Page 1

VÃ…RPROGRAM 2018


Informasjon BILLETTSALG PÅ NETT www.elvespeilet.no

BILLETTSALG RESEPSJON Storgata 164 - Tlf. 35 54 70 05 Tirsdag-fredag, kl. 13-18. Lørdag, kl. 11-16. Åpent en time før alle forestillinger.

BILLETTER SELGES OGSÅ PÅ Servicesenteret, Storgata 153

Innhold 03 PROGRAM 14 PORTRETT 22 KULTURSKOLE 26 KULTURKALENDER 31 TEATER 32 PORSGRUNNFESTIVALEN 37 LØRDAGSSPEILET 38 KULTURBYEN PORSGRUNN 42 KURS & KONFERANSE 46 HØSTEN 2018 50 PRAKTISK INFO

Vi tar forbehold om trykkfeil eller endringer i programmet. Se til en hver tid oppdatert program på www.elvespeilet.no Design: Folkebadet - www.folkebadet.no Forsidefoto: Morten Bjerk Trykk: Ålgård Offset AS - Opplag: 30 000

Kjære publikum 2017 ga oss en høst med mange flotte konsert- og teateropplevelser, og vi som jobber på Ælvespeilet er takknemlige for alle hyggelige tilbakemeldinger fra dere. Vi er allerede godt inn i 2018-programmet, med mange fullsatte saler og lar oss stadig inspirere av at så mange av dere velger å besøke oss. Vi håper programmet også denne gangen byr på noe som frister. Målet er at alle kan finne noe som passer, og vi er alltid åpne for dine forslag til nye kulturopplevelser på mittkulturhus@elvespeilet.no. Siden åpningen har huset vært under kyndig ledelse av Knut Inge Solbu. Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke for fem spennende år, der vi sammen har jobbet for å skape flest mulig gode opplevelser av både høy kvalitet og popularitet, fra både lokale og nasjonale utøvere. Det vil vi fortsette med når Erik Friesl overtar ledertrøya i mars, og en samstemt stab ønsker Erik hjertelig velkommen til å føre stafettpinnen videre. Erik kan du bli bedre kjent med på side 14 og 15 i dette magasinet. På side 50 har vi lagt til ny og praktisk informasjon som kan være lurt å få med seg og ellers lar vi programmet få tale for seg selv. Mange gode opplevelser vil det bli. Vi sees på Ælvespeilet! Hilsen staben

Les mer på www.elvespeilet.no


LØR 3. MARS KL. 12.00 / 100 - 125,-

LØR 10. MARS KL. 12.00 / 100 - 125,-

Kokkeklovnene

Humørland

En humoristisk nysirkus-forestilling for barn, etterfulgt av sjongleringskurs for de som vil! Anbefalt fra 4 år, varighet ca 35 min + sjongleringskurs 40 min.

Humørland er en musikalsk forestilling om hva humør egentlig er! Anbefalt fra 3 år, varighet ca 35 min.

LØR 17. MARS KL. 12.00 / 50,-

LØR 7. APRIL KL. 12.00 / GRATIS

Det var en gang

Påskedisco

Vi blir med bestevennene Lotte og Elias på en reise gjennom H.C. Andersen sine eventyr. Anbefalt fra 3 år, varighet ca 40 min.

Ekte klubbstemning med lyseffekter, disco-kule, såpeboblemaskin og gøyale danseleker. Kom i påskeeller discoantrekk. Anbefalt spesielt for barn 1-6 år. I samarbeid med Studio D.A.N.S.

Les mer på www.elvespeilet.no

3


Kos deg med fine opplevelser i Ælvespeilet Hilsen fra banken for Telemark og telemarkinger Telefon 915 02610 hver dag hele üret fra 7-24


PORS

HAGEBY

SNART LANSERER VI DET NYE BOLIGPROSJEKTET PÅ VESSIA!

FREDERIC KRISTOFFERSEN, GRAF ENTREPRENØR, MORTEN KVELLAND, PIVATMEGLEREN OG ANDERS HOEL, PBBL

porshageby.no


Byting FRE 23. FEB KL. 21.00 | 275 - 345,-

Folk-rockbandet Byting spiller selvskrevne låter om livets realiteter, akkompagnert av kraftig elgitar og urnorsk hardingfele. Bandet er bl.a. kjent for sin medvirkning i tv-serien "Norske Rednecks» der vokalist Thomas Hellekås var syngende fortellerstemme gjennom hele serien.

6

Les mer på www.elvespeilet.no


Februar

TOR 15. FEB KL. 20.00 / 375 - 445,-

SØN 18. FEB KL. 19.00 / 250 - 300,-

Tusvik & Tønne På oppdragelsesreise

Shakespeare møter Beethoven

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne skal igjen slippes løs på scenen til Phungfolkets store begeistring. Gjør deg klar for et forrykende og uforutsigbart show!

Engegårdkvartetten fremfører Beethovens strykekvartett opus 130 i sin helhet, med utvalgte perler fra Shakespeares skuespill framført av skuespiller Bjørn Sundquist.

Ekstraforestilling kl. 22.00.

FRE 16. FEB KL. 21.00 / 200,-

TIR 27. FEB KL. 19.00 / 275 - 375,-

David Åhlén | 1921

Gråtende hender

Musikken til den svenske artisten David Åhlén er en unik hybrid av indie pop og klassiske hymner. Med seg har han Andreas Eklöf, og sammen utgjør de elektronikaduoen 1921.

Dette er ingen vanlig teaterforestilling. Teater Manu forteller historien til de døve under 2. verdenskrig, og her overgår virkeligheten all fantasi.

Les mer på www.elvespeilet.no

7


Bærre Bjarne FRE 9. MARS KL. 20.00 / 375,-

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70-tallet og det å være popstjerne i Norge.

8

Les mer på www.elvespeilet.no


Februar / Mars

LØR 3. MARS KL. 21.00 / 300,-

Elephant9 Grenland Jazzforum inviterer til konsert med Elephant9. Gruppen er et musikalsk monster man knapt har sett sidestykke til, verken i norsk eller i internasjonal sammenheng.

ONS 28. FEB KL. 21.00 / 150,-

Forfattertreff med Jan Kjærstad Forfattertreff og samtale med Jan Kjærstad i foajéen der vi blir bedre kjent med forfatteren og arbeidet bak publikumssuksessen «Berge». ONS 28. FEB KL. 18.00 / 950,-

Skrivekurs med Jan Kjærstad Har du en historie du har lyst til å dele med andre? Dette kurset vil gi deg inspirasjon til å skrive, eventuelt til å skrive mer. Et samarbeid mellom Litteraturgarasjen og Aschehoug.

