Page 1

PAT - JUL PÅ MÅNETOPPEN

FRANK AAREBROT

ODD NORDSTOGA

FANTASIA - ANNIE

DAGFINN LYNGBØ

RITA ERIKSEN

TOM MCRAE

KAWAIICON

GRENI


BILLETTSALG PÅ NETT www.elvespeilet.no BILLETTSALG ÆLVESPEILET Storgata 164 - Tlf. 35 54 70 05 Tirsdag-fredag, kl. 13-18. Lørdag, kl. 11-16. Åpent en time før alle forestillinger. BILLETTER SELGES OGSÅ PÅ Servicesenteret, Storgata 153 Tlf. 35 54 70 00 PROGRAM Les utfyllende om alle forestillinger på www.elvespeilet.no BOOKING AV ÆLVESPEILET booking@elvespeilet.no FØLG OSS PÅ facebook.com/elvespeilet Instagram: elvespeilet_porsgrunn

KJÆRE PUBLIKUM Høst igjen og nytt program fra kulturhusene i postkassene. Ælvespeilet sitt kommer for femte høst denne gangen. Vi har i en stund skrytt av at nå er innkjøringsfasen over og normal drift i gang, likevel er det stadig nye ting å fortelle om. Vi er stolte av den nye scenen vår. På Anders Vangens plass, rett utenfor inngangen ved elva er det kommet opp en utescene i sommer. Noen arrangementer har det vært, men 2017-sommeren var en oppstart, et ønske om å vise frem muligheter. Så blir bruken av den neste sommer opp til våre gode samarbeidspartnere. Vi håper og tror at lokale kor, korps og andre ønsker å fylle sentrum med musikk også i den perioden som er lavsesong for mørke saler innendørs. Kafeen har også fått et løft. Med ny meny, nye åpningstider og bedre tilpassede fasiliteter er vi trygge på at nivået på maten fortsatt skal holde det høye nivået publikum er blitt vant til. En liten endring er kommet inn i prissettingen vår også denne høsten. Den rabatterte prisen som tidligere var til studenter er erstattet med en UNGpris. Om du er ung voksen i etableringsfase som student, lærling eller ansatt vil du nå få tilgang på den samme prisen om du er under 26 år. Alle vi på Ælvespeilet ønsker byens ungdommer og unge voksne hjertelig velkommen på forestilling. Fortsett å gi oss innspill, ris, ros eller forslag til aktiviteter på mittkulturhus@elvespeilet.no Vi er glade for engasjementet. God kulturhøst!

For informasjon om parkering, spesielle behov e.l. se vår hjemmeside www.elvespeilet.no

Knut Inge Solbu | Kulturhusleder

INNHOLD

Vi tar forbehold om trykkfeil eller endringer i programmet. Se til en hver tid oppdatert program på www.elvespeilet.no Design: Folkebadet, tlf. 932 18 985 - www.folkebadet.no Trykk: Ålgård Offset AS - Opplag: 50 800 Annonsesalg: Svalcom

2

6 PROGRAM 7 BJØRG VIK DAGENE 12 TID FOR DANS 26 KULTURKALENDER 34 HUMOR 36 FOAJEKONSERTER

37 LØRDAGSSPEILET 40 KULTURSKOLEN 42 BARN I SENTRUM 46 JULEBORD 47 KONFERANSE 49 KUNNSKAP


charlottenagell

#programælvespeilet

jupy_sommer

n vibekehofste

Takk for alle bidrag. Her ser dere noen utvalgte blinkskudd fra besøkendes Instagram-kontoer. Ditt bilde kan bli med i neste programblad. Bruk #programælvespeilet for å delta.

67 liker

56 liker

37 liker

kingh4rris

480 liker

ossen adeleambr

lineogsveins

410 Liker

ee nikitamichell

40 Liker 115 liker

UNG Nå erstatter vi studentpris med UNGpris for deg under 26 år. Om du er student, lærling, ansatt, hjemmeboende, borteboende eller noe annet… velkommen. Se etter forestillinger med priskategorien ”U”.

LØRDAG 14. OKT

LØR 26. - SØN 27. AUG MER INFO PÅ NETT

MER INFO KOMMER PÅ NETT

KAWAIICON 6

TRU SURPRISE

Eventyrfigurer, Kawaii makeup, Videogames, Japanske tegneserier; Populære Kawaiicon er tilbake. Det blir sceneshow, konkurranser og aktiviteter. Bli med på en dag eller helg utenom det vanlige. Rimelig overnatting kan bestilles.

Telemark RusfriUngdom har gjort det til en tradisjon å fylle kulturhuset både til høstferien og til vinterferien. Mer informasjon om hva som skjer blir lagt ut på www.ælvespeilet.no

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

3


Noen har bruk for dine brukte klær Vinteren er kald og sur i Øst-Europa - behovene for vinterklær og varme sko er derfor store.

O K LU N BJØRKE

GEN

DALSV

EIEN

ISOLA

Velkommen til å gi dine brukte klær og sko – de skaper smil og glede i Øst-Europa.

MENY

I våre lokaler på Moheim pakker frivillige alle klær og sko som samles inn. Alt sendes videre til Øst-Europa og deles ut til dem som trenger det mest. Gleden er stor når barn og voksne mottar flotte klær fra Norge.

E-18

DU KAN LEVERE HELE DØGNET. VED STENGT LEGGES SEKKENE UNDER TAKET VED INNGANGSDØREN.

Moen 9, 3948 Porsgrunn. Tlf. 35 56 91 10 | www.mug.no 4 Annonse Ælvespeilet Nov 2016.indd 1

Følg oss og les mer om arbeidet på facebook.com/misjonutengrenser

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no

04.11.2016 12.39


Frednes Brygge

LANSERES I SEPTEMBER! frednesbrygge.no

S

Hanne Eriksen Davik Prosjektmegler – Eiendomsmegler MNEF 905 45 609 – hed@pbbl.no

r Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

12.39

5


LYKKEBOBLER Arrangør: Relasjonssenteret

Fre 25. aug kl. 18.00 | O: 375,- | 18 år

Dora og Bjørg er på turné med underholdningsforedraget “Lykkebobler” for femte gang! Denne gangen har de med seg sangerinne Helene Bøksle.

CARIBBEAN SATURDAY BOKLANSERING MERETE JUNKER VANNMANNEN

Lør 2. sep fra kl. 11.00 | O: 245,Arrangør: Ælvespeilet

Tors 14. sep kl. 19.00

Merete Junker inviterer til Bokbad for sin nye roman "Vannmannen". Bokbader er Gro Jørgensen. Det blir boksalg og mulighet for signering.

Minifestival med workshops, utstillinger og stands. Vi avslutter kvelden med en konsert med Sonora Cimarrón, og da er det bare å drømme seg bort til en øy i Karibien. Vi danser cubansk salsa, dominikansk bachata, son cubano og mye mer.

FOLK AV RØVERE I SKIEN BY

FORSKER GRAND PRIX

Ons 20. sep kl. 19.00 | O: 200,-

Arrangør: Teater Ibsen og Skien Diakonale Senter

I forestillingen "Folk av røvere i Skien by" møter vi ansatte, frivillige og brukere av Skien Diakonale senter. Forestillingen består av tekster, sanger, sketsjer og personlige betraktninger fulle av humor og alvor.

6

Arrangør: Musical Social Club

Tors 21. sep kl. 18.00 | O: 30,-

Arrangør: Høgskolen i Sørøst-Norge

Ti forskere ved Høgskolen i Sørøst-Norge kjemper om to plasser i den nasjonale finalen i Forsker Grand Prix. Her gjelder det å vise at komplisert forskning kan formidles på en forståelig, engasjerende og underholdende måte.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


LITTERATURGARASJEN & ÆLVESPEILET PRESENTERER:

LITTERATURFESTIVAL I

PORSGRUNN PROGRAM PÅ ÆLVESPEILET

TOM MACRAE RITA ERIKSEN LITTERATURTORG I FOAJÉEN PORSGRUNNSPOETEN 2017 FORTELLINGER OM FRIHET WAITS OG VÅRE VISER BJØRG VIK-PRISEN GURO HEDDELID MERETE BØ VIN & VINYL www.elvespeilet.no - www.litteraturgarasjen.no Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

7

FOTO: KAI HANSEN


Nyt gode opplevelser!

Banken for Telemark og telemarkinger Telefon 91502610 alle dager fra klokken 07-24

8

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: OrdinÌr - Les mer pü www.elvespeilet.no


NYE LYSE, DELIKATE HJEM I STAVERN Solrom/vinterhage • Innvendig heis • Garasjeanlegg Flotte uterom og fellesarealer • Store friområder • Båtplass Betjent resepsjon • Etablert område for næring og kunst Helårsregulerte boliger uten boplikt, valget er ditt! Ledige leiligheter i 1. byggetrinn fra 82 m2 til 158 m2. Ferdigstillelse 4. kvartal 2017. Salgskontor er åpent: 8-16 hverdager, kveld/helg etter avtale.

