Page 1

U wilt een logo van uw supportersvereniging: mooier, beter ĂŠn goedkoper dan geborduurde emblemen? Dan moet u op embleemlogo.nl zijn: met een paar muisklikken kunt u stoffen logo's van foto kwaliteit ontwerpen van uw (favoriete) vereniging. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig het plaatje van uw vereniging inladen (wel eerst toestemming vragen ivm copyright!). Na de ontvangst van de bestelling zijn de logo's voor kleding door uzelf eenvoudig op nieuwe of bestaande kleding te strijken. De logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een mooi en goedkoop logo van uw supportersvereniging.


Voor wie zijn de logo's geschikt en met welk doel? Natuurlijk voor de kleding van de supporters van uw vereniging, maar ook voor andere doeleinden, zoals: - ZZP-ers en MKB ondernemers: een eigen bedrijfslogo op bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van linnenkamer. - Verenigingen: op basis van verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met als basis uw eigen logo en bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding strijken. Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een mooi en goedkoop logo van uw supportersvereniging.


Alle voordelen van full color supportersvereniging logo: kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo van uw vereniging inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u kleding voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van de logo's op kleding of textiel. Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een mooi en goedkoop logo van uw supportersvereniging.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van logo's van uw supportersvereniging. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om logo's te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een mooi en goedkoop logo van uw supportersvereniging.

Logo supportersvereniging  

Voor wie zijn de logo's geschikt en met welk doel? Natuurlijk voor de kleding van de supporters van uw vereniging, maar ook voor andere doel...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you