Les mer på www.elvespeilet.no

FRE 2. MARS KL. 21.00 | 250,-

Dunderbeist Dunderbeist kommer til Ælvespeilet for en eksklusiv konsert bare måneder før slipp av ny plate! Her får vi høre mye nytt materiale. Grenlandsbandet Groundless er kveldens support.

9


Nordic Tenors Con Amore TOR 15. MARS KL. 19.00 | 325 - 375,-

Nordic Tenors vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. I Con Amore erklæres kjærligheten til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren.

10

Les mer på www.elvespeilet.no


Mars

TIR 6. MARS KL. 19.00/ GRATIS

Folkemeninga Sykehjemsdebatten Er det farlig å bli gammel i Porsgrunn? Folkemeninga tar den store sykehjemsdebatten. Det bygges stadig nye bo-, helse- og aktivitetssentre for eldre, men hvor mye helse og aktivitet er det egentlig?

SØN 11. MARS KL. 19.00 / 225 - 275,-

Trio Mediæval & Arve Henriksen Trio Mediæval og trompetspiller Arve Henriksen har satt sammen et unikt sett av låter hvor nåtid og improvisasjon møter skandinavisk middelalder- og tradisjonsmusikk på øverste hylle.

Les mer på www.elvespeilet.no

LØR 10. MARS KL. 19.00 / 340,-

FRIKAR - GotoGuta Folkedans-trioen GotoGuta er tilbake i en ny og spenstig danseforestilling! Hallgrim Hansegård har utforsket det gamle stølslivet for å finne ut hva de fordrev tiden med før mobilen kom.

FRE 16. MARS KL. 20.00 / 325,-

Emil Solli-Tangen For første gang tar Emil med seg gitaren på scenen og fremfører et variert repertoar når han setter opp konserten "Hjemme alene". Trond Akerø-Kleven og Torstein Kinn er også med.

11


www.schankebygg.no / .Tlf. 35 55 22 77


TAKk for at du sortereR! 25 busser og 13 renovasjonsbiler kjører nå på biogass!


14

Les mer pĂĽ www.elvespeilet.no


Erik kapra drømmejobben Han har vært løytnant i luftforsvaret og reist verden rundt som filmprodusent. Nå har Erik Berg Friesl slått rot i barndomsbyen og fått jobben som leder av kulturhuset. – Ælvespeilet har opparbeida seg et usedvanlig godt rykte. Det skal jeg sørge for å opprettholde, sier 44-åringen. Tekst/foto: Charlotte Nagell

Friesl kan ikke bevege seg mange meter på sin nye arbeidsplass uten at det vanker en klem og noen godord. Det kommer stadig folk bort for å gratulere ham med sjefsjobben, og den påtroppende lederen for Ælvespeilet er et eneste stort smil. Han har kapra drømmejobben, og tilbakemeldingene fra fjern og nær har vært overveldende. – Pappa ble veldig stolt. Jeg mista mamma for noen år siden, men jeg vet at hun ville vært minst like stolt. Det var noe av det første jeg tenkte på etter at jeg hadde fått jobben, forteller Friesl. Han oppdaga at stillingen var utlyst, da han satt på bussen hjem fra jobb som kulturformidler i Skien kommune. Hjertet stoppa opp et øyeblikk, for dette var akkurat den type jobb han hadde peila seg ut. Det var mange sterke navn på søkerlista, og Friesl torde ikke håpe for hardt, men kommunen valgte å satse på den hjemvendte Porsgrunnsgutten. Kultursjef Mariann Eriksen beskriver Friesl som solid, omgjengelig og inkluderende. Tilliten gjør ham både ydmyk og takknemlig, men ikke målløs. Til det, er han i følge seg sjøl altfor glad i å prate. – Jeg kommer til et finsmurt maskineri og har ingen ambisjoner om å finne opp kruttet på nytt. Jeg skal bruke tid på å lytte til kollegaer og bli varm i trøya. De som jobber her, er utrolig dyktige på sine fagområder, og har kompetanse ut til fingerspissene. Det har jeg selv erfart som ”kunde” på huset. Jeg liker å jobbe i team, og i første omgang blir min viktigste oppgave å legge til rette for at hver enkelt kan prestere best mulig. Selvsagt har jeg visjoner for framtida, men de skriver jeg foreløpig ned som ideer, smiler han. Friesl vokste opp på Øyekast som eldst av tre brødre. Han skata gatelangs med politiet i hælene på 80-tallet, og begynte å spille gitar i punkband på videregående. Han har omfattende ledererfaring, både som løytnant i luftforsvaret og produsent av skateboardfilmer. Tilsynelatende vidt forskjellige arenaer, men Friesl vektlegger at det uansett handler om å ha evne til å motivere. Enten det dreier seg

Les mer på www.elvespeilet.no

om å få vernepliktige til å slå opp leir i 38 minusgrader, eller oppmuntre skatere til å gjenta et krevende triks gang etter gang for å lande et perfekt opptak. I femten år levde Friesl et omflakkende liv som filmprodusent med base i Oslo og 250 reisedøgn i året. Så traff han Stine fra Vestsida, og kjærligheten henta ham hjem til en roligere tilværelse i Porsgrunn. For tre år siden ble de foreldre til Marie, og han tok bachelor i kultur og ledelse ved BI. Nå kommer familien først, men Friesl er ferskt medlem av hardrockbandet ”The Guttha”, og i løpet av året skal han bygge om ”furtebua” i hagen til studio. Han gleder seg over at kulturlivet i Grenland blomstrer og ser fram til å være med på å løfte fram lokale aktører innenfor ulike sjangre. – Vi skal gjøre vårt beste for å favne bredt slik at alle i Porsgrunn finner noe de liker i programmet. Det er en utfordrende oppgave, men bruksområdene til dette flotte huset er uendelige. Det er bare fantasien som setter grenser, og vi tar gjerne i mot innspill fra publikum. Ælvespeilet skal assosieres med gode kulturopplevelser og være et sted hvor folk føler seg velkommen, avslutter Friesl.

15


Ingar Helge Gimle -

Hei… jeg trenger litt hjelp her, jeg… TIR 10. APRIL KL. 19.30 / 325 - 380,-

Med humor og selvironi forteller skuespilleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv og virke. Se frem til en morsom kveld med historier som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til tanker om alt man skulle og burde ha gjort!

