού Μαρία Αερ. Γιανναρέλλη 13 Τηλ. 22510 40250 Τηλ. 6932449588

PEYMATOΛOΓOI Γρίβας Κων/νος Καβέτσου 5 (3ος όροφος) Tηλ. 22510 44020 Κιν. 6932204318 Fax. 22510 44027 Μαυραγάνη Ιγ. Κλειώ Καβέτσου 11 & Παπανικολή Tηλ. 22510 25338 Κιν. 6946465866

Ω.Ρ.Λ. Θεοδοσίου - Πασχαλίδη Γ. Μαρία Καβέτσου 44 Τηλ. 22510 22217, 6948-309834 Κουτουκτσής Ε. Αθανάσιος Καβέτσου 40, 3ος Όρ. Τηλ. 22510 29342, 6942-290344 9-13:00 & 18:00-21:00 εκτός Τετάρτης

Σιδηρή Ευστρατία Καβέτσου 22 Τηλ. 22510 21275 Σκανέλης Π. Ευστράτιος Στρατιωτικός Ιατρός Καβέτσου 3 - 1ος όροφος τηλ. 22510 27702 6936-667657

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ Ψιάχου Ελένη Αιματολόγος - Ογκολόγος Δέχεται κατόπιν ραντεβού στην «Ιατρική Διάγνωση Λέσβου», 2ο χλμ. Μυτιλήνης -

Κ Α Ι

Θεσσαλονίκης Υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Πράσινου Λόφου 13 & Πολυτεχνείου, Ν. Ηράκλειο Αττικής Συνεργάζεται με όλα τα ταμεία Τηλ. 210 2833368, 6944141359

XEIPOYPΓOI OΔONTIATPOI Aμπατζή - Aντωνίου Mαρία Aερ. Γιανναρέλλη 7 Tηλ. 22510 21030 Βογιατζή Μπέσσυ Ερεσού 2, Μυτιλήνη Tηλ. 22510 43033 Κιν. 6947422066 Βογιατζής Ιωάννης Καβέτσου 3, Tηλ. 22510 46868 Κιν. 6945-901518 Καπτανής Ευστράτιος Καβέτσου 22 Τηλ. 22510 44314 Μοιρασγεντής Παναγιώτης Καβέτσου 22, 1ος όροφος Τηλ. 22510 45977 Κιν. 6977-881899

ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ Μουτζούρη Κατερίνα Τηλ. 22530 61572 Κιν. 6936-960693

OΔONTΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ψαραδέλλης Β. Χρήστος Πτυχιούχος Οδοντικής Τεχνολογίας ΑΤΕΙ Αθηνών Σκαμανδρίου 2Α τηλ. 22510 54989 κιν. 6973-036163

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ Καραγεωργίου Νίκος Διδάκτωρ Oρθοδοντικής Αγίας Ειρήνης 11 Tηλ. 22510 42233 Καραχάλια Καλλιρόη Αγίας Ειρήνης 1 Tηλ. 22510 48105 Κιν. 6936406140 Κατανάκης Σ. Μιχαήλ Καβέτσου 24, 3ος Όρ. Tηλ. & Fax: 22510 40778 Κιν. 6932460966 Χατζηδημητρίου Α. Μιχάλης-Ορέστης Καβέτσου 32 Iατρείο: 22510 43377 Kιν.: 6974117849

ΛOΓOΘEPAΠEYTEΣ Αδαμπατά Κατερίνα Ηρώων Πολυτεχνείου 4 Τηλ. 22510 29996 Κιν. 6937293661

Πασχαλίδης Π. Γιάννης Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών Καβέτσου 44 Τηλ. 22510 22217 Κιν. 6944-586587

Χατζόγλου Ελένη Ερεσού 13 Τηλ. 22510 48986 Κιν. 6946684555

Ρουμελιώτης Δημήτρης Χειρουργός Ω.Ρ.Λ. Ενηλίκων- Παίδων Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής

Ανδριώτης Νικόλαος Καβέτσου 29 Μυτιλήνη Τηλ. 2251041696 Κιν. 6944304116

ΨYXIATPOI

Α Λ Λ Α ΨYXOΛOΓOΣ - ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Βερβέρη Μαρία Καβέτσου 17 Ειδίκευση στην ψυχολογία παιδιών και εφήβων τηλ. 6945-447016 & 22510 48933

