Page 1

TANKER Start med den øvelse som tiltaler dig mest 1 eller 2. 1. Start dagen med en kÌrlig tale til dig selv. 3 minutter hvor du mentalt booster dig selv.

www.joyfulliving.nu


Talen kan være en du selv har skrevet, en som giver dig energi eller det kan være en tekst af en af dine yndlingsforfattere som ganske enkelt bare styrker din livslyst. Joyful Living har også lavet en morgentale til dig. Den kan du downloade her. Vær opmærksom på at læse talen højt, så du hører ordene. Så klangen fra din egen stemme kan påvirke din krop på en positiv måde. Nyd oplæsningen. Lad det blive en daglig kærlighedserklæring til dig selv. Gentag øvelsen over en periode på 3-4 uger og vær opmærksom på, hvad der sker med din bevidsthed og dine handlinger i forhold til dig selv.

2. Når du går i bad så vær opmærksom på, hvordan du tænker om dig selv, hvordan din indre dialog forløber. Brug 10 minutter efter dit bad i en uge på at skrive ned hvad du tænker. Det handler om at blive bevidst om hvilke overbevisninger og holdninger du har til dig selv og din egen krop. Derefter skriver du en tale til dig selv, finder en tale eller downloader Joyful Livings badtale her. Det er VIGTIGT at talen/ordene udtrykker kærlige, anerkendende holdninger til dig selv og din krop. Din krop som jo er helt fantastisk værdifuld, smuk og hjem for dine følelser og din livsoplevelse.

KROP Start med den øvelse som tiltaler dig mest 1 eller 2. Dans 3. Tag dig tid i løbet af dagen til at danse. Vælg din yndlingsmusik og giv den gas. Der sker noget helt utroligt når vi danser. Følelser forløses, energien får frit løb og du slipper af med fastholdte mønstre. Udforsk dig selv, alt er tilladt. Spjæt med arme og ben, sving med håret, vrik med hofterne og lad din indre kvinde komme frem! Styrk din viljesmuskulatur og gør det i en periode over 3-4 uger og mærk hvordan den slags øvelser påvirker din livsoplevelse.

www.joyfulliving.nu


4. Gang Tænk over hvordan du går. Sæt tempoet op eller ned, hvad der nu føles bedst for dig. Vug med hofterne, mærk dit køn, mærk din sensualitet. Mærk hvordan du bevæger dig fremad med ynde og kvindelighed. Vær tilstede i din krop og INGEN andre steder. Mærk fødderne når de rører jorden. Lårene der mærkes mod dit tøj. Hofterne der har den perfekte størrelse. MÆRK MÆRK MÆRK….DIG. Og NYD DET.

MAD 5. Pres grønsagssaft til dig selv. Køb en masse friske grønsager og pres dem ned igennem en juicer. Lån dig frem til en hvis ikke du har en. PRØV DET. Det er imponerende let og enkelt. OG friskpresset grønsagssaft er den rene livseliksir. Når du indtager friskpresset grønsagssaft er du i gang med at forlænge din levetid. Server din drik i et smukt glas. Giv dig tid til at nyde den. Gør det over en periode på 2-3 uger. Mærk hvad det gør ved dig at drikke den slags. Hvad det gør ved din personlige energi. Mærk også hvad du går glip af, når du derefter lige holder en pause fra presseriet. Hvis alt går vel, så starter du op igen, måske ikke dagligt til at begynde med, men med meget jævne mellemrum, fordi du mærker hvor meget du får til din krop og dit velbefindende, når den slags herligheder fyldes i din smukke krop som fortjener det bedste. 6. Server altid din mad på dine smukkeste tallerkener. ALTID ALTID ALTID. Anret maden smukt. Sørg for at der findes smukke vitale farver på din tallerken. Vær fræk og køb nogle af dine absolutte grønsagsfavoritter, når du handler (uanset prisen, Husk hvad du kan finde på at købe i chokolade, kaffe, tøj eller hvad du nu har tilbøjelighed til at investere i). Køb grønsagerne igen og igen over en periode på 2-3 uger og bemærk derefter hvad du går glip af, hvis ikke du spiser på den måde.