16

Les mer på www.elvespeilet.no


Mars / April

FRE 23. MARS KL. 21.00 / 200,-

TOR 5. APRIL KL. 19.00 / 200 - 250,-

Arne Olav Hageberg

Fotballklubben

Arne Olav er en låtskriver og sanger med et stort register. Tekstene hans lodder dypt uten å bli hemmelighetsfulle, og det musikalske spenner seg fra melodiøse perler til rå blues.

Thomas Aune og Aleksander Schau tar med seg podkasten sin ut på tur for å besøke fotballelskere over hele landet. Det blir en frodig blanding av anekdoter, idiotiske frisyrer, Tysklands-elskende engelskmenn og verdens styggeste fotballsanger, samt aktuelle gjester.

FRE 6. APRIL KL. 21.00 / 150 - 200,-

LØR 7. APRIL KL. 15.00 / 150,-

Erik Mogeno

Vårslepp

Erik Mogeno er kjent for sine buktalerkarakterer. Nå er komikeren klar med eget helaftens standup-show om hvordan det er å bli pappa.

Porsgrunn Kvinnekor inviterer til "Vårslepp" i musikalsk tonefølge av noen nye arrangementer, samt fra et dypdykk i notearkivet med låter fra svunne tider.

Les mer på www.elvespeilet.no

17


Henning Kvitnes LØR 17. MARS KL. 20.00 / 350 - 420,-

Vi kan vel konstatere at gamle sirkushester aldri gir seg, og det er også tilfelle for Henning Kvitnes. I mars kommer han til Ælvespeilet i trio-format i forbindelse med sin feiring av 40 år på veien! De siste årene har det knapt nok vært mulig å få billetter til konsertene hvis en ikke har vært tidlig ute. Låter har vært skrevet og delt. Nå er det på tide å ta scenen tilbake.

18

Les mer på www.elvespeilet.no


April

FRE 20. APRIL KL. 19.30 / 295,-

Mitt liv som mann + Kunsten å falle En lystig dobbelaften som leveres med lattergaranti. Geddy Aniksdal begynner kvelden med "Mitt liv som mann", etterfulgt av Lars Viks "Kunsten å falle".

14. - 15. APRIL / GRATIS

UKM fylkesfestivalen 2018 UKM, Ung kultur møtes, ungdommens kulturmønstring, kjært barn har mange navn. UKM er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur med 23,000 deltakere fra hele landet. Målet er å synliggjøre ung kultur og ungdommens kulturuttrykk. Her skapes den nye generasjonen med arrangører og kunstnere som landet trenger. I Telemark hadde vi lokale mønstringer med litt over 750 deltakere i 2017. Rundt 200 av dem blir sendt videre til fylkesfestivalen som arrangeres i Porsgrunn. Det blir en festivalhelg med kunstutstilling, flere forestillinger, verksteder og sosiale aktiviteter. Hjertelig velkommen på UKM fylkesfestivalen 2018.

Les mer på www.elvespeilet.no

LØR 21. APRIL KL. 16.00 / 50 - 150,-

Porsgrunn Pike- og Guttekorps 90 år Velkommen til jubileumskonsert for en sprek 90-åring! Denne kvelden skal hele korpset, både felles og i grupper, få skinne som stjerner på den store scenen i Ælvespeilet.

19


Jannicke og Jan Erik Fra fødsel til 40! TOR 26. APRIL KL. 20.00 / 395,-

De er født samme dag, 30.05.78, vegg i vegg på Porsgrunn Sykehus. Begge ble barnestjerner, gikk parallelt på ballett- og operahøgskolen, begge har imponerende karrierer, MEN de har aldri jobbet sammen. Før nå. Se to parallelle livshistorier fortalt via musikk og bilder, assistert av Lena Barth Aarstad. Spilles også fredag 27. april

20

Les mer på www.elvespeilet.no


Mai

LØR 5. MAI KL 20.00 / 150 - 250,-

Red Kite De svært rutinerte jazzmusikerne i Red Kite tar deg med på en sanseløs reise gjennom musikkhistoriens smalganger og brede avenyer når de sprenger sjangergrenser i spinnvilt samspill. Om jazz-fusion-psychrock gir deg noen assosiasjoner kan du glede deg til en maktdemonstrasjon på fremtidens jazz, i skjæringspunktet mellom pønk, Sonic Youth og Neil Young.

LØR 5. MAI KL. 14.00 / GRATIS

Dialogscenen Dansekunst i Grenland Dansekunst i Grenland inviterer til Dialogscenen! DiG´s minst høytidelige scene gjennom året. Dialogscenen er en uformell visningsscene hvor unge profesjonelle dansere kan vise utdrag av sitt arbeid. Det kan være alt fra en arbeidsdemonstrasjon, utdrag fra en ferdig forestilling, en forestillingsidé eller arbeidsprinsipper. Det er en åpen dialog mellom scene og publikum, med refleksjoner og gjensidige tilbakemeldinger på arbeid og uttrykk, altså en god mulighet for dansekunstnere å prøve ut idéer, og en god mulighet for publikum å se dansere i arbeid.

Les mer på www.elvespeilet.no

LØR 5. MAI KL. 15.00 / 150-

Canto Ammonia Allsang ved Ælva For femte år på rad kommer Canto Ammonia til Ælvespeilet. De synger noen låter som kor, men for det meste blir allsang for publikum. Her blir det gode gamle sanger som publikum vil kjenne igjen.

21


Kulturskolen våren 2018 Porsgrunn kulturskole er inne i et jubileumsår. Det er en vital 30 åring som gir barn og unge opplæring i kunstfag av god kvalitet og til en rimelig pris. Både musikk, dans, teater og visuell kunst står på kulturskolens rikholdige meny. Søknadsfrist til nytt skoleår er 1. mai. Alle forestillinger 50 - 100 kr. 100,-

TIR 13. MARS KL. 18.30

MAN 16.- TOR 19. APRIL KL. 18.00

PIANOGYM

KONSERTUKA 2018

Kulturskolens pianoelever presenterer etyder fra musikkhistorien. Etyder er ikke bare skalaøvelser, men også flotte komposisjoner.

Et vidt spekter av kulturskolens mange musikkelever med fire forskjellige konserter. Alle genre, alle aldre og mange forskjellige uttrykk og instrumenter.

TIR 15. MAI KL. 18.30

TIR 29. MAI KL. 18.30

DET VAR EN GANG TRE FORTELLINGER

SOMMERKONSERT

Kulturskolens teateravdeling presenterer de gamle eventyrene vi fikk høre da vi var små. I denne forestillingen tar vi steget videre. Eventyrene er de samme, bare helt annerledes!

Kulturskolens musikkavdeling avslutter skoleåret. Stormønstring av musikkelever på alle instrumenter og i mange genre.