ΨYXOΛOΓOI Καραγεωργίου Ελένη Κλινική ψυχολόγος Δέχεται με ραντεβού. Ζακύνθου 34 τηλ. 22510 43394 κιν. 6973-312860 ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ Παρέχει ομαδική και ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες, ζευγάρια και χρήστες ουσιών, ψυχολογικές αξιολογήσεις παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. 24ωρης λειτουργίας Κλεοβουλίνης 20 - Μυτιλήνη τηλ. 22510 48959, 6970095950 (24 ώρες/24ωρο) Κιστάνη Σοφία Κλινική ψυχολόγος Πλατεία Κων/πόλεως 5 Tηλ. Ιατ. 22510 41923 Κιν. 6937540523 Παραδείσης Γιώργος Ψυχολόγος κλινικής κατεύθυνσης Δέχεται με ραντεβού 50% έκπτωση σε φοιτητές και ανέργους Μπούχλια 10 τηλ.: 22510 41803, κιν.: 6971-736667 (24 ωρών) e-mail: Systemic.therapy@gmail. com Ταμτάμη Γιώτα Σύμβουλος Ψυχολόγος M.Sc. Θεοδώρου Αλκαίου 6 πλησίον Αγ. Ιωάννη Καλυβίτη τηλ.: 6945-199064

ΦYΣIKOΘEPAΠEYTEΣ MYTIΛHNH Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης MSc Ζαχαρίου Δημήτριος Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Καρόλου Τσεχίας Laser - Υδρομασάζ Τζακούζι - Μαγνητοθεραπεία Θουκυδίδου & Κανάρη Tηλ. 22510 41868 Κιν. 6938802270 Χατζηδημητρίου Αντώνης Σμύρνης 7 (Υπεραστικά ΚΤΕΛ) Τηλ 2251037633 Κιν. 6945792823 Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Aποκατάστασης Τάκας Π. Δημήτρης Καβέτσου 13 Tηλ. 22510 29802, Κιν. 6932420297

ΔIAITOΛOΓOI ΔIATPOΦOΛOΓOI BEAUTY CENTER «ΤΣΑΤΡΑΦΙΛΗ» Τσατραφίλη Σταυρούλα Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSC Β. Καραπαναγιώτη 13 Tηλ. 22510 20111

Κουτρολού Κ. Χαρά Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Καβέτσου 36, Μυτιλήνη Tηλ/Fax. 22510 21374 Κιν. 6955409874 Τελωνιάτη Ειρήνη Π. Βοστάνη 6, Μυτιλήνη Tηλ./Fax. 22510 42011 Κιν. 6944513511

AIΣΘHTIKOI BEAUTY CENTER «ΤΣΑΤΡΑΦΙΛΗ» Τσατραφίλη Κων/να Αισθητική, Φωτόλυση, Mακιγιάζ, Μανικιούρ, Πεντικιούρ Β. Καραπαναγιώτη 13 Tηλ. 22510 20111 Σταμάτη Κωνσταντίνα Ποδολόγος, κοσμητολόγος, αισθητικός Θουκιδίδου 4, Χρυσομαλλούσα Tηλ. 22510 22696

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ Αλεξανδρή Μαρία Ορθοπαιδικά είδη - Ιατρικά (βαδιστικά υποστηρίγματα, αμαξίδια, βοηθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες) Παπαδιαμάντη 22, Τηλ. 22510 47714 Ορθοπεδική Λέσβου Μαυραγάνη Βάσω Ορθοπεδικά ανατομικά είδη - αθλητικά βοηθήματα ειδικές κατασκευές νοσοκομειακά είδη Καβέτσου 11 & Παπανικολή, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 45542

OΠTIKA Οπτικά Κάσδαγλη Ερμού 7 Τηλ. 22510 24400 Oπτικά Γιαλούρη Πλατεία Yπεραστικών KTEΛ, Τηλ. 22510 25985 Αντωνίου Μαρία Γαβριέλα EYE COM Αερ. Γιανναρέλλη 11-13 Τηλ. 22510 44886 ΠΟΥΛΕΛΛΗΣ VISION Οπτικά Πουλέλλη Ερμού 50 Τηλ. 22510 28893

ΓPAΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑ Kόρακας Γεώργιος* Συρακουσών 52, Λαμπρινή Τηλ. 210 2920064 Τηλ/Fax. 210 2133951 Kιν. 6932538488 Aναλαμβάνουμε τη μεταφορά προς την ιδιαίτερη πατρίδα * Καταγόμενος από τα Κεραμειά Λέσβου

MYTIΛHNH Δούκα Ράλλη Βασιλική Αγ. Συμεών 4 Τηλ. 22510 42687 - 29504 Κιν. 6932486155 6977546406 ΠΑΠΑΔΟΣ: 22510 82808

O∆HΓOΣ AΓOPAΣ ΛΗΜΝΟΥ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ FLOWER STUDIO Μαρουλάς 37 Μύρινα Τηλ. 22540 26141

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ MΠΟΥΛΟΥΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ Τηλ. 22540 23536, 23113

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ PETRIDES Travel Tourism & Car Rental Tηλ. 22540 22039, 22998

Φαξ 22540 22129 Κιν. 6947601516 e-mail: petrides@otenet.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΪ-ΣΤΡΑΤΗ Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Τηλ. 2254093329

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ CRYSTAL CLEAN Eθνικής Αντιστάσεως Σούμπρα Μύρινας Τηλ./Φαξ 22540 25830, 29576 Κιν. 6979357201

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΣΑ GYM Μύρινα, 22540 25938

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ART COIFFURE Μύρινα, Τηλ. 22540 25990

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΥIOI ΝIK. ΦΥΛΛΑΔΙΤΗ Γενικές Μεταφορές Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε Αποθήκη Λήμνου: Τηλ. 22540 23087, 25039 Αποθήκη Αθηνών: Τηλ. 210 3420506, 3420585, 3416595

...σημαίνει courier Μύρινα Λήμνου Τηλ. 22540 23429, 25140

ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΓΛΑΡΟΣ Ψαροταβέρνα Λιμάνι Μύρινας Τηλ. 22540 22220 ΛΙΜΑΝΙ Ψητοπωλείο Λιμάνι Μύρινας Τηλ. 22540 23809 ΜΑΣΤΕΡ Εστιατόριο - Πιτσαρία Μύρινα τηλ. 22540 22828

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ Εστιατόριο, Snack Bar ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Τηλ. 2254300948

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Εστιατόριο - Πιτσαρία Ρωμαίικος Γιαλός Τηλ 22540 22540 Διανομή κατ’ οίκον

CENTRO Ψησταριά Άγ. Δημήτριος Τηλ. 22540 61993 Με κρέατα παραγωγής τους και διανομή κατ’ οίκον

ΖΕΦΥΡΟΣ Εστιατόριο - Catering Πλατύ, Τηλ 22540 22540 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Café–Club Ρωμαίικος Γιαλός Τηλ. 22540 24055

ΚΑΒΕΙΡΟ Tαβέρνα - Oυζερί Κοντοπούλι, Τηλ. 22540 41755

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΗΜΝΟΥ Α.Ε. Άγιος Δημήτριος Λήμνου Τηλ. 22540 92655, 22540 51656

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΤΖΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λιμάνι Μύρινας Τηλ. 22540 25690, 25936 Fax: 2254025691


31

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Στη Λήμνο για ακτοπλοϊκό και αεροπορικές συνδέσεις

Ανάγκη και η Υπηρεσία Διαβατηρίων να τους υποδέχεται όπως πρέπει, για να μη χαθεί μια ακόμα ευκαιρία

