Page 1

Empresa creada per: Jordi Garcia


Walkie és una empresa de telefonia mòbil que opera a països europeus. Utilitza la missatgeria voip que permet realitzar trucades a traves de Internet a un preu molt competitiu.


-Oferir un servei de qualitat per tal que el clients sentin a gust -Crear llocs de treball ben pagats i duraders -Donar un servei rà pid segur i eficaç -Fomentar la missatgeria voip


El problema principal esta en que la telefonia voip funciona per Internet el que esdevé un problema : no hi han zones wifi gratuïtes a tot arreu i crear-ne una global per la empresa walkie seria molt costos així que en el telèfon se li ha de posar un receptor de reds 3G, GRPS, HSPA. Per aconseguir entrar a internet


Els telèfons seran distribuïts per i-Mate i porten incorporats un sistema de VoIP (Veu sobre IP), la tecnologia que permet la transmissió de veu a través de les xarxes IP, és a dir, a través d'Internet. El programari VoIP d'aquests telèfons mòbil ha estat desenvolupat per Skype i trasllada els serveis de telefònica des de les xarxes de telèfon tradicionals cap a Internet on hi ha menys regulació, impostos i costos.


Els avenços d'aquest últim model de telèfon cel·lular es basen en tecnologia realitzada sobre la base del sistema operatiu de Microsoft i contenen un sistema de ràdio capaç d'utilitzar els dos tipus de xarxa disponibles (a part de 3G, GRPS, HSPA ): la xarxa telefònica i la xarxa Wi-Fi. Cada vegada hi ha més zones amb xarxes sense fil (accés a Internet sense cable) en els països desenvolupats, xarxes que permeten un accés a Internet gratuït dins d'una zona limitada. Es podran efectuar trucades a través de VoIP amb el nou model de telèfon mòbil . Les trucades de franc si es fa entre usuaris de Skype i costaran un parell de cèntims si es truca a un telèfon tradicional.


Empresa creada per: Jordi Garcia.

Idea formulada per: Jordi Garcia

Director audiovisual: Jordi Garcia

Walkie (JG)  
Walkie (JG)  

Empresa Walkie

Advertisement