MAN 28. & TIR 29. MAI KL. 18.30

SCHOOL' S OUT Det nærmer seg skoleslutt. Ferien og friheten nærmer seg og det må feires. Barn og unge fra Porsgrunn kulturskole presenterer en rockekonsert med repertoar som feirer friheten og livet.

22

TOR 31. MAI KL. 17 & 19.00

IT' S A COLOURFUL WORLD Danseavdelinga ved Porsgrunn kulturskole presenterer: It´s A Colourful World. En forestilling med mange fortellinger. Velkommen til danseforestilling med 200 dansere mellom 5 og 20 år.

Les mer på www.elvespeilet.no


Foto: Tine Fossmo Les mer pĂĽ www.elvespeilet.no

23


Pepperl+Fuchs AS holder til i Porsgrunn og er en ledende leverandør innen utvikling og produksjon av produkter innen industriell automatisering.

www.pepperl-fuchs.no Advokatfirmaet Wexels DA består av 6 advokater og 3 kontormedarbeidere. Vi holder til på Langbrygga i Skien. Vi bistår private, næringslivet og det offentlige innen de fleste rettsområder.

Morten N. Wexels

wexels@wexels.no / 91 37 75 20

Øystein Malmgren

malmgren@wexels.no / 91 19 30 29

Bjørn Dyrland

dyrland@wexels.no / 91 19 32 36

Marius Haugstoga

haugstoga@wexels.no / 99 29 73 08

Frank Tveit

tveit@wexels.no / 93 08 59 03

Hilde J. Skei Kostveit kosteveit@wexels.no / 99 40 58 30

Langbrygga 4 • Postboks 3084 Handelstorget • N 3707 Skien Tlf: 35 90 58 90 • Faks: 35 90 58 99 • E-post: firmapost@wexels.no

www.wexels.no

E18 Truckcenter er ett av Norges største multibrand storbilsenter. Her er alt tilrettelagt på beste måte: Er du sjåfør, finner du det du trenger enten behovet er “fem minutter” og en kaffekopp, trim, dusj, hvile, tilgang til internett – eller et godt måltid mat og en seng natten over mens bilen fikses. I tillegg til nybilsalg, selger vi også påbygg og tilhengere i alle varianter. E18 Truckcenter AS ligger midtveis mellom Oslo og Kristiansand. Ta av nedkjøringen til Heistad, rett øst for Grenlandsbrua. Du ser oss godt fra Europaveien, så nær ligger vi.


Kalender våren 2018 FEBRUAR

MARS

TUSVIK & TØNNE - PÅ OPPDRAGELSESREISE TOR 15. 20 & 22:00 / 375 - 445,-

DUNDERBEIST FRE 2. 21:00 / 250,-

HVOR (I GRANSKAUEN) SKAL VI GJØRE AV DEN FRIE SCENEKUNSTEN? (VINTERSCENEN) FRE 16. 11:00 / 190 - 375,-

KOKKEKLOVNENE LØR 3. 12:00 / 100 - 125,-

DOKUMENTARFILM: "DET UMULIGES KUNST" AV ELSA KVAMME (VINTERSCENEN) FRE 16. 18:00 / 110 - 220,-

LØRDAGSSPEILET - FRANSKE FRISTELSER LØR 3. 15:00 / 150,ELEPHANT9 LØR 3. 21:00 / 250 - 300,-

URPREMIERE! "HEARTBREAK" MED INGVILD HOGSTAD (VINTERSCENEN) FRE 16. 20:00 / 110 - 220,-

FOLKEMENINGA - SYKEHJEMSDEBATTEN TIR 6. 19:00 / GRATIS

DAVID ÅHLÉN | 1921 FRE 16. 21:00 / 200,-

BÆRRE BJARNE FRE 9. 20:00 / 375,-

LØRDAGSSPEILET - SANGER FOR KATTEN LØR 17. 15:00 / 150,-

HUMØRLAND LØR 10. 12:00 / 100 - 125,-

2 FOR 1: HØRESPILL OG KUNSTNERSAMTALE (VINTERSCENEN) LØR 17. 15 & 16:00 / 110 - 220,-

LØRDAGSSPEILET - JASMINE DELILER LØR 10. 15:00 / 150,-

VINTERSCENEN - ALT FOR VITENSKAPEN LØR 17. 18:00 / 140 - 280,"SANNHET" AV OG MED SAMOVARTEATRET (VINTERSCENEN 2018) LØR 17. 20:00 / 110 - 220,-

FRIKAR - GOTOGUTA LØR 10. 19:00 / 340,TRIO MEDIÆVAL & ARVE HENRIKSEN SØN 11. 19:00 / 225 - 275,KULTURSKOLEN - PIANOGYM TIR 13. 18:30 / 50 - 100,-

STERUD/KONGSNESS "SOFT MANIFESTO" (VINTERSCENEN 2018) SØN 18. 17:00 / 110 - 220,-

NORDIC TENORS CON AMORE TOR 15. 19:00 / 325 - 375,-

SHAKESPEARE MØTER BEETHOVEN SØN 18. 19:00 / 250 - 300,-

EMIL SOLLI-TANGEN - HJEMME ALENE FRE 16. 20:00 / 325,-

BYTING FRE 23. 21:00 / 275 - 345,-

DET VAR EN GANG LØR 17. 12:00 / 50,-

GRÅTENDE HENDER TIR 27. 19:00 / 195 - 375,-

LØRDAGSSPEILET - LENA OG JAN ERIK MIMRÆR LØR 17. 15:00 / 150,-

SKRIVEKURS MED JAN KJÆRSTAD ONS 28. 18:00 / 950,-

HENNING KVITNES LØR 17. 20:00 / 350 - 420,-

FORFATTERTREFF MED JAN KJÆRSTAD ONS 28. 21:00 / 150,-

ARNE OLAV HAGEBERG FRE 23. 21:00 / 200,LØRDAGSSPEILET - VOKALGRUPPA VUN OG MARIT STAMPE LØR 24. 15:00 / 150,-

26

Les mer på www.elvespeilet.no


Kalender våren 2018 APRIL FOTBALLKLUBBEN TOR 5. 19:00 / 200 - 250,-

SCHOOL`S OUT MAN 28. & TIR 29. 18:30 / 50 - 100,-

ERIK MOGENO FRE 6. 21:00 / 150 - 200,-

SOMMERKONSERT TIR 29. 18:30 / 50 - 100,-

PÅSKEDISCO LØR 7. 12:00 / GRATIS

IT´S A COLOURFUL WORLD TOR 31. 17:00 & 19.00 / 50 - 100,-

VÅRSLEPP LØR 7. 15:00 / 150,-

JUNI

INGAR HELGE GIMLE HEI… JEG TRENGER LITT HJELP HER, JEG… TIR 10. 19:30 / 325 - 380,-

TROMPETFEST LØR 2. 15:00 / 150,-

UKM FYLKESFESTIVALEN 2018 LØR 14. - SØN 15. / GRATIS

MEIERISLAGET 1933 TIR 5. 21:30 / 270 - 360,- (6. – 9.JUNI OG 13. – 15.JUNI)

KONSERTUKA 2018 MAN 16. - TOR 19. 18:00 / 50 - 100,-

PORSGRUNNFESTIVALEN 2018 FRE 8. & LØR 9. / 495 - 595,-

MITT LIV SOM MANN + KUNSTEN Å FALLE FRE 20. 19:30 / 295,-

PIT 2018 TIR 12. - LØR 16.

