Page 1

Octubre 2011 Nº1

Spain is different

Apple no presenta el iPhone 5

Les comparacions són odioses, Però necessàries. pàg.03

Sak Noel El DJ gironí que està arrasant als Estats Units pàg.04

La història del penís Quants cops no hem comparat el tamany del nostre penís? pàg.05

Apple no presenta el nou iPhone 5, però sorprén amb una nova versió d’ iPhone4 pàg.02

La Duquesa dòna el ‘Si quiero’

La Duquesa formalitza el seu enllaç matrimonial amb el fins ara funcionari, Alfonso Diez pàg.07

“En l’actualitat estic reposant la veu i no canto gens” Entrevistem al vocal d’Els Catarres Èric Vergés pàg.08

pàg. 06

pàg. 09


Avui comencem una nova etapa, aquest cop com a revista. Em volgut mantenir un mitjà dels de sempre, però optant a no fer un mal ús dels recursos que ens aporta la natura, com es el paper i tant per tant, ens em llençat a escriure, però amb el teclat i visualitzant-lo a la pantalla, és divertit, oi? Comencem aquest nou camí amb 30 subscriptors els quals heu arribat d’una manera o altre a nosaltres, la qual cosa ens fa molt contents, no només perquè ens acompanyeu, que també, sinó que ens agrada que hi sigueu i llegiu els nostres articles relacionats amb les noves tecnologies, el món del cor, els esports, la música, la política i les nostres curioses entrevistes.

No sempre parlarem del que a un li agradaria llegir, doncs ens faria falta dies i dies per a redactar el que acabaria sent una gran bíblia... Us ho imagineu? Però si que tindrem com a base del nostre criteri, el bon gust per la informació i la tasca d’explicar-la. A ix í d o ncs , benvinguts!

ja que Apple desvetllaria quin seria el seu nou producte, en quan a Smartphones. Durant els dies anteriors, els experts contemplaven la idea de que es tractes de la presentació del iPhone 5, però no va ser així, ja que es tractava d’una nova versió del ja conegut iPhone 4.

s igu e u

El passat 4 d’octubre era un dels dies més esperats per als fanàtics de les noves tecnologies,

iPhone 4 S, és el nom que li han volgut posar, està causant furor a Twitter, amb el hashtag #iphone4s, en el que els internautes expliquen quines son les seves expectatives vers a aquesta nova versió, i demanen que sigui més lleuger, que l’accès a internet sigui més ràpid i que la pantalla tàctil guanyi sensibilitat. Ara caldrà espera a que surti al mercat!

Manel Ferrer


Les comparacions són odioses, sí. Però sovint són necessàries. Disset d’agost de 2011. Supercopa d’Espanya. Al finalitzar el partit, hi ha brega. Els jugadors s’insulten i s’increpen i, fins i tot, arriben a les mans. Aprofitant la situació, un tal Mourinho, que ben bé es podria anomenar Cristòfol Colom, s’envalenteix i dirigeix el seu dit índex a l’interior de l’ull del segon entrenador culé, Tito Vilanova, Pito en portuguès. Vilanova r e a c c i o n a i inconscientment li clava una “colleja”. He vist carícies més dures.

Passen i passen els dies, sembla que allò s’hagi quedat en les retines dels aficionats, no de les esferes més altes que vetllen per la pau en el

futbol espanyol. Passen i passen els dies, sembla que allò s’hagi quedat en les retines dels aficionats, però no de les esferes més altes que vetllen per la pau en el futbol espanyol. Cinquanta dies més tard, s’ho han rumiat, el Comitè de Competició decideix repartir sancions: dos partits pel portuguès i un pel del Baix Empordà, a part de les respectives sancions econòmiques (ínfimes).

una acció violenta. I dic jo: ¿Per què? ¿Necessita la RFEF que hi hagi un despreniment de retina per a sancionar durament aquestes accions? Jo no entenc perquè... Per posar una analogia, la setmana passada, al mundial de Rugbi, un jugador italià duu a terme la mateixa acció però a un jugador rival, a l’irlandès Cian Healy.

