Page 1


C I TAT 2014 Et ord, en pixel, en tekst, et foto. Streger, linjer og kompositioner iscenesætter håndværket. Det kreative er i fokus. En spændende rubrik og et fangende billede tager ikke meget opmærksomhed, hvis rammerne er kedelige. Det kommer ikke til sin ret, hvis det er præsenteret i et format, der ikke lever op til kvaliteten. Fotografi og layout er to af mine største interesser. Førstnævnte er grunden til, at jeg er her på skolen. Begge er grunde til, at jeg søger stillingen som billedredaktør på Magasinet Citat. Det er nemt at skrive, at man er kreativ, og det er oftest svær t at vise. Jeg har valgt at gøre et forsøg, ved at lade min ansøgning tage form i det format, som jeres magasin formidles i.


bliver tusindvis af hjem oversvømmede, døråbninger bliver til vandløb og senge bliver til broer. De store mængder vand tiltrækker myg med den dødelige malariaparasit og vandbårne sygdomme som kolera trives som haletudser i en stille dam.

HVER GANG DET REGNER

I hjer tet af den østafrikanske vision om et styrket politisk, økonomisk og kulturelt sammenhold ligger Kampala, hovedstaden i Uganda. Som følge af den voksende økonomi i landet har byen oplevet en voldsom befolkningstilvækst i de seneste år. Dette betyder blandt andet, at hundredetusinder af mennesker må bosætte sig i de mange sumpområder i Kampala. Bwaise er den største sump i Kampala. Den huser omkring 200.000 af de næsten én million mennesker, som bor i Kampalas sumpområder.


BILLEDSERIEN HER er et eksempel på noget af mit arbejde fra Uganda, hvor jeg var ansat hos organisationen ActionAid. Der var jeg blandt andet en del af redaktionen på avisen Oil in Uganda, hvor jeg udover at fotografere lavede en del ide- og konceptudvikling samt layout på både deres web og tryk format. Erfaringen har givet mig en stor interesse i redaktionelt arbejde, hvor overblikket over det samlede produkt samt ideudvikling, tilrettelæggelse og layout er vigtigt. Jeg ser et stor t potentiale i at udvikle denne interesse og erfaring på Magasinet Citat. På citat giver I formidleren frie tøjler, og lader intuitionen og kreativiteten få frit spil. I sætter ikke rammer for formidlingen forud for arbejdet, og netop denne tilgang til journalistikken finder jeg meget inspirerende. Det er en arbejdsform, som jeg I høj grad er fan af og som jeg derfor gerne vil bridrage til I rollen som redaktør og derved også coach for fotograferne på bladet.


Jeg håber, at jeg har vækket jeres opmærksomhed, og at i vil tage mig i betragtning som fotoredaktør efter vores samtale.

Ansøgning til Magasinet CITAT  

Ansøgning om stillingen som fotoredaktør på Magasinet CITAT

Ansøgning til Magasinet CITAT  

Ansøgning om stillingen som fotoredaktør på Magasinet CITAT

Advertisement