Page 1


NAJPREJ SI ZARES DOBRO OGLEJ SLIKO PISANE ULICE NA PREJŠNJI STRANI. PREŠTEJ VSE MAČKE IN PSE, KI ŽIVIJO V ULICI, IN POBARVAJ PRAV TOLIKO PIK. PSI

MAČKE

KATERIH JE VEČ: PSOV ALI MAČK? PREŠTEJ AVTOMOBILE RAZLIČNIH BARV IN POBARVAJ PRAV TOLIKO PIK.

KATERIH JE NAJVEČ? OBKROŽI:

Z OBKROŽI TISTO, KAR NAJDEŠ NA VELIKI SLIKI, Z ČESAR NI NA SLIKI.

4

PA TISTO,


POIŠČI PARE POŠTNIH NABIRALNIKOV IN JIH POVEŽI S ČRTO.

PISMONOŠA MORA PISMA ODDATI V PRAVI NABIRALNIK. POMAGAJ MU. NABIRALNIK POBARVAJ Z ISTO BARVO, KAKRŠNE JE OVOJNICA.

KDO BO DANES DOBIL POŠTO – ANA ALI MARTIN? 5


DOBRO SI OGLEJ HIŠO, KJER STANUJEJO ANA, MAMA, OČKA, KUKU, MIMI IN TITI. V HIŠI POIŠČI: PREŠTEJ, KOLIKO JE PREPROG.

6


NA SLIKI POIŠČI PREDMETE IN POVEJ, V KATEREM PROSTORU SO.

Otroka spodbudite, da za različne predmete pove, kje so, v pritličju ali prvem nadstropju, lahko pa še natančneje, v dnevni sobi, jedilnici, na hodniku ...

7


MED POSPRAVLJANJEM JE TREBA SMETI RAZPOREDITI V PRAVE ŠKATLE. POMAGAJ TUDI TI.

DOBRO SI OGLEJ OBE SLIKI NA SOSEDNJI STRANI. POIŠČI 10 RAZLIK IN JIH PREČRTAJ

.

MAMA JE UGOTOVILA, DA JE ŠKATLA S STEKLENIMI ODPADKI POLNA.

14


Pripravila: Nataša Bucik • Ilustrirala: Ana Zavadlav • Labirint narisal: Gregor Bucik

DANES V PISANI ULICI ODVAŽAJO SMETI. DOBRO SI OGLEJ OBE SLIKI IN POIŠČI 10 RAZLIK. PREČRTAJ JIH.

38 cicido Tudi letos se bo otrok učil s priljubljenimi junaki. Nekateri že poznate Ano, Kukuja in njune prijatelje, drugi pa jih boste še spoznali.

15


V PISANI ULICI JE OB VSAKEM PRAZNIKU ZELO ŽIVAHNO. PUSTA PRAZNUJEJO OTROCI IN ODRASLI. DOBRO SI OGLEJ MASKE IN NAJDI ANO IN MARTINA. KATERIH BALONOV JE NAJVEČ? OBKROŽI : KATERIH BALONOV JE NAJMANJ? OBKROŽI : MED PUSTNE ŠEME STA SE POMEŠALA DVA MOŽAKA, KI OTROKE V TEJ ULICI OBIŠČETA OB NOVOLETNIH PRAZNIKIH. OBKROŽI JU Z POIŠČI:

30

.


DOBRO SI OGLEJ, KAKO SO RAZPOREJENE SLIČICE V MREŽI. V VSAKI VRSTI IN V VSAKEM STOLPCU SE LAHKO POSAMEZNA SLIČICA PONOVI LE ENKRAT. NA VSAKO PRAZNO MESTO V MREŽI VSTAVI PRAVO SLIČICO, TAKO DA POTEGNEŠ PUŠČICO DO TJA.

ŽIVAHNO JE TUDI, KO ANA PRAZNUJE ROJSTNI DAN.

KOLIKO SVEČK JE NA TORTI? POBARVAJ PRAV TOLIKO PIK. PO TORTI SO ANA IN PRIJATELJI IZDELALI VSAK PO DVA ENAKA ZMAJA. SPUŠČALI JIH BODO NA TRAVNIKU ZA HIŠO. POIŠČI PARE ZMAJEV IN JIH POVEŽI S ČRTO.

31


To je naš prvi coski o-fran slovensko-anglešk slikovni slovar! ench Slovene-English-Fr This is our first dictionary! picture naire illustré diction r premie Voici notre ançais! slovène-anglais-fr Več kot 1200 besed! Over 1200 words! Plus de 1200 mots! Poiščite me! Find me! Trouvez-moi!

, , in vabijo otroke k opazovan raziskovanju in spoznavan , ju, ju sveta okrog nas. Privlačne in raznolike rije omogočajo igrivo igrain zabavno učenje. Razvijajo otrokovo sposobnost natančneg pozornost, a opazovanja in iskanja in razlikovanja. Spodbuja podrobnosti, primerjan ja jo ga pri spoznavan ju črk in novih besed povedovanju, kar je ter pripomembno za njegov jezikovni zabavne so za prešolske otroke in šolarje začetnike. razvoj. Spodbudne in ju, vabijo otroke k opazovan in , igra, , Privlačne in raznolike ju sveta okrog nas. pozornost, raziskovanju in spoznavan Razvijajo otrokovo ja in zabavno učenje. podrobnosti, primerjan rije omogočajo igrivo a opazovanja in iskanja ter prisposobnost natančneg ju črk in novih besed jo ga pri spoznavan e in in razlikovanja. Spodbuja jezikovni razvoj. Spodbudn njegov za o pomembn povedovanju, kar je otroke in šolarje začetnike. zabavne so za prešolske 16,95 €

nju, vabijo otroke k opazova in , igra, , Privlačne in raznolike st, nju sveta okrog nas. pozorno raziskovanju in spoznava zabavno učenje. Razvijajo otrokovo in primerjanja rije omogočajo igrivo opazovanja in iskanja podrobnosti, ga besed ter prisposobnost natančne ajo ga pri spoznavanju črk in novih ne in i razvoj. Spodbud in razlikovanja. Spodbuj no za njegov jezikovn pomemb je kar e. povedovanju, otroke in šolarje začetnik zabavne so za prešolske

Spoznajmo vozil a, divje glasbila in še živali, abecedo, marsikaj! Let’s learn abou the alphabet, t vehicles, wild animals, musical instr uments and much more ! Apprenons à connaître les véhicules, les animaux sauv les instrumen ages, l’alphabet, ts et beaucoup de musique plus!

slovensko-English-français

, , , in vabijo otroke k opazovanju, raziskovanju in spoznavanju sveta okrog nas. Privlačne in raznolike igrarije omogočajo igrivo in zabavno učenje. Razvijajo otrokovo pozornost, sposobnost natančnega opazovanja in iskanja podrobnosti, primerjanja in razlikovanja. Spodbujajo ga pri spoznavanju črk in novih besed ter pripovedovanju, kar je pomembno za njegov jezikovni razvoj. Spodbudne in zabavne so za predšolske otroke in šolarje začetnike.

Nataša Bucik, Ana Zavadlav

in Kaja Bucik

slovensko-English-français

Gremo na potep v mesto, na kmetijo, v živalski pristanišče, kobilarnvrt, o in še kam! Let’s go for a stroll into town, visit a farm, zoo, harbour , stud farm and other places! Promenons-nous en à la ferme, au zoo, ville, au port, au haras et dans beaucoup d’autres lieux!

24,94 €

16,95 € 16,95 €

9,99 €

www.emka.si

Kuku pri nas doma prelom listalnik  
Kuku pri nas doma prelom listalnik