PORSGRUNN PIKE- OG GUTTEKORPS 90 ÅR LØR 21. 16:00 / 50 - 150,JANNICKE OG JAN ERIK - FRA FØDSEL TIL 40! TOR 26. & FRE 27. KL. 20:00 / 395,-

MAI DIALOGSCENEN - DiG LØR 5. 14:00 / GRATIS

HØSTEN 2018 SOMMERLATTER MED LENA OG DE PREMIERE FRE 10. AUGUST HALVE NORGES GOLDEN LØR 6. OKT 19:00 / 460,FINN KALVIK - INGEN VEI HJEM TOR 18. OKT 20:00 / 290 - 320,-

CANTO AMMONIA - ALLSANG VED ÆLVA LØR 5. 15:00 / 150,RED KITE LØR 5. 20:00 / 150 - 250,DET VAR EN GANG TRE FORTELLINGER TIR 15. 18:30 / 50 - 100,NASJONALKVELDEN 2018 TOR 17. 18:30 / 250,OPERAPUB MED VANGENS OPERASTUDIO FRE 25. 19:30 / 245,-

Les mer på www.elvespeilet.no

27


Design/oppsett:

Vi tilbyr undervisning i følgende klasser: • • • • •

Trafikalt grunnkurs Bil Bil med automatgir Bil og henger Moped

• Lett og tung MC • Kjøreopplæring for funksjonshemmede • Mørkekjøring • Førstehjelpskurs

tlf. 952 98 810 www.nr1trafikkskole.no


Revisjon - Økonomisk rådgivning - Skatt - Avgift 35 93 00 50 | post@drt.no | www.drt.no

BILER FOR TELEMARKINGER

STEFFEN ENGELSTAD SØRLIE Selger -Peugeot personbil 480 51 815 steffen.engelstad.sorlie@bos.no

Telemark er høye fjell, dype daler, lange strekk og krappe svinger. Korketrekkere, grusveier og nylagt asfalt. Vaskebrett, lyskryss og rundkjøringer. Vi har bilene som trives og mestrer disse forholdene. Fra fjord til fjell, i byen eller på landet. Sommer som vinter, våre biler får deg til å trives på veien. Kort sagt - Vi har biler for telemarkinger.

Steffen hjelper deg å finne rett bil.

Bertel O. Steen Telemark, Bedriftsveien 120, 3735 Skien Tlf. 35 50 90 00 • www.telemark.bos.no


P ORSG RU N N I N TE RNASJ ONALE TE ATE RF ESTIVAL

12.-16. JUNI P ROG RAMSLI P P I AP RI L Har du lyst til å være hjelper på PIT – Sommerens morsomste dugnadsjobb! Finn info på: www.pitfestival.no

30

Les mer på www.elvespeilet.no


Grenland Friteater Vinterscenen 16.-18. februar Grenland Friteaters nye festivalhelg tar pulsen på scenekunsten. Festivalpass: 730 kr. FRE 16. KL. 11.00 / 190 - 375,Hvor (i granskauen) skal vi gjøre av den frie scenekunsten? FRE 16. KL. 18.00 / 110 - 220,Dokumentarfilm: "Det umuliges kunst" av Elsa Kvamme FRE 16. KL. 20.00 / 110 - 220,UTSOLGT! URPREMIERE! "Heartbreak" med Ingvild Hogstad

2 FOR 1: LØR 17. KL. 15 & 16.00 / 110 - 220,Hørespillet «Vi skulle ha svingt» av SiDetDa Produksjoner Kunstnersamtale med danserne og koreografene Marte Reithaug Sterud og Ann-Christin Kongsness LØR 17. KL. 18.00 / 140 - 280,Alt for vitenskapen! Historia om Kristian Birkeland av og med Grenland Friteater LØR 17. KL. 20.00 / 110 - 220,"Sannhet" av og med Samovarteatret SØN 18 KL. 18.00 / 110 - 220,Sterud/Kongsness "Soft Manifesto"

Les mer på www.grenlandfriteater.com

ÅRETS HOVEDFORESTILLING PIT

FRE 20. APRIL KL. 19.30 / 295,-

Mitt liv som mann + Kunsten å falle En lystig dobbelaften som leveres med lattergaranti. Geddy Aniksdal begynner kvelden med "Mitt liv som mann", etterfulgt av Lars Viks "Kunsten å falle". Les mer på www.elvespeilet.no

TIR 5. JUNI KL. 21.30 / 270 - 360,-

Meierislaget 1933 I forestillingen Meierislaget 1933, følger vi streikende meieridamer, lokale ungdommer, politifolk og nysgjerrige tilskuere på Meieritorvet når det brutale Statspolitiet kommer til Porsgrunn. Spilles videre: 6. – 9.juni og 13. – 15.juni

31


Porsgrunnfestivalen Rådhustrappa

FREDAG 8. JUNI

FREDAG 8. JUNI

Nazareth

Pagan's Mind

Skottlands utvilsomt største rockeband ble pionerer med legendestatus på 70-tallet. Nazareth har spilt tusenvis av konserter verden rundt og er for mange kjent for megahiten "Love Hurts".

Skiensbandet Pagan's Mind ble startet av vokalist Nils K. Rue i 2000. Bandet henter sin inspirasjon fra et bredt spekter av stilarter satt sammen til et unikt uttrykk.

LØRDAG 9. JUNI

LØRDAG 9. JUNI

Hardhaus

Dance with a stranger

Hardhaus er et hardtsatsende band fra Telemark som serverer originale låter på dialekt. Bandets røffe sound er umiskjennelig - store trommer, hammondorgel, FenderRhodes orgel, Marshallforsterkere og en røff og særegen vokal på Drangedalsdialekt.