Χίλιοι Τούρκοι σε τρεις μέρες

Με νέες διεκδικήσεις συνάντηση της επιτροπής που συγκροτήθηκε Η πρώτη μετά από τη σχετική ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα συγκοινωνιακά προβλήματα της Λήμνου, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 25 Αυγούστου, στην αίθουσα «Γκαλιούρη» του κινηματοθέατρου «Μαρούλα». Στην επιτροπή συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Αειφόρου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, Νίκος Μοσχάκης, Δημήτρης Πινάκος, Βασίλης Ψυχούδης. Στην πρώτη συνεδρίαση παρέστη και ο δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τις μέχρι σήμερα ενέργειες, τις πληροφορίες από τις επαφές με αρμόδιους παράγοντες και το πλαίσιο εργασιών της επιτροπής. Η επιτροπή, γνωρίζοντας το μέγεθος του χρόνιου προβλήματος, αποφάσισε να ασχοληθεί συνολικά με τα συγκοινωνιακά ζητήματα που απασχολούν τη Λήμνο και, εκτός από το ακτοπλοϊκό ζήτημα, συζητήθηκαν και οι αεροπορικές συνδέσεις και η ενδοσυγκοινωνία. Μεταξύ άλλων, τέθηκαν θέματα που αφορούσαν στην οργάνωση και λειτουργία της επιτροπής, στους στόχους της, καθώς και προτάσεις που θα οδηγήσουν στην καλύτερη συγκοινωνιακή διασύνδεση της Λήμνου. «Ήταν μια πρώτη συνάντηση, στην οποία προσπαθήσαμε να δούμε το πλαίσιο που θα κινηθούμε για να προτάξουμε τα σημαντικότερα αιτήματά μας, σε συνάρτηση με τις νέες συνθήκες που καταγράφονται στον ακτοπλοϊκό χάρτη», δήλωσε στο «Ε» ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, ενώ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται για τον επανασχεδιασμό των άγονων γραμμών στο Αιγαίο. «Αν θα υπάρχει επανασχεδιασμός των επιδοτούμενων γραμμών και πώς θα διαμορφωθούν οι γραμμές σύμφωνα και με τα νέα δεδομένα, είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί άμεσα. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να επιδιώξουμε συνάντηση με το γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Χαλκιώτη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε νέα συνάντηση για να τα συζητήσουμε υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων και εξελίξεων, εάν υπάρξουν», συμπλήρωσε καταλήγοντας ο κ. Τσανταρλιώτης. Α.Σπυ

τoυ NIKOY MANABH ερίπου 1.000 Τούρκοι τουρίστες (για την ακρίβεια 959) ήρθαν στη Λέσβο από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι από τα τέλη του Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αναμένεται μεγάλος αριθμός Τούρκων επισκεπτών στη Λέσβο. Το τέλος του Ραμαζανιού, το Σεκέρ Μπαϊράμ και το Κουρμπάν Μπαϊράμ που ακολουθεί, είναι σημαντικές θρησκευτικές εορτές για τους μουσουλμάνους, με πολλές αργίες. Παράλληλα είναι μια χρυσή ευκαιρία για τους κατοίκους των μεγάλων τουρκικών πόλεων των παραλίων να αποδράσουν για λίγες ημέρεςν προς τη Λέσβο. Οι τοπικές αρχές και οι επιχειρήσεις που έρχονται σε επαφή μαζί τους αυτή την περίοδο, θα δώσουν εξετάσεις για τον τρόπο που λειτουργούν στην εξυπηρέτηση των τουριστών. Σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που θα λειτουργήσουν αυτοί, εξαρτάται το αν θα πετύχουμε αύξηση των αφίξεων φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Αν δηλαδή θα δημιουργήσουμε μια νέα μεγάλη τουριστική αγορά για τη Λέσβο ή αν η όλη προσπάθεια θα αποτελέσει μια ακόμη χαμένη ευκαιρία. Πρέπει ακόμη να επισημανθεί ότι η τουρκική αγορά δίνει μεγάλο αριθμό τουριστών το Σεπτέμβριο, σε μια περίοδο που οι αφίξεις των Ευρωπαίων και των Ελλήνων τουριστών μειώνονται δραστικά. Δηλαδή, πέραν των άλλων, συμβάλλει και στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου για το νησί.

