Page 1

Instrijkbare kleding emblemen: mooier, beter ĂŠn goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen kleding emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of embleem inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de kleding emblemen door uzelf eenvoudig op nieuwe of bestaande kleding te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor instrijkbare kleding emblemen.


Voor wie zijn instrijkbare kleding emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met als basis uw eigen logo en bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding strijken. Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor instrijkbare kleding emblemen.


Alle voordelen van instrijkbare kleding emblemen kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van het embleem op uw kleding of textielstuk. Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor instrijkbare kleding emblemen.


Er worden ons vele vragen over instrijkbare kleding emblemen gesteld, en via http://www.embleemlogo.nl kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op kleding aan te brengen? - Zijn de emblemen of logo's ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor instrijkbare kleding emblemen.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van kleding emblemen op basis van uw eigen logo of plaatje. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om instrijkbare kleding emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor instrijkbare kleding emblemen.

Kleding emblemen  

Er worden ons vele vragen over instrijkbare kleding emblemen gesteld, en via http://www.embleemlogo.nl kunt u de antwoorden nu al inzien. De...

Kleding emblemen  

Er worden ons vele vragen over instrijkbare kleding emblemen gesteld, en via http://www.embleemlogo.nl kunt u de antwoorden nu al inzien. De...

Advertisement