Velkommen hjem til leilighet 4B110 Leilighet 4B110 er en romslig, gjennomgående og lys 3-roms leilighet på bakkeplan med to uteplasser. Med sine 102 m2 gir dette en luftig leilighet med utsyn mot hav og horisont. Her kan du nyte solfylte dager på din egen private bryggeterrasse og nyte kanallivets goder.

Pris: 6.050.000,-

Opplev sjøparken.no

NABOHEKK

Kontakt våre prosjektselgere for å avtale visning. DNB Eiendom AS | Henriette Aaberg-Hansen, Eiendomsmegler M: +47 99 22 33 12 | henriette.aaberg@dnbeiendom.no | www.dnbeiendom.no Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

9


GRENI Arrangør: Ælvespeilet

Tors 5. okt kl. 20.00 | U: 250,- O: 320,Mine damer og herrer, det er på tide å introdusere dere for en ny dimensjon av en allerede folkekjær og meget respektert musikant; Øystein Greni. Klar med sitt første soloalbum, og påfølgende norgesturné.

Denne gangen har han beveget seg langt utenfor den vanlige Bigbang-komfortsonen, og han har jobbet med nye låtskrivere og musikere. Dette har resultert i "Pop Noir”, og av det snaut dusinet låter som utgjør Grenis svartmalte mesterverk, er det knapt en eneste en som ikke har landeplage-potensiale. Låtene er umiskjennelig Greni’ske, men viser oss sider av ham vi aldri har sett eller hørt før.

ODD NORDSTOGA SOLO Arrangør: Ælvespeilet

Tors 12. okt kl. 19.00 | U: 350,- O: 400,Odd Nordstoga inntar turnébussen igjen, ca. to år etter albumet "Dette landet" kom ut. Albumet har vært en av hans største suksesser så langt med låter som "Kunsten å gå", "Diesel og bensin" og selvsagt tittel-låten "Dette landet".

10

Det har vært fulle hus og stormende jubel nær sagt overalt, så nå reiser han ut på veien igjen for å feire dette albumet og resten av låtene sine. Med på lasset kommer også låtene han spilte inn hjemme akustisk i 2016. At det ble fint var både katten hans og plateselskapet enige i, så låtene ble gitt ut i november.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


NORSKDOMSLAGET I PORSGRUNN FEIRER 100 ÅR Arrangør: Norskdomslaget

Lør 23. sep kl. 13.00 | Gratis

Norskdomslaget feirer 100 år, og i den anledning inviterer de til gratis folkedansoppvisning sammen med sine vennskapsringer fra Herning i Danmark, Vänersborg i Sverige og Grenland Stildansgruppe.

GURO HEDDELID - EI FEMME FATALE FRÅ DEN GONG DÅ Søn 24. sep kl. 19.00 | U/H: 150,- O: 180,-

Arrangør: Ælvespeilet

Kvedaren Ingebjørg Lognvik Reinholdt og trioen Mala Fama kommer til Ælvespeilet med plata "Songen om Guro" og konsertforestillingen "Guro Heddelid".

DØRENE ÅPNER 19. SUPPORT: KRISTIAN KAUPANG

TOM MCRAE TRIO Lør 23. sep kl. 20.00 | U: 250,- O: 325,-

ELDREDAGEN Arrangør: Ælvespeilet

Tom McRae kommer endelig tilbake til Ælvespeilet, denne gangen i trio-format. At man kan bli så lykkelig av å høre noe så vanvittig sårt. Det er den umiddelbare følelsen man sitter igjen med etter å ha hørt musikken hans.

Søn 1. okt kl. 13.00 | Gratis

Arrangør: Ælvespeilet

Velkommen til Eldredagen 2017 på Ælvespeilet. Dagens program inneholder utdeling av Eldreprisen, musikalske innslag og taler ved TAredaktør Ove Mellingen og ordfører Robin Kåss. Det serveres lapskaus, bløtkake og kaffe.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

11


TID FOR DANS Dansekunst i Grenland fyller Ælvespeilet med dans helehelga. Det blir forestillinger, fagseminar, kunstneriske samtaler og mye mere moro. Velkommen til vår årlige danse-kunst-festival tid for DANS. Sammen meddansekunstnere og aktiviteter for små og store bringer vi mennesker sammen ogskaper magiske øyeblikk mellom dansescenen og publikum.

TORSDAG 28/09:

LØRDAG 30/09:

Kl. 19:00 - Art av Heidi Grøtte Samtidsjazzforestillingen ART åpner opp et univers med mystikk, elektronikk og pulserende og eksplosive bevegelser.

Kl. 12:00 - Prinsesse Venneløs og Frosken av DiG:design Dansefortellingen om Prinsesse Venneløs og Frosken er en søt og vakker familieforestilling om vennskap og kjærlighet. Åpen scene med unge lokale talenter.

FREDAG 29/09: Kl. 10:00 - Fagseminar Fagseminaret er en sterk møteplass for å øke interessen og forståelsen for dans. Gjennom å presentere kunstnerskap og ulike temaer som er aktuelle innen dansekunst løfter vi bort det ytre og ser bakenfor scenen. Ved å høre om tanker bak danseverk og ved å lytte til dansestemmene vil vi utbre kjennskap og kunnskap om kunstuttrykket dans. Passer for alle som er interessert i dans og annen scenekunst. Kl. 19:00 - Noise Control av Bø/Johnsen Et mørkt rom. Suggererende elektronika musikk spiller. En skog av små høyttalere og lysende strenger strekker seg oppover mot taket og danner vegger. Fem dansere i ulike soner. Du kan velge å se, lytte, danse. La deg rive med. Velkommen til NOISE CONTROL.

Fra kl. 13:00 - Scene 2 Profesjonelle dansere fra hele landet har søkt om å få vise sitt arbeid hos oss. Vi har valgt ut noen og ønsker å gi vårt publikum et variert og spennende program med flere kortere koreografiske verk. Dansespeilet Kunstneriske samtaler ledet av Tine Fossmo Kl. 17:00 - How hard can it be? Av Yaniv Cohen How hard can it be? er et tankevekkende politisk multimediedanseprosjekt, fremført av to mannlige dansere som interagerer med videoklipp fra Cohens dokumentarfilm Jerusalem. Les mer om festivalen og oppdatert informasjon om de enkelte arrangementer på www.dansekunstigrenland.no Billetter til hver enkelt forestilling og festivalpass i et begrenset antall kjøpes hos Ælvespeilet.

Dansekunst i Grenland DiG er et ressurssenter og en produserende enhet for dansekunst i Telemark. Vi ønsker at flere mennesker skal få kjennskap til dans og vi vil gi publikum nye og spennende danseopplevelser. DiG er en formidlingsarena for norsk dansekunst, som både er lokalt forankret i Grenland og er del i et nasjonalt og internasjonalt nettverk.

12

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


MUSIKK FOR SJELEN Fre 13. okt kl. 19.00 | U/H: 120,- O: 200,-

FARGESPILL LARVIK Arrangør: Ælvespeilet

En av Polens fremste yngre pianister, Grzegorz Niemczuk, gjester Ælvespeilet med sin konsert ”Musikk for sjelen”. Grzegorz forteller alltid om musikken han framfører, noe som gjør konsertopplevelsen til noe helt unikt.

Søn 15. okt kl. 17.00 | O: 195,-

Arrangør: Fargespill Larvik

En multietnisk konsertforestilling der 75 barn og unge fra 25 land medvirker. Satt sammen av folkesanger, regler og danser som aktørene har med seg fra sine land og kulturer.

ØN SK ER EP RIS E

REISEN TIL VENEZIA

ALBERT & ANNA

AV FRODE GRYTTEN

Tirs 17. okt kl. 19.00 | S/H: 325,- O: 405,-

Arrangør: Riksteatret

Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert.

Tors 19. og fre 20. okt kl. 19.00 | O: 250,-

Arrangør: Grenland Friteater

Grenland Friteater har gleden av å presentere Reisen til Venezia av Bjørg Vik. Forestillingen ble spilt for utsolgte hus under PIT 2016, til stor glede for både anmeldere og publikum.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

13


HONNINGSVÅGREVYEN OVER FIFTY SNILL OG GREY Lør 21. okt kl. 19.00 | O: 480,-

Arrangør: Honningsvågrevyen

Søn 22. okt kl. 16 og 19.00 | O: 375,-

Arrangør: Operagutta

Honningsvågrevyen er tilbake i Porsgrunn, denne gang med sitt nye show "over FIFTY SNILL OG GREY". Showet har tilbakeblikk fra reisene deres, men alle tekster er nye. Figurer som Kliff Arne og førsteelskeren fra Bø er selvfølgelig med videre.

