__MAIN_TEXT__

Page 1

Keskisuomalaisten yritysten parhaaksi

ELY-keskuksen yrityspalvelut


Pirjo Suhonen )0295 024 601

Jaakko Ryymin )0295 024 594

Juha Keurulainen )0295 024 558

Kehity Yritysten kehittämispalvelut Haluatko parantaa yrityksesi tulosta, saada lisää ostavia asiakkaita tai mietitkö uuden investoinnin järkevyyttä? Mieti ensin tavoitteet parille lähivuodelle ja sitten toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Analyysi -ja konsultointipalveluiden avulla yrityksesi pääsee uudelle kasvupolulle ja voimme miettiä jatkoa muilla rahoitustuilla eteenpäin. Pirjo auttaa löytämään oikean työkalun ja asiantuntijan juuri sinun tarpeisiisi.

Yritystuet – sijoituksia kasvuun Julkiset yritystuet kannustavat yrityksiä kasvuun ja kehittymiseen. Rahoitusta myönnetään hankkeille, joiden arvioidaan parantavan yrityksen kilpailukykyä. Rahoitettavia yrityksiä valitessa huomioidaan kilpailuedellytykset toimialalla, markkina-alueen laajuus ja liikeidean uutuusarvo. Kehitystyö vaatii yritykseltä aina myös merkittäviä omia ponnistuksia. Tarvitaan sekä rahaa, aineellisia ja aineettomia resursseja että osaamista. Yrityksen talouden tulee olla myös kunnossa.


Janne Nummi )0295 024 672

Paula Kerttunen )0295 024 557

Panu Kässi )0295 024 567

Risto Piesala )0295 024 585

Investoi Kehittämisavustus

Maaseudun yritysrahoitus

Avustus on tarkoitettu pk-yrityksesi kansainvälistymiseen, tuotekehitykseen ja investointeihin. Kysy avustusta myös haastavien hankkeiden suunnitteluun ja valmisteluun. Tukitaso kehittämishankkeissa on 50% ja investoinneissa 10-30%. Juha, Janne, Paula ja Jaakko neuvovat sinua eteenpäin.

Tiesitkö, että koko Keski-Suomi, Jyväskylän keskustaa lukuun ottamatta on maaseutua? Maaseudun yritystuet ovat tällä alueella lähes kaikkien mikro- ja pienyrittäjien haettavissa. Yrityksellä ei tarvitse olla minkäänlaista kytkentää maatalouteen.

Yritysrahoitusta myönnetään yrityksen käynnistymiseen, laajentamiseen tai uudistamiseen, innovaatiotoimintaan tai osaamisen vahvistamiseen, kasvuun tai kansainvälistymiseen, tuottavuuden lisäämiseen sekä energia- tai materiaalitehokkuuden parantamiseen.

Investointituki on 20-30% hankkeen kustannuksista. Voit hakea tukea myös yrityksen perustamiseen, liiketoimintakokeilun toteuttamiseen tai yritysryhmän kehittämishankkeisiin. Kysy lisää Panulta ja Ristolta.


Jouni Hynynen )0295 024 545

Talvikki Tuimala )0295 024 005

Minna Haapala )0295 024 032

Kansainvälisty ja kouluta Team Finland verkosto

Osaava työvoima

Team Finland kokoaa yhteen kaikki julkiset kansainvälistymispalvelut. Keski-Suomessa koordinaattorina toimiva Jouni auttaa yritystäsi löytämään sopivan avun, verkostot ja rahoituskanavat kansainvälistymisen ensivaiheissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Rekrykoulutuksen avulla yritykseesi voidaan kouluttaa uutta osaavaa työvoimaa vaikka yksi kerrallaan. Täsmäkoulutuksella voidaan vastata työntekijöiden osaamistarpeiden muutoksiin työtehtävien muuttuessa. Työnantajan maksuosuus koulutuksessa on 3050% ja ELY maksaa loput. Minna ja Talvikki auttavat koulutukseen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä!

Etsi vientimahdollisuuksia: www.marketopportunities.fi


Sirpa Kursula )0295 046 106

Teija Kunnari )0295 046 102

Marko Piispanen )0295 046 154

Arja Rintanen )0295 046 144

Rekrytoi Työvoimatarpeet Kun tarvitset yrityksessä uutta, osaavaa työvoimaa tai kun näköpiirissäsi on uutta osaamista vaativa muutostilanne, hyödynnä TEpalveluja. Ota yhteyttä Sirpaan, Markoon, Teijaan tai Arjaan ja saat käyttöösi henkilös-

tön hankinnan ja kehittämisen asiantuntijapalvelut. Olemme osa seudullista yrityspalveluverkostoa ja räätälöimme ratkaisut sinun tarpeisiisi.

Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) Yritys- ja työnantajapalvelut, yrittäjien palvelunumero ma-pe klo 9.00-16.15 Soita: 0295 046 006 Laita postia: jyvaskyla.tyonantajapalvelut@te-toimisto.fi


Investoinnit ja kasvu

• Starttiraha

• Yrityksen kehittämisavustus

• Perustamistuki maaseudun yrityksille

• Investoinnin toteutettavuustutkimus

• Kokeiluraha maaseudun yrityksille

• Investointituki maaseudun yrityksille

www.te-palvelut.fi

www.ely-keskus.fi

www.mahdollisuuksienmaa.fi

www.maaseutu.fi

Liiketoiminnan kehittäminen

Team Finland –verkoston palvelut

• Yritysten kehittämispalvelut

• Team Finland -palvelut

• Yrityksen kehittämisavustus

• Business Finland -palvelut

• Yritysryhmähankkeet maaseudun yrityksille

• Täsmä- ja rekrykoulutus

www.ely-keskus.fi/yritystenkehittamispalvelut

team.finland.fi

www.rakennerahastot.fi

www.businessfinland.fi

www.maaseutu.fi

www.te-palvelut.fi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Cygnaeuksenkatu 1 PL 250, 40101 Jyväskylä Puhelinvaihde: 0295 024 500

Kansikuva: ELY; henkilökuvat Tiia Rantanen ja Mirva Pietilä

Yritystoiminnan aloittaminen

www.ely-keskus.fi www.te-palvelut.fi

Profile for ELY Keski-Suomi

ELY-keskuksen yrityspalvelut  

Keskisuomalaisten yritysten parhaaksi ELY-keskuksen yrityspalvelut Päivitetty 2018|10

ELY-keskuksen yrityspalvelut  

Keskisuomalaisten yritysten parhaaksi ELY-keskuksen yrityspalvelut Päivitetty 2018|10

Advertisement