Π

Ταλαιπωρία Ωστόσο, επισκέπτες που ήρθαν από την Τουρκία του Σαββατοκύριακο διαπίστωσαν μεγάλη καθυστέρηση στον Έλεγχο

Η φωτογραφία από την παράδοση στο Γραφείο Ελέγχου Διαβατηρίων του υπολογιστή. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει χειριστής. Οπότε και οι ουρές έμειναν ουρές

Διαβατηρίων, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να περιμένουν περισσότερο κι από μια ώρα για να περάσουν τον έλεγχο των διαβατηρίων, επειδή τα στοιχεία τους καταχωρούνταν σε ένα μόνο υπολογιστή. Το παράδοξο είναι πως για την αντιμετώπιση αυτού ακριβώς του προβλήματος, το Επιμελητήριο Λέσβου στις 14 του περασμένου Μαρτίου είχε δωρίσει στο Γραφείο Ελέγχου Διαβατηρίων έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σε Δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει τότε το Επιμελητήριο Λέσβου, υπογραμμιζόταν χαρακτηριστικά: «Η απόφαση αυτή (σ.σ. της δωρεάς του υπολογιστή) πάρθηκε από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ως μια πράξη συμβολική, ώστε να στηριχθεί και από άλλους τοπικούς φορείς με κάθε δυνατό τρόπο ο τουρισμός, που αποτελεί βασικό κλάδο της τοπικής μας οικο-

Προετοιμασία για τη Σμύρνη ενώσεις των τουριστικών πρακτόρων, Ο ιτωνεπαγγελματικές ξενοδόχων, των ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων θα συμμετάσχουν στο περίπτερο της Λέσβου στη Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης. Πιθανή είναι η συμμετοχή και των αντίστοιχων φορέων της Λήμνου, αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου της Μυτιλήνης. Το Επιμελητήριο Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δε θα συμμετάσχουν στην Έκθεση, ωστόσο θα στηρίξουν τη συμμετοχή των επαγγελματικών οργανώσεων. Τη φροντίδα και το σχεδιασμό του περιπτέρου έχει αναλάβει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δεμερτζής, με στόχο το περίπτερο που θα στηθεί στο χώρο των 55 τ.μ., που παραχωρήθηκε δωρεάν, να δημιουργεί μια πλήρη «εικόνα» της Λέσβου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια μικρή «γεύση» του νησιού ώστε να γνωρίζουν τι θα δουν αν το επισκεφτούν.

νομίας. Ο υπολογιστής παραδόθηκε από τους Παρασκευά Φραντζέσκο Α΄ αντιπρόεδρο, Ευάγγελο Μυρσινιά Β΄ αντιπρόεδρο και Γεώργιο Εγγλέζο γενικό γραμματέα του Επιμελητηρίου, ενώ από πλευράς του Γραφείου Αλλοδαπών και Ελέγχου Διαβατηρίων η παραλαβή έγινε από τους Μιχαήλ Δουλαβέρη αστυνόμο Α΄, Ευστράτιο Συκά ανθυπαστυνόμο και Κωνστα-

ντίνο Ευάγγελο αρχιφύλακα.» Φαίνεται πως, ενώ βρέθηκε δεύτερος υπολογιστής για τη συγκεκριμένη υπηρεσία… δεν υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό. Προσπαθήσαμε χθες να επικοινωνήσουμε για το θέμα αυτό με τον αστυνομικό διευθυντή Λέσβου, Δημήτρη Κουρσουμπά, για να έχουμε και τη δική του θέση, χωρίς ωστόσο να γίνει εφικτό.

Δημοκρατική Αριστερά Λέσβου:

«Ιστορική φυσιογνωμία της Αριστεράς ο Λεωνίδας Κύρκος» ς μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της Αριστεράς στη χώρα μας χαρακτηρίζει η ΩΔημοκρατική Αριστερά το Λεωνίδα Κύρκο, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής. Σταθμός στην πολιτική πορεία του υπήρξαν οι φυλακίσεις κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου Πολέμου και η καταδίκη του σε θάνατο το 1949. Η απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου δεν εκτελέστηκε λόγω της διεθνούς αντίδρασης και αποφυλακίσθηκε το 1953. Όταν τα καθεστώτα του «υπαρκτού σοσιαλισμού» διέψευσαν τον εαυτό τους, πρωτοστάτησε στην υπόθεση της ανανέωσης της Αριστεράς με άξονα την άρρηκτη σύνδεση της Δημοκρατίας με το Σοσιαλισμό. Το 1968, με τη διάσπαση του Κ.Κ.Ε., ο Λεωνίδας Κύρκος διαχώρισε τη θέση του από το σοβιετικό μοντέλο και πήρε το μέρος των ανανεωτικών δυνάμεων, πρωτοστατώντας στη συγκρότηση του Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού. Το 1989 μαζί με το Χαρίλαο Φλωράκη συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, πιστεύοντας σε μία παλιγγενεσία που θα θεμελίωνε τη Δημοκρατία. «Η διάψευση αυτών των ελπίδων οδήγησε τον Κύρκο στη στήριξη του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τη συμμετοχή του στο ιδρυτικό της Συνέδριο, τον Απρίλιο του 2011. Αποχαιρετούμε έναν ακριβό σύντροφο», επισημαίνει η οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Λέσβο.


