Page 1

woodward AUTOR:Marc G.


QUE ÉS? Un esport urbà com ara l'skate o el bmx, es sol dur a terme al carrer o en skateparks,el que es proposa en aquesta empresa , és de en un lloc cobert del mal temps, crear un gran skatepark de grans dimensions ,com els d'altres paísos. A espanya, ni ha un o dos, per aixó crec que si s'en crees un a Catalunya, seria una gran novetat aquí , i la gent hi aniria sovint. En aquest establiment, també hi col·locaria, una botiga de material, per dur a terme les activitats al woodward, també un centre médic, perquè l'skate i el bmx son esports que hi ha un petit risc. Sera un espai privat, per tant hi hauran unes normes de seguretat.


PERQUE? 

Al carrer aquests esports es desenvolupen amb un cert risc, i a vegades les condicions meteorològiques com ara la pluja i el vent, fan que aquests grans esports es converteixin en molt perillosos, també cal remarcar el mal estat de casi tot els skateparks que fa un cert temps que es fan servir, els destrossen per diversió, o amb el temps es fan mal bé. També els hi treuriem un gran pés als l'ajuntaments, institucions o persones, que es fan responsables dels danys que es pugin ocasionar al pilot o als materials, que es puguin produir a l'skatepark La principal raó perque ho vull dur a terme és perquè fa falta, jo que m'agrada aquest esport hi he vist el panorama que hi ha als skateparks, crec que fa molta falta , tant a nivell de seguretat com de necessitat.


Descripció producte:   

Skatepark:superficie utilitzable per muntar una sèrie de moduls Botiga:tot tipus de bicicleta de bmx i dirt, també skates Bar: després d'una sesió de skate o bmx ve molt bé un refresc. Petita infermeria per si hi hages algun lesionat. Taquilles per deixar el que no ens fa serbei.


Personal de woodward 

Hi haurĂ un sol president, el qual manara sobre 5 professors de bmx o sakate Una persona que es fagi carrec del bar, i un dj que posi mĂşsica al local.


Previsió empresa   

Llogar una nau avandonada, que el preu sol ser barat , i per aquest esport no es necesita qualitat del local si no de les rampas.El local ha de fer com un camp més o menys com una pista de futbol coberta uns 3000m2 Posar ¾ parts de rampas per bmx i ¼ part per skate, ja que els saktes no necessiten tanta superfície, aixo val uns 60.000 euros Fer-me distribuidor oficial de les principals marques de bmx i skates, i montar una botiga Posar-hi un bar Un centre medic el qual tindra un equip de primers auxilis. Posar unes normes al woodward el qual seran:


normes: 

Es totalment obligatori l'us del casc i es recomana usar casc integral i altres proteccions S'ha de tenir una assegurança esportiva o federativa, si no sen te , sen podràn fer una per un dia. S'ha de rodar a woodward amb el nivell que es tingui, no forçar el que no es pot fer perquè després surgeixen lessions.


Tarifes i horaris de woodward  

adults(mĂŠs de 14 anys) valdra 7 euros tot el dia , i 4 mitja jornada Nens : (entre 8 i 14 anys) , costara 5 euros tot el dia i 3 euros mitja jornada Els socis pagaran 30 euros al mes El bikepark estara obert els 365 dies de l'any, pero nomĂŠs sobrirĂ tot el dia els caps de setmana, entre setmana estara obert de 2h a 22h.i els caps de setmana de 9h a 23h.


Estimació díngressos i despeses      

DESPESES: Lloger de la nau :1200 euros/mes Sous dels ampleats 10500 euros/mes Assegurançes:300 euros /mes Serveis:700 euros/ mes Amortització de la inversió:A 5 anys, 1000 euros/mes Publicitat:1000 euros/mes Inprevistos reparació i conservació:2500 Mes Salari administrador:6000 euros /mes

TOTAL:23200euros/ mes


INGRESSOS:  Socis:30 euros al mes, normalment els socis augmentan progressivament,pero fent una mitjana, amb socis guanyariem:6000 euros m茅s. Entrades diaries i mitjes jornades:75 persones dia i 300 caps de setmana: aixo suma uns:entre la mitja edat i jornades i surt uns:21600 euros mes. Botiga:6000 euros/mes Bar:6000 euros/mes Institucions i esponssoritzaci贸:1000 euros /mes TOTAL:40600 euros/mes


GUANYS ESTIMATS:

40600-

23200=17400 euros /mes


Publicitat i marketing 

Aquets serĂ el logotip:


publicitat:   

Mitjans de publicitat: internet:pรกgina web Diaris Rรกdio Fulletons informatius als instituts.


conclusió 

Crec que és un projecte que pot funcionar i quan sigui gran i si tinc les mateixes idees que ara,i tinc els mitjans per dur-ho a terme , ho faré realitat.


fi

Woodward (MarcG)  
Woodward (MarcG)  

On practicar l'skate i el bmx

Advertisement