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter - dette har gitt mersmak! Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere låter i ”ny” innpakning.

Spar penger ved å kjøpe billetter på forhånd! Billetter kan kjøpes i Ælvespeilets resepsjon eller på www.elvespeilet.no

Dagspass: 495 ,- (595, - i døra etter 19.00) / Les mer på www.porsgrunnfestivalen.no

32

Les mer på www.elvespeilet.no


Mai / Juni

TOR 17. MAI KL. 18.30 / 250,-

Nasjonalkvelden 2018 Velkommen til feiring av nasjonaldagen på Ælvespeilet! Mer informasjon om program og kveldens artister kommer senere.

LØR 2. JUNI KL. 15.00 / 150,-

FRE 25. MAI KL. 19.30 / 245,-

Operapub med Vangens Operastudio Vangens Operastudio ønsker igjen velkommen til Operapub! Jakob Zethner og Arild Bakke vil både synge selv og lede publikum gjennom kvelden.

TIR 5. JUNI KL. 21.30 / 270 - 360,-

Trompetfest

PIT 2018: Meierislaget 1933

70 år som trompetist, og 80 år som Tor.

I forestillingen Meierislaget 1933 følger vi streikende meieridamer, lokale ungdommer, politifolk og nysgjerrige tilskuere på Meieritorvet når det brutale Statspolitiet kommer til Porsgrunn.

Bli med på trompetens musikalske reise fra 1948 til 2018. Bidragsytere til konserten er Gla´Jazz Gjengen, De fire seniorer, Frode Thorjussen og Per Willy Aaserud.

Les mer på www.elvespeilet.no

Spilles videre: 6. – 9.juni og 13. – 15.juni

33


Historisk sus over Michel Seylmagers Hus.


REGISTRER DEG OG BESTILL PIZZA ONLINE

PÅ PIZZABAKEREN.NO.

VI SPANDERER HVER 10. PIZZA! (GJELDER STOR PIZZA TIL FULL PRIS BESTILT PÅ NETT)

pizzabakeren.no

Vallermyrene | Herøya | Telemarksveien | Lie


Kafé med utsikt til ælva Elvespeilet Mat og Vinbar serverer smakfulle lunsjretter fra kl. 11.00, og deilige småretter og middagsretter med god drikke fra kl. 16.00. Bordbestilling: 35 10 22 21 / 952 30 901 postmaster@tollnes-selskapsmat.no

Kunsthall Grenland En kunsthall med regional status, og som ønsker å engasjere et stort publikum gjennom produksjon og formidling av samtidskunst. Se www.kunsthalgrenland.no for oppdatert program.

36

Les mer på www.elvespeilet.no


Lørdagsspeilet Populære "Lørdagsspeilet" er tilbake i ny sesong med gode artister, hyggelig kaféstemning, puter i trappa og utsikt til byen ved elva. Musikalsk vert er Espen Gjelstad Gundersen. LØR 17. FEB KL. 15.00 / 150,-

→ → → →

Konsertstart kl. 15.00 Servering i kaféen fra kl. 12.00 Billetter selges kun ved inngang Billetter kr 150,-

LØR 3. MARS KL. 15.00 / 150,-

Sanger for katten Åselill Sæthre - vokal, Eyolf Dale - piano og Andre Kassen - sax

LØR 10. MARS KL. 15.00 / 150,-

Franske fristelser

Jasmine Deliler

Sigrid Aase - vokal og Telemark Messingkvintett

Jasmine Deliler - vokal, Thomas Moen - gitar Espen Gjelstad Gundersen - piano og musikalsk vert.

LØR 17. MARS KL. 15.00 / 150,-

LØR 24. MARS KL. 15.00 / 150,-

Lena og Jan Erik mimrær

Vokalgruppa Vun og Marit Stampe

Jan Erik Fillan – vokal, Lena Barth Aarstad – vokal og Espen Gjelstad Gundersen - piano og musikalsk vert.

Vokalgruppa Vun, Marit Stampe – vokal Espen Gjelstad Gundersen - piano og musikalsk vert.

Les mer på www.elvespeilet.no

37


Kulturbyen Porsgrunn! At det bor mye skaperkraft, kreativitet og opplevelseslyst i Porsgrunn er det ingen tvil om. Det mangfoldige kulturtilbudet gjenspeiler en befolkning som både bidrar til og benytter seg av de mange tilbudene. Kulturmenyen i vår by er så omfattende at den vanskelig lar seg beskrive med få ord. Men noe kan vi tillate oss å trekke frem.

En god kommune å bo i kjennetegnes av mange kvaliteter. I Porsgrunn fokuserer vi spesielt på barn og unge, og deres oppvekst og mulighet for utfoldelse. Fritidstilbudet er bredt og variert slik at barn kan få utforske og delta i aktiviteter og opplevelser ut fra egne interesser og ønsker. Vi har idrettsanlegg, friluftsområder, ungdomsklubber og kulturarenaer med stor aktivitet. Det finnes rundt 300 lag og foreninger innenfor idrett, friluftsliv, dans, korps, musikk, sang, teater og mye mer. Hver dag, hele uka, hele året, bidrar en mengde frivillige til at barn og unge kan være aktive, oppleve mestring, tilhørighet og glede i sin fritid. Vi har en kulturskole som i 30 år har stimulert

38

og utviklet barns ferdigheter innenfor musikk, dans, visuelle kunstfag og teater. På Meierigården kan unge utfolde seg med dans, forming, media og musikkaktiviteter, i tillegg til mange tilrettelagte aktiviteter for unge med spesielle behov. Det jobbes sammen om kulturopplevelser. Blant våre fremste merkevarer er kanskje Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. Uken hvor byen står på hodet, og store og små lar seg rive med av oppsetninger, historier og scenekunst. For ikke å glemme vår unike, nasjonale, kulturarv - porselen, som du kommer tett på ved et besøk på Porselensmuseet og -fabrikken. I tillegg kan vi gjennom året oppleve alt fra Barnas Dag, Les mer på www.elvespeilet.no


Porsgrunnfestivalen, kunstfestival, Bacalaofestival, idrettsbegivenheter og andre arrangementer som fyller byen vår med liv. På Filmsentret Charlie kan du velge fra et stort utvalg filmopplevelser for store og små. Barnebursdag på kino er populært og honnørforestillinger godt besøkt. I fremtiden vil du også kunne oppleve kunst og konsert på kino. Biblioteket er omfavnet av innbyggerne og særlig populært blant barn og familier. I tillegg til å være et litteraturhus fyller det funksjonen som møteplass, med rom for debatt og folkeopplysning. Vi vil at det skal være en åpen og inkluderende møteplass for Les mer på www.elvespeilet.no

byens borgere. I 2018 gjøres biblioteket enda mer attraktivt, med et mer åpent og selvbetjent tilbud, åpning mot Rådhusparken og en oppgradering av særlig barneavdelingen. Det gleder vi oss til! Ælvespeilet har etablert seg som en viktig arena for lokalt kulturliv, en scene for nasjonale og internasjonale artister og ikke minst et barnas kulturhus. Vi håper at også vårens program faller i smak og innbyr til kulturelt påfyll. Takk til alle som skaper, bidrar og deltar i kulturlivet! Mariann Eriksen Kultur- og idrettssjef

39


Trenger du ekstra plass? Vi kjenner Grenland!