Colom ha estat sancionat en virtut de l’article 123 del Codi Disciplinari de la RFEF, que diu el següent: “Producirse de manera violenta con ocasión del juego o como consecuencia directa de algún lance del mismo, siempre que la acción origine riesgo, pero no se produzcan consecuencias dañosas o lesivas, se sancionará con suspensión de uno a tres partidos o por tiempo de hasta un mes.”

La FIR no només actua en menys de 48 hores sinó que sanciona amb 15 partits l’acció de l’italià, 13 més que la mateixa acció produïda en terreny espanyol. No sabem si hi va haver despreniment o no de retina, però això no importa. No importen les conseqüències, sinó les causes.

Entenem, doncs, que la sanció varia en funció del mal que pugui ocasionar

Reflexionem-hi, si us plau, reflexionem-hi. Àlex Carné


No tota la música amansa les bèsties. De fet, hi ha música feta per despertar-les. Un català anomenat Sak Noel ho sap molt bé, i ha passat per sobre de Maroon 5, David Guetta o Bruno Mars amb la cançó Loca People, fent ballar a mig planeta. La novetat és que aquest DJ gironí ha arrasat com no ho havia fet mai cap cançó produïda des de Catalunya.

I ara és quan ve una pregunta tant interessant com absurda: penseu que hi ha molta diferència entre Las Ketchup i aquest tema del DJ català? La resposta la trobem si mirem les llistes d’èxits a la Gran Bretanya, on la cançó s’ha situat en la primera posició dels singles més venuts. L’última vegada que havia

passat una cosa semblant a nivell estatal va ser l’any 2001, quan els anglesos van començar a cantar l’Aserejé.

llençat Sak Noel, ens n’adonarem (sense gaire esforç intel·lectual) que la lletra de la cançó és ridícula i el ritme és molt repetitiu. Que ningú s’enfadi. Ja hi estan prou acostumats tots aquells artistes que porten a les seves esquenes molts anys d’ofici i veuen com gent sense experiència o talent els passa per davant.

Fins aquí els paral·lelismes que, tal i com podeu veure, no tenen res a veure amb el contingut o la qualitat de les produccions.

El

Per triomfar, sembla que de vegades n’hi ha prou amb trobar una frase divertida, que s’enganxi o que ens indigni. Els qui fan reggaeton ho saben molt bé (“ya tú sabes”!). Tots ens hem preguntat més d’una vegada quina és la maleïda clau de l’èxit. Què deu ser allò que fa que un tema, per dolent que sigui, aconsegueixi vendre milions de discs i atraure milers de fans a cada concert. Si escoltem aquesta bomba musical que ha llençat Sak Noel

videoclip de Loca People ha enervat a molts barcelonins. Mentre la cançó va repetint els seus versos, que estan meitat en anglès, meitat en castellà, s’hi pot veure una parella que va passejant per les Rambles i que decideixen no anar a visitar cap lloc turístic perquè prefereixen anar de festa. Fa tot el contrari que Woody Allen Cristina ambVicky Barcelona... i s’ha de dir que també va haver-hi queixes pel cineasta. Mai estarem contents. Miremho per la part positiva, els nostres estimats guiris ja saben dir més coses: “La gente está muy loca”. Que ningú s’enfadi. Visca Sak Noel, sens dubte, el més llest del mes.

Albert Puyuelo


¿Quants cops no hem comparat el nostre penis amb la d’un altre, ja sigui conegut com un simple actor porno que exhibeix gratuïtament els seus tributs davant la càmera o amb algun conegut o amic? Els homes tendim a analitzar, comparar i exhibir allò que tenim, normalment el nostre tribut sexual, el penis.

El cas és que molt pocs estan satisfets pel seu penis.

