Page 1


Dimarts 18 de febrer, a les 18h, a la Biblioteca Elisenda de Montcada Dimecres 19 de febrer, a les 18h, a la Biblioteca de Can Sant Joan

Disfressa la teva sardina!

Taller de manualitats amb materials reciclats. Si tens roba, paper o plàstic per reciclar, porta’ls per guarnir les sardines carnavaleres! Edat recomanada: de 3 a 12 anys (els menors de 8 anys hauran de venir acompanyats per un adult). Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Dijous 20 i 27 de febrer, a les 18h, a l’Espai Jove Can Tauler

Makers a Can Tauler

Des de l’Espai Jove Can Tauler, t’ajudem a preparar la teva disfressa de Carnaval!

Recomanació del Mestre de Cerimònies! Ja és hora de saber com hem de rebre el Rei de la Gresca. No hi faltis!

PREPAREU-VOS, CARNAVALERS!

El Rei del Carnaval és a punt d’arribar i no el podem rebre de qualsevol manera, ens hem de preparar... Així que veniu el Diumenge 23 de febrer, a les 13h, a l’Auditori Municipal El Mestre de Cerimònies i alguns representants de la Cort de Sa Majestat ens faran posar antifaços i amb la cara ben tapada aprendrem a saludar el Rei Carnestoltes, el Rei dels Poca-Soltes!

Dijous 27 de febrer, a les 17.15h, a l’estació de tren línia Manresa (c. Bogatell)

Arriba el Carnestoltes: Cercavila, pregó, sarau i guerra de confeti!

Atenció! Tothom a les 17.15h a l’estació! Arrossegat pels seus esbirros arribarà el Rei de la Festa. Fent soroll, amb serpentines, amb barrets estrafolaris començarem la gresca. Farem una cercavila a ritme dels ZEBRASS i quan arribem a la plaça de l’Església escoltarem el Pregó del Rei més burleta, ballarem com bojos amb el ritme de RAH-MON ROMA amb el seu SARAU DEL CARNAVAL i, per ordre del Rei, per acabar ben contents, farem la superguerra de confeti!

Recomanació del Mestre de Cerimònies! Per fer els honors a Sa Majestat, vine amb un bon barret al cap!


Divendres 28 de febrer, a les 17.30h, al Centre Cívic la Ribera

Taller infantil de màscares i batucada A càrrec del grup RHYTHM’N’MOYO

Divendres 28 de febrer, a les 17.30h, a l’Espai Jove Can Tauler

Taulestoltes

Disco mòbil amb còctels 0.0 i concurs de disfresses. Més informació a www.mirjove.cat.

Recomanació del Mestre de Cerimònies! No miris tant i baixa al carrer. No et tallis!

Divendres 28 de febrer, a les 18h, al Gran Casino de Terra Nostra

Ball de Carnestoltes i berenar

Divendres 28 de febrer, a les 18h, al Centre Cívic Can Cuiàs

Espectacle infantil i berenar de Carnestoltes Fins dimecres 5 de març, a l’Espai Jove Can Tauler

Carnesclic Concurs de Fotos

Puja les teves fotos al mur de Facebook (www.facebook.com/mirjove). La foto guanyadora serà aquella que tingui més “M’agrada”. Consulta les bases a www.mirjove.cat.


LA GRAN RUA, TOTHOM AL CARRER!

Dissabte 1 de març, a les 18h, a la Gran Rua de Carnaval El Rei dels divertits, dels poca-soltes i dels que més marxa tenen ens convida a ballar pels carrers de la ciutat. En companyia o sol, la qüestió és ballar fins que surti el sol! Que la Rua de Montcada i Reixac és una passada! Recorregut Sortirem des de Can Sant Joan a les 18h i passarem pels carrers Bateria, Masia, Mina, avinguda de la Unitat, Pasqual, Elionor, Major, Pont dels Hermanos, rambla dels Països Catalans, camí de la Font Freda i finalitzarem al Pavelló Municipal Miquel Poblet. En finalitzar la Rua comença la festa al Pavelló Municipal Miquel Poblet (a partir de les 20h, aproximadament) Al sambòdrom desfilaran les comparses que hagin desfilat a la Gran Rua. L’acte serà presidit pel REI CARNESTOLTES. Abans de començar el sambòdrom, Sa Majestat i les autoritats sortejaran dos viatges entre les comparses i faran el lliurament dels trofeus.

Vols participar a la Gran Rua?

Participació individual o de petits grups. Tothom que vagi disfressat es pot afegir a la Gran Rua. Poseuvos davant de la primera comparsa, acompanyant el grup de batucada BRINCADEIRA, que us us farà ballar tota la Rua. Us podeu incorporar a la sortida, al c. Bifurcació (Can Sant Joan), davant de l’Ajuntament (Montcada Centre) o a la rotonda del carrers Elionor i Major.

Diumenge 2 de març, a les 12h, a la plaça de l’Església

Ball de Comiat d’en Carnestoltes

El Carnaval no té pausa! I el Rei, abans de marxar, barrets vol regalar a qui les sardines més “carnavaleres” hagi presentat. Direm adéu al Rei de la Gresca i amb els seus amics de PENTINA EL GAT ballarem. Tots disfressats i amb els barrets nous posats de tant ballar la plaça tremolarà, però no patiu que per carnaval tot s’hi val!

Recomanació del Mestre de Cerimònies! Deixeu-vos de romanços i ben disfressats, ompliu la plaça i a ballar!


CONCURS DE SARDINES

Fes una sardina carnavalera (de paper, de roba, amb materials reciclats...). El Rei Carnestoltes decidirà quines són les més esbojarrades i el diumenge 2 de març, a les 12h, a la plaça de l’Església, ho proclamarà solemnement. Pots portar la sardina ben guarnida a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Casa de la Vila), de dilluns a divendres, de 8 a 14h i també a l’Auditori Municipal, en l’horari habitual de l’equipament, fins al dissabte 1 de març. Ep! Quan portis la sardina et donaran una butlleta que hauràs d’omplir amb el teu nom i cognoms, adreça i telèfon!

EXPOSICIÓ

Del 6 al 29 de març, a la Casa de la Vila

“EL CARNAVAL 2014 EN IMATGES” Un recorregut pel carnaval d’enguany i mostra de les sardines més carnavaleres.


Organitza:

Més informació: www.mircultura.cat Facebook: www.facebook.com/mircultura.cat

EMA T 93 580 38 00

D.L. B-4708-2014

El mestre de cerimònies i els personatges de la cort del Rei Carnestoltes són interpretats per l’Aula de Teatre de Montcada i Reixac.

Programa carnaval 2014  
Programa carnaval 2014  

Programa d'activitats Carnaval 2014 Montcada i Reixac

Advertisement