Page 1

Zelf emblemen ontwerpen, voor op uw kleding of werkkleding: kijkt u op onze site, en ervaar het binnen enkele minuten. Op embleemmaken.nl kunt u met een paar muisklikken zelf emblemen ontwerpen, voor op uw werkkleding of ander textiel. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig een plaatje inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op nieuwe of bestaande kleding of werkkleding te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.embleemmaken.nl of embleem.nl om zelf emblemen te ontwerpen voor op uw kleding, hoge kwaliteit en niet duur!


Voor wie zijn de zelf te ontwerpen emblemen geschikt en met welk doel? Natuurlijk voor de kleding van uzelf of uw bedrijf, maar ook voor andere doeleinden, zoals: - ZZP-ers en MKB ondernemers: een eigen embleem op bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met als basis uw eigen logo en bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding strijken. Gaat u dus snel naar http://www.embleemmaken.nl of embleem.nl om zelf emblemen te ontwerpen voor op uw kleding, hoge kwaliteit en niet duur!


Alle voordelen van zelf emblemen ontwerpen kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van het embleem op uw kleding of werkkleding. Gaat u dus snel naar http://www.embleemmaken.nl of embleem.nl om zelf emblemen te ontwerpen voor op uw kleding, hoge kwaliteit en niet duur!


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van de zelf ontwerpen emblemen op uw kleding. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding of werkkleding anderzijds. Gaat u dus snel naar http://www.embleemmaken.nl of embleem.nl om zelf emblemen te ontwerpen voor op uw kleding, hoge kwaliteit en niet duur!

Zelf emblemen ontwerpen  

Voor wie zijn de zelf te ontwerpen emblemen geschikt en met welk doel? Natuurlijk voor de kleding van uzelf of uw bedrijf, maar ook voor and...