www.joyfulliving.nu


SENSUALITET 7. Sov når du er træt. Få nok søvn. At være veludhvilet er en af de bedste forudsætninger for at styrke din sensualitet. 8. Brug dit morgenbad. Forlæng det. Køb en dejlig olie. Gerne argan olie som booster dig på så mange måder. Smør dig ind og dvæl ved dig selv. Din hud. Dine kropsdele. Lad dine hænder være KÆRLIGE KÆRTEGNENDE REDSKABER. Et udtryk for den kærlige omsorg du fortjener. Når du rører ved dig selv så tænk kærlige tanker. Sig Uhmmmmmm når hænderne mærker dig og smil over din indlysende skønhed. Du bliver så saftig og sensuel af at anerkende og værdsætte din krop med dine tanker. Det HØJNER DIN LIVSENERGI at være så omsorgsfuld overfor dig selv. Så nyd det du er, det du har og glem ALT om at tænke på dig selv, som en der mangler noget. Du mangler ingenting. Anerkend dig selv, vær tilstede med dig selv, for dig selv, for det er her din sensualitet har sit udspring, sin bolig.

www.joyfulliving.nu


NYDELSE 9. Pak den skønneste madkurv, damask dug, blomster og kandelabre, tæpper og vinglas eller hvad der nu kan vække din begejstring. For det er hvad nydelse handler om, at vække sin egen begejstring. Være tilstede i nuet. Ikke hverken i fortid eller fremtid. Men vær tilstede i det som sker. Her i dit eget arrangement. Sørg for en fed solnedgang, evt. en lækker nøgen mand med mere lyst til sex og kærtegn end til mad. Sæt goood tid af. Nyd både manden, maden, stedet, dig selv. HUSK vær tilstede. NYDELSE finder sted hvor du er og ikke hvor du er på vej hen. 10. Prioriter din egen forkælelse ÜBER ALLES. Bestil tid til din absolutte favorit behandling. Massage, ansigtsmassage, tantramassage, what ever makes you happy. Husk du kan hurtigt spise pengene op, hvis du går og små keder dig. Fyld på kvinde af det for dig ganske særlige. Du er det hele værd.

SPIRITUALITET 11. Hjertet Flere gange om dagen, så henled opmærksomheden til dit hjerte. Tag nogle dybe vejrtrækninger og gør det blødt. Mærk kærlighed i dit hjerte og lad kærligheden fylde dig. Den behøver ikke at være forbundet med en person. Mærk kærlighed til dig selv, dit liv og din krop. 12. Gør det til en vane at være taknemmelig for det du har. Værdsæt det. Anerkend det. Find ud af hvornår og hvordan det er naturligt og let for dig at være taknemmelig. Måske er det ved maden, når du ser på dine børn, når du mærker din elskedes duft, når du køber madvarer ind og glædes over at du kan putte smukke og lækre varer i din indkøbskurv. Når du bader og glæder dig over din skønhed. Når du løber en tur og mærker din bevægelighed. Når du indser, at du har hænder, du kan kærtegne med, og tanker der kan skabe glæde og fornøjelse både inden i dig og ude omkring dig. Lav ganske enkelt taknemmelighedsritualer.

www.joyfulliving.nu


Kære kvinde Du er altid velkommen til at kontakte os. hvis du har spørgsmål til nogle af de 12 råd eller andet i forhold til JOYFUL LIVING.

MÅ du nyde at skabe dig et fantastisk kvindeliv. Skulle du få brug for os så find os på www.joyfulliving.nu

Emilie Storm P & Schanne Izabella Schou Personlige Energizere CO – foundere af JOYFUL LIVING

www.joyfulliving.nu

JOYFUL LIVING - 12 gode råd til dig  
JOYFUL LIVING - 12 gode råd til dig  

Brug din feminine essens, få mere nydelse i dit liv og skab det liv du ønsker dig. www.joyfulliving.nu

Advertisement