Page 1

Embleem op kleding borduren? Mooier, sneller en goedkoper is het om een embleem op uw kleding te strijken! Gaat u zelf op onze website een embleem ontwerpen en via ons laten maken, en strijk ze daarna zelf op uw kleding, sneller, mooier en gemakkelijker kan niet! Op embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com kunt u online een embleem van foto kwaliteit ontwerpen en later op uw kleding instrijken in plaats van borduren. En bij het ontwerpen kunt u uw eigen plaatje of embleem inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het embleem door uzelf eenvoudig op uw kleding of andere stof te strijken. Onze instrijkbare emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem op kleding borduren.


Enkele voordelen van een opstrijkbaar embleem ipv het embleem op uw kleding te borduren: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.emblemenborduren.com het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of embleem inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of kostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een embleem op de stof of kleding. Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem op kleding borduren.


Enkele van de vragen die ons via http://www.emblemenborduren.com gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen een embleem borduren en het zelf instrijken van een embleem op kleding? - Kunnen jullie ook een kleding embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op kleding op te brengen? - Zijn instrijkbare emblemen ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem op kleding borduren.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van emblemen ipv een embleem te borduren. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem op kleding borduren.

Embleem op kleding borduren  
Embleem op kleding borduren  

Enkele voordelen van een opstrijkbaar embleem ipv het <a href="http://www.emblemenborduren.com">embleem op uw kleding te borduren</a>: Eenv...

Advertisement