XPONOΓPAΦHMA

TPITH 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

µέρα νύχτα

Fair play

w Με φθινοπωρινή διάθεση, ο καιρός έρχεται να διακόψει απότομα τις βουτιές στη θάλασσα και να επαναφέρει… κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. w Άνοιξε το νέο «Dream Chicken», στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην «Πίτα Παν»), με το κοτόπουλο να σερβίρεται παναρισμένο, ψημένο, σε μπουκιές και άλλες πολλές γεύσεις. w Το «Loft», στην προκυμαία, έχει καθιερωθεί για τις απολαυστικές δροσερές σαλάτες του και τα υπέροχα κοκτέιλ του. w Κρεατικά στα κάρβουνα σε μεγάλη ποικιλία και σε νόστιμους συνδυασμούς σερβίρει το νέο ψητοπωλείο «Λεμόνι και ελιά», στο χώρο του πρώην «Πάνθεον». w Όμορφη ατμόσφαιρα και υπέροχη μουσική στο «Art cafe», στην προκυμαία. Ένας χώρος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και όπου μπορεί κανείς τα πρωινά ν’ απολαύσει τον καφέ του ή φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων.

Σκίτσο του Γιάννη Ιωάννου από το «Έθνος»

XAMOΓEΛATE! κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

32

«Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί» ώς καταντήσαμε, λαός απελπισμένος που δεν του φθάνει η ταλαιπωρία του, έχει ν’ ακούει, εκτός των άλλων, αυτό το ανεκδιήγητο «όλοι μαζί τα φάγαμε». Όχι, αγαπητέ κύριε Θοδωρή, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Δεν ήταν στο φαγοπότι ο μισθωτός κυρ-Αντώνης ούτε ο συνταξιούχος κυρ-Γιώργος, που για την εκάστοτε μικρή τους αύξηση προσπαθείτε να τους προσάψετε κατηγορίες. Δεν ήταν η κυρία Άννα η πολύτεκνη, που εσείς τολμάτε να καμαρώνετε για το επίδομα-ψίχουλα που της παρέχετε ενώ ξέρετε ότι δε φθάνουν ούτε για πάνες του μωρού της. Δεν ήταν η χαροκαμένη κυρία Δέσπω, που ώσπου να της βγάλετε τη σύνταξη μετά το χαμό του άντρα της, της έβγαλε την ψυχή αυτό το τέρας της

Π

γραφειοκρατίας που υποσχεθήκατε να δαμάσετε, ενώ εκείνη περιπλανιόταν εδώ κι εκεί για δανεικά να θρέψει τα ορφανά της. Φυσικά κι έλειπε απ’ αυτό το φαγοπότι κι ο γιατρός στο Διδυμότειχο, που με τα ελάχιστα πενιχρά μέσα τού ΕΣΥ προσπαθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μην τον μπερδεύετε με τους όποιους μεγαλογιατρούς με τα περιβόητα φακελάκια. Αυτούς ακόμα να τους αγγίξετε.