For femte året på rad inviterer Operagutta til show i oktober. Publikum vil få høre Jan Erik Fillan, Arild Bakke og Emil Solli-Tangen utfolde seg på scenen i kjent stil, denne gangen sammen med Hilde Norland Gundersen.

SKOLEKORPSTREFF

INGRID BJØRNOV STEINWAY TO HEAVEN

Ons 25. okt kl. 18.00 | O: 100,-

Arrangør: Vestsidens Musikkorps

Vestsidens Musikkorps inviterer til korpstreff for skolekorps. Kom og opplev seks minikonserter i løpet av tre timer!

14

OPERAGUTTA MED VENNER 2017

Tors 26. okt kl. 19.00 | O: 525,-

Arrangør: Backstage

Bjørnov er tilbake med ny soloforestilling. Med støttestrømper, løsvipper og oppstemt flygel inviterer hun denne gang til klassisk himmelferd.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


FILM ER BEST PÅ FILMSENTRET CHARLIE! Her er noen av høstens godbiter:

11.08.17

Annabelle 2

25.08.17

American Made

01.09.17

Biler 3

18.08.17

08.09.17

IT

22.09.17

twitter.com/FilmsentCharlie facebook.com/charlie.no

Kingsman - The Golden Circle

Dark Tower

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

thure-trykk.no

35 51 67 00 www.charlie.no

15


WEXELS

Advokatfirmaet Wexels DA består av 7 advokater og 3 kontormedarbeidere. Vi holder til på Langbrygga i Skien. Vi bistår private, næringslivet og det offentlige innen de fleste rettsområder.

Morten N. Wexels

wexels@wexels.no

91 37 75 20

Jon Evert Christensen

christensen@wexels.no

91 36 98 66

Øystein Malmgren

malmgren@wexels.no

91 19 30 29

Bjørn Dyrland

dyrland@wexels.no

91 19 32 36

Marius Haugstoga

haugstoga@wexels.no

99 29 73 08

Frank Tveit

tveit@wexels.no

93 08 59 03

Hilde J. Skei Kostveit

kostveit@wexels.no

99 40 58 30

Langbrygga 4 • Postboks 3084 Handelstorget • N 3707 Skien Tlf: 35 90 58 90 • Faks: 35 90 58 99 • E-post: firmapost@wexels.no 16

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


UTSTILLING

HVIS KLÆR KUNNE FORTELLE

KRISEMØTE Fre 27. okt kl. 19.00 | U: 200,- O: 250,-

Arrangør: Ælvespeilet

Man 30.okt - søn 12. nov | Gratis

Arrangør: reddesmå.no

Krisemøte, podkasten til Kyrre H.T Johannessen og Kristopher Schau, er tilbake på Ælvespeilet! Ikke gå glipp av muligheten til å sitte i publikum mens gutta spiller inn!

Ælvespeilet har gleden av å invitere dokumentarutstillingen «Hvis klær kunne fortelle» tilbake til Porsgrunn. Utstillingen har gjennom snart 5 år reist Norge rundt og har vært sett av over 150 000 så langt.

SANGFESTEN GRENLAND

OPERAPUB MED VANGENS OPERASTUDIO

Søn 29. okt kl. 18.00 | B: 100,- O: 200,-

Arrangør: Immanuelkoret Metodistkirken

For andre gang arrangeres Sangfesten Grenland i regi av Metodistmenighetene i Porsgrunn og Skien.

Fre 3. nov kl. 19.30 | U18: 110,- O: 220,-

Arrangør: Arild Bakke Musikk

Vangens Operastudio ønsker for første gang velkommen til operapub i Ælvespeilet! Sangpedagogene Jakob Zethner og Arild Bakke vil både synge selv og lede publikum gjennom kvelden.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

17


VEKTREDUKSJON & LIVSSTIL

Livea livsstilskurs, med fokus på vektreduksjon Livea gir deg de beste forutsetningene for å lykkes med en varig livsstilsendring. WWW.LIVEA.NO

18

nancy@nr1fitness.no | langesund@nr1fitness.no B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


TLF.: 480 511 11

Muliggjøring I Multiconsult har vi fokusert på muliggjøring i over 100 år. For oss handler jobben vår om å se muligheter der andre ser hindre. Vi skal sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt. Dette har gjort oss til det ledende rådgiver- og prosjekteringsselskapet vi er. • • • • • •

Bygg og eiendom Industri Olje og gass Samferdsel og infrastruktur Energi Miljø og naturresurser

www.multiconsult.no

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

19


18 ÅR STÅENDE

ORANGO Lør 4. nov kl. 21.00 | U: 220,- O: 280,-

Arrangør: Ælvespeilet

Orango har perfeksjonert sitt særegne brygg av møkkete bluesrock, west coast-harmonier og groovy riff. Bandet er aktuelle med ny plate og klare for nye turnéer i Norge, Sverige og Tyskland.

TLF: 35511100 www.bryns.no ÅPNINGSTIDER: mand-fred 8-19 lørdag 9 -17 søndag 13-17 Lik og følg oss på facebook! 20

EDITH PIAF, L'ENFANT RESILIENT – LØVETANNUNGEN Søn 5. nov kl. 19.00 | U/H: 200,- O: 275,-

Arrangør: Ælvespeilet

Publikum får ikke nok av Anita Torvunds Edith Piaf. Dette er femte gang vi ønsker velkommen til et musikalsk møte med legenden blant de aller største sangerne og cabaretkunstnerne.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


DAGFINN LYNGBØ SUPERSMUD Ons 8. nov kl. 19.00 | S: 405,- O: 490,-

EN HELVETES FORESTILLING Arrangør: Stand Up Norge AS

Tors 9. nov kl. 19.00 | U: 150,- O: 200,-

Arrangør: Tusen ord teater

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, kommer endelig til Porsgrunn med sitt nye soloshow!

Vil du til himmelen når du dør? Når jeg dør er sjansene relativt små for å slippe inn i himmelen. Men hvem vil til himmelen uansett?

OMVENDT JULENISSE

BREVIK MUSIKKORPS SCHLAGERPARADEN

Mer info kommer på nett

Arrangør: Omvendt Julenisse

Omvendt Julenisse presenterer Blodsmak og Øresus til årets veldedighetskonsert! Mer info kommer på hjemmesiden.

Lør 11. nov kl. 13 & 18.00 | B: 150,- O: 295,-

Arrangør: Brevik Musikkorps

Etter Brevik Musikkorps store suksess med "Highlights fra Chess" er de nå klar for en ny storsatsing i Ælvespeilet. Denne gangen vil de presentere kjente schlagere fra mange tidsepoker, og de har med seg blant annet Hilde Norland Gundersen, Svein Årseth og SWAS.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

21


r alle

de edet

St

es

møt

ti n a r tau

unn

sgr Por

Res

En hyggelig Lunsj eller Middag? Vi serverer deg alltid. Besøk oss også i Skien og Kragerø.

For bordbestilling ring 35 55 99 59

/ JimmysRestaurant 22

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


FANTASIA - ANNIE Arrangør: Amatørteateret Fantasia

17.11 kl. 18, 18.11 kl. 13 og 17.00 | O: 220,Amatørteateret Fantasia inviterer til familiemusikalen "Annie". "Annie" er historien om jenta som blir forlatt på trappen til et barnehjem av foreldrene sine, med lite annet enn et løfte om at de en gang skulle hente henne igjen.

Barnehjemslivet er ingen dans på roser, barna blir styrt med streng hånd av miss Hannigan -barnehjemsbestyreren som ikke kan fordra barn. Stykket inneholder intriger, farer, tristhet og glede, alle de velkjente sangene, flotte dansescener og mye humor. Anbefalt fra 4 år.

JUL PÅ MÅNETOPPEN Arrangør: Porsgrunn Amatørteater

7.12 kl. 18, 8.12 kl. 18, 9.12 kl. 13 og 17 | O: 200,Porsgrunn Amatørteater følger opp publikumssuksessen «Jul i Blåfjell» med å sette opp oppfølgeren «Jul på Månetoppen» som første amatørteater i Norge.

Under blåbærplukkingen i høst plukket rødnissene alle Månetoppblåbærene. Dermed kan ikke blånissene lage Den blå timen hver dag i desember. Hvert år samles rødnissene lillejulaften for å feire Den Store Langluefesten, men i år har det blitt strid mellom rødnisser og blånisser om hvem som eier Månetoppen. Storm og Jentungen legger ut på en farefull ferd, til Grånissen ved havet, for å finne svar.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

23


SUPPORT: JAN BIRGER AKERHAUGEN

AUDUN SKJØLBERG BAND

Å LEVE TIL MAN DØR Arrangør: Kreftforeningen

Ons 15. nov kl. 19.00 | Gratis

Arrangør: Ælvespeilet

Kreftforeningen inviterer til møte med kreftsykepleier Tove Nyenget og foredragsholder Per Anders Nordengen. Hvordan er det å leve når man vet at man snart kan dø? Vil døden oppleves mindre truende hvis vi snakker om og anerkjenner den som en premiss for livet?

