Page 1

U wilt emblemen met respect erop? Ga deze niet borduren: ga zelf op onze website een embleem ontwerpen en via ons laten maken, en strijk ze daarna zelf op uw kleding, sneller, mooier en gemakkelijker kan niet! Op http://www.emblemenborduren.com kunt u online emblemen van foto kwaliteit ontwerpen en later instrijken in plaats van borduren. En bij het ontwerpen kunt u uw eigen plaatje of embleem met daarin het woord Respect inladen. Na de ontvangst van de bestelling zjn de emblemen door uzelf eenvoudig op uw kleding of andere kledingstukken of stof te strijken. Onze instrijkbare emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van onze opstrijkbare respect emblemen.


Enkele voordelen van onze opstrijkbare emblemen met respect erop kort op een rij: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.emblemenborduren.com het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of embleem inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of kostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een embleem met de tekst Respect op de stof. Gaat u dus snel naar http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van onze opstrijkbare respect emblemen.


Enkele van de vragen die ons via http://www.emblemenborduren.com gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en zelf in te strijken emblemen met respect erop? - Kunnen jullie ook emblemen met Respect erop voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om respect emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen met Respect erop ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van onze opstrijkbare respect emblemen.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van emblemen met respect. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf emblemen met het woord respect te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van onze opstrijkbare respect emblemen.

Respect emblemen  
Respect emblemen  

Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van emblemen met respect. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig h...

Advertisement