Page 3

Upplevelseskogen Upplevelseskogen är Emilkraftens stora landsbygdsutvecklingsprojekt 2018-19. Länsstyrelsen satsar 1,8 miljoner kronor i projektet som pågår till årsskiftet 20192020. Merparten beräknas vara klart redan till sommaren 2019. Allas park - Det ingår i vårt uppdrag att arbeta för att binda ihop Filmbyn med centrum. Upplevelseskogen är ett sätt att skapa en plats där alla kan känna sig hemma. Området kommer att vara öppet året runt. Vår förhoppning är att lokalbefolkningen ska känna att det är deras park, säger Robert Glader. Skogsområdet mellan Filmbyn Småland och Centrumkyrkans sommarhem Vallersvik. ska utsmyckas med med hjälp av filmkulisser, grillplats och andra spännande aktiveter. Närmast cykelvägen mot sjön Skruven har ett område iordningställs för mindre barns lek med utrustning av naturmaterial.

Se & Göra Kommande evenemang 11/5 TUFF landsbygdsmässa, Mariannelund 17 maj öppnar Filmbyn Småland 6/6 Nationaldagsfirande i hembygdsgården Mariannelund 29/6 invigning av Upplevelseskogen 27/6 Sommartorget i Mariannelund, underhållning torsdagar hela sommaren 4/7 Ingatorps marknad 13/7 Mariannelunds marknad 21/7 Kråkshultsdagen 1/8 Bellö marknad 3/8 En dag i bruksmiljö, Bruzaholm 17/8 Köttbullefesten, Mariannelund 8/9 Kulturarvsdag Bruzaholms bruksmuseum Köp din biljett till Eksjö stadsfest hos Emilkraften! Nu tar vi även emot betalning med Swish!

Marknadsföring för Mariannelund - Det blir en upplevelse utöver det vanliga, för både barn och vuxna, att promenera längs slingorna i den här skogen. Tanken är att miljöerna ska inspirera och uppmuntra till lek och aktivitet, och förhoppningsvis också till fotografering och filmskapande, säger Robert. Han tillägger att effektfulla bilder och filmklipp som publiceras på sociala medier blir värdefull marknadsföring för Mariannelund.

Idéskisser, BSV Arkitekter

...ända till Mariannelund

Profile for Emilkraften Emilkraften

Emilkraftens nyhetsbrev 2019  

Emilkraftens nyhetsbrev 2019  

Advertisement