Vi har gleden av å invitere til en leken og inspirerende konsert med Auduns hele og fulle band bestående av solide musikere med lang fartstid og erfaring. All tekst og musikk er selvkomponert, med tydelige referanser fra 60- og 70-tallets fengende rock, country og amerikana.

EN TIDSREISE. BORGE SKOLEKORPS 60 ÅR – EN JUBILEUMSFORESTILLING

THE CAVERN BEATLES CELEBRATING 50 YEARS SGT PEPPERS LONELY HEARTS CLUB

Søn 19. nov kl. 16.00 | O: 50,-

Arrangør: Borge skolekorps

Under en vanlig øvelse får skolekorpset besøk av en tidsmaskin, og da ser de at korpset fra fremtiden trenger hjelp! Kan de bli reddet?

24

Tors 16. nov kl. 20.00 | O: 170,-

Ons 22. nov kl. 20.00 | O: 400,-

Arrangør: Wigt Productions

The Cavern Beatles blir av mange sett på som det nærmeste vi kommer The Beatles - og nå kan du se dem på Ælvespeilet. Gjenopplev, eller opplev for første gang, det store musikalske året 1967.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


18 ÅR

CREEDENCE STORYNIGHT

VAMP Arrangør: Ælvespeilet

Fre 24. nov kl. 20.00 | U/H: 180,- O: 240,-

Lør 25. nov kl. 20.00 | O: 490,-

Arrangør: Vamp

Creedence StoryNight gir deg musikken og historien til Creedence Clearwater Revival i én og samme forestilling. For alle som liker god rock fra 60-og 70-tallet.

Vamp har lagt sommeren bak seg, og gjør seg klar til å møte høsten innomhus. Årets høstturné vil by på massevis av sanger som publikum kjenner godt, og - om det går som vi håper - vil de også bli presentert for nye sanger fra platen som kommer i oktober.

18 ÅR

18 ÅR

NO SURRENDER - EN HYLLEST TIL BRUCE SPRINGSTEEN

TOTLAND OG STYVE MUSIKK E KOMME FOR Å BLI

Tors 30. nov kl. 20.30 | U/H: 180,- O: 240,-

Arrangør: Ælvespeilet

En hyllest til Bruce Springsteen! “No surrender” er et musikalsk fyrverkeri på scenen. Proffe musikere og dyktige solister leverer ekte og usminket rock´n roll.

Fre 1. des kl. 21.00 | O: 390,-

Arrangør: Ælvespeilet

Til sammen har Totland og Styve noe ”magisk” som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og duoen har etter premieren i 2014 solgt over 40.000 billetter til forestillingen.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

25


Kulturkalender Høsten 2016

OKTOBER

AUGUST

KULTURSKOLENS HUSKONSERT MAN 2. & TIRS 3. KL. 18:30 | B: 50,- O: 100, GRENI TORS 5. KL. 20:00 | S: 250,- O: 320,-

DAMER I BLUES LØR 19. KL. 20:00 | O: 200,-

LYKKEBOBLER FRE 25. KL. 18:00 | O: 375,

KAWAIICON 6 LØR 26. & SØN 27. | SE MER PÅ ELVESPEILET.NO

EID/ID FEST ONS 30. KL. 17:00 | GRATIS

SEPTEMBER

CARIBBEAN SATURDAY - MINIFESTIVAL LØR 2. | O: 245,-

BOKLANSERING MERETE JUNKER VANNMANNEN TORS 14. KL. 19:00 | GRATIS

ROCKEBANDET PLOPP (BARN I SENTRUM) LØR 16. KL. 12:00 | B: 125,- O: 150,-

CON SPIRIT LØR 16. KL. 15:00 | O: 150,-

FOLK AV RØVERE I SKIEN BY ONS 20. KL. 19:00 | O: 200,-

FORSKER GRAND PRIX TORS 21. KL. 18:00 | O: 30,-

MERETE BØ VINSEMINAR FRE 22. KL. 19:00 | O: 450,-

SONGBIRD - RITA ERIKSEN SYNGER EVA CASSIDY FRE 22. KL. 20:00 | O: 375,-

VIN OG VINYL FRE 22. KL. 22:00 | GRATIS

BOKSEKSJON LØR 23. KL. 12:00 | O: 150,-

26

ELDREDAGEN SØN 1. KL. 13:00 | GRATIS

BLÅFREDAG MED PAUL ALLEN #ANGSTMASKIN FRE 6. KL. 21:00 | O: 200,-

TE TVEITEN ER DET LANGT Å GÅ (LØRDAGSSPEIL) LØR 7. KL. 15:00 | O: 150,-

ODD NORDSTOGA - SOLO TORS 12. KL. 19:00 | U: 350,- O: 400,-

MUSIKK FOR SJELEN FRE 13. KL. 19:00 | U/H: 120,- O: 200,-

TRU SURPRISE LØR 14. | SE MER PÅ ELVESPEILET.NO

LØRDAGSSPEILET - FRA BEAT FOR BEAT TIL BLÅSANG LØR 14. KL. 15:00 | O: 150,-

FARGESPILL LARVIK SØN 15. KL. 17:00 | O: 195,-

RIKSTEATRET: ALBERT & ANNA TIRS 17. KL. 19:00 | B/S/H: 325,- O: 405,-

HANS-WILHELM STEINFELD - RUSSISK RABALDER TORS 19. KL. 19:00 | O: 325,-

REISEN TIL VENEZIA - ØNSKEREPRISE TORS 19. & FRE 20. KL. 19:00 | O: 250,-

BLÅFREDAG D-LOVELY SPILLER COLE PORTER FRE 20. KL. 21:00 | O: 200,-

HVA ER DET FOR NO´ I DO, MONTRO? LØR 21. KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,-

LØRDAGSSPEILET - LENGTING, LIV OG SONG LØR 21. KL. 15:00 | O: 150,-

HONNINGSVÅGREVYEN - OVER FIFTY SNILL OG GREY LØR 21. KL. 19:00 | O: 480,-

OPERAGUTTA MED VENNER 2017 SØN 22. KL. 16 & 19:00 | O: 375,-

NORSKDOMSLAGET I PORSGRUNN FEIRER 100 ÅR LØR 23. KL. 13:00 | GRATIS

FRITEATERET - FORTELLINGER OM FRIHET LØR 23. KL. 17:00 | O: 200,-

TOM MCRAE TRIO LØR 23. KL. 20:00 | U: 250,- O: 325,-

KRISEMØTE FRE 27. KL. 19:00 | U: 200,- O: 250,-

GURO HEDDELID - EI FEMME FATALE FRÅ DEN GONG DÅ SØN 24. KL. 19:00 | S/H: 150,- O: 180,-

BLÅFREDAG MED SILVER LINING FRE 27. KL. 21:00 | O: 200,-

TID FOR DANS TORS 28. - SØN 30. | SE MER PÅ ELVESPEILET.NO

ROTTEFANGEREN FRA HAMELN LØR 28. KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,-

