Page 1

Bedrijfs emblemen? Mooi, snel en goedkoop met onze oplossing!!! Ontwerpt u zelf op onze website een embleem en laat deze door ons maken. Een paar dagen later kunt u ze zelf op uw bedrijfskleding strijken; sneller, mooier en gemakkelijker kan niet! Op embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com kunt u online een embleem van foto kwaliteit ontwerpen en later op uw bedrijfs kleding instrijken in plaats van borduren. En bij het ontwerpen kunt u een plaatje of embleem van bv uw eigen bedrijf inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het bedrijfs embleem door uzelf eenvoudig op uw bedrijfskleding of werkkleding te strijken. En onze instrijkbare bedrijfs emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van opstrijkbare bedrijfs emblemen ipv zelf een embleem op kleding te borduren.


Alle voordelen van opstrijkbare bedrijfs emblemen ipv emblemen op uw kleding te borduren: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.emblemenborduren.com het gewenste formaat kiezen, een plaatje of het logo van uw eigen bedrijf inladen, eventueel eigen tekst invoeren, en bestellen maar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw bedrijfs kleding voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt niet alleen voor het ontwerpen en bestellen, ook het opstrijken van bedrijfs emblemen . Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van opstrijkbare bedrijfs emblemen ipv zelf een embleem op kleding te borduren.


Enkele vragen op http://www.emblemenborduren.com zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en zelf instrijkbare bedrijfs emblemen? - Kunnen jullie ook bedrijfs kleding emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om bedrijfs emblemen op kleding op te brengen? - Zijn instrijkbare bedrijfs emblemen ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van opstrijkbare bedrijfs emblemen ipv zelf een embleem op kleding te borduren.


Op onze sites staan ook Instructiefilms voor het ontwerpen en opstrijken van bedrijfs emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig alles gaat. Gaat u dus snel naar embleem.nl of http://www.emblemenborduren.com voor het ontwerpen en bestellen van opstrijkbare bedrijfs emblemen ipv zelf een embleem op kleding te borduren.

Bedrijfs emblemen  

Alle voordelen van opstrijkbare <a href="http://www.emblemenborduren.com">bedrijfs emblemen</a> ipv bedrijfs emblemen op uw kleding te bor...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you