Page 1

DESPRÉS DE MOLT PENSAR, MIREU QUINS INVENTS QUE HEM FET ELS NENS I NENES DE 1r DE CM! La càmera per saber l'interior de les persones. Doctor Ando (Fernando) i Doctora Georgi (Georgina) Serveix per saber el que li passa a aquella persona que se li fa la foto.

La màquina que porta els avis. Doctor Santi i Doctora Maria Ajuda als que van amb cadira de rodes. Quan la persona vol fer un passeig, ho detecta i surt a passejar.

Submarí “planta-plantes” Doctor Joan i Doctora Ariadna Serveix per plantar plantes sota el mar. Per fer un hort d'algues pels peixos.

Màquina de fer menjar. Doctores Iara i Alba Serveix per estalviar feina i diners! La persona es posa a davant, la màquina detecta què vol i surt el menjar preparat.

Màquina busca xicot/es Doctors Miquel i Oussama S'introdueix una fotografia i una llista de com és el teu “amor” i la màquina te'l proporciona.

Màquina del món. Doctor Amin i Doctora Júlia Serveix per anar al tercer món i fer feliç a la gent que hi viu.

22


Màquina de fer flors amb diamants Doctores Coliflor (Alma), Júpiter (Maria) i Doctor Josemario (Benaisa) Serveix per fer les flors que li encarreguem amb diamants pels casaments o altres coses.

Ordenador Doctores Maria Paula i Ester Robot que ordena les coses que estan desordenades.

Penseitor Doctor David i Doctora Mary Popins (Maria Ll.) Serveix per recordar el passat, fins i tot, quan estàvem a la panxa de la mare.

Xanclesobservadores Doctor Sebas i Doctora Arlin Serveixen per protegir el medi ambient. Mentre camines netegen i vigilen que res et pugui fer caure.

La màquina per mocar-se Doctors Pepito (Pedro) i Pepe (Marc) La persona introdueix la cara a la màquina ella et moca. Després recicla els mocadors.

Les botes automàtiques Doctor Meis (David B) i Doctora Honey (Majda) Serveix per fer caminar a les persones malaltes que no ho poden fer.

23

22,23 3r  

La càmera per saber l'interior de les persones. Doctor Ando (Fernando) i Doctora Georgi (Georgina) Serveix per saber el que li passa a aquel...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you