PRINSESSE VENNELØS OG FROSKEN LØR 30. KL. 12:00 | O: 50,-

LØRDAGSSPEILET MED PRISUTDELING LØR 28. KL. 15:00 | O: 150,-

SKOLEKORPSTREFF ONS 25. KL. 18:00 | O: 100,INGRID BJØRNOV - STEINWAY TO HEAVEN TOR 26. KL. 19:00 | O: 525,-

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


SANGFESTEN GRENLAND SØN 29. KL. 18:00 | B: 100,- O: 200,-

AUDUN SKJØLBERG BAND TORS 16. KL. 20:00 | O: 170,-

HVIS KLÆR KUNNE FORTELLE MAN 30. - SØN 12. | SE MER PÅ ELVESPEILET.NO

ANTASIA: ANNIE FRE 17. KL. 18 & LØR 18 KL. 13 & 17 | O: 220,-

KULTURSKOLENS HUSKONSERT MAN 30. & TIRS 31. KL. 18:30 | B: 50,- O: 100,-

EN TIDSREISE SØN 19. KL. 16:00 | O: 50,-

KULTURSKOLENS STJERNEKONSERT ONS 22. KL. 19:00 | B: 50,- O: 100,-

THE BEATLES TRIBUTE ONS 22. KL. 20:00 | O: 400,-

CREEDENCE STORYNIGHT FRE 24.KL. 20:00 | S/H: 180,- O: 240,-

JUL MED PRØYSEN LØR 25. KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,-

LØRDAGSSPEILET - LUSH LIFE LØR 25. KL. 14:00 | O: 150,-

NOVEMBER

KULTURSKOLEKOMPANIET ONS 1. KL. 19:00 | B: 50,- O: 100,-

SAMMEN ER VI DYNAMITT - STØTTEKONSERT RØDE KORS TORS 2. KL. 18:00 | O: 275,-

OPERAPUB MED VANGENS OPERASTUDIO FRE 3. KL. 19:30 | U18: 110,- O: 220,-

ØRJAN BURØE - FORDOMMER FRE 3. KL. 20:00 | O: 325,-

FRITJOF FOMLESEN LØR 4. KL. 12:00 | B: 150,- O: 175,-

VAMP LØR 25. KL. 20:00 | O: 490,-

LØRDAGSSPEILET LØR 4. KL. 15:00 | O: 150, ORANGO LØR 4. KL. 21:00 | S: 220,- O: 280,

EDITH PIAF – LØVETANNUNGEN SØN 5. KL. 19:00 | U/S: 200,- O: 275,-

KULTURSKOLENS HUSKONSERT MAN 6. KL. 18:30 | B: 50,- O: 100,-

LATE HARVEST MAN 27. & TIRS 28. KL. 18:00 | B: 50,- O: 100,-

NO SURRENDER - HYLLEST TIL BRUCE SPRINGSTEEN TOR 30. KL. 20:30 | S/H: 180,- O: 240,-

DESEMBER

TOTLAND OG STYVE - MUSIKK E KOMME FOR Å BLI FRE 1. KL. 21:00 | O: 390,-

HØSTKONSERT MED KULTURSKOLEORKESTRENE TIRS 7. KL. 18:00 | B: 50,- O: 100,-

HYBELKANINENE (BARN I SENTRUM) LØR 2. KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,-

DAGFINN LYNGBØ - SUPERSMUD ONS 8. KL. 19:00 | S: 405,- O: 490,-

LØRDAGSSPEILET - DESEMBERSTEMNINGER LØR 2. KL. 14:00 | O: 150,-

EN HELVETES FORESTILLING TORS 9. KL. 19:00 | S: 150,- O: 200,-

LATTER LIVE LØR 2. KL. 19:00 & 21:00 | O: 375,-

OMVENDT JULENISSE FRE 10. - LØR 11. | O: 315,-

SCHLAGERPARADEN LØR 11. KL. 13 & 18:00 | B: 150,- O: 295,-

PAT: JUL PÅ MÅNETOPPEN TORS 7. KL. 18, FRE 8. KL. 18 & LØR 9. KL. 13 & 17. | O: 200,-

LØRDAGSSPEILET LØR 11. KL. 15:00 | O: 150,-

GRÅTASS - TRAKTORJUL TORS 14. KL. 18:00 | B: 250,- O: 300,-

FRANK AAREBROT - AMERIKA TIRS 14. KL. 13:00 | H: 65,- O: 120,-

NISSEDISCO LØR 16. KL. 12:00 | GRATIS

FRANK AAREBROT - STORTINGSVALGET 2017 TIRS 14. KL. 19:00 | H: 65,- O: 120,-

LØRDAGSSPEILET JULESPESIAL LØR 16. KL. 15:00 | O: 150,-

VEKSTKONFERANSEN ONS 15. KL. 08:30 | SE MER PÅ ELVESPEILET.NO

VÅR SJELESKATT SØN 17. KL. 19:00 | B: 170,- O: 220,-

JULESTEMNING PÅ KULTURSKOLEN MAN 18., TIRS 19. & ONS 20. KL. 18:00 | B: 50,- O: 100,-

Å LEVE TIL MAN DØR ONS 15. KL. 19:00 | GRATIS

STAR WARS SØN 3. KL. 18:00 | B: 149,- O: 249,-

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

27


Alltid halv pris på brille nr 2

Nå har vi pusset opp, og utvidet butikken så enda flere kan oppleve vår unike butikk.

Vi strekker oss langt for å finne sko som passer til deg, derfor har vi også blitt kjent for vår gode service. Vi har sko til de aller fleste føtter, til de aller fleste anledninger og til alle aldre.

Hovenga tlf. 35 55 77 63 Følg oss på FB

28

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


Kombiner din kulturopplevelse med en geniun matopplevelse.

Før eller etter deres besøk på Ælvespeilet. Bestill: Meny-pakke 1

Fiskesuppe m/valgfri drikke 195,Meny-pakke 2

Ukens 3 Retters

385,-

Meny-pakke 3

Blaa’s Store Tapasfat

250,-

Mot gyldig billett fra Ælvespeilet

Reserver bord i dag På Tlf: 35 49 99 89 eller på vår hjemmeside www.blaaporsgrunn.no Se vår hjemmeside for spesialtilbud som gjelder julebordsesongen

- et hyggelig reisefølge Magnus Reiser AS - Langesund www.magnusreiser.no post@magnusreiser.no Tlf. 35 97 33 00 - ( man. – fre. 9 -16 )

Ta kontakt og vi sender vår katalog for bussreiser! Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

29


MOSAIC VÅR SJELESKATT

STAR WARS Arrangør: Vestsidens Musikkorps

Søn 3. des kl. 18.00 | B: 149,- O: 249,-

Arrangør: Mosaic

Vestsidens Musikkorps inviterer til et musikalsk vorspiel med musikken fra Star Wars-filmene, kun dager før den åttende filmen i rekken blir vist for kinopublikumet.

I desember er koret Mosaic igjen ute på juleturné med sin plate "Vår Sjeleskatt", og de kommer selvsagt innom Ælvespeilet i år også. Denne gangen har de med seg dirigent Sølve Styve Etnestad og en gjeng med fantastiske musikere.

NYTTÅRSKONSERTEN 2018

SOLLI-TANGEN - EN BRODERLIG AFTEN 3

Søn 7. jan - mer info i nov-magasin

Arrangør: Porsgrunn Janitsjarorkester

Husk å reservere søndag 7. januar 2018 til Porsgrunn Janitsjarorkesters årlige Nyttårskonsert. PJO vil servere et flott musikalsk program, og de vil som alltid ha med seg dyktige solister. Mer info kommer!

30

Søn 17. des kl. 19.00 | U12: 170,- O: 220,-

Fre 19. og lør 20. jan kl. 19.00 | O: 450,-

Arrangør: Class A Entertainment

De populære brødrene er tilbake med sviske-sang over en lav sko og klassiske tolkninger av nyere popmusikk. Med nytt innhold blir dette en kveld du ikke vil gå glipp av.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


Smil til en hverdagshelt Hver morgen står flere tusen telemarkinger opp for å gjøre en frivillig innsats. En innsats for idrettslaget, for kirken, et politisk parti eller for en humanitær organisasjon som Røde Kors. De gjør en jobb for noe de tror på helt gratis. Uten frivillig arbeid hadde tilværelsen for mange blitt trist og ensom, aktivitetstilbudet til barn og unge vært på et absolutt minimum, og tryggheten til mennesker i byen, på fjellet eller i skogen hadde blitt betydelig redusert. Røde Kors i Telemark har over 2700 frivillige som stiller opp flere timer ukentlig for å prate, drikke kaffe, gå tur og dele litt av seg selv med andre. Vi har frivillige som sier ja til å rykke ut midt på natta når alarmen går og hjelpe mennesker i nød, og frivillige som bidrar til å

gjøre det litt lettere for flyktninger å bli integrert i sitt nye lokalsamfunn, frivillige som sprer glede med sin tilstedeværelse. Norge er et land fullt av hverdagshelter med en fantastisk dugnadsånd. Et smil, et takk eller et klapp på skulderen er de frivilliges lønn. Telemark Røde Kors takker Ælvespeilet som gir oss mulighet til å hylle frivilligheten og den fantastiske innsatsen de gjør gjennom ord og toner den 2 november. Da beveger vi oss ut av vårt frivillighetsunivers og inn i en magisk verden hvor kulturelle opplevelser berører og engasjerer.

www.rodekors.no Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

31


Kjørbekk

Borgestad

www.xl-bygg.no Porsgrunn Tlf. 35 55 09 38 Kirkegaten 36

Kjørbekk Tlf. 35 59 79 99 Kjørbekkdalen 7c

Borgestad Tlf. 35 55 09 38 Borgestadbakken 4

Man-fre 700-1630 Tors 700-1700 Lør 900-1400

Historisk sus over Michel Seylmagers Hus. 32

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


18 ÅR

A CASE OF YOU - EN HYLLEST TIL JONI MITCHELL Fre 26. jan kl. 21.00 | O: 200,-

Arrangør: Ælvespeilet

FRIVILLIGHETSKONFERANSEN Tors 25. jan | mer info kommer

Arrangør: Porsgrunn Kommune

Musikken til Joni Mitchell er full av spennende melodier, nære tekster og personlighet. Catharina Jannar og Kjartan Gullikstad har begge en dyp kjærlighet for musikken hennes, og det smitter garantert over på publikum.

Vi gjentar suksessen! Gratis festforestilling med underholdning, inspirasjon og utdeling av Frivillighetsprisen. Årets tema: Fellesskap og raushet. Målet er å synliggjøre og hylle det mangfoldige og frodige frivillighetsarbeidet i Porsgrunn samt inspirere og styrke samarbeidet for felles mål.

