Page 1

PRÀCTICA3

COORDENADES DE MAPEJAT

Emili Sisquellas Taixés


ÍNDEX renders

procés

L’ESPAI

4

COM S’HA REALITZAT?

18

PLANS FRONTALS

6

CADIRA

20

PLA PICAT

7

TOMBONA

22

PLA CONTRAPICAT

8

TAULA

28

PLANS DE CONJUNT

9

PLANS DE DETALL

14


OBJECTIU L’objectiu de la pràctica és crear un espai on es mostrin tres objectes de fusta diferents texturitzats amb fusta. Un objecte, la cadira, és obligatori per poder aplicar els nous coneixements treballats a classe. Els altres dos objectes són totalment lliures i escollits per l’alumne.


L’ESPAI Es tracta d’un espai minimalista on s’exposen diferents mobles de fusta acompanyats d’obres de la pintora Carmen Guedez. Els mobles exposats són: un conjunt de cinc cadires de diferents colors, una taula de menjador i dues gandules.


PLANS FRONTALS Plans frontals de la taula i les tombones de fusta, on es pot apreciar tambĂŠ una de les pintures de Carmen Guedez.


PLA PICAT Pla des de dalt del conjunt de tombones i taula. El terra d’aquesta imatge no correspon al de la sala.


PLA CONTRAPICAT Pla contrapicat de una de les tombones situada per poder disfrutar tranquil¡lament de l’obra que es mostra en la paret.


plans de conjunt Plans de la sala en general on es mostren tots els objectes exposats i la seva situació en l’espai.


plaNS de detall Plans de detall de les cadires per poder observar millor les juntes entre les peces i les textures de les diferents superfĂ­cies.


COM S’HA REALITZAT? Els renders s’han realitzat utilitzant el programa 3Ds Max de Autodesk amb el motor de renderitzat Arnold. Per dónar l’acabat de fusta als elements s’ha utilitzat l’ordre de Map Chanel on s’ha aplicat un Bitmap amb la textura de fusta desitjada. Per obtenir un resultat real s’ha hagut de modificar la direcció dels diferents Map Chanels (Gizmo’s) depenent de cada peça.


cadira La cadira s’ha realitzat seguint exactament les indicacions de la presentació de classe. S’han utilitzat set ID’s diferents. Del número 1 al 6 s’ha aplicat un Map Chanel de fusta adaptant el Gizmo a cada peça. L’últim ID conformava les peces metàl·liques a les quals senzillament s’hi ha aplicat un Physical Material de cromat.


GANDULA El model 3D de la gandula es va descarregar de la pàgina web Turbosquid. Per texturitzar-la es van utilitzar 6 Gizmos i es va jugar amb dues textures de fusta diferents. Només per el respatller es van utilitzar 4 Gizmos, ja que les peces que el composen tenen diferents inclinacions. Les barres metàl·liques són un Physucal Material d’acer.


GIZMO RESPATLLER 1 Planar

GIZMO RESPATLLER 2 Planar


GIZMO RESPATLLER 3 Planar

GIZMO RESPATLLER 4 Planar


GIZMO ESTRUCTURA Box

GIZMO POTES Planar


TEXTURES Les textures també s’han obtingut d’internet. Es buscaven dos fustes clarament diferents per poder jugar amb el contrast de colors.

Fusta1

Fusta 2


Taula El model 3D de la taula es va descarregar de la pàgina web Free3d. Per texturitzar-la es van utilitzar 4 Gizmos diferents i es van aplicar les mateixes textures de fusta que a la tumbona per tal de donar unitat al conjunt en l’escena. Els elements de damunt la taula s’han texturitzat amb diferents Physical Mtaerial’s.


GIZMO TAULA Box

GIZMO TAPA CALAIX Planar


GIZMO CALAIX Box

GIZMO BASE Box


PR3. Coordenades de mapejat  

Pràctica 3 de l'assignatura de Presentació de Producte.

PR3. Coordenades de mapejat  

Pràctica 3 de l'assignatura de Presentació de Producte.

Advertisement