Des de l’antiguitat dels imperis occidentals, la representació de l’home, ja sigui al Kourós o a les imatges divinitzades dels joves déus i herois de la Antigua Grècia els caracteritzava la seva masculinitat en el membre sexual. Ja em diràs com podríem diferenciar un home d’una dona a les imatges rupestres o a les imatges a n a t ò m i c a m e n t anamòrfiques de l’antic Egipte.

El penis ha estat utilitzat com la imatge de poder, per exemple a la tradició xinesa. Aquesta tradició representa als emperadors de la dinastia vés a saber quina, amb un membre espantosament exagerada. No em mal interpretis, apreciat lector, el que vull dir és que per representar el seu poder econòmic i legítim, aquesta figura d’autoritat manifestada en les pintures, apareixia amb un penis descomunal.

Al llarg del temps, fins avui pel que sembla demà també, els homes tenim una obsessió, gairebé malaltissa de pensar que el nostre tribut no és perfecte. Per alguns, per la mida la llargada o el gruix, d’altres per una

I més a prop nostre, la religió, el poder més important de la societat de l’Antic Imperi del Tsar també presumia del seu tribut o contribució amb les feligreses.

A qui no li sona el nom de Rasputin, aquest personatge històric, i que fóra de la imatge de la pel·lícula infantil A nast a ci a , m a nt e ni a relacions amb moltes dones. Era un iman d’atracció sexual. La seva tercera cama ha passat a la història i ara queda restat a un pot de conserves en un museu d’algun lloc de Rússia. ¿Però qui ha dit que el tamany importa? Actualment son molts els que ja han llençat la tovallola per engrandir el penis els que ara en comptes de resignar-se estan revolucionant el camp sexual. Sense anar més lluny, cantants i actors, antics i presents mites sexuals per a la societat, han començat un camí a la revolució sexual. No importa si la tens gran, petita, grossa o prima, el que de debò hem d’aprendre, nois, és que les noies o les nostres parelles no els hi interessa el tamany, sinó la personalitat.

Manhoh Tang Serradell


He esborrat i he escrit ,

cipar? Suposo que has

com a mínim, unes dotze

estat informat sobre el

vegades

moviment

aquesta

frase,

15M,

les

que ha de ser la d’inici de

manifestacions en contra

l’article.

Primer

de

intentat

saludar

he i

les

retallades

del

Govern de Catalunya, i tot

presentar-me, però no ho

un

veig gaire útil. Després

reivindicacions

volia

teva

defensar el que és nostre.

atenció només amb una

Doncs bé, participar és

frase, però tampoc me

sortir

n’he sortit.

demanar

captar

la

plegat

al

Ningú millor que tu podrà defensar el teu parer, ningú millor que tu sabrà que v o ls d ’aq ue s ta societat, què consideres necessari, quines són les teves prioritats.

de per

carrer,

és

canvis,

responsabilitats, criticar, Escric la secció de política, una de les més complicades d’aquesta publicació tenint en compte que la política no desperta gaire interès avui dia però des de aquestes ratlles intentaré fer-te-la propera. Vivim

en

complicat.

un

moment

Socialment

molt complicat, tota la ciutadania ha d’implicar-se en canviar les coses. No val l’excusa, no val el “no serveix de res”, “per molt que fem i que diguem faran Només podrem

el

que

vulguin”.

participant resoldre

les

coses. I direm, què vol dir parti-

cridar. No t’oblidis mai de que només participa,

opina i

el

que només

participa el que s’implica. Com em puc implicar amb la meva societat? Com puc defensar els meus drets com a ciutadà o com a ciutadana? El primer pas és votar. Tots aquells ciutadans i ciutadanes majors d’edat poden escollir als seus i a les seves representants. Votar a qui? Votar a qui més s’adeqüi al teu parer, a la teva manera de veure el món. I si no trobo ningú que vegi el món com jo? I si no trobo ningú que faci política de la mateixa manera que jo?