BENNY BORG DA OG NÅ

BÆRRE BJARNE

Søn 11. feb kl. 20.00 | O: 375,-

Arrangør: Nama Management & Events

Endelig er den her! Forestillingen hvor Benny Borg er Benny Borg med hele historien og alle låtene. Gjennom denne konsertforestillingen opplever vi Benny som visesanger, gjøgler, showman og imitator. Med andre ord; som den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Fre 9. mars kl. 20.00 | O: 375,-

Arrangør: Nama Management & Events

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som oppvekst, turnélivet, teknologiens utvikling fra 70-tallet og det å være popstjerne i Norge. Dette blir pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter. Vi lover deg en helstøpt aften med "bærre" Bjarne!

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

33


FREDAG 25. AUGUST KL. 18.00 | O: 375,- | 18 ÅR

LØRDAG 21. OKTOBER KL. 19 | O: 480,-

LYKKEBOBLER

HONNINGSVÅGREVYEN OVER FIFTY SNILL OG GREY

Dora og Bjørg er på turné med underholdningsforedraget “Lykkebobler” for femte gang! Denne gangen har de med seg Helene Bøksle, som var sist på Ælvespeilet i forbindelse med Porsgrunn janitsjars nyttårskonsert!

34

Honningsvågrevyen er tilbake i Porsgrunn, denne gang med sitt nye show "over FIFTY SNILL OG GREY". Showet har tilbakeblikk fra reisene deres, men alle tekster er nye. Figurer som Kliff Arne og første elskeren fra Bø følger selvfølgelig med videre.

FREDAG 27. OKTOBER KL. 19 | U: 200,- O: 250,-

FREDAG 3. NOVEMBER KL. 20 | O: 325,- | 18 ÅR

KRISEMØTE

FORDOMMER MED ØRJAN BURØE

Krisemøte, podkasten til Kyrre H.T Johannessen og Kristopher Schau, er tilbake på Ælvespeilet! Ikke gå glipp av muligheten til å sitte i publikum mens gutta spiller inn!

For aller første gang står Ørjan Burøe alene på scenen, og han står stolpestøtt! Sist han var på Ælvespeilet solgte han ut salen hele to ganger sammen med Latter Live, så forventningene er skyhøye!

ONSDAG 8. NOVEMBER KL. 19 | S: 405,- O: 490,-

LØRDAG 2. DESEMBER KL. 19 & 21 | O: 375,- | 18 ÅR

DAGFINN LYNGBØ - SUPERSMUD

LATTER LIVE

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, kommer endelig til Porsgrunn med sitt nye soloshow!

Vi gjentar suksessen med Latter Live, og inviterer Jonna Støme, Gustav Nilsen og Christer Torjussen til en hysterisk stand-up kveld på Ælvespeilet. Dette er en kveld alle bør få med seg!

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


Stolt ODD-partner

Totalleverandør av rekruttering – og bemanningstjenester i Telemark Å ansette nye medarbeidere krever mye tid. La oss bistå deg med rekrutteringsprosessen, så du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Velkommen til en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering av nye medarbeidere. Gleder oss til å høre fra deg!

Floodmyrvn. 23, 3946 Porsgrunn 900 55 204 tkb@personal-partner.no www.thetalents.no

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.ælvespeilet.no

Talents er en del av:

35


FOAJÉKONSERTER Ælvespeilets foajé med sin praktfulle panoramautsikt mot Porsgrunnselva, har etablert seg som en populær arena for husets små og lune konsertopplevelser. Jazz, viser, poesi, småbord og kaféstemning gir publikum en magisk og tett kontakt med artistene på scenen. Dørene til foajéen åpner én time før konsertstart.

18 ÅR

FRE 6. OKT KL. 21.00 | O: 200,-

Paul Allen #angstmaskin

#angstmaskin er et ærlig og ekte møte med artisten og privatpersonen Paul Allen.

18 ÅR

LØR 16. SEP KL. 15.00 | O: 150,-

Con Spirit

Con Spirit er et kor fra 1985 som synger egenarrangert populærmusikk og tradisjonelle korsanger.

FRE 20. OKT KL. 21.00 | O: 200,-

D-lovely spiller Cole Porter

D-lovely presenterer jazz som er engasjerende, lun og inderlig, og med en nerve som får fram det beste i musikken til en av populærmusikkens største komponister; Cole Porter.

18 ÅR

LØR 7. OKT KL. 15.00 | O: 150,-

FRE 27. OKT KL. 21.00 | O: 200,-

Te Tveiten er det langt å gå

Silver Lining

"Te tveiten er det langt å gå" er en konsert basert på musikken til komponist Terje Eliassen fra Notodden. Terjes musikk er kjent for solide norske tekster og gode melodier.

Silver Lining er et ferskt og veldig spennende band på Oslos folk/americana-scene.

Et begrenset antall plasser er satt av til våre spisegjester. Kontakt kafé på tlf. 35 10 22 21 for bordbestilling. Forøvrig ingen setereservasjon – vær tidlig ute for de beste plassene.

36

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


LØRDAGS-

SPEILET

n. et begrep i Porsgrun m so g se rt le ab et r trappa og utsikt til i r te «Lørdagsspeilet» ha pu , ng ni em st elig kafé lstad Gundersen. Gode artister, hygg je G n pe Es er rt ve alsk byen ved elva. Musik ng. Kr 150,r selges kun ved innga 00. Billette

ring i kaféen fra kl. 12.

. Serve Konsertstart kl. 15:00

14. OKTOBER TIL FRA BEAT FOR BEAT BLÅSANG vokal, Frøydis Anne Gravir Klykken – nd Lien - piano. Grorud – sax/fløyte, Tro

21. OKTOBER NG LENGTING, LIV OG SO n – vokal , Tone Elisabeth Braate ponist og munnSigmund Groven – kom al og gitar, vok – nd stra Klev s Lar spill, o. pian – ard Anton Waaga

28. OKTOBER ED LØRDAGSSPEILET M PRISUTDELING Jannicke Irwin Anders Gjønnes - vokal, en Gjelstad Abrahamsen - vokal, Esp musikalsk vert. og o pian sen der Gun

4. NOVEMBER N MARIA TORVUND, UN AD ST M ANETHE STRØ MED GOSPELVENNER Unn Anethe Maria Torvund – vokal, rn Nygaard rbjø Tho al, vok ad Strømst bass, Espen ad mst Strø r sax/vokal, Gei o. Gjelstad Gundersen - pian

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

11. NOVEMBER OG PERLER FRA OPERAEN EN RD VE AL IK US M - sang, Vegard Arnesen Bakke unn Kilen - sang. Ing o, pian jø Siks il Tor

25. NOVEMBER LUSH LIFE Rune Klakegg Nina Gromstad - sang, - bass, piano, Jan Olav Renvåg r. me trom trøm Sjøs Stig

NB. kl. 14.00

2. DESEMBER SOLVEIG WALAAS VESTØL - DESEMBERSTEMNINGER

Jon Øystein Solveig Walaas -vokal, en Gjelstad Rossland - saksofon, Esp lsk vert. sika mu o, pian sen Gunder

NB. kl. 14.00

16. DESEMBER LØRDAGSSPEILET JULESPESIAL en Gjelstad Torun Eriksen - vokal Esp lsk vert. sika mu o, pian Gundersen Med musikervenner.

37


Det er Strandberg som er forskjellen ikke produktene

Slik har vår filosofi vært helt siden vår oppstart i 1973. Vårt spekter av løsninger har utvidet seg til omfatte alt fra bilstereo, forsterkere, TV, datamaskiner, til musikkinstrumenter. La oss hjelpe deg imellom produktjungelen! Børve Borchsenius Arkitekter AS Storgata 171, 3915 Porsgrunn Tlf. 35 56 97 00 post@borveborchsenius.no www.borveborchsenius.no

PORSGRUNN Hallsgate 5-7 3912 Porsgrunn Tlf.: 35 51 64 40 porsgrunn@strandberg.as

ALT DU BØR FORVENTE FRA DEN LOKALE SPESIALISTEN PÅ BYGGEVARER – OG LITT TIL Modernisere hele huset, bygge ny terrasse eller bare pusse opp et rom? Hos Carlsen Fritzøe får du alt du trenger: Trelast, byggevarer, verktøy, maling og mye mer. Og ikke minst får du gode råd og svar på dine spørsmål fra betjening med kunnskap. Vi hjelper deg med alt fra planlegging og beregninger til transport og finansiering. Trenger du en flink håndverker, har vi navn og nummer til de beste i ditt distrikt. Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig kjede for byggevarer, med 25 varehus på Sør- og Østlandet.

