3 minute read

Kjent og kjært.

Halvdan Sivertsen og Marinemusikken

TORS 15. NOV KL. 19.00/ 350,-

Opplev Marinemusikken sammen med en av landets mest folkekjære visesangere, Halvdan Sivertsen. Med nydelige musikalske arrangementer tilpasset orkester får publikum høre låter fra hele hans lange karriere.

Riksteatret: Stein i lomma

LØR 17. NOV KL. 18.00 / 335 - 415,-

Gjør deg klar for en feelgoodkomedie basert på “Stones in his pockets” med Erik Poppe i registolen og to velopplagte skuespillere i 18 roller! En Hollywood-film skal spilles inn på et lite sted i Norge, og i likhet med en stor del av lokalbefolkningen har to rappkjeftede unge menn latt seg hyre inn som statister. Hvordan reagerer det lille lokalsamfunnet på møtet med sleipe produsenter og verdensvante divaer?

UTSOLGT! FRE 18. JAN KL. 19.00 / 490,-

Med blanke ark og finstemt flygel stuper Ingrid Bjørnov inn i det nye året. Velkommen til en glad flygelkveld fylt til bristepunktet av huskelister og gode intensjoner.

Hvorfor det? med Trond-Viggo & Steinar Sagen

TORS 31. JAN KL. 20.00 / 245 - 295,-

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens og Sagens show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersonene selv, derimot, er "Hvorfor det?" en opptur av dimensjoner. Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom stand-up og introduserer så Steinar. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

Trygve Skaug

FRE 1. FEB KL. 19.00 / 385,-

Poet, låtskriver og vokalist Trygve Skaug har mye på hjertet. Alene med gitaren selger han ut Rockefeller og Sentrum Scene, samt flere konserthus rundt om i Norge. Trygve er en stor formidler, og med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne fremkaller han ofte latter så vel som tårer.

Elisabeth Andreasson - JEG ER SKITBRA

LØR 2. MARS KL. 19.00 / 425,-

Siden platekontrakten i 1980 har Elisabeth Andreassens karriere vært en gjennomgående opptur. Etter 2019 sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV2, legger hun ut på veien igjen med låter fra en allsidig musikalsk karriere.

Else Kåss Furuseth Gratulerer

FRE 29. MARS KL. 19.00 / 490,-

Else Kåss Furuseth er tilbake på teaterscenen med ny tabukomedie om det å være god nok akkurat som du er, selv om du er ganske ræva. Monologen, også denne i regi av Arvid Ones, er oppfølgeren til braksuksessen Kondolerer, en komedie om selvmord og en hyllest til livet etter å ha mistet mor og bror i selvmord.

Kawaiicon 8

LØR 30. - SØN 31. MARS / 180 - 380,-

I år gjennomføres KawaiiCon i helgen 30.-31. mars og du er herved invitert til en helg med sceneshow, cosplay, konkurranser og aktiviteter. Det blir som alltid mye moro for alle og en hver.