Aquesta reflexió no s’acaba aquí. Tindrem molts números d’aquesta revista en els que parlarem de participar, de fer política, de mètodes i recursos, de maneres de fer i de pensar, però ara, en aquest primer article, vull encoratjar-te, estimat lector o estimada lectora, a no quedar-te a casa, a demanar i reclamar allò que és teu, que és allò que ens estan retallant; els nostres drets com a ciutadans i ciutadanes.

Moltes

gràcies,

empenta i

molta

mota força.

Pau Sánchez


La Duquessa d'Alba i el fins aleshores nuvi, Alfonso Diez, han contret matrimoni aquest passat dijous cap a la una de la tarda. Van assistir els fills, les seves ex nores i amics d'ella i del seu enamorat. Cal destacar que a l'acte hem pogut veure una clara absència, i era que la seva filla Eugènia, no ha assistit a l'acte, mes tard s'ha sapigut que ha estat ingressada. Del casori, podem destacar per exemple, que els dissenyadors del v e s t i t d ' e l l a ( Victorio & Luccino), han fet acte de presència, per petició de la pròpia núvia. També podem dir que a la premsa se l'ha reservat un lloc per a que pugessin fer la seva feina.

Cal destacar que la cerimònia, va tenir lloc al Palacio de las Dueñas (Sevilla), lloc escollit per la parella després de que aquest estiu el programa de Telecinco, Sálvame, descobrís una església al centre d'Ibisa on possiblement la Duquessa es podria casar, fins i tot un dels capellans de l'Església confirmava els fets.

Però centrem-nos en la cerimònia, tal i com estava indicat cap a la una la Duquessa i el seu actual espòs Alfonso, havien de dir-se el si vull, i així va ser, cal dir que la cerimònia va ser puntual, tret que alhora de sortir el nuvi del seu hotel, es va poder veure que els nervis feien que sortís més tard. De la núvia, podem destacar el color rosa del Vestit, el toc de la Duquessa alhora d'escollir

de seda natural i també podem destacar que la forma del vestit segons es va informar era molt hippy, tal i com a la duquessa li agrada anar vestida. El nuvi, portava un vestit color gris marengo molt maco ben escollit per a l'ocasió. Un cop acabada la cerimònia, la Duquessa i el seu marit, van sortir de l'Església i davant de tota la gent que hi havia a la porta Doña Cayetana, es va animar a ballar una Sevillana per mostrar la seva felicitat. Es pot destacar que a l'acte de dijous, van ser convidades les ex-nores que va tenir i amb les que la Duquessa te encara una molt bona relació. Cal dir que fins a última hora no es sabia si finalment el fill mes gran assistiria com a padrí de la boda o deixaria el càrrec a un dels seus germans com també es va comentar en el seu moment.

Marc Guallar


‘En l’actualitat estic reposant la veu i no canto gens’. Èric

Vergés:

En aquest últims mesos heu hagut d'anular diferents concerts, per problemes de salut relacionats amb la teva persona. Què es exactament el que et passa i com et trobés a c t u a l m e n t ? Doncs el que em passa és que una de les meves cordes vocals, la esquerra, te una hemorràgia. En l'actualitat estic reposant la veu i no canto gens, però fins que no vagi al metge i em torni a mirar les cordes es fa dificil dir fins a quin punt estic recuperat. I una pregunta gairebé obligada, com et vas sentir quan vas escoltar i més tard veure el parlament del president Jordi Pujol parlant del vostre èxit 'Jenifer'?

