Page 1

Badges strijken, of desnoods borduren: mooier, beter ĂŠn goedkoper dan geborduurde badges! Op emblemenborduren.com kunt u met een paar muisklikken stoffen badges, logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de badges door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken, maar natuurlijk ook te borderen. De badges zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.emblemenborduren.com voor het beste alternatief voor geborduurde badges.

Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com


Voor wie zijn strijk badges geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als badge op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color badge. - Particulieren: zelf een badge ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar www.emblemenborduren.com voor geborduurde badges.

Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com


Alle voordelen van een strijk embleem ipv geborduurde badges kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar www.emblemenborduren.com voor strijk emblemen ipv geborduurde badges.

Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com


Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde badges en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook badges voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om badges op te brengen? - Zijn de badges ook in andere vormen te leveren? Ga naar www.emblemenborduren.com voor alle vragen en antwoorden over geborduurde badges.

Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk badges. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk badges te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar www.emblemenborduren.com voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van emblemen en geborduurde badges.

Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com

Geborduurde Badges  

Voor wie zijn strijk badges geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als badge op uw bedrijfskleding...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you