SKIEN – Aasland – Kjørbekkdalen 5, Skien – Tlf.: 35 50 31 50 – Åpent: 7-18 (9-15) BAMBLE – Havna – Skolegangen 2, Stathelle – Tlf.: 35 96 88 00 – Åpent: 7-17 (9-14) www.carlsenfritzoe.no

38

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


Vi kjører deg til Ælvespeilet - og resten av Grenland

E18 Truckcenter er ett av Norges største multibrand storbilsenter. Her er alt tilrettelagt på beste måte: Er du sjåfør, finner du det du trenger enten behovet er “fem minutter” og en kaffekopp, trim, dusj, hvile, tilgang til internett – eller et godt måltid mat og en seng natten over mens bilen fikses. I tillegg til nybilsalg, selger vi også påbygg og tilhengere i alle varianter. E18 Truckcenter AS ligger midtveis mellom Oslo og Kristiansand. Ta av nedkjøringen til Heistad, rett øst for Grenlandsbrua. Du ser oss godt fra Europaveien, så nær ligger vi.

Vi har biler for ditt behov! 1 – 16 personer Våre maxi taxier har plasser til rullestoler. www.grenlandtaxi.no post@grenlandtaxi.no Følg oss på Facebook

Vi tilbyr undervisning i følgende klasser: • Trafikalt grunnkurs • Bil • Bil med automatgir

• Bil og henger • Moped • Lett og tung MC

Last ned vår Taxi app

DIN LOKALE LEVERANDØR AV KONTORTEKNISKE MASKINER, DOKUMENTLØSNINGER OG KAFFEMASKINER. TA KONTAKT FOR EN KOPP KAFFE, OG EN HYGGELIG PRAT RUNDT VÅRE LØSNINGER.

Vi er i hele Grenland Porsgrunn - Skien Stathelle / Kragerø tlf. 03619 www.nr1trafikkskole.no

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

Telefon: 35 500 999 post@tkpartner.no www.tkpartner.no

39


KULTURSKOLEN KULTURSKOLENS HUSKONSERT

KULTURSKOLENS STJERNEKONSERT

MAN 2. OG TIRS 3.10 KL. 18.30 MAN 30. OG TIRS 31.10 KL. 18.30 MAN 6.11 KL. 18.30

ONS 22.11 KL. 19.00

Porsgrunn kulturskole presenterer et knippe av små og store elever fra musikkavdelingen.

Porsgrunn kulturskole sitt fordypningsprogram i musikk fostrer mange dyktige utøvere. Her er de samlet på ett brett.

KULTURSKOLEKOMPANIET

LATE HARVEST

ONS 1.11 KL. 19.00

MAN 27. OG TIRS 28.11 KL. 18.00

Kulturskolens egen fordypningsgruppe i dans heter kulturskolekompaniet. Moderne dans med dyktige og dedikerte elever.

Kulturskolen i Porsgrunn presenterer band og grupper som alle står med beina godt plantet i rockesjangeren. De improviserer, komponerer, kopierer og stjeler.

HØSTKONSERT MED KULTURSKOLEORKESTRENE

JULESTEMNING PÅ KULTURSKOLEN

TIRS 7.11 KL. 18.00

MAN 18. TIRS 19. OG ONS 20.12 KL. 18.00

Porsgrunn og Skien kulturskoler har to orkestre i tett samarbeid; barneorkesteret og ungdomsorkesteret.

Kulturskolekonserter "med et snev av julestemning". Forskjellige instrumenter, forskjellige aldre, med kulturskoleelever på sitt beste.

KULTURSKOLEN 30 ÅR LØR 27. OG SØN 28.1.2018 KL. 18.00 Det er en sprek 30-åring som feirer seg selv i Ælvespeilet 27. og 28. januar 2018. Her blir det fullt show med det beste kulturskolen har å by på. Billettpriser alle forestillinger B: 50,- O: 100,-

40

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


Trenger du ekstra plass? Har du en bedrift? Trenger du varelager eller arkivlager? Skal du flytte? Pusse opp? Har du ting du ikke bruker til daglig? Dekk, ski, sykler, klær eller temøbler?

Kontakt oss idag og reserver et rom! Avdelin Skien og Po ger i rsgrunn. Nå har vi og så ny avdeling åpnet på Nylende!

Revisjon - Økonomisk rådgivning - Skatt - Avgift 35 93 00 50 | post@drt.no | www.drt.no

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

41


Prinsesse vennelo/ s og frosken

Annie

Kalender PRINSESSE VENNELØS OG FROSKEN LØR 30. SEP KL. 12:00 | O: 50,FARGESPILL LARVIK SØN 15. OKT KL. 17:00 | O: 195,-

d e m l u J / ysen Pro

HVA ER DET FOR NO' I DO, MONTRO? LØR 21. OKT KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,ROTTEFANGEREN FRA HAMELN LØR 28. OKT KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,FRITJOF FOMLESEN LØR 4. NOV KL. 12:00 | B: 150,- O: 175,-

e n e n i n a Hybelk

FANTASIA: ANNIE FRE 17. KL. 18 OG LØR 18. NOV KL. 13 & 17 | O: 220,JUL MED PRØYSEN LØR 25. NOV KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,HYBELKANINENE LØR 2. DES KL. 12:00 | B: 100,- O: 125,-

Nissceodis

GRÅTASS - TRAKTORJUL TORS 14. DES KL. 18:00 B: 250,- O: 300,NISSEDISCO LØR 16. DES KL. 12:00 | GRATIS PAT: JUL PÅ MÅNETOPPEN TORS 7. KL. 18, FRE 8. KL. 18 & LØR 9. KL. 13 & 17. | O: 200,-

. pa l u J : T PA. oppen Manet 42

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no

Ibse


M Y E

S P E N N E N D E

F R E M O V E R

P Å

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

MIDNIGHT CHOIR Sigvart Dagsland & Karoline Krüger PETER PAN Håvard Gimse og 100 personers orkester

Canto Libre

VAMP

Jan-Robert Henriksen

KLAKEGGS KLASSIKERE

SUONI Daniela Reyes MAGIC PIE

J U L E S T E M N I N G PÅ E T B LU N C K , B E T TA N O G E N D R E S E N

BELLAMY BROTHERS Folk og røvere i Kardemomme by TAPE FACE Kouame Sereba PUST GLENN MILLER ORCHESTRA

Kari Bremnes MGPjr LOUIS JACOBY NORðAN

D E G L A D E D A M E N E PÅ T U R

Oslo S T U R L A B E R G - J O H A N S E N & Familien Gospel Frøkedal FLIPP: Stian Carstensen Choir JO STRØMGREN: VIRUSET

Halvdan Sivertsen LITTERATURHUSET Skiensjazzdraget

JARLE ANDHØY

Ingvill Homme Egil Olsen Show The Irish Vikings Toralv Maurstad Gjengangere Per Mathisen Trio Randi Tytingvåg Trio Aasmund Nordstoga The Show Must Go On X Teater Flöz figurteater Alexx Alexxander

Wenche Myhre

KARIN KROG

Nordic Tenors

Julehumor med Anne-Kat Hærland, Adam Schjølberg, Jonis Josef og Zahid Ali

Beatlemania

Royeh!

Ice Music

Dancer

Game of Hansen

Mer om høstens program på

www.ibsenhuset.no Billetter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller 35 90 54 90 Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

Ibsenhuset_Ælvespeilet_210x277.indd 1

43 14-06-17 21.05


MEIERIGÅRDEN UNGDOMSKULTURHUS

Meierigården Ungdomskulturhus er et inkluderende og sosialt møtested for ungdom i alderen 13-22 år. Vi har et bredt utvalg av tilbud og utstyr, kafé, spillrom med biljard og konsoller samt chill out zone med masse brettspill. Ulike aktiviteter og arrangementer i forskjellig størrelse arrangeres jevnlig. HER ER DET UNGDOMMEN SOM ER I FOKUS!

Det er ingen grunn til å sitte hjemme i høstferien! Kom deg ut i naturen med DNT Telemark, bli inspirert av den multi-etniske konsertforestillingen «Fargespill Larvik» på Ælvespeilet, diskuter bøker på bibliotekets bokprat eller ta med deg familie og venner på kino. På Charlie Kino kan du hver dag følge Elias i sin nye jobb som redningsskøyte i storbyen i filmen «Elias og Storegaps hemmelighet». Hvis du syns Jo Nesbøs krim er mer spennende, bør du dra innom siste helgen når de viser den filmatiserte versjonen av suksessromanen Snømannen. På Ælvespeilet er det noe for alle aldre. På torsdag kommer Odd Nordstoga, og på lørdag fyller TRU huset med sin «TRU surprise». Er du interessert i klassisk piano er fredag dagen for deg, men hvis det er lørdagsspeilet du er interessert i, går det som vanlig på lørdag kl. 15:00.