En liten pub med stort hjerte for musikk og underholdning. Har du en artist i magen, enten du synger, spiller eller leser kan scenen bli din! Her er alle velkomne!

ger i Avdelin rsgrunn. g Po Skien o 책pnet 책 s g o i N책 har vvdeling p책 ny a nde! Nyle

Hesselbergs gate 2, Skien | tlf. 468 31 682


Åpent Tirsdag - Søndag 17.00 - 02.00 Vi viser Championsleague på 110" og 60" ! BarQuiz torsdager kl. 20:00 Elskbare cocktails! Velkommen!

Utstyr til hjemme - og proff brukeren!


42

Les mer pĂĽ www.elvespeilet.no


Kurs og konferanse

Ælvespeilet er det perfekte valget for møter og konferanser. Nyt god utsikt og velsmakende retter til faglig oppdatering, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

• Ælvespeilet fasiliterer alle typer events fra 13 - 403 deltakere. • Komfortable saler med moderne utstyr for presentasjoner og kulturelle innslag. • Mannskap og arrangørkompetanse som gjør det enkelt for deg som arrangør. • Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. booking@elvespeilet.no / tlf. 958 86 142

43


Jonny´s Interiør

Øyekastveien 32, Porsgrunn / tlf. 35 93 35 00


Kjørbekk

Borgestad

www.xl-bygg.no Porsgrunn Tlf. 35 55 09 38 Kirkegaten 36

Kjørbekk Tlf. 35 59 79 99 Kjørbekkdalen 7c

Borgestad Tlf. 35 55 09 38 Borgestadbakken 4

Man-fre 700-1630 Tors 700-1700 Lør 900-1400


Kommer høsten 2018 27. JUNI, 2. AUG, 7. AUG & 10. AUG

Avslutningskonsert sommerkurs Sommerkurs har i mange år vært en viktig del av sommeren for mange korpsmusikanter. NMF Sør arrangerer sine tradisjonsrike sommerkurs på Grenland folkehøgskole.

FRE 10. AUG

Sommerlatter med Lena og de I år skal Lena Barth Aarstad ha sitt 11. sommershow i august! Også i år har hun fått med seg Ruben Kvålseth, denne gangen skal de mimre om Norges humorhistorie. Avslutt sommerferien eller kickstart jobbhøsten med en god latter.

LØR 25.- SØN 26. AUG

KawaiiCon 7 Eventyrfigurer, kawaiisminke, videospill, japanske tegneserier; populære KawaiiCon er tilbake. Det blir sceneshow, konkurranser og aktiviteter. Bli med på en dag eller helg utenom det vanlige.

46

Les mer på www.elvespeilet.no


FRE 21.- SØN 23. SEP

Bjørg Vikdagene Årets litteraturfestival går fra fredag 21. septemberS Ttil Følg A N D søndag U P N O R G E P R E S23. E N T E Rseptember. ER med for oppdatert program.

LØR 6. OKT

Halve Norges Golden Halve Norges Golden er et stand up-show hele Norge burde få med seg. Men i en tid der folket blir mer og mer splittet er Johan nødt til å være fornøyd med å nå ut til halvparten.

TOR 18. OKT

Finn Kalvik Ingen vei hjem Med nyskrevet soloalbum er Finn Kalvik klar for kulturhusturné. Det blir Finn, gitaren og alle hans kjente og kjære sanger, i tillegg til et knippe med helt nyskrevne låter fra albumet "Ingen vei hjem".

Les mer på www.elvespeilet.no

47


Bilfinger Industrial Services Norway AS – din vedlikeholds-, service- og prosjektpartner

Vedlikehold | Verkstedproduksjon og montasje | Prosjektledelse, engineering og konsulenttjenester | Prosjektleveranser og entrepriser | Ildfast muring | Logistikk | Fasilitetstjenester og bemanning

www.is-norway.bilfinger.com


De hvite bussene anno 1945 reddet ut fanger av nazistenes konsentrasjonsleirer. Hvite Busser reiser i dag tilbake til leirene og viser historien, så den ikke skal bli glemt. De genuine og personlige historiene fortelles videre. Det gjør også de spennende opplevelsene fra Europas byer som Berlin, Krakow, Gdansk og mange flere.

Sjekk ut vår nye reise-app før du reiser! Søk på Hvite Busser i din app store.

post@hvitebusser.no www.hvitebusser.no


Praktisk info

Særskilte behov

ÅPNINGSTIDER I RESEPSJONEN

HC BILLETTER

Resepsjonen er åpen tir-fre fra kl. 13.00 - 18.00 og lør fra 11.00 - 16.00, samt en time før forestillingsstart/alle forestillinger. Se www.elvespeilet.no for åpningstider i ferier og høytider.

Kontakt resepsjon for HC billetter. HC-plasser er reservert på rad 12. Disse plassene selges ut når salen nærmer seg full kapasitet så vær tidlig ute med å reservere plass.

BILLETTKJØP

Billetter til kulturarrangementer kan kjøpes på www.elvespeilet.no, i resepsjon, eller på tlf 35 54 70 05 / epost: resepsjon@elvespeilet.no. Billetter kjøpt over telefon betales med kort. Ha derfor kortet tilgjengelig når du bestiller. Alle billettpriser er inkludert billettavgift. Billetter kan ikke reserveres. Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre forestillingen avlyses.

RABATTER PÅ ÆLVESPEILETS EGNE ARRANGEMENT

Gjeldende rabatter kan variere fra forestilling til forestilling. Se www.elvespeilet.no eller kontakt resepsjon for følgende mulige rabatter: Barnebillett gjelder fra 1-16 år. Barn under 1 år går gratis på fanget til en voksen, men anbefales ikke, grunnet forstyrrelse for øvrig publikum i salen. Billett «UNG», gjelder fra 0-25 år. Disse billettene er gyldige sammen med fremvist legitimasjon ved inngang. Honnør gjelder fra 67 år mot fremvisning av legitimasjon eller honnørkort ved inngang. Grupperabatt utløser 10% rabatt ved kjøp av 6 billetter eller fler samtidig.