Δεν ήταν ούτε η καθηγήτρια από τη Δράμα, που μετά από αλλεπάλληλους και ψυχοφθόρους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ κατάφερε να βρεθεί στο Μαραθόκαμπο Σάμου, μακριά από τον άνδρα της και το παιδί της, που μεγαλώνει χωρίς τη μητρική αγκαλιά, αλλά με της μεσόκοπης γιαγιάς του. Όσο για τις αποδοχές, δεν επαρκούν ούτε για ενοίκιο. Τι να πει κανείς και για τον εικοσιπεντάχρονο άνεργο Στάθη; Ζητά συγγνώμη που δεν ήταν παρών, αφού είχε να καλύψει τόσα χιλιόμετρα για να κάνει το γύρο της Γης επτά φορές πεζός, μοιράζοντας βιογραφικά απαριθμώντας πτυχία προς ανεύρεση εργασίας κι άλλοτε να συμπληρώνει μακροσκελείς αιτήσεις για μια τετράμηνη σύμβαση. Δεν ήταν βέβαια ούτε ο καπετάν-Στρατής ο ψαράς, που με την ψαρόβαρκα, βγαίνοντας από κάποιο μικρό λιμανάκι της Λέσβου, δεν είναι σίγουρος αν ο θαλασσινός δρόμος βγάζει εμπρός του ψάρια ή θεριά κύματα που θα τον εξαναγκάσουν να γυρίσει πίσω με αδειανά τα δίχτυα του. Απόντες και οι άτυχοι νεαροί ο Γιώργος και ο Γιάννης, οι ειδικοί φρουροί της ομάδας δίωξης εγκλήματος ΔΙΑΣ. Εκείνοι

είχαν ταχθεί να προστατεύουν την κοινωνία από τα παράσιτά της. Αυτοί οι ιππότες της ασφάλτου νυχθημερόν έδιναν τη μάχη αγέρωχα επάνω στις μηχανές τους ρισκάροντας τη ζωή τους, κι όμως τολμούσαν. Την πίστη τους στο καθήκον την πλήρωσαν ένα πικρό δειλινό με το ακριβότερο τίμημα, μ’ αυτό της ίδιας της ζωής τους. Δεν ήταν λοιπόν ούτε αυτοί, μα ούτε κι εγώ, που για την αποκατάσταση της υγείας μου δεινοπαθώ να βρω κρεβάτι σ’ ένα από τα αδιοργάνωτα και με τις τεράστιες ελλείψεις σ’ έμψυχο και άψυχο υλικό νοσοκομεία. Δεν ήταν γενικά ο απλός λαός σ’ αυτό το φαγοπότι που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού, στην οικονομική εξαθλίωση, στην κατάρρευση αξιών. Μην προσπαθείτε λοιπόν μέσα στ’ αδιέξοδα της δικής σας πολιτικής να ψάχνετε για συνενόχους ανάμεσα σ’ εμάς τους απλούς πολίτες, τους Έλληνες τους περήφανους, τους Έλληνες που ζυγόν δεν υπομένουν. Πώς να υπομείνουν λοιπόν αυτόν του Δ.Ν.Τ.; Οι Έλληνες δεν υποτάχθηκαν στην μπότα του κατακτητή Γερμανού, να υποταχθούν στον κλώνο του, την κυρία Μέρκελ; Άδικα προσπαθείτε να μας υποβάλετε, κύριε Θοδωρή. Δεν πρόκειται να μας κάνετε να νιώθουμε εμείς ενοχές. Ενοχές νιώθουμε μόνο που επιτρέψαμε να μας παραμυθιάζουν κάποιοι κρύβοντάς μας τη σκληρή αλήθεια μέσα σε φανταχτερά σελοφάν. Σταθερά λοιπόν επιμένω. «Όχι, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, κύριε Θοδωρή.» Ιωάννα Μήλια

Ε

ν αρχή ο Θεός γέμισε τη Γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά. Ο Σατανάς όμως δημιούργησε τα «Haagen Dazs» και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;» Και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» Και η γυναίκα προσέθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!». Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά. Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα. Και ο Σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε. Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46. Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!» Και ο Σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά. Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα. Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!» Και ο Σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο, από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου. Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια. Έτσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση. Και ο Σατανάς δημιούργησε τη δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια, για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ. Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος. Έτσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες. Και ο Σατανάς αφαίρεσε τη φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια, τα οποία τηγάνισε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι. Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη... Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν προσλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες. Και ο Σατανάς έφερε τα «Goody’s» και το τσίζμπεργκερ των 99 λεπτών. Και ρώτησε ο Σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;» Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!» Kαι σχολίασε ο Σατανάς: «Έτσι μπράβο!» Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα. Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπάι-πας της καρδιάς. Και τότε ο Σατανάς είπε: «Είπαμε να παίζουμε τίμια»... ... και δημιούργησε το ΙΚΑ.

J

Εμπρός 3393  

Ημερήσια Εφημερίδα Ν. Λέσβου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you