la de incred u litat, pensavem que es tractava d'una broma d'algun d'aquests imitadors, però al veure les imatges ja va ser surrealista. Que l'exPresident fes un analisis tan detallat de la cançó, i sobretot, que ho fes amb tant sentit de l'humor ens va fer molta ilusió i creiem que és un honor. A les xarxes socials vau dir que malgrat deixaveu els escenàris durant un temps per recuperar-vos seguirieu treballant, ens podries avançar alguna novetat sobre la tornada de 'Els Catarres'? Dins els plans més inmediats tenim el llançament de videoclips (dos de "potser vindré", un de fet pels nostres seguidors de Facebook i Twitter i un de fet per nosaltres) i la grabació d'un tercer durant la setmana vinent per a la cançó "Tots menys tu". També seguirem assajant i preparant nous temes, això si, sense cantar! Finalment començarem a preparar la grabació de unes 4 cançons més que també penjarem per a descarregar gratuïtament des de la nostra web.

Sempre s'ha dit que entre els membres de Els Catarres hi ha molt bon rotllo amunt dels escenàris. Quina relació teniu en el vostre dia a dia i fora del grup? Doncs jo i en Jan ens coneixem des de petits i a la Roser també la coneixiem des de fa molts anys. Tenim una relació d'amistat sincera, cosa imprescindible per passar un estiu de bolos tan complet! El bon rollo de l'escenari no fingit, sóm així entre nosaltres.

I pe r ú l tim que t'agradaria dir-lis als seguidors que ara estiguin llegint aquesta e n t r e v i s t a ? Encara que em repetiré, m'agradaría donar-los les gràcies per escoltar-nos i dornar-nos el seu suport! I que ens trobem molt aviat per els pobles de Catalunya!

Manel Ferrer


Direcció: Manel Ferrer Disseny: Manhoh T. Serradell Redacció: Albert Puyuelo Manhoh T. Serradell Manel Ferrer Marc Guallar Pau Sánchez

Email: emailenviat@gmail.com Publicitat: 697 684 380 Busca’ns a:

* La publicació responsable opinions dels col·laboradors participen en edició.

no s’en fa de les diferents els quals aquesta

* Si vols deixar de rebre aquesta publicació, envía’ns un email a l’adreça: emailenviat@gmail.com, en el que l’assumpte sigui

‘Donar-me de baixa’ © TE L’ENVIO X EMAIL - 2011

ÀRIES 21 març - 20 abril Les teves idees seran brillants i imaginatives, i seria bo que les

BALANÇA 22 setembre -

TAURE 21 abril - 20 maig Et trobes molt bé, no t'obsessionis amb el fet que has d'estar malalt. El passat, passat està, no t’has de preocupar de res.

ESCORPÍ 23 octubre - 21

BESSONS 21 maig - 21

SAGITARI 22 novembre

juny

- 20 desembre

La teva parella està encantada amb tu però necessita que li prestis més atenció.

T'interessa moure't, canviar d'aires, obrir-te a un enfocament diferent. Veuràs com tot canvia.

CRANC 23 juny - 22 juliol Una discussió sense importància no et pot obsessionar. No paris atenció al que et diguin en un moment donat.

CAPRICORN 21 desembre

LLEÓ 23 juliol - 22 agost Aposta per l'amor. El que va començar com una petita baralla, també pot acabar en un esclat de passió incontrolada.

AQUARI 20 gener - 18

VERGE 23 agost - 21 se-

PEIXOS 18 febrer - 20

tembre

març

Estàs deixant escapar una persona meravellosa per les teves pors. Deixa-les de banda d’immediat.

És fàcil que en el tr ans cu r s d ' aq u e s ta jornada es generin conflictes a la teva llar.

22 octubre Se't donaran facilitats per dur a terme una

novembre Deixa de banda la por que les teves emocions es descontrolin i et creïn dificultats .

- 19 gener La teva parella es mostra més severa que de costum i voldrà fer-te combregar amb les teves normes.

febrer Sense adonar-te'n, ets el protagonista en gairebé tot, i no estàs deixant espai al teu interlocutor.

Te l'envio x email - Octubre 2011  
Te l'envio x email - Octubre 2011  

Publicacio 1 - Revista 'Te l'envio x email'. Octubre 2011