GAVEKORT

HC LEDSAGER

Ledsager går gratis på alle arrangement. Ledsagerbilletter må kjøpes i resepsjon eller på kommunens servicesenter mot gyldig ledsagerbevis.

HC PARKERING

Fire parkeringsplasser for forflytningshemmede ved hovedinngang i Storgata og fire plasser ved Servicesenteret i Rådhusgata.

FREMKOMMELIGHET

Det er heis mellom husets etasjer, og uproblematisk å ta seg frem i rullestol.

TELESLYNGE

Ælvespeilets gavekort kan benyttes på alle forestillinger som selges av Ælvespeilet. Gavekort kjøpt i resepsjon kan kun innløses i resepsjon, mens gavekort kjøpt på nett kun kan innløses på nett. Verdien på gavekortet bestemmer du selv. Gavekortet er gyldig i ett år og kan ikke forlenges etter utløpsdato.

Teleslynger er montert i Sal 1, Sal 2 og Foaje. Mottaker lånes i resepsjonen. Bestill gjerne på forhånd.

PARKERING

Ledelinjer er montert i husets inngangspartier, foaje og trapper.

I sentrum er det gratis kantsteins- og gateparkering. (To timers tidsbegrensning mellom 8-17, man-fre). Langtidsparkering på “Gamle Urædd” i Løvenskioldsgate. (Avgift kr. 13,- pr. time mellom 8-16, man-fre).

LEDELINJER

FØLG OSS PÅ

Facebook: elvespeilet Instagram: elvespeilet_porsgrunn Snapchat: elvespeilet

50

Les mer på www.elvespeilet.no


Sal 1 INNGANG VENSTRE

INNGANG HØYRE

19 18

18

17

17

16

16

15

15

14

14

13

13

12

12

11

11

10

10

9

9

8

8

7

7

6

6

5

5

4

4

3

3

2

2

1

1

INNGANG FLATT GULV

INNGANG FLATT GULV

SCENE

Les mer på www.elvespeilet.no

51


I tryghender ge hender I trygge b l a n t e k t e f a gfolk blant ekte fagfolk Carlsen Fritzøe er din lokale byggevar espesialist. Våre m fagfolk som vet nø edarbeidere er dy yaktig hva du tren ktige ger for å få jobben måte, enten byggep gjor t på en skikke ro sj ek te t di tt er stVåre Carlsen Fritzøe er din byggevarespesialist. medarbeidere er lig or t elle best e bylokale r lite. Vi har landet ggevarep rodusenter og prof s n i ry alt nøyaktig , og kangjort dyktige fagfolk som vet hva trengerfefor ågg fåenjobben fra planlegg hjelpepå degen ing du og beregning, til tr med sporVi t og ALNABRU – Strøm ditt er stort elleran fina ns skikkelig måte, enten byggeprosjektet lite. har landets beste ie sveien 314, 1081 Osl rin g. o 23 17 84 00 – Åpent: Trenger du en flTlf: 6-17. ww w.carlsenf in ritzoe.no k og pålitelig byggevareprodusenter og proffen i ryggen, og deg med hå nd ve rker distrikt. I dag har , såkan kanhjelpe vi tipse deg om de vi 25 moderne bygg beste i ditt evarehus i og alt fra planlegging beregning, til transport fulle av kvalog åttefifynansiering. lker på Sør- og Øs itetsprodukter inne tlandet – n trelast, byggevar Det er ingen tvil om er, jernvarer og kj økken. at du er i tr ygge he nderdeg blanom t ekte Trenger du en flink og pålitelig håndverker, så kan vi tipse defabeste gfolk. i ditt ALNABRU – Strøm sve ien 314

, 1081 Oslo Tlf: 23 byggevarehus 17 84 00 – Åpent: distrikt. I dag harALNABRU vi 25 –moderne i åtte fylker på Sør- og Østlandet – 6-17. ww w.c Strømsveien 314, 1081 Oslo arl fritzoe.no Vi hj el pe r de g uansett stsen Tlf: 23 17 84 00 – Åpent: 6-17. www.carlsenfritzoe.no or t ellerjernvarer fulle av kvalitetsprodukter innen byggevarer, lite prosjekt.og kjøkken. Velktrelast, ommen innom for en hy gg eligekte prat. fagfolk. Det er ingen tvil om at du er i trygge hender blant

SANDEFJOR

D Hotvedtvei 6, 32 ALNABrådgiver 20 RU – Strømsveien ogen Sa Få dinTlf.: egen kontaktperson, nd efjord 33 314, 1081 Oslo 481740 00 Tlf: 23 Åp 84 00 – Åpe nt: en 6-17t: 7-18 (9-15) w w w. ww w.carlsenfritzoe. carlse nfritzoe.no vi utfører gratis befaring, m.m no hjelp til måltagning ALNABRU – Strømsveien 314, 1081 Oslo Tlf: 23 17 84 00 – Åpent: 6-17. www.carlsenfritzoe.no

Vi hjelper deg uansett stort eller lite prosjekt. ALNABRU Velkommen innom for en hyggelig prat. Strøm

SKIEN - AASLAND

sveien 314, 1081 Osl o Tlf: 23 17 84 00 – Åpe nt: 6-17 ww w.carlsenfritzoe .no

Kjørbekkdalen 5 3735 Skien CF0041_ITH_Annon se_ ALNABRU Helside.indd – 1 Strømsveien 314, 1081 Oslo Tlf: 23 17 84 00 – Åpent: 6-17 Tlf.: 35 50 31 50 Åpent: 7-18 (9-15) www.carlsenfritzoe.no www.carlsenfritzoe.no BRUKES IKKE

BAMBLE - HAVNA

Skolegangen 2 3960 Stathelle Tlf.: 35 96 88 00 Åpent: 7-17 (9-14) 21.09.2017 www.carlsenfritzoe.no

ALNABRU Strømsveien 314, 1081 Oslo Tlf: 23 17 84 00 – Åpe nt: 6-17 ww w.carlsenfritzoe .no

ALNABRU Strømsveien 314, 1081 Oslo Tlf: 23 17 84 00 – Åpent: 6-17 www.carlsenfritzoe.no

14.22

Ælvespeilet vårprogram 2018  
Ælvespeilet vårprogram 2018  
Advertisement