Page 1

Megnevezés:

Autóláz: az autóipar Élő portálja

Időpont:

Helyszín:

2010. október 22-24.

SYMA Sport- és Rendezvényközpont Budapest, Magyarország

AUTÓLÁZ

Szervező:

EME Hungary Kft.


Bemutatkozik az első és egyedüli Autóláz Élőben Show, ahol egy helyen található meg az autóipar összes kulcsfontosságú ágazata, úgymint: -

az új, valamint a használt autó- és motorkereskedők, a márkaképviseletek, a gyártók, a kis- és nagykereskedők, a pénzügyi intézetek, az alkatrészek, a kiegészítők.

A fogyasztó ebben az Élő környezetben választ kap minden őt érdeklő kérdésre; megnézhet, kipróbálhat és megvásárolhat bármilyen típusú autót, motort vagy kiegészítőt, mely a piacon megtalálható, és ami a legfontosabb, mindezt a saját, személyre szabott pénzügyi helyzetének megfelelően teheti

Autóláz Élőben

AUTÓLÁZ

Az eseményen résztvevő: új, valamint használt autó- és motorkereskedők, az alkatrész- és kiegészítő- gyártók és forgalmazók, valamint a pénzügyi intézetek egy olyan alternatív bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapnak, ahol a célközönség a nagyszámú gépjármű-tulajdonos, valamint azok a potenciális vásárlók, akik közép- vagy magas kategóriájú autót szereznének venni. Egyszóval itt mindent egy helyen megtalál az autórajongó, vagy leendő tulajdonos: több száz exkluzív autó és motor kiegészítőt, új- vagy használtautót és motort; azokat megvásárolhatja, alkudozhat, érdeklődhet a finanszírozási lehetőségekről, vagy egyszerűen csak felteheti a felmerülő kérdéseket a szakembereknek.


Egy autó vásárlása rendszerint hosszabb időt, utánajárást, interneten való folyamatos keresgélést igényel, nem is beszélve a megteendő nagy távolságokról, az azzal járó költségekről, valamint a bizonytalanságról a kiválasztott jármű eredetét és állapotát illetően…… ezért van szükség egy olyan új lehetőségre, mint ez a kiállítás: ahol a személyes találkozásnak köszönhetően minden felmerülő kérdésre azonnali válasz és megoldás van, ahol a termékek láthatóak és tapinthatóak, ahol a teljes értékesítési folyamat egy fedél alatt lebonyolítható, és ahonnan a vásárló elégedetten távozik. Az Autóláz Élőben Show keretében a potenciális vásárlók személyesen találkoznak a beszállítókkal, kereskedőkkel, és szakértőkkel, akiktől választ kapnak minden felmerülő kérdésre az új, illetve használt autók vagy motorok vásárlásával; a kiegészítők és tartozékok használatával kapcsolatban.

Egy merész, egyedi, új rendezvény

AUTÓLÁZ

Tehetős autó- és motorrajongó látogatók Bizonyára ez lesz a leghatékonyabb értékesítési és marketing eszköz azon cégek számára, amelyek autókat, motorokat, alkatrészeket és kiegészítőket forgalmaznak. Miért? Mert személyesen találkozhatnak több ezer lelkes érdeklődővel, autó- és motorrajongóval az ország egész területéről.


Az esemény promóciója Az Autóláz élőben Show promóciós kampányának gerincét az Axel Springer Kft. kiadványai - beleértve az Auto Motor és az AutoBild magazinokat - valamint további szaklapokban és más releváns médiában való megjelenés képezi, ezzel biztosítva a megfelelő célközönség elérését. A fentieken kívül marketingeszköz lesz az újságokban, internetes portálokon, plakátokon, óriásplakátokon, szórólapokon és különféle promóciók segítségével megjelenő hirdetés is.

AUTÓLÁZ

Amennyiben mindez nem lenne elég, a kiállítás az Old Timer Show-val egy időben kerül megrendezésre, amely egy már bejáratott eseményhez híven több ezer rajongót és érdeklődőt vonz, egyedi, retro stílust idéző atmoszférájával.

A nagy érdeklődést és látogatottságot kiváltó, évente egyszer megrendezésre kerülő Old Timer Show, kiegészítve az Autóláz Élőben Show stratégiai partnereivel és médiakampányával, több érdeklődőt vonz az esemény három napja alatt, mint amennyi látogató egy-egy autókereskedésben vagy autószalonban megfordul egy éven át, akár a nyílt napok, vagy más kiegészítő események ideje alatt …. nem gondolja, hogy megér egy próbát?