ÅPNINGSTIDER

MANDAG - TORSDAG KL. 14.00-21.00 HELGER VED ARRANGEMENTER

BESØKSADRESSE STORGATA 115, 3915 PORSGRUNN

KONTAKT

E-POST: POST@MEIERIGARDEN.NO TELEFON: 40 91 80 05 ELLER VIA VÅR FACEBOOK SIDE

Les mer om hva som skjer på:

PORSGRUNN KOMMUNE

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM! 44

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no

www.telemark.dnt.no www.porsgrunnbib.no www.elvespeilet.no www.charlie.no


Estlandhjelpen/World In Need Din hjelp, hjelper oss å hjelpe

På kartet ser du landene, hvor vi har sendt hjelp eller støtter på en annen måte. Du kan gå inn på vår hjemmeside: www.eaglemission.org for mer info. Kontakt oss, så sender vi deg gjerne et gratis nyhetsbrev. (kan også leses på nett)

Vi trenger brukbare klær, til fattige og foreldreløse. Stort behov også for ting til vår bruktbutikk og loppemarkeder. Adresse: Kjørbekkdalen 12A, Skien (Gamle Gilde Slakteri) Åpningstider: Mandag 17-19 Tirsdag 11-15 Torsdag 11-15

Kontakt oss gjerne på: Tlf: 952 21 066 / 907 29 201 936 04 669 E-mail: oeys-th@frisurf.no

Tur til Ukraina

Sykebil som skal sendes til Liberia

Denne sykebilen har vi fått av ambulanse tjenesten ved Sykehuset Telemark. Vi har også mange andre prosjekter som vi trenger hjelp til. Kan du hjelpe oss med noe av dette, er vi meget takknemelige.

Estlandhjelpen reiser med buss til Ukraina i april/mai 2018. Samtidig som vi besøker våre kontakter vil vi ta med 600 klessekker til krigsrammede områder. For å frakte de til Ukraina, tar vi 100 kr pr. sekk. Dette vil hjelpe arbeidet der, da vi også kan kjøpe mat til fattige i Ukraina, som vi deler ut. Takk for din hjelp.

-nummer: 96763 Kontonummer: 3000.34.19211

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

45


JULEBORD

2017

Ta årets julebord på Ælvespeilet!

JULEBORDSARRANGEMENTER: Fredag 24. nov Creedence StoryNight Onsdag 22. nov The Cavern Beatles celebrating 50 years - Sgt Peppers Lonely Hearts Club Torsdag 30. nov No surrender En hyllest til Bruce Springsteen Fredag 1. des Totland og Styve Musikk e komme for å bli Lørdag 2. des Latter Live med: Christer Torjussen, Gustav Nilsen og Jonna Støme

46

Vær tidlig ute for å sikre deg gode plasser til årets julebordsarrangementer! Etter fjorårets suksess kommer Latter Live tilbake, denne gangen med Jonna Støme, Gustav Nilsen, og Christer Torjussen! Vi hyller store stjerner som Bruce Springsteen, Beatles og Creedence, og vi får besøk av den morsomme duoen Heine Totland og Gisle Børge Styve. Sistnevnte har solgt over 40.000 billetter til showet sitt «Musikk e komme for å bli» siden 2014! Elvespeilet Mat & Vinbar serverer en fantastisk juletallerken til de mindre gruppene, eller en lekker julebuffet om dere er mellom 60-100 stk.

Book billetter ved å ringe Ælvespeilets resepsjon på 355 47 005 eller sende e-post til julebord@elvespeilet.no.

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


MØTER, KURS OG KONFERANSER VED ÆLVA! Ælvespeilet ligger vakkert til i Porsgrunn; en perfekt ramme for små og store arrangement. Vi tilbyr lokaler med kapasitet fra to til 400 deltakere. Hvert arrangement skreddersys, og mat leveres fra vår kafé. I pausene kan dere nyte forfriskninger i foajéen med nydelig utsikt mot vannet. Vi tilpasser lokalene etter deres behov, og våre medarbeidere med høy teknisk kompetanse sørger for alt av lyd, lys og annet teknisk. Dersom dere ønsker kulturelle innslag er vi behjelpelig med å sette dere i kontakt med både lokalt og nasjonalt kulturliv. I behagelige omgivelser, med unik atmosfære, sørger vi sammen for god gjennomføring av ditt arrangement.

Våre saler SAL 1: For de store konferansene med mellom 131 - 403 deltagere. Skal være teknisk bemannet. SAL 2: Egner seg best for kurs og konferanser med mellom 31-130 deltagere.Med eller uten teknisk bistand. SAL 3: For de mellomstore gruppene med 13-30 deltagere. Uten teknisk bistand, med 75 tommer skjerm, flip-over og lyd til pc. MØTEROMMET: Egner seg godt for mindre møter, med 1-12 deltagere. Uten teknisk bistand, med 75 tommer skjerm og flip-over.

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

47


KAFE MED UTSIKT TIL ÆLVA Elvespeilets kafé serverer smakfulle lunsjretter fra kl. 11.00 og deilige småretter og middagsretter med god drikke fra kl. 16.00. Bordbestilling: 35 10 22 21 / 952 30 901 / 35 54 80 55 postmaster@tollnes-selskapsmat.no

ÅNOND VERSTO 2. september - 1. oktober 2017 kunsthallgrenland.no

Versto_annonse.indd 1

SKAL DU HA SELSKAP ELLER EN TILSTELNING? Tollnes Selskapsmat satser på å være blant de beste med leveranser av selskapsmat og har 20 års erfaring å vise til. Vi arrangerer selskaper som bryllup, firmafester og julebord. Vi legger også tilrette for minnestund.

Variert meny med god kvalitet til riktig pris www.tollnesselskapsmat.no | Tlf: 35 54 80 55 merete@tollnes-selskapsmat.no

Catering / Event / Lunch / Middag 48

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no

04.04.2017 14.34


TORSDAG 21. SEPTEMBER KL. 18.00 | O: 30,-

TORSDAG 19. OKTOBER KL. 19.00 | O: 325,-

FORSKER GRAND PRIX

HANS-WILHELM STEINFELD: RUSSISK RABALDER

Ti forskere ved Høgskolen i Sørøst-Norge kjemper om to plasser i den nasjonale finalen i Forsker Grand Prix. Her gjelder det å vise at komplisert forskning kan formidles på en forståelig, engasjerende og underholdende måte.

Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og han har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent i Russland og på Balkan.

TIRSDAG 14. NOVEMBER KL. 13.00 | H: 65,- O: 120,-

TIRSDAG 14. NOVEMBER KL. 19.00 | H: 65,- O: 120,-

ONSDAG 15 . NOVEMBER MER INFO PÅ WEB

FRANK AAREBROT HVORFOR AMERIKA ER BLITT SÅ RART

FRANK AAREBROT STORTINGSVALGET 2017

VEKSTKONFERANSEN

Etter et nervepirrende valg i USA i 2016 og utviklingen under Trump-administrasjonen så langt i 2017 – en utvikling som har medført alt fra hoderysting og engstelse til jubel og beundring – skal Aarebrot forklare oss om hvorfor USA er blitt så rart.

Som politisk kommentator og valgekspert har Aarebrot kommentert valg hjemme og internasjonalt i 40 år. Denne gang er det stortingsvalget 2017 og dets utfall og konsekvenser for norsk politikk som settes under lupen av den engasjerte og uredde professoren.

Vekstkonferansen arrangeres for 5. gang på Ælvespeilet. Konferansen har etablert seg som en viktig arena for næringslivet i Grenland og Telemark forøvrig.

I samarbeid med Folkeakademiet i Telemark, Buskerud og Vestfold

Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

49


www.schankebygg.no / .Tlf. 35 55 22 77

Vi mener vi har markedets beste bilforsikring

service@hagerfinans.no tlf. 40 00 77 50 Skolegata 2, Porsgrunn www.hagerfinans.no

50

Agent for

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no


HVA MENER DU? SI DIN MENING NY DEBATTARENA I BYEN DISKUSJON OG FOREDRAG TEMAER SOM OPPTAR DEG

folke

MENINGA

FRITT ORD ÆLVESPEILET LITTERATURGARASJEN Les mer utfyllende om alle arrangementer på www.elvespeilet.no

51


HØST 2017

PROGRAM 25.08 - ROTLAUS 26.08 - FINN KALVIK 02.09 - LØRDAGSBARN 02.09 - HELLBILLIES 16.09 - LATINOPARTY 28.09 - TEKNOLOGIDAGEN 2017 29.09 - STAUT 07.10 - AC/DC TRIBUTE 13.10 - RUNE SANDEN & THE ESPELIDS 14.10 - CEZINANDO 21.10 - COME TASTE THE BAND 03.11 - SAVE THE DATE : TBA 10/11.11 - JAZZFEST SKIEN 17.11 -> LENA & JANNICKE

FOR INFO OG BILLETTER: WWW.PARKBIOGRAFEN.NO

52

B: Barn V: Voksen U: Ung H: Honnør O: Ordinær - Les mer på www.elvespeilet.no

Ælvespeilet høstprogram 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you