Page 1

www.embra.mk


www.embra.mk

Промотивни обуки во EMBRA Corporation Маркетинг вештини: Како да станете експерт за подготвување маркетинг планови Одреди ги твоите маркетинг цели и развиј стратегии кои ќе го поддржат исполнувањето на тие цели, формирај го профилот на твојот потрошувач, дознај ги бенефициите од твоите продукти/услуги, најди ја твојата позиција на пазарот, дефинирај ги твоите маркетинг тактики и твојот маркетинг буџет. Следно: Мирна пловидба. Стрес менаџмент: Како да го направиш стресот дел од минатото Научи ефективно да ги менаџираш своите нивоа на стрес преку дузина забавни техники/вежби и пронајди го балансот во твојот личен живот, во твојата кариера и помеѓу твојот личен живот и твојата кариера. Звучи како сон, но овој барем можеш да го контролираш. Продажни вештини: Како да бидеш најдобриот продавач кој некогаш си го запознал Пробиј ја твојата нормална продажна бариера: завладеј со уметноста на ефективната комуникација и решавањето на проблеми и научи сѐ за убедлива продажба, компетитивна продажба, самомотивација, самодоверба, самопрезентација, директно јавување без најава, продавање на менаџери и директори, успешно менаџирање на динамиката продавач/купувач, итн. Следен чекор: Продавање снег на Ескими. Е-Бизнис: Како

правилно

да

комуницирате

преку

новите

медиуми

Новите медиуми не се виртуелни трикови за креирање на илузии, туку нови јазици, со уникатни начини и сили на изразување. Научете како правилно да ги идентификувате целите и бенефициите од користењето на социјалните мрежи, како правилно да го развиете односот организација-потрошувач преку истите и како да креирате стратегии за социјалните медиуми (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Flickr, итн) кои ќе Ви помогнат да ја претставите Вашата компанија на најдобриот можен начин и да ги искористите сите придобивки кои тие ги нудат. Интеракцијата со клиентите никогаш не била поефективна.


www.embra.mk

Комуникациски вештини: Како да бидете добар комуникатор Развиј ги своите вербални и невербални комуникации, научи да препознаваш вербални и невербални гестови и да ги користиш за успешно да ги “прочиташ“ твоите соговорници, научи да ги употребуваш новостекнатите вештини за да ги подобриш професионалните и приватните односи, итн. Доведи ги недоразбирањата до минимум. Маркетинг вештини: Како да изградите препознатлив бренд Издвојте се од масата и бидете препознатливи и оригинални. Научете како да ја зголемите препознатливоста на Вашата фирма и на Вашите производи и како да создадете лого кое им зборува на Вашите потрошувачи, научете сé за бренд и брендирање и овозможете ѝ на Вашата компанија зголемен профит, лојални клиенти и долгорочна препознатливост во општеството и во светот. Teambuilding: Како да го изградите тимот од соништата Тимската работа е основа за успех на секој бизнис. За да ги остварите своите замисли, потребно е да изградите тим кој ќе функционира беспрекорно, кој ќе има потенцијал да победува и да ги извршува своите задачи во предвидениот рок. Без разлика дали сте на раководна позиција, вработен или индивидуалец кој сака лично да напредува, оваа обука ќе Ве научи како да изградите и како да бидете дел од високо успешен тим кој е хармоничен, усогласен и единствен. Тимска работа = Помалку “јас”, повеќе “ние”. ИТ Менаџмент: Како технологијата

подобро

да

фукционирате

благодарение

на

Создадате вредност на Вашиот бизнис благодарение на технологијата. Сето ова ќе Ви овозможи усогласување на технологијата со вашите деловни стратегии. Технологијата игра значајна улога во подобрувањето на вкупнато работење на секој деловен субјект. Бизнис аналитика Бизнис аналитичар е една од најбрзо растечките улоги во ИТ индустријата. Бизнис аналитичари се наоѓаат во сите големи организации и се важни членови на во еден ИТ тим и служат како линк помеѓу бизнисите и технологијата. Подобрете ги Вашите вештини и познавања за бизнис процесите, економска терминологија која се користи во областа на компаниски менаџмент, аналитички вештини, комуникациски вештини, вештини за пишување, вештина за работа на повеќе проекти и менаџирање на сопственото време, техничко знаење итн.


www.embra.mk

Организациска култура: Како да бидете комплетна компанија Направете ја Вашата компанија целосна со креирање на своја организациска култура која ќе ја користите да ги фокусирате Вашите цели и стратегии кон поуспешен долгорочен бизнис. Научете повеќе за корпоративните вредности и нивното значење, изградете корпоративна етика, вредности и правила на однесување кои ќе бидат карактеристични за Вас и кои ќе изградат јасна и препознатлива слика за Вашата компанија. Бидете повеќе од сумата на Вашите поединечни делови. Центар за кариера: Како да го достигнеш својот професионален врв Развиј мноштво корисни алатки преку вежби и тренинзи и напредувај во кариерата: биди подобар во мултитаскинг, развиј подобар фокус, научи да се концентрираш на конкретната задача, подобри ги своите интерперсонални вештини, научи подобро да се справуваш со своите емоции, итн. Развивај се, и твојата кариера ќе се развива со тебе. Менаџмент на човекови ресурси: Како да бидеш менаџер на човекови ресурси од следната генерација Пријави се и достигни го следното ниво со дополнително развивање на твоите организациски вештини, вештини за менаџмент со време, вештини за посредување и мултитаскинг вештини; зголеми ја твојата ефикасност и твојата бизнис етика; научи како да се ориентираш кон тимот и стратегијата, итн. Ролјата на HR професионалците еволуира рапидно – време е да бидете во тек.

    

Секоја од обуките е со времетраење од 4 часа За посетувањето на секоја обука се добива сертификат кој е вклучен во цената за посетата на секоја од обуките Сите заинтересирани можат да се пријават со пополнување на електронската пријава Цената за посетување на една обука изнесува 999 денари Крајниот рок за пријавување е 15.11.2011 (вторник)

За повеќе детали, обратете се на info@embracorp.com или јавете се на (02) 3151 277 / 078 228 468

Promotional trainings in EMBRA Corporation  

Promotional trainings in EMBRA Corporation

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you