Page 1

Kompleksi GJURMA E PARË


GJURMA


E PARË


GJURMA E PARË

1. Për Kompaninë. 2. Infografiku i kompleksit gjurma e parë. 3. Tipet e apartamentit dhe madhësia e tyre. 4. Kualiteti i materialit të enterierit dhe eksterierit.

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Për Kompaninë

Gjurma L.L.C, është rezultat i bashkimit të forcave si dhe të eksperiencës së disa kompanive me veprim në Zvicër, Norvegji dhe Kosovë. Qëllimi ynë është ti sjellim Kosovës, eksperiencën tonë shumë vjeqare, si në Kosovë dhe Perendim në fusha të ndryshme. Gjurma L.L.C ka vendosshmëri që ti ngritë në një nivel tjetër, standardet e ndërtimit dhe korrektësin. Objektivat tona janë të qarta, banori dhe rehatia e tij para së gjithash. Ne realizojmë atë që klienti e dëshiron dhe ëndërron. Standardet e larta teknike si dhe perkushtimi i pa lodhshëm i stafit tonë do ta realizojnë atë të cilën ju e keni imagjinuar. Gjurma L.L.C është e vendosur që mos të ketë kompromis sa i përket, nivelit të lartë të sigurisë, të përzgjedhjes së materialeve me kualitetin më të lart si dhe ekzekutimin me standarde teknike të dëshmuara. Që çdo projekt i yni të jetë I suksesshem, stafi ynë është bashkuar rreth disa vlerave: Respekti i klientëve. Punime me kualitet të lartë dhe kujdes mjedisor. Etikë në menagjimin e burimeve tona njerëzore dhe të bashkëpuntorëve tanë.

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


S Dalje për në autostradë

2.200 m 500 m Shkolla “Pavarësia” QMF - Mati 1

300 m Rruga “A”

200 m

W

Rr. Ejup Pllana

Rruga “B” Rruga “E”

50 m Kompleksi “Gjurma e parë” 14,000 m2

100 m Rr. Muharrem Fejza

100 m 3a

Rruga “Muharrem Fejza”

Rruga “Shefqet Pllana”

E

Kompleksi “Gjurma e parë”

Rruga “E”

Rruga “C”

N Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan

Transporti Publik


GJURMA E PARË - Infografiku i gjurmës së parë

Qendra e mjekësis familjare - Mati 1

SH.M.F.U “Pavarësia”

300 m distancë nga kompleksi “Gjurma e parë”

500 m distancë nga kompleksi “Gjurma e parë”

QMF në Prishtinë(Mati 1) është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës.

Investimi në të gjithë konstruksionin e kësaj shkolle siguron mjedis të paster plot dritë dhe gjelbërim. Ketij mjedisi nuk i mungon ngrohja në periudhën e ftohtë të dimrit që e cila nuk behet pengesë, por shton dhe nxitë veprimet e nxënësve.

Kompleksi - Gjurma e parë Trotuaret dhe gjithë infrastruktura janë sipas standardeve komunale. Gjithsej do të jenë në 2 llamella, 94 apartamente rreth 400 banorë. Rruga “Ejup Pllana” është rruga në të cilën do shtrihet kompleksi gjurma e parë, do të jetë lidhja kryesore ndërmjet rrugës “Muharrem Fejza” dhe rrugës “A” gjerësia e saj do të jetë 17m, trotuaret 1.5m. Gjurma e parë do të jetë 200m prej rruges “A” dhe 100m prej Rr. “Muharrem Fejza” ve cila ka një qasje të leht për dalje nga Prishtina. Afër 200m prej shkolles fillore Pavarësia dhe 500m QMF Mati 1. Transportinë publik mund ta gjeni në afërsinë 100 metra. Lagjja është rezultat i propozimit të gjurmës dhe të një marrëveshje ndërmjet te gjithë ndërtuesve të zonës që të ketë një optimizim maksimal të objekteve dhe hapesirave gjelbëruese. Parkingje të mjaftueshme për secilin banor dhe vizitorët.

2 llamella 94 apartamente = 400 banorë Rruga “A” Rruga “E” Rruga “Muharrem Fejza” Shkolla Pavarësia QMF - Mati 1 Transporti publik

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan

200m 50m 100m 500m 200m 100m


GJURMA E PARË - Kati përdhesë

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Kati përdhesë

Kati përdhesë 630 m

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi 1 ShtĂŤpia e madhe

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Tipi 1 Shtëpia e madhe

p Ti i1

Tipi 1 Shtëpia e madhe Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi 2 ShtĂŤpia e madhe

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Tipi 2 Shtëpia e vogël p Ti i2

Tipi 2 Shtëpia e madhe Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi BanesĂŤ 98m

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Tipi Banesë 98m 3 pi Ti

Tipi Banesë 98m Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Kati karakteristikë 2-6

Kati karakteristikë 2-6

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi Banesë 62.5m

Tipi 1 Shtëpia e madhe

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Tipi Banesë 62.5m

p Ti 2 5m 2.

i6

Tipi Banesë 62.5m Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi BanesĂŤ 83.5m2

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË - Tipi Banesë 83.5m 8 pi Ti 2 5m 3.

Tipi Banesë 83.5m Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi BanesĂŤ 109.9m Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


1 pi Ti

GJURMA E PARË - Tipi Banesë 109.9m

2 m .9 09

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Tipi BanesĂŤ 130m Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan

pi 2 Ti m 0 13

GJURMA E PARË - Tipi Banesë 130m


Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARĂ‹ - Kati 7 Penthouse x2

Kati 7 Penthouse x2 Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARĂ‹ - Kati 7 Penthouse x2

Kati 7 Penthouse x2

Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet,

Text Here Slogan Text Here Slogan Text Here Slogan


GJURMA E PARË


kompleksi “gjurma e parË”

Lokacioni: Rruga “Muharrem Fejza” Prishtinë Bujar Muharremi +383 44 123 456 +383 49 123 456

Profile for Emir Hajdari

gjurma gjurma  

gjurma gjurma 1

gjurma gjurma  

gjurma gjurma 1

Advertisement