Ki lehet potenciális kiállító? - Bankok, például az OTP, Unicredit - Fogyasztói hitelintézetek, például a Credigen - Lízingcégek - Alkatrészek és kiegészítők gyártói és forgalmazói - Biztosító társaságok, például az Union - Használt autó-, és motorkereskedők: családi autók, sportautók, motorok, furgonok, lakókocsik, utánfutók, hibrid autók, luxus autók, például Ferrari, antik - Autó klubok, autómentő szolgálatok - Külföldről importált autók, magyarországi átírást végző cégek - Hivatalos márkaképviseletek, például Saab, új- és használatutó részlege is - Autó és motor kiegészítőket gyártók, forgalmazók, például audio rendszerek, GPS-ek, tuning részek - Autós és motoros magazinok és honlapok - Kenőanyaggyártók, forgalmazók, például Castrol - Akkumulátorgyártók, forgalmazók - Kerék-és gumiabroncs-kereskedők, például Michelin - Új és rési motorok kereskedői - Szolgáltatók, szervizek, garázsok

A rendezvény kísérő programjai A rendezvény magában foglal minden autóval, motorral és kiegészítővel kapcsolatos témát, melyek főként a top gyártók és kereskedők, valamint számos más kiállító standján kerül bemutatásra különböző bemutatók, és adás-vétel keretein belül. Ezen kívül az Autóláz Élőben Show a látogatók számára több kiegészítő programmal is szolgál:  

AUTÓLÁZ

Folyamatos adás-vételi és ügyintézési tanácsadás, gyakorlati tanácsokkal és bemutatókkal, ismert személyek és szakemberek közreműködésével Nyereményjáték: benevezési díj nélküli részvétellel a látogatók között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra a támogatók és kiállítók által felajánlott termékekből, például: próbavezetés, kiegészítők, Hi-Fi, GPS Pénzügyi tanácsadás - A legkedvezőbb pénzügyi megoldások, amelyek könnyebbé, problémamentessé teszik az autóvásárlást. Megbízható pénzintézetek testre szabott finanszírozási ajánlatokat ismertetnek. Térítésmentes értékbecslés, különleges helyszíni kedvezmények, az adásvétel véglegesítését elősegítő helyszíni pontok, és egyéb.


Miért érdemes kiállítani? A kiállítás nagyszámú, fizetőképes potenciális vásárlót és lelkes rajongót vonz. A velük való személyes kapcsolat bármit lehetővé tesz:       

A cég ismertségének növelése és lehetőség a márkanév szélesebb körben való megismertetésére Helyszíni értékesítési lehetőség Vásárlói szokások felmérése, befolyásolása különböző marketingeszközökkel Médiaismertség növelése az esemény marketingkampányának köszönhetően Saját promóciós események népszerűsítése a célközönség körében A termékek, szolgáltatások bemutatása több ezer potenciális vásárlónak, kihasználva a személyes találkozás előnyeit Új üzleti kapcsolatok kialakítása a piacvezető kiállítókkal és a szakma képviselőivel, akik támogatják a rendezvényt: vezető szaklapok, egyesületek, motoros klubok, valamint szakértők Egy sikeres kiállítás, akár hónapokra is megalapozhatja üzleti tevékenységét.

AUTÓLÁZ

A helyszín . A SYMA Sport- és Rendezvényközpont ideális helyszínt biztosít az Autóláz Élőben Show részére, korszerűen felszerelt létesítményével, tágas oszlopmentes szabad kiállítási térével, gondosan kiépített infrastruktúrájával a kiállítók és a látogatók számára egyaránt, versenyre kelve bármely más Budapesti létesítménnyel.


A szervező Az EME Hungary Kft. menedzsmentje több mint 15 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a kiállítás-szervezés terén. A Magyarországon eddig megszervezett, több mint 20 nemzetközi kiállítás zászlóshajója a lakberendezési piac egyik vezető kiállítása, a Lakáskultúra Élőben.

Foglaljon helyet Jelezze érdeklődését, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a helyfoglalás a jelentkezések érkezési sorrendjében történik. Kérjük, lépjen kapcsolatba az EME Hungary Kft. munkatársaival, hogy tájékoztatást kapjon a legfrissebb alaprajzról, a rendelkezésre álló szabad helyekről, illetve a kísérő programokban való részvételi lehetőségekről. További információkért kérjük, látogassa meg a szervező cég honlapját: www.eme-hungary.com

AUTÓLÁZ

A szervező cég elérhetősége EME Hungary Kft 1096 Budapest Vendel u. 32 I em. 16 Tel: +36 1 225 8630 Fax: +36 1 225 8629 e-mail: info@eme-hungary.com „Az üzleti élet legköltséghatékonyabb megoldásai mindig a kiállítások lesznek.”

AUTÓLÁZ 2010  